söndag 19 augusti 2012

Nytt miljonregn över “krigsskadade ensamkommande” « Avpixlat

Nytt miljonregn över “krigsskadade ensamkommande” « Avpixlat: Nytt miljonregn över “krigsskadade ensamkommande”
svennebanan1963 10 timme sedan
Jag är oerhört äcklad av de som  valts till att förvalta vårt land och dess etniska befolkning och deras finanser.
Att se och höra dem förlöjliga landet,dess seder och dess befolkning och deras förfäder.
Se dem sprida den skatt som den arbetandes befolkningen har avstått för att ha det drägligt i sjukdom och när den blir gammal,över snyltare och kriminella.
Blir äcklad över befolkningen som fortfarande sover,även om jag vet att de blir ljugna rakt upp i ansiktet och sövda av lögnmedia,så borde det ringa en klocka att Sverige har en rejäl slagsida.

ENSAMKOMMANDEBLUFFEN Varje vecka kommer nya rapporter i media om hur vården står under sparbeting, sköterskor inte anställs för att deras löneanspråk anses för höga, hur patienter får vänta, ligga i korridorer, hur patientsäkerheten äventyras. Under sommaren har det varit extra allvarligt då ingen beredskap för semestrar ryms i de snålkörda sjukvårdsbugetarna. Annat ljud är det i skällan när det gäller vård åt utlänningar.

Den föreslagna reformen som ger gratis heltäckande vård åt illegala invandrare har vi rapporterat om tidigare, liksom de HVB-hem för ensamkommande där det ofta finns fler personal än intagna och det daltas med ungdomar som ofta är 20+ som om de vore småbarn. Denna grupp vill man nu ösa ytterligare miljoner över i Skåne.

Enligt de förståsigpåare som ömmar för denna grupp, där merparten inte är vad de utger sig för, lider många av posttraumatisk stress, krigsneuroser osv, vilket tar sig uttryck i självskadebeteenden. Det är också dessa diagnoser som är den officiella förklaringen till varför dessa “barn” med jämna mellanrum slår sönder eller sätter eld på sina boenden, begår övergrepp mot personalen, stjäl i butiker på orten och på andra sätt håller den lokala polisen sysselsatt.

“Barnen” är förstås inte dummare än att de lärt sig att utsikterna att få stanna i Sverige är större om man kan uppvisa att man mår riktigt dåligt och att det paradoxalt nog därför lönar sig att vara så otacksam som möjligt mot sina välgörare med våld och vandalisering. Det får bara de naiva svenskarna att tycka ännu mer synd om de stackars “barnen”. Sluga privata aktörer som tjänar grova pengar på ensamkommandeindustrin är heller inte dummare än att de ställer upp på charaden eftersom det kan innebära ytterligare sköna miljoner till verksamheten som påfallande ofta är utlagd på entreprenad.

Politikerna i Region Skåne föreslår nu att det så kallade “Teamet för krigs- och tortyrskadade”, TKT, får sin budget förstärkt med fyra miljoner kronor för nästa år eftersom 90 procent av de ensamkommande påstås ha någon form av psykisk problematik. De som konstaterat detta är bekvämt nog samma team som ska få de extra miljonerna. Beslutet fattas formellt när budgeten för 2013 ska klubbas senare i höst. Man hoppas sedan försöka få tillbaka en del av dessa pengarna från staten. Precis som med reformen om fri vård till illegala tar man alltså beslutet först och hoppas att det ekonomiskt ska lösa sig.

Avpixlat har när detta skrivs ingen information om hur Sverigedemokraterna i Region Skåne agerat i frågan. Det får vi kanske anledning att återkomma till. Ni som klickar på länken nedan bör också lägga märke till bilden i anslutning till artikeln. Någon av de skäggiga ynglingar med begynnande högt hårfäste som är det verkliga kundunderlaget vill man inte visa upp. I stället är det en interiör utan “barn” men med en teddybjörn som ska signalera att det är tultande småttingar det handlar om här

Sydsvenskan
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-18, 18:24 (Uppdaterat 2012-08-18, 18:32) | Kategori(er): Ekonomi, Inrikes, Invandring/mångkultur, Vård/omsorg

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 32 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
220 kommentarer 2890 gillar mottaget
Dela på
Visar 79 av 214 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


BlackHandInn 4 minut sedan

Ja nu är det ju i ärlighetens namn inte klart med denna "förstärkning" av omhändertagandet, enligt texten i insändaren. Rubriken antyder dock att så vore fallet. Jag tycker det vore olycklig utveckling av AP att slå på "stora trumman" så fort det går ett rykte eller någon person/aktör/organisation har yttrat sig eller begärt något. Om Expo begär 100 miljoner för nån utbildning så är det värt att ta upp, men rubrik och ingress ska inte antyda att pengarna redan är utbetalda.

De flesta som läser på AP är pålästa och luttrade, vi klarar alldeles utmärkt att dra våra egna slutsatser utan "hjälp" av förstärkande uttryck och mindre insinuationer.

Vad tycker ni andra som frekvent skriver här?

Orregyllensnorre 17 minut sedan

Min släkting som fick en stroke efter att ha fyllt 65 nekas talträning och rehab. Orsak är ekonomiska säger de ansvariga. Om du fyllt 65 är svensk och blivit svårt sjuk ses du som en ekonomisk börda trots att du betalat skatt i 50 år.
4 personer gillade det här.

ariouleelay 39 minut sedan

"Ofta utgör de hälften av de barn som får psykiatrisk vård på sjukhus i Skåne."
O herregud vilka kostnader. Och psykiatrin som man drar ned på! Det här drabbar många deprimerade svenskar!
5 personer gillade det här.

Ben_Hur 48 minut sedan

Låt de ansvariga få stå till svars för detta och betala med sina fallskärmar och pensioner....

Jag har inte råd att vänta tills 2014 med dessa galningar i regeringen.

NYVAL 2012
6 personer gillade det här.

Ben_Hur 50 minut sedan

Utlys nyval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 person gillade det här.

Marianne Lidström 1 timme sedan

. Någon av de skäggiga ynglingar med begynnande högt hårfäste som är det verkliga kundunderlaget vill man inte visa upp. I stället är det en interiör utan “barn” men med en teddybjörn som ska signalera att det är tultande småttingar det handlar om här
Sydsvens
7 personer gillade det här.

Sidious 1 timme sedan

Den svenskhatande rasistregeringen fortsätter ösa pengar över icke svenskar medans svenskarna får finna sig i ständiga nedskärningar och en kollapsande infrastruktur.
13 personer gillade det här.

Kent Svensson 17 minut sedan som svar till Sidious

Det komiska är att svenskarna fortsätter att rösta på den svenskhatande rasistregeringen !? Svenskarna är verkligen det mest korkade folket på jorden
2 personer gillade det här.

Jakanda 2 timme sedan

Ja, men bidragen går till alla som kommer hit och inte till svenskarna, etniska behövande svenskar som har slitit ut sig, föds sjuka, handikappade, fattiga mm
Våra skattepengar går till världens folk som inkommer hit till vårt land, medan de som gör rätt för sig, drabbas av elände i landet får ingenting. Pengainsamlingar går också till världens folk men ingenting till svenskarna som behöver pengar, vad märkligt hjärntvättade folk har blivit.
Landet är till för inkommande och alliansen
11 personer gillade det här.

PetterssonBendel 44 minut sedan som svar till Jakanda

Men det är väl lite av den svenska folksjälen (eller politikersjälen om man så vill):
Vi svenskar skall offra oss och behandla oss själva så illa som möjligt men ge, ge och åter ge till andra oavsett om de förtjänar det eller inte. För vilka är vi att tro att vi skall ha något för oss själva?
Självförakt och självförminskning så det förslår. Frågan är när i historien detta destruktiva betende uppstod.. Är det bondesamhället från sent 1800-tal som spökar?
4 personer gillade det här.

bowlaren 3 timme sedan

Det nya bidrags Sverige skrämmer mig.
http://svenssonsfunderingar.wo...
12 personer gillade det här.

Rollern 4 timme sedan

Att se denna hord av invandrare drälla runt och handla som om de vore amerikanska lyxturister och köra sina fina nedcabbade bilar till Försäkringskassan, parkera på handikapplatser utan att betala, hämta mera pengar, fylla ut akutmottagningarna mm får en att kväljas när man tänker på att det faktiskt är vi gamla, arbetslösa ungdomar, sjuka, handikappade, ensamstående med svåra ekonomiska problem m.fl. som får stå för kalaset. Ingen ska inbilla oss att alla dessa har flytt från det land de kommit ifrån när de snabbare än tanken fyller upp utrymmet hos passpolisen för att begära nya pass som "svensk" - detta så klart för att kunna resa hem till det land de flytt ifrån och dessutom får pengar att göra det medan vi andra inte ens har råd att resa till grannkommunen för att hälsa på sina barn med den krassa ekonomi som t.ex. en garantipensionär m.fl. har. Det är fatalt!
Dessutom har de mage att visa upp att de minsann har de senaste Iphonerna - något som knappast är gångbart bland en stor del av vår egen svenska befolkning som får spara leva på blodkorv för att överleva med en livskvalitet
Mina sedan länge avlidna och mycket sparsamma föräldrar skulle vrida sig i graven av blotta åsynen se alla dessa främmande människor som har förvridit skallen på aningslösa fördummade och ekonomiskt bortskämda politiker - de som har bestämt detta.
44 personer gillade det här.

Leikin 4 timme sedan

Ytterligare fyra millioner till "Teamet för krigs- och tortyrskadade". Så bra, då räcker säkert pengarna till en riktigt fet representations- och rekreationsresa för detta team. Man kan ju bokföra det som terapeutisk verksamhet eller dylikt. Går det bra att fuska i regeringen och statliga verk, så går det säkert också bra i Region Skåne.
12 personer gillade det här.

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 4 timme sedan

Jesus! Vår gamla och sjuka tvingas idag bo i förtäckta dödsläger a la Koppagården. Sedan vräker ut miljardbelopp på värdelösa människor från Mellanösten. Man skäms verkligen för att vara Svensk ibland.
30 personer gillade det här.

Ann-katrin Sahlqvist 5 timme sedan

Allt av våran tid o pengar upptas nu av våra gäster och som min pappa sa när jag var liten skulle man vara hövlig o artig mot gästerna när dom kom
MEN JAG TROR INTE HAN MENADE DESSA
13 personer gillade det här.

VildMasen 6 timme sedan

Ja vi vet ju vad som hände i Rumänien när folket fick nog...
8 personer gillade det här.

Baltzar 7 timme sedan

Jag tror att "nallen" på bilden egentligen är ansvarig beslutsfattare. Jag vet åtminstone att nallen och beslutsfattaren (beslutsfattarna) har exakt lika många fungerande hjärnceller.
11 personer gillade det här.

Nikkson 8 timme sedan

Det är ju faktiskt inte idioterna i 7-kövern som vi skall skylla på utan alla de ut i vårt avlånga land som röstar på dedssa idioter. Mvh
29 personer gillade det här.

Förnuft-o-fil 8 timme sedan

Det officiella Sverige har nu tillåtit så många lögner om detta och andra relaterade ämnen under så många år att de nu bland den del av befolkningen som som känner till fakta har förlorat all trovärdighet. Även om en tidning nu skulle skriva något som faktiskt är sant blir de inte längre trodda. De försvarar sig med att detta är "en utsatt grupp". Det är kanske delvis sant, men det är inte en godtagbar ursäkt för att föra det svenska folket bakom ljuset. I en demokrati är det folket som bestämmer om detta och information får aldrig döljas. Allt eftersom en allt större andel av det svenska folket inser vidden av lögnerna, närmar vi oss en situation där "makten" har förlorat sin auktoritet. Skulle Sverige komma dit, kan vad som helst hända.

Hur kunde de bete sig så idiotiskt och så lumpaktigt åt? Vad är det för fel på dem?

Fri information och ärlighet. Är det så förb....t svårt att förstå?
16 personer gillade det här.

visselpipa - 휘파람 9 timme sedan

Det handlar om BAAARN!!
Det handlar om TORTEEERADE BARN!!
11 personer gillade det här.

Erik 9 timme sedan

Alla "ensamkommande" är rika om de har råd att betala smugglare ca 200.000 för att bli fraktade hit. De ska inte ha något från staten.
21 personer gillade det här.

Fredrik Larsson 10 timme sedan

Det som Sydsvenskan säger hade varit korrekt, om det gick att säkerställa att de som kommer hit är krigsskadade.
Men hur säkerställer man det?
I västländer finns du med i ett register, om du är soldat.
Som civil är man ju inte krigförande och därför svårligen krigsskadad i ordets rätta bemärkelse.
Sen betvivlar jag inte att många fått se hemska saker.
Men Sverige ligger fortfarande långt bort, en säker tillflyktsort bör finnas närmare konfliktområdet...
10 personer gillade det här.

svennebanan1963 10 timme sedan

Jag är oerhört äcklad av de som valts till att förvalta vårt land och dess etniska befolkning och deras finanser.
Att se och höra dem förlöjliga landet,dess seder och dess befolkning och deras förfäder.
Se dem sprida den skatt som den arbetandes befolkningen har avstått för att ha det drägligt i sjukdom och när den blir gammal,över snyltare och kriminella.
Blir äcklad över befolkningen som fortfarande sover,även om jag vet att de blir ljugna rakt upp i ansiktet och sövda av lögnmedia,så borde det ringa en klocka att Sverige har en rejäl slagsida.
35 people gillade det här.

brisslan 8 timme sedan som svar till svennebanan1963

Det kan inte skivas bättre än vad du skriver. Vilket land Sverige har blivit ja, jag vill spy när jag ser vad, som pågår. Våra myndigheter är en samling fjantar och svenska folket 94%, som jag bara kan hysa förakt för. En samling hener utan kurage, som vem, som helst kan spotta på
eller ännu värre p..a på och de är lika glada ändå. De ser nog något positivt i det, som t.ex. det värmer skönt.
11 personer gillade det här.

svennebanan1963 6 timme sedan som svar till brisslan

De har lyckats bra,får man ju säga.
Man hör lite överallt
"Såg du sista avsnittet av BigBrother,vad fet han var.
Såg du förra avsnittet av Desperate Housewifes,vad smal hon var.
Kollade du Rapport om hur Vitrysslands regering styr media,tur att man bor i Sverige,för det sådant händer inte här"
Finns inget mer sövande än den där j""##¤la teven.
10 personer gillade det här.

AdarKomdenja 26 minut sedan som svar till svennebanan1963

S(V)T- och TV4-kanalerna är en del av bedrägerimaskineriet. Media av idag är lika förljugna som deras favoriter och uppdragsgivare, 7k. Granskande rollen förvandlad till medlöpande vasaller och en del av demokratins dödgrävare. Att Svenne Kålrot fånstirrar och tror på skiten á la en klassisk Gösta Ekman-fars, ger tyvärr dödgrävarna i maktens korridorer skäl nog att hånskratta åt den korkskalledominerade befolkningen. Dagens ca halvmiljonen (sd)-sympatisörer måste upp rejält, till motsvarande norsk-dansk nivå, mellan 15-20%, men vägen dit är nog längre än valet 2014,
2 personer gillade det här.

arginvandrare 10 timme sedan

Helt jä__a otroligt! De borde visa bord med öl, spritflaskor och kat. I Mariannelund var det inte så många dockor på bilderna!!!
9 personer gillade det här.

Berit 10 timme sedan

Någon har säkert länkat till den här videon tidigare, men jag klistrar in den i alla fall. Man behöver skratta åt allt elände ibland. I England har de tydligen samma problem.

http://www.youtube.com/watch?v...
13 personer gillade det här.

Nordanvind 11 timme sedan

"eftersom 90 procent av de ensamkommande påstås ha någon form av psykisk problematik"

Analfabeter OCH psykiskt sjuka. Vilken vinstlott för Sverige, särskilt när vi redan har ett överskott på män i åldern 20-40.
11 personer gillade det här.

Anders Johansson 11 timme sedan

Jag tycker snart att vi har kommit till en punkt att vi som inte vill ha som det är.Vi få fixa det själva snart om inte dom styrande sluta att slösa med våra skattemedel till skit som bara leder till mera orättvisor bland det svenska folket de styrande har bara sparkat undan benen på sitt eget folk det dras in på allt medan invandrare kommer hit och lever gott, sedan så skyddar regeringen dom som hundar liknande "kom till mej så ska jag skydda dej mot dom dumma svenskarna jag har godis här" För h_l_ete kan dom inte lösa problemet som vi har här och nu nej då vi tar in flera vi kan vräka svenskarna både från hem o arbete för dom nyanlända jävla daltande me dom

SD2014
13 personer gillade det här.

Snille 11 timme sedan

Tord Magnusson och The Royal Muslim Paperless Lonley Coming Child på Café Opera

http://i47.tinypic.com/o6bb79....
6 personer gillade det här.

Langga 10 timme sedan som svar till Snille

Undrar vem som biter i kudden?
3 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 11 timme sedan som svar till Snille

Tack för den!
2 personer gillade det här.

Alfana 11 timme sedan

..Jag springer benen av mig i vården..med en skitlön! Hur fort ska jag springa? jag varvar påhoppare med tusen varv..för att dom ska kunna ta det lugnt..och ha det bra..Och jag tycker livet leker..när gamlingar blir omyndigförklarade..vet hut..och ät din gröt..din blöja..kan vi byta i övermorgon..då väger vi in den..jag arbetar inte för Carema..där går gränsen! Men snart är vi där..sälj till billigt pris..vi blir billigare..Tjockare bandage..som suger bättre..då sparar vi in personal! I namnet av svek till våra gamlingar..visa er! skitstövlar till politiker! Stå till svars!!! gummiryggar som ni är..
37 personer gillade det här.

Ann-katrin Sahlqvist 5 timme sedan som svar till Alfana

Håller med dig till fullt, Jag har själv jobbat i äldrevården 35 år så jag styrker ditt uttalande- Vård är synd att kalla den, Vanvård är vad det är o vi är tvungna att utföra den annars får vi gå om vi yttrar oss
6 personer gillade det här.

Sam_the_Sham 2 timme sedan som svar till Ann-katrin Sahlqvist

Skaffa en anonym identitet på nätet och berätta sedan för alla oss andra vad som pågår. I detalj. Varje dag. Gärna med angivande av plats, ansvariga personer osv. Halva problemet är att det får pågå i tysthet.
2 personer gillade det här.

Snille 11 timme sedan

Sätt alla ensamkommande skäggebarn på tåget till Södermalm.

http://i41.tinypic.com/33kyygy...
19 personer gillade det här.

Oberst 12 timme sedan

Hur kommer de att återgälda detta välkomnande? Får jag gissa på gruppvåldtäkter, mord, misshandel, personrån, maktlekar, bedrägeri, bötning mm ... mm....
13 personer gillade det här.

Evita 12 timme sedan

OT. Klanfejd i storslagsmål med 200 inblandade i Malmö i kväll. Där skulle jag velat vara en fågel i trädet. Hoppas någon filmar och skickar in till AP. Vilken syn det måtte vara. (Svd)
17 personer gillade det här.

Snille 11 timme sedan som svar till Evita

Var. När hur?

quinna 12 timme sedan

O.T

Stort slagsmål med ca 200 inblandade i Oxie utanför Malmö. Knivar, påkar brädor mm. Flera personer låg avsvimmade på marken. Polisen arbetar med att spärra av akuten på sjukhuset. Polisen pratar om familjefejd!
3 personer gillade det här.

Not2LateIHope 12 timme sedan

Jag är stolt över min nya avatar som föreställer en hamburgerätande o dreglande Calle Bildt.
Sveriges farligaste person dreglar när han äter hamburgare men låt er inte luras av det, han är ytterst insyltad i ALLA dumheter som vårt plågade folk får utstå. Han dreglar säkert lite extra nu när inte bara somalierna utan även syrierna väller in över våra obefintliga gränskontroller.

Man kan bara hoppas att han sätter nästa hamburgare ordentligt i halsen!
11 personer gillade det här.

Mamma & företagare 12 timme sedan

Har ni köpt Avpixlat t-shirten?
http://inkorrekta-butiken.shop...
Det har jag, tog en sväng ner på stan igår, kanske någon förhoppningsvis blev nyfiken och gick hem och googlade!
14 personer gillade det här.

Gamla_tanten 12 timme sedan

Ja blir man inte...!
Läser just nu en bok om amerikanska inbördeskriget (1861 - 65) och där beskrivs de sårades lott i de olika slagen. Där var det provisoriska "fältlasarett" oftast ute i det fria som gällde, i närheten av slagfälten och inte 1000 mil bort i Europa. De flesta dog av sina skador och skulle - översatt till dagens situation inte klara av den enklaste förflyttning.
Därav fattar man vad det här handlar om: organiserat "fejkeri" som så ofta annars.
4 personer gillade det här.

Louise Abrahams 11 timme sedan som svar till Gamla_tanten

Här gäller det "mentala" skador - inga fysiska antar jag!!! Och Sverige av alla länder som inte mer än varit ytterst nära ett krig sedan mannaminne, ska leka experter pa barn som lidit illa pga sk apati och andra psykiska trauman!!!!

Det är fan ta mej inte sa lätt att matas med alla dessa blodiga bilder fran T:vn heller!

Jag haller med dig annars "Gamla tanten". Shirley Ames var min favorit i min späda ungdom och hon arbetade som sjuksköterska bland krigsskadade soldater och där var det inte heller sa fjäskigt som det blivit nuförtiden - det är som vore det status i att kunna meddela omvärlden att Sverige är sa altruistiskt;;;;;;;

Nagonstans maste gränsen sättas!!!!
2 personer gillade det här.

Gamla_tanten 2 timme sedan som svar till Louise Abrahams

Ja de böckerna läste jag också. Men hette hon inte CHERRY Ames?

Gnurduff 12 timme sedan

Bara valet 2014 går rätt så kan vi ta itu med de som driver detta utarmande av vårt land och ekonomi , Dessa ansvariga kan t.ex nekas plats på arbetsmarknaden så de får veta hur illa de gör andra människor ... Tänk er bl.a Reinfeldt och lööf m.fl på en parkbänk !!!
8 personer gillade det här.

Gamla_tanten 12 timme sedan som svar till Gnurduff

Dessa ansvariga!
Herregud de får generaldirektorsposter, blir landshövdingar och får livslånga lyxpensioner!
Så sluta drömma! För din egen skull.
8 personer gillade det här.

Patrik 12 timme sedan

Regering och en unison journalistkår tycks anse att Sverige är en global allemansrätt och att man blir "svensk" så fort man nuddar svensk mark.
18 personer gillade det här.

Bevara 12 timme sedan

Med detta tankesätt kommer resurserna som krävs bara öka och öka tills allt rasar samman. Ska alla i hela världen få allting från svenska staten?

14 personer gillade det här.

Det svenska psyket 12 timme sedan som svar till Bevara

Kärleken är gränslös.....

kjellan11 12 timme sedan som svar till Bevara

JA ALLA utom vi skattebetalare vi ska bara betala o behöver vi något så får vi betala det själva
10 personer gillade det här.

matte_1978 12 timme sedan

De "barn" som åsyftas i artikeln har bytt ut den mjuka nallen mot en annan hårdare. Den senaste iPhonen betald av oss skattebetalare. ;)
18 personer gillade det här.

Tonfisken 13 timme sedan

För dom som känner sig missmodiga precis som jag gör ibland och tycker allt är sk-t titta då till höger vilka krönikörer som skriver på avpixlat.
Kan dom klara det då kan vi med. oavsett vad vi röstar på.
9 personer gillade det här.

Bombi_Bitt 13 timme sedan

Vore det inte bättre att de tog hand om de 97% sinnesslöa i Sveriges valmanskår som inte har förmåga att tänka klart?
17 personer gillade det här.

Louise Abrahams 11 timme sedan som svar till Bombi_Bitt

De lider säkerligen av svar traumatisk apati av alldeles för langt "förmyndarstyre" i Sverige sedan alldeles för lang tid tillbaka!!!
1 person gillade det här.

kjellan11 12 timme sedan som svar till Bombi_Bitt

Men du Bombi_Bitt det vore ju politiskt självmord av regeringen förstår du inte att dom vill att Svenskarna är sinnesslöa för så länge det är så kan ju dom sitta kvar o sabba VÅRT land
3 personer gillade det här.

Mamma & företagare 13 timme sedan

2014 är ett ödesval, då måste vi alla ge SD vår röst om vi ska kunna hoppas på en förbättring. Det finns många som av förståeliga skäl vill ge andra partier , som kanske inte ens kommer upp till 4 % spärren , som C exempelvis ;-) sin röst, men det är 2014 som gäller, vänder det inte då så kommer jag söka mig härifrån troligtvis... Vi måste tillsammans nu stå bakom Sverigedemokraterna, de är faktiskt det enda hoppet för framtiden, för våra barn och barnbarn.

http://www.barometern.se/nyhet...

En annan artikel om ensamkommande med klickbar bild.
23 personer gillade det här.

Ludde73 13 timme sedan

Det svenska skattesystemet är djupt orättvist mot sin egen plikttrogna befolkning. Där fördelningspolitiken går ut på att ta från de flitiga och skötsamma och ge till bidragstörstande, lycksökande ekonomiska främlingar från någonstans på denna jord.

27 personer gillade det här.

Anders040 13 timme sedan

Det får bli lite OT här men jag har en glädjande nyhet till Avpixlat och dess läsare, jag har egentligen 2 glada nyheter. På koloniområdet här i byn pratade jag med ett par pensionärs grannar och kvinnan sa utan att tveka, det blir sd i nästa val, det har gått för långt i Sverige. Dom har sett genom pk tramset och ger inte mycket för 7 klövern, vi bor i Malmö och media gör möjligen sken av att det är problem i rosengård, det ser lika illa ut i hela Malmö, möjligen slottsstaden har klarat sig något sånär och västra hamnen, sedan är resten av Malmö bara problem och invandrare.

I stugan mitt emot har ett par unga killar härjat en tid och polisen har haft spaning på stället för ett tag sedan slog dom till, man hittade en knarkarkvart i stugan och det fanns knark för 12 miljoner, det fanns ett bankkonto också innehållande 580 000,- samt ca 150 000 i kontanter. kvinnan jag pratde med var vittne under rättegången och vad tror ni det var för några? ja precis bla**ar, hela släkten var på plats vid rättegången och kvinnan tyckte det var obehagligt och träda in i rättsalen när alla tittade på henne när hon kom in, det var vakter och poliser överallt under rättegången, utvisning, nej nej vi är i Sverige men det blev 5 års fängelse för den ene och den andre fick fick 5,5 år för han hade även ett väpnat rån i Malmö på sitt cv den 3:e blev frikänd.

Det har visats på regionala nyheterna och det har stått om det i tidningarna men inget om att det var bla**ar och siffrorna har blivit starkt friserade i media. Givetvis har dom kört bilar som den hårt arbetande svensken bara kan drömma om.

Nu är det nog för vår del sa kvinnan. Jimmie Åkesson och SD gör ett jättebra jobb och Jimmie Åkesson är lugn och sansad hur mycket sk*t han än får så i valet 2014 är det ingen som helst tvekan om vem so får våra röster, vi har läst sd:s partiprogram och vi kan inte se något om främlingsfientlighet i det partiet utan dom har ett bra partiprogram.

Vi diskuterade även brott och annat och kom så till avpixlat, denna sida har dom inte hört talas om förr men dom blev förtjusta och kommer att börja läsa AP, vi är dödligt trötta på pk-media och det är bra att sanningen kommer fram så vi ska läsa AP istället för gammelmedia.

Ja det var det om detta, jag hoppas ni förstår att detta bara är början, folk har börjat vakna och börjat inse var detta barkar hän om inget görs, så 2 nya Ap läsare kommer och 2 röster på sd i valet 2014 har jag lyckats skrapa ihop idag. I morgon ska jag försöka värva ett par till.
53 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 11 timme sedan som svar till Anders040

Härligt om man kunde ha samma drive i varenda by
6 personer gillade det här.

Berit 13 timme sedan

Tur att man inte behövde uppsöka någon akutmottagning denna sommar.
16 personer gillade det här.

Dalle58 13 timme sedan som svar till Berit

Nästa sommar blir det etter värre när dom olagliga ska ha vård på samma villkor som medborgarna i landet det kommer vinna många röster till Åkesson
12 personer gillade det här.

Berit 13 timme sedan som svar till Dalle58

Inte på samma villkor. De behöver knappt betala något.
5 personer gillade det här.

SM811 13 timme sedan

Invandringen finns det pengar till men..
"Fortsatt underskott för sjukvården" http://norran.se/2012/08/vaste...
11 personer gillade det här.

in_the_style_of_demons 13 timme sedan

Det är skönt att ha en privat sjukvårdsförsäkring.
Synd bara att man inte slipper skatt i Sverige när man löser sin egen välfärd.
9 personer gillade det här.

Nostalgikern 13 timme sedan

Det är extremt bråttom! Borgarna måste bort innan allt är förlorat!! Det är 5 över tolv redan.
31 personer gillade det här.

Borgaren 12 timme sedan som svar till Nostalgikern

Tänk jag tycker precis tvärtom. Det är socialisterna som måste bort. Socialdemokraterna med huvudet först.
4 personer gillade det här.

ormen_1 13 timme sedan

Stoppa vansinnet!!

SD 2014!!
20 personer gillade det här.

Guest 13 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

Dalle58 13 timme sedan som svar till Guest

Inte med hjälp av Reinfeldt i alla fall SD är nog sista chansen och då måste dom bli mycket större
6 personer gillade det här.

matthiasn 14 timme sedan

Jag flyttade ifrån Sverige eftersom jag blir behandlad bättre utomlands än i mitt eget land.
51 personer gillade det här.

Louise Abrahams 11 timme sedan som svar till matthiasn

Du är nog inte ensam.................... bara man röstar rätt 2014!!!! Om SD vinner anser jag att Sverige har en stor chans att komma pa rätt köl!!!
1 person gillade det här.

lagbas 14 timme sedan

Såg ett par Spökplumpar. Honorna bevakades noga av små hanar från (S)omalia eller etiopien. Min dag i Farsta C blev helt misslyckad. Vem får jag ersättning från?
I Sverige ska kvinnor och män ha samma värde. Nu importerar 7-klövern kvinnoförtryck.
SD 2014
37 personer gillade det här.

Bad4you 14 timme sedan

Det är banne mig helsjukt. Min dotter ringde vårdcentralen i den kommun vi bor i maj för en vanlig hälsokontroll då hon känt sig orkeslös utan anledning en längre tid, då var det direkt hör av dig igen i augusti för vi har inga läkare nu under semestertid som har tid för att ge dig en hälsokontroll. När hon ringer tillbaka nu i veckan, hette det att nej, vi genomför inga hälsokontroller eftersom det är för dyrt med alla de prov vi måste ta, du får istället söka för något specifikt. Eftersom hon ytterst sällan sökt sjukhusvård blev hon nu alldeles ställd. Men pengar till sådant här nonsens som krigsskadade ensamkommande, ja det finns det ju uppenbarligen pengar till, inte konstigt att man kokar och blir förbann-d. Min egen mamma som är krigsbarn från Frankrike, kom hit som fyraåring med nunnor på tåg under Andra Världskriget. Hon fick inte någon hjälp trots att hon verkligen var med om väldigt traumatiska saker, bl.a. att få sitt hem sönderbombat. Hon blev bortadopterad och idag kan hon ingen franska längre, eftersom hon inte fick någon hemspråksundervisning. Katolik är hon heller inte längre eftersom hon inte fick hjälp med att komma i kontakt med den katolska kyrkan, inga fria val där inte, men det bryr hon sig inte om. Hon har jobbat hårt i hela sitt liv sedan hon var 16 och mår trots omständigheterna som drabbade henne som barn bra och det utan något stöd.
66 personer gillade det här.

Sam_the_Sham 1 timme sedan som svar till Bad4you

Reglerna är egentligen ännu hårdare. Om man söker utan symtom för en ren hälsoundersökning så ska man betala alla prover och undersökning själv. Det handlar om tusenlappar. Hälsovård är inte gratis.

Om man istället söker för "trötthet" eller annat ospecifikt symtom så är alltihop gratis, sånär som avgiften till husläkaren på 120 (?) kronor. Kalla det bara inte för hälsokontroll.

Om någon söker för diffus värk eller trötthet som man haft sedan "en längre tid" så hamnar man inte först på prioritetslistan. Det är viktigare att först ta itu med dem som har tillstånd som är mer akuta.

Det är väl ingenting konstigt med det?

Berit 13 timme sedan som svar till Bad4you

Vad är det för dumt svar, söka för något specifikt. Du eller din dotter ska inte behöva göra utredningen åt läkaren och ställa diagnosen. Anmäl vårdcentralen.
18 personer gillade det här.

Bad4you 12 timme sedan som svar till Berit

Javisst var det dumt, det sa vi med till henne, men hon blev som en fågelholk när hon ringde dem och eftersom inte själv hade torrt på fötterna vad det gäller sina rättigheter, tog hon emot den tid hon fick nu i september för hon var rädd för att bli utan någon.
7 personer gillade det här.

Berit 12 timme sedan som svar till Bad4you

Det är lätt att bli mållös när någon kommer med ett dumt svar eller en fånig kommentar. Så bra att din dotter fick en tid i alla fall. Jag har en husläkare som själv brukar ta initiativ till en hälsoundersökning med jämna mellanrum, men om man ringer för en tid får man vänta nästan två månader. Om det inte är något akut.
4 personer gillade det här.

Bad4you 11 timme sedan som svar till Berit

Jo, så kan det bli, men jag hoppas att de verkligen tar det seriöst och om nu läkaren på vårdcentralen inte hittar något, att de också tar de prover som behövs trots kostnader. Det är i varje fall första gången jag varit med om att de nekat göra en hälsoundersökning p.g.a. kostnader.
1 person gillade det här.

Reaktioner

swebyggare 10 timme sedan
Från twitter
Psykiskt sjuka politiker ödelägger framtiden för landets etniska befolkning. Hur i helskotta kan ni rösta på dessa, j… http://t.co/WwMLdMBW
MorKarins 12 timme sedan
Från twitter En till retweet från olofpalmskrutt
RT @Avpixlat: Nytt miljonregn över "krigsskadade ensamkommande": http://t.co/xleK5aMJ #svpol #svpbs
Mittswe 12 timme sedan
Från twitter

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: