tisdag 21 augusti 2012

Alla är Breivikare tycker Aftonbladet

Alla är Breivikare tycker Aftonbladet « Avpixlat: Alla är Breivikare tycker Aftonbladet

FULMEDIA Aftonbladets Petter Larsson skrev för ett tag sedan, i en massivt name-droppande krönika på tidningens kultursida, en dödsdom över i princip allt och alla som bara nämnt invandringen som en företeelse som kräver vissa insatser.

Att slakten på Utöya var ett barbariskt hat- och vansinnesdåd torde väl alla, oavsett politisk hemvist, hålla med om. Men Petter Larsson menar att vi nu har glömt terrordådet och återgått till vår vanliga rasistiska vardag. Så här skriver Larsson:

Samtidigt skapade terrordåden en möjlighet att pressa tillbaka rasismen. För även om Anders Behring Breivik tillhör en extremistmiljö, så är han samtidigt en produkt av den breda antimuslimska våg som burit högerradikala partier in i Europas parlament och som påverkat den etablerade politiken och offentliga debatten. Nu kunde var och en se vilka monstruösa handlingar som retoriken om de farliga främlingarna fött. Ett fönster mot ett mer civiliserat samhälle öppnades.

Så följer då raden av de politiska grupperingarna, regeringen, journalisterna, organisationerna och NGO:s (oberoende, ideella organisationer), som tydligen alla har trampat ner sig i rasistträsket. Det Petter Larsson fullständigt missar är frågan: Varför finns alla dessa dessa funderingar och bekymmer över invandringens effekter och konsekvenser? Är verkligen allt ett hopkok av unkna fördomar utan någon som helst verklighetsförankring?

Har Petter Larsson, som sitter på den rikstäckande, mest köpta tidningen alla kategorier , inte läst sin egen tidning om upploppen i förorterna, invandrarnas stora överrepresentation i brott, särskilt våldsbrott och t o m i absoluta tal majoritet när det gäller sexbrott? Har han inte hört talas om hedersmorden och utbredningen av fundamentalistisk islam i bl a källarmoskéer, invandrargängens sammandrabbningar med skottlossningar och mord? Har han inte hört talas om civilsamhällets förfall när brevbärare inte längre törs dela ut post i vissa områden och brandkåren, ambulansen måste ha polisbeskydd när de rycker ut?

Ser Larsson ingenting av den islamisering som sakta vinner mark med politikers och byråkraters tysta medgivande? Svenska tjejer som dagligen blir ansatta med okvädningsord och tafsande i skolan, svenska tjejer som färgar sitt hår svart för att få vara ifred, som löper hög risk att bli gruppvåldtagna av muslimska killar om de går hem ensamma genom mörka och ödsliga stadsdelar.

Märker inte Larsson hur man separerar kvinnor och män i simhallar och gym för att muslimerna kräver det? I allt högre grad tillåts muslimska kvinnor att bära huvudduk i jobbet, t o m inom sjukvården tummar man av religiös undfallenhet på regler på arbetsplatserna beträffande hygien och ändamålsenlig klädsel för arbetet på ett sätt som äventyrar patientsäkerheten och ökar risken för smittspridning. Och muslimska kvinnor kräver kvinnliga läkare medan männen kräver manliga läkare. När läkarna själva är invandrade muslimska män uppstår andra problem, som kommunikationsproblem med patienterna och samarbetssvårigheter med kvinnliga chefer.

Ser Larsson inga problem med att det obstrueras mot helt rimliga krav på anpassning till det svenska samhället med ständiga anmälningar till DO för kränkning och diskriminering pga religionstillhörighet eller etnisk grupp så fort galoscherna inte passar? I nästan samtliga fall får den förorättade dessutom rätt. Eller så gör DO som i fallet med kvinnan som skulle göra sin förskolepraktik iförd niqab. Man förhalar avsiktligt ärendet tills saken är praktiskt utagerad och författar sedan ett uttalande om att det troligen hade varit fråga om diskriminering om saken prövats. Allt för att undvika prejudicerande domar av ett slag som skulle kunna innebära en begränsning av rätten att utöva fundamentalistisk islam på arbetsplatser, i skolor osv och detta trots att undersökningar visar att en förkrossande majoritet av svenskarna vill se ett förbud mot sådant.

På den danska sajten Snaphanen finns massor av material samlade från en rad länder, från de nordiska länderna till Indonesien och Malaysia. De beskriver en värld som i allt högre grad splittras sönder i fraktioner och konflikter dem emellan.Hälften av alla muslimer världen över vill ha islamistiska samhällssystem baserat på sharialagar. Om man undantar västländerna så ligger siffrorna på c:a 70%. I de länder som har genomgått “den arabiska våren” som Egypten, önskar sig 77-78 procent islamistiskt styre. I tidigare relativt västvänliga länder som Egypten och Turkiet, där kvinnorna tidigare gick i västerländska kläder bär nu kvinnorna slöja eller t o m heltäckande niqab. Den senaste nyheten är att Egyptens nyvalde president nu reser till världensd mest totalitära islmaistiska land, Iran, för att återknyta de vänskapsband som klipptes för flera decennier sedan efter att Iran 1979 gick in i det medeltida muslimska mörkret.

Den eminenta krönikören Julia Caesar skriver om spelet bakom “den arabiska våren”:

Vem är det som talar för den syriska oppositionen? Vilka är rapportörerna, talesmännen, ”Syrienexperterna” och ”demokratiaktivisterna”? Vilka döljer sig bakom medias förenklade bilder av ”de onda” och ”de goda?

Det ofta citerade ”Syriens nationella råd” (Syrian National Council, SNC) är varken demokratiskt eller syriskt. En av SNC:s främsta talesmän är en kvinna vid namn Bassma Kodmani. Hon bor i Paris och har deltagit i flera av Bilderberggruppens möten under uppgivande av olika nationaliteter. SNC omfattar även Muslimska Brödraskapet, är nära knutet till västmakterna och har ända från början krävt utländsk intervention i Syrien.

Och enligt The Guardians Charlie Skelton så har såväl USA som Storbritannien understött den syriska oppositionen sedan 2005. Därmed har alltså två av världens stormakter bidragit till islamiseringen i svallvågorna efter “den arabiska våren”.

Inget av denna verklighet ser Petter Larsson. Däremot ser han en massa Breivik-spöken överallt. Som tur är ser allt fler svenskar också vad personer som Petter Larsson går för, ser deras skygglappar och genomskådar deras lögner.
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-21, 17:12 (Uppdaterat 2012-08-21, 17:28) | Kategori(er): Invandring/mångkultur, Islam, Media, Politik, Religion

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 30 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
220 kommentarer 2890 gillar mottaget
Dela på
Visar 48 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
3 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


PFEP 4 minut sedan

Tragisk text av Petter Larsson, det är just personer som han där skapar den avmakt hos folk där kan få vissa individer att gripa till våld.

BluEightTwo 5 minut sedan

Sådana inkvisitorer som denne Larsson gör mig riktigt illamående. En hemsk typ - helt enkelt..
1 person gillade det här.

flagganitopp 7 minut sedan

Petter Larsson är en verklig hjälte som bekämpar brunhögern. Heder åt honom!!

prillan 2 minut sedan som svar till flagganitopp

Haha, är det därför hela redaktionen är brun kring munnen?......

naviclima 10 minut sedan

Han bor väl på södermalm sitter med sin kaffelatte och myser men sen måste man ju tjäna lite pengar till hyra mat osv men man vill ju visa sin sida som man inte har en aning om och då skriver man lite ditten och datten så blir alla nöjda??? Det är väl vad vi naiva Svenskar vill höra braiga Sverige som tyvärr Mr Larsson inte fattat och inte sett ett skit av för har man skygglappar och vill få ett bra renome från v,s och mp så fortsätter man med ögonbindel och ser ingenting!!!!!

Kjell 15 minut sedan

Om dylika skribenter som denne Herr Larsson tillåtes fortsätta obehindrat med sina skrivövningar så är dock risken inte helt försumbar att det framledes kan poppa upp en och annan ny copycat a lá Breivik!
2 personer gillade det här.

tokigare 16 minut sedan

Den sk. Antiislamiska vågen är ett resultat av att statsmän i åratal kört över sin egen befolkning och fyllt deras länder med människor från medeltiden.
Till detta skall också läggas att den inhemska befolkningen fått och får än i dag försörja dessa tills de dör.
Lagar ändras till det sämre för den inhemska befolkningen och för att passa nykomlingarna bättre.
Snart är våldtäkt, rån och misshandel inga brott så länge en invandrare begått dessa.
Hur jvla mycket mer skit skall man behöva tåla?
4 personer gillade det här.

gbmye 16 minut sedan

Men har vi inte lärt oss någonting? En präst sa en gång; "Man kan inte frälsa Satan". Man kan inte prata förstånd med en Stalinist heller. Numera kan man utöka dem som är bortom all räddning från sin egen enfald. Journalisterna!
8 personer gillade det här.

kaamins 18 minut sedan

Vilka sjuka journalister vi har , suck !!
7 personer gillade det här.

BitteJ 23 minut sedan

med tanke på sveriges undfallenhet för religion så är det väl på tiden att rökare och snusare bildar sina egna religioner och kräver egna rök rum, tider på dagen som är heliga och ses som minoritet, de skall allt så arbetet först för att inte anmäla till DO osv.
detta med tanke på att essunga kommun nu skall ha en helt rök och snusfria anställda, däremot har jag inte hört något om fastande och slöjbärande som borde vara minst lika störande för många.
någon stans måste politikerna tänka till, klädsel,bönetider osv måste i första hand passa samhället och arbetsplatsen, annars kan man ju börja kalla allt religion för att få egna regler.
6 personer gillade det här.

bowlaren 25 minut sedan

Dessa som hyllar invandringen, nämner aldrig att man vill ha invandringen som en billig arbetskraft, hur humant är det ?
http://svenssonsfunderingar.wo...
5 personer gillade det här.

stefan101 26 minut sedan

Ja en riktig name-droppande skitstövel,som försöker skuldbelägga och demonisera varje kritiker av den förda Svenska invandringspolitiken,tänk om man skulle ge denne person någon makt, då skulle de flesta av oss sitta bakom galler........
7 personer gillade det här.

Naughtyboy 26 minut sedan

Seriöst..! Vem läser det dygnbladet? Alla vet ju att det är andra sorteringen skadat gods som håller till där... Att dom ens kan få ihop en nyhet på egen hand är ju helt otroligt.
4 personer gillade det här.

Calle86 28 minut sedan

Tack för att ni finns Avpixlat, och sätter sådana verklighetsfrånvarande idioter på plats. Man undrar vilken planet de lever på. Tack och lov vaknar många nu ur sin dvala som Aftonbladet med flera har försatt dom i.
9 personer gillade det här.

Lennart Johansson 30 minut sedan

Muslimska kvinnors klädsel med schal och påsliknande klädsel ger en tydlig signal; TILLTALA INTE MIG!
Trots att jag mött tusentals sådana varelser, har jag aldrig sagt något till någon.
Detta måste definitivt tolkas så, att jag respekterar det mångkulturella samhället!
2 personer gillade det här.

allnicknamestaken 31 minut sedan

Bara för att lätta upp stämmningen så kan jag berätta att jag fikade med en äldre dam som under samtal om ditt och datt sa "jag skall rösta på den där Åkesson jag" hon hade varit inne på AP och tittat på JÅs sommar tal och blivit "frälst".

Ja ha då bockar vi av en till då.

SD2014
15 personer gillade det här.

Magica de Hex 36 minut sedan

Ni har riktigt bra skribenter på Avpixlat.
11 personer gillade det här.

Kjell 40 minut sedan

Och som ytterligare lök på laxen nås vi nu av meddelandet att universiteten i Iran, på direkt order från det muslimska styret, beslutat stänga ett flertal utbildningar för kvinnor.
Orsaken säges vara att de kvinnliga studenternas lång bättre studieresultat än sina motsvarande manliga kollegor utgör i sig en samhällelig utmaning och fara som måste motarbetas!
14 personer gillade det här.

slundberg11 34 minut sedan som svar till Kjell

Det är säkert ett av sätten att bibehålla en låg och stabil nivå på intelligensian i landet ?
5 personer gillade det här.

Kjell 27 minut sedan som svar till slundberg11

Ja...dom är uppenbarligen av samma åsikt som en gång i tiden framfördes av Helmer Bryds Orkester i Mosebacke Monarki!
2 personer gillade det här.

Mister_Mystery 43 minut sedan

"... inom sjukvården tummar man av religiös undfallenhet på regler på
arbetsplatserna beträffande hygien och ändamålsenlig klädsel för arbetet
på ett sätt som äventyrar patientsäkerheten och ökar risken för
smittspridning"

Källa på det tack. Att ha slöja på sig är mer hygieniskt än att inte ha det, förutsatt att den tvättas tillsammans med övriga arbetskläder såklart. Vilket också görs. Det finns idag speciella vårdslöjor. Det är däremot INTE tillåtet att ha långärmat i vården, trots att vissa muslimska kvinnor vill det, eftersom hygienkraven ALLTID går före eventuella religiösa sedvänjor.
2 personer gillade det här.

rinkeby 44 minut sedan

Och denne Larsson bor ju självklart i en förort med många invandrare.... Eller? Blind, naiv och döv... Lägg sedan på lite trög så är anställningen på aftonträsket i hamn..
11 personer gillade det här.

prillan 45 minut sedan

Petter Larsson måste vara helkorkad. Det han harmas över är reaktionen mot ett mer extremt samhälle dominerat av en ideologi som bottnar i ondskan, efterblivenhet och avundsjuka mot Västerlandet. Rån, våldtäkter, mord, skottlossningar, parasitism, bränder, stora gäng mot andra gäng där de flesta kan varken tala, skriva och än mindre läsa svenska, en stenåldersmiljö som utgörs och styrs av klaner, alla alltid redo att ta livet av någon och frodas som mögel i mörka och smutsiga miljöer.

Och till Larssons allmänna korkighet måste tilläggas även blindhet då dagligen rapoorteras terrorhandlingar runt om i världen utförda, ja just det, av hans högt älskade muslimer.

Kom ut ut garderoben Aftonbladet och erkänn att ni har konverterat till ondskan och ni är varma islamofiler - och byt loggan på blaskan, en grön halvmåne vore mer rättvisande än den gamla.
16 personer gillade det här.

standigtundrande 46 minut sedan

Finns det verkligen någon som tar AB på allvar?
Den dynga dom sprider är ju så långt från verkligheten som man kan komma..
Om dom vore seriösa och ägnade sig åt sann journalistik så skulle dom göra stora vinster istället för nu då dom går med brakförlust.....som man sår får man skörda!
10 personer gillade det här.

Hotel_Suecia 50 minut sedan

Fantastiskt Avpixlat, mycket välformulerad och träffsäker artikel. Strålande!
15 personer gillade det här.

Krille1985 51 minut sedan

Otroligt välskrivet! Jag säger som Jimmie Åkesson "jag kan inte förstå att folk inte kan förstå"
17 personer gillade det här.

Mister_Mystery 54 minut sedan

När en muslimsk terrorist utför terrordåd i islams namn, då beror det givetvis på islam som ideologi.

Men när Breivik utför ett terrordåd utifrån sin ideologiska övertygelse, som råkar vara närmast identisk med counter-jihad-miljön och avpixlat, så handlar det plötsligt bara om en ensam, sinnesförvirrad galning. Detta trots att han skrivit ett manifest på 1800 sidor där han i detalj beskriver sin ideologi och sina avsikter.

ett sånt hyckleri!
3 personer gillade det här.

gealdrigupp 0 minut sedan som svar till Mister_Mystery

Är du Petter Larsson?
Välkommen till AP där du kan införskaffa kunskaper om hur det i verkligheten hänger ihop.
Du saknar just nu förmågan att hålla isär galning, galningar och helt oskyldiga läsare på AP. Men fortsätt du hata och spy galla och skämma ut dig i utbrott av svagt tänkande...

samheia 10 minut sedan som svar till Mister_Mystery

Feilet er att Breivik var en ensam syk liten individ.
Samma sak som att om någon person skrev ett manifest om det stora Pastafari guden
Flying Spaghetti Monster
och varför han dräpte i hans namn så är det fortfarande samma sak som breivik.

Men sen då teks bomber eller attacker händer i Usa,Bali,Israel,Sverige,England,tyskland ,Frankrike,Italien.Bali och alla andra länder som islam start få fotfäste i.

1 person gillade det här.

Ben_Hur 15 minut sedan som svar till Mister_Mystery

Nej han skrev inte om SINA ideologier utan han hade kopierat huller om buller på en massa olika ideologier...det mesta var bara fantasier enligt expertis och därför anses han vara en förvirrad sjuk galning...du måste hålla isär begreppen.
2 personer gillade det här.

Odette 25 minut sedan som svar till Mister_Mystery

Counter-jihad rörelsen förespråkar anti-våld, däremot så varnar och informerar den om de våldsamma mekanismerna inom islam och dess jihadistiska rörelser!
6 personer gillade det här.

Evita 28 minut sedan som svar till Mister_Mystery

På vilket sätt är counterjihad och avpixlat identisk med Breiviks handlingar? På vilket sätt är inte Breivik en ensam galning? Vilka hade han med sig? Vi på avpixlat? Du är skyldig en förklaring efter ditt fula påhopp. Du kastar sten i glashus när du nämner hyckleri.
6 personer gillade det här.

Stolpe 32 minut sedan som svar till Mister_Mystery

Inressant synpunkt.

När du skriver "i detalj", betyder det att du har läst hela manifestet?

Jag har inte läst det men förstår av "experter" som gjort det att det är en salig blandning av olika ideologier, eller?

Däremot är de fakto sant att 99,9% av alla muslimska terrordåd utförs med stöd av koranen...?!

Förklara gärna vad du menar.
4 personer gillade det här.

biffstek 34 minut sedan som svar till Mister_Mystery

När en musse begår ett terrordåd så hyllas han av andra mussar som en martyr och frihetskämpe. När Breivik begår ett terrordåd så är det ingen som hyllar honom. Det är skillnaden. Bakom Breivik finns inget nätverk och ingen support.
8 personer gillade det här.

Warge 41 minut sedan som svar till Mister_Mystery

Skillnaden ligger i att den muslimska världen faktiskt förespråkar våld (d v s jihad), är långt fler än högerextremisterna samt att högerextremisternas krav på våld inte är tillnärmelsevis lika vanligt eller farligt som islamisternas.

Vari ligger hyckleriet?
6 personer gillade det här.

NissenN 42 minut sedan som svar till Mister_Mystery

Hur många är det som följer detta manifest då, och dödar i dess namn?
6 personer gillade det här.

Odette 45 minut sedan som svar till Mister_Mystery

Saken är att denna Breivik inte har understöd från västerländska idéer. Nya testamentet stödjer ej honom, counter-jihad miljön förespråkar faktiskt också antivåld, om man nu orkar bry sig om att se efter... Och du nämner "hans" manifest, ja, men den är ju hans, och ingen annans!!

Men ser du till Koranens uppmaningar, så ja, den uppmanar faktiskt till "Breivikisk" aktivitet i allra högsta grad! Så ja, muslimska terrorister följer Koranens uppmaningar, vad Breivik följde vet nog bara han själv, för inte var det Robert Spencer, Pamela Geller eller Rikard Lejonhjärta som tvingade honom till vannsinesdåd!!
9 personer gillade det här.

Not2LateIHope 57 minut sedan

Mycket väl talat!
AB o författaren till dravlet ser slutet i tunneln..?
Desperationen blir tydligare o tydligare..bland alla med orent mjöl i påsen
o dom är MÅNGA! Man kan fundera på hur rättegångarna kan komma att gestalta sig,
domare o nämndemän är alla VÄLDIGT skyldiga, advokater o bisittare o sekreterare osv...

Vem dömer vem?

9 personer gillade det här.

Odette 59 minut sedan

Dessa aningslösa skenheliga pk-monster som smetar Breivik på allt och alla som inte vill ha in en extremist-religion i sin omgivning bör nu faktiskt börja bemötas på allvar då deras attityder försämrar den riktigt seriösa diskussionen om de europeiska samhällenas bevarande och utveckling!

De som skriker "Breivik" och "rasist" åt sunda människor med sunda åsikter och funderingar bör börja läsa Koranen och snarast inse att det är religionen Islam som innehåller "Breivikiska" idéer och uppmaningar!!

"8.68 Det tillkommer ej än profet att taga fångar , förrän han anställt ett blodbad på jorden.
47.4 När I möten dem, som äro otrogna, så halshuggen dem, tills I anställt ett blodbad bland dem!
47.9 Men död åt dem, som äro otrogna!
48.29 Muhammed är Guds apostel, och de, som följa honom, äro fruktansvärda mot de otrogna, men barmhärtiga mot varandra.."

Märkligt lik Koranens och Breiviks idévärld är, hur förklarar pk-medier detta???
19 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 59 minut sedan

Tack för en allt igenom utmärkt krönika!
10 personer gillade det här.

AdamFalkCornell 1 timme sedan

Tack för en bra artikel, otroligt välskrivet! Det Petter Larsson inte fattar är att han bara är en politruk som springer makthavarnas ärenden. (Politruk = I politrukens uppgifter i Sovjet ingick att förmedla propaganda till trupperna och att se till att partiets beslut utfördes). Han skulle lika gärna vara ett gråtande nordkoreanskt nyhetsankare eller en talibansk sedlighetspolis som gick runt och piskade folk på ryggen för att de ska inrätta sig i den rätta läran, dvs mångkulturalismen i det här fallet...
11 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 1 timme sedan

Petter Larsson du är banne mig inte riktigt frisk,du är en dåre!

Att PK-Lögnbladet ännu existerar och kan servera varm dynga är nästan för mycket. PK-Slaskbladet och dess skribenter som ser en blivande massmördare i oss så kallade "Rasister",dom hör hemma i sophinken!

Jag vill se denna tidning tappa läsare efter läsare för att slutligen självdö.
10 personer gillade det här.

Liesel123 1 timme sedan

Om Breivik hade haft ihjäl en massa muslimer så hade jag förstått "kritiken" mot det som numera kallas "antimuslimskt" istället för det rätta namnet antiislamistiskt.
4 personer gillade det här.

Buttington 1 timme sedan

Det ser dock inte så civiliserat ut om man tittar ut från valfritt fönster i en muslimsk invandrarenklav. Ser mest ut som en föreståndande krigszon.
8 personer gillade det här.

Hilfe! 1 timme sedan

Bra att Bilderberggruppen fick vara med på ett hörn också. Ju mer man ser av hela bilden, ju enklare blir det att förstå vad som sker. Synd att så få förstår hur dyrbar demokrati är, och hur vaken man måste vara för att få behålla den.
13 personer gillade det här.

Rackernu 1 timme sedan

All heder åt textförfattaren av denna eminenta artikel. Mycket bra skrivet.
15 personer gillade det här.

Rune Berg 1 timme sedan

Bah! Samma gamla floskler som vanligt. Aftonbladet försöker desperat rädda sina dalande upplagesiffror, men de fattar inte att det är sånt här strunt som sänker dem. Aftonbladet hör hemma på historiens sophög och den är inte långt därifrån.
27 personer gillade det här.

Cavatus 1 timme sedan

Mycket bra skrivet! Tack för denna text. Godhetsapostlarnas värld krymper för vad dag. Snart har de bara Breivik att ta till. Och genom att göra det utnyttjar de offrens familjer i ett fult taskspel om vad folk får och inte får tycka. Oerhört lågt.
33 personer gillade det här.

3 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa
Trackback-länk

Senaste/populärast
Senaste

Invandrargäng vandaliserade sjukhus
Alla är Breivikare tycker Aftonbladet
DN-journalist ryser över att nån kan tycka annorlunda
Lars Vilks avbokas, Anna Odell tillåts medverka
Att våga ge orden ett ansikte

Populärast
Krönikörer
Mats Dagerlind
Hera Lamppu Maduro
Mrutyuanjai Mishra
Stefan Torssell
Arkiv
Kategorier
Besökare

MediaCreeper Creeper


Donera
MigiLeaks
Köp en t-shirt
Hjälp till att sprida Avpixlat
Följ oss på
Följ oss på Twitter
Avpixlat
#svpol
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @invandring: Hemskt! Somalier i Trollhättan kräver lokal, annars hotar de med ökad kriminalitet! #svpol 43 seconds ago · reply · retweet · favorite
Gustavahlen profile

Gustavahlen Någon ide om var jag kan skriva i min nästa krönika? #svpol #gotpol 46 seconds ago · reply · retweet · favorite


2 new tweets
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @frokensverige: I #MittSverige...: Ramadanadingdong: Danska muslimer firar #Eid genom att attackera sjukhus imittsverige.blogspot.se/2012/08/ramada… #ramadan #svpol #jihad #hat about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
raypunx profile

raypunx RT @wikileaks: Noam Chomsky: ""If Sweden wants to question #Assange can question him in London". translate.googleusercontent.com/translate_c?de… justice4assange.com #svpol about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @EugeneBertrand: Gruppmisshandla 60 årig man, med slag och sparkar nästan till döds. Nu är det synd om förövaren! Bara i Sverige. expressen.se/gt/misstankta-… #svpol about 1 minute ago · reply · retweet · favorite


3 new tweets
GalaXyBloggen profile

GalaXyBloggen @Rodry66666 Säg det du. Kanske för upptagna med att twittra och servera halalkorv till invandrarbuset? #polisen #twitter #svpol 2 minutes ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
Jon_Brunberg profile

Jon_Brunberg RT @ennodius: @PatrikEhn @LinusBylund Dock, i så fall kan det bli svårt få tag på andra än SDare om du söker tredjepositionister till tjänsterna... #svpol 3 minutes ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
ValentinEmb profile

ValentinEmb RT @wikileaks: Noam Chomsky: ""If Sweden wants to question #Assange can question him in London". translate.googleusercontent.com/translate_c?de… justice4assange.com #svpol 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @frokensverige: Mer Eid i Danmark? Skyderi på Nørrebro ekstrabladet.dk/112/article181… via @ekstrabladet #Köpenhamn #svpol #ramadan #thereligionofpeace #Eid #vpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
GalaXyBloggen profile

GalaXyBloggen RT @MXCartoons: 5 irakiska invandrare i mycket grov gruppvåldtäkt i USA. Namn och bild i media. Inget PK-trams som i Sverige. gazette.com/articles/polic… #svpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite


3 new tweets
svenskfinsk profile

svenskfinsk Carl Bildt kanske kan ta hjälp av Alexander Stubb! wp.me/pe1Bp-fsT @wordpressdotcom #svpol #suomi #finland #bildt #carlbildt #utrikes 4 minutes ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @friatider: Fria Tider reveals the real reason why #Assange is not questioned in London: "A matter of prestige" friatider.se/swedish-minist… @wikileaks #svpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @Predator731: #svpol Skeppet "Multikulti" som staten sjösatt under stor pompa och ståt hade visst ingen botten! Ajdå...(ironi, sarkasm, allvar) 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
AlphaAndromedae profile

AlphaAndromedae RT @wikileaks: Noam Chomsky: ""If Sweden wants to question #Assange can question him in London". translate.googleusercontent.com/translate_c?de… justice4assange.com #svpol 5 minutes ago · reply · retweet · favorite


2 new tweets
MississL profile

MississL RT @Goinghak: Förslag på höjd fasighetsskatt särskilt i glesbygd. Där bor det inte många "asylsökande". Pengar för att finansiera massinvandringen. #svpol 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
siekasanna profile

siekasanna Och för det andra säger man inte ÄR handikappad utan HAR en funktionsnedsättning #funkpol #utbpol #svpol 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
samfors profile

samfors Funderar på hur man kan Reinfeldt och Borg tänker efter ha hört Löfvens sommarprat, har de och övriga Moderater ingen skam i kroppen? #svpol 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
olofpalmskrutt profile

olofpalmskrutt RT @RolandX_Swed: Danmark: Ett stort invandrargäng anföll och vandaliserade sjukhuset i Odense avpixlat.info/2012/08/21/inv… #svpol #dkpol pic.twitter.com/fJOU4GGW 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
setovis profile

setovis DN-rep. ryser över att nån kan tycka avpixlat.info/2012/08/21/dn-… Niclas7 om Esk får medborgarskap i Somalia, blir han en tvättäkta somalier?#svpol 7 minutes ago · reply · retweet · favorite
MarMag_86 profile

MarMag_86 > Det är för tydligt. Folk ser igenom det. För att inte förlora mer av sin trovärdighet borde TV4 fundera på att byta ut honom. #svpol 7 minutes ago · reply · retweet · favorite
BlohmeErik profile

BlohmeErik Jag skriver om hur #vardagsrasism förutsätter högerextremism och vikten av att se ljusbruna åsikter utanför SD mossuggla.blogspot.se/2012/08/ingen-… #svpol 7 minutes ago · reply · retweet · favorite
MagnusAlfa profile

MagnusAlfa RT @LinusBylund: På förekommen anledning vill jag förtydliga att SD inte förespråkar tillsättande av chefer inom kultursektorn utifrån partifärg. #svpol 7 minutes ago · reply · retweet · favorite
lina73 profile

lina73 RT @mickep2: Otroligt ambitiöst och väljobbat av #studioett om #quick, väldigt väldigt bra kollegor där på andra sidan gräsmattan! #svpol #svkrim 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
JPekkaH profile

JPekkaH @TommyFunebo Naiva stackare.. #svpol 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
MarMag_86 profile

MarMag_86 Ulf Kristofferson (TV4) måste vara den mest partiska journalisten på ett större mediebolag. Allt är dåligt med SD, inget är bra >>> #svpol 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
dhrmaria profile

dhrmaria Du som inte redan följer @siekasanna , gör det nu! #funkpol #svpol #ubpol 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
MississL profile

MississL RT @SuperRupert11: Jämtlands länsmuseum #jamti skämmer ut sig med att vägra Vilks att delta i utställning p g a #Vilks kritiska inställning till Islam #svpol 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
MississL profile

MississL RT @fogelklou: Ahmed Mohammed: -släpp de anhållna innan klockan 18 eller så kommer något att ske i Vollsmose. | expressen.se/kvp/60-man-sto… #svpol #allsång? 9 minutes ago · reply · retweet · favorite
wisemanswisdoms profile

wisemanswisdoms RT @forsvarsakerhet: Robert Fisk för The Independent hittar svenska sprängmedel. j.mp/OMBzNE #säkpol #svpol #svfm #svtutrik 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
svenskfinsk profile

svenskfinsk Praktexempel på typisk #svensk #slaskjournalistik! expressen.se/gt/misstankta-… #svpol #snyftsnyft #media #svmedia #offer 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
marhallander profile

marhallander Snart dags att gå till styrelsemöte med KD Malmö. Första till hösten!! #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
tecknocrat profile

tecknocrat RT @swedenvsassange: Stone & Moore call for Swedish population to denounce its gov's actions in relation to #Assange & @WikiLeaks | nytimes.com/2012/08/21/opi… #svpol 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
MississL profile

MississL RT @Predator731: #svpol Skeppet "Multikulti" som staten sjösatt under stor pompa och ståt hade visst ingen botten! Ajdå...(ironi, sarkasm, allvar) 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
karlboll profile

karlboll Ebola outbreak kills 10 in Congo - ow.ly/1OrUZO #svpol 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
karlboll profile

karlboll Uganda govt intimidating rights groups, HRW says | ow.ly/1OrUTp #svpol 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
WikiLeaksEurope profile

WikiLeaksEurope Noam Chomsky: ""If Sweden wants to question #Assange can question him in London". translate.googleusercontent.com/translate_c?de… justice4assange.com #svpol 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
svenskfinsk profile

svenskfinsk "Kvinnor förbjuds på universitet i Iran" svt.se/nyheter/varlde… #islamism #islamisering #jihad #sharia #islam #diskriminering #svpol #enkönat 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
friatider profile

friatider Fria Tider reveals the real reason why #Assange is not questioned in London: "A matter of prestige" friatider.se/swedish-minist… @wikileaks #svpol 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
invandring profile

invandring Vem är egentligen afrosvensk? Vad är afrosvensk kultur? #svpol 15 minutes ago · reply · retweet · favorite
JPekkaH profile

JPekkaH Varför firas Eid-al-fitr av ickemuslimer i Sverige? #svpol #islam #mp 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige Mer Eid i Danmark? Skyderi på Nørrebro ekstrabladet.dk/112/article181… via @ekstrabladet #Köpenhamn #svpol #ramadan #thereligionofpeace #Eid #vpol 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
dhrmaria profile

dhrmaria RT @Jerlerup: LÄS och sprid och tagga med #utbpol! RT @siekasanna bloggar om inskolningen från H**vetet siekas.wordpress.com/2012/08/21/fra… #svpol #funkpol #utbpol 17 minutes ago · reply · retweet · favorite
karlboll profile

karlboll Museum avbokar verk av Vilks ow.ly/1OrV7x #hängutmigmed #stoppaedl #svpol 18 minutes ago · reply · retweet · favorite
invandring profile

invandring Antirasister och invandrare dödshotar svenskar. #svpol 19 minutes ago · reply · retweet · favorite
BjornBjorkqvist profile

BjornBjorkqvist Kulturpolitiken styrs redan på det sätt Patrik Ehn förespråkar, fast tvärtom. Klart kulturmarxisterna inte vill släppa makten. #svpol #sd 19 minutes ago · reply · retweet · favorite
RolandX_Swed profile

RolandX_Swed RT @frokensverige: Ramadana-ding-dong: Danska muslimer firar #Eid genom att attackera sjukhus imittsverige.blogspot.se/2012/08/ramada… #ramadan #svpol #dkpol 19 minutes ago · reply · retweet · favorite
dhrmaria profile

dhrmaria I lörd hos jag DHR Värml läns distr. Intervj av Värml Folkbl: "DHR:s förb ordf skräder inte orden" bit.ly/NEujoC #funkpol #svpol #dhr 20 minutes ago · reply · retweet · favorite
tom_sjolund profile

tom_sjolund "I dag ställs de unga misstänkta inför rätta" Gammal god Svensk PK tragikomedi #svpol expressen.se/gt/i-dag-stall… 21 minutes ago · reply · retweet · favorite
HansCJohansson profile

HansCJohansson "Med läckan som vapen" - youtu.be/kBJ23h2e1a0 - har man lyckats tysta Wikileaks nu? Helt osynligt har vi manipulerats! #svpol 21 minutes ago · reply · retweet · favorite
TommyFunebo profile

TommyFunebo @DokuKritan Det tyckte folk om Inga Thorssons son också. #svpol 21 minutes ago · reply · retweet · favorite
karlboll profile

karlboll Rasister och nazister dödshotar antirasistisk manifestation ow.ly/1OrV4N #svpol #stoppaedl #hängutmigmed 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
DokuKritan profile

DokuKritan Lambertz måste avgå! #svpol #ding 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
siekasanna profile

siekasanna Ingen struktur, inga tydliga förklaringar och förminskning av barn i skolan #inskolning #utbpol #svpol 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
Mannenpagatan profile

Mannenpagatan Hon kanske trodde det var banken på kasinot? skanskan.se/article/201208… #svpol #tjuveri 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
TommyFunebo profile

TommyFunebo @DanielJ_001 Är man en riktig SD:are gillar man pizza och trefemmor. #svpol 24 minutes ago · reply · retweet · favorite
crobmau profile

crobmau Att betala skatt är den bästa pensionsförsäkringen. #svpol 24 minutes ago · reply · retweet · favorite
RolandX_Swed profile

RolandX_Swed RT @EugeneBertrand: Gruppmisshandla 60 årig man, med slag och sparkar nästan till döds. Nu är det synd om förövaren! Bara i Sverige. expressen.se/gt/misstankta-… #svpol 24 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige I #MittSverige...: Ramadanadingdong: Danska muslimer firar #Eid genom att attackera sjukhus imittsverige.blogspot.se/2012/08/ramada… #ramadan #svpol #jihad #hat 24 minutes ago · reply · retweet · favorite
karlboll profile

karlboll Är min man gay? | Relationer | Wendela | Aftonbladet ow.ly/1OrV2d #svpol #sexpol 25 minutes ago · reply · retweet · favorite
MorKarins profile

MorKarins Läste en bra artikel på Newsmill. Läs den du också. newsmill.se/node/46322. Islamisters hot mot andra religioner #svpol 26 minutes ago · reply · retweet · favorite
rex_gossamer profile

rex_gossamer RT @TommyFunebo: Åsa Romson är tydligen rättrogen, firar Eid-al-fitr i Djama Masjid vid Medborgarplatsen. Allah är förvisso stor. #svpol 30 minutes ago · reply · retweet · favorite
LinaArvid profile

LinaArvid RT @karlboll: Nu är det klart att det blir en manifestation mot rasism i Bollnäs på lördag ow.ly/1OrULi #svpol #stoppaedl 33 minutes ago · reply · retweet · favorite
LindgrenBjorn profile

LindgrenBjorn Det är väldigt roligt att elverket som byggdes om till Stockholms moské redan var vänd mot Mecka. #svpol 34 minutes ago · reply · retweet · favorite
LindgrenBjorn profile

LindgrenBjorn Med @asaromson på Eid-mingel i Stockholms moské. Imamen ger guidening. #svpol #RamadanSe pic.twitter.com/xYdWqjb7 36 minutes ago · reply · retweet · favorite
Join the conversation
Alexa Certified Traffic Ranking for avpixlat.info

Copyright © 2012 Avpixlat - Med ensamrätt


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: