måndag 20 augusti 2012

Alex Bengtsson bakom våldet emot SD? « Sweden Confidential

Alex Bengtsson bakom våldet emot SD? « Sweden Confidential: Alex Bengtsson bakom våldet emot SD?
Av Roger Rabbit 2012-05-19 22:20


HATET MOT SD I dag (läs 19 maj) blev Hanna Wigh, Ordförande i SD Skaraborg överfallen av en vänstermobb. Det är knäpptyst i media och det är få godhetsapostlar som uttalat sig. I går så var det dock annorlunda efter att Cherin Awad påstått att hon mordhotats. Då var det läge för godhetsapostlarna att samla in slask-humanistpoäng. Det pågår en hets emot SD, från media och Expo. Som säger sig ta debatten. Den har vi inte sett av. Dock hets och angrepp emot SD och enskilda partiföreträdare. I Sverige är det 2012, helt okej att hata SDare, och behandla dom som skit. Våld emot SD är något man accepterat. De får bara skylla sig själva som har de åsikter dom har.

Våldet emot SD och deras representanter har eskalerat senaste dagarna. Senast så är det Kevin Ekholm, i Jönköping som drabbats. För en tid sedan spottade man på en Sverigedemokrat i Uppsala, Paula Bieler. Även andra har fått spottloskor efter sig ..

Man anklagar gång på gång SD för att skapa en hets emot invandrare och muslimer. Det ligger lite sanning i detta. Hetsen kommer ifrån media och organisationer likt Expo och man hetsar emot SD. När ska dessa ställas till svars? SD vill föra en dialog och finna lösningar på den misslyckade politiken. Inte bygga läger som många tycks tro.

Facebookgruppen Sverigedemokraterna har fel

Denna bild låg ute på nätet i närmare ett år. Tänk er om det varit en arab, en svart eller jude som man sköt istället. Tänk er krigsrubrikerna om en SDare gjort en sådan bild. Debatten om SD´s våldsamma idévärld hade gått som en raspande vinylplatta, om och om igen. Man hade nog tom lyckats med att lyfta in Breivik och Hitler i det hela.

De har nu tagit bort bilden det handlar, efter min lilla påminnelse. Så här såg det ut före de insåg sitt lilla “misstag”. Lägg märke till bilden högst upp till vänster. Föreställande en SDare som blir avrättad.

https://www.facebook.com/pages/Sverigedemokraterna-har-fel/158296639309
 

Expo och Alex Bengtsson talar ofta om idévärldar. Att grupper och vissa politiker delar dom, att de sprids mellan människor. Här är den idévärld Expo skapar.Nu är det bara en SD:are man hetsar att döda. Då är det inte så viktigt, SD:are ändå inte lika mycket värda som andra människor, för de har fel? Det är det budskap man sänder ut.

på sidan sverigedemokraterna har fel på fb:
http://www.facebook.com/groups/framtidsdemokraterna/337335222983650/?notif_t=group_activity#!/pages/Sverigedemokraterna-har-fel/158296639309

Sverigedemokraterna har fel är vad och vilka ligger bakom? Någon som blir förvånad om jag säger Expo?

Ett folkbildningsprojekt från Expo utbildning. Inom projektet ryms böckerna Sverigedemokraterna har fel och Sverigedemokraterna fel – igen, hemsidan www.sverigedemokraterna.de, föreläsningar, samt diverse studiematerial.

Och vem är ansvarig för utbildning och bildning inom Expo? Jo självaste Alex Bengtsson, som under kvällen gråtit som en liten skitunge, för att någon gjort en bild, en satir över honom och Hitler.

Som ni kan se så har bilden legat ute i sedan 19 Maj 2010, kanske Alex bara missat bilden? Det kanske bara var en liten rolig bild? Mord på SDare i sanningens namn och den Marxistiska vetenskapen namn?

Berätta för oss Alex, hur har denna bild hjälpt till att skapa en tolerans mellan människor?

Expo, Alex Bengtsson, anti-rasisterna bakom “interasistmen.se” och många fler har ett ansvar för det dom sänder ut. När ska de ställas till svars? Måste en kritiker till det mångkulturella projektet dö innan ni inser ert ansvar?
Print Friendly Print Get a PDF version of this webpage PDF

37 12 0 54

3 Kommentarer och 19 omnämnanden | Kategori: Inrikes, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 6 andra gillar det här.

Logga ut
Skriv en ny kommentar
@setovis

Bild
Dela på:
Twitter

Visar 3 kommentarer

jon79

Öh, menar du som när Pim Fortuyn blev mördad? Eller Theo Van Gogh? Nä, tror inte dessa skulle bry sig om någon SDare dog. De skulle nog fira med rödvin istället.
Gilla
Svara
3 månad sedan
NissenN

Tycker dom är väldigt modig dom här expoiterna, som ger sig på den frommaste partiet!

Men den modigaste av dom alla är ju grundaren av sidan "interasistmen.se" som ger sig på alla SDare förutom de som återfinns i hans hembygd!
Jo, han skrev ju något tweet om när 2st uteslöts, men innan dessa så var det tyst. Detta trots att han liksom alla andra i människobyn vet om så mycket om Anita och Krister, så mycket att man skulle kunna fylla en hel HäntExtra! Men "chockrepotaget" uteblev, säkerligen pga att man då skulle behöva bedriva någon form av journalistisk och skriva sanningsenliga saker!
Gilla
Svara
3 månad sedan
3 Gilla
SM811

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: