onsdag 8 augusti 2012

Miljöpartist: “Vilks får skylla sig själv « Avpixlat

Miljöpartist: “Vilks får skylla sig själv « Avpixlat: Miljöpartist: “Vilks får skylla sig själv

(Serneholt är: "utbildad" journalist och miljöpartist med flertalet uppdrag, bland annat som ledamot i Järfällas kommunfullmäktige.)

FARLIGA TECKNINGAR På tisdagen diskuterades Lars Vilks medverkan på Stop Islamization of Nations, SION, konferens den 11 september i New York av ett par av Ring P1:s lyssnare. Vid 0:55 kommer en Jonas Serneholt från Järfälla in och deltar i diskussionen som menar att Vilks får skylla sig själv.

Serneholt menar, utöver att han har sig själv att skylla för de ständigt närvarande dödshoten, också att skattebetalarna inte borde belastas för Vilks livvaktsskydd och att han borde tigas ihjäl. Med allt detta i åtanke kan det vara av intresse att titta på vem Serneholt är: utbildad journalist och miljöpartist med flertalet uppdrag, bland annat som ledamot i Järfällas kommunfullmäktige.

SR
Miljöpartiet
Valpejl

Relaterat

Lars Vilks ska tala på SION-möte i New York
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-08, 14:37 (Uppdaterat 2012-08-08, 14:37) | Kategori(er): Inrikes, Islam, Politik, Video / audio

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 6 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
219 kommentarer 2862 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 179 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
2 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


codatronca Top 10 5 minut sedan

Lite OT kanske men idag var jag på en pizzeria med en kompis. Pizzeria ägaren brukar jag prata och skoja med ofta men idag hände nåt konstigt. Hans dotter kom dit och ja sa till honom (helt utan anspelningar jag är 59 hon kanske 19 år) vilken fin dotter du har. Han vart alldeles svart i ögonen och sa: Så pratar du inte till mig om min dotter !!! Va va va??? Vi vart alldeles paff och jag sa till honom men herregud TAGGA NER inget elakt menat tvärtom. En vanlig svensk hade sagt tack och sen var det bra med det. Såna är de mussarna deras tjejer är HELIGA mens våra gör de som de vill med !!!! Vilket samhälle vi kommer att få framöver SUCK PUST och STÖN !!!
1 person gillade det här.

Ludde73 9 minut sedan

Man börjar bli riktigt bekymrad över personer som Serneholt och liknande individer. Hur långt är dessa personer beredda att gå för att få igenom sina politiska visioner? Deras vurmande för islam är minst sagt skrämmande. Att dessa individer fullständigt struntar i sin egen kultur och sitt eget folk är uppenbart.
2 personer gillade det här.

PETER NYMAN 16 minut sedan

MP-arbetar just nu i lagutskottet med en lagstiftning om att polisen inte skall ta upp polisanmälningar (det sker redan dagligen) från gruppen av medborgare som har en sådan politisk åsikt att dom inte beviljas polis skydd
3 personer gillade det här.

DeWaallt 17 minut sedan

Detta borde vara en varningssignal för alla förvirrade som röstar på MP nämligen budskapet är tydligt bort med demokrati o yttrandefrihet fram med religionsdårskap vars argument består av terror o annat hot.
2 personer gillade det här.

surkart 20 minut sedan

Mp är de största förädarna och det farligaste vi har i svensk politik. Vi måste med församlade krafter avslöja dessa naiva och rent ut sagt vidriga grönsakskommunister! De hålls om ryggen av hela den församlade mediamaffian, skulle de göra sitt jobb skulle de ha avslöjats för länge sen.
5 people gillade det här.

LtHornblower 23 minut sedan

Lysande att kalla åsikten att svensk kulturelit är vänstervriden och pro-muslimsk för att ha en agenda. Vem kan sanningsenligt med hedern i behåll hävda motsatsen?
2 personer gillade det här.

LtHornblower 25 minut sedan

"Va ... va ... va, va e ..., ursäkta, men va e ..., va e ..., va skulle ..., va tycker du Jamal, va e en ..., va e en vanling sve ... svensk?"

(Redigerad av kommentatorn 20 minut sedan)
4 personer gillade det här.

nuvetvi 4 minut sedan som svar till LtHornblower

Ja, himla vad de släpade, svävade och stammade. Men fasta och överens om ödet för konstnären. Då var de säkra. De uppmanade ju till mord! Bara andra utför. För smarta för att göra själva.

codatronca Top 10 26 minut sedan

VI STÅR UPP FÖR VILKS !!! Mussar och islam ICKE !!!
3 personer gillade det här.

Jax86 29 minut sedan

Att det var en kommunist (MP eller V) förstod man ju direkt. Dom tycker ju inte att alla är lika mycket värda, snevriden värdegrund kan man ju kalla det ironiskt nog.
4 personer gillade det här.

gl40 41 minut sedan

Det var väl därför F Reinfeldt beslöt att samarbeta med MP,dom är ju lätta att manipulera.
3 personer gillade det här.

SvenskaSekten 46 minut sedan

Jaja, en till som tycker att fundamentala muslimer ska få mörda människor för att man sagt eller gjort något som upprört dem.

Avgrundsmänniska!
11 personer gillade det här.

gl40 48 minut sedan

Det är väl det som man kan vänta av en "miljö"partist!
5 personer gillade det här.

herrn 49 minut sedan

Visst måste väl yttrandefrihet bestå i att man måste tänka sig väldigt noga för vad man säger så att man inte stöter sig med någon, vem det än kan vara............och om det mot förmodan skulle ske så måste man omgående be minst 100 ggr om ursäkt. Eller hur?
6 personer gillade det här.

impossiblemission 47 minut sedan som svar till herrn

Detta är resultatet av nästan 100 års kommunistisk inavel.
Synd bara att han inget lärt av historien
3 personer gillade det här.

gealdrigupp 51 minut sedan

Att som Svensk medvetet tysta oliktänkande och samtidigt uttala en dödsdom (Fatwa) är helt politiskt korrekt i dagens Sverige...
7 personer gillade det här.

nisju 52 minut sedan

Vilks har inte gjort någon provokation alls! Han har bara ritat en teckning som i sig själv är helt harmlös. Att muslimerna reagerar som de gör visar vilken vidrig ideologi de bekänner sig till och borde vara tillräckligt för att få alla normalbegåvade att vakna till att västvärlden de facto är hotad av denna antidemokratiska och fascistoida mörkerrörelse som kallas Islam.
Vilks håller bara upp en väldigt avslöjande spegel mot "fredens religion".Serneholt kallar arrangörerna för mötet i USA för "stolliga organisationer" (el. ngt. liknande) och vill inte vara med och betala för skydd när en medborgare lever under konstant mordhot.Med hans logik får väl alla förespråkare för mänskliga rättigheter i diktaturer skylla sig själva om de blir mördade. Theo van Gogh i Holland hade ju fräckheten att producera en film och förtjänade självklart att mördas. Vilken vidrig människa, denne Jonas S!
10 people gillade det här.

u28903094 58 minut sedan

Det är helt OK att Lars Vilks får livvaktskydd som betalas med skattemedel han står upp för yttrande -och åsiktsfriheten i Sverige.
Men däremot är jag emot att skattemedel finansiera massinvandringen,ingen är tillfrågad om man överhuvudtagit vi ha hit en massa invandrare från Mena -länderna som ska leva på livslånga bidrag.
Svenska folket skall ha folkomröstning om massinvandringen som totalt förändrar bilden av vårt Sverige,det är inte OK att inte svenskarna får avgöra.
14 personer gillade det här.

Kjell 30 minut sedan som svar till u28903094

Svenskarna fick avgöra i september 2010!
Detta blev vad de avgjorde!
Det kallas för demokratisk representativ parlamentarism baserad på fria allmänna val!
Den absolut förnämsta styresform vi känner till!

Det vi har är vad vi röstade för!
2 personer gillade det här.

u28903094 4 minut sedan som svar till Kjell

Jag har inte röstat på 7-klövern.

----Ursprungligt meddelande----
Från: notifications@disqus.net
Datum: 2012-08-08 19:28
Till:
Ärende: [avpixlat] Re: Miljöpartist: “Vilks får skylla sig själv

Kjell wrote, in response to u28903094:
Svenskarna fick avgöra i september 2010!
Detta blev vad de avgjorde!
Det kallas för demokratisk representativ parlamentarism baserad på fria allmänna val! Den absolut förnämsta styresform vi känneer till!

Det vi har är vad vi röstade för!

User's website
Link to comment

Tompa_malmo 58 minut sedan

Journalist.... OCH miljöpartist !!

Vilken oväntad och ovanlig kombination. ( Ironi, om nu någon inte begrep det :-) )
7 personer gillade det här.

impossiblemission 50 minut sedan som svar till Tompa_malmo

En potentiell Quissling vid en muslimsk ockupation och maktövertagande.
6 people gillade det här.

impossiblemission 1 timme sedan

Ja, då vet vi med säkerhet att vi inte är lika inför lagen om MP får bestämma.
För Serneholt gäller att endast de som tycker som han skall skyddas.
Vi andra måste kanske redan nu ta skydd och gardera oss mot Serneholt och dennes ideér.
Vem vet vad som skulle kunna hända om detta Talibanparti som han säger sig representera skulle komma i någon maktposition.
Dom kanske i renlärighetens tecken bjuder in representanter för någon muslimsk terrororganisation så att de på lagligt vis kan förminska oss kvarvarande Svenskvänliga.

6 personer gillade det här.

lhasa 1 timme sedan

Det är ju klassikt, är man "höger", kritisk till något eller inte tycker exakt som alla andra så får man skylla sig själv. Konstigt att det aldrig riktas åt andra sidan, det är i det närmaste aldrig någon som är "vänster" och tycker som alla andra (och aftonblaskan) som får skylla sig själv, utan dessa personer är det istället hela tiden alltid förbannat synd om när det händer något.
2 personer gillade det här.

GrinigGammalGubbe 1 timme sedan

Så, nu har samhället gett upp det fria ordet.
Nu får alla skylla sig själva, för allt.
Den som röstar på denna vedervärdiga politikern får skylla sig själv.
3 personer gillade det här.

peternordquist 1 timme sedan

Teppas sa att Indonesien var ett bra demokratiskt muslimskt land som är tolerant.
Men det är inget muslimskt land då de inte har sharialagar, muslimska länder som har sharialagar är t.ex Saudiarabien, Iran, Somalia, Sudan, delar av Pakistan m.fl..

Grundlagen är från 1945, men har sedan dess genomgått flera större ändringar. Grundlagen bygger på den för landet egenartade filosofin på buddhistisk grund.

Indonesien har formellt religionsfrihet enligt konstitutionen, men i praktiken är den mycket begränsad.

Hädelse är ett brott som kan straffas med fängelse, och offentligt deklarerad ateism kan räcka för att dömas.

Teppas sprider PK-lögner i Sveriges Radio..
5 personer gillade det här.

spirit 1 timme sedan

vadå, skyllla sig själv.???..är man inte rädd om yttrandefrihet? nej miljöpartiet vill ta bort det. alltså man ska skylla sig själv för att man är emot en farlig religion...kolla falafisterna, jihadister, antisemiterna, det är en förtyckande religion av värsta slag... miljöpartister ?? baaah...dra dit pepparn växer. det visar hur lite de vet om islams faror som lurar bakom Koranen..
7 personer gillade det här.

Snodden 1 timme sedan

Demokrati är tydligen inte något som gynnar miljön.
8 personer gillade det här.

Elsa 1 timme sedan

Jonas Sernholt,vill alltså dra en plastpåse över yttrandefriheten,och knyta till så att den kvävs?
Finns det något extremare än miljöpartister?NEJ.

Heja Lars Wilks!!!.

SD 2014

30 personer gillade det här.

AlphaCentauri 1 timme sedan

Jag skulle vilja kunde deportera Serneholt övriga muslimkramare till saudiarabien på livstid; jag garanterar att han och övriga idioter då skulle uppskatta och värna om Sve på ett helt annat sätt.
14 personer gillade det här.

xingyi 1 timme sedan

Man kommer lätt ut på hal is som politiker när man ska bedöma konst.
Att tex påstå att det Vilks har gjort är "fult" och "provocerande" låter genast misstänkt det tyskarna sa om den sk "urartade" konsten på 30-talet. Där demolerade man en stor del av den moderna tyska konsten från 20-talet och sedan fortsatte man med konstnärerna själva....
13 personer gillade det här.

svennebananklase 1 timme sedan

Skattebetalarna inte borde belastas för Vilks livvaktsskydd, säger Serneholt, jag tycker det är helt okey att Lars Wilks får livvaktsskydd av skattemedel,sen kan man ju diskutera annat som skattemedel används till.
19 personer gillade det här.

nuvetvi 1 timme sedan

Hellre Jesus än sharia. Mp är hatet självt. Lät annat om målningarna av Jesus. De försvarades. Men teckningen av "profeten" hånas. Då gäller ingen konstnärlig frihet. Läskigt . Att ett demokratiskt parti som Mp stöder är oacceptabelt! En representant för det partiet uttalade sig. De bryr sig inte om fall en konstnär dödas ens! Hur ska de bry sig om andra? Som inte godtar islam? Stenas, hängas, stickas, skjutas svältas ihjäl ? Låter ruggigt när de raljerar om svensk, svenskt, kristen, muslim. Vad är han "Täppas" för någon? Ska man låta så för att få vara programledare på Sveriges radio? Kall och själlös. Verkar isolerade från verkligheten. Instängda. Isolerade. Pratar av sig på radio.
Som ett nazistgäng som konspirerar. Stalinister som dömer folk till döden. Vad är det för skillnad på "Folkets fiende" " jude "eller " otrogna " för dem? Olika ord bara för en kommunist, nazist, muslim, miljöpartist eller socialdemokrat, men samma betydelse. Någon som avviker från den rätta läran enligt dem och ska frysas ut, utlämnas till fanatiker och dödas. Sedan hatar dessa grupper varandra också och förgör varandra.
Hoppas aldrig Mp kommer med i en regering. Ett mördarband! Ska Socialdemokraterna liera sig med dem? De hatar kristna, svenskar, européer och gillar muslimer kort och gott. Några som hatar muslimer så är det muslimer själva. Bara att läsa om dödade i Irak i konflikter mellan sunnis och shiamuslimer under året. Vad har de för agenda? Asia news 23/7 2012.
http://www.asianews.it/news-en...
12 personer gillade det här.

Asperger06 2 timme sedan

Enligt Serneholt ska skattebetalarna inte belastas med kostnaden för Vilks livvaktsskydd, men det är helt okej att belasta skattebetalarna för att de illegala ska ha gratis vård, skola mm, samt bidrag till alla dessa analfabetor som vi importerar på en daglig basis.

Till Serneholt: VAKNA!
35 personer gillade det här.

DjupaTankar 1 timme sedan som svar till Asperger06

Icke att förglömma att vi troligen bekostar resor till jihad-läger för de som inte tvekar att utföra terrorattentat - mot bl a Vilks. Och att se över sådaa saker är inte så intressant.
11 personer gillade det här.

Basseng 2 timme sedan

Miljöpartister är "the left overs" från Vänsterpartiet Kommunisterna!
13 personer gillade det här.

Mattias Stanton 2 timme sedan

Nästa gång någon håller på drunkna kommer jag skrika "Vilket parti röstar du på?" innan jag räddar någon.

Svarar hen "Miljöpartiet!" får hen sjunka.

Finns ingen lag som tvingar mig ingripa. :)

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
19 personer gillade det här.

svensken1 1 timme sedan som svar till Mattias Stanton

bättre och fråga om personen är sverigedemokrat annnars kan det kvitta men det är vad jag tycker
5 personer gillade det här.

tobleronemona 2 timme sedan

Med samma logik får kvinnor som klär sig "utmanande" (dvs inte bär burqa) skylla sig själva om de blir antastade och våldtagna. Miljöpartister alltså...

Edit: Sen kan man ju undra om miljöpartisten skulle tycka likadant om han, eller någon av hans gelikar, blev förföljda och mordhotade av militanta lastbilschaufförer på grund av deras uttalanden om bensinskatterna.
8 personer gillade det här.

Uppgivenikvadrat 2 timme sedan

Antag att en ortodox kristen hade mordhotat Elisabeth Ohlson
Wallin efter Ecce Homo utställningen. Skulle Serneholt då ha ansett att hon får
skylla sig själv och att han inte vill slösa skattepengar på skydd åt henne. Om
han har olika måttstockar då det gäller yttrandefriheten är han ju själv ett
typiskt exempel på den islamisering av Sverige som han påstår inte pågår.

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
13 personer gillade det här.

jidde 2 timme sedan som svar till Uppgivenikvadrat

Skriver gärna till hans hotmail adress. Fråga om den saken. Det skulle vara trevligt att höra. Var han skulle säga:).Men risken är väl. Att han inte svara. Men då vet ju svaret. ialla fall.
5 personer gillade det här.

MorbrorGul 2 timme sedan

Jag har tidigare i min historia varit medlem i Miljöpartiet i två kommuner, mycket korta vändor dock. På det ena stället ville jag diskutera politik med dom, men (Maria W.) viftade bort min ansats, med att; "det snackade vi om för 10 år sen.

Ingen brydde sig det minsta om vad man hade för åsikter, det handlade bara om vilken typ av "fotarbete man var villig att bidra med, alltså diverse skitjobb med papper och så ..

På det andra stället, i en annan kommun, ville dom redan första kvällen att jag skulle ställa upp som deras representant i kommunen, dom visste knappt vad jag hette och än mindre vilka politiska "visioner jag hade i bagaget.

Partiets huvudambition var att besätta utskottsplatser vid nästa val, för att få möjlighet att påverka sossarna, men resultatet blev som det brukar i den församlingen, en urvattnad soppa.

Nu struntade jag i bägge dessa "möjligheter till politisk karriär, men det finns andra som ångar på i ullstrumporna ser jag ..
3 personer gillade det här.

LeffeF 2 timme sedan

Det är numera rasistiskt och främlingsfientligt att inte vara minst pro-muslim eller helmuslim i Sverige. Alltså alla ickekonvertiter är potentiella DO-fall. Så lågt har det så kallade sekulära Sverige nu sjunkit! Hela sjuklövern är promuslimer så det stänker om det. Undrar just vad sekulär-humanisten Christer Sturmark tycker om det här? Någon som vet? Han blir ju hysterisk när ordet kristendom nämns, men när ska frågan ställas offentligt till honom om hans inställning till islam?
8 personer gillade det här.

Uppgivenikvadrat 1 timme sedan som svar till LeffeF

Precis som feministerna är man väldigt försiktig då det gäller islamkritik.
3 personer gillade det här.

tenore36 2 timme sedan

Det jävl - gaste jag hört! Kommentarerna nedan säger allt! Vilken idi-t!
5 personer gillade det här.

grebba 2 timme sedan

Jag tycker att han får skylla sig själv när han blir hängd av islamiterna för att vara otrogen och vit!

Vilka fullkomligt hjärntvättade människor vi har i vårt land och de sitter dessutom och får betalt från våra surt förvärvade skattepengar, SKÄMS!
11 personer gillade det här.

antenori 2 timme sedan

"Gräsrotsfrågor" intresserar honom mest. Han menar kanske maskrosbrännvin.
4 personer gillade det här.

Stefan K 2 timme sedan

Det är väl numera allmänt känt att personer som inte delar den okritiska kärleken till mångkulturen får skylla sig själva om de hotas, trakasseras, misshandlas och kanske än värre...
Eller hur var det Reinfeldt?
8 personer gillade det här.

Magne_Syl 2 timme sedan

Vilks "borde tigas ihjäl"....!
Serneholt skall vara väldigt tacksam över att det inte är möjligt att tiga ihjäl någon!
Om det nu ändå vore möjligt, torde såväl Serneholt som massor av hans kollegor i PK-gyttjan blivit tigna till en bättre värld. Var glad, du dumme Serneholt, att det fria ordet är odödligt!
16 personer gillade det här.

friskus73 2 timme sedan

att man ska som svensk eller annan nationalitet i ett demokratiskt samhälle vara rädd för att yttra sig fel pga. landets importerade intolerans är helt sjukt.
och ett sådant korkat uttalande, som att skattebetalarna inte ska belastats för Vilks polisbeskydd är helt barockt.
Att inte idioten förstår att,hade det inte funnits islamister i sverige så hade Vilks sluppit polisbeskyd och kunnat låta sin konst och sina uttalanden mm,kunnat flöda fritt.

Jag har sagt det innan och säger det igen.Ska vi med tolerans acceptera intollerans?

Nää för då har vi skitit i det blå skåpet och det verkar inte mongovänstern fatta.
(där måste vara något fel i huvudet på dem).
11 personer gillade det här.

friskus73 2 timme sedan som svar till friskus73

Var så säkra. det börjar rämna i vänsterleden och inom snar framtid kommer de att falla.

Domen kommer vara hård för vi glömmer inte.

Alla namn alla filmklipp allting fins lagrat på internet på den självutnämda elit som har kört demokratin och Sverige i sank.
9 personer gillade det här.

Sniperace 2 timme sedan

får miljöpartister skylla sig själva om de gjort uttalanden som ex nazister inte gillar?
Får de skylla sig själva om de lägger fram förslag som åsiktsmotståndare inte gillar?

vilket samhälle vi då är på väg mot, för inte kan det gälla enbart åt ett håll
15 personer gillade det här.

friskus73 2 timme sedan som svar till Sniperace

det är som du säger!
det är så enkelt så 6 åring fattar det.
6 personer gillade det här.

SellShark 2 timme sedan

Nu får han väl ändå ta och kamma sig 2taktar'n !!!
1 person gillade det här.

pilsnerkorv 2 timme sedan

Det sorgliga är att Miljöpartiet kidnappat miljöfrågorna.
Inom miljöområdet finns mycket som förtjänar seriös diskussion.
Men med individer som Jonas Serneholt drar MP miljöfrågorna i avgrunden.
Det är kränkande.

Trevlig kille för övrigt. Kan inte tolka hans uttalande på annat sätt än att våldsoffer och mobbade får skylla sig själv om de råkar illa ut. Därtill vill Serneholt inte betala skatt för att skydda demokratin när det handlar om "fel" åsikter.

Men så bra, då kan han väl jobba för att vi via skattsedeln kryssar för vad våra pengar ska gå till i framtiden. Jag vet vart mina ska, och framförallt - vad de INTE ska användas till.
7 personer gillade det här.

nothinglefttolose 2 timme sedan

Jag betalar hellre mina skattepengar till Lars Vilks livvakter än jag betalar till försörjningen av alla "berikare" som förföljer och hotar honom. Svårare än så är det inte.
14 personer gillade det här.

svartpixlat 2 timme sedan

Miljöpartiet kan lika gärna byta namn till Muslimpartiet. Fortfarande Mp, så att säga.

Det är väl framförallt just till att skydda yttrandefriheten och SVENSKA medborgare som SVENSKA skattepengar bör gå.

Inte till att försörja resten av världen, Ship to Gaza, ensamkommande skäggbarn, advokatkostnader för livstidskriminella etc.

Sverige åt svenskarna.

SD 2014.
15 personer gillade det här.

naviclima 2 timme sedan

Då borde inte vi skattebetalare behöva stå för denna massinvandring som ni sitter och styr mr serneholt...Låt folket själv få bestämma så är mr Vilks en liten droppe i havet...
16 personer gillade det här.

Ranrike 2 timme sedan

Jag skulle fan säga upp bekantskapen med den i min närhet som blev miljöpartist..... Undra om inte vänsterpartiet är bättre? Hmmm
7 personer gillade det här.

naviclima 2 timme sedan som svar till Ranrike

Glöm det!!!
5 personer gillade det här.

Ranrike 1 timme sedan som svar till naviclima

Hmm ja det är lite som att fundera över om AIDS eller testikelcancer är värst..... Men miljöpartiet är ett större hot mot Sverige då dom har så många sympatisörer bland propagandamakarna.
1 person gillade det här.

jidde 2 timme sedan

Har man sådana åsikter som politiker och journalist. Jag hoppas, att han råkar illa ut själv. Vilken hemsk människa .Den miljöpartisten är.
9 personer gillade det här.

Vallon_46 2 timme sedan

Jaså, Serneholt ( jonas.serneholt@jarfalla.se ) vill inte betala för livvaktsskydd till en mordhotad svensk konstnär?
Jag för min del vill inte betala lön till Serneholt, och övriga jihadister i Miljöpartiet.
35 personer gillade det här.

Concerned_citizens_10 2 timme sedan

Hörde honom och blev arg, förklarar saken.
4 personer gillade det här.

Norman Bates 2 timme sedan

Det är inte bara Muhammed man inte får avbilda ;
Inga människor och djur heller.
Det finns i haditerna; läs
http://sweden.mypressonline.co...

Har även ett nytt kapitel som jämför biblen och koranen :
http://sweden.mypressonline.co...
3 personer gillade det här.

MetalHeadViking 2 timme sedan

Hehehe, Täppas är en j*vla hycklare.
13 personer gillade det här.

Nostalgikern 2 timme sedan

Fadime och Pela fick väl också skylla sig själva kan man tänka? Liksom samtliga medarbetare på Jyllandsposten, om inte mörkermännen hade stoppats.
25 personer gillade det här.

Elly1 3 timme sedan

Dårarnas paradis, det nya Sverige, där vi förlorat vår moraliska kompass så pass att vi låter våldsutövande livsåskådningar infiltrera vårt civila samhälle.
16 personer gillade det här.

monamuslim 3 timme sedan

De i Syrien får väl skylla sig själva, de i Nordkorea får väl skylla sig själva, korkade svenska folket som röstat i Mp och resten av syltryggarna får väl skylla sig själva
13 personer gillade det här.

Notorious_Publicus 3 timme sedan

Var man är berättigad till sin åsikt även denna man men var för tusan ärlig med vad du säger.
Lars Vilks får skylla sig själv, han har retat upp muslimer som (i enlighet med muslimsk lag) menar att ingen får avbilda eller ifrågasätta deras profet.

Detta är precis vad vi menar när vi pratar om islamisering av väst. Nämligen att vi icke-muslimer måste anpassa oss till muslimska seder och bruk med hot om död. För det vet förstås denne man om att om Vilks inte hade polisskydd hade han idag varit en död man.

Så du Jonas. Tyck vad du vill men kom inte och prata om att det inte pågår en islamisering av väst. Du visade precis att du aktivt stödjer den.
20 personer gillade det här.

LeffeF 3 timme sedan

4:45 min inga problem i Ring P1, bara du har rätt åsikter. Täppas sitter som en liten hund i knät och bara lyssnar och njuter. Inga kommentarer alls när han hör de ljuva orden från en muslim och en grön promuslim. Tänk att det kan bli ett sånt herrans liv på sekulära svenskar, bara för att en konstnär åker på en antimuslimsk samling. Hade de reagerat lika hårt om han istället åkt till en antikristlig motsvarighet?
11 personer gillade det här.

Uppgivenikvadrat 3 timme sedan

Att denna Serneholt som utbildad journalist och politiker
uttalar sig på detta sätt är skrämmande naivt. Vad blir konsekvenserna om vi
börjar krypa för muslimerna?

”Hon får skylla sig själv att hon blev våldtagen av en
MENA-invandrare, han blev provocerad av att hon inte bar heltäckande kläder.”

”Killen får skylla sig själv att han blev rånad på sin
mobiltelefon, invandrarkillen hade inte en lika fin.”

”Det var inte konstigt att dottern blev utslängd från sjunde
våningen, hon hade ju pratat med en svensk klasskamrat.”

Täppas spädde naturligtvis på det dåraktiga resonemanget med
sina infantila kommentarer.
24 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 3 timme sedan

Serneholt är en ny "expert", men Täppas är ju rätt person att ringa till för att få extra poäng

Men Serneholts förslag att man skulle få bestämma vart ens skattepengar går borde utvecklas, det låter bra! Jag vet också vad jag inte vill ge pengar till
14 personer gillade det här.

Svensk_Tiger 3 timme sedan

Har hade bombvänstern ställt sig till en arab som ritat muhammedbilder, blivit mordhotad och sedan sökt asyl i sverige?
2 personer gillade det här.

Concerned_citizens_10 2 timme sedan som svar till Svensk_Tiger

Det görs ibland reportage i muslimska länder som visas här hemma om exakt de problem vi brottas med här. Då är det hemskt men vi svenskar förväntas leva med folk som hotar oss när vi gör något som inte passar dem.
4 personer gillade det här.

BitteJ 3 timme sedan

det kan ju alla skattebetalare komma ihåg när någon miljöpartist blir hotad på något sätt, de får skylla sig själva när de för en så extrem politik eller?
22 personer gillade det här.

Tettan 3 timme sedan som svar till BitteJ

Hur hotad är egentligen Vilks just nu?
1 person gillade det här.

Micketheone 3 timme sedan

Då gissar jag att nämnda miljöpartist anser att han själv får skylla sig själv, och avsäga sig livvaktsskydd ifall någon lackar ur på Miljöpartiets politik? Troligtvis är de som tycker "rätt" mer skyddsvärda enligt MP/Vänstern. Det verkar mer och mer som miljöpartister lider av "mental" miljöförstöring.....
20 personer gillade det här.

aurvandil207 3 timme sedan

Det här börjar bli spännande.. Jamel hade ju lite vett i skallen i alla fall... blev nästintill påhoppad utav Serneholt (*grubblar över namnet*).. "vad är svenskt??" *Reinfeldt look* .. får svar på tal.. blir förvirrad.. måste försöka övertala Jamel.. lyckas lite för i slutet då båda två är överens om statsministerns egna slogan "har man såna åsikter så får man räkna med sånt".

Kan bara komma fram till en enda slutsats.. att våld ska bli en godkänd metod för att uttrycka sin mening och att polisskydd ska bli ett minne blott. Så det är väl bara för Serneholt (*grubblar fortfarande över namnet*) att hosta upp något lagförslag i stil med "alla mot alla" i "leka krig" och börja leva därefter.
9 personer gillade det här.

Max Payne Moderator Top 10 3 timme sedan

En otroligt vidrig inställning. Nu tillhör denne Serneholt den mest krypande och lismande kategorin av människor då han är både journalist och miljöpartist, så risken att just han skulle dra på sig islams hat är för tillfället lågt. Men ändå, om islam skulle dela ut en fatwha över honom skulle han ylandes kräva nationella insatsstyrkan posterad runt honom 24h om dygnet, för resten av livet. För sådana som Serneholt är en stor egoist, och ingens liv så viktigt som just Serneholts, för Serneholt. Det märks inte minst när han uttrycker sig som att Vilks får skylla sig själv, får klara sig själv och ska tigas ihjäl.

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: