måndag 6 augusti 2012

Eliterna och vi andra « Avpixlat

Eliterna och vi andra « Avpixlat: Eliterna och vi andra

INSÄNDARE Jens Nilsson ordförande S i Jämtland och Europaparlamentariker beklagar sig i en krönika i Aftonbladet över att nationalismen breder ut sig i Europa. Nilsson försöker med ideologiskt bondfångeri från sitt socialistiska elfenbenstorn i Bryssel inbilla oss att européerna är lite dumma i huvudet och rasister som röstar fel, dvs. höger och är nationalister och främlingsfientliga etc.

Vad Jens Nilsson döljer är att han representerar en politisk elit som i stort sett tycker samma oavsett vänster eller höger! Den ideologiska utgångspunkten (klasskamp) blir en fernissa för att som övriga vänstern skuldbelägga alla som inte tycker likadant. Vi känner igen det från Aftonbladets Breivik-retorik. Att människor oroas av islamism och multikulturalism finns bara inte på kartan för den politiska elit som Nilsson representerar-

Nilsson och hans elitistiska vänner ser från en upphöjd position – långt från väljarna – ner på oss okunniga tölpar som inte förstår vårt eget bästa utan måste mästras och fostras till att bli anti-nationalister och multikulturalister. När så inte sker får Nilsson stora skälvan och yrar i vanlig ordning om nazism och nationalism, dvs. med en förvriden obefintlig verklighetsuppfattning.

Vilka är då eliterna som styr och sätter dagordningen? De s.k. partieliterna har förstås en given plats. Partiledare tar ställning i sakfrågor, men de är fast i elitismen! När ”känsliga” frågor kommer på tal går de inte emot den rådande ordningen av politisk korrekthet och multikulturalism. Både S och M är överens, så det blir till ett spel för gallerierna om en hundralapp hit eller dit i sjukförsäkringen. Att Sverige har tagit på sig det tyngsta flyktingåtagandet i Europa och att massinvällningen hotar främst de sämst ställda kommer de aldrig att föra någon debatt om eller problematisera.

Den politiska eliten backas till hundra procent upp av den mediala eliten. De två är lika som siameser så någon maktgranskning att tala om finns inte! Vi kan till stor del skylla det eländiga tillståndet i landet på politikerna och medias tysta samförstånd! De två eliterna har inget att tjäna på att ändra den multikulturella ordningen, med massinvandring och social nedrustning.

I Sverige har vi det extra knepigt med en facklig elit som går armkrok med vänsterextremister i stället för att stötta sina medlemmar. Det har gått så långt att facket tillsammans med Expo i bästa öststatsstil utesluter medlemmar som inte till till hundra procent sluter upp på den multikulturella agendan.

Även de med god ekonomi inom näringsliv och företagande bildar en elit som har allt att vinna på att importera billig arbetskraft. Att ta in hundratusentals dåligt utbildade och analfabeter ter sig som mumma för den ekonomiska eliten, då man kan slå sönder arbetarnas folks grundtrygghet!

Vi har fått en meritokratisk elit, lite av ett nytt frälse, omvärldsanalytiker, forskare, IT konsulter, fastighetskrämare, bankekonomer, copywriters och journalister etc. som anser sig vara lite förmer än andra, då de tjänar bra med pengar och har inte sina rötter någonstans, allra minst bland ”vanliga knegare”. Det är inte bara en ekonomisk klyfta som uppenbaras utan även en kulturell, med andra värderingar och uppfattningar. Vi kan här även baka in en byråkratisk elit av höga ämbetsmän som har mycket på att vinna på att stötta den rådande ordningen.

Till eliterna måste också föras kadern av snyltare på den alltmer växande asyl – och flyktingindustrin, i form av advokater, tolkar, hela socialvårdssvängen och allsköns fria företagare och andra aktörer som skrupulöst utnyttjar fördelarna med det multikulturella samhället och kapar åt sig bitar av de rullande skattemiljarderna. Den här sortens ”eliter” ser till penningen och egna fringisar och vad de kan suga ut ur systemet.

Vi har att se upp när politiker, speciellt den typ av elit Jens Nilsson representerar, då de helt tappat sin lokala, nationella och sin ideologiska förankring. Nilsson försöker trots det med tricket att mana till klasskamp för att få igång massorna och varna för högerspöket.

Vi ser en annan motsättning växa fram och den blir allt tydligare. Det är motsättningen mellan en samhällelig elit där uppe och så de andra som inte har rörelsefriheten, de ekonomiska möjligheterna och inte samma värderingar som finns där nere! Problemet för politiker som Jens Nilsson blir att de alltmer fjärmas från sina uppdragsgivare, de egna väljarna. Då hjälper det inte hur mycket ideologiskt svammel man lyckas uppbringa och domen kommer att bli hård från dem där nere! Diverse flumliberaler av samma skrot och korn ur den politiska eliten i mitten lär gå samma öde till mötes.

Natan
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-05, 20:12 (Uppdaterat 2012-08-05, 20:12) | Kategori(er): Insändare, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 79 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
219 kommentarer 2861 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 186 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


BitteJ 12 minut sedan

OT råkade till att fastna vid BBC sändningar nu, och då försökte någon pk journalist sätta dit nigel farage vilket var en ganska kul tillställning om ämnet inte varit så allvarligt. vet inte om BBC lägger upp sina hardtalks på nätet, men rekomenderar intervjun för intresserade.

impossiblemission 31 minut sedan

När har någonsin arbetaren betytt något?
Arbetaren är den man plockar fram och ljuger för när man vill vinna val.
Arbetaren är valboskap och inget annat.
Om arbetaren gör som överheten säger ja då kan han/hon vid något enstaka tillfälle få lov att delta i någon av överheten anordnad fest och få några smulor från det digra matbordet.
Arbetaren är också den som betalar merparten av alla skatter.
Genom den dolda arbetsgivaravgiften, inkomstskatten ,momsen och andra punktskatter så betalar arbetaren överhetens kalas.
Med arbetare betecknar jag alla ( tjänstemän inkluderade ) som är kollektivanställda och får lön från någon arbetsgivare. ( ursäkta om jag glömt någon )
Hade inte Sverige haft järn/stål, skogen, samt en högteknologisk industri så hade tillståndet varit värre än i Grekland.
Grekerna kör ut inte önskvärda, varför kan inte vi göra likadant?
Svaret på frågan är att det gynnar överheten att ha en " arbetskraftsreserv " för det håller arbetaren på plats.
Märk väl, det är arbetaren själv som betalar för det.
Man kallar det solidaritet.
6 personer gillade det här.

ingesanden 0 minut sedan som svar till impossiblemission

Tack.
Delar dina tankar,precis så är det.
2014 skall vi visa med vår röst på SD,att vi genomskådat PK-iternas falskhet.

ingesanden 1 timme sedan

Med skribenter som Natan och Mats Dagerlind kan den vanlige pursvensken inte förlora slaget
om vilka det är som har besittningsrätten till landet Sverige.

Eftersom vi är flest som knyter näven i byxfickan,är det bara en tidsfråga,innan helomvändningen sker.
Den kommer i valet 2014.
Därefter kan Sverigedemokratern starta upp en egen tidning och historien går igen som den såg ut i början på 1900-talet,när arbetarna slogs mot den tidens elit och 40-talets kappvändare som då trodde att det var PK att hålla på Adolf likt våra idag PK-iter som tror det är inne och PK att krama den islamska läran.

Historien upprepar sig och sanningen segrar till slut.
Kunde västvärlden besegra nazismen,kommunismen skall vi också klar av att besegra islamismen,som är grundorsaken till att Sverige idag har två läger, fega PK-iter och modiga män och kvinnor,som med sina skatter försörjer denna elit,som i sin egoism älskar sin egen plånbok och välbefinnande före sitt eget land.
11 personer gillade det här.

Varfor60 1 timme sedan

Mycket bra och träffsäkert skrivet. Just därför jag jobbar målmedvetet med att öppna ögonen hos folk. Denna vecka ska minst 1000 Avpixlat-flygblad delas ut.
12 personer gillade det här.

smutsig 1 timme sedan

Ja vi kommer ihåg, har skrivit om detta innan. Dessa människor, och särskilt typen som är så svag för dessa inkomster skall läggas på minnet.
1 person gillade det här.

realdemokraten 1 timme sedan

Inlägget "Eliterna och vi andra" tar upp väsentliga underliggande konflikter i samhället - men samtidigt - och det är mycket beklagligt - så utestänger artikeln alla de som vill ha en annan invandringspolitik och är socialister eller vänster.
Det är viktigt att framhålla att denna nomenklatura kommer från en elitistisk självutnämnd kader från både höger, mittenpartier och vänster. Det är förmodligen en stor majoritet bland socialdemokrater som också känner sig som främlingar i eget land men är nertystade av de som tror sig abonnera på den rätta moralen, eliten som inte ser skiten från sommarhuset på Österlen eller bostadsrätten på södermalm...

En förändrad invandrings och flyktingpolitik är en viktig och avgörande fråga för alla, såväl höger som vänster !

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
7 personer gillade det här.

christel2 58 minut sedan som svar till realdemokraten

Det är hårt att inse att numera betyder höger eller vänster ingenting förutom rena floskler. Vi måste förstå att glömma höger-vänster gnabbet,numera gäller eliten versus folket.De flesta i vårt land har ännu inte insett detta,och lämpligt nog för eliten så är det hårda konfrontationer höger-vänster, trots att rikspolitiken på båda sidor är densamma. Det måste finnas många förvirrade socialdemokrater ute i landet.När jag "vaknade" - det var när jag såg bilder på Mona Sahlin iklädd slöja i en moske,och insåg att det inte fanns något arbetarparti längre. Bilder på Sahlin i förorterna, inte ett enda valvärvarbesök på verkstads eller industrigolven - då insåg jag att landets arbetare inte längre betydde något för de styrande i partiet. De hade aldrig arbetat inom industri,kände inte heller arbetare,klyftan var total.Detsamma gällde facket.Sveriges pelare,de ute "på golvet" hade inte längre någon som förde deras talan. Många insåg detta,och partiet sjönk som en sten.Moderaterna drog nytta av det och kallade sig det nya arbetarpartiet...osv

1 person gillade det här.

tankfull 1 timme sedan

De som röstade på 7-klövern tänkte på sänkta skatter,miljön,höjda bidrag osv osv.Men eftersom invandringen tegs ihjäl så måste väldigt många väljare ha blivit totalt överrumplade av det som händer nu.Jag tycker inte att de har röstat för detta utan de har blivit förda bakom ljuset.Diktatur när man undanhåller människor information som påverkar samhället i så stor utsträckning.Mycket fult gjort!
17 personer gillade det här.

Basseng 9 minut sedan som svar till tankfull

Precis, svenskarna har blivit förda bakom ljuset, bra skrivet!

svennejavisst 1 timme sedan

Ang politikerna och polisens toppstyrning..märkligt att inte Leif GW Persson kandiderar som president (statsminister)..så kort och bra skriven krönika som innehåller de väsentliga delarna för att ett samhälle ska fungera .

http://www.expressen.se/kronik...

6 personer gillade det här.

Malaccasea 34 minut sedan som svar till svennejavisst

Javisst, Leif GW har en hel del poänger i detta med lokal polis - absolut. Men problemet
är att kunna hålla en klar rågång mot politikerna. Det tragiska är, att lokala partipampar
troligen kommer att lägga näsan i blöt och tala om hur polisen ska sköta sitt jobb. Och det
är det värsta som kan hända. I min kommun finns inte en enda politiker som begriper nåt
om polisverksamhet, skulle tro att det är likadant i många kommuner.
Så fort en politiker försöker mästra polisen, så ska dom ha ett stort rapp över fingrarna. Det
räcker att dom klantar till allt annat med sina "bananklasar" och sitt PK-tänk.
Den lokala polischefen kommer troligen att få fullt upp med att freda sig och verksamheten
från dessa "förståsigpåare". Sen du vet tjänster och gentjänster. I många mindre "kommuner" i USA fungerar det inte särskilt väl. Om polisen en natt tar en son till en politiker, vad händer då? Jo, då får sheriffen ganska säkert ett tfn samtal från någon och så
är "förhandlingarna" i gång. Fixar du inte detta, kan du se dig om efter ett nytt jobb t.ex.
Men visst, mycket skulle naturligtvis förändras. Kanske det inte är riktigt lika lätt som
LGW låter påskina.

Svensk_Tiger 2 timme sedan

Själv har jag sagt upp både tv-licens, kyrkomedlemskap och fackmedlemskap. Genom att urträda ur dessa kulturmarxistiska organisationer har jag fram till min pension sparat uppåt en halv miljon kronor. Det kapitalet kommer att behövas, för jag tror inte riktigt att övriga kommer att kunna leva upp till sina pensionslöften.
12 personer gillade det här.

Abbey_of_Thelema 1 timme sedan som svar till Svensk_Tiger

Samma här.. Kyrkan för 22år sedan, TV-Licens har jag nekat hela livet och Facket gick jag ur 2007.
1 person gillade det här.

Svensk_Tiger 2 timme sedan

Om det hade varit såväl att eliten vore "meritokratisk", men det är snarare en nepotism elit vi har inom samhällsinstitutionerna. Dina kunskaper betyder ingenting om du inte har rätt kontakter, och har du rätt kontakter behöver du inga kunskaper.
12 personer gillade det här.

mittmotto Top 10 2 timme sedan

Finns bara en sak att göra och det är att se till att se till att SD får så många röster som möjligt i valet 2014, det borde skaka om etablissemanget ordentligt.
Det är ett första steg i att återta värt land.
16 personer gillade det här.

YOTHI_TARZAN 2 timme sedan som svar till mittmotto

Även ifall vi får 12 procent så kan vi inte göra så mycket
2 personer gillade det här.

mittmotto Top 10 2 timme sedan som svar till YOTHI_TARZAN

12% är mer än dubbelt av det SD har i dag och dom skall tas någonstans ifrån :)

Personligen tror jag SD kommer att få runt 14%, vilket kommer att SD är här för att stanna och detta kommer att tvinga 7-klöver (eller hur många dom nu blir) att ta diskussionen med SD mer seriöst.
8 personer gillade det här.

CaptainAhab2010 2 timme sedan som svar till YOTHI_TARZAN

Men det visar att väljarskaran som föredrar sund nationalism växer. Röster som de andra vill ha, och vad gör man då, jo man anpassar
3 personer gillade det här.

Calaverra 2 timme sedan

Afrika för afrikaner, Asien för
asiater, vita länder för alla.
Ingen översvämmar Afrika med icke-afrikaner och ger dem
en massa bidrag, instegsjobb, gratis körkort och andra orättvisa
särrättigheter.
Bara i vita länder gör man detta. Bara ledare i vita
länder stöttar och främjar detta. Bara vita ungdomar och arbetslösa får lida av
det. Det pågår ett folkmord och du betalar för det.
"Anti-rasist" är bara ett kodord för
ANTI-VIT!


13 personer gillade det här.

vedbacken 2 timme sedan

hoppas att efter valet 2014 att alla dessa får skörda vad dom sått
2 personer gillade det här.

CaptainAhab2010 2 timme sedan som svar till vedbacken

Inte så snart men det kommer!
Hoppas att SD kan spetsa sin retorik ytterligare för att "tända" svensken.
4 personer gillade det här.

Pg50 2 timme sedan

Vänstern tjänar också på flyktingpolitiken. De ser att deras väljarunderlag försvinner när väljarna får det för bra. De tjänar på att välfärdssystemet vittrar sönder.
5 personer gillade det här.

svennejavisst 2 timme sedan

Likadant med Täby..Moderaternas skyddade verkstad..

http://www.aftonbladet.se/leda...
7 personer gillade det här.

svennejavisst 2 timme sedan

Kräv en omröstning av press stödet..medias rapportering till svenska folket är humbug..kräv Moderaternas avgång nu.Större hycklare finns inte..att sko sig på de skattebetalare som betalar med blod ..svett och tårar , är en stor skymf.
13 personer gillade det här.

AdarKomdenja 2 timme sedan

Demokrati är ett helt urvattnat begrepp i dagens Absurdistan, den sista sovjetstaten Sverige. Det är häpnadsväckande att majoriteten svenska väljare dagligen låter sig bedras, och saknar förmågan att genomskåda den beklämmande utvecklingen till rådande demokratur. Nisse i Hökarängen kan snart växlas mot sluttillståndet för Nicholsons rollfigur McMurphy i Gökboet.

VAKNA svenska folk, tillståndet är URUSELT!
11 personer gillade det här.

HuginMunin 3 timme sedan

Jag håller med om allt som skrivs i insändaren men när vaknar folket? När kommer dagen då vår dom blir hård mot eliten? Risken finns att det Sverige vi växt upp i inte längre går att återskapa!
11 personer gillade det här.

Karl_the_swede 3 timme sedan

Vi sätter vårt hopp till valet 2014 som en sista utväg. Landet är snart kört!!! - Demokraturen i vårt genomsjuka land tar snart livet av oss och hotar att förgöra vårt land - Det är ju nästan så man längtar till ett kungastyre!!! Hur skulle det kunna bli sämre???
11 personer gillade det här.

fransolsson98 3 timme sedan

Alla dessa improduktiva knallkorkar skulle må bra av flera års hederliga dagsverken tillsammans med lika många års praktik i t.ex. Kabul.
Givetvis skulle alla dessa improduktiva då både under sin tid som arbetare eller under praktiktiden inte ha någon lön utan endast logi och mat.
Då skulle ni alla få se på en snabb åsiktsändring som troligen då kunde förbättra även för alla oss produktiva.
7 personer gillade det här.

Mattias Stanton 3 timme sedan

OT

Sveriges 10 värsta P-syndare. Kolla namnen.

http://t.co/oHDaevHN

Måste bero på strukturell rasismen, eller hur?

8 personer gillade det här.

bowlaren 4 timme sedan

Eliten är liten, människorna många.
http://svenssonsfunderingar.wo...
8 personer gillade det här.

Nach 4 timme sedan

Juden = Eliten, DETTA I VÅRT LAND!?!?!?!?
27 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 4 timme sedan

Eliterna lever inte i den verkligheten som vi vanliga Svenskar tvingas leva i. Dom lever inte med våldtäkter,rånförsök,äldrerån,misshandel,hot,dom lever inte med islam och zigenare runt knuten.

Eliterna skall endast hålla klaffen.
14 personer gillade det här.

Nemesisdivina 4 timme sedan

Bra sammanfattning! Det senaste exemplet på elitismen är väl Tillväxtverkets sätt att unna sig lite belöningar får sitt dagliga slit, något som vi vanliga knegare kan se oss i månen efter.
Dessvärre visar utvecklingen, om man studerar historien), att det hela slutar i en krash för detrrådande samhällsskiktet (t e 1776, 1789, 1830, 1848, 1917).
Bäva månde Jens Nilsson då.....
12 personer gillade det här.

Sverige_Sverige_fosterland 5 timme sedan

Det bästa exemplet på detta "hyckleri" såg Vi när bulgariska "bärplockare" samlades vid den bulgariska ambassaden på Östermalm i Stockholm och stadsdirektören blev "skitnödig", för den "sanitära olägenheten", och bad kommunerna ute i Sverige att behålla "bärplockarna" tills vidare.

Inte kan det "fina folket" på Östermalm få verkligheten så abrupt förevisad för sig.
När detta "fenomen" tillhör landsorten!

(Redigerad av kommentatorn 4 timme sedan)
28 personer gillade det här.

Kollen 4 timme sedan som svar till Sverige_Sverige_fosterland

Ett utmärkt exempel!
5 personer gillade det här.

Stigalj 8 timme sedan

Åsikter är ofta bara en form av andlig tatuering och det är väl det som mest skiljer eliterna från vanligt folk längre ner i samhällshierarkin. Men det gäller ju även folk som befinner sig lite längre ner på trappstegen, "klättrarna" mot elitens nivå. De kallar sig gärna för "antirasister", "feminister", "blandkulturförespråkare", "liberaler", "humanister" och "världsmedborgare" och de är bra på att slänga ur sig diverse mantran som t.ex. "alla människors lika värde", "är inte rädd för det okända", "visa tolerans" och liknande inövade fraser.
Det påminner mycket om 70-talets kommunister när dom citerarade Marx´s teser som ett rinnande vatten men också om en duktig skolpojk som lärt sig sin läxa. Nästan alltid saknas konkreta exempel, fakta, verklighetförankring, egna erfarenheter och till och med logik. Men framför allt saknas hos de flesta "antirasister" & flumhumanister verkligt engagemang och äkthet i tonen vilket avslöjar att det mest är en form av andlig tatuering.
Kvinnor som överlag är mer måna om sitt yttre är ofta offer för denna anständiga och polerade attityd och det är säkert därför som SD lockar så mycket fler män än kvinnor. Vi göbbar är inte lika noga med hur det ser ut...
19 personer gillade det här.

surkart 7 timme sedan som svar till Stigalj

Väldigt bra sammanfattat. Elit kanske inte är helt rätt benämning på de här men för att särskilja dem så kan man använda den beteckningen, på dessa uppåtsträvare! Det där med kvinnor stämmer så bra, de verkar så aningslösa inför multikulti och den allmer påträngande islamiseringen. Det är ju kvinnorna som kommer att få ta den största smällen! Just aningslösheten är så påfallande!! Många kvinnor tycks resonera ungefär, är vi så snälla mot dem så kan de väl inte vara stygga tillbaka. Den sortens naivism är livsfarlig. Skulle det bli ett annat styre och inriktning på politik och samhälle skulle de här "tatuerade eliterna" snabbt svänga, då deras engagemang mest är en lätt fernissa.
14 personer gillade det här.

MetalHeadViking 8 timme sedan

Det är så mycket som sker den här sommaren med massvåldtäkter, masskriminella zigenare, lögner och mörkläggning från svensk media osv.

Jag tror SD kan slå rekord den här sommaren de kommande mätningar. De lär i alla fall höja sin lägsta nivå.
24 personer gillade det här.

Stefan1970 8 timme sedan

Någonting för Janne Josefsson att granska och belysa hur avskiljt från verkligheten rödvinskossorna lever. samtidigt som dom smörjer sitt eget krås med skattepengar. Teater är kraftigt bidragsfinansierat med skattepengar då speciellt de "finare" teatrarna som finns i Stockholm som inte vanligt folk har råd att gå på.

Det skulle nog få folk att lyfta på ögonbrynet hur deras företrädare i toppen lever på deras skattepengar.
15 personer gillade det här.

nuvetvi 8 timme sedan

Shakespeare är en signatur. Spekuleras i om det är en bildad Earl, närmast Greve i Sverige eller Count i England och i Oxford. Så varför klankar eliten i Sverige på anonymiteten här? Är innehållet som räknas.
1 person gillade det här.

Nogger White 9 timme sedan

"Vi har fått en meritokratisk elit ..."

Va? Om det ändå vore så väl.

"Att ta in hundratusentals dåligt utbildade och analfabeter ter sig som mumma för den ekonomiska eliten, då man kan slå sönder arbetarnas folks grundtrygghet!"

Ja, jo, att "slå sönder arbetarnas folks grundtrygghet" är ju en viktig förutsättning för att skapa ett gott affärsklimat med nöjda och köpstarka konsumenter. Det vet ju alla. Dumma dumma kapitalister med cylinderhatt och cigarr!

Va' fan, liksom.
3 personer gillade det här.

Delphi25 8 timme sedan som svar till Nogger White

Håller med dig. Jag skulle säga nepotismen breder ut sig allt mer, utan kontakter svårt att få vissa jobb. I dagens tjänstesamhälle/informationssamhälle gäller det också att ha mycket socialkompetens(kunna spela mindgames) tänk på alla mobiltelsamtal, e-mail och många ggr menlösa sociala konversationer för att höja sin status etc. Folk med vassa armbågar och hård attityd premieras inom dessa eliter. Ingen bra utveckling i mina ögon.

SD får minst 15% år 2014 det garanterar jag!

14 personer gillade det här.

Hablo_Verdi 9 timme sedan

Hej.

Så om jag har förstått det här rätt.
Så förväntar sig Jens Nilsson att jag som före detta Sosse ska fortsätta att rösta på Socialdemokraterna….?

Trots att 2010 så visade sig min partiledare Mona Salin att hon var korrupt och plundrar nu partiet på 144 000kr i månaden för ett statsminister arbete som hon inte har plus riksdagslön?
(Hon blev sedan symbolen för korruptionen i partiet och kallas nu Korruptions Måna i partiet.)

Trots att min hemort har förvandlats till ett invandrargetto och slum?

Trots att jag har blivit hotad med misshandel för att jag var Ateist inte Muslim?

Trotts att arbetslösheten växer och sossarna fortfarande insisterar på att importera mer arbetslöshet?

Trots att huvuddelen av denna arbetskraft är fundamentalistiska Muslimer och som inte har varit välkomna sedan 11/sep 2001?

O så var det Håkan Juholt?…..behöver jag säja nåt om den :Idioten???? :lol

SORRY!!! MEN JAG FORTSÄTTER NOG ATT RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA TACK!

M.V.H
Hablo Verdi
39 personer gillade det här.

O_Rolig 9 timme sedan

Mycket bra och talande. Hatten av för skribenten!
10 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 10 timme sedan

frågan är hur den "politiska eliten" skall få ihop det i slutändan? Det de i dag kallar för nationalism är mera en form av protektionism. Till och med vänsterfacket står för protektionism när de ser sin hegemoni hotas. Sverigedemokraterna är till viss del protektionistiska eftersom de vill skydda och värdesätta det samhälle vårt folk under stor möda skapat. Sverigedemokrater är inte annorlunda än andra när det gäller att vara givmilda till behövande och utsatta, men de accepterar naturligtvis inte att man ersätter givmildhet och tolerans mot andra med de trolleritrick som den "politiska eliten" sysslar med och som utarmar Sverige både kulturellt och ekonomiskt. Det senare är vad som sker i den politiska verkligheten och som vanlige Svensson känner av snarare än högstämda politiska manifest och pamfletter. Den "politiska eliten" saknar kontakt med Svenssons verklighet! Då blir det som du skriver Natan! Bra betraktelse!
8 personer gillade det här.

Berit 10 timme sedan

Bra insändare.

Alla i eliten deltar i ett välregisserad skådespel som går ut på att få oss tro att de vet bäst och vill oss så väl, att det är stor skillnad mellan de olika partierna i 7-klövern och att media granskar makten och rapporterar om verkligheten.
16 personer gillade det här.

Saxtorparen 11 timme sedan

Politruk.
2 personer gillade det här.

Västanfläkt 11 timme sedan

Wow! Mycket bra skrivet, Natan och helt sant. Det finns en massa opatrioter som gör karriär och oknytt till företagare som gör sig en hacka på skenasylantindustrin.

Bara det faktum att all konsumtion som bidragsasylanter står för är betald av skattemedel. Alltså för varje krona näringslivet får in från de pengarna vi handlar varor för så betalar vi ett antal tusenlappar till för att utlänningar ska köpa samma varor en gång till. Det gäller livsmedel, kläder, möbler, hyror, mobiler, tv-elektronik, hushållsapparater, semester- och s.k. rekognoseringsresor hem. etc etc. Speciellt ikea måste tjäna storkovan på detta. Sedan för de över pengarna till Luxemburg. F. vad jag retar mig på det.
24 personer gillade det här.

Karl Schwed 12 timme sedan

Här är länken till artikeln AB

http://www.aftonbladet.se/deba...
3 personer gillade det här.

Berit 11 timme sedan som svar till Karl Schwed

Tack. Jens Nilsson får inte mycket medhåll bland kommentarerna, inte så konstigt med detta svammel till debattartikel. Han har inget annat att komma med än öppna gränser och mera invandring, inga förslag alls på lösningar på de problem som EU brottas med.
12 personer gillade det här.

Elsa 12 timme sedan

Tack Natan.Men vill att du skall veta att många akademiker även röstar SD.
28 personer gillade det här.

Gere 9 timme sedan som svar till Elsa

Så sant så, här har du en!
9 personer gillade det här.

evolution2000 12 timme sedan

På en före detta arbetsplats som jag av förklarliga skäl vill hålla hemlig, arbetade en "öppet sverige Demokratisk kille".
Han hade gått igenom en skilsmässa och blivit "förvisad" till förorten Lövgärdet utanför Göteborg. Som enda svensk i området, så försökte han upprätthålla någon form av lägsta godtagbara civilisations nivå. Han försökte tålmodigt under tio års tid förklara att om jag satt min nyckel i det här låset, på den här tiden, den här dagen, så betyder det att det är min tvätt tid. Inte din! Han försökte informera om att papperskorgar står utplacerade strategiskt så att man kan slänga skräpet där, och inte där man går och står. Han försökte också informera om att sandlådan var till för små barn att leka i, och inte för vuxna att grilla i. Så där höll han på. Konstigt nog var det enbart vissa grupper han tvingades informera, medans det verkade vara självklarheter för andra.
Jag har ingen förklaring på det eftersom det enligt uppgift inte är någon skillnad på kulturer.

På jobbet var han ungefär likadan. Artig, noggrann, trevlig och korrekt. På morgonen då städbolagets extremt hårt arbetande och lika extremt lågt avlönade kader med invandrare kom inspringande. Då alla moderater, socialdemokrater, folk och miljöpartister med illa dolt förakt inte ängnade dem ens en blick. Inte ens bemödade sig med att kosta på sig ett leende..däremot gärna en fnysning. Då stod han alltid leende där och hälsade godmorgon och välkomna.

När de kvinnliga mellancheferna tog paus från pladdret om vem som hade framgångsrikaste maken, barnen, vänninnan eller släktingen. När de slet sig från kacklet om senaste köksrenoveringen eller trädgårdsprojektet och suckande började beklaga sig över dessa "lata städerskor". Då tog han alltid, utan undantag städerskorna i försvar genom att pedagogiskt förklara för dessa självutnämnda ubermänniskor att om man betalar för 10 minuter. Då kan man inte få städning i 60!

När det var fika..var han ofta den som satte sig ner och pratade med "utlänningarna". Genuint intresserad, alltid engagerad...men aldrig mesig. De öppna socialdemokraterna, vänster, folk och miljöpartisterna. Moderaterna och alla de andra...men faktiskt mest sossar tycker jag..visade med all önskvärd tydlighet att "måste ni sitta i vår matsal"?

Men! Som sagt! Han var öppet Sverigedemokratisk. Sånt är man inte ostraffat! En fullständigt obefogad och orättvis och faktiskt arbetsrättsvidrig förflyttning genomfördes! Behöver jag tillägga att facket var ungefär lika behjälpliga som man kunde förutse!

Med försörjningsansvar för barn, så var det inte så mycket han kunde göra..foga sig.
Efter 10 år i förorten. X antal vandaliserade bilar, otaliga hundskitar genom brevlådan, nyårsraketer genom fönsterrutorna, hot, nattliga dörrbankningar, brinnande tygtrasor på balkongen och så vidare..så gav han upp, och övergav förorten åt sitt öde.

Det här är en historia om elitismen i det lilla. Den förljugna, korkade och politiskt korrekta!
84 personer gillade det här.

Johannes Brahe 11 timme sedan som svar till evolution2000

Jag tror att människor som är medvetna om och intresserade av sin egna etniska tillhörighet och kulturella identitet i högre utsträckning är seriöst intresserade av andra olika etniciteter och kulturer. För vänsterliberaler är jorden en enda rödgrön röra där alla "är lika": De behöver inte intressera sig för människorna runt omkring och vilka de är. Att vara just PK tycks vara fullt tillräckligt för dem. Politisk korrekthet innehåller en stor dos feghet som döljs med arrogans. Den arrogansen kan alla runt dessa individer känna, invandrare som svensk.
26 personer gillade det här.

nuvetvi 11 timme sedan som svar till evolution2000

Sorgligt!
15 personer gillade det här.

Andrej Dokic 12 timme sedan

Offus topicus.

http://www.expressen.se/nyhete...

Plötsligt går det bra att skriva ut varifrån personen kommer. Låt gå att tonårstjejen är försvunnen och att ett signalemente är viktigt.

Men min fråga är, varför är det då ett sådant ståhej när folk gör brott och polisen råkar påpeka varifrån personen kommer? Då skriker all OK media i högan sky. Då borde det vara ännu viktigare att kunna påvisa vem personen var, efetrsom ett brott begåtts och det borde underlätta för att fånga in den kriminelle.

Ibland är det visst PK att tala om vart personen kommer ifrån, som tex nu, men kriminella ska hållas hemliga. Väldigt lustigt. :-o
Megaportion med hyckleri.

(Redigerad av kommentatorn 12 timme sedan)
26 personer gillade det här.

Johannes Brahe 10 timme sedan som svar till Andrej Dokic

Tja, Politisk korrekthet är att vinkla all mångkultur åt det positiva. Ett söka efter en försvunnen tjej är PK och ett positivt engagemang. Att efterlysa brottslingar är fegt angiveri och att tjalla. Man ska inte belysa avigsidorna av mångkriminaliteten. När det är hemskt rynkar man på näsan och tittar bort. Möjligen att man tänker lite på den arma invandraren som av hunger och nöd begick ett dramatiskt rån och nu är än mer "förföljd". Socialistiskt klasskampstänkande på dagisnivå.
9 personer gillade det här.

MENA-hyena 12 timme sedan

"Meritokratisk" vet jag inte. Vad har dom för meriter att snacka om? Det är ju rena rama kusingiftet i etablissemanget, nepotism så det bara skriker om det.

99% av alla topp-politiker har aldrig haft ett riktigt jobb eller producerat nåt överhuvudtaget, dom föddes till sina positioner, och tillsammans påminner den mediala och politiska eliten om bottenskrapet som alltid blev valda sist till fotbollsmatcherna på rasterna.

Nej, idi*ter är dom ju allihop; dom minst lämpade att leda landet man kunnat skrapa fram. Bruna om munnen är dom dock - stinkandes avföring ur käftarna, och pratandes ur rö*arna.
22 personer gillade det här.

leif clavenheim 12 timme sedan

Snabbaste sättet att bli nationalist är en OS-medalj.
10 personer gillade det här.

nuvetvi 12 timme sedan som svar till leif clavenheim

En i landet då i varje fall. Eller ett par högst ? :)
1 person gillade det här.

Illwillfn 12 timme sedan

Helt OT:
http://www.svd.se/nyheter/utri...

Skytten beskrevs som en vit man i 30-årsåldern...

Kära förrädare på SvD, varför är det relevant att skriva ut förövarens hudfärg i detta fall? Inofficiellt så vet vi alla varför (läs: han var vit), men jag undrar över er officiella anledning.

(Redigerad av kommentatorn 12 timme sedan)
33 personer gillade det här.

Gere 9 timme sedan som svar till Illwillfn

SvD har tyvärr sänkt sig till koncernkollegan AB:s nivå!

Se t ex rapporteringen om gårdagens evenemang på Norra Bantorget.
6 personer gillade det här.

AnnaKonda 10 timme sedan som svar till Illwillfn

En albino från Afrikas djungel?
6 personer gillade det här.

ipincase 11 timme sedan som svar till Illwillfn

Det är ju en stor sensation när en vit skjuter, så då måste man markera det extra noga.
19 personer gillade det här.

MENA-hyena 11 timme sedan som svar till Illwillfn

Vilka äckliga antivita, rashatande förrädaräckel dom är!
15 personer gillade det här.

GustavIII 12 timme sedan som svar till Illwillfn

Samma info på TV4.
16 personer gillade det här.

Knut_Zweistein 10 timme sedan som svar till GustavIII

samma på

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: