måndag 27 augusti 2012

Studio Ett stänger kommentarsfälten «

Studio Ett stänger kommentarsfälten « Avpixlat: Studio Ett stänger kommentarsfälten

Skumt, De agerar som om de vore asylindustrins betalda lakejer ?

FARLIGA ÅSIKTER I de få fall där svenska medier tillåter kommentarer till artiklar eller inslag som avhandlar lite mer “känsliga” ämnen, som invandringspolitik, dröjer det inte sällan länge innan dessa antingen rensas friskt på “fel” åsikter eller stängs ned helt och hållet. Studio Ett i Sveriges Radio meddelar idag att man väljer att stänga ned kommentarsfälten helt och hållet för att kunna “säkerställa en anständig ton”.
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-27, 18:37 (Uppdaterat 2012-08-27, 18:38) | Kategori(er): Inrikes, Media, Video / audio

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 15 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
225 kommentarer 2975 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 421 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


codatronca Top 10 0 minut sedan

PK media är så förljuget nu att inget förvånar. Det ljugs, klipps, och klistras hejvilt på alla redaktioner och njutningen av att t.ex läsa en tidning har HELT försvunnit. Numer en PINA att läsa allt rammel de drar fram och jag hoppas och tror att den vanliga människan har genomskådat SKÅDESPELET !!!

Stigalj 4 minut sedan

Hahahaha! Komik på hög nivå (eller otroligt låg egentligen). Först ska dom börja prata "öppet" om avstängningen av kommentarsfälten och sedan låter dom en helt "vanlig" bloggare/kommentator Torsten Schytte få säga vad han tycker via telefon och han meddelar då att han är väääldigt besviken över att dom stänger av kommentatorsfunktionen och så tillägger han snabbt "men jag förstår er!!!"......(va ???) och fortsätter med "Folk MÅSTE ta sitt ansvar".... Och lite senare: "JAG är aldrig anonym, JAG har som regel att det jag skriver ska jag också kunna säga mellan fyra ögon" och han menar att den filosofin ska därmed alla andra också ha vilket är lätt att tycka när man är så blind i sin politiska korrekthet att man inte ens inser det själv, eller om man saknar både jobb och medlemsskap i facket och inget har att förlora.
Många SD:are och/eller massinvasionskritiker kan inte ens inför vänner yppa sina åsikter och än mindre inför arbetgivare eller Hoffa-bossarna inom Transport- och Metall-facken göra det utan att bli utfrysna, avskedade och uteslutna.
Den präktige och korrekta Torsten Skytte som uppgavs skriva mycket på SR:s blogg har naturligtvis SR-journalisterna fallit för hans politiskt korrekta "charm" och bett honom ringa upp och fälla de rätta kommentarerna. Han lät ju precis som om han själv var anställd på SR. Så "högt i tak" är det på det stället.
Vad fick han för tjänsten? En Trisslott eller en T-skirt med SR-loggan på?
4 personer gillade det här.

Humanist_PI 5 minut sedan

Studio Etts agerande är bara en liten del i ett övergripande samhällsklimat. Det handlar om att vissa, egentligen fullt legitima, politiska åsikter brännmärks som "rasistiska" och ska tystas till varje pris. Man får inte kritisera eller ifrågasätta följande: svensk invandrings- och asylpolitik, svensk integrationspolitik, islam och i synnerhet denna religions roll i det svenska samhället, samt sociala problem och kriminalitet bland invandrare. Detta har bestämts av en liten men mycket inflytelserik samhällelig elit bestående av högt uppsatta politiker, etablerade journalister/debattörer med framskjutna positioner i massmedia samt personer med högre positioner inom den akademiska världen.

Det verkligt hemska är egentligen inte att vissa massmedier t.ex. begränser eller stänger möjligheterna att kommentera på deras webbplatser. Det mest skrämmande är nog enligt min åsikt att pk-eliten lyckats skapa ett samhällsklimat där man även i informella relationer mellan människor (t.ex. i fikarummet på jobbet eller på en privat fest) ofta är rädd att diskutera "känsliga" ämnen eftersom man vet att man kan straffas med utfrysning om man har "obekväma" åsikter om t.ex. invandringspolitiken. Följande hände mig så sent som igår:

En person jag känner ytligt via mitt arbete hade på sin Facebook-sida lagt upp en text som på ett ganska fyndigt sätt drev med kristen fundamentalism. Jag tyckte att texten var rolig och träffsäker. Samtidigt kunde jag inte låta bli att tänka "visst, det går bra att göra sig lustig över kristna fanatiker, men vem skulle våga lägga upp en liknande text som driver med muslimsk fundamentalism?". Jag funderade på att skriva ett svar i stil med "det där var kul, nu väntar vi på en lika rolig text som driver med bokstavstroende muslimer". Men i sista stund ångrade jag mig. Jag vågade helt enkelt inte ta risken att bli betraktad som öppet islamkritisk bland folk jag känner via mitt arbete. Minsta misstanke om att jag hyser "främlingsfientliga" åsikter skulle kunna vara förödande för min yrkeskarriär. Samtidigt kändes det för j-igt att behöva utöva självcensur för att pk-eliten bestämt att alla som är kritiska mot massinvandringen och islams utbredning ska stämplas som rasister.
2 personer gillade det här.

Mattias Stanton 7 minut sedan

Tycker de kan spika igen hela butiken, inte bara kommentarsfälten.
4 personer gillade det här.

Nacka 8 minut sedan

Det är dags att Avpixlat startar en radiokanal.

5 personer gillade det här.

KarlLevenhaupt 7 minut sedan som svar till Nacka

Bra idé!!
1 person gillade det här.

Kodiaken 8 minut sedan

SR bekräftar än en gång att dom är politiska aktivister och språkrör åt MP. SR ger den sovande delen av befolkningen mer Valium när Svenska folket istället behöver en rejäl dos Ammoniak för att vakna. Kommentarsfälten är just Ammoniak och SR vill inte riskera att patienten vaknar upp ur narkosen.
3 personer gillade det här.

Nacka 13 minut sedan

Vad lustigt att dom fick med lyssnaren Torsten som stödde beslutet.

Men så trevligt, alla 3 höll med varann i allt, det är rena Nordkorea.
5 personer gillade det här.

visselpipa - 휘파람 15 minut sedan

Blinkar Blå

På panelen ser jag lamporna som lyser.
Processens steg står under min kontroll.
Jag håller ögonen på datorns analyser.
Här har ovissheten spelat ut sin roll.

Kontrollen blinkar blå,
en signal för det säkra.
Kontrollen blinkar blå,
då är allt som det ska.
Om skärmen är normal
finns inga skäl att tveka.
När kontrollen blinkar blå,
då är allt som det ska.

Men i nattens tysta timmar har jag undrat
vad som händer där tekniken inte ser,
vad som döljer sig i tujaträdens skugga.
Och jag känner oron växa mer och mer.

Men kontrollen blinkar blå ...

(Adolphson & Falk, 1981.)
8 personer gillade det här.

bud 17 minut sedan

Skumt, De agerar som om de vore asylindustrins betalda lakejer ?
5 personer gillade det här.

Bulten Bo 25 minut sedan

Det är ju lättare att tillåta "fria kommentarer" om man garderar sig från eventuella förtalsanmälningar genom att inte ange någon ansvarig utgivare.

Sveriges Radio kan ju inte arbeta på det sättet som Avpixlat gör.
3 personer gillade det här.

barberaren 5 minut sedan som svar till Bulten Bo

Nå, nu förhåller det sig ju sålunda, Bo, att Sveriges Radio är svenska folkets - och till yttermera visso finansierat av just svenska folket. Vi vill väl alla ha en FRI radio och TV etc, eller hur Bulten Bo? Yttrandefriheten kan inte beskäras av obekväma åsikter!

Bulten Bo 0 minut sedan som svar till barberaren

Du menar att alla som vill ska få höras i radio?

mickej 29 minut sedan

Hej o hå, kommunismen är Sveriges ända väg...jag spyr!
5 personer gillade det här.

KarlLevenhaupt 29 minut sedan

På 80-talet stod Majbritt Theorin i riksdagen och sa "förbjud parabolantennerna" för att försvara TV-monopolet. Nu säger vänstern "förbjud kommentarerna". Nästa blir "förbjud åsikter".
11 personer gillade det här.

Bad4you 30 minut sedan

Fy f-n vad besviken man blir, men men, det var ju förstås väntat att det skulle komma förr eller senare. Den kvarvarande demokratin i detta land är på väg bort med stora steg. Tycker vi inte som de så ska vi omedelbart tystas!
5 personer gillade det här.

evolution2000 31 minut sedan

Öppet brev till Studio 1 redaktionsledning!

För några år sedan så blev en frikyrkopastor åtalad för hets mot folkgrupp då han i sin predikan jämnställt homosexuella med en cancersvullst på samhällskroppen. För övrigt en urusel liknelse eftersom cancer är en okontrolerad cellökning, medans homosexuella knappast förökar sig alls. De är ytterst harmlösa när det gäller just förökning
Nåväl! Någon homosexuell hade känt sig "kränkt" och anmält, och hela PK Sverige jublade. Hetsa mot homosexuella..Aj aj aj. Att Imamer dagligen gör exakt samma sak verkar dock ha gått obemärkt förbi.
Nåväl! Jag är ingen vän av vare sig frikyrkopastorer eller imamer. Men, jag är en ännu större ovän till cencur... påtvingad såväl som frivillig. I min värld så är det ingen mänsklig rättighet att få gå genom livet utan att bli upprörd eller ifrågasatt. Det vi idag samlar upp under den moderna samlingstermen "kränkt". Jag blir kränkt dagligen av allt vansinne jag ser omkring mig. Men det är i grund och botten mitt problem, Att överhuvudtaget kalla det för kränkt är att kränka de riktigt kränkta. De som blir rånade och pissade på, de som blir gruppvåldtagna och skrattade åt, och de som får matkassarna stulna därför att de är 94 år, går med rollator och inte kan försvara sig.

Hur som helst.Jag håller inte med pastorn på en enda punkt i hans predikan. Däremot så tycker jag att det är alldeles utmärkt att han får hålla den. Att han får trumpeta ut över hela församlingen att av alla världens problem..så är vem som har sex med vem..det som mest ockuperar hans tankevärld. Att hans kyrka är en kyrka som är genuint intresserad av sängkammarfrågor och att han förmodligen har en väldigt undertryckt dragning till den där läckra konfirmandgossen. Kort sagt: Att han säger vad han tycker.

När det gäller Imamer så har ni precis rätt inställning. De kan säga precis vad de vill om vad de vill göra med den här världen, den dagen de kan, och de gör det. Problemet där är att ni inte tror dem.

Ni är en väldigt viktig länk i den nya "tystnadens trend". Ni styr genom att ni väljer ämnet för dagen, och ni väljer vem som får komma till tals. Ni styr genom att prata om och inte med, och ni styr genom att ge lyssnarna å ena sidan och å ena sidan igen.
Bortsett från att detta inte är vad vi betalar för och inte vad ni är till för, så gör ni misstaget att ni gravt underskattar intelligensen hos dem som hör ert program.. Vi kan avgöra själva..Vi kan ompröva vårt ställningstagande om ni kommer upp med bättre argument... Även om jag suttit i frikyrkopastorns församling under predikan..så hade jag inte trott honom.

Jag kan mycket väl identifiera mig med upprörda lyssnare som mailar in till er och ondgör sig över att ni är Sveriges främsta propaganda maskineri för Islam. Aldrig en kritisk fråga, aldrig ett ifrågasättande, aldrig aldrig aldrig. Idel ädel ros..

Sveriges befolkning börjar vänja...
visa mer
23 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 27 minut sedan som svar till evolution2000

Fullständigt SPLENDID!!!!!
7 personer gillade det här.

repell 28 minut sedan som svar till evolution2000

Märkligt sammanträffade med dessa inlägg som handlar om hur överhögheten bedrar folket.
http://www.sourze.se/forum/thr...
4 personer gillade det här.

Vinterkvinna 33 minut sedan

Sanslöst! Med ålderns rätt vill jag påminna om att SR en gång var oberoende och därmed pålitlig! Jag växte upp med SR och jag har alltid satt radio högt, långt mycket bättre än TV. Men sedan jag började iaktta hur Den Politiska Korrektheten accelererat bland annat i Studio Ett, har jag förlorat all respekt för SR som medium.
18 personer gillade det här.

mkultra 36 minut sedan

Dom vet att dom har slut på argument och aldrig kan vinna mot en SD'are.
13 personer gillade det här.

PETER NYMAN 37 minut sedan

Det är väl Expo som avgör vad som får sägas och vilka kommentarer som får visas.Det är väl samma med facket där avgör Expo vilka som har lika värde.
14 personer gillade det här.

fdSJ_77 39 minut sedan

Bra att de stänger kommentarsfältet så att det blir enklare för lyssnarna att gå över till AP. På 2010-talet vill lyssnarna vara en del av programmet och då är kommentarfunktionen väldigt bra
7 personer gillade det här.

KarlLevenhaupt 35 minut sedan som svar till fdSJ_77

Dom borde stänga hela P1 och resten av statspropagandan också.
12 personer gillade det här.

Ludde73 42 minut sedan

Fel post!
2 personer gillade det här.

barberaren 44 minut sedan

Studio Nolltolerans För Yttrandefriheten blir ännu en Röstmagnet För Potentiella SD-väljare!
11 personer gillade det här.

no2islam 44 minut sedan

Vad kallar man en riktigt aningslös, arrogant, okunnig svensk? Journalist.
15 personer gillade det här.

KarlLevenhaupt 33 minut sedan som svar till no2islam

eller klappturk
7 personer gillade det här.

Realisten70 44 minut sedan

Så för att visa sin röst så ger man fasen i att betala sin licens.
Enda chansen än så länge att säga ifrån mot SVT och SR.
9 personer gillade det här.

lhasa 46 minut sedan

En fortsättning på trenden. Allt var så fint när de olika mediainrättningarna började med kommentarer på sina hemsidor. Media och deras läsare skulle komma så nära varandra och allt skulle bli så fint. Det blev dock en totalt överraskning när det visade sig att deras läsare inte alls tyckte som de tyckte, de tyckte helt enkelt fel. Nu drar man sig sålunda tillbaka in i sitt lilla privata torn där man kan sitta och tycka om olika utan att beblanda sig med pöblen utanför.
12 personer gillade det här.

Rebeckass 46 minut sedan

"En anständig ton" är i detta fallet åsikten att vilja att fortsätta den kravlösa massinvandringen och byggandet av etniska enklaver i Sverige.
12 personer gillade det här.

ericwm 53 minut sedan

Ska du tycka ska du tycka RÄTT. öh rött..Sajten "Politikerbloggen" som drivs av TV4 har f ö också raderat ALLA kommentarer och tillåter inte längre nya..
Så kan vi lägga till ytterligare ett ord till listan över ord som bytt betydelse"Näthat" = tycka annorlunda än vad PK tillåter.
15 personer gillade det här.

gubbenogumman 52 minut sedan som svar till ericwm

Jajamensan där hade dom så lågt i tak så takstolarna stod i källaren
16 personer gillade det här.

stefan101 28 minut sedan som svar till gubbenogumman

Till skillnad från Ljubljankafängelst i Moskva, där såg man ända till Sibirien från källaren...
3 personer gillade det här.

Victoria Wärmler 54 minut sedan

Att säkerställa en anständig ton är i deras fall synonymt med att säkerställa rätt åsikter.
22 personer gillade det här.

Olle Bengtsson 56 minut sedan

Bazinga
2 personer gillade det här.

Realisten70 46 minut sedan som svar till Olle Bengtsson

Bazinga back at you :p
1 person gillade det här.

katarina broman Top 10 56 minut sedan

Det är ju fullständigt patetiskt att det finns folk som tror att de kan få folk att ändra åsikt bara för att man stänger ner kommentatorsfälten och därmed hindrar folk från att uttrycka det de i själva verket tycker och tänker i alla fall!
Ta och sparka er trötta istället era larvpottiga stolpskott!
21 personer gillade det här.

Maria Lindström 59 minut sedan

Nämen USCH!!! Finns det verkligen svenskar som har egen hjärna och kan uttrycka sin åsikt trots alla försök till hjärntvättarförsök?? Är vi inte alla en turkosfärgad blandning av rött, grönt o blått? Dessa säger ju vad vi ska tycka hela tiden.... så hur finns det möjligheter att det finns folk som tycker annorlunda??? Det måste finnas andra färger på spelplanen... färger som inte är tillåtna eller?
13 personer gillade det här.

Olle Bengtsson 1 timme sedan

Apor gör som apor gör. ...
7 personer gillade det här.

antenori 43 minut sedan som svar till Olle Bengtsson

å klappturkar som klappturkar enligt moderaterna.....
3 personer gillade det här.

WaylonJennings 1 timme sedan

Som vanligt i dagens samhällsklimat. Du får tycka som du vill så länge du tycker som oss.
18 personer gillade det här.

World Traveller 1 timme sedan

Jag tror att saa smaningom saa kommer alla regim och islam-kritiska sidor att staengas pa naetet och Sverigedemokraterna och andra Sverigevaenliga partier kommer att forbjudas.
14 personer gillade det här.

Vinterkvinna 29 minut sedan som svar till World Traveller

Nej, det tror jag inte. Möjligen om hela Internet rasar samman. Men vi vet ändå vad vi tycker och tänker. Och nu vet vi alla att SD har sina platser i riksdagen och att de kommer att bli minst mångdubblande 2014.
3 personer gillade det här.

Tony Sundstrom 48 minut sedan som svar till World Traveller

Vet Du. Jag befarar att Du kan ha rätt och det är skrämmande, mycket skrämmande.
3 personer gillade det här.

Tomas O'Maely 1 timme sedan

SR är mycket för mångfald, men inte när det gäller åsikter, då skall det bara finnas en och den skall stämma överens med deras.
28 personer gillade det här.

allemand 1 timme sedan

Disqus
2 personer gillade det här.

allemand 1 timme sedan

Vi har diskuterat många gånger under årens lopp då jag reagerat över dina innehållslösa men anklagande inlägg.
1 person gillade det här.

RobertSt2 1 timme sedan

Dags att Avpixlat öppnar en diskussion där vi kan kommentera vad som har skrivits i andra media? Ide? För exakt var kommentarerna hammnar är väl inte sådär jätteviktigt, eller?
10 personer gillade det här.

Agera1 49 minut sedan som svar till RobertSt2

Bra initiativ, så snart det blir känt i bland allmänheten kommer det snart generera fler besökare än gammelmedias censurerade bloggar...
5 personer gillade det här.

RobertSt2 9 minut sedan som svar till Agera1

Det var en av mina tankar, ja! Vi behöver varenda läsare vi kan få. Hm, ja alltså Avpixlat behöver dem menar jag.
1 person gillade det här.

B_D_O 1 timme sedan

Är det inte lite konstigt att vi som avlönar Sveriges Radio inte tillåts uttrycka våra åsikter om det som diskuteras och vilken "ton" vill man "säkerställa" om ingen ton tillåts?
30 personer gillade det här.

allemand 1 timme sedan

Ni fullkomligt översvämmar kommentarsfälten och sedan har ni mage att gnälla över att ni blir censurerade.
4 personer gillade det här.

panoptikon 1 timme sedan

Jag tycker Avpixlat ska tillåta alla typer av åsikter . Både de som delar Avpixlats syn och de som inte gör det. Det blir roligare att debattera med människor som har andra åsikter för det går att få dem att ändra sig. Risken är att Avpixlat snart är en av de få mötesplatser för en möjlig öppen debatt
7 personer gillade det här.

Max Payne Moderator Top 10 1 timme sedan som svar till panoptikon

Avpixlat har ingen särskild policy mot åsikter, mer än de direkt brottsliga. Om någon har som åsikt att en viss terrorist borde helgonförklaras ryker den kommentaren. Eller om någon har som åsikt att någon annan är idiot, exempelvis.

Men bra och vettigt formulerade kommentarer som är mot andras släpps generellt igenom, för att skapa en viss debatt.

Så olika åsikter är tillåtna, men långt ifrån alla kommentarer.
9 personer gillade det här.

en vit ros 59 minut sedan som svar till Max Payne

Det är dock inte bara sådana kommentarer som försvinner, oftast försvinner de av den enkla anledning att det tex inte håller med om att invandring är roten till allt ont.
1 person gillade det här.

Sverigefritt 19 minut sedan som svar till en vit ros

Hur mycket gott finns det med dagens invandring?
2 personer gillade det här.

KarlLevenhaupt 12 minut sedan som svar till Sverigefritt

Det ger vänsterpolitiker som Fredrik Reinfeldt och övriga en chans att späka sig och få tömma våra pensionssystem och ge till invandrarna. Märkligt nog har politikerna inte samma pensionssystem som vi övriga. Dom är garanterade att inte behöva ta smällen. Snart är Somalia tömt på folk. Dom flyttade till landet i norr och lärde svenskarna tugga kat. Den du, snacka om att man är inbillningssjuk och fördomsfull rasist.

Sverigefritt 5 minut sedan som svar till KarlLevenhaupt

Sanningen

Bulten Bo 17 minut sedan som svar till Sverigefritt

Hur mycket gott finns det med dagens sverigedemokrater?
1 person gillade det här.

Sverigefritt 2 minut sedan som svar till Bulten Bo

De var en mycket märklig fråga.

panoptikon 1 timme sedan som svar till Max Payne

Det låter bra.Tack
2 personer gillade det här.

Caesar Apostata 1 timme sedan som svar till Max Payne

Jo, jag minns en muslim som kom hit och sa att det var tack vare Allah som Politiskt Inkorrekts förre grundare dött - och sedan klagade han över att det inlägget försvann!
8 personer gillade det här.

allemand 1 timme sedan

Vilket nummer av dina gnällkommentarer är detta?
1 person gillade det här.

evolution2000 1 timme sedan

Publicservice media har som bekant aldrig varit sena med att klistra på människor som förhåller sig något avvaktande till den största förändring det här landet genomgått sedan istiden diverse epitet de inte valt för sig själva.
Den här avvaktande hållningen vissa av oss har, kan ju bero på flera olika saker. Som att man t.e.x aldrig blivit tillfrågad om hur detta ska ske, under vilka former och på vilka vilkor. Det kan ju också bero på att man har gjort analysen att det verkar som att det verkar vara bättre att vara människa i ett sekulär demokratiskt upplyst land...än att bli stenad till döds framför en hop outbildade skäggiga män för ett brott som inte är ett brott.
Hursomhelst så innebär den här icke 100% öppenhjärtligt gränslöst välkomnande av allt och alla att media och politiskt etablisemang under en lång rad år trumpetat ut att den hållningen är rasistisk!

Mig spelar det inte så stor roll att bli kallad det. För det första så är termen så uttjatad och det har gått sån inflation i ordet att det knappast betyder något längre. För det andra så känner jag mig själv, mina egna tankar och värderingar, så jag vet att det inte är sant. Och för det tredje så säger det mig nästan alltid att personen som tar till det "vapnet" aldrig tröttat ut en endaste hjärncell med att tänka själv, utan glatt blivit sondmatad med åsikter andra människor tänkt ut åt en..

Häromdagen hade jag en diskussion med en bekant till en bekant som jag visste var vänsterpartist. Jag visste inte varför hon var det och jag är ganska säker på att hon inte heller visste det..Hursomhelst så berättade jag att jag röstat SD de två senaste valen, varpå någonting likt följande diskussion utväxlade sig:

- SD!?!?! Hur? Va? Du är rasist!
- Nej det är jag inte. Jag lägger ingen som helst värdering i folks eventuella pigmentering. Däremot så finns det skillnader i kultur..Hade det inte funnits så hade vi inte haft antropologer..som studerar just de skillnaderna. En del är bra, andra sämre.
- Du är alltså rasist!
- Nej..varför skulle jag vara det?
- Varför? Du röstar ju på SD. Det är ju ett rasistiskt parti!
- Sist jag läste partiprogrammet så fanns det ingenting där som handlade om ras, och hade det gjort det så hade jag slängt det..Däremot kan jag mycket väl tänka mig att det finns rasister bland SD,,liksom inom sossarna eller moderaterna och troligen mer frekvent bland de sistnämnda.
-Usch! Fy faan..tror knappt det är sant..står och snackar med en Sverige Demokrat, med en rasse.
- Men jag sa ju att jag inte var rasist..precis vad i den ordföljden är det du inte förstår.
- Du! Jag fattar mer än du tror!
- Ok..vi byter ämne. Är du feminist?
- Ja det är jag.
- Men varför hatar du män?
- Jag hatar inte alls män.
- Men du är ju lesbisk?
- vadå lesbisk..jag är feminist..det har väl inget med min sexuella läggning att göra!
-...
visa mer
41 personer gillade det här.

Agera1 43 minut sedan som svar till evolution2000

Du borde, om du nu inte gjorde det, klämt i med i stil med: "nehe, inte lesbisk, du menar alltså att man kan vara det ena utan det andra(?) så bra för jag röstar på SD men det betyder på samma sätt att jag är inte rasist..."
2 personer gillade det här.

pikd 57 minut sedan som svar till evolution2000

Perfekt.
4 personer gillade det här.

Caesar Apostata 1 timme sedan som svar till evolution2000

Den dialogen borde det göras teater av, istället för de där löjliga Jimmie Åkesson-akterna!
6 personer gillade det här.

jojjeboy 1 timme sedan som svar till evolution2000

Broder!Mycket bra!
6 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 1 timme sedan som svar till evolution2000

pwnd =)
4 personer gillade det här.

allemand 1 timme sedan

Du fullkomligt översvämmar AP med kommentarer och sedan gnäller du om censur.
2 personer gillade det här.

en vit ros 1 timme sedan som svar till allemand

Som sagt så blockar de mig nog snart, brukar ta ca 2 dagar men då är dom noga och tar bort allt. Skulle också vara tämligen uppenbart om gjorde det i anslutning till denna artikel. Men du behöver inte tro mig om det passar dig bättre kan du tro att detta är en webbplats där alla får kommentera (konstigt att det är så åsikts homogent här tycker du inte)... men du ska veta att det inte har något med verkligheten att göra.
2 personer gillade det här.

allemand 1 timme sedan som svar till en vit ros

Det betyder inte att det är bara du och Anders Nyman som skall höras och synas.
4 personer gillade det här.

Observanten 1 timme sedan

Man kan inte annat än känna sorg över hur det blivit! Som Finländare har SR P1 varit nästan heligt för oss svenskatalande Österbottningar. Under kriget var det ett andningshål för fakta om kriget som pågick, för oss svenskatalande! Min morbror som var biblotikarie och som alltid lyssnande till kvällsekot från SR P1 som då var ett adelsmärke för fakta och nyheter skulle vända sig i graven om han visste hur SR blivit! Jag känner rysningar för ett patrask som lever på licenspengar och mörkar sanningen. Besviken är bara förnamnet!!
11 personer gillade det här.

gubbenogumman 1 timme sedan som svar till Observanten

På den tiden slogs finnarna mot ryssarna på Karelska nätet nu kommer samma lära direkt hem i radion
6 personer gillade det här.

mrspiggy 1 timme sedan

Jaha, så var det med den saken. Sverige, landet där alla har rätt att fritt framföra sina åsikter och bli respekterade. Gäller det bara den nya invandrande "överklassen" som ska bygga landet i framtiden?
Skutan Sverige håller på att kantra på djupt vatten.
24 personer gillade det här.

kjellan11 1 timme sedan

Nu har EXPO o andra muslimramare vunnit en ny seger o nu sitter nog hela regerigen o små myser, o Annie Lööf smuttar på n pava bubbel som kallas studiematrial
26 personer gillade det här.

zelotai 1 timme sedan

Vad konstigt att de lät en kommenterande person som höll med dem medverka i programmet.

Det är nog för att de är så oberoende och objektiva!

"ett skäl till beslutet ..... kommentarerna spårat ur ..... hatisk .... osaklig ton.... grova personangrepp ..... en låg nivå föder en låg nivå ..... diskussionen har kidnappats"

"inte intresserade av en dialog utan att föra fram en åsikt"

Är det inte meningen med kommentarsfälten, att föra fram åsikter, alternativa sätt att se på saker och ting, komma med kompletterande fakta?

eller för att uttrycka det på ett annat sätt, kommentarerna håller inte med skribenterna och programmakarna.
20 personer gillade det här.

Allanoskar 1 timme sedan

Jag vet inte hur många gånger man innan valet 2010 satt i Studio Ett och diskuterade "hur ska vi stoppa SD"? Ingen på palts som sa emot. Ingen från SD själva.
Detta antidemokratiska sk. program har för länge, länge sedan förverkat sitt förtroende hos mig. Så detta med stängda kommentarsfält stärker bara min uppfattning.

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
43 personer gillade det här.

spirit 1 timme sedan som svar till Allanoskar

ja så säger en korkad kommunist...det är ett gåtfullt fok trots attt vi har valfrihet, fria fackföreningar, strejkrätt, med mera...fria åsikter, vad har kommunisterna att erbjuda? ingenting..för det finns ingenting..bara diktatur i all ära...Nordkorea är en av världens sämsta land utan fungerande demokrati....ett drömland för kommunister...óch de har chansen att vänsterprassla där..hmmm SD har mer att erbjuda....vår frihet att leva svenskt utan kommunism, nazism och islam. Dessa tre har gemensamma nämnare., att förgöra vårt lands frihet.
4 personer gillade det här

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: