måndag 20 augusti 2012

Våldtäkterna blir allt fler

Våldtäkterna blir allt fler: Våldtäkterna blir allt fler
Eftersom vi inte vann något OS-guld (eller?) så toppar vi ju en annan mindre smickrande liga.
På Snaphanen kunde vi häromdagen läsa att det numera sker 5 (fem) våldtäkter per dag. Bara i Stockholm. I juli anmäldes 149 våldtäkter i Stockholm. Hela 34 av dem var överfallsvåldtäkter.


För att få lite perspektiv på det hela, i Danmark skedde 18 våldtäkter fast då under ett helt kvartal!!

Pålitlige Affe har ur mycket torftig statistik från Brå, gjort en beräkning utifrån 1996 års tabell och har då pusslat ihop detta:


Det hela är så förskräckande att man inte kan låta bli att undra: var finns debatten om detta? Ja, var finns överhuvud taget några nyhetsinslag om detta? DN hade åtminstone publicerat en artikel om de accelererande överfallsvåldtäkterna i Stockholm, men denna går inte att få upp idag.

Så här skriver Affe:

Om en koppling görs till invandrares överepresentation i våldtäktsbrott blir det mycket explosivt. Det här vet förstås våra makthavare och myndigheter. Därför gör de allt för att vi ska sväva i ovisshet. Det handlar sällan om direkta lögner. Det vore för riskabelt. Effektiv propaganda handlar istället om att skapa osäkerhet. Osäkra människor är passiva.

Affe har även räknat på den absolut sista rapporten som Brå publicerade 2005. Men där tassar Brå på tårna och konstaterar bara:

I Brå:s förra studie gjordes ganska detaljerade analyser av de utrikes föddas och “invandrarnas barns” överrepresentation för varje brottstyp uppdelat på vilka länder/geografiska områden personerna kom från. Brå har denna gång bedömt att en så detaljerad analys inte är meningsfull.

Redan 1996 var invandrare från Nordafrika mest överrepresenterade. Men med tanke på att antalet som invandrat från Mellanöstern är så stort, toppar dessa i den rent kvantitativa frekvensen. Men i rena procentsatser dominerar förövarna från Nordafrika, d v s de nyvårade länderna som Tunisien och Egypten. Det är ju också ett faktum att nyvårarna har blivit ännu piggare på våldtäkter efter "revolutionen".

Svenskar begår våldtäkter i allt lägre grad. Men å andra sidan är ju detta bara en jämförelsestudie som visar den procentuella andelen av den totala statistiken.

I siffror blir det så fruktansvärt tydligt vad som har hänt med vårt land de senaste 35 åren.


Alltså, från det år då riksdagen beslutade att Sverige skulle bli mångkulturellt, brokigt och "amerikanskt", så har våldtäkterna ökat med, håll i er nu, 873 procent. Antal våldtäkter per dag är i hela Sverige 41 st. Då får man ju betänka att vi bara är 9,5 miljon invånare och att det knappast kan förekomma något större antal våldtäkter i norrländsk glesbygd där den sociala kontrollen är hård.


Ja, varför? Det är den stora frågan. Är det så enkelt att det är massinvandringen från kvinnoförtryckande delar av världen som ligger bakom? De som vid första bästa tillfälle skriker 'hora' åt en tjej som bara råkar gå förbi.

Den allmänna uppfattningen (även hos journalister, t ex Täppas) att män från Mellanöstern och Afrika har en tendens att pippa med allt som rör sig (ursäkta). Det är antagligen inte för att de har en större sexdrift än män i Europa, utan att kulturen i dessa delar av världen premierar sexuellt aktiva män. Ett bevis på deras mandom och makt. Våldtäkt har ju inte mycket med sex att göra. Det är en fråga om makt. Bevis för att man kan. Och det faktum att det ger en extra skjuts att använda sin "överlägsna" styrka gentemot kvinnor för att de ska förstå vem som har kommandot.

Det är väl detta genusmaffian menar med 'patriarkala strukturer'. Konstigt då att man inte agerar lite kraftfullare mot män från muslimska länder. Det är ju genom en liten intervention där de skulle vinna lite respekt. Åtminstone från mig.

Men bloggaren tror också att det finns ytterligare faktorer som spelar in. Den allmänna sexualiseringen av hela samhället. Kärlek är ute, sex är inne.

Jag har hört tjejer som sitter och snackar om "hur många". På P3 har man ett stående inslag mellan 23-24 som heter Ligga med P3. Där får man höra osäkra tjejer och killar som vill impa på varandra genom att jämföra antalet sexkontakter, antalet ställningar, antalet kön osv. Tröttsamt.

Vi har alla haft våra "vilda år". Denna ungdomsgeneration är på inget sätt unik när det gäller att leva rövare på marknaden. Men, en sak är annorlunda. Det är synen på relationer.

Vi, åtminstone jag, ville finna kärlek i första hand. Som obotlig romantiker har jag trott att det är en allmänmänsklig önskan. Men idag tycks sex vara prio nr ett. Sådana som snagget och kräkmedlet Tiina Rosenberg står i sina tal och predikar om "ha sex överallt, med vad/vem som helst, med så många som helst och hur som helst".

Jag vet inte om hon är någon direkt ungdomsidol, men någonstans planterar sig det här i unga människors hjärnor. Rosenberg är ju ingen vild ungdom precis så man kan ju inte förlåta henne p g a det.

Sex har blivit en livsstil och ett ideal. På något sätt har skalan förskjutits till att nästan likna arabhunkarnas bevisförande livsstil. Så då är det på något sätt mer förklarligt, sex är prio 1, relationer, mja, man får väl se vad som händer. Tjejer vill inte vara små ömtåliga sparvar, killar vill inte vara bögar. Någonstans har könen blivit mer lika varandra i sina sexuella beteenden. Men det är klart, i landet Hen är det väl detta man vill uppnå.

En annan tråkig statistik är antalet aborter som görs. Under 2010 gjordes nästan 40.000 aborter. Var fjärde graviditet slutade i abort. Bloggaren är ingen abortmotståndare, men jag tycker inte man ska använda det som preventivmedel heller.

Som liberal värdekonservativ (också en kombination!) så måste individens frihetliga rättigheter, följas av ett individuellt ansvar. En skyldighet att ta konsekvenserna av sitt handlande. Man måste i förväg ha förmågan att räkna ut vilka konsekvenser ens handlande kan få. Likaså är det en mänsklig skyldighet att förhindra att andra människor skadas. Och att någonstans ha en moralisk kompass för vad som är vettigt och inte.

Det sistnämda är kanske inget man har lärt sig som sjuttonåring, men det är föräldrarnas ansvar att förse sina barn med en moralisk kompass i den mån man kan utan att effekten blir den motsatta. Skolan, som i 40 år har bedrivit "hjernevask", försöker inpränta någon slags politiskt korrekt värdegrund som både är svår att ta till sig som 13-åring och som är så uppenbart uppfostrande till sin karaktär. Den är i det närmaste hotfull i sin utformning. Beter du dig inte så här så.....

Jag har skrivit det förut, men Värdegrunden har ersatt både grundlagen, juridiska lagar, sociallagen, läroplanen och naturligtvis föräldrarnas naturliga och okonstlade överföringar av värdefrågor till sina barn. Värdegrunden har skrivits ihop bara av en eller möjligtvis två anledningar: Vi ska hålla käften.

Människor tenderar att fungera bäst med personlig frihet under ansvar. Likaså fungerar hon sämst under trygghet utan ansvar.

Jag tror det handlar om detta. Medborgarna i detta land hålls uppbundna som teaterdockor i osynliga trådar genom det s k välfärdssamhället. Samtidigt som det kan kännas tryggt att alltid bli uppfångad om man faller, så är det ingen som kräver något av dig för att du ska bli det. Att växa in i en gränslös omgivning skapar såväl ångest, depression som utagerande och brottslighet.

Och det är just detta vi ser alltför mycket av idag.

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: