lördag 25 augusti 2012

GP-journalist tycker synd om gärningsman i Kortedalafallet « Avpixlat

GP-journalist tycker synd om gärningsman i Kortedalafallet « Avpixlat: GP-journalist tycker synd om gärningsman i Kortedalafallet

"-killen har ju inte gjort något värre än att tillsammans med sina kompisar sparka en sjukpensionär sönder och samman och sedan stått i rättssalen och blåljugit. Det är ju sånt som pojkar gör, busstreck bara".


LÅGVATTENMÄRKE I Sverige är det som bekant ofta mer synd om gärningsmännen än om brottsoffren, i varje fall när V- och MP-infekterade gammelmedia får beskriva verkligheten. Ett sällsynt osmakligt prov på det kan läsas i en färsk nyhetsnotis i GP, ett reportage från rättegången mot de invandrarungdomar som brutalt så när sparkade ihjäl 61-årige sjukpensionären Carl-Eric Cedvander på Kortedala torg i mars i år.

Det är GP-journalisten Peter Linné ( 031-62 41 79 peter.linne@gp.se ) som i sin bevakning från rättssalen inte med ett ord uttrycker något medlidande med Cedvander som legat i koma och ådragit sig allvarliga skador, inklusive hjärnskador, av den grova misshandeln. Däremot tycker Linné att åklagaren pressar den stackars ynglingen för hårt – killen har ju inte gjort något värre än att tillsammans med sina kompisar sparka en sjukpensionär sönder och samman och sedan stått i rättssalen och blåljugit. Det är ju sånt som pojkar gör, busstreck bara.

Bland annat skriver Linné så här i sin empati med ‘buspojken’:

Den lille 15-åringen hade kommit till tingsrätten ensam, utan föräldrar eller annan anhörig.

Det är ett svårslaget rekord i osmaklig journalistik och missriktad empati, i synnerhet för den som tagit del av denna ynglings flinande och föga ångerköpta ansikte (se länk nedan) och vi tycker att våra läsare gott kan påpeka detta för Linné och föreslå att han skriver en notis i morgondagens GP där han ber främst Cedvander men också sina läsare om ursäkt.

GP

Relaterat

Första rättegångsdagen i Kortedalafallet
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-24, 21:01 (Uppdaterat 2012-08-25, 01:21) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Media

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 20 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
221 kommentarer 2922 gillar mottaget
Dela på
Visar 76 av 269 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Rita_B 12 minut sedan

Om en 15-åring tycker han är stor och tuff nog att behandla en 61-årig man hur som helst, utan den minsta respekt, och nästan sparka livet ur honom, så får han stå konsekvenserna. I övrigt tycker jag det är högst märkligt att inte någon av föräldrarna var på plats, tycker de inte det är så viktigt kanske.

brunetta 17 minut sedan

Jag försöker verkligen förstå hur man kan rösta V eller MP. Den enda logiska förklaringen jag har är att man bor i invandrarfria områden . Alternativt bor i invandrarområden men som min MP-bekant inte har en enda invandrarkompis, alltså undviker dem. Som tjej måste man vara så otroligt ful att inte ens MENA-invandrare vill berika en. Och killarna måste ha en våt dröm om att härska över sina flickvänner/fruar.
Måste väl vara enda sättet att känna att allt är frid och fröjd, att man kan sova efter att ha kallat SD och invandringskritiker för rasiter?
2 personer gillade det här.

ErikXV 24 minut sedan

Peter Linné är en av de bättre journalisterna på GP, han skriver bra och är oftast så neutral man kan bli. Kort sagt, fler journalister borde vara som han. Konsekvensen av att Avpixlat publicerar hans kontaktuppgifter är att en massa [insert suitable description] kommer att häva ur sig det ena dummare mejlet efter det andra. Vad vinner någon på det?
Om man läser kommentarsfälten här så är det få som har förmågan att skriva ett mejl till en journalist där vederbörande på ett klart, tydligt och resonerande sätt på korrekt svenska uttrycker sin åsikt. Min erfarenhet är nämligen att journalister mer än gärna svarar på mejl som är just så: klara, tydliga och resonerande på korrekt svenska. Vill man påpeka fel så är ju källor bra också.

Artikeln beskriver hur den här killen vittnar och omständigheterna runt det, varken mer eller mindre. För rätten är hans ursprung inte relevant men hans ålder är, en 15-åring kan inte behandlas hur som helst och 15-åringar ska i så stor utsträckning som möjligt ha anhöriga på plats.
1 person gillade det här.

Glenn Berg 11 minut sedan som svar till ErikXV

Var var hans anhöriga när han behandlade pensionären hur som helst??

Fröken Sverige 28 minut sedan

Ja, vid valet 2010 så röstade 13,88 % på SD i skolvalet. På vissa skolor var det till och med så högt att SD fick 50-60% av rösterna. Dessa ungdomar ska rösta 2014.

Här kan ni kolla era egna skolor och se vad resultatet var då:

http://www2.ungdomsstyrelsen.s...:8080/skolval2010/resultat.jsp

Lägg sedan på att många fler kommer att ha "berikats" innan nästa val.

Sprid detta och sprid Avpixlat.info vidare till alla ni känner.

Mvh

/FS
imittsverige.blogspot.com

3 personer gillade det här.

Eva Jonsson 28 minut sedan

"Nu har till och med
rättens ordförande tröttnat på det hon anser vara Hjällbopojkarnas
lögner. Igår bröts förhandlingen för att en ensam 15-åring skulle slippa
begå mened.
- Jag påminner om att du talar under ed. Kommer du med oriktiga
uppgifter här så är det mened, ett allvarligt brott som du får ta ansvar
för. Det kan bli polisutredning, rättegång och ett strängt straff, sade
rådmannen.
Kammaråklagare Carl-Henrik Andersson bredde på med orden:
- Det blir värre för dig snart, när jag läser vidare i det du sagt i förhören." Jag tycker inte att det föreligger någon överdriven sympati för de Empatilösa gärnings"pojkarna", i detta fallet ÄR sympatin på offret Cedvanders sida med all rätt.


Dixiemam 29 minut sedan

Inte konstigt att han kom ensam till rättegången vem vill stötta ett sådant frö inte ens föräldrarna tror jag? Jag skulle också skämmas om jag hade ett barn som så totalt spårat ur. Det har nog varit mycket sorger i det hemmet det är nog inte första gången som han hittat på fanstyg kan jag tänka mig de har väl helt enkelt fått nog.
1 person gillade det här.

ingestark 34 minut sedan

En stor del av den svenska journalistkåren har sedan länge förlorat all trovärdighet.
Särskilt när det gäller invandringen och
alla dess negativa konsekvenser.
1 person gillade det här.

britas 1 timme sedan

Journalisthögskolan?
Om han frekventerat den, borde den läggas ner!
Kanske i vilket fall som helst.
2 personer gillade det här.

Sidious 1 timme sedan

Svenska journalister är pinsamma. Jag hoppas verkligen att han får känna på samhällets förakt den dagen han själv blir brottsoffer. Det brukar nämligen krävas att man måste uppleva saker å ting själv innan man förstår hur det verkligen känns.
4 personer gillade det här.

Vasterbottningen 1 timme sedan

Skrev ett mail till journalisten, detta är så sjukt så det är inte sant.
Hans familj och advokat hade säkert sagt åt han att gå dit ensam, för då får han snyft-poäng av media, vilket i dagens Sverige påverkar domarna.
5 personer gillade det här.

ingestark 31 minut sedan som svar till Vasterbottningen

Dom andra är säkert upptagna med att snylta av svenska folket på ett eller annat sätt.

min-klon 1 timme sedan

Jomen amen det är ju så att naivheten i dumheten har suttit riktigt ordentlig fart i också många snälla skallar. En tävlan på dumhet så att säga, alltså vem som kan vara dummast.Fast förstås så att säga kanske han inte är snäll överhuvudtaget den grejen. Kanske är medvetet en djävul så att äga så se så. Jag tar ett äpple nu,
1 person gillade det här.

Lundiz 1 timme sedan

( 031-62 41 79 peter.linne@gp.se ) Peter Linné ...
Ditt missriktade "tycka synd om" visar att som männinska har du tappat greppet. Det är ett katastrofalt FELTÄNK !!.
Som journalist ska du vara objektiv och förmedla verkligheten ...
Verkligheten är att OFFREN är dem man ska beklaga !
Peter Linné kanske ett annat yrke skulle passa dig så daltet med buset får blomma ut !!
11 personer gillade det här.

philnisse 50 minut sedan som svar till Lundiz

....och du sitter nu vid din dator och väntar på zzzzzzzvaaaaar.......
1 person gillade det här.

DetArFaktisktBaaaaaaaarn 2 timme sedan

Det finns folk tillbe satan själv, här har vi en journalist som tycker synd som satan själv.
1 person gillade det här.

LeoSpartacus 2 timme sedan

Har de en tyst överenskommelse kanske politikerfrälset, journalister, rikspolisstyrelsen - "vi klarar upp så litet brott som möjligt annars kan vi stöta oss med viktiga kriminella familjer i Sverige med stora ekonomiska resurser."
Jag kan tänka mig att tankarna går åt det hållet...Då gäller det att underminera hela samhället, anställa odugliga poliser (se publicerad film där två klantskallar ska gripa ett fyllo...)
Samtidigt attackerar journalisterna poliser som uttrycker vad vem som helst skulle sagt som är normalt funtad, ex "apajävlar"....Eller sympatiserar med mördare, tjuvar, rånare, fega misshandlare av pensionärer...Hoppas att den här journalisten får sin mamma misshandlad och rånad...-vanligt i Sverige....Polisen griper 1% - får de något straff ? Knappast!
VI har kanske det samhälle vi förtjänar i Sverige...-eller så väljer vi något vettigare och klokare 2014 exempelvis SD...!
5 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 2 timme sedan

""Den lille 15-åringen""

Sjuka perversa vidriga journalistkr*k !!!
19 personer gillade det här.

PerAnders64 2 timme sedan

Tack! Detta fick mig att äntligen säga upp PKtidningen! För barnen har man i dag en uppgift om "Draken" - rita HENS första skoldag.... Hönsfarm, eller?
12 personer gillade det här.

Patrik 2 timme sedan

Det är någonting som är paj i skallen på journalister likt Peter Linné som kan skriva en sådan här äcklig snyftpekoral.
14 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 2 timme sedan

Peter Linné! Du har mitt totala oförblommerade förakt!
20 personer gillade det här.

Padolino 3 timme sedan

Jag tror att det är en intern journalist-grej, dom vill helt enkelt se hur långt man kan gå.
Sen ses dom på krogen, dunkar rygg och garvar.
Tyvärr så tror jag att det är så billigt... tyvärr.
6 personer gillade det här.

jojje09 3 timme sedan

Detta är den nya tidens anda. Det anses helt enkelt besvärande för vårt goda och ädla samhälle när en "andraklassmedborgare" med sin blotta existens tvingar två unga "utsatta" personer att ställa sig inför skranket. Dessa två kommer från den samhällsgrupp som aldrig avkrävs något riktigt handlingsansvar och mer eller mindre alltid urskuldas av diverse hysteriska tillskyndare, vilket väldigt tydligt visar sig vid ett sånt här tillfälle när reportern mellan raderna tycks säga; "Håll modet uppe, pojkar! Jag är en god människa som står på er sida och min lojalitet mot er grupp är hundraprocentig, oavsett vad ni gör."
4 personer gillade det här.

Convictt 3 timme sedan

Ett råd, göm denna artikeln snarast. Ev. radera den. Den är pinsam. Lågvattenmärket tycker jag Avpixlat står för. Jag är en rätt flitig kommentator och har läst AP sedan starten (efter PI). Detta är inget jag anser hör hemma på den här sidan utan möjligen i någons kommentarsfält. Man gör en höna av en fjäder och låter sin egna paranoja härja fritt och ser konspirationer och dolda agendor överallt. Ni förmedlar helt enkelt inte den nakna sanningen här.
5 personer gillade det här.

Padolino 38 minut sedan som svar till Convictt

???
2 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 2 timme sedan som svar till Convictt

???
5 personer gillade det här.

Bajen666 3 timme sedan

Arg blir jag ofta...(Läser ju mycket här) men när jag läser sånt här trams ifrån en........ja jag vägrar skriva Jou........ för det är han f-n inte, så blir jag skogstokig.

SD 2014.

6 personer gillade det här.

As Assov 3 timme sedan

Erixon om journalisternas & PK-kriminologernasdubbla måttstock
http://erixon.com/blogg/2012/0...

2 personer gillade det här.

Odalman69 4 timme sedan

Äh, så farligt var det väl inte, betydligt värre att rätten anpassar sig och daltar med ligisten.
4 personer gillade det här.

Stefan K 4 timme sedan

Gammelmedia liknar allt mer något vi kan kalla för äckelmedia. Hur kan dessa s.k. journalister ta varenda invandrare i försvar, hur grova brott de än begått? Något ät fel i landet Sverige.

Det kanske finns bilder av den söndersparkade Carl-Eric att tillgå? Linnés e-postadress har vi så det är bara att skicka bilderna och fråga om det fortfarande är mer synd om ligisterna än den söndersparkade pensionären.

Ska din tidning ha någon trovärdighet kvar Thomas Mattsson, så gör dig av med medarbetare som denne Linné.
19 personer gillade det här.

ErikXV 40 minut sedan som svar till Stefan K

Fast Thomas Mattsson är på Expressen och Peter Linné på Göteborgsposten så det blir nog svårt. Du borde nog ta reda på mer om vem som jobbar var innan du uttalar dig.

Maria Lindström 5 timme sedan

En liten buspojke som fick spel och gick överstyr, det är klart det är synd om honom. Och säkerligen fick Cedvander skylla sig själv som var så hemsk och tog med den till affären. Förmodligen i syfte att skrämma små invandrar ungar....

*stoppar fingrarna i halsen* - att journalister inte skäms tungorna ur munnen!! Dessa äckliga små glin skulle dömas till att alltid gå omkring med flugklister på kroppen och när de väl samlat på sig en mängd flugor, ska släppas in i en fågelbur fylld med kråkor o kajor o fiskmåsar!!
15 personer gillade det här.

myrsky 5 timme sedan

Jaha? Får se om han tar gärningsmannens parti om hans fru,dotter,m.m,Våldtas?
10 personer gillade det här.

Guest 5 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

myrsky 5 timme sedan som svar till Guest

Nazister?Bryta benet? Du verkar helt hjärndöd
22 personer gillade det här.

Kristian_29 3 timme sedan som svar till myrsky

Bry dig inte om Guest. Det är någon som roar sig med att skriva vad vederbörande tror är provocerande kommentarer. Det bästa vi kan göra är att ignorera och låta moderatorn göra sitt jobb.
4 personer gillade det här.

Bagis 5 timme sedan

Fy f-n! Det var det vidrigaste sedan "möten mellan människor" myntades när den svenska pensionären slogs ihjäl i Landskrona. Allvarligt; sådant här får mig att kortslutas och bli helt primitiv. Skulle jag i ord beskriva vad jag vill göra med denna "journalist" så skulle jag bli bannad från hela internet resten av mitt liv.

14 personer gillade det här.

Shomin_no_koe 6 timme sedan

Peter Linné (Det var då själva fan att den ska vara namne till Linnaeus!) har i vanlig ordning luktat lite väl noga på korken..

"Den lille 15-åringen" skulle i idealfallet få avtjäna ett livstidsstraff på en inhyrd rysk fängelseplats, kombinerat med utvisning för hela hans familj..

Slikt avskum har inte i civiliserade samhällen att göra..
21 personer gillade det här.

Johnny Larsson 6 timme sedan

Tycker inte ett dugg sund om dem där vidriga piss ungarna, Ge dem livstid.
17 personer gillade det här.

Klo2a 7 timme sedan

Vi får väl anta att Slask-Peter visade stor solidaritet efter rättegången och tog det stackars övergivna ensambarnet med hem för att bjuda på saft, bulle och bolibompa.

Tyvärr så kunde inte Carl-Eric Cedvander vara med på bullkalaset, då han har fått lite svårt för att tugga och svälja på den senaste tiden.
9 personer gillade det här.

Guest 7 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

Evilchaos 4 timme sedan som svar till Guest

Är huvudet dumt får kroppen lida. Sketungarna får skylla sig själva.
7 personer gillade det här.

pappelle 8 timme sedan

Många av massmedias/TV s k reportrar, är mer vedervärdiga än Kortedala ligisterna!!!!
15 personer gillade det här.

seglaren 8 timme sedan

Undrar om Peter Linnes grannar vet om vilken unken människosyn han har, skulle vara roligt om några kunde lägga flygblad i brevlådorna hos Peter Linnes grannar.

De flesta journalister bor ju i MKF områden, "Multikulturellt Fria Områden" och klarar sig därför bra jämfört med andra Svenskar som "tvingas" bo med importen.

Det är på tiden att journalisterna får ta ansvar för vad de skriver, grannarna till de flesta journalister vet med all säkerhet inte om att deras "trevliga" granne journalisten tycker att importerade brottslingar är mer värda än Svenska brottsoffer.

SD 2014
10 personer gillade det här.

Draup 9 timme sedan

Helt otroligt. Sveriges journalister beter sig värre än den franska aristokratin innan - ja ni vet vad som hände med dem.

Vive la revolution! =)
8 personer gillade det här.

ayanami rei 9 timme sedan

Isf tycker jag synd om Breivik. Ingen familj var där, inga vänner och hela nationen hatar honom. Q_Q
6 personer gillade det här.

Västanfläkt 9 timme sedan som svar till ayanami rei

Åk och hälsa på honom. Han skulle säkert bli glad. Skriv inte vart du åker på din fejsbok bara.
3 personer gillade det här.

Bulten Bo 9 timme sedan

Man får väl bara hoppas att riksdagsmannen som driver denna blogg och som tillika sitter i riksdagens justititieutskott är mer inläst på juridik än vad denne vildsinte skribent är. Och att han därmed kan förklara skillnaden på att vara åtalad respektive vara kallad som vittne till en rättegång, samt att han kan uttrycka respekt för rättens agerande när man tillser att en målsman finns närvarande när en minderårig är på väg att ljuga sig fast i ett menedsåtal.
1 person gillade det här.

utrikeskorren 9 timme sedan som svar till Bulten Bo

Det är ett ytterst passande alias du har valt, drängfull och inte särskilt intellektuellt begåvad.

"Vittnet" har varit misstänkt för delaktighet i misshandeln och enda anledningen till att han inte står åtalad är att man inte rakt av kan bevisa hans deltagande.
Som vittne har han nu i sittande rätt tagit tillbaka vad han tidigare sagt i förhör. Åklagaren
gör helt rätt i att pressa grabben och göra jävligt klart för honom att mened är ett ytterst allvarligt brott.

Texten angriper journalisten för sitt medlidande med grabben och gör inget angrepp på rättens beslut att skjuta upp förhöret viket du försöker göra gällande. Tyder mest på att du har svårt för texter som innehåller ord med många stavelser...

Eftersom du tycks vara helt, fullständigt och totalt okunnig om skillnaden mellan åtalad och vittne så låt mig ge dig en ytterst grundläggande beskrivning: som åtalad kan du ljuga hur mycket du vill i rätten utan att göra dig skyldig till något brott; som vittne gör du dig skyldig till mened om du avviker det minsta från sanningen (som du har upplevt den).

Från Avpixlats sida har man upprepade gånger gjort klart att någon riksdagsman inte "driver" den här "bloggen". Har du bevis för annat så lägg då fram dessa eller tig.

Det är faktiskt ganska imponerande hur mycket stupiditeter du lyckas uttrycka i ett par rader av text. Tyvärr är det så att ju mer svagbegåvad man är desto mindre inser man hur svagbegåvad man är. Innebär alltså att du inte har en susning om hur dum du framstår här.
Jag klär dock av dig på det här viset helt för mitt eget höga nöjes skull samt för mina medläsares muntration.

Stick och brinn.
30 personer gillade det här.

Bulten Bo 12 minut sedan som svar till utrikeskorren

"skillnad på åtalad och vittne", hm, då kan du ju kika på den av skribenten satta rubriken, "GP-journalist tycker synd om gärningsman i Kortedalafallet". Mannen det handlar om är alltså vittne eftersom åklagare har ej kunnat finna att han är en "gärningsman" och sålunda ej åtalat honom för det. Att han sedan redan är dömd av Avpixlats folkdomstol är en annan sak, men den saken delar han ju med alla Sveriges alla andra invandrare.

Problemet om man driver en site utan angiven ansvarig utgivare (dvs, en sådan som personen nämnd ovan skulle kunda vända sig till om man anser sig ha blivit förtalad i skrift) är att de personer som gjort officiella tjänster för siten på goda grunder får antas ligga bakom den.

Läste igår en kommentar där det uppmanades att hänga Sveriges journalister offentligt i lyktstolpar samt att man hoppades att den aktuelle journalistens barn skulle utsättas för våld. Vad jag kunde se ryckte dock den jourhavande Sverigedemokraten inte in i detta fall och bad dessa kommentatorer om att "stick och brinn", men det kanske inte förvånar så många.

Tyckarn 7 timme sedan som svar till utrikeskorren

Du har bra glöd i pennan!
10 personer gillade det här.

Västanfläkt 9 timme sedan som svar till Bulten Bo

Vad mycket du kan om sånt här svårt. Du kanske kan berätta hur synd det är om den lilla minderårige? Han är faktiskt bara ett barn.

Guest 10 timme sedan

Jag tycker att avpixlat ska återgå till sina vuxna skribenter, när man släpper lös tonåringar som skribenter, kan det inte annat än spår ur.
Läsarkretsen kommer att sjunka som en sten nu när ni börjar ha hetsjakt på barn och handikappade.
Vi som inte tillhör den hårda flashbackkärnan accepterar inte sånt.
2 personer gillade det här.

Tyckarn 7 timme sedan som svar till Guest

Hetsjakt på barn?! Vi pratar om ungdomar som med brutalt våld nästan dödat en svensk sjukpensionär - kom för tusan inte och försök släta över det hela som om det vore ett vanligt pojkstreck. Dessa gärningsmän ska hängas ut så mycket som det bara går. Är man 16 år är man fullt kapabel att styra sina egna handlingar, de visste vad de gjorde. Och de har dessutom mage att flina åt det hela i rätten...

Men tyck du synd om dessa "baaaarn", du kan säkert skänka pengar eller baka en kaka åt dem...

Och vad det beträffar paralympiern så spelar det väl ingen roll om man är handikappad eller inte, har man begått ett brott så har man, det är inga förmildrande omständigheter att man är funktionshindrad, det har liksom inget med saken att göra.

Eller menar du att handikappade ska få begå brott för att det är "synd om dem"...?
25 personer gillade det här.

Västanfläkt 9 timme sedan som svar till Guest

Ja. Barn är man upp till 26 år enligt media. Vi kan inte ha baaarn som skriver på Avpixlat.
4 personer gillade det här.

Guest 8 timme sedan som svar till Västanfläkt
Kommentaren är borttagen.

Västanfläkt 1 timme sedan som svar till Guest

Menar du de tre paraolympikerna som anklagades för våldtäkt mot barn? Ja, de var väl handikappade på riktigt. Men det var väl inte det artikeln handlade om, eller?
1 person gillade det här.

Bagis 5 timme sedan som svar till Guest

Men lägg av nu. Nu blev du bara fånig. Läs dit eget inlägg igen och inse hur långsökt du resonerar
10 personer gillade det här.

Torxen 10 timme sedan

Gudars Skymning
3 personer gillade det här.

svennejavisst 10 timme sedan

fy fasen..ska inte skriva vad jag tycker,,men om ingen ruskar om skribenten på blaskan ,då är det kört.
5 personer gillade det här.

knoll2 11 timme sedan

Den lille 15-åringen hade kommit till tingsrätten ensam, utan föräldrar eller annan anhörig.

Svar: Var fanns de anhöriga till det lilla livet då han nästan sparkade ihjäl en svensk sjukpensionär? Fråga dig det istället du Peter Linné. Var är din empati med offret? Sådana där som du får mig att må illa och kräkas över tangentbordet. Du borde veta hut som de sade förr.
30 personer gillade det här.

BannlysHedersmord 11 timme sedan

Jag tycker inte att det ska finnas några åldersgränser för fängelse.
Om en grupp 15-åriga svenskhatande invandrare sparkar ihjäl en man så ska 15-åringarna sitta i samma fängelse som vanliga, vuxna mördare.

Är man vuxen nog att begå brottet så är man vuxen nog att ta straffet.
38 personer gillade det här.

Ann-Marie 11 timme sedan

Den lille pojken kom ensam utan föräldrar..... hmmm... var dom för upptagna med att lyfta bidrag för att ha tid att vara i rätten med slyngeln?
26 personer gillade det här.

Riku2 4 timme sedan som svar till Ann-Marie

Man kan väl hoppas att dom resonerade som så att det biter bättre om han får stå för det han varit delaktig i, ensam utan stöd.
1 person gillade det här.

Nemasproblemas 5 timme sedan som svar till Ann-Marie

De kanske är på semester i sitt hemland!
Semester betald av oss..
5 personer gillade det här.

Guest 11 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

Tyckarn 11 timme sedan som svar till Guest

Jag tycker man bara ska sätta alla PK-journalister på en stor jädra båt och styra den mot Gaza, men det blir ingen hemfärd. De får stanna där och de borde ju trivas med tanke på hur mycket de vurmar för islam. Ingen kommer sakna dem här hemma i alla fall.

8 personer gillade det här.

Kristian_29 11 timme sedan

Jag undrar. Som svensk journalist idag: hur står man ut med sig själv? Hur kan man fortsätta med yrket? Hur kan man sova om natten? Tror de på det de skriver själva? Tycker de att de gör rätt? Jag hade personligen bokstavligen spytt av illamåendet över mig själv. Och bytt yrke för att inte bli galen.
19 personer gillade det här.

jannejakan 11 timme sedan

Journalisten Peter Linné har skrivit till mig och flera andra tydligen och försökt rentvå sig. Han kanske borde skriva en artikel här på Avpixlat där han försöker reda ut sin tveksamma artikel. Jag läser om och om igen och jag kan inte få det till något annat än att han ömmar för svinet som nästan sparkade ihjäl Carl-Erik. Finns ju ingen anledningen att skriva på det sättet annars. Han hade ju lika gärna kunnat välja att skriva att förövarna hånskrattade i rätten, vilket bevisligen är sant. Men han valde det motsatta.

Tyckarn 11 timme sedan

Om man är i stånd att nästan sparka ihjäl en annan människa så klarar man nog av rättegången som stundar.

Om någon hade sparkat sönder Peter Linnés morsa när hon gick ut mitt på blanka dagen- hade han då gullat lika mycket med gärningsmannen i artikeln? Nä, just det. När man själv drabbas, då är det en annan femma.

Vilken solidaritet PK-etablissemanget visar...

(Redigerad av kommentatorn 11 timme sedan)
23 personer gillade det här.

Tyckarn 11 timme sedan som svar till Tyckarn

Felpost

Pelle Svanslös 11 timme sedan som svar till Tyckarn

Menar du Carl-Erik Linnés morsa eller Peter Cedvanders?

Jobbigt med korrekturen fredag natt? :D
1 person gillade det här.

Tyckarn 11 timme sedan som svar till Pelle Svanslös

Redigerat! Ja, fredagsnätter kan vara lite svajiga att skriva ibland...

katarina broman Top 10 11 timme sedan

Vore jag journalist så skulle jag inte våga/vilja berätta det för så många, allvarligt talat. Att vara personlig assistent eller undrersköterska eller konditor eller whatever är i dagens läge mer respektabelt och emottas inte med någon större skepsis. Att säga att man turnerar de stora gatstråken i diverse huvudstäder är snudd på mer respektabelt.
1 person gillade det här.

Rebeckass 11 timme sedan

Peter Linné, jag tycker att du åtminstone i detta fall kan släppa din politiska övertygelse och visa brottsoffret lite respekt.
Din artikel är oerhört smaklös.

27 personer gillade det här.

Bad4you 12 timme sedan

Inte konstigt att man hatar journalister som då Peter Linne, om du läser det här, vill jag upplysa dig om att du har en skruv lös, på allvar! Du tror att det handlar om baaarn va? Inte där de kommer ifrån i varje fall, för där anses de som fullvuxna män i föräldrarnas ögon om du inte visste det.
8 personer gillade det här.

MarreMarre 12 timme sedan

Den som följt Peter Linné rapportering av fallet i GP har svårt att tycka att han skrivit annat än objektivt om fallet. En mening, ryckt ur sitt sammanhang, som går att tolka på flera sätt ändrar knappast på det. Nog finns det lågvattenmärken inblandade här, men kanske inte där Avpixlat hävdar att de finns.

(Redigerad av kommentatorn 12 timme sedan)
2 personer gillade det här.

ShinZon Borg 11 timme sedan som svar till MarreMarre

Jo jag måste instämma att jag har svårt att se att han skulle på nått sätt tycka synd om pojken i artikeln. Visserligen uttrycker han ingen som helst sympati för brottsoffret. Rapporten om att inga släktingar dök upp var väl snarare ett enkelt konstaterande än stöd för killen. ..Men nu har jag förstås inte läst vad Peter skrivit tidigare och då kanske allt kommer i en annan dager.
3 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 12 timme sedan som svar till MarreMarre

I hear you! men du måste nog ta till lite mer bombastika toner för att höras i detta högljudda brus.

Blackstaff 12 timme sedan

Prata om en patetisk äcklig amöba.
Det hemskaste är ju att vi betalar sådan här skit, med våra skattepengar, via press'stödet. Fy f*n säger jag bara.

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: