torsdag 2 augusti 2012

Kanadensisk tv om gruppvåldtäkten i Bollnäs

Kanadensisk tv om gruppvåldtäkten i Bollnäs  Kanadensisk tv om gruppvåldtäkten i Bollnäs
Publicerat den 2 augusti 2012 kl 04:11

SVERIGE UTIFRÅN. Hur kan det komma sig att man ordnar en "manifestation mot rasism" när en 18-årig flicka blir våldtagen i en svensk småstad? Den frågan ställer sig Michael Coren, populär neokonservativ programledare och politisk kommentator på kanadensiska Sun TV.
Gilla artikeln på Facebook
Dela/Skriv ut

Share on facebook Share on email Share on twitter More Sharing Services 5

Michael Coren leder den populära tv-showen ”Arena” där experter från olika delar av världen kommenterar aktuella händelser i Europa, USA och Kanada. I veckan avhandlades gruppvåldtäkten i Bollnäs och med på Skype från Sverige fanns Sverigedemokraternas utrikespolitiske talesperson Kent Ekeroth.

– Det har varit en våg av våldtäkter i Sverige på senare tid och det här var en av dem, en gruppvåldtäkt. Efteråt så demonstrerade en högerextrem grupp mot invandrarvåldet i staden och då beslutade sig den mångkulturella vänstern för att hålla en manifestation till stöd för mångfald, precis efter att tjejen hade blivit våldtagen, vilket är fullständigt vansinnigt om du frågar mig, sade Kent Ekeroth i programmet.

Kent Ekeroth behandlade också den svåra situationen för judar i Malmö, som blivit en internationell nyhet sedan Illmar Reepalu i en intervju med Skånska dagbladet valde att tona ned problemet och jämföra antisemitism med sionism. Enligt Kent Ekeroth har dock de judiska organisationerna varit ovilliga att erkänna att antisemitismen kom från muslimska invandrare och inte svenska skinnhuvuden, och att flera judar istället har flyttat från staden.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: