torsdag 30 augusti 2012

Forserumsfarsen tar sig alltmer bisarra uttryck « Avpixlat

Forserumsfarsen tar sig alltmer bisarra uttryck « Avpixlat: Forserumsfarsen tar sig alltmer bisarra uttryck

FORSERUMGATE Den lilla orten Forserum i Småland där livet gått sin gilla gång i harmoni och anonymitet tills man fick somalier utplacerade i samhället, är nu platsen på allas läppar, snart också internationellt – i varje fall om de muslimska organisationer får som de vill som med medias benägna bistånd blåst upp historien om “rasismen i Forserum” till rent groteska proportioner.

Inte bara har man krävt och fått beviljat att polisen sätter upp en mobil polisstation på torget i Forserum enkom för samhällets somalier där också tolkar ska stå stand-by så snart en somalier vill polisanmäla något. Inte bara har man krävt att justitieministern tillsätter en kriskommission om trakasserierna mot somalier i Forserum. Nu begär man också att FN kallas in och skickar observatörer till Forserum.

På Avpixlatredaktionen har vi pratat om saken och lovat att ställa oss bakom varenda en av de föreslagna åtgärderna. Vi har bara ett enda litet villkor, som egentligen är så självklart att det inte ens skulle behöva nämnas i ett land där likhet inför lagen är en grundläggande rättsprincip – att exakt samma resurser sätts in varje gång en svensk blir utsatt för ett brott där gärningsmannen är somalier.

SVT
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-30, 00:37 (Uppdaterat 2012-08-30, 01:48) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 35 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
229 kommentarer 3068 gillar mottaget
Dela på
Visar 84 av 302 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


bud 0 minut sedan

En höna av en fjäder kan inte bli mer träffande än denna Goebbelspropaganda som svenska 7 klövermedian har kokat samman. Har inte Journalister någon gnutta heder?

My_Skandinavia Just nu

Mere om Somalia og kriminelle:
http://jyllands-posten.dk/indl...

http://www.bt.dk/krimi/17-aari...

Man må hoppas på udvisning for både den pædofile voldtægtsmand - og hans mor. Meeeennnn, mon ikke nogen god sjæl tycker synd om den kriminelle?

Nicklas Åkerman Just nu

Skall man följa utvecklingen så undrar jag om det inte är Ni som blir dömda.

Om utvecklingen i Forserum speglar läget i Sverige, så betackar jag mig från detta dårhus, och ansluter mig till någon gerillarörelse som slåss för sin frihet, för det måste det väl ändå finnas?

Jag lovar att aldrig mera lägga min röst på något 7 klöverparti! Oavsett vad ni gör!

Gamla_tanten 2 minut sedan

Läste detta i Göeborgsposten i morse. En liten kvadratisk hörna i nederkanten på sidan 9.
Föregående sidor ägnades åt äldrevården och dess brister. Gamlingar ligger i en vecka hemma med bruten nacke, en annan bortglömd med en stroke och dör osv. VI HAR INTE RÅD är parollen och ansvarig för äldrevården i Gbg heter Anna Johansson, ett blåbär vars enda merit är att vara dotter till stadens i decennier "starke man", Göran J ( för er som inte vet: en av de mest dryga och obildade sossar).
Och vad skall då Anna göra, tror ni? Jo: införa VÄRDIGHETSGARANTI i äldrevården!!??
Samtidigt vet man 1 miljard kronor är öronmärkta för mottagandet av 30 000 somalier.
Blir man inte.......!!

Nacka 14 minut sedan

Miljard öronmärks för somalisk invandring
http://www.dn.se/ekonomi/milja...

Då finns det pengar.
4 personer gillade det här.

texarcana 3 minut sedan som svar till Nacka

yep! Och ingen svensk skattesänkning för de svenska pensionärerna, för det finns inga pengar. Nu vet vi anledngen iallafall! Det naggas i kanten på olika områden allt oftare. Se GB och trafiktullar. Det ska bli nästa inkomst-källa för staten, annars finns inte nog med pengar till infrastruktur etc.... De menade säkert invandringen!

Nacka 24 minut sedan

Kan dom inte köra ut alla svenskar från Forserum så att somalierna får lite lugn och ro?

Svenskarna får komma in som tjänstefolk och med bidragen.
6 personer gillade det här.

kultainen 22 minut sedan som svar till Nacka

Det går ju inte, för vem skall då betala skatt och försörja skocken?
1 person gillade det här.

Znabb 24 minut sedan

Sverige blir mer och mer orättvist. Polisen klagar jämt på för små resurser och så ska man lägga de få resurser som man har på trakkasserier på en viss grupp i samhället? Vad säger alla rånade pensionärer och ungdomar om detta? vad säger dem som bor mitt ibland gängen? Vad säger alla våldtagna flickor? Är detta rättvist. Nej det är det inte! Det vore ok om det var just denna grupp (somalier) som hårdast drabbade av brott i samhället men nu är det inte så, och jag är av den synpunkten att man ska använda resurserna där de behövs mest.
6 personer gillade det här.

Evilchaos 25 minut sedan

Unda vilka åtgårder jag och min tjej skall få. På midsommar blev vi påhoppade av 10 somalier och 2 från mellanöstern. Hon blev kallad svennehora samt fick massa spott och en spark på benet.
Samt att polisen ringde nu i dagarna och meddelade att en av dom som spottade fanns med i dnaregistret. Hon kan få en liten ersättning så dom men egentligen borde ju hon kunna få 60000 av DO. För kränkning.
12 personer gillade det här.

common sense 25 minut sedan

Det vore toppen om vi kunde få FN-observatörer till Forserum.

De skulle naturligtvis inte hitta någon rasism utan kunna konstatera att Forserum är ett ovanligt fritt och fredligt samhälle, möjligen med några buspojkar och pojkstreck. Det påminner om filmen "Life of Brian" där den romerska säkerhetspolisen gör en grundlig husrannsakan hos oppositionen och efter mycket letande hittar .... tada - en sked.

Händelser som den i Forserum kan förhoppningsvis få många vanliga svenskar att vakna och inse vilket dårhus vi lever i. På samma sätt är det med lyxvillan till ensamkommande i Laholm. Grattis SD, nu blir det många nya röster.

CS
8 personer gillade det här.

Bombi_Bitt 28 minut sedan

Zoomalier i Forserum som skall ha egen polisstation, Z-kvinna i Malmö som skall ha "privatchaufför" åt sin son till fotbollsträningen. Jag tror jag tar en gammal Kalle Anka tidning en kanelbulle och en kopp kaffe för att få ner blodtrycket lite.
10 personer gillade det här.

Stefan K 40 minut sedan

Jag skulle verkligen önska att några grävde i detta utanför gammelmedias mikrofoner och kameror. Att några begav sig till Forserum och pratade med invånarna, ställde kommunpolitiker mot väggen, hörde med rättsväsendet på plats och ifrågasatte de lokala journalisterna. Är helt övertygad om att det finns en sanning som man inte vill ska nå ut.
19 personer gillade det här.

IngeVidare 49 minut sedan

Skicka dit Mullah Reinfeldt så är dårskapen komplett.
Fjäsket för dessa utlänningar vet inga gränser.
17 personer gillade det här.

repell 51 minut sedan

På sätt och vis är det bra att man satt det politiska vansinnet på sin spets och inte är det sämre genom att FN vidtalas i ärendet, nu får utländsk press vatten på sin kvarn, att Sverige är dårarnas paradis.
Det här får inte glömmas bort under valåret 2014 vilket fint propagandanummer SD kan göra om detta vansinne som utspelas i Forserum!
13 personer gillade det här.

PETER NYMAN 55 minut sedan

Detta bör väl kunna få dom kommuner som är tveksamma till att hjälpa till att ta emot dessa stackare som har skyddsbehov.Här kan dom nu erbjudas egen polisstation,besök av etablerade organisationer som tillser att deras skyddslingar får ett gott mottagande av befolkningen,en polis som ständigt patrullerar din by.Om ni har några ungdomar som busar så kommer detta att följas upp inte bara av regeringen utan även av FN. Placera er by på värdskartan,TA IMOT ZOOMALIER
12 personer gillade det här.

bubbasse 1 timme sedan

Vilken mardröm. Muslimerna har tagit punggreppet på svenskarna med offer-förrövare leken i media. Forserum kan bli startskottet för verkliga krav på särbehandling av muslimer, kanske blir det i Forserum som Sverige spricker på allvar.
Jag är så inneligt trött på att det lagstadgade multikultikravet bara ligger på svenskarna. Muslimerna skulle också behöa bli lite mer multikulti och anamma svensk kultur. Det finns ingen mer rasistisk grupp än muslimer. Dom visar sitt förakt genom extrema våldtäkter och det förekommer inte att muslimer gifter sig med svenskar. Vi duger till att betala skatt som blir bidrag, och kan bli knullade, men vi duger inte att leva med.
Regering och polisen är skiträdda för media och skickar polisbuss och miljarder. Så pinsamt.
19 personer gillade det här.

rwlindberg 1 timme sedan

Hallå, vem blir förvånad? Somalierna är ju Reinfeldts speciella skötebarn. De som inte vill lämna Somalia får sin Piratutbildning betald genom skygga sk. hjälpsändingpengar. Så varför skall inte polisen sitta och titta på på Torget? Zoo har ju djurvaktare på Zologiskan eller? Hoppas detta blir Sjuklöverns undergång, även om partierna var för sig kommer att försöka komma tillbaka 2014, hoppas verkligen folk förstår att de blivit grundlurade. Hela svenska välfärden har sänks till en nivå som man inte trodde var möjligt på så kort tid. Men sjuklövern skyller på lågkonjukturen inom EU. Nej det är enbart felaktiga beslut i Regeringen, och vi har inte settresultatet i sin helhet ännu. Men man ser hur invandringspolitiken har blivit rent desperat de senaste åren och det tyder på ett katastrofalt resultat. Eftersom Regeringen mörkar genom att få folk fokusera på invandringspolitiken medan andra saker sker i de fördolda. Korten på borde Reinfeldt, Hoppas att de ansvariga blir åtalade för landsföräderi, men de får väl samhällstjänst med bibehållen lön?
10 personer gillade det här.

jojjeboy 1 timme sedan

Gå man ur hus nu Forserumsbor och anmäl somalierna!

(Redigerad av kommentatorn 48 minut sedan)
7 personer gillade det här.

Bertil Lundberg 32 minut sedan som svar till jojjeboy

Absolut, för att deras attityd, utseende och krav framkallar kräkreflexer hos oss andra.
2 personer gillade det här.

plura 2 minut sedan som svar till Bertil Lundberg

Vad i helvete har utseende med saken att göra?

Är det du som är normen för vad som inte är kräkframkallande?
I så fall är din attityd minst magvändande.

Strandsatt 1 timme sedan

Kan man inte anmäla svensk propagandamedia till FN istället? Det är uppenbart att reportrarna grabbat tag i varannan somalie de sett på stan, tryckt upp en diktafon i nyllet på dem och ställt vinklade frågor. Med ett sådant spelrum är det inte konstigt att somalierna friserar sina historier.
Särskilt när andra källor inte ens får komma till tals. Jag blir nästan rädd för hur media jobbar i det här landet.
10 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 1 timme sedan

Ett hån mot Rudolf och alla andra offer...
15 personer gillade det här.

obestridlig 1 timme sedan

*raderat*
5 personer gillade det här.

Helmer_Bryd 1 timme sedan

Detta land med media i spetsen är komplett galet. Här vevas en historia med lika triviala som tvivelaktiga ingredienser, där ord står mot ord och huvudkällan utgörs av en ökänd islamist, upp till krigsdimensioner där man t o m vill kalla in FN.
På andra sidan finns det mängder av fall bara på senare tid där fakta i form av domstolsprotokoll vittnar om spräckta skallar, groteska gruppvåldtäkter och förstörda liv för all framtid som media mer eller mindre väljer att ignorera och än mindre kräva speciella insatser mot.

Kalla gärna in all världens förmyndarorganisationer men sätt dom där dom hör hemma, till kontinuerlig övervakning av svensk media. Där har vi det verkliga hotet och säkerhetsrisken mot framtiden
26 personer gillade det här.

AliAnsen 1 timme sedan

Misstänker att det finns okända faktauppgifter i den här historien. Det verkar osvenskt.
Är det ingen från Forserum här på Avpixlat, som kan tala om vilka som ingår i det "busande" gänget.
Är det skolungdomar, finns det kanske bilder på dem i någon skolkatalog, på facebook eller liknande.

18 personer gillade det här.

bandruidh 1 timme sedan

Varför kräver aldrig muslimska organisationer att stenkastande,bilbrännande muslimska ungdomar ska hållas hemma och uppfostras av sina föräldrar. o_0
24 personer gillade det här.

Lundiz 1 timme sedan

Instämmer i att samma resurser som somalier får - ska ställas till svenskars förfogande när de utsätts för trakasserier och kriminella handlingar av invandrare.
En stilla undran varför man stannar i ett land där man anser sig förföljd och utsatt ?Om jag reste till ett land och blev så illa behandlad som dessa somalier anser sig ha blivit och fortsatt blir.... hade jag omedelbart lämnat landet och ALDRIG SATT MIN FOT DÄR MER . Är det av ekonomiska skäl man naglar sig fast i detta "helvete"??Priset verkar aldrig bli för högt om det finns en vinning.MEDIA måste ta sitt ansvar och endast skriva och sända SANNINGEN, utan att mörka!
17 personer gillade det här.

OjsanKantboll 1 timme sedan

Och allt detta medan Kulorna viner, och bilarna brinner i Malmö..
22 personer gillade det här.

Marianne Lidström 1 timme sedan

Eftersom det är så eländigt i det här landet för allehanda flyktingar, så hoppas jag att detta sprider sig snabbt till Somalia och andra länder! Det måste ju vara mycket mycket bättre på hemmaplan!!! Jag menar titta bara på de belopp som DO årligen betalar ut i skadestånd till alla som blivit kränkta i Sverige, detta helvete på jorden!
Somalia ska nu få sitt första demokratiska val och det verkar inte finnas några anledningar, utom de ekonomiska förstås, att komma hit! Men inga pengar i världen kan väl uppväga det elände de drabbas av här i Sverige? Eller??? Jag är gärna med och betalar returbiljett för Somalierna i Forserum för att dessa "stackare" ska få komma hem till tryggheten i sitt eget land!!BRA inlägg här nedan
27 personer gillade det här.

bandruidh 1 timme sedan som svar till Marianne Lidström

Det ska bara bli svenskar först,så de kan få med sig bidragen hem.
Vänligen Fullenhag
13 personer gillade det här.

tjalletvarvigg 1 timme sedan

Den Svenska 7-klöverns politiker måste behöva överförmyndare,både i riksdag och kommuner,som satsar mer på "några påstådda händelser i Forserum" än 6500 våldtagna Svenska tjejer 2011!!!
Skam går på torra land!!!
25 personer gillade det här.

codatronca Top 10 1 timme sedan

Tänk om vi kunde sprida vidare att Sverige är ett helvete på jorden till FN så vi slipper dessa Somalier. Sverige BEHÖVER INGA analfabeter och kamelryttare. Marknaden för det här är helt värdelös !
22 personer gillade det här.

Riccardo 1 timme sedan som svar till codatronca

Enligt regeringen så gör vi visst det ändå. Jag hittade precis lite intressanta siffror från Flashback, med källhänvisning. Jag tar mig friheten att klipp och klistra från inlägget där:

1. Regeringen "storsatsar" 3 Mrd SEK på spetsforskning i Sverige under 10 år, dvs 300 MSEK/år

http://sverigesradio.se/sida/a...

2. Regeringen satsar 1.3 Mrd SEK på extra stöd till kommuner under 4 år för att ta emot Somalier, dvs 325 MSEK/år.

http://sverigesradio.se/sida/a...
2 personer gillade det här.

Elsi Rosenberg 1 timme sedan

Men ingen från somalia har blivit rånad, misshandlat eller våldtagen som svenskar bli av dem i här i sverige, är inte landet skyldig att beskydda sina egna medborgare
25 personer gillade det här.

Riccardo 1 timme sedan

Det börjar nästa likna inbördeskriget i Yugoslavien där FN fick rycka in och hålla isär konkurerande grupper.

Ingen bra utveckling, men av någon outgrundlig anledning finns det politiker som försöker trycka på denna utveckling. Forskare så som Francis Fukuyama och Samuel Huntingon, och även i viss mån filosofer som Saussure och Barthes), har länge diskuterat hur människan agerar med och mot varandra och man kan lätt läsa varningarna mellan raderna. Politikerna väljer dock att leva i okunnighet och driva på projektet. De lär inte fatta något förrän projektet har nått avgrundens rand.
13 personer gillade det här.

Bengt Idestam 1 timme sedan

Alla borde nu börja tala klartext. Dessa människor kräver, ljuger helt ohämmat. Ingen i dagens samhälle, annat än somalier då, kan kräva och få saker ens i närheten av vad somalier fullkomligt vadar i. Allt gratis utan motkrav. Varför denna uppdelning av folk? Säger inte våra politiker och globalister att vi inte värdera människor olika. Förklaring tack.
24 personer gillade det här.

bandruidh 1 timme sedan

Jag blir alltid lika oroad när muslimska organisationer "kräver". :(
11 personer gillade det här.

Fotonen 2 timme sedan

Minnes dagen när överheten i huvudstaden och media definitivt tappade sans och omdöme.
14 personer gillade det här.

Allanoskar 1 timme sedan som svar till Fotonen

Det har de gjort för länge sedan.
4 personer gillade det här.

Alfa49 2 timme sedan

Extra polisstation, FN kallas in, finns det inga proportioner i den här bagatellen?
34 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 2 timme sedan

Eftersom det är så eländigt i det här landet för allehanda flyktingar, så hoppas jag att detta sprider sig snabbt till Somalia och andra länder! Det måste ju vara mycket mycket bättre på hemmaplan!!! Jag menar titta bara på de belopp som DO årligen betalar ut i skadestånd till alla som blivit kränkta i Sverige, detta helvete på jorden!
Somalia ska nu få sitt första demokratiska val och det verkar inte finnas några anledningar, utom de ekonomiska förstås, att komma hit! Men inga pengar i världen kan väl uppväga det elände de drabbas av här i Sverige? Eller??? Jag är gärna med och betalar returbiljett för Somalierna i Forserum för att dessa "stackare" ska få komma hem till tryggheten i sitt eget land!!
18 personer gillade det här.

k_persson 2 timme sedan

Detta kan bli riktigt farligt om media, politiker och n*grer i allmänhet, somalier i synnerhet verkligen tror på dessa lögner.

Media har redan svalt allt och målat in sig i ett hörn, igen, och de kommer aldrig backa.

En mardrömsstart där somalier och andra mussar står för typ alla våldsbrott mot svennar pga rasism mot oss. Men där vi svennar får skit pga lögner. Om detta lär det stå i historieböckerna mina vänner.
18 personer gillade det här.

Stolt Svensk 2 timme sedan

Varför behöver vi ha hit FN nu för? Har det gapats efter FN de otaliga gånger som svenskar har blivit utsatta för våldsbrott, begångna av utlänningar? Är det någon som ojar sig när våra svenska kvinnor, eller som i en hel del fall, tonårsflickor, blir våldtagna av dessa kulturberikare? Vad gör att de är mer värda än oss? Allas lika värde? Bullshit.
37 personer gillade det här.

Hugo Åkerstedt 2 timme sedan

En sådan rättvisa som att "lagen är lika för alla" när det gäller somaliernas brottsliga gärningar är nog dessvärre ogörbar - med tanke på att de är i minoritet, vi vet ju hur moder Sverige värnar om minoriteter, oavsett vilka brott de begår eller hur de beter sig överlag!

notera.. att de är i minoritet är nog snart en saga blott med tanke på höjda mottagelsekvoter!
13 personer gillade det här.

Stefan K 2 timme sedan

Den stora frågan är vad Forserumsborna själva tycker och tänker.
Då menar jag inte det som säg när en mikrofon sträcks fram i direktsändning eller det som journalisterna skriver i redigerade artiklar.
Jag misstänker att Janne Josefsson har fått en hel del uppslag i.o.m. detta fall.
33 personer gillade det här.

CaptainAhab2010 2 timme sedan som svar till Stefan K

Även jag ställer mig bakom frågan om vad gemene Forserumsbo tycker om att bli kallad rasist varje dag i riksmedia. Somalierna vill nog enkom få en flytt till Jönköping finansierad, men det är vad jag misstänker. Sen fick jippot onormala proportioner.
18 personer gillade det här.

ladylufs 2 timme sedan

1,3 färska nyinarbetade SKATTEMILJARDER skall nu delas ut till de NYA kommuner som kommer att. och har tagit emot Somaliska anhöriginvandrare.

1 300 000 000 mkr som VI annars kunde haft till.......................???

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
39 personer gillade det här.

Hugo Åkerstedt 2 timme sedan som svar till ladylufs

jadu, skola, sjukvård, infrastruktur, äldrevård, ökad välfärd för alla!

inte som nu, när den svenska ekonomin urholkas innifrån som den värsta schweizerosten!
15 personer gillade det här.

Stefan K 2 timme sedan

Ingen här på Avpixlat glömmer väl de tre somalier som rånade, misshandlade och tände eld på en ung svensk.
57 personer gillade det här.

Lantbrukarn 1 timme sedan som svar till Stefan K

Men massmedia gör det!
12 personer gillade det här.

Jakanda 2 timme sedan

Etniska svenska folket måste bygga upp kuraget, annars går vi alla under i träsket här
31 personer gillade det här.

Jakanda 2 timme sedan

Varför ältas det, empatiseras hela tiden med kriminella islamister, muslimer? nu får det vara nog, är det de utifrån kommande kriminella som skall ta över landet, föra landet vidare så räkna ut själva hur det blir, exakt som i Usa, jag tror inte ett dugg på mångfalden pga de flesta som kommer hit är kriminella sk yrkeskriminella och saknar utbildning, normer, gränser, respekt osv för svenska folket, landet. Deras behov är inte att göra gott, utom i vpk, antirasisters, politikers snedvrida hjärnor pga de gör om verkligheten, folket och förskönar, mörklägger, bryr

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: