söndag 12 augusti 2012

Lycklig trots allt « Avpixlat

Lycklig trots allt « Avpixlat: Lycklig trots allt

Hera Lamppu MaduroKRÖNIKA Jag har nu börjat vänja mig vid min nya situation. Den sista tidningen som jag jobbade för har också de stängt dörren för mig professionellt då det börjar bli känt att jag skriver krönikor för Avpixlat. Det handlade bara om fotografier, inte skrift, men man ville inte förknippas med mig eller med mitt namn.

Av rädsla för att hängas ut som politiskt inkorrekt och bli mentalt utslängd i kylan väljer man att göra just det mot mig istället. Hellre henne än jag tycks man tänka. Man ber om ursäkt och ber mig att inte ta det personligt. Rädslan att förlora sitt jobb, sin karriär och bli personligt utpekad gör vanliga hyggliga människor till rädda små människor som hellre offrar någon annan än våga göra det som jag anser vara rätt, helt enkelt sluta vara naiva och stå upp rakryggade för sanningen, det är väl ändå journalistens motto?. Ni är många som fått smaka på denna behandling, nu även jag.

Undrar om det finns något annat land vars folk är sååå rädda för denna osynliga politiska korrekthet? Som jag förstått det innebär det att man till varje pris vill undvika att kallas rasist eller invandrarfientlig för att man har vågat se kopplingen mellan vår underliga migrationspolitik och fattigdom, bostadsbrist, segregation, arbetslöshet och kriminalitet. För hotet är osynligt. Det politiskt korrekta har fått ett eget liv i människors hjärnor. Det är inprogrammerat i vårt medvetande på det mest förrädiska sätt. Inte genom någon koran- eller bibelskola utan varje dag från tv och tidningslöpsedlar. Den är inte fysisk men rädslan är reell.

Det folket gör mot sina medmänniskor i namnet av politisk korrekthet är på riktigt. Människor utestängs från gemenskapen i samhället, tigs ihjäl vilket är som att döda människor mentalt och känslomässigt. Ju mer jag inser hur Sverige fungerar desto mer inser jag att kampen måste fortsätta, att vi måste fortsätta väcka människor. Priset är för högt för att inte göra det. Om vi inte gör något ser jag en mörk framtid för Sverige.

Den som betalat priset dock för att krampaktigt lagen om politisk korrekthet ska uppehållas är inte främst jag. Mitt pris är lågt i jämförelse. Det är människor som min granne som betalar det verkliga priset. Min granne utsattes i början av sommaren för ett brutalt och grovt hot av flera personer samtidigt. Hotet var så allvarligt och av den sorten att min granne nu har svåra problem att ens våga gå ut. Min granne går i kristerapi men helandet kommer att ta tid. Händelsen polisanmäldes men förövarna, samma som hotade mig, går fria. Undrar någon varför förtroendet för polisen är noll, varför människor i ett område som vårt inte anmäler händelser av denna sort? Jag anmäler inget som inte ger fängelsestraff, saker blir värre då.

Det är människor som min granne som får betala priset för medias och politikers fortsatta mörkläggning. För vänsterns sjukliga behov av att känna sig goda. Dom tror verkligen att de är goda och slåss mot rasism och för att ta hit ännu mer folk utifrån. Alla vet att utanförskap, fattigdom, segregation och kriminalitet är resultatet av vår vansinniga migrationspolitik. Av någon anledning går de flesta människor med på denna tysta överenskommelse, för vem vill kallas något annat än god? Alla vill vara goda utom Kung Ondska, ledaren för gänget här på Seved, han väljer medvetet att vara ond. Det är lätt dessutom för han får inget motstånd. Samhället skyddar honom och hans rättigheter. Han ska inte behöva utsättas för att bli offentligt uthängd, han “har rättigheter”.

Nu får jag komma på ett nytt sätt att försörja mig på, får börja en ny karriär. Men vet ni? Jag är inte bruten alls, förutom en svacka förra veckan då jag frestades att flytta från Malmö till en annan stad med nytt namn. Nej, jag känner mig stolt. Jag gillar vad jag ser i spegeln varje morgon. Jag har upptäckt att jag har en krigares själ, jag gör det jag tycker är rätt och varje morgon hoppar jag upp ur sängen för att se vad dagen bär i sitt sköte. Min rygg är rakare än någonsin. Sträck på er ni också – bara att ni läser det här, bara att ni har vaknat överhuvudtaget borde få er att känna stolthet. Om ni varje dag gör något litet för det ni tror på kommer ni att belönas med stärkt självkänsla och ökad självaktning.

En fråga: när började det här med politisk korrekthet att förlama svensken? Har det alltid funnits och vem tjänar på det förutom Kung Ondska?

Ordet är ert!

Hera Lamppu Maduro
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-12, 10:54 (Uppdaterat 2012-08-12, 03:51) | Kategori(er): Brott, Debatt/krönika, Hera Lamppu Maduro, Invandring/mångkultur, Media, Politik

Disqus

Gilla
Ogilla
och 46 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar

Obligatorisk: Logga in nedan för att kommentera.

Visar 75 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
5 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


codatronca Top 10 0 minut sedan

I själva verket är det muslimer,islam,PK media,7 klövern,AFA,kommunister ja hela gänget av dumskallar som ska BEHANDLAS som Hera gör !!! Blir så trött på dessa satans dödgrävare som förstör mitt land dag efter dag, dag efter dag, ...................

dahlem 0 minut sedan

Jaha Hera, det var ju en hel...

del angelägna frågor du tar upp! Tillexempel medias flathet, deras krypande för dumheten och
deras oförmåga att skildra sanningen! Ta bara Skånska Dagbladet, den tidning du skrev i tidi-
are, och som vek sig platt, när du vågade skriva det som deras egna journalister inte hade
ryggrad nog att våga skriva om. Visst är det symptomatiskt för den svenska enfalden, att en
så menlös och intetsägande "hare"höstar in 53 miljoner kronor i presstöd...ja, du läste rätt, vi
skattebetalare i övriga Sverige tvingas alltså att finansiera Skånska Dagbladets fördumning av
sina på fördumningsfronten redan hårt ansträngda läsare.

Man kan utan överdift jämföra hela Malmö med Rickard Nixon administrationens uppgång och
fall...först intar Nixon USA med storm...och efterhand visar det sig att allt var bara en bluff!
Korruptionen firade med Nixon nya triumfer, dumheten belönades, och samarbetet med rent
kriminella organisationer blev vardag under Nixons ledning. När sen skumraskspelet avslöja-,
des,så blev fallet desto hårdare...och något liknande kommer också att drabba Malmö, fast
sju resor värre...och där har du väl en av orsakerna till malmömedias tystnad. De inser att
detta ymnighetshorn av bidrag kommer att strypas, att nya politiska skumraskfigurer redan
lurar i vassen, parata att ta över Malmö när Ilmar Reepalu faller...och då gäller det att snabbt
kunna flytta över lojaliteten till de "nya ledarna"!

Dessa medienissar har inte ens slagits av tanken på hur mycket dagens Malmö påminner
om hur enkelt Al Capone tog över Chicago på 20-30 talet. "Sådant kan bara inte hända i da-
gens Sverige, och speciellt inte i Malmö", resonerar de...och ändå utspelar sig samma sce-
nario som i Chicago...rakt framför deras ögon...och de ser inte ett dugg? Du har alla ingredi-
enserna där, en handfallen och förlamad kommunledning, svarthandeln med sprit och ciga-
retter, omfattande häleriverksamhet med märkesvaror, beskyddarverksamhet, svartkrogar,
illegalt spel, illegala invandrare som "ser möjligheterna" i den naiva och handlingsförlamade
kommunledningen...klart att de olika kriminella falangerna i Malmö tackar både media och
politiker för denna handfallna mediepolitik, eller hur, Hera?

moonstream 0 minut sedan

Vill tillägga att det främst handlar om två områden där eliten(media- och politiker-) har bestämt vad man får ha för åsikter och som styrs med järnhand genom pk-ismen på alla möjliga fula sätt.

Det är den allmänt vedertagna statsfeminsmen:
Då används främst att man är kvinnohatare.

Den invandringspolitik som förs i Sverige: Då är man direkt rasist och en föregångare och förutsättning för en Breivik som ett färskt exempel

Max Payne Moderator Top 10 2 minut sedan

Det pågår en kamp i Sverige. Ett slags lågfrekvent krig. Och som i alla strider är det vinnare och förlorare, och alltid oskyldiga som ska offras. Det är inte strider som i exempelvis WWII, utan på en mer sublim nivå.

Vi försöker alla vara goda. Eller ja, nästan alla. Nästan alla försöker vi vara goda, på olika sätt, av olika anledningar. För vissa handlar det om att döva ett dåligt samvete som gnager, för andra en missriktad naiv känsla för vad som är rätt och fel. Oftast baserad på en i grunden bristande okunskap. Visst, Sverige kan och ska ta emot flyktingar. Men det ska vara verkliga flyktingar, inga "arbetsflyktingar" som flyr ansvar och personlig försörjning. Jag funderar på hur rika de olika länderna i Afrika hade kunnat vara om deras befolkning hade tagit lite personligt ansvar och jobbat för att bygga upp ekonomin i sina länder. Om de hade satsat på vettig utbildning, vettig familjepolitik istället för att yngla av sig och sen skrika på hjälp varenda gång det blir svält därnere. För märkväl, om de hade haft en bra familjepolitik OCH arbetat för att producera mat hade dessa katastrofer aldrig uppstått. Men istället förväntar sig de och KRÄVER att vi ska hjälpa dem. Gång efter gång. Och de ska flytta hit, till det kalla, tråkiga och rasistiska väst för att få det ännu bättre, ännu lättare och ännu mer behagligare. Här ska de leva på vår välfärd. Får de inte göra det, då är vi rasister, och vi är skyldiga dem detta eftersom vi tog slavar för en sisådär 300 år sen. Men tänk om de istället ansträngde sig och byggde upp sina länder...

Vi är snälla, vi är hyggliga, vi nekar få. Att ta reda på verkliga orsaken till att de flyr är integritetskränkande. Att kriminella och terrorister känner att marken börjar bränna under fötterna på dem och därför flyr hit, nej det kan väl aldrig ske? Att de kommer hit och hatar vårt styre, de vill hellre ha en diktatur, ledda av dem, vem kunde väl tro det? Tänk om vi hade haft vett nog att kontrollera de som kom hit och lämna ut de kriminella, terroristerna och alla andra med smutsigt byke...

Så detta är just problemet. Vi är snälla, vi är goda, vi är godtrogna och vi är naiva. Vi vill väl, men vi har inte fått insikten att många av de som kommer hit gör det för att i bästa fall utnyttja oss, eller ännu värre, begå brott mot oss. Hota oss, misshandla oss, råna oss, för de vet att de bara behöver gnöla lite om "att de har fel hudfärg och vi är så rasistiska", och vips står det en massa som säger att vi inte får ställa grupper mot grupper. Det är integritetskränkande att visa bilder på kriminella, man kan ställa grupper mot grupper då, och de kriminella ligger på marken och vrider sig av skratt. De undrar hur dum-naiva vi är. Hellre offrar vi 10 oskyldiga...
visa mer
3 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 2 minut sedan

Jag tvivlar på att dessa människor ens har vett att skämmas för att dom är ryggradslösa och i total avsaknad av civilkurage. Vilket läskigt samhälle det här har blivit med hjälp av världens i särklass uslaste media!
3 personer gillade det här.

Strega_L 7 minut sedan

Hera, underbara Hera!TACK för att du varken är bruten eller krumryggad!
Vi behöver dig mer än någonsin!
8 personer gillade det här.

Tretton 8 minut sedan

Den riktigt kompakta formen av medieunderstödd politisk korrekthet kom ganska plötsligt att börja utvecklas, och det med medias beslut 1994 att i fortsättningen istället tiga ihjäl nya partier. Man hade kollektivt dåligt samvete för att man alltför entusiastiskt hejjade fram det invandringskritiska "Ny Demokrati" till makten. De visade sig när de väl kommit in i riksdagen, vara ett gäng pajjaser.

Så Hera. Nu vet du. ;-)
4 personer gillade det här.

Mega Block 8 minut sedan

"En fråga: när började det här med politisk korrekthet att förlama
svensken? Har det alltid funnits och vem tjänar på det förutom Kung
Ondska?"

- Välmåendet är den stora boven! När folk har det bra och inte behöver oroa sig för någonting så blir man bekväm. Man bryr sig inte om någonting så länge man klarar sig. Ett folk som haft det så bra som vi behöver inte använda hjärnan lika ofta. Det finns och har funnits myndigheter till snart allt. Byråkrater har skött folkets ärenden för länge.
Svenskens största rädsla är att göra bort sig. Därför låter man bli att försöka.
4 personer gillade det här.

arch_a 8 minut sedan

Politiskt korrekt. Kan nog skylla det på socialismen och kommunismen som är starkt rotad i vårt förre detta folkhem. När vi var färre och resurserna räckte till alla. Då var det självklart att alla skulle få del av all välfärd. Klart en del riktigt rika stack utanför del bilden. Men det var ok, för vi hjälpte varandra. Utan att få specialbehandling. Alla skulle med. Nu är världsbilden en annan. Folk som rasar in i det förre detta folkhemmet vill med. Men de vägra att anamma grundtanken att alla är lika.Nu är det särbehandling av minoriteter som gäller. Och folk fattar inte att ett nej är bättre i längden. Men man ser inte bortom sin egen tid på jorden. Därför finns rädslan.
3 personer gillade det här.

Nemolainen 10 minut sedan

Du är stark och modig Hera - väl skrivet! Det är sorgligt att vi inte ens kan försöka reda ut problem och missförhållanden i samhället pga denna förlamande politiska korrekthet.
Faktum är att du fick mig att ta steget att bli medlem i SD, men det känns sorgligt att jag knappt törs berätta för någon vilket politiskt parti jag stöder.
Jag skulle vilja arbeta politiskt för SD men är rädd att det skulle drabba nära & kära (om det "drabbar" mig personligen kan jag ta) vilket är helt sjukt. Politisk förföljelse i Sverige 2012?

Jag är medlem i föreningen GAPF (Glöm Aldrig Pela & Fadime) och har varit på ett par möten.
Det är kvinnor & män med invandrarbakgrund som ryter till, som frustrerat vill att något görs åt hedersproblematiken. Det är de som VET, som har upplevt och som vill förändra.
Tyvärr finns ett gäng PK-svenskar som alltid ska gjuta olja på vågorna och säger "nu lugnar vi oss lite" när diskussioner blossar upp i passionerad ilska över flatheten och att inget händer. Att våldet fortsätter och politikernas lösning är fler utredningar.

Jag fattar inte detta. Det är som om PK-svenskarna egentligen inte vill att det ska förändras & bli bättre. Som att det viktigaste inte är att lösa problem, utan att alla ska vara lugna, snälla & dämpat sjunga we shall overcome.
På något vis speglar det samhället i stort också.

Du är ett ljus i mörkret Hera. Fortsätt kämpa!

De som tjänar mest på denna förlamande politiska korrekthet är givetvis Kung Ondska och hans likar. De lär sig snabbt och tidigt, inser flatheten, att det går att komma undan och utnyttjar detta till fullo.

(Redigerad av kommentatorn 9 minut sedan)
10 personer gillade det här.

Strega_L 3 minut sedan som svar till Nemolainen

"Det är som om PK-svenskarna egentligen inte vill att det ska förändras & bli bättre."
Förändring är skrämmande! Ingen vill bli "skrämd", DÄRFÖR har denna rädslans yllefilt lyckats lägga sig så tät omkring det svenska samhället.
3 personer gillade det här.

Suecote 17 minut sedan

Med tanke på DRs granskning av Malmö nyligen, där Reepalu helt riktigt fick klä skott för den eländiga situationen staden befinner sig i, kan jag inte tänka mig en bättre ny ledare för Malmö än Hera! Snälla, kan du inte kandidera för SD 2014 som första namn på listan?? Vilken renässans Malmö skulle få, och vilken katalyst för hela landet!
12 personer gillade det här.

schmupp 18 minut sedan

Det började på 80-talet och fram jag kan tala om en massa olika händelser som både arbetare,soc bidrags tagare och sjukskriven och utförsäkrad som familje far osv
6 personer gillade det här.

Calle86 18 minut sedan

Du är fantastisk Hera! Med folk som du finns det hopp att ändra samhället till det bättre igen.
12 personer gillade det här.

JRII 19 minut sedan

Den socialdemokratiska produkten - den där lögnen som säger att alla människor är lika mycket värda - har infesterat Svenskens medvetande i så många år att människor inte kan skilja på sig själva och lögnen längre.

Att vilja stoppa importen är att öppet ifrågasätta produkten.

Och det klarar intre de svaga själarna av.
7 personer gillade det här.

moonstream 22 minut sedan

Gillar dig skarpt Hera.
Som flera här har svarat så är detta pk ett jävulskap som kommit de senaste decennierna. Själv tycker jag att jag lever i 1984-samälle. Det känns så j-a overkligt så ibland vet jag inte om jag drömmer eller om det är sant det som pågår i Sverige idag.

Själv har jag som dig, alldeles nyligen bestämt mig för att "komma ut" och skita i konsekvenserna. Förlusten av yttrandefrihet och demokrati är för stor för att hålla käften längre. Nu stödjer jag öppet mitt stöd till SD. Än så länge bland vänner och bekanta. Törs inte än att gå ut och agitera för det. Man får ta det steg för steg. Man vill ju trots allt inte bli hotad och misshandlad, så man är lite försiktigt om sina åsikter bland okända än så länge.
11 personer gillade det här.

Strega_L 0 minut sedan som svar till moonstream

Precis som jag då, som inte vågar eftersom jag bor i ett invandrartätt område med mestadels muslimer i huset. Jag vill ju inte riskera livet och hälsan på min son, bara för att JAG tagit ställning..

panoptikon 24 minut sedan

Jo det finns en ängslighet och rädsla att inte tycka rätt bland media-eliten . Den som inte står för rätt sorts åsikter utestängs , demoniseras och tystas. Sverige har blivit ännu mer så sedan SD kom in i Riksdagen. PK-eliten vill inte göra om Damnarks "misstag" och därför råder en överenskommelse att hålla en distans till och inte skriva om det som man tror kan gynna SD. Fast det ser människor igenom, och fler kommer se igenom det. Så det är i längden en strategi som inte kommer lyckas
8 personer gillade det här.

B_D_O 27 minut sedan

Det är skrämmande att läsa om den rädsla, feghet och det nedtystande som du har mött pga du har en åsikt Hera. Detta är tyvärr ett mönster som har gått hand i hand med den svenska 'flyktingdebatten' i åratal och är långt ifrån något nytt, men ändå så känns det så främmande. Tänk att i dagens Sverige 2012 förlorar folk arbeten, kastas ut från fack och smutskastas i media enbart för sina åsikters skull. Är det åsiktsfrihet?!

Att detta sker visar med all tydlighet att någonting är väldigt fel. Om ett politiskt vägval måste stödjas genom lögner, mörkläggning och smutskastning måste man byta väg och det snabbt. All heder åt dig Hera som har valt att ställa dig upp och peka ut den nya färdriktningen. Vi behöver många fler som dig!
15 personer gillade det här.

Cavatus 29 minut sedan

Politisk korrekthet är ett kodord för kulturmarxism och inget annat. Det är kommunism i sin rena ondska, dvs åsiktsförtryck av högsta rangen. Och de har verkligen lyckats bra. Goebbels skulle rodna av avund om han i sin grav finge höra hur väl man lyckats manipulera människors tänkande och åsikter. Själv ryser jag åt eländet sedan jag vaknade upp ur min personliga pk-dimma. Det värsta är alla zombier (de som fortfarande är pk-indoktrinerade) som vandrar runt i vårt samhälle. Hur ska vi väcka dessa? Hjälper flygblad när man inte får tala om saken?
21 personer gillade det här.

motJihad 31 minut sedan

Jag är för ung. Jag vet faktiskt inte när politisk korrekthet infördes i Sverige. Jag lämnar över ordet till någon äldre person som kan förklara mer.

Jag googlade på "political correctness origins" och fick upp denna sidan:

http://www.academia.org/the-or...

Där står det någonting om Frankfurt School och marxister. Det är förmodligen så...
9 personer gillade det här.

motJihad 35 minut sedan

Det kändes värdefullt att läsa det du skrev Hera. Låt dig inte bespottas av PK-eliten. Vänliga hälsningar.
15 personer gillade det här.

codatronca Top 10 36 minut sedan

Detta jävla sjuka land !!! Jag kommer att viga resten av mitt liv att bekämpa: PK media,muslimer,islam,7 klövern !!! Gör det du också !!!
33 personer gillade det här.

Cavatus 29 minut sedan som svar till codatronca

Flygblad!
2 personer gillade det här.

mr. olesen 33 minut sedan som svar till codatronca

Jeg gør hvad jeg kan med mine meninger her i DK - jeg tror fornuften er ved at indfinde sig hos selv "salonsocialisterne" - og även i Sverige :-)
10 personer gillade det här.

codatronca Top 10 21 minut sedan som svar till mr. olesen

Bra det KEEP ON

Ludde73 37 minut sedan

PK-ismen fick sitt genomslag i min hemstad i slutet på 80-talet då folket började ifrågasätta mottagandet till kommunen då i stort samtliga "flyktingar" blev socialbidragsberoende från dag ett. Finnarna och Jugoslaverna som kom på 70-talet började jobba direkt från dag ett.

Till en början så var folk öppet kritiska och klagade högt men efter massiv propaganda på min dåvarande grundskola och i lokaltidningen så tystades folk ned sakta men säkert. Den som sa något i fortsättningen blev stämplad som rasist. Det hände mycket konstiga saker, en dag blev det samling i aulan på skolan där de informerade oss om att alla "vita" och blonda elever var tvungna att byta till en annan skola och förflyttas till en annan stad. Med motiveringen att våra skolresultat inte var tillräckligt bra, vi var inte tillräckligt smarta som de andra.

Självklart var ju allt ett skådespeleri och det avslöjades efter ett tag när tillräckligt många hade börjat gråta och drabbats av panik. Rätt skrämmande när man tänker tillbaks på det hur man kan göra något så elakt mot 12-15 åringar.

Pk-ismen är väl egentligen ett maktmedel för att kuva befolkningen, tysta de oliktänkande. Tror själv att syftet bakom det mångkulturella samhället är att slå sönder nationalstaten, ta bort alla gränser mellan olika länder och ha fri rörlighet, världsmedborgare ska vi alla bli. Människor ska blanda sig med varandra. Vänsterliberalerna talar öppet om sin vision om detta samhälle. I detta samhället är det väl enbart kapitalisterna som tjänar stora pengar då arbetskraften tvingas likt på auktion buda om lägsta lönen.
22 personer gillade det här.

svensketnisk 41 minut sedan

Hera, Svensken har varit förlamad sedan Palme. Mina äldsta släktingar påpekar alltid att efter
den epoken förändrades svensken och hela samtiden. Alla blev tvungna att tycka lika, det gamla hederliga civilkuraget gick upp i rök. Med bla dig Hera, så har det åter kommit upp i dagsljuset.
Jag är en syskonsjäl med dig och får mina egna funderingar bekräftade i dina skrifter. En underbar känsla. Du inger hopp om att bara människor vågar vara sanna så kan förändringar ske.
Heder åt dig Hera, du är en hederskvinna!

(Redigerad av kommentatorn 35 minut sedan)
25 personer gillade det här.

resenaren 34 minut sedan som svar till svensketnisk

Håller med dig i stort, men det var den dagen som den Svenska regeringen tillät att tyska trupper fick åka genom Sverige mot vårt broderland Norge, det var den dag som den svenska ryggraden mjuknade och blev till gummiryggar. Det var den dagen vi förlorade den heder som svensken genom århundraden hade skaffat sig. Det var den dagen som som var inledningen till vårt dåliga samvete, och som svensken idag försöker bota med sin vettlösa snällism!
10 personer gillade det här.

Mega Block 17 minut sedan som svar till resenaren

Det var rätt lika på den tiden med. Sverige tog inte ställning för någonting, förutom när dom deporterade nyanlända judar.
3 personer gillade det här.

Moondrake 46 minut sedan

Bra skrivet!
13 personer gillade det här.

Mega Block 50 minut sedan

Vad svenska folket behöver är någon som talar om för dem vad som verkligen händer. De behöver skakas om, väckas upp ur sin livslånga dvala. Den personen som ska göra det måste finna kanaler så att man når ut till folket.
Grejen är att den som ska göra det kan inte vara blond och heta Karlsson.
Hera, Du är som gjord för den rollen! Folket skulle lyssna, även de som inte är blonda och heter något konstigt i efternamn.
25 personer gillade det här.

Musmattan 52 minut sedan

Om vi skall vara lite taktiska här.

*Du är tydligen politiskt intresserad
*Du ser/lever i verkligheten
*Du har invandrarbakgrund

Jag tror personligen du skulle kunna göra STOR nytta i SD om dom/du kan/vill samarbeta.
Om du skulle bli ett "SD-ansikte" som talar sanning med verklighetsanknytning kommer Ullenhag och självaste Reinfeldt få det hett om öronen när du argumenterar.

Just det faktum att du har invandrarbakgrund och ändå sympatiserar med SD skulle vara ett dråpslag mot 7-klövern/media utan motstycke som skulle få väldigt många svenssons att våga ta klivet över och faktiskt rösta på dem. För när SD inte längre är döds-nazist-rasister kommer dammen brista och rösterna strömma in.

Frågan man bör ställa sig först är:

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: