tisdag 14 augusti 2012

“Våldtäktsvågen är det största hotet mot svenska tjejer” « Avpixlat

“Våldtäktsvågen är det största hotet mot svenska tjejer” « Avpixlat: “Våldtäktsvågen är det största hotet mot svenska tjejer”

VÅLDTÄKTSEPIDEMIN I Sverige våldtas kvinnor på löpande band. Faktum är att vi är värst i hela Europa och näst värst i hela världen enligt en undersökning utförd 2010 av FN-organet UNODC. Bara i afrikanska Lesotho anmäls fler våldtäkter. Medan man talar klarspråk om situationen i våra grannländer läggs locket på i Sverige, ty inget är heligare än den falska mångkulturella fasaden som ska upprätthållas till varje pris. Sverigedemokratisk Ungdoms förbundsordförande Gustav Kasselstrand författade en viktig debattartikel på ämnet – ingen tidning ville ta in den. Här är den i sin helhet.

Sommarens våldtäktsvåg nådde sin kulmen under tre dagar i juli då 21 kvinnor utsattes för överfallsvåldtäkter eller försök till sådana. Den större bilden är alarmerande – under 2011 anmäldes över 6500 våldtäkter enligt BRÅ, varav en dryg tredjedel av dessa skedde mot barn under 15 år. Det är dock bara toppen på isberget. Enligt Nationella Trygghetsundersökningen (NTU) anmäls endast 23 procent av sexualbrotten, vilket innebär att det totala antalet våldtäkter i Sverige kan uppgå till närmare 30 000 per år. 30 000 våldtagna kvinnor varje år innebär ofattbara konsekvenser för deras psykiska välmående – kanske under resten av deras liv.

Den ohållbara situationen där 82 kvinnor våldtas varje dag i Sverige kommer att förstöra hundratusentals människor. En betydande andel av våldtäkterna kan härledas till den förda politiken, som tagit hit personer som i relation till den svenska befolkningen är mycket benägna att begå våldtäkter. Faktum är att hälften av alla våldtäkter begås av invandrare eller invandrares barn (BRÅ 1996:2, BRÅ 2005:17). Överrepresentationen är hela fem gånger för utrikes födda.

Vad den här situationen leder till på sikt kan vi inte veta säkert, men klart är att en förlorad generation kvinnor växer fram, som – i kontrast till sina mödrar och mormödrar – ständigt behöver oroa sig över risken att bli våldtagen eller sexuellt ofredad. Vi vet att politiker har skapat problemet genom en ansvarslös invandring, men frågan är hur politiker ska kunna presentera trovärdiga lösningar på att återställa de kvinnor som fått sitt liv förstörd på grund av våldtäktsvågen. Politiken har alltså bidragit till kanske hundratusentals nya våldtäktsoffer, men politikens makt är inte så stor att den åter kan ge livslust och trygghet till de drabbade. Det här är bara ett i raden av invandringsrelaterade problem där politiker står handfallna inför en situation som man skapat på bara några decennier.

Den (förvisso nedtystade) politiska debatten om våldtäkter handlar ofta om huruvida våldtäkterna ökat till följd av en faktisk ökning eller till följd av ökad anmälningsbenägenhet. Det är en relevant diskussion, men min ambition med den här artikeln är inte att landa i ett resonemang huruvida den 500%-iga ökningen av antalet anmälda våldtäkter sedan 1985 kan förklaras genom faktiskt ökat antal våldtäkter eller genom ökad anmälningsbenägenhet i kombination med viss förändrad lagstiftning – det låter jag var och en bedöma. Alldeles oavsett ökningens orsaker så kvarstår faktum att vi lever i ett land där tiotusentals kvinnor våldtas varje år. Det måste till en ärlig och förutsättningslös debatt om vilka konsekvenser det här får. Jag menar att våldtäkterna är det enskilt största hotet mot svenska tjejers trygghet.

Tvärtemot vad många proffstyckare vill få oss att tro så sker endast en fjärdedel av sexualbrotten i offrets eller gärningspersonens hem. Man vill också få oss att tro att våldtäkter i huvudsak är ett sommarfenomen, vilket statistik från BRÅ motsäger. Av de 6532 våldtäkter som anmäldes förra året (med ett mörkertal på cirka 80 procent) var den månatliga fördelningen väldigt jämn. Det lägsta värdet var 420 medan det högsta värdet var 643. Under juni, juli, augusti anmäldes i snitt 541 våldtäkter per månad – att jämföra med månadssnittet över hela året på 544 våldtäkter, vilket alltså är något högre än under sommaren. Det vi ser är ett konstant högt antal våldtäkter under hela året, även om överfallsvåldtäkterna stiger under sommarmånaderna. Gärningsmännen går nästan alltid fria – endast 200 fälls varje år för våldtäkt eller grov våldtäkt, och om de väl fälls är de ute efter i snitt två år.

Etablissemangets tystnad, eller i andra fall helt verklighetsfrånvända beskrivning av situationen, är häpnadsväckande. Företrädare för Sveriges kvinno- och tjejjourers riksförbund efterlyste nyligen ”ett förebyggande arbete som bryter kopplingen mellan normer för manlighet och våld” som åtgärd mot våldtäktsvågen. De verkar helt ha förbisett att män från vissa kulturer är exceptionellt överrepresenterade. SDU menar att det bästa förebyggande arbetet är en kraftigt minskad invandring, i synnerhet från länder i Nordafrika och Mellanöstern. Men det är alltså bara åtgärder i förebyggande syfte. Vi står inför en situation där våldtäkt blivit ett vanligt brott i ett tidigare mycket tryggt land. Det finns självfallet även svenska våldtäktsmän, och de ska straffas hårt för de brott de begår mot kvinnor – förbrytare ska inte längre behandlas med silkesvantar. Sexualbrott borde bestraffas mycket hårdare, och samtliga utländska sexualförbrytare ska utvisas på livstid medan svenska sexualförbrytare ska sitta i fängelse i många år. Man ska dock komma ihåg att över hälften av våldtäkterna faktiskt begås av människor som inte hade fått vara här om det vore för SDU:s politik. Något hårdraget hade således SDU:s invandringspolitik, med facit i hand, kunnat resultera i en halvering av antalet våldtäkter. Men verkligheten är att vår invandringspolitik övergavs under 1970-talet och nu står vi inför en situation där dagens generation unga kvinnor blir generation våldtäkt. Vad 30 000 våldtäkter varje år kommer att leda till kan varken jag eller någon annan svara på, men det verkar vara något som ingen vill prata om.

GUSTAV KASSELSTRAND
Förbundsordförande
Sverigedemokratisk Ungdom (SDU)

SDU
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-14, 15:27 (Uppdaterat 2012-08-14, 15:27) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 67 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
220 kommentarer 2890 gillar mottaget
Dela på
Visar 79 av 219 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
5 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


UNObserver 7 minut sedan

I alla "Errovrar-kulturer" harskar tesen att forlorarens kvinnor skall valdtagas.
Sedan okand forntid till dagens krig valdtas kvinnor.

Min fraga ar: Har vi forlorat kriget till "invandrar-hopen"?

SD2014

BlackHandInn 14 minut sedan

Det sorgliga är att samma artikel utan förklaringar till invandring, hade mycket väl kunnat tas in i de större tidningarna.
Okunskap, envishet och fördomar är hinder för medias ögon. Tråkigt att det ska drabba så många oskyldiga (i det här fallet svenska tjejer/kvinnor)
Hatet från etablerad media mot SD/SDU har aldrig visats tydligare än i dessa frågor: De ser hellre våldtäktsvåg och hedersmord än att erkänna att de har gjort fel och sagt fel. Fy f-n kan jag bara säga. Hur kan man ha så låg moral?
2 personer gillade det här.

Rebeckass 28 minut sedan

Aftonbladet skulle aldrig våga rapportera om någon våldtäktsvåg så länge ökningen har med massinvandring att göra.

Man har fullt upp med att rapportera om en SD-gubbe som länkar till Nordfront.
http://www.aftonbladet.se/nyhe...

3 personer gillade det här.

fransolsson98 10 minut sedan som svar till Rebeckass

Undvik att klicka på aftonbladets sida eftersom dom tjänar pengar varje gång någon gör så.
Låtsas som om blaskan inte finns mer det är bästa sättet.
2 personer gillade det här.

Marcus_T 39 minut sedan

Realiteten er at svenske kvinner har mistet sin frihet, og politikerne gir blanke blaffen bare de blir gjenvalgt. Sveriges kvinner er ofret på Islams onde alter. Godt valg om noen år.
5 personer gillade det här.

rinkeby 44 minut sedan

Självklart har Gustav Kasselstrand gått på en myt,,, allt är väl,, titta på billig underhållning och sport tv och somna sedan om svenska folk... Lita på regeringen..
4 personer gillade det här.

ingestark 45 minut sedan

Landsförradarna Reinfeldt och Ullenhag bär ett tungt ansvar för den uppkomna situationen i vårt land.
9 personer gillade det här.

Patrick Engström 53 minut sedan

Tjänstemän som släpper in våldstäckare borde på ngt sätt få ansvara för detta.
Likaledes de politiker som påverkat tjänstemannens välkomnanade. Bättre en Sven Duva som vaktar bron än dessa skallar som förespråkar många sorters trosberoende nära inbå vanligt folk.

Vi har att hålla reda på uttalanden och vem som uttalar. Vi äro alla väktare av landet och den sociala standarden för framtida andelsägare.
Insläppare bör dela straffet för våldet mot våra Qvinnor. (lagförslag att hävda strängt...Upe..
4 personer gillade det här.

Jakanda 55 minut sedan

Folket måste stå upp för vårt land, annars utplånas vi och får sätta livet till för inkommande herrar med kriminella behov, våldsbehov skall slå av sig på oss, använda kvinnor som objekt sexuellt, våldta i grupp?
Anses det vara meriterande? fega män som hatar kvinnor kan man säga
8 personer gillade det här.

ingestark 51 minut sedan som svar till Jakanda

Så är araber. Dom måste vara många för att våga något.
Kommer dom ensamma är dom fega krakar.
4 personer gillade det här.

Jakanda 56 minut sedan

Vpk are sk-- i om svenska kvinnor våldtas, dessutom verkar inte svenska kvinnor förstå vad dessa barbarer är ute efter? Mångkulturen är ett fiasko, det inser alla och envar
Man får hoppas att folket vaknar upp före valet och inte röstar fram de partier som värnar om alla andra folk utan etniska svenskar och politiker som blundar för allt grövre våld, kriminalitet och det enda som införs är folk som har kriminalitet som yrke och är obildade barbarer. Hur vissa kvinnor kan känna sig dragna till dessa, blir en gåta.
5 personer gillade det här.

coliine 1 timme sedan

SVERIGE?!

hur länge ska ni förbannade pk-iter offra svenska flickor på mångkulturens altare??!!
Kanske tills det händer era egna barn gudförbjude

SD2014
13 personer gillade det här.

Basseng 1 minut sedan som svar till coliine

Instämmer helt och fullt. SD 2014

Elsa 1 timme sedan

Tusen tack,till dig Gustav Kasselstrand.
Vi är många som vet,det du vet.
Vår viktigaste uppgift är att göra Svenska unga kvinnor,uppmärksamma på utsattheten,dom har i det nuvarande vidriga samhället Sverige.
Dom offras på multikulti altaret enbart som horor,så att islamisterna,kan så sin havre.

SD 2014
14 personer gillade det här.

Elsa 1 timme sedan

Tusen tack,till dig Gustav Kasselstrand.
Vi är många som vet,det du vet.
Vår viktigaste uppgift är att göra Svenska unga kvinnor,uppmärksamma på utsattheten,dom har i det nuvarande vidriga samhället Sverige.
Dom offras på multikulti altaret enbart som horor,så att islamisterna,kan så sin havre.

SD 2014
2 personer gillade det här.

codatronca Top 10 1 timme sedan

Sverige är sannerligen ett konstigt land. Vi strävar t.ex efter att nollvision ska gälla i trafiken med konstiga hastighetsgränser hittan och dittan,rigorösa regler gäller i arbetslivet för arbetsskador,men import av "boskap" som inte drar sig för det ena eller det andra och ger sig på andra människor sexuellt det går bra utan nån som helst reaktion från myndigheter,regering,32:an FY FAEN på ren svenska
18 personer gillade det här.

Irajilev 1 timme sedan

Det minsta man kan begära av en s.k papperslös vid ankomst till Sverige är att få ta DNA och förklara vad som är rätt o fel i detta land.
Säkert bör detta både avskräcka och förenkla saker o ting .
SD
12 personer gillade det här.

sommar58 1 timme sedan

Detta är så fruktansvärt att man knappt orkar tänka på det. Har 2 döttrar och jag lovar om någon gör detta mot dom (min värsta mardröm) så kommer jag inte få ro förrän jag hämnats. Jag kommer aldrig ge upp, Kommer leja in allt "smutsigt" folk som finns. Om jag sen blir dömd , jag tar det. Men våga röra mina flickor!!
Och så klart lika fruktanvärt vem det drabbar , men mina flickor skyddar jag!!
21 personer gillade det här.

codatronca Top 10 1 timme sedan som svar till sommar58

HELT RÄTT
9 personer gillade det här.

rinkeby 1 timme sedan

Svenskt rättsväsende suger svårt och har brister som är gigantiska... Man måste börja utvisa vid grova brott begångna av invandrare då det är det enda som skulle ge resultat. Om det fattas "papper" och den dömde inte vill hjälpa till med korrekt identifikation så skall vederbörande hållas i isolering tills denne ber om att få åka hem. Alla krav på human behandling har förbrukats vid våldsbrott och skall inte tagas hänsyn till... Svenskar som gör motsvarande brott skall dömas efter den högsta möjliga straffskalan och strafftider kan plussas på för flera brott...
10 personer gillade det här.

min-klon 1 timme sedan

Jag minns också speciellt en våldtäkt som var oerhört cynisk. Den var så fruktansvärt brottsligt planerat. Två eller tre gärningsmän hade kondomer med sig för att våldta, föratt inte lämna spår efter sig. Jag har svagt minne av att de hade även handskar på sig. Dock inte säker på det. Förövarna var naturligtvis av den vanliga sorten som gör långt över 90 procent av alla överfallsvåldtäkter.

AVpixlat eller PI tror jag som beskrev förövarnas bakgrund.
6 personer gillade det här.

BengtAnders 1 timme sedan

Sverige liknar en familj med en far som är alkoholist. Sveriges barn och moder Svea skäms inombords men förnekar, sopar det under mattan, låter sig utnyttjas och hoppas att det skall bli bättre imorgon. Men icke! Det enda som hjälper är en total öppenhet och ärlighet. Till handling - Nu! Innan vi alla rasar ner i kronisk misär. Tack Gustav och co. Det finns ljus i mörkret!
15 personer gillade det här.

CaptainAhab2010 1 timme sedan

Jag gillar Gustav Kasselstrand, han är kaxig och vågar, kan och vill sticka ut hakan utan att han räds motstånd. Verkar båda fint inför framtiden.
9 personer gillade det här.

min-klon 1 timme sedan

Man kanske kan säga att det finns en omfattande ande som är råkyla som härjar i Sverige som gör att desto fler utsatta kommer av detta kyla få härdade inren där även mindre äkta känslomässiga utbrott kan vara resultatet.
3 personer gillade det här.

Magdalena Johansson 2 timme sedan

Statistiken för År 2011
I Danmark anmäldes 392 våldtäkter.
I Norge anmäldes 109 våldtäkter

Sverige 6 509 våldtäkter !!!

Det är sjukt många!
Att det råder en våldtäktsepidemi i vårt land råder det ingen tvekan om.
Och vi vet alla vad det beror på.

19 personer gillade det här.

slundberg11 2 timme sedan

Börjar fundera på om vi inte bör göra som Kina, för några år sedan, införa barnbegränsning, för att inte bli överbefolkade, för snabbt. Gäller isf. ALLA.
2 personer gillade det här.

Guest 2 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

NakenKejsare 1 timme sedan som svar till Guest

Tack, det värmde.

Får länka tillbaks ett annat mycket sevärt klipp.

http://www.youtube.com/watch?v...

Visst har det blivit bättre?

Uppdaterat: varför togs http://www.filmarkivet.se/sv/F... den bort?
2 personer gillade det här.

min-klon 2 timme sedan

Det är lätt att bli frikänd då ord står mot ord, då det krävs så mycket bevis. Hellre fria än fälla alltså. Offren är inte i skick att vara duktiga under förhör och rättegång, medan cyniska våldtäktsmän behärskar konsten att ljuga sig fria. Elaka människor som älskar att utnyttja och förtrycka och våldta är smarta i det, och är också smarta i vårt slappa rättsmesväsende, vilket skrämmer inte.

Några exempel om varför man inte anmäler:

"Ingen kommer tro dig",

"om du skvallrar så ska jag/vi d**a dig"

"jag/vi ska göra ett he**ete för din mamma o pappa om du skvallrar"

"jag vi ska göra ett he**ete för din syster din d*vla h**" om du skvallrar"

"Alla mina kompisar kommer hata dig och vi ska d**a dig"

"Vi ska vå*dta din mamma om du skvallrar"

"Vi ska vå*dta din syster om du skvallrar"

Offret ringer kompis: "Jag har blivit våldtagen och jag vågar inte anmäla,
de hotade att d**a mig eller mina föräldrar, eller våldta min syster också om
jag skvallrar.

Kompis säger någonting och offret svarar: "Men jag kan inte, alla känner mig
de kommer hata mig om jag tjallar. Om jag berättar till mamma och pappa
så kommer de ringa polisen och då är det kört."

Så offret kommer därför klara av att hantera sina sår efter våldtäkten bättre
då det andra har gett skrämselhicka för henne. Men hon har ändå fått men för livet
mer eller mindre. Hon har kränkts på vis som är muslimflickornas öde och tvingas
vänja sig vid.

Och andra kompisar som känner förövaren kommer inte hata henne för att hon
inte tjallade. Känns som lättnad. Och kan komma leda till att hon godtager
frivilligt att en o annan kör över henne också. Nya Sverige så att säga.
9 personer gillade det här.

min-klon 2 timme sedan som svar till min-klon

Detta redigerade inlägg gick igenom. Hoppas moderator inte släpper igenom de andra som gick just till moderator. De hade lite slarv ändå.
4 personer gillade det här.

Helmer_Bryd 2 timme sedan

Fulmedia vill som vanligt inte befatta sig med sanningen i dessa frågor.
Annat ljud i skällan och krigsrubriker hade det varit om problemet haft sin grund hos i huvudsak svenska män.
Medias hjärntvätt har varit så effektiv att t o m grovt misshandlade våldtäktsoffer och föräldrar till dödsmisshandlade våldtäktsoffer startat aktionsgrupper mot rasism(!) när fakta om gärningsmännen, trots medias obligatoriska mörkning, inte kunnat hållas utanför folkets kännedom.
Så länge brottslingarna har sina främsta beskyddare i media och riksdag kommer problemen att fortsatt eskalera och Sverige befinna sig i toppen på världens bottenlistor också på detta område.
Inget pris tycks vara för högt att betala i den heliga pk-ismens namn. Inte ens framtiden i våra unga blivande mödrar.
Och tystast av alla är den svenska feministmaffian som har fullt upp med de tunga frågorna som könsbestämning av matbestick och förföljandet av lokala näringsidkare inom kovkioskbranschen.
9 personer gillade det här.

min-klon 2 timme sedan

Det är lätt att bli frikänd då ord står mot ord, då det krävs så mycket bevis. Hellre fria än fälla alltså. Offren är inte i skick att vara duktiga under förhör och rättegång, medan cyniska våldtäktsmän behärskar konsten att ljuga sig fria. Elaka människor som älskar att utnyttja och förtrycka och våldta är smarta i det, och är också smarta i vårt slappa rättsmesväsende, vilket skrämmer inte.

Några exempel:

"Ingen kommer tro dig",

"om du skvallrar så ska jag/vi d**a dig"

"jag/vi ska göra ett helvete för din mamma o pappa om du skvallrar"

"jag vi ska göra ett helvete för din syster din d*vla h**" om du skvallrar"

"Alla mina kompisar kommer hata dig och vi ska d**a dig"

"Vi ska våldta din mamma om du skvallrar"

"Vi ska våldta din syster om du skvallrar"

Offret ringer kompis: "Jag har blivit våldtagen och jag vågar inte anmäla,
de hotade att d**a mig eller mina föräldrar, eller våldta min syster också om
jag skvallrar.

Kompis säger någonting och offret svarar: "Men jag kan inte, alla känner mig
de kommer hata mig om jag tjallar. Om jag berättar till mamma och pappa
så kommer de ringa polisen och då är det kört."

Så offret kommer därför klara av att hantera sina sår efter våldtäkten bättre
då det andra har gett skrämselhicka för henne. Men hon har ändå fått men för livet
mer eller mindre. Hon har kränkts på vis som är muslimflickornas öde och tvingas
vänja sig vid.

Och andra kompisar som känner förövaren kommer inte hata henne för att hon
inte tjallade. Känns som lättnad. Och kan komma leda till att hon godtager
frivilligt att en o annan kör över henne också. Nya Sverige så att säga.
1 person gillade det här.

arvid skoglund 2 timme sedan

Bra rutet Kasselstrand. Skam åt media som vägrar ta in detta, med som enda tänkbara anledning att debattartikeln kom från "fel" håll... De fakta som redovisas talar för sig själv, men man vågar inte "ta debatten". Ynkligt!

Att media vägrar diskutera detta utifrån en annan synvinkel än den politiskt korrekta gör dem medskyldiga till varje våldtäkt som sker i detta förr så trygga land!

Hoppas att de en dag inser vad de gjort och att de få ta sitt ansvar för sin underlåtenhet att beröra denna farsot!
11 personer gillade det här.

gealdrigupp 2 timme sedan

Lite OT.
http://www.svt.se/nyheter/varl...

Dessa kvinnor demonstrerar mot att bli ett "komplement" till mannen. Vad gör de muslimska/ svenska kvinnorna för att inte bli ett komplement?
Nu måste Sveriges kvinnor lyfta på rumpan och kräva sina rättigheter!
Ut på gator och torg och visa att här gäller lika värde, oberoende kön. Vakna!

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
5 personer gillade det här.

Arga_Gubben 2 timme sedan som svar till gealdrigupp

Framför allt så borde FI och deras supportrar lyfta lyfta sina små (?) rumpor....

MVH
6 personer gillade det här.

World Traveller 2 timme sedan

Med tanke pa alla overfallsvaldtakter pa kvinnor (och alla "olyckor" dar kvinnor pa cykel blir pakorda av nybyggare i bil) saa upphor jag aldrig att forvaanas over att de flesta kvinnor roestar pa 7-klovern och vill ha en okad invandring, islamisering och valdsspiral. Mycket markligt. Jag har diskuterat detta med en del kvinnor hemma i Sverige och gatt hoera hur hemska de svenska maennen aer, hur rasistiska de aer, och hur trevliga och manliga maennen fran Mellanostern aer. Mycket underligt fenomen masta jag saga.
7 personer gillade det här.

olandja 2 timme sedan som svar till World Traveller

För ett par månader sen, när jag cyklade hem från affären så mötte jag en bil som helt plötsligt kör över på fel sida mot mej. Bara någon meter ifrån så vänder den riktning igen. Jag höll på att cykla omkull med alla kassarna! I bilen ser jag 3-4 skrattande svartmuskiga män. Och ja jag är en svensk kvinna med ljust hår. En sak till. min dotters kompis gruppvåldtagen av ett gäng invandrare i våras, men fallet lades ned ganska snabbt. Den tjejen mår mycket dåligt nu. Jag bor i en förort (än så länge).
11 personer gillade det här.

slundberg11 2 timme sedan som svar till olandja

Välkommen till SD ! Eller är du redan....?
5 personer gillade det här.

olandja 2 timme sedan som svar till slundberg11

Ja, jag har aldrig förut varit så säker på vad jag ska rösta. Jag brukade rösta på sossarna förut, men nu vet jag bättre.
8 personer gillade det här.

Bernadette Ash 2 timme sedan som svar till World Traveller

Jag har också funderat mycket över detta. Det verkar inte finnas någon rationell förklaring. Kanske (vi) svenska kvinnor i högre utsträckning än andra saknar fungerande instinkter och normal självbevarelsedrift? Eller så "smälter" de (vi) naivt inför tankar på "tusen och en natt", sammetsbruna ögon och exotisk men bisarr andlighet. Svenska män måste kanske skärpa sig och våga vara mer romantiska, ge kvinnorna mer emotionell uppmärksamhet och inte bara vara blyga i konkurrensen ? Kanske lider svenska kvinnor av akut dålig självbild parat med osund "erotik-brist"?
Jag har inte själv träffat alla dessa "trevliga utländska män" som kvinnorna beskriver, snarare har jag mött dryga och lismande, ibland offensivt stalkande eller rentav korkade typer som man måste värja sig för eller helst vill undvika. Så olika verkligheter kan man tydligen leva i...Märkligt och underligt, som sagt.

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
5 personer gillade det här.

slundberg11 2 timme sedan som svar till Bernadette Ash

Vi kör med "hjärntvätt och allas lika värde".
3 personer gillade det här.

Tonfisken 2 timme sedan

Just detta ämne berör mig så mycket men samtidigt har jag svårt att skriva och kommentera om eftersom jag har en dotter.
-Om det hade hänt henne något så.......jag hade blivit vansinnig...jag vill inte ens tänka tanken.
Om Sverige enligt UNODC ligger på andra plats i Världen!!!??? i våldtäktsstatistiken och varken Media eller Regeringen tar detta på allvar....då är Sverige sjukare än vad dom röstberättigade anar.Någon måste stå till svars för detta vansinne....inte sen utan NU..innan det offras fler av våra döttrar.

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
12 personer gillade det här.

World Traveller 2 timme sedan som svar till Tonfisken

Om nagon ror nan ur min familj saa kommer jag att leta raett pa dom och sen behovs ingen domstol eller nat annat.
3 personer gillade det här.

Tonfisken 2 timme sedan som svar till World Traveller

Jo men så kommer det att sluta,någon får tuppjuck och ger igen.
Det lär finnas ca 1 miljon jaktvapen i Sverige....
5 personer gillade det här.

gealdrigupp 2 timme sedan som svar till Tonfisken

När den första bosättaren faller av Svenska kulor, kommer rasistpiskan vina över hela den Svenska manliga befolkningen. Rubrikerna kommer stå skrivna i blå-gult, med blodröda stänk och droppar rinnande över texten. "man med Svenskt utseende"...
Skammen över att älska sitt land, sitt folk, sina nära och kära ska svida värre än realitetens piskrapp.... Var så säker!

göran hagberg 2 timme sedan

Inte en Arab eller Somalier bör släppas in i Sverige förän dom kemiskt kastreras!
9 personer gillade det här.

göran hagberg 2 timme sedan

Hur läge ska dom skyldiga få styra och ha makten i ett land värre än en hönsgård?
8 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 2 timme sedan

Det är inte rasism att säga ifrån! Det är inte rasism att stoppa våldtäktsmännen även om det drabbar oskyldiga ur de grupper som är överrepresenterade i dagens statistik! Våldtäkter hör inte hemma i ett civiliserat samhälle!

Det är ett bra debattinlägg som du skrivit Gustav! Ni som inte tror på Gustav kan ju titta på annan statistik, bl a från "Affe" som tidigare redovisades på Avpixlat! Stå upp för sveriges kvinnor och flickor, stoppa våldtäktsmännen, stoppa de som försöker dölja vad som sker!
13 personer gillade det här.

BannlysHedersmord 3 timme sedan

En riktig kvinnovän är en sverigedemokrat, inte en feminist.
- Vill du utvisa våldtäktsmän? rösta på SD.
- Vill du att Sverige ska avskaffa all muslimsk särlagstiftning, ex. könsapartheid? rösta på SD.
- Vill du att flickor och kvinnor, från muslimska familjer, som är rädda för sina liv eftersom de vill leva ett svenskt liv ska kunna bli trodda av polisen? rösta på SD.
- Vill du förhindra att Sverige inför sharialagar inom 50 år? rösta på SD.
- Vill du att polisen tar krafttag mot MENAitiskt kvinnovåld utan att buga inför den muslimska adeln? rösta på SD.
- Vill du slippa oroa dig för om flickor och kvinnor i din familj riskerar att bli överfallsvåldtagna av ett gäng muslimer utomhus för att du inte följde med som "livvakt"? rösta på SD.

Sammanfattningsvis:
- Vill du att kvinnorna i din familj ska vara trygga utomhus, utan att oroa sig för arabisk våldtäktskultur? rösta på SD.
44 personer gillade det här.

SM811 3 timme sedan

Ökning av våldtäkter i Stockholm. http://www.dn.se/sthlm/okning-...
4 personer gillade det här.

Gustav_Ewald 3 timme sedan

VÅLDTÄKTERNA I SVERIGE - EN SKAM FÖR NATIONEN!

(1) Wikipedia skriver:
“Sweden has the highest incidence of reported rapes in Europe and one of the highest in the world. According to a 2009 study, there were 46 incidents of rape per 100,000 residents. This figure is twice that of the UK which reports 23 cases, and four times that of the other Nordic countries, Germany and France. The figure is up to 20 times the figure for certain countries in southern and eastern Europe”.
“The Swedish National Council for Crime Prevention claims that it is not "possible to evaluate and compare the actual levels of violent crimes... between countries", but that in any case the high numbers are explained by a broader legal definition of rape than in other countries, and an effort to register all suspected and repeated rapes. It asserts that comparisons based on victim surveys place Sweden at an average level among European nations”.
Länk: http://en.wikipedia.org/wiki/R...

(2) Enligt publikationen - ”United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC)”, ligger Sverige högst i statistiken per capita i världen vad gäller våldtäkter, ja - förutom några söndertrasade länder i Afrika samt Australien och Canada. Hämta hem dokumentet på hela 178 sidor enligt länk nedan.

Länk: http://www.heuni.fi/Satellite?...

MEN - vilken myndighet i Sverige levererar denna kusliga brottsstatistik till FN UNODC? Så vitt jag känner till är det Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) som lyder under Justitiedepartementet. Varför omtalas ej denna statistik på hemmaplan? Från annars de så högljudda ”feministiska” grupperna hörs ej ett ord! Varför bär sig politikerna åt som de gör?

Mvh/Gustav_Ewald
21 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 2 timme sedan som svar till Gustav_Ewald

Gustav_Ewald gräver som vanligt fram den obehagliga sanningen hur vi svenskar blir lurade av våra makthavare. Ibland är det försvaret och nu de tabubelagda våldtäkterna. Det är bra att Gustaf Kasselstrand nu ryter ifrån, men i Sverige måste man ryta många gånger för att bli hörd. Om alla gör som Gustav_Ewald och hjälper till kanske även vanlige Svensson hör och förstår - då först kommer politikerna att reagera!
7 personer gillade det här.

Gustav_Ewald 13 minut sedan som svar till Svenskastavalla

Jag tackar för ditt svar!

. . . och fortsätter men är nu personlig. Jag är till åren kommen - blir 75 kommande år, är pensionär sedan ett antal år och jag tänker så här. Hustrun och jag har två vuxna ungdomar som nu närmar sig 40-årsålder. Vi har fem barn-barn varav två börjar skolan i höst. De tre övriga barn-barnen äro mellan 2 - 4 år. Hustrun och jag ger våra familjer allt stöd vad vi mäktar med vad gäller ekonomi och barn passning. Tillsammans har hustrun & jag mycket hög pension med god ekonomi, vi bor sedan länge i ett lugnt villaområde utan brottsliga inslag. Dotter och svärson med barn, bodde tidigare i ett mycket stökigt mångkulturellt område i Stockholms förorter som medförde att de flyttade till en annan stad.

Ofta går mina tankar bakåt i tiden, till ungdomens dagar. Det fanns alltid arbeten att tillgå, lediga platser i tidningarna. Det var bara att lyfta på luren och ringa. Men - du måste studera och vara verksam för att komma vidare i livet! Hur kommer pensioner att gestalta sig i framtiden? ”Ni får arbeta till 75 år”, som herr Reinfeldt uttryckte.

Jag tänker vidare - kanske hustrun och jag lever högst 10 år till Kanske våra vuxna ungdomar lever 45 år till dvs 2060. Kanske våra barn-barn lever till år 2095 - hur ser Sverige ut då? Har andra folkslag vid den tiden taget makten mot slutet av milleniet? Har Sverige splittrats i ett antal enklaver? Är de som en gång utgjorde svenska folket på väg att suddas ut?

Men - hela långa radens folkvalda, samt dagens verksamma i ”fulmedia”, tänker de som jag? Negligerar de att deras barn och barn-barn kan komma att hamna under styre av folkslag från helt andra kulturer och med andra seder? Avsvenskning skulle vi kunna kalla detta. Trummar de folkvalda in i sina barn, och barn-barns hjärnor om förträffligheten utav det mångkulturella riket? Kanske gnager det någonstans i Reinfeldt (M), hjärnvindlingar om framtiden då han ej längre existerar?

Allra sist - i många år var jag läroboksförfattare inom området tele- och data. Det gav mig insikter att leta information och att skriva komplicerade texter. Min livslånga yrkesbana inom tele- och data har jag aldrig ångrat.

Mvh/Gustav_Ewald
2 personer gillade det här.

MXp 3 timme sedan

"Vad 30 000 våldtäkter varje år kommer att leda till kan varken jag eller någon annan svara på, men det verkar vara något som ingen vill prata om"... Bra rutet Gustav.

Till dessa 30 000 våldtäkter kan också den som vill meditera över kvinnornas situation läggas 30 000 aborter.

Är det att undra på att unga mammor med sina barn begår självmord. Massor av mänskor har det bara för jobbigt i ett samhälle som leds av det gränslösas evangelium, där inga normer längre finns att tillgå i den liberalsocialistiska staten... //Dag Sr
7 personer gillade det här.

DayGhost 3 timme sedan

Dagens Sverige, det värsta i det hela är att man inte ens förvånas längre. Men bara bobbosarna är nöjda så är väl allt frid och fröjd...
4 personer gillade det här.

u28903094 3 timme sedan

Det är det som ni vill ha i Sverige annars hade ni väl stoppat utvecklingen?
6 personer gillade det här.

gbmye 3 timme sedan

Jag kopierar bra och informativa texter, skriver ut dem och skickar till vänner som aldrig skulle ha hittat Avpixlat, eller ens sökt efter nättidningen. Jag kan inte ensam göra mycket, men jag är en "envis jävel" och nu får det vara nog.
Tänk på att gamla människor saknar datakunskap. De går och röstar som de alltid har gjort. De tror att tidningar i dag är detsamma som tidningar förr. De förstår inte att de är utsatta för det största mediala förtryck med lögnernas hjälp som syftar till att dölja sanningen för folket.
Sprid nättidningar till släkt och vänner. Hälp dem att se.
24 personer gillade det här.

stephan4444 3 timme sedan som svar till gbmye

Samma här. Har lyckats "omvända" ett antal familjemedlemmar och arbetskamrater och de kan inte förstå hur de har lyckats bli lurade i alla år.
11 personer gillade det här.

Basseng 3 timme sedan

Min 16-åriga dotter får inte åka själv på kvällarna, vi föräldrar hämtar när hon är ute sent. Man tycker att i Sverige 2012 borde hon kunna åka buss hem själv sent på kvällen men 7-klövern med sin politik har sätt till att våra svenska döttrar inte kan det. Till alla mödrar, hjälp era döttrar att leva i ett fritt samhälle utan risk för våldtäkt, misshandel och mord. SD 2014
29 personer gillade det här.

World Traveller 2 timme sedan som svar till Basseng

Taenk vad bra vi hade det som var unga pa 70 och 80-talet.
6 personer gillade det här.

Sture Johannesson 3 timme sedan som svar till Basseng

Jag förstår dej fullt ut, i detta kulturberikade land som importerar åsne o kameldrivare kan inte våra unge tjejer känna sig trygga, dom har en snedvriden kvinnosyn som gör oss väldigt rädda för den framtida utvecklingen i vårt fosterlan.Problemet är att det kommer ta tid rätta till alla tokigheter våra så kallade politiker ställt till med!

SD 2014 så klart!
15 personer gillade det här.

Kvaser 3 timme sedan som svar till Basseng

Bra gjort! Och en självklarhet i en mångkulturell härdsmälta som Sverige.
8 personer gillade det här.

Basseng 3 timme sedan som svar till Kvaser

Efter 2014 ser vi fram emot att Sverige återgår till det normala men innan dess måste man skydda sina barn mot dessa vildar.
11 personer gillade det här.

matthiasn 3 timme sedan

Våldtäkt och plundring är dessvärre vanligt förekommande vid en ockupation - således i Sverige där svenskarna vart fjärde år frivilligt väljer att bli koloniserade.
17 personer gillade det här.

KKurtan 3 timme sedan

Våldtäkt på "kuffars/infidels/otrogna" är sanktioneras inom en viss "religion" ! Gissa vilken ?!
Detta är en taktik för att förnedra de "otrogna" och göra dem lättare att styra och till sist besegra/förinta !

Läs manualen den börjar på K......

Detta är problemet som måste åtgärdas, men 7-klövern och vänsteretablisemanget vågar inte för de är ynkryggar samt landsörrädare som har mycket på sitt samvete !!!
MVH
14 personer gillade det här.

min-klon 3 timme sedan

I Sverige har det aldrig handlat om att försöka förebygga rasistiska våldtäkter mot Svenska flickor. Tvärtom har man gjort allt för att vara tysta om det,och man har så vis sporrat fram desto fler rasistiska våldtäkter, och vilka för varje år blivit också fler och fler i.o.m att gruppen vuxit och så kommer det fortsätta. Man har ju också islam som stöd för att utföra våldtäkter.

Men självklart har det redan resulterat att flickor i massor har tvingats till försiktiga rutiner. Så skulle Svenska flickor leva sina liv på fritid som förr i tiden Svenska flickor kunde, så skulle tusentals fler rasistiska våldtäkter begåtts varje år mot Svenska flickor.

(Redigerad av kommentatorn 3 timme sedan)
12 personer gillade det här.

min-klon 3 timme sedan som svar till min-klon

Så Svenska flickor skall hålla sig hemma, och titta först ut när de har slöja på sig, och om inte det hjälper så får de lotsas att de är konvertiter, och om inte det heller hjälper då de blivit avslöjade så då fåla de fifan konvertera till islam då, och så får de i.a.f. då gå fria på gatorna. Fast nej förresten. muslimmännens slavinnor får inte alltid gå ute när de vill heller. Det är männen som skall sitta bl.a. i fiken.
5 personer gillade det här.

SM811 3 timme sedan

Tidningar uppför sig som svi n. Det fia ordet är inget som de tycker skall finnas i Sverige. De vill ha den kommunistiska våldsideologin som deras rättesnöre. Kommunisterna är de som har mördat flest människor i världen. Nu visar tidningarna att de stöder invandrarvåldtäkter.
6 personer gillade det här.

sommar58 3 timme sedan

Någon borde uppfinna en grej som man kunde ha i skötet. Om någon våldför sig på kvinnan i fråga skulle den utlösa och helt enkelt klippa av den på honom.
Snipp snapp snopp.....

(Redigerad av kommentatorn 3 timme sedan)
17 personer gillade det här.

iPan(kreascancer) 3 timme sedan som svar till sommar58

Finns en kondom med hullingar, som man kan föra in i vecket, som sen borrar sig in i penisen som kommer på ovälkommet besök.

I Sydafrika.

(Redigerad av kommentatorn 3 timme sedan)
3 personer gillade det här.

slundberg11 3 timme sedan som svar till iPan(kreascancer)

Giftig, hoppas jag. Skänk till alla tjejer som vågar sig ut !
3 personer gillade det här.

slundberg11 3 timme sedan som svar till sommar58

En variant på "kyskhetsbältet "?
5 personer gillade det här.

Kvaser 4 timme sedan

Ja, vad ska man säga. Tvåa efter Lesotho, hur man än vrider och vänder på det så är siffran extrem i det lutherska landet i norr. Vi har ju ingen reaktion på det, så det är väl ok då, enligt våra myndigheter alltså. Uppgivet med andra ord. SD vill försöka stoppa det men kvinnorna tycker inte det är en prioriterad fråga, eller? Förmodligen är de vilseledda av media.
11 personer gillade det här.

min-klon 4 timme sedan

Överallt, i varje Europeisk land är det på samma sätt att där islamisering tagit fart så är det alltid främst värdfolket själv som utsätts för rasistisk hatbrottslighet av mindre grov, och grov, och mycket grov art. Det är ingen tillfällighet. Den gemensamma nämnaren är islam och västhat.

Muslimerna har sina ledare som berövar dem mänskliga rättigheter men vilket mindre besvärar männen som i.a.f. får vara mer värda än kvinnorna, och vi västerlänningars ledare som härskar över oss, ljuger för oss, och ljuger för världen, och för omoralisk politik, men ut över att våra egna svikare sviker oss så skall muslimernas vrede också drabba oss. Vi skall så att säga vara utsatta för våra egnas svek som är i elitens tjänst plus utsatta av muslimerna.

Alla dessa våra elitens hantlangare har suttit islam på oss att förtycka oss. Det är mäktigt grymt är det.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: