måndag 13 augusti 2012

“Sveriges skræmmende bagside” « Avpixlat

“Sveriges skræmmende bagside” « Avpixlat: “Sveriges skræmmende bagside”

(Se Danska Tv 2 Lorry)

SVENSK FULMEDIA Den danske historikern Morten Uhrskov Jensen börjar bli ett vanligt förekommande namn på Avpixlat efter att under senare tid ha levererat ett flertal insiktsfulla och träffande sågningar av den svenska median. Han konstaterade nyligen bland annat att Sverige förmodligen har den sämsta median i västvärlden, en uppfattning som stöds av svenska folket i undersökning efter undersökning där media/journalister föräras med en kronisk bottenplacering. På lördagen tog Jensen åter igen upp Sverige och dess baksida.

Jensen menar att alltför många danskar, liksom svenskar, inte riktigt förstår vilken tragedi som utspelar sig i Sverige. Det är inledningsvis medierna som åter sågas. De svenska kan omöjligt jämföras med sina danska motsvarigheter (eller övriga Norden, Europa och världen för den delen, AP:s anm.) och även om politiskt korrekta tendenser återfinns också i Danmark, dock ljusår från svenska förhållanden, är de ingenting mot Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter. Något att glädja sig åt för dansk del är hur dess medier bidrar till en reell nyhetsförmedling värd namnet, menar Jensen, och som exempel tar han tv-programmet Lorry som granskat Malmö under den gångna veckan (del 1 & 2, del 3, del 4, del 5).

Insändare som är kritiska till massinvandringen tas som regel sällan upp i de svenska tidningarna. Och massinvandring är just vad det handlar om:

Fra 2004 til 2011 steg befolkningen i Sverige med 500.000 mennesker til 9,5 millioner. De ca. 450.000 af disse kom fra den ikke-vestlige verden. Blev Politiken og Information [danska tidningar] udgivet i ucensureret udgave i Sverige, ville de to aviser med korte mellemrum pådrage sig voldsom kritik for at puste til främlingsfientligheten.

Vidare menar Jensen att Lorry är modiga som uttryckligen uppger att invandrare är överrepresenterade i den skenande kriminaliteten i Malmö. Liknande statistik för övriga städer saknas.

Gällande våldtäkter har Sverige visserligen en bredare definition på våldtäkt, men siffrorna talar sitt tydliga språk: i Danmark anmäls ca 500 våldtäkter per år medan motsvarande siffra för Sverige 2011 var 6 500. Mörkertalet sägs dessutom vara enormt, den verkliga siffran är antagligen fem till tio gånger så hög enligt experter. Enbart överfallsvåldtäkter står för drygt 1 000 om året, i snitt tre om dagen.

När det gäller våld anmäls det i Danmark ca 17 000 fall om året, mot ca 110 000 i Sverige. Der er noget, der er gået helt galt hinsidan, skriver Jensen.

Vid valet 2010 blottades ett antidemokratiskt system. Förutom att man måste plocka sin valsedel fullt synligt inför andra vallokalsbesökare nekades Sverigedemokraterna att delta i slutdebatten trots att allt visade på att de mycket riktigt skulle ta plats i riksdagen. Annonsering i media gick heller inget vidare.

Jensen tar också upp det faktum att Sveriges statsminister sanktionerar våld emot oliktänkande då han under ett möte uppgav att Sverigedemokrater “inte ska bli förvånade om sådant händer”.

Det er på høje tid, at dansk presse får øjnene op for, hvad Sverige har udviklet sig til. Tak til TV2 Lorry.

Den Korte Avis

Relaterat

Dansk historiker sågar svensk media
Dansk historiker fortsätter såga svensk media
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-12, 19:04 (Uppdaterat 2012-08-12, 19:07) | Kategori(er): Inrikes, Media

Disqus

Gilla
Ogilla
och 46 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar

Obligatorisk: Logga in nedan för att kommentera.

Visar 79 av 176 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


BitteJ 8 minut sedan

bra, enda chansen att våra svenska politiker i alla fall börjar dra upp strutshuvudet år väl om utländsk media börjar skriva kritiskt om sverige.

Nelip 12 minut sedan

frizone förslaget i AB idag, öppet för kommentarer,..
http://www.aftonbladet.se/leda...

Annelinnea 14 minut sedan

Det mörkas något oerhört! Skottlossning i Lindängen under söndagskvällen, endast en liten notis i Sydsvenskan, Breivik och kioskägarna på Ribban har fått de största rubrikerna!

http://www.sydsvenskan.se/
1 person gillade det här.

tenore36 29 minut sedan

Reinfeldt: Regering och riksdag har beslutat att Sverige är ett mångkulturellt land. Då kan vi inte ha en massa idioter som springer omkring och protesterar. Det leder till motsättningar och våld. Alltså måste detta bekämpas med alla till buds stående medel.
Känns stilen igen? Så talar en politruk i världsklass. Det är detta som ligger bakom PK-medias oförsonliga attityd mot oliktänkande. Göteborgsposten toppar PK-listan med hysteriska angrepp på åsiktsfriheten.
1 person gillade det här.

Vendela 1 timme sedan

En journalistkår som är villiga drängar/pigor åt makten..en statsminister som sanktionerar
våldet mot ett demokratiskt valt riksdagsparti..nu en snackis i vårt grannland Danmark!
Det borde väl framkalla skammen rodnad på de skyldigas kinder? I ett friskt land där ingen
riskerar att bli av med jobbet eller att bli utsparkad ur facket eller få brinnande föremål
genom brevinkastet om man är öppen med sin SD-sympati skulle vederbörande skämmas..
men Sverige är inte ett friskt land och det står pinsamt klart för alla - utom för de skyldiga...
7 personer gillade det här.

Vallon_46 1 timme sedan

En Etelka Huber från Miljöpartiet kräver att vi ska avskaffa monarkin. Som argument nämns bland annat att prins Carl Philip inte lämnade hittelön när någon person lämnat in hans borttappade plånbok hos polisen...?
http://debatt.svt.se/2012/08/1...
1 person gillade det här.

lattolagom 1 timme sedan

Jag är förtvivlad och kränkt och vill åberopa mina mänskliga rättigheter att ha rätt till det fria ordet utan att utfrysas, förföljas, förlöjligas och tillrättavisas. Jag är en dissident! I Sverige! Landet som är en diktatur inlindad i en demokrati. Det trummas in i våra hjärnor dekret som etablissemanget bestämt. Den rådande ordningen får inte rubbas. Har du en avvikande åsikt i vårt land så stigmatiseras du...utesluts ur facket, får ej hyra lokaler, du bespottas, du får yrkesförbud..Ärligt talat är detta landet bättre än Vitryssland?
12 personer gillade det här.

johannanilsson 1 timme sedan som svar till lattolagom

Ja se då till att vara beredd på "re-education camps" i sann GULAG stil. Läckta dokument i USA visar på att de har redan börjat byggats "over there". Eftersom Sveriges politik dikteras under bilderbergermötena så bör du vara beredd på att de kommer hit. Om inte inbördeskrig mellan "svenskar" och "nysvenskar" är planen?

1 person gillade det här.

johannanilsson 1 timme sedan

Ja försök förstå att Bonnier-familjen / Wallenbergarna har hållt oss i Schack och genom medimanipulation skapat våra åsikter.

Det spelar ingen roll att vi bli rånade våldtagna och mördade av kulturberikarna. Det är ändå PKI (politist inkorrekt) att säga något negativt.

Försök då att förstå det större sammanhanget när ni begripit detta. Se då att det som händer i Syrien är en CIA operation och att Svensk media försöker manipulera oss till att acceptera flyganfall med Svenska skattemedel emot en legitim regering(ja de har haft folkomröstningar om att skapa en demokratisk process). Assad är den mest sekulära ledaren i hela mellanöstern och är en av de sista säkra fristäderna för Kristna. Att han sedan inte går med på imperialisternas krav om att sänka levnadsstandarden för sitt folk och låta utländska företag råna de på oljan. Det är det som egentligen ligger bakom den här attacken.

Precis som hände i Lybien.

Se "syrian danny" på youtube för att förstå hur propagandan skapas.
2 personer gillade det här.

Tim Kingston 59 minut sedan som svar till johannanilsson

Håller med dig, jag har varit i Aleppo, och var förvånade
hur många moderna kyrkor som fanns där, katolska visserligen, men ändå, men jag
kan inte kommer ifrån att han är trots allt ledare i landet och har ansvar för
det som pågår där. Han kunde har hanterat situationen bättre. Det är sjukt att
väst media beskriva situationen som de gör, Saudi levererar vapen till rebellerna
för att de är Sunni, och USA stödjer dem för att kommer åt Iran. Det kommer
blir en blodbad på kristna om rebellerna segrar.

1 person gillade det här.

johannanilsson 29 minut sedan som svar till Tim Kingston

tarpley.net för lite mer objektiva rapporter ifrån Syrien och vad som händer där

Press.tv och Russia today är andra kanaler som rekommenderas.

Divide and conquer kallas taktiken. Gå på politiker forskare och andra nyckelpersoner i samhället. Mörda dessa och skjut sedan "random" på civilbefolkningen för att skapa kaos. Mycket beprövad CIA taktik. Skicka ut mediapropaganda för att skapa opinion och voila så har du en Assad mindre.

Observera också att Al-quaeda numer är USA´s vänner trots 11e september. Det är Al-quaeda som skapar kaoset i Syrien. Medans AP och Reuters står för propagandan. FN är den "humanitära" organisationen som ska "hjälpa" Syriska folket precis som i Rwanda.

1 person gillade det här.

Agent Orange 1 timme sedan

"Han konstaterade nyligen bland annat att Sverige förmodligen har den sämsta median i västvärlden"
Spot on. Då är det väl mer eller mindre officiellt att i omvärlden är Sverige klassat som Europas nya DDR wannabe.
6 personer gillade det här.

ShinZon Borg 1 timme sedan

Exempel på fult i media...

Efter alla, alla, alla dessa nybyggarkaninmän och fuskande assistansbolag, ja då ska vi titta på hur det går för svenskar som behöver hjälp:

http://www.dn.se/sthlm/lars-bl...

4 personer gillade det här.

BitteJ 0 minut sedan som svar till ShinZon Borg

visst och om man frågar runt så är han säkert inte den enda som drabbats utan många och systematiskt, sverige måste allt oftare i allt fler frågor ta på sig skämsstruten och är antagligen värst i klassen många gånger.

johannanilsson 1 timme sedan som svar till ShinZon Borg

Ja och om vi hade haft riktig vård i Sverige och inte symptombehandling som dödar. Då hade han kanske varit frisk idag.

För den som inte vet hur vården i Västvärlden fungerar rekommenderas en titt på "fleksner" rapporten. En rapport skriven på 20-talet som i stora drag gick ut på hur sjuka skulle användas för att profiteras på. Den har sedan dess följts slaviskt.

Men folk skriker "kvacksalvare" såfort någon med avvikande åsikter om vård kommer till tals. Tyvärr vet de inte att den åsikten är medvetet skapad av människorna som profiterare på sjuka genom fulmedia.
2 personer gillade det här.

christel2 27 minut sedan som svar till johannanilsson

Helt rätt,Johanna.

ddayperspective 2 timme sedan

Man undrar vad vanligt folk förstår av den norska Breiviktragedin med massmördade människor och raserade regeringsbyggnader? I Sverige naturligtvis så mycket förre än som i Norge, eller Danmark. I Sverige lät tidningsmedia igår vitskägget Mattias Gardell basunera ut att han verkligen hoppas på att de svenska myndigheterna nu skulle ta "högerextremismen" på allvar, och min dagliga vana trogen att åtminstone försöka kommentera att dumheter och felaktigheter som skrivs, försökte jag nu få fram att Gardell med sin proffessurstitel borde haft möjligheter att som vanligt folk tillgodogöra sig de besked som både Europol och Säpo gett om att de största hoten idag kommer från extremvänstern och muslimska islamister (vilket faktiskt fått passera tidigare), men nu när otäckingen Gardell uttalat sig med sin lömska islamagenda för Sverige var det tvärstopp. Hur kan Uppsala UNI hålla med en HELT SKATTEFINANSIERAD professur i "religionsvetenskap" för en sådan obehaglig person som aldrig låtit världen ana att han har någon kunskap om annat än islam och obetvingligt judehat och lust att utmana staten Israel oå 'Ship to "Horror" Ghaza'?

Breiviks metod var naturligtvis en vettvillings och därmed helt förkastliga, men handlade det i grund och botten inte om ren rädsla, ångest också när verkligheten ser ut som den gör och har gjort? Det duger definitivt inte med att bara förklara "som en galnings verk" för då visas inte att man förstått att det KAN bli konskekvenser av en vansinnespolitik, att det KAN bli konsekvenser av när politiska partier och media undanhåller folket sanningarna. DET var nämligen exakt vad som hände med Breivik. I det tillstånd han var, blev han igångtriggad till gärningarna TROTS att både politiska partier och media inte alls hade uppfört sig så åsiktsdiktatoriskt som skett i Sverige nu väldigt länge! Därför har det också framstått som väldigt märkligt att det inte var Sverige som blev drabbat, utan Norge! Det verkar som om svenska politiker och media inte alls gör samma reflektioner, utan fortsätter på samma farliga vis som de nu gjort bara för länge, utan att begripa att samtidigt ökar risken för att något motsvarande spektakulärt kan hända i Sverige, där då med hänvisning till vad Europol och Säpo meddelat, de verkliga och största hoten kommer från vänsterextrema, autonoma dito och våldsbenägna muslimer som överallt på jorden tycks förekomma rikligt.... Helt tydligt eftersträvar man då att framhålla den obetydligaste risken som störst och de största farorna försöker man tiga ihjäl! Ska DET tolkas som en slags feg HELGARDERING? Jag ber er svenska folk, öppna ögonen och se de gamla riksdagspartierna och media med klarare ögon! SD 2014 och så länge jag lever!!!
11 personer gillade det här.

skada 2 timme sedan

Klart att Danmark ska vara oroliga för alt som händer i Malmö är bara ett stenkast ifrån dom!!!!
7 personer gillade det här.

bowlaren 2 timme sedan

När det nya Sverige, skrämmer oss Svenskar, då måste ju något vara fel.
http://svenssonsfunderingar.wo...
9 personer gillade det här.

Misslyckande 3 timme sedan

Hur ska propagandamaskinen "mångkultur" kunna försköna bilden av Malmö inför hela världen och ESC när Norge, Danmark och Finland skriver om misären?

Hur ska Malmö förhindra kriminalitet förekommer i större skala 1 månad innan ESC?

Kommer utländskt media ta upp varför judar flyr Malmö?


16 personer gillade det här.

Nostradamustheone 3 timme sedan

Ett framtida Sverige under Homer "Reninfeldt" Simpson....
http://www.aftonbladet.se/nyhe...

2 personer gillade det här.

Misslyckande 3 timme sedan

Att dansk och finsk media börjar rapportera om experimentet mångfald och projekt mångkultur visar väl vilka som är de riktiga extremisterna?

Synd Danmark och Finland inte protesterar med anmälningar till EU bara
9 personer gillade det här.

Borgaren 8 timme sedan

Det här kan deriveras tillbaka till det faktum att de andra Nordiska länderna hade ingen motsvarighet till o. palme, en diktator som regerade och bestämde, i stort sett unilateralt, alldeles för länge. Först eklesiastiksminister, sedan kommunikationsminister, och till sist statsminister. Inte ens i de flesta kommunistdiktaturerna sitter en fürher så länge. Resultatet blev en total vänsterindoktrinering av hela det Svenska utbildningssystemet, och det Svenska media som är fullständigt genomsyrat av socialdemokratiska tankegångar sedan 60-talet. Något oliktänkande accepterades inte och accepteras fortfarande inte. . De andra Nordiska länderna besparades en sådan giftorm och är betydligt mer demokratiska i sitt informationsflöde. Låt oss hoppas att en förändring är i sikte.
21 personer gillade det här.

AnnaKonda 8 timme sedan

Danska tidningar är läsbara medans svenska inte ens duger till dasspapper. Vem skulle riskera att få Aftonslaskens logotyp i arslet, märkt för livet som en mupp som tror på lögner?

29 personer gillade det här.

christel2 24 minut sedan som svar till AnnaKonda

hahahaha

Kvaser 9 timme sedan

Jag kollade in OS avslutningen på BBC, måste varit påfrestande för PKiterna då det var mycket fina nationalistiska inslag. "Sweden has won the gold medal in political correctness" ja, det väntade jag mig att få höra, men det kom aldrig. Svenska flaggan såg jag snabbt fladdra förbi en gång, länge trodde jag att svenska teamet utgått p.g.a. för mycket rasistiska inslag (nationsflaggor).

"Skottlossning utbröt på Koralgatan i Malmö vid 22-tiden på söndagskvällen. Flera skott avlossades men ingen skadades, enligt polisen."
http://www.svd.se/nyheter/inri...
16 personer gillade det här.

Louise Abrahams 9 timme sedan

Sveriges baksida är Stockholm och där finns ocksa de skrämmande, totalt oansvariga, politiker, däribland Sveriges statsminister (som brukar aka till Turkiet eller Grekland pa semester da det gar daligt i Sverige eller i grannländerna, dvs de människor som föresprakar vald mot SD;

De far "skylla" sig själva!!!! Sa loppcirkusdirektören.....
16 personer gillade det här.

Nostradamustheone 3 timme sedan som svar till Louise Abrahams

Loppcirkusdirektören är Sveriges svar på Homer Simpson......inte bara till utseendet....
3 personer gillade det här.

Kjell 9 timme sedan

Oljekris Ja: Botten slogs ur fraktmarknaden och world-scale låg långt under rena driftskostnaden för tonnaget och samtidigt låg Broströms, Saléns, Gränges och Malmros bland många andra med order på nybyggnationer vilka aldrig blev byggda eller fick slumpas till underpriser....eller övertagas av Svenska Staten i vad som blev Zenith-programmet.
Med andra ord en gigantisk felbedömning av marknadsläget från svensk rederinäring!
Solidarisk lönepolitik Nej: Svensk exportindustri var defacto löneledande och löneglidningen inom varvsindustrin var marginell. Det var andra branscher och verksamheter som tog de stora smällarna av detta fenomen.
Japan-Korea Ja: Med det tillägget att statligt subventionerade krediter där var ännu högre än i Sverige. Med detta har jag också svarat på Din nästa faktor.
Växelkurs/Valuta huvudsakligen Nej: Fram till 1976 var Gunnar Sträng Finansminister och han tvekade aldrig någonsin när det gällde devalvering för att skydda den svenska exportindustrin och genomförde åtminstone två kännbara devalveringar under 70-talet.

Med andra ord kan det sammanfattas som svenska rederiers felbedömningar före och under första oljekrisen 1973 samt konkurrensen från statssubventionerade varv i Japan och Korea.
Där då dessa senare under hela 60-talet hade varit på studiebesök på framför allt Kockums och Arendal med kamerorna i högsta hugg!
2 personer gillade det här.

GudrunSpyman 9 timme sedan

Till dansk media: öppna en filial i Sverige, starta en dagstidning här skriven av danska journalister översatt till svenska. Jag lovar att inte kalla Kristian Tyrann för Kristian Tyrann om ni gör det :)
27 personer gillade det här.

texarcana 2 timme sedan som svar till GudrunSpyman

Skriv också till www. NRK.se och ge dem förslaget att införa en svensk nyhetssektion där norska journalister jobbar i Sverige, istället för som idag, plagierar svenska nyhetsrapporter.Texten ska också vara på svenska språket. Denna service kunde också utökas till övriga nordiska länder.
2 personer gillade det här.

BockenBruse 3 timme sedan som svar till GudrunSpyman

Jag gillar det, dessvärre skulle tidningsredaktören bli mordhotad första dagen, ingen distributionskedja skulle våga sälja tidningen.

Rasisten och den främlingsfientliga tidningen skulle den bli kallad för per omgående, Aftonbladet skickar ut sin lierade Läderlasse...Ni kommer väl ihåg hur han tilläts breda ut sig efter valet i AB

Kriminella det är grejer det i Absurdistan, de är värda lika mycket som den hårt arbetande Sverigevännen.

Må satan ta sjuklövern

den politiska flyktingen
8 personer gillade det här.

texarcana 2 timme sedan som svar till BockenBruse

Om diverse hot och distributionskedje- bojkotter sker,under politiskt tryck, borde det ge de nordiska tidninngarna ett starkt uppsving i förtroende och skada den svenska pressen och de svenska politikerna som företräder och tillåter anti-demokratiska metoder för att hämma press och tryckfriheten. Det blev snabbt en internationell skam för svenska politiker.
2 personer gillade det här.

OKblondie 9 timme sedan

Jag och min familj befinner oss mitt i ett vansinnigt experiment utfört av klåpare!
Bästa omvärld - fortsätt grilla Fegsverige i er media!
Kanske om en tung debatt pågår i hela övriga västvärlden kan Svennen rubbas i sin PK-psykos?.

Moder Svea är en försupen sköka som somnat med ändan i vädret och kön där bakom är lång...
34 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 9 timme sedan som svar till OKblondie

Så länge EU med alla sina politruker håller Sverige om ryggen och dessutom hejar på kommer ingen att hjälpa oss
3 personer gillade det här.

Bad4you 9 timme sedan

Javisst så har media i Sverige en skrämmande baksida, men när ska de själva och inte bara utländsk media inse detta och göra något åt det? Det är otroligt skämmigt att det får lov att gå till så här och dessutom dpåstå att de är demokratiska, bullshit!
6 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 9 timme sedan

Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få, i synnerhet från andra sidan sundet. tack och lov har danskarna sitt förnuft i behåll
21 personer gillade det här.

MetalHeadViking 9 timme sedan

Intressant hur danskarna rapporterar om Sverige som om det vore en fjärran diktatur i tredje världen.
34 personer gillade det här.

Mattias Stanton 3 timme sedan som svar till MetalHeadViking

Det är en diktatur. Sossarna och Miljöparitet rösta på Alliansen i 73% av alla motioner som lägg.

Dessa står alla i den politiska mittfåran och håller varandra om ryggen.

Du såg ju bara Miljöpartiets uppgörelse med regeringen om vård av papperslösa. Alla ligger med alla i 7 klövern.
8 personer gillade det här.

Agera1 9 timme sedan

Hoppas våra nordiska grannländer inför visumtvång för svenskar som reser till/via de andra länderna och man anger att orsaken är den högra kriminaliteten hos invandrare i Sverige...
17 personer gillade det här.

evolution2000 10 timme sedan

Det känns som man lever i en roman av George Orwell! Kan bara inte komma på vilket kapitel vi är inne i!
20 personer gillade det här.

Kvaser 8 timme sedan som svar till evolution2000

Det är slutkapitlet tror jag. :)
8 personer gillade det här.

Karl_the_swede 10 timme sedan

En invandrad miljöpartist uppmanar det svenska folket att sparka kungahuset. Censuren är stenhård på denna sajt som SVT ansvarar för: http://debatt.svt.se/2012/08/1...
9 personer gillade det här.

ogudaktig 10 timme sedan

Aftonbladet och Expressen är uppköpta av någon annan än vad - svensken står för. De som inte fattat detta får gärna berätta för mig vad jag inte fattar.

(Redigerad av kommentatorn 10 timme sedan)
7 personer gillade det här.

Johnny Larsson 10 timme sedan som svar till ogudaktig

Skulle chansa på Saudi-Arabien.
7 personer gillade det här.

ogudaktig 10 timme sedan som svar till Johnny Larsson

Aha, just det, det var där "kungaparet" var och någon fick ha nått skynke över sig.
5 personer gillade det här.

Leikin 10 timme sedan

Sovjetunionen hade sin sanningssägande megafon kallad Pravda. I Sverige har vi fått Aftonbladet och Expressen, som ljuger, vinklar och paketerar den officiella sanningen på liknande sätt.
29 personer gillade det här.

Guest 11 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

christel2 10 timme sedan som svar till Guest

Rädde oss tillsammans,Karltheswede.

Vårt enda hopp.

SomersetVaughn 11 timme sedan

Jag kräver en folkomrösning för frivillig anslutning av Sverige, utom Stockholm, till Danskt styre.

Danskarna har fattat en hel del saker som Svenskarna inte har riktig kläm på. De saknar dessutom den bottenlösa självgodhet som präglar media- och politikerklasserna, och som gjort desamma till några av de mest dumdryga viktigpettrar som finns.
22 personer gillade det här.

Asperger06 11 timme sedan

Tack Morten Urhskov Jensen för att du vågar poängtera ut det som är så fel med medierna i Sverige idag. Jag hoppas verkligen att journalisterna på Expressen, Aftonbladet och Dagens Nyheter läser det här och tar till sig vad du har skrivit för det på dags för dem att vakna upp nu.

Jag hoppas nästan att Danmark, Finland och Norge gör någon form av protest eller aktion, nästa år då vi ska ha Eurovision, för att visa för både regeringen, vänstern och alla dessa journalister att de är emot hur 7klövern styr Sverige idag.
Sätt Reinfeldt och co i ett skruvstäd som de inte kan ta sig ut ur om de inte börjar skärpa sig angående alla dessa dumheter de håller på med.
22 personer gillade det här.

Edwin 11 timme sedan

Snälla danskar. Hjälp oss!!
25 personer gillade det här.

evolution2000 11 timme sedan

Öppet brev till alla Danskar!

Hej! Det är på sin plats att börja det här brevet med att be om ursäkt för att vara svensk. Då pratar jag inte bara om våra mälardalspolitikers beslut om att trots era protester förlägga ett kärnkraftverk inom synhåll från Köpenhamn, eller våra statliga mediers sätt att "upplysa" oss att Danskarna "röstat fel"!
Vi som anser att Dans

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: