fredag 24 augusti 2012

“Svenska ungdomar måste integreras i mångkulturen” « Avpixlat

“Svenska ungdomar måste integreras i mångkulturen” « Avpixlat: “Svenska ungdomar måste integreras i mångkulturen”

MÅNGKULTUR Efter utvecklingen i Forserum, som vi redogjort för mer detaljerat tidigare, skriver idag en Ihsan Kellecioglu om “att även etniskt svenska ungdomar behöver utbildas så att de kan integreras in i det mångkulturella samhället”.

Kellecioglu arbetar med barn- och ungdomsfrågor och sällar sig till den växande skaran som hävdar att det är svenskarna som måste anpassa sig till alla andra, och inte ett ord om det normala förfarandet; invandrare som anpassar sig till majoritetskulturen, vilket är kutym i resten av världen.

I min mening är det en rasistisk handling att barn med en annan pigmentskala än normens ska bli utsatta, bara på grund av den enkla faktorn. Rasismen är ett stort problem i Sverige och världen och det måste vi ta på större allvar. Kommunalrådet och socialtjänstchefen må ha rätt i att det handlar om ungdomar som har bekymmer socialt och att de därför blir förövare. Men om samhället hade tagit i med hårdhandskarna när det gäller rasism så hade de somaliska barnen i Forserum inte blivit utsatta bara på grund av sin hudfärg. Och jag tror inte att kommunalrådet och socialtjänstchefen hade agerat på det sättet om deras barn hade varit med om trakasserier med rasistiska motiv.

En argumentation som lika gärna kan användas på alla “ungdomsgäng” där merparten är invandrare, exempelvis i Kortedala. Men då är det ju som bekant istället synd om såväl gärningsmännen som deras familjer. Kellecioglu vill nu se till att svenska ungdomar och deras föräldrar indoktrineras i mångkulturens förträffligheter medelst utbildningar – kanske något att prova även i Katrineholm där somaliernas framfart stött på patrull?

En åtgärd vi behöver anta är att utbilda etniskt svenska ungdomar och föräldrar så att de kan integreras bättre i det mångkulturella samhället, på liknande sätt som vi har integrationsåtgärder för invandrare som ska integreras in i det svenska samhället. För såsom det svenska samhället är här för att stanna är även det mångkulturella samhället det, och den kombinationen är helt underbar.

Nej Kellecioglu, det mångkulturella samhället är bara här så länge som svenskarna inte röstar bort det. Sverige är en självständig nation med reglerad invandring och kan politiskt bestämma att betydligt färre invandrare än idag får bosätta sig här. Att det mångkulturella massinvandringsexperimentet skulle ha inneburit något “underbart” för Sverige råder det dessutom minst sagt delade meningar om.

SvD
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-24, 16:06 (Uppdaterat 2012-08-24, 16:12) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 12 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
220 kommentarer 2891 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 209 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Gustav_Ewald 2 minut sedan

Allom bekant är benämningen ”mångkultur” vars förträfflighet har spikas fast i decennier genom: pappersmedia ävensom från Public Service beläget på Gärdet i Stockholm. Allt mer tydliggörs att i denna ”mångkultur” skall svenska folket kvalificera sig för ansökan om inträde.

Föreslår att hitintills rådande benämning ersätts av det rättvisande TVÅNGSKULTUR ty det är vad det handlar om. Vänligen nyttja och bekantgör denna benämning.

Mvh/Gustav_Ewald
1 person gillade det här.

iPan(kreascancer) 7 minut sedan

MENA skulle klara sig hur bra som helst i Sverige om dom hade något bakom pannbenet och kunde bete sig.

För en som bor ibland MENA:iterna i ett av Sveriges värsta ghetton, så kan jag dock konstatera att så inte är fallet. Vecka efter vecka får man vara med om sjuka exempel på att dessa folk inte har något hyfs överhuvudtaget, inte vet vad "ta hänsyn till" betyder och inte förstår sig på civilisation alls.

Bara en sån sak som att man inte plingar på hos folk mitt i natten på en vardag, när alla lampor är släckta, känner dessa berikare inte till. Inte ens att man ska undvika att göra det flera nätter i rad, samtidigt som man undviker att synas i kik-gluggen.

... Nej, dessa primitiva folk får inte ens det bemötande som dom förtjänar, eftersom svensken är en sån förtryckt, knuten hand i byxfickan -idiot, att h*n gärna hjälper till att p*ssa på sig själv, om MENA:iten som gör det, har lite tomt i blåsan.

Jag vet, för jag är själv smittad av detta beteende.

brunetta 7 minut sedan

När får jag höra någon skriva denna mening i en svensk kvällstidning?: Men om samhället hade tagit i med hårdhandskarna när det gäller rasism så hade de svenska kvinnorna inte blivit utsatta bara på grund av sin nationalitet.
2 personer gillade det här.

mimi1999 8 minut sedan

Har du blivit rånad, mordhotad, tafsad på, kallad hora mm så har du nog svårt känna någon längtan efter att bli integrerad med de sk nysvenskarna. Ponera att vi vänder på det! Varför kan inte nysvenskarna integreras med vårt samhälle. Ja, jag skriver VÅRT samhälle för det är det faktiskt. Har själv bott utomlands, visserligen inom Europa, men tror inte att de skulle uppskattat om jag krävt att det landet skulle bli som Sverige. De hade sin nationella stolthet och det tycker jag även Sverige skall få ha! De som inte accepterar Sverige och vårt demokratiska system är i sin fulla frihet att flytta till något ställe som mera svarar upp på deras livsstil/moral eller vad det nu är.
6 personer gillade det här.

rinkeby 8 minut sedan

Det kan nog vara det i särklass mest korkade jag läst... Så otroligt dumt att jag inte kommer på något bra att skriva....
4 personer gillade det här.

Münchener Post 8 minut sedan

Ihsan Kelleciouglu skall veta hut och hålla truten. Här ska ingen svensk underkasta sig mångfaldens vidskepligheter och efterblivna kulturskymning.
4 personer gillade det här.

Herrerasaurus 18 minut sedan

En åtgärd vi behöver anta är att utbilda etniskt svenska ungdomar och
föräldrar så att de kan integreras bättre i det mångkulturella samhället

Ständigt denna föräldrakontroll. Är det socialist Sverige i sin dummaste form, eller är det naivitet och förakt för ungdomars egna viljor? Man förstår inte längre vilket.

1 person gillade det här.

Münchener Post 3 minut sedan som svar till Herrerasaurus

Graden av vansinne visar sig när svenska flickor uppmanas av de evigt kränkta att inte klä sig utmanande. Allt för att inte uppröra det mångkulturella samhällets efterblivna syn på kvinnor och riskera att bli våldtagna. Självklart med glatt bistånd av pk-psykopaterna.
1 person gillade det här.

Daniel Clason 20 minut sedan

aldrig i hela H-e att mina barn ska integreras i andras kultur oavsett vad dom kommer ifrån. Finns inte på kartan. den svenska kulturen och värderingar för jag över till mina barn. aldrig någonsin ska vi förstöra vårt land och kultur
10 personer gillade det här.

Rawhide 20 minut sedan

Att integrera svenska ungdomar in i dagens s.k mångkulturella samhälle är att lära dem tala dålig svenska, lära dem hur man föraktar Sverige och kalla svenskar för svennedjävlar, lära dem hur man begår brott som bilbränning, stenkastning mot ambulans, polis och brandkår, lära dem råna ensamma och rollatorpensionärer, lära dem förakt för svensk lagstiftning, lära dem förakt för svenska seder och bruk etc.

Kort sagt att lära dem alltsom behövs för att bli accepterad i dagens mångkulturella kärr.

Ingen lär vilja bli frivilligt integrerad förutom brottsbenägna men då får väl regeringen beordra integrering genom tvångsmässig placering av motspänstiga svenskar i områden som Rosengård, Rinkeby, Tensta, Hisings Backa etc. Med förhoppningen att ca 6 månaders integrering skall göra dem till goda mångkulturister.

Nej, min gode Nej. Den svenska kulturen utgör stammen i det svenska statsträdet där naturligtvis olika kulturgrenar kan tillåtas växa ut och utvecklas. Men de gör det från den svenska grundstammen och måste acceptera dess grundvillkor.

Vad Nej talar om är att fälla det svenska trädet och upplösa nationen.

Måtte han inte bli sannspådd.
5 personer gillade det här.

Sverigefritt 24 minut sedan

Vi svenskar ska banne mig inte integreras till invandrarna! Hur kan man ens tänka en sådan absurd tanke!

Om invandrare skall vara i Sverige ska de integreras till våra traditioner eller åka hem!
12 personer gillade det här.

P4 24 minut sedan

Man vet ju enligt uppgift vilka personer som gjort detta. Det är väl bara för polisen att plocka in dom för förhör och ta reda på vad dom gjort och varför. Skulle förenkla mycket och bespara oss en massa spekulationer och plakatretorik.
2 personer gillade det här.

DjupaTankar 34 minut sedan

"Att det mångkulturella massinvandringsexperimentet skulle ha inneburit något “underbart” för Sverige råder det dessutom minst sagt delade meningar om."

Och lägg märke till här att det finns många som bor i Sverige som antingen kommit hit själva eller vars föräldrar protesterar mot "mångkultur" och ensidigt införlivande av nya spännande kulturer. Även invandrar tjejer kan drabbas av våldet här. Även faktiska invandrade affärsidkare i Malmö drabbas av rånen som ungdomarna av tristess hänger sig åt.

Sara Mohammed, Nasrin Sjöberg och Sakine Madone är några som står upp för de förtryckta döttrarna som inte får komma in i samhället.

Svenskheten sitter inte i pigmenten för mig. De sitter i värderingarna - och kunskapen om landet och förståelsen för det. Vilket börjar med språket - men även om det egna valet. Vill man se sig som svensk i första hand eller något annat?
5 personer gillade det här.

Andrej Dokic 35 minut sedan

Den där Ihsan Kellecioglu måste vara en ytterst förvirrad människa.

Jag är fortfarande sjuk (elak influensa sedan ca 3 veckor) och tänkte inte skriva inlägg idag, men blev megasne över detta och känner mig tvungen.

Snubben har rätt i en sak: "Rasismen är ett stort problem i Sverige och världen och det måste vi ta på större allvar".

Det stämmer, framför allt rasismen från nyanlända Menaiter riktad mot etniska svenskar och andra européer boende i Sverige med västeuropeiskt utseende. Den rasismen pratas det tyst om. Nämns ingenstans i media, tystnaden är total.

Jag trodde i min naivitet att personer som kommer till Sverige, ska integreras i svensk och i förlängningen västerländsk kultur, OCH därefter bibehålla sin kultur för sig själva, hemma hos sig och i förlängningen som ett positivt inslag i ett land.
På vilket sätt ska etniska svenska ungdomar eller ungdomar från europa boende i sverige behöva lära sig mångkultur, och varför? När dom redan bor i sitt eget land med egen kultur.

Jag kan gå med på det OOOMM i så fall menaiter tar del av den israeliska kulturen, buddhistiska kulturen, slaviska kulturen här osv.
Men icke sa nicke, då är det betongblock framför och heter omedelbart, rasism, kränkning mm.

Smarta svenska ungdomar ska i så fall som svar på denna förvirrade persons artikel säga.
- Ja, vi vill gärna integrera oss i annan kultur, nämligen den judiska, slaviska, japanska och katolska kulturen.

VAd kommer snubben att svara då, när han får shack matt i fejjan. Givetvis beklagande återigen, typ, jaaaa, me det är ju inte samma sak.
Varför? Jo enkelt. Denna artikel är bara en för klädd variant att etniska ungdommar ska lära sig mer om islam. Det kommer aldrig att bli tal om annan kultur än islam. Var så säkra på det.
10 personer gillade det här.

2Lkopp 35 minut sedan

Snart tippar vågskålen över, lite fler sådana här utspel och gärna närmare valet är tacksamt.
5 personer gillade det här.

North35 20 minut sedan som svar till 2Lkopp

Har vi verkligen kommit så långt att etniskt Svenska ungdomar
skall integreras? Vad kommer därefter?
Att vi måste lära oss arabiska, AfS istället för SfI ?!
Vansinne!

(Redigerad av kommentatorn 19 minut sedan)

2Lkopp 11 minut sedan som svar till North35

Klart att vi ska anpassa oss, snart tvångsinlöses väl våra hus så får vi bo i flyktingförläggningar, Fy Fan!!

Fru_Herr 36 minut sedan

Det börjar bli dags att sända hem dessa idioter innan de förstör mer. De som inte har vett att förstå att de ska anpassa sig till oss, och inte vi till dem, borde få respass direkt ihop med alla kriminella. Resten som sköter sig kan stanna.
5 personer gillade det här.

Tettan 37 minut sedan

Också i min mening är det fel att utsätta någon för rasistiska handlingar och vilka de än är som ingår i detta "ungdomsgäng" i Forserum så fungerar det inte att försvara dem genom att hänvisa till ungdomsgäng som består av invandrare och som inte heller kan bete sig. Mina barn är mitt ansvar och jag skulle aldrig tolerera att de gick med i något gäng överhuvudtaget och jag har inte heller lärt dem att trakassera folk pga hudfärg. Man måste lära sina barn att bete sig som civiliserade människor, oavsett om man sedan hundra generationer bott i Forserum eller om man kom till Rosengård igår.
5 personer gillade det här.

Västanfläkt 34 minut sedan som svar till Tettan

Helt riktigt. Nu måste vi bara förklara det för vänstern med.
3 personer gillade det här.

Knut_Zweistein 37 minut sedan

Nåt så fruktansvärt oförskämt! Här tar vi emot tusentals somalier vilka vi ger mat, bostad, gratis sjukvård och utbildning liksom vi betalar deras semesterresor till det hemland de påstår sig flytt ifrån och så kommer den här typen av anklagelser och krav på att VI skall integrera oss till denna sörja till multikulti som vi aldrig bett om och inte heller önskar. Inte en chans!

För övrigt på vilket sätt anser denne Kellecioglu att somalierna anpassat sig till det svenska samhället? Genom att sända sina barn till koranskolor och anse att allt svenskt vara haram? Att hålla sina kvinnor insvepta i tält och kräva särbehandling efter särbehandling? Att sitta och tugga khat istället för att arbeta? Att kräva separata badtider? Förbjuda fläskkött? Att inte lära språket utan kräva tolk?
Exkat på vilket sätt har somalierna egentligen anpassat sig till Sverige?
13 personer gillade det här.

Västanfläkt 33 minut sedan som svar till Knut_Zweistein

Instämmer. En ren oförskämdhet är vad det är. Inte bara från skribenten utan framförallt från Svd.
5 personer gillade det här.

Norman Bates 41 minut sedan

I boken lifting the veil så argumenterar IQ AL Rassulli för att försvara vår frihet:
http://sweden.mypressonline.co...

Andra kapitel som är nya 93 , 106 , 126 , 103 0ch 106
http://sweden.mypressonline.co...

Biggles 43 minut sedan

"Och jag tror inte att kommunalrådet och socialtjänstchefen hade agerat på det sättet om deras barn hade varit med om trakasserier med rasistiska motiv."

Vet inte Ihsan Kellecioglu om, att svenskar per definition inte kan diskrimineras. Det har Justitierådet Göran Lambertz slagit fast. Samma Lambertz som nu försöker att rädda sitt skinn i Tommas Qickfallet.

“Det är väl inte mitt fel, sa slaven när han fick stryk för att ingen ville köpa honom.”
Västafrikanskt!! ordspråk. Är inte detta rasim?

(Redigerad av kommentatorn 38 minut sedan)
3 personer gillade det här.

DjupaTankar 32 minut sedan som svar till Biggles

Nej, jag antar att Ihsan var tyst när han hörde om krigandet mot svennar där man riktade in sig på att råna dem. Hörde jag någonting om att man skulle rikta åtgärder mot denna diskriminering och hatbrott? Nix. Det var de ungdomar som blev stulna som egentligen var skyldiga då de hade det bättre.
2 personer gillade det här.

P4 45 minut sedan

"Rasismen avfärdas alldeles för lättvindigt Händelserna i småländska Forserum där somaliska barn och ungdomar har trakasserats, väcker tanken att För såsom det svenska samhället är här för att stanna är även det mångkulturella samhället det, skriver Ihsan Kellecioglu, som arbetar med barn- och ungdomsfrågor. " Detta sagt med väldigt få fakta om även etniskt svenska ungdomar behöver utbildas så att de kan integreras in i det mångkulturella samhället.de omständigheter som finns i händelsen. När företrädare för kommun och myndigheter avfärdar koppling till rasism. Det ungdomsgäng som pekas ut är känt och drivs av en liten kärna på 6-8 personer och dom har varit orsak till problem i många sammanhang. Man har för övrigt inte ens klargjort om detta ungdomsgäng består av etniska svenskar. Vad vill SvD säga med detta? Vill man att det skall införas tvingande politisk skolning för att undanröja fritt och kritiskt tänkande? SvD och dess skribent kanske föredrar och förespråkar diktatur, smaka på meningen "även etniskt svenska ungdomar behöver utbildas så att de kan integreras in i det mångkulturella samhället."
3 personer gillade det här.

u28903094 47 minut sedan

Invandrare som invaderar Sverige skall ta seden dit de invaderat kan det vara så svårt att få in i skallen!
Sverige är svenskarnas land det är vi som bestämmer agendan här och inte några utifrån kommande invandrare.
5 personer gillade det här.

nitohu 47 minut sedan

Utbilda ? Byt ut det mot hjärntvätta så blir det mer sanningsenligt.
1 person gillade det här.

Tjaffsaren 52 minut sedan

Kommer det något svar någon gång från Nyman på hur det är VI ska ändras för att
passa in i mångkulturen? Jag förstår inte. Är inte själva ordet
mångkultur i sig betydelsen att kulturer är olika? Det handlar väl
fortfarande om att den integration ni pratar om är att vi ska acceptera
de dåliga avarter som andra kulturer har och inte opponera oss? Vad kan det annars vara ni menar? Inget handlar om rasism för ALLA invandrare som
har samma kompetens och sociala färdigheter får precis lika många
möjligheter som andra. Det är bara att gå in på vilken arbetsplats som
helst så upptäcker du att antalet med invandrarbakgrund väl representerar
antalet i landet som helhet. Vilket om man bryter ned det ger positiva
siffror eftersom det är så många invandrare som går utan jobb. Det borde
enligt rasismteorin betyda att det procentuellt borde vara
färre invandrare på arbetsplatser.
4 personer gillade det här.

Raktupp 52 minut sedan

Nu får det fan vara nog. Nu gör jag slag i saken och blir aktiv.

Blir medlem i SD på måndag!
20 personer gillade det här.

Kvaser 11 minut sedan som svar till Raktupp

Det var på tiden! Välkommen ;)
1 person gillade det här.

Nelip 33 minut sedan som svar till Raktupp

Välkommen!
https://sverigedemokraterna.se...
1 person gillade det här.

Sverigefritt 53 minut sedan

Ja, rasismen är ett stort problem i Sverige. Rasismen MOT svenskar alltså!
10 personer gillade det här.

Daybreakex 53 minut sedan

Trots att de flesta av er lurat sig in i vårt land, så betalar vi (dumt nog) allt
för er; Bostad, mat, möbler, TV, mobil, resor, abonnemang, fickpengar,
skolgång, sjukvård, tandläkare, gratis språkundervisning mm mm mm

Och ändå har du den ytterst dåliga smaken att kräva av värdfolket, att det
anpassar sig till de objudna gästerna.

Och vad skulle ni i så fall ha att erbjuda ett av de högst utvecklade länderna
i världen?
Hur hade du tänkt dig att integrationen av svenskarna skulle gå till?

Det minsta man kunde begära, är i så fall att ni stod för allt vårt uppehälle (enl ovan)
under hela denna integrationsperiod.
Och hur hade du tänkt dig att ni skulle klara det? Många av er kan (vill) ju inte
ens försörja sig själva.

Vet du vad, Kellecioglu, jag tror att du drabbats av en av de allvarligaste
formerna av hybris.

Vem tror du att du är, egentligen?

15 personer gillade det här.

emmis 55 minut sedan

Alltid lika befängt när personer som har noll förankring i Sverige läxar upp svenskar gällande vår inställning till Sverige och svenskt. Mångkulturell indoktrinering av mina barn kommer jag aldrig att acceptera! Det är var förälders privilegium att uppfostra sina barn.
8 personer gillade det här.

Denoroligedemokraten 57 minut sedan

Oj, så förvånad att jag blir att man inte kan kommentera.

Är det någon från Svenska Dagbladet som läser detta så har ni en av anledningarna till att tidningen håller på att nästan konka. Vi svenskar är helt enkelt jäv.. trötta på att ständigt få det nerkört i halsen vilka rasister vi är!
15 personer gillade det här.

Alfa49 57 minut sedan

Tack för de orden "Killacula" Du är ytterligare en nyttig idiot för folk som inte vaknat ännu.
2 personer gillade det här.

jojjeboy 58 minut sedan

Försök med det du Ihsan!Där går gränsen!
3 personer gillade det här.

DeWaallt 58 minut sedan

Självklart är det svenska ungdomar o vuxna som måste integreras in i mångkulturen för det omvända är ju allmänt bekant ett stort misslyckande.
5 personer gillade det här.

rimbo 58 minut sedan

Varför skall alla MENA vara fredade för minsta motgång när den arbetande befolkningen alltid får bita i sten.
9 personer gillade det här.

Stigalj 58 minut sedan

De blandkulturella asgamarna - av alla kulörer - har fått vittring nu. Som de maktkåta rovfåglar dom är försöker dom krama ur varenda blodsdroppe ur Forserum-incidenten och ställa varenda skattebetalande & utsugen svensk i skamvrån genom sådana här dårpippi-förslag som multikultiskola för "svennar". Och detta innan dom ens vet om det stenkastande gänget är pursvenskar eller invandrarslynglar.
Jag kommer att få månadens gapskratt om det visar sig att det är ett kulturberikar-gäng som ligger bakom "attackerna" mot somalierna.
5 personer gillade det här.

Erik 1 timme sedan

Och de ungdomar som inte vill integrera sig i stenkastning, bränder, våldtäkter och allmän kriminalitet vad ska de göra. Bli utvisade kanske?
15 personer gillade det här.

Tyckarn 1 timme sedan

När folk snackar om att svenskarna ska anpassa sig till "mångkulturen" så innebär det alltid att svenskarna ska anpassa sig till islam.

"Mångkultur" är bara PK-etablissemangets kodord för islam.
18 personer gillade det här.

Sverigefritt 31 minut sedan som svar till Tyckarn

Just det! Mångkultur torde betyda kultur från många länder. I Sverige betydet det islam. Som jag hatar för att det är en sinnessjuk och mycket ondskefull "religion". Det har jag tyckt i 30 år.
2 personer gillade det här.

Det svenska psyket 55 minut sedan som svar till Tyckarn

Enligt den mångkulturella rasistiska doktrinen kan bara vithyade västerlänningar vara rasister, det sitter i våra gener. Mörkhyade invandrare är genetiskt sett oförmögna till rasism och kan därför bara vara offer.
Vad dåren på SVD skriver är ett bra exempel på detta.
5 personer gillade det här.

Stig Hansson 1 timme sedan

En självklarhet naturligvis, eftersom våra nya vänner inte viker en tum från sin kultur och sina sedvänjor, måste naturligtvis den svenska ungdomen annamma de nymodigheter(medtidskultur)
som erbjuds utifrån för att sammanfoga pusslet, vi får således ge upp vår kultur och våra värderingar för att det skall passa det nya herrefolket,snart är vi vid gränsen av vad svensk tål.
3 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 1 timme sedan

"inte blivit utsatta bara på grund av sin hudfärg"
Snack, och om blir de "utsatta" är det för att deras ovilja att assimilisera sig till svenska traditioner, utan istället väljer att leva efter primitiva och efterblivna stamklansmentalitet som inte hör hemma i den civiliserade västvärlden.
17 personer gillade det här.

Det svenska psyket 1 timme sedan

Vi behöver snarare en motion om avprogrammering i mångkultur.
Precis som det behövs avprogrammering av sektmedlemmar.

9 personer gillade det här.

tankfull 1 timme sedan

Aldrig fått höra ett svenskt barn intervjuas om sin rädsla för att bli rånad eller trakasserad i skolan.Allas lika värde - vad betyder det egentligen?
19 personer gillade det här.

hk 1 timme sedan

Den kombinationen är vidrig och bör omedelbart utgå...
1 person gillade det här.

WRC567 1 timme sedan

Här har ni en etnisk svensk ungdom som inte går på alla lögner ni politiskt korrekta svenskhatare kommer med.

Dra åt helvete.
31 personer gillade det här.

Kjell 1 timme sedan som svar till WRC567

Inga diplomatiska finskrivningar där inte!...Raka puckar!....Gillas högt och rent!
10 personer gillade det här.

Karl Johan Lindevall 1 timme sedan

Utvecklingen i vårt land går tydligen ut på att invandrare skall styra och ställa hur vi etniska svenskar skall uppföra oss . Då inbegripet att det svenska språket förs till sidan och skolorna skall utvisa i utomeuropiska språk för att den svenska ungdomen skall kunna göra sig förstådda gentemot berikarna . Företrädaren för somalierna i Forserum kunde tydligen inte ett ord svenska när han orerade om den hemska förföljelse som hans själsfränder blev utsatt för här . Då detta torde vara som en västanfläkt emot de beskrivningar som som anges för asyl i Sverige , voro det bättre att orerandet skedde med mindre bokstäver. Men , medias reporter höll tyst med ,utan att ställa mer ingående frågor .
10 personer gillade det här.

Västanfläkt 1 timme sedan

Svd är bara ute efter att provocera och reta gallfeber på läsarna, så att det pratas om artikeln och ännu fler läser den, så att de höjer läsarsiffrorna och kan sälja fler och dyrare annonser. Varför låter man annars ett okänt, ilandflutet dussinkrokodilyngel yttra sig i en rikstidning om något han inte har en susning om.

"Flera av mina vänner blev misshandlade av skinnskallegäng" Visst! Skinnskallar som ger sig på folk har jag inte hört talas om sedan början på nittiotalet. Då hade den här krokodilen inte kläckts än.
8 personer gillade det här.

Knut_Zweistein 14 minut sedan som svar till Västanfläkt

Det har nog snarast den konsekvensen att allt fler svenskar blir förbannade och säger upp sitt abonnemang. Detta kommer inte heller att kompenseras av att somalier istället börjar köpa tidningen - av känd anledning.....
1 person gillade det här.

Home_of_Arn 1 timme sedan

Kellecioglu,
Antingen tar ni seden dit ni kommer eller stanna i ert ursprungsland.
Ni får skylla er själva om era gelikar lever rövare och vi riktiga svenskar tröttnar på detta och drar er alla över en och samma kam. Sköt er eller dra åt h-e.

SD2014, för ett slut på vansinnet.

PS, detta har varit en bra vecka 7 nya röster till SD från några nyvaknade!
23 personer gillade det här.

Nelip 1 timme sedan

"Integrationsåtgärder för invandrare i det svenska samhället "? Vilka är det ? Nån som vet?

Tror ärligt att det är försent med någon som helst integration, oavsett om det är svenskar eller invandrare det har gått för långt , misslyckandet är för stort för att hämta ikapp,
vi kommer aldrig någonsin förlika oss med dessa avarter till människoavskräde som är på visit i vårt land,
Hade åtminstone rättssystemet i landet fungerat ,så kanske,
hade asylskäl och flyktingskäl varit korrekta, så kanske
men nej, inget fungerar, man kan väl säga de hade chansen men tog den inte,..så
far åt helvete Mr Kellogs med din åsiktsfascism.
8 personer gillade det här.

Asperger06 1 timme sedan

Hjärntvätt på hög nivå av svenskar.

I metro idag skrev de att man skulle ha en fackeltåg i Forserum för att visa sitt stöd för somalierna.
Hade det varit svenskar som hade råkat ut för somaliers trakasserier så hade ingen anordnat ett fackeltåg, för då hade det varit synd om somalierna som kommer ifrån krigshärjade länder och lider av trauman.
23 personer gillade det här.

Stigalj 48 minut sedan som svar till Asperger06

Dessa patetiska fackeltåg så fort det hänt något tyder på att folk i småbyar lider av tristess och bara reflexmässigt hoppar på diverse färgstarka manifestationer mitt i den annars så grå vardagen. Det påminner dessutom starkt om någon sorts religiös ceremoni, ännu ett dolt behov hos halvateister som emallanåt blir akut troende på bröllop och begravningar.
3 personer gillade det här.

Mattias Stanton 1 timme sedan som svar till Asperger06

Det är panik i PK lägret nu. De söker varje chans till att manifestera.
9 personer gillade det här.

David Källman 1 timme sedan

Det är ofattbart att sådana här individer överhuvudtaget får öppna käften. Etniska svenskar är dom som utsätts för rasism, och det i sitt eget land! Repatriera denna Ihsan Kellecioglu tillsammans med somaliehorderna.
16 personer gillade det här.

Emgion 1 timme sedan

Det låter som om Kellecioglu är en typisk representant för vad jag brukar kalla "generation jalla-jalla" efter filmen som kom år 2000. Förmodligen född i början av åttiotalet. Kan både tala och skriva felfri svenska. Försörjer sig vanligen genom diverse statliga och kommunala projekt, ofta med någon form av integrationsinriktning.

Resultaten av dessa projekt är minst sagt magra, skulle någon få för sig att skära ned anslagen dyker det snabbt upp ett nytt projekt. Tror på allvar att alla problem de senaste åren beror på svenskarnas rasism. Bor oftast i ett tryggt område där majoriteten är etniska svenskar.
12 personer gillade det här.

Det svenska psyket 1 timme sedan som svar till Emgion

Det verkar som att invandrare är väldigt lätta att invagga i den föreställningen att endast Svenskar är rasister.
Lite då och då kan man se dessa invandrare som uttalar sig kränkande om Svenskar på ett ganska ogenerat sätt.
Dom är nog ganska lätta att hjärntvätta då dom har en viss baskompeten med sig hemifrån, Spetskompetensen får dom sedan av etablissemanget.

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
3 personer gillade det här.

slundberg11 1 timme sedan som svar till Det svenska psyket

Tror att dom lärt sig, att om vi säger emot dom, kommer en DO-anmälan som ett brev på posten !
1 person gillade det här.

Det svenska psyket 42 minut sedan som svar till slundberg11

Ja det är oroväckande att många människor lider av vanföreställningen att alla Svenskar egentligen är elaka rasister som måste kontrolleras och kuvas.
Klappjakten på rasister började redan i början på 90 talet och skräcken för att anklagas för rasism gör ju att folk nu utvecklat rena vanföreställningarna.
Därför är det också så svårt att bekämpa eftersom det vilar på känslomässig basis och inte är åtkommligt för sunt förnuft och normala argument. Man har på så sett skapat ett självgående monster som nu går av egen kraft och är oerhört svårt att stoppa.

resenaren 1 timme sedan

Va! Skall dom legalisera KAT nu?
Jag menar att skall vi integreras, så får vi ju kunna tugga vi också ;-)

(ironi)
7 personer gillade det här.

Det svenska psyket 1 timme sedan


Att vara så respektlös och kränkande att påstå att vi ska integreras i vårt eget land kan bara en invandrare komma på. Därför att vi har nämligen rätten till vårt eget land och behöver inte integreras överhuvutaget. Om inte Ihsan Kellecioglu vill sluta med sina kränkningar av Svenskar så förordar jag hemresa till hemlandet där han lärt sig att kränka andra människor.
16 personer gillade det här.

Bengt Idestam 1 timme sedan

Jag tycker att Ihsan Kellecioglu ska ta livet av sig. Ok? Varenda ungdom som protesterar mot detta haveri av det svenska samhället ska tas om hand och vårdas på bästa sätt. För det är dom som kan rädda detta samhälle. Ungdomar som kan tänka själv, trots denna extrema hjärntvätt är guld värda.
6 personer gillade det här.

kvällsbockenpåhugget 1 timme sedan

Vi vill inte ha det mångkulturella samhället. Det fungerar varken här eller där.
8 personer gillade det här.

Asperger06 1 timme sedan

"För såsom det svenska samhället är här för att stanna, är även det mångkulturella samhället det, och den kombinationen är helt underbar". Jag vill spy!
11 personer gillade det här.

Antimateria 1 timme sedan

Man kan INTE tvätta bort det som "de" kallar för rasism. Det är helt enkelt en fråga om självbevarelsedrift och ett helt naturligt beteende. Jaga ut de främmande myrorna ifrån stacken. Det är inte rasism. Det är naturens lag. Har varit så i alla tider och kommer för alltid att vara så.
Det enda man kan göra är att respektera varandras territorium och sköta sitt eget. Det naturliga urvalet tar hand om resten. Förstå!
5 personer gillade det här.

flugbindaren 1 timme sedan

Nationalstaten Sverige är i förfall, den sociala oron sprider sig, och tilltar.
Många tappar fotfästet när det inte finns något "eget land" att hålla fast i.
Vad skall man tro på - och hålla sig till?
Det finns ju inte längre några etniska svenskar, eller någon svensk kultur enligt pk-media.
Inte kan man hålla sig till den s.k. "svenska demokratin" i alla fall, den har via PK - media och politikerna svikit så många gånger att sunt förnuft har förvisats till H-e.
Det s.k. "fria ordet" har definierats av kulturvänstern och PK - journalister.
Vad vill dom ha för samhälle? Anarki?
9 personer gillade det här.

grebba 1 timme sedan

Jag har naturligtvis tänkt mycket på det här med integration och skulle vilja föreslå följande, alla Somalier samlas i en stad eller ett område i storstaden, alla araber/muslimer samlas i en stad eller ett område, osv, där ska dom ha hand om sina "egna" område med banker, affärer, barnomsorg etc de som arbetar för svenskar går ut i det svenska samhället gör sitt jobb och återvänder till sin egen stad, de tar hand om sina egna barn och de har sin egen kultur, vi svenskar kan hålla oss därifrån, de får ta hela ansvaret själv och de som dristar sig till att gå utanför för att begå brott blir återbördade till sitt forna hemland.

Jag har lite av Kinesernas bofästningar i sk"China Towns" för ögonen, det kan bli en bra lösning för alla parter.
2 personer gillade det här.

colt1951navy 14 minut sedan som svar till grebba

Kommer aldrig att acceptera att en enda kvadratmillimeter SVENSK mark inte räknas som helsvenskt.
Varenda del av landet ska tryggt kunna beträdas av riktiga svenskar utan risk för överfall, rån, glåpord etc etc.
Menar du att vi ska avträda svenskt territorium till utlänningar (ty svenskar äro de icke)?

Kjell 27 minut sedan som svar till grebba

Aldrig i livet....
Antingen accepterar dom att assimileras in i det svenska samhället...
Annars en fot arselet och ut härifrån fort som satan!....
2 personer gillade det här.

Amos 1 timme sedan

Svenskar behöver inte integreras i sitt eget hemland, bara tanken är ju bisarr. Svenskar kan språket, och delar i huvudsak de värderingar och traditioner som rådit inom landets gränser sedan urminnes tider. Precis som tyskar eller japaner gör inom sina respektive landsområden. I Sverige talar man svenska, ingen ska kunna komma och påstå att svenskarna exempelvis ska lära sig arabiska eller somaliska för att "integreras".

Och idéen att integrera kulturer från jordens alla hörn är än mer bisarr, framförallt när det handlar om islam. De kan ju inte ens hålla sams inbördes eftersom islam är indelat i ett antal olika inriktingar som har inbördes stridigheter med dagliga terroristattacker på gator och torg i exempelvis Irak. Och märk väl, då handlar det

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: