onsdag 22 augusti 2012

Somalier häktad efter sadistiskt överfall – tände eld på Rudolf « Avpixlat

Somalier häktad efter sadistiskt överfall – tände eld på Rudolf « Avpixlat: Somalier häktad efter sadistiskt överfall – tände eld på Rudolf

GROV MISSHANDEL/RÅN Avpixlat har tidigare skrivit om Rudolf Moilanen, 18 år, som festade med kompisarna lördagen den 30 juni i Jordbro. Tanken var att de skulle på efterfest vid stängningsdags men Rudolf var trött och ville hem. Han satte sig vid en busshållsplats där han somnade och vaknade när han brutalt överfölls av tre gärningsmän.

Han misshandlades grovt, rånades på jacka och telefon och därefter släpade de in honom i ett skogsparti strax bredvid. Rudolf kände plötsligt extrem hetta över ryggen och förstod att hans jacka brann. Gärningsmännen hade hällt någon form av brännbar vätska över honom. Rudolf skrek men istället för att avsluta den sadistiska gärningen satte en av gärningsmännen sin fot mot Rudols nacke och lät lågorna ta fäste. Rudolf fick panik och tog sig loss för att sedan rulla runt och därmed släcka elden. Samtidigt flydde de tre gärningsmänne. Rudolf slet av sig jackan och skjortan och tog sig med bar överkropp till ett bostadsområde, bankade på en dörr och fick hjälp.

Rudolf Moilanen fördes till Karolinska sjukhuset med allvarliga men inte livshotande skador inkluderat brännskador. Han överfördes sedan till Akademiska sjukhuset i Uppsala i väntan på en hudtransplantation. Rudolf fick blåmärken och skrubbsår över hela kroppen men främst brännskadades hans rygg och sparkarna tog bland annat i ansiktet och bakhuvudet.

När misshandeln började hann Rudolf se ansiktet på den mest aktive och delar av hans klädsel: röd keps, en mörk munkjacka och sneakers.

Rudolfs egna ord:

“…sen så hörde jag på engelska, de frågade om jag hade några värdesaker” och “sen så blev jag upplyft av nån arab, en eller två killar måste det ju ha vart, med tanke på att jag väger ganska mycket”.

Den 10 augusti greps en av gärningsmännen. Han sitter nu häktad för grovt rån och åtalet ska vara väckt den 27 augusti:

- Ahmed Mohammed Ali, f. 1993, medborgare i Somalia och skriven i Jordbro.

Jakten fortsätter på gärningsmannens två kompisar.

Södertörns tingsrätt, B 9818-12

Avstå från alla hätska utfall i stil med öga mot öga, tand för tand och diverse allmänt om somalier i övrigt.
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-22, 13:24 (Uppdaterat 2012-08-22, 17:00) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 21 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
220 kommentarer 2890 gillar mottaget
Dela på
Visar 74 av 328 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Pg50 0 minut sedan

Rasism är en sak,och det behöver inte ha med det här att göra. Men det här överfallet hade inte hänt om det inte hade funnits massor med somalier i Sverige. Nästa gång är det kanske din eller min tur att råka illa ut.

Mega Block 2 minut sedan

Lyder rubriken "Somalier häktad efter Saudistiskt överfall"????
Eller behöver jag nya glasögon?

Hugo Åkerstedt 9 minut sedan

tröttsamt.. varför kan inte svenskt rättsväsende statuera ett exempel ang gärningsmän?

jag menar.. om det blir kännbara straff och rejäl påföljd kanske dumheterna skulle minska!?

Gustav_Vasa 28 minut sedan

Hej moderatorn.
Hur går det med min kommentar, var den för salt? Kan inte minnas att jag skrev något särskilt radikalt.

Sverigefritt 1 timme sedan

Tyvärr kan jag inte skriva här vad jag tycker. Ni kan kanske gissa?

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
7 personer gillade det här.

Mega Block 1 minut sedan som svar till Sverigefritt

Självklart! Vi är för öppenhet och tolerans....noll rasism!

Exilenskalman 1 timme sedan

Utvisning borde vara klockrent i det här fallet.

Människor som med vilje går in för att skada, vanställa och förnedra andra människor ska inte vistas i ett civiliserat samhälle. Är de svenska medborgare ska de låsas in, permanent och utan möjlighet att någonsin komma ut, har de dubbelt medborgarskap ska de fråntas sitt svenska och utvisas. Är de utländska medborgare ska de utvisas på livstid.

På våra gator ska man inte riskera att bli utsatt för något sånt här.
20 personer gillade det här.

Guest 1 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

OnTheBeaches 1 timme sedan som svar till Guest

Jag ser att AFA och Expos svarta propagandister är igång igen.
7 personer gillade det här.

Snowflinga 1 timme sedan

Så är det när Sverige tar emot krigsskadade människor från hela världens oroshärdar. Denhär somalien och hans vänner bryr sig inte ett dyft om Sverige och svenskarna. De är bara här för att ta åt sig vad de kan. Fy skäms för politikerna som bjuder in dem!
11 personer gillade det här.

ingestark 1 timme sedan

Deportation till Somalia .
Behöver mer sägas?
12 personer gillade det här.

Harald_Harfager 1 timme sedan som svar till ingestark

Inte en chans att det händer. Han får väl ungdoms"vård" i något halvår.
1 person gillade det här.

kjellan11 1 timme sedan

Det här är ju inget mot vad dom stackars somalierna i Forserum råkat ut för dom har ju fått en sten inkastad i sina lokaler någon har blivit hotad o en misshandlad
7 personer gillade det här.

lnfidel 2 timme sedan

Vilka svenska nyhetsmedier följer upp utvecklingen kring detta råa överfallet? Inga och de kunde inte bry sig mindre, offret var ju ingen mohammedan. Därtill får ingenting bryta den röda tråden, nu när nyheterna i SVT och TV4 är upptagna med att sända snyftreportage (3 dagar i rad nu) om de stackars somalier som mobbats av ungdomar i Forserum.
18 personer gillade det här.

Bhoman 2 timme sedan

Att göra kaos med någon har ju visat sig vara helt lagligt om
man tänker på berikaren som åkte runt med bilen och offentligt
skulle göra kaos med någon .
2 personer gillade det här.

huckleberry_finn 2 timme sedan

Vardag för svenskarna i framtiden. Och även när man läser detta och tänker om det varit en somalie så hade bostad ordnats direkt.

http://hd.se/landskrona/2012/0...

(Redigerad av kommentatorn 2 timme sedan)
2 personer gillade det här.

Guest 2 timme sedan som svar till huckleberry_finn
Kommentaren är borttagen.

huckleberry_finn 1 timme sedan som svar till Guest

Nej svenskarna går med skyglappar och ignorerar totalt, vilket gör att vi definitivt är påväg mot utrotning. Svenssons begriper inte föräns det händer något precis utanför dörren. Om ens då. Fler och fler vaknar dock men frågan är om det är försent eller inte.
4 personer gillade det här.

igl123 2 timme sedan

Den enda positiva jag kan känna med detta är väl att Rudolf Moilanen röstar SD händanefter.
22 personer gillade det här.

Guest 3 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

Yasers horna 1 timme sedan som svar till Guest

En false-flag terroristanfall? Nä, sånt gör bara makteliten, vanligt folk är för snälla för att ens föreställa sig att sånt händer.MrXpander 3 timme sedan

Så går det när man ger pirater tillgång till landet. Sambandet mellan piratverksamheten och finansieringen av flygbiljetter till Europa är väl hyfsat uppenbar. Inna hade de inte råd att åka hit, de har dessutom haft en enorm inflation där pengarnas värde är zero, bara dollars som går att använda.
13 personer gillade det här.

Troslos 3 timme sedan

Råna en somalier= skatteåterbäring?
25 personer gillade det här.

FrittSverige 3 timme sedan

Man tycker sådant här borde lära alla "kulturnationalister" något. Afrikaner (negrer) kommer förbli afrikaner. Det är inte kultur som är ansvarigt, precis som de skapade den här stackars killens skador har de skapat sina kulturer. Felet ligger hos, INOM, de själva.

Precis såhär håller dom på i Afrika, i Haiti osv, exakt samma beteende trots kulturskillnader. Det kommer alltid handla om ras, inte "kultur". Ta lärdom och förstå detta, för annars kommer detta bli vardagsmat även här.
13 personer gillade det här.

Troslos 1 timme sedan som svar till FrittSverige

Största felet är nog kulturras.

Troslos 3 timme sedan

Somalier !!!!!!! och det kommer fler. Hemma är dom pirater vad ska vi kalla dom här utan att bli utskälld av övriga media. Sluta mata dom på hemmaplan och låt dom leva av vad sanden ger så kanske dom inte blir så väldigt många till.
15 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 3 timme sedan

Om det inte vore för alternativmedia hade jag inte fått vetskap om detta !

40 sanningsförvanskare snart arbetslösa på Svenska Dagbladet, fler lär följa...
37 personer gillade det här.

bittan 3 timme sedan

Hör vi inte idag om somalierna som blir hotade i småland, men acck va tyst det är om dom tusen tals Svenskarna som blir rånade o misshandlade och våldtagna av Somalier,
35 personer gillade det här.

ddayperspective 3 timme sedan

Man kan nog ändå påstå att de har inte respekten för medmänniskor som inte är muslimer speciellt välutvecklad och nog undrar man hur regering och riksdag tänker - OM de tänker?
Vad jag tror, ja det är mycket det. EN tänkbar sak kan ju vara att i nuläget inser faktiskt en majoritet att alltsammans har gått för långt och riktigt galet farligt, men ingen vet hur de ska kunna backa från vad de tidigare gjort och sagt. Kan mycket väl tänka mig att de sitter och tittar nervöst på varandra både i riksdagen och bland regeringens ministrar och under tiden bara fortsätter och gör det än värre med hopp om... ja VAD? Kanske de t o m har hemliga önskningar om att Sverigedemokraterna ska komma i ensam majoritet efter valet 2014 så andra får städa upp alla tokbeslut och de kan fortsätta sina bekväma politikerliv i opposition och klaga i kör på allt vad de inser att de själva borde ha gjort för länge sedan... De gamla riksdagspartiernas politiker kommer inte ha en chans att bli ihågkomna som några som gjorde gott för landet och svenskarna. Tvärtom som de som förstörde allt. Och jag känner på mig att de inte på några villkors vis kan beviljas ansvarsfrihet, utan faktiskt måste åtalas för vad de gjort och inte gjort.
12 personer gillade det här.

mGTFO 3 timme sedan

Häktad för grovt rån!!
- Va f*n är han inte häktad för den grova misshandeln alt, mordförsöket??

Detta är alltså tacken för att få komma till Sverige som flykting!?

Utvisning! Det ENDA rätta straffet!
...(jo det finns fler straff, men dom får vi ju inte skriva här)
15 personer gillade det här.

oren_felt 3 timme sedan

Åtekopplar till Forserum-somalierna, ramaskri över ett trasigt fönster, påståenden om förföljelse mm.
Somalier kan dock mangrant överfalla ensam pojke och misshandla, råna och slutligen försöka mörda honom utan att pressen gör rubriker om rashat!
Varför jag kallar Rudolf för pojke är att i Sverige kallas män 16-25 år för ensamkommande flyktingbarn. Dessutom är Rudolf yngre än Ahmed.
20 personer gillade det här.

naviclima 3 timme sedan

dom har förbrukat rätten å vara i detta land RETURN....
18 personer gillade det här.

Guest 3 timme sedan som svar till naviclima
Kommentaren är borttagen.

Tobo Lobo 3 timme sedan som svar till Guest

Hehe. En som följer Moderatorns regler.
2 personer gillade det här.

Guest 4 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

Nostalgikern 2 timme sedan som svar till Guest

Direkthämtad av Alliansen i sann borgaranda.
4 personer gillade det här.

Tobo Lobo 3 timme sedan som svar till Guest

Jag kan leva med det. Jag är fattig, men annars så hade jag bidragit.
3 personer gillade det här.

Troslos 2 timme sedan som svar till Tobo Lobo

Jag pröjsar din del bara du röstar för!.
5 personer gillade det här.

Tobo Lobo 1 timme sedan som svar till Troslos

Tack. Du är ack en vänlig man. Pinigt att vara fattig.

quinna 4 timme sedan

Sitter häktad för grovt rån????????? Vem faen bryr sig om vad dom stjäl när ens liv står på spel. Häktad för mordförsök OCH grovt rån skulle det stå.

Man tänker på sina egna barn och hur illa man mått om det hänt dem.

Stackars Rudolf. Hoppas han orkar gå vidare i livet.
36 personer gillade det här.

leonen 3 timme sedan som svar till quinna

felpost
1 person gillade det här.

Granit portion 4 timme sedan

Jag kan vara beredd att påstå att hälla antändlig vätska över någon och sedan tända på samt trampa på halsen absolut måste vara mordförsök. Jag _utgår_ ifrån att i framtiden kommer normalare dvs hårdare straff att delas ut annars är detta land rykt.
21 personer gillade det här.

Gustav_Vasa 3 timme sedan som svar till Granit portion

Du ska inte räkna med att staten gör någonting. Ingenting kommer att hända förrän SD sitter med egen majoritet i riksdagen. Fram tills dess kommer vi fortsatt att bli våldtagna, rånade, misshandlade, förnedrade och hotade. Och även om någonting skulle hända, vad gör tre-fyra månaders längre fängelsestraff när du bor lyxigare i finkan än vad du gör på lyxhotell i Somalia?
Vi folket, är lämnade åt vårt eget öde. Så enkelt är det. Prioritera stark vänskap. Organisera dig med dina nära och kära. Starta medborgargarden. Lite INTE på att staten kommer skydda dina älskade. Den tiden är förbi.
14 personer gillade det här.

Granit portion 2 timme sedan som svar till Gustav_Vasa

agreed!
3 personer gillade det här.

Humanist_PI 4 timme sedan

Om Ali döms för denna vidriga misshandel och inte utvisas kommer jag fullständigt att tappa all respekt för det svenska rättssystemet! En utländsk medborgare ska bara inte få utsätta en oskyldig svensk för något sånt här och få vara kvar i landet!
53 personer gillade det här.

Enulv 4 timme sedan

Som vanligt så visar somalierna sin uppskattning mot det Svenska folket som har givit dem så mycket. Tacksamhet.. verkligen. J -Ful ramsa- R
38 personer gillade det här.

tokigare 4 timme sedan

Media är inte att räkna med.
De är på alla Somaliers sida oavsett vilka brott de gjort sig skyldiga till.
50 personer gillade det här.

Strega_L 4 timme sedan som svar till tokigare

Tyvärr!
8 personer gillade det här.

ilch 4 timme sedan

Avundsjuka samt uppväxt i en våldskultur kan vara några förklaringar till att detta händer. Först vill folk komma till Sverige från fattiga och krigiska länder för att få det bättre. När de bott här ett tag ser de att svenskar har det mycket bättre och ofta väldigt mycket bättre.Svenska ungdomar har mobiler, kläder cyklar osv. I hemlandet var dessa våldsmän kanske rikare än omgivningen och hade en viss status. Här i Sverige har de låg status och lever på bidrag som inte ger något bra självförtroende. En del blir mycket avundsjuka och då kommer ondskan och hatet fram. . Flyktingar idag får mycket stöd men inga krav. Flyktingar från östeuropa som flydde undan kommunismen på 40-50-talet fick bo i baracker och sedan söka sig ut till de arbeten som fanns. De var märkligt nog mer tacksamma och har inte visat avundsjuka mot svenskar på samma sätt.
22 personer gillade det här.

Enulv 4 timme sedan som svar till ilch

Då kan dom väll åka tillbaka till sin sunkiga status då.
10 personer gillade det här.

Marcus_T 4 timme sedan som svar till Enulv

Samtidig førteller Koranen dem at de er de beste av alle mennesker. Denne kuffaren er det då inte så farligt med. Han er inte så mycket verdt.
11 personer gillade det här.

Sverigefritt 1 timme sedan som svar till Marcus_T

Jag tycker de är de sämsta av alla människor!
2 personer gillade det här.

farsartat 4 timme sedan

Skulle inte förvåna mig om gammelmedia försöker vända på det hela. Att gärningsmännen får sympatierna istället. Se bara på kortedala-fallet, där Cedvander blev brutalt misshandlad.
30 personer gillade det här.

RobertSt2 4 timme sedan som svar till farsartat

Rättegång pågår. De åtalade har jätteroligt: de skrattar åt hela 'showen'. De VET att de knappast kommer att få något straff alls. Kanske sammhällstjänst några timmar. På sin höjd. Och de som redan friats de firar väl nu.
19 personer gillade det här.

mrspiggy 4 timme sedan

Är det inte krig i Somalia,flyr man inte från våld och terror till lugna Sverige?
Men det går bra att komma hit för att råna och misshandla oskyldiga människor?

Var gärningsmännen irriterade över att dom inte fick tillräckligt med pengar, märkeskläder och ny mobil från svenska folkets kassakista?
19 personer gillade det här.

Asperger06 4 timme sedan

Jag undrar vad journalister och politiker tycker är så fantastiskt med dessa muslimer? Majoriteten av muslimer gör inget annat än ligger samhället till last på ett eller annat sätt, och ändå ska vi fortsätta att importera dem.
Jag hoppas att Rudolf återhämtar sig och blir fullt återställd, och jag hoppas att de neandertalare som gjorde så här emot honom får ett hårt och kännbart straff, samt att de sen utvisas på livstid ifrån Sverige.
29 personer gillade det här.

eva 4 timme sedan

Jag har inte ord för det som hänt Rudolf.
Min egen son har haft incidenter där gäng misshandlat och pratat om att gräva ned honom.
(Och rättsväsendet nonchalerar vad som händer)
Jag uppfylls med en frustration som förmörkar min själ till något jag inte vill vara.

Och nu snyftas det för fullt i PK-media om somalier som fått fönsterrutor krossat i sin föreningslokal.
Jag är inte heller så säker på att det är etniska svenskar som står bakom stenkastningen.
De hatbrotten i min stad begås av andra invandrare från MENA.
Det är bara "svennarna" det är fel på och som med media-manupilation får skulden.
44 personer gillade det här.

bjelke85 4 timme sedan

Svensk media är så orättvis, vinklad så man spyr!
Jag hoppas att alla i gänget samt deras familjer (som inte uppfostrat dem) får hårda straff!
26 personer gillade det här.

farsartat 4 timme sedan

Har inte kollat så mycket slaskpressen, men misstänker att man kommer att mörka vem/vilka som står bakom den avskyvärda handlingen.
Rudolf! Hoppas du återhämtar dig på alla plan.
20 personer gillade det här.

Emanuel Martell 4 timme sedan

Varför har man inte sett något om detta i media?
Tänk er nyhets rubrikerna om 3 svenskar försökt elda upp en babbe?

Det hade varit något....eller hur? :)
24 personer gillade det här.

friskus73 4 timme sedan som svar till Emanuel Martell

Ja då jäevlar hade det varit liv i hönshuset ska jag lova.
8 personer gillade det här.

Frilansare 5 timme sedan

Jag vill här underdånigt ställa frågan om varför vår högt ärade journalistkår inte slår upp detta stort? Samma kår har ju lyckats göra en höna av en fjäder när det gäller somalierna i ett småländskt samhälle (minns ej namnet) som påstår sig vara förföljda av ca 10 ungdomar...

Min enkla mening är att det är värre att försöka elda upp en människa levande än att kasta lite småsten.

För övrigt undrar jag om det är oartigt att be somaliska våldsverkare att lämna landet med nästa båt? Vi vill nämligen inte ha dem här!
48 personer gillade det här.

Arnold P Fisberg 5 timme sedan

Hmmm! Jag undrar vilket parti Rudolf kommer att rösta på som förstagångsväljare om 2 år?
14 personer gillade det här.

ingvardenstore 2 timme sedan som svar till Arnold P Fisberg

Mp.

zelotai 5 timme sedan

Skriver bajsAftonbladet och SkitExpressen om detta fall?

Jag ser att Expressen har TV-reportage "Polisen har i nuläget inga misstänka gärningsmän"

Hur var det med signalementet Expressen? Kanske man skulle gå ut med det för att få fast brottslingarna, eller?
13 personer gillade det här.

GustavIII 5 timme sedan

Såg just på nyheterna att villor utrustade med larm ändå länsats på värdesaker. Larmen hade tydligen blivit "utstörda". Detta var i DANDERYD, så nu blir även dessa fredade zoner angripna.
YES!
24 personer gillade det här.

ingvardenstore 2 timme sedan som svar till GustavIII

Gött!
3 personer gillade det här.

gbmye 5 timme sedan

Jag kan nöja mig med att artigt be herrarna att lämna vårt fosterland. Jag kan till och med starta en insamling för returbiljett hem för herrskapet.
6 personer gillade det här.

naviclima 5 timme sedan

Sen sitter somalier och åmar sig att man blivit påhoppad rasistiskt nånstans i småland och media kom ju galopperande direkt man lät ju inte barnen gå i skolan??? Men låt dom stanna hemma då vem bryr sig och vem bryr sig om svenska barn stannar hemma pga påhopp som blir kallade för svenne h-ra etc..Inte media iallafall. Det är skillnad på folk och fä tack media!!!
33 personer gillade det här.

Bosse Osbeck 5 timme sedan

Sånt får mig att må illa och bli förbannad, hoppas att idioterna får mycket hårda straff. Hoppas att Rudolf blir helt återställd.
20 personer gillade det här.

Thomas Sjölund 5 timme sedan

Detta är så chockerande. Säg inte att det är så, det kan inte vara en söt gosig
Somalier.. VAKNA!!!
18 personer gillade det här.

Gere 5 timme sedan som svar till Thomas Sjölund

Om inte detta renderar livstids utvisning så vet jag inte vad jag gör....

I detta fall kan man inte ens komma dragande med ett svenskt medborgarskap!
18 personer gillade det här.

Queensister 5 timme sedan

Tragisk misshandel
3 personer gillade det här.

viivilla 5 timme sedan

Det finns inget att säga... som inte är hätskt och nedsättande.

Stackars kille, hoppas han lyckas ta sig till någon av de säkra zoner som fortfarande finns kvar i landet.
20 personer gillade det här.

Yasers horna 5 timme sedan

Som muslim måste jag säga att det här är helt förkastligt. Man bemöter inte gästvänlighet på detta sätt.
10 personer gillade det här.

friskus73 4 timme sedan som svar till Yasers horna

Det påstås att det finns många muslimer som är så glada för att kommit till Sverige och leva som Svenskar då de flytt alla hemskheter och förtryck.
Varför bär de sig åt som idioter när de kommer hit då?

Jag efterlyste muslimer här inne på AP häromdan som kan stå upp för vårt sätt att leva då det knappt syns eller hörs någon muslim någonstans som kan stå upp för svensken och de Svenska värderingarna. jag säger inte att man behöver sluta att vara muslim, men ta seden dit man kommer och leva som en svensk och inte hela tiden kräva särbehandling för att man har en speciell religion.Så länge muslimer håller på att kräva deras rätt vart än de kommer,samt bete sig idiotiskt så kommer de alltid att bli ogillade, och värre kommer det bli ju längre "den gode muslimen" håller tyst.

Ps.eller så är det så att det inte finns någon muslim som vill ta ordet för västvärldens sätt att leva??????? Isåfall var är ni?

(Redigerad av kommentatorn 4 timme sedan)
16 personer gillade det här.

Guest 3 timme sedan som svar till friskus73
Kommentaren är borttagen.

olandja 2 timme sedan som svar till Guest

Menar du att islam har en sund syn på sex?
2 personer gillade det här.

Yasers horna 1 timme sedan som svar till olandja

Japp. Bästa jag känner till.

Tobo Lobo 3 timme sedan som svar till Guest

Du skriver säkert bra. Orkar bara inte med avhandlingar.

Trackbacks
Trackback-länk

Nationell.nu » Somalier rånade och tände eld på 18-årige Rudolf | Det svenska motståndets nättidning

08/22/2012 03:03 PM

[...] Somalier häktad Arkiverad i: Inrikes [...]
3 Somali’s Light Swedish Teenager on Fire During a Brutal, Unprovoked Attack | The Body Of Truth

08/22/2012 03:56 PM

[...] Original Swedish News Source [...]
En häktad för sadistiskt överfall – somalier tände eld på svensk pojke och sparkade honom i ansiktet - Fria Tider

08/22/2012 04:42 PM

[...] – Sen så hörde jag på engelska, de frågade om jag hade några värdesaker och sen så blev jag ...
3 Somali’s Light Swedish Teenager on Fire During a Brutal, “Racist” Attack « Christian Defence League (CDL)

08/22/2012 05:54 PM

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: