söndag 5 augusti 2012

Frihetsmarschen 2012: Counterjihad talade – vänstern stökade « Avpixlat

Frihetsmarschen 2012: Counterjihad talade – vänstern stökade « Avpixlat: Frihetsmarschen 2012: Counterjihad talade – vänstern stökade

Dagens drama på vid Norra Bantorget, Stockholm

Counterjihad samlade 50-100 st på Norra Bantorget. Temat var islamisternas och salafisternas utbredning. Hundratals poliser, kravallutrustade hästar, piketer, specialfordon, en helikopter samt danska och norska poliser ingår i kommenderingen. 300 islamistkramare från vänstern stod och gapade en bit ifrån och tutade i vuvuzelor. I vanlig ordning blev det stökigt när deras maskerade extremvänstervänner i AFA sköt raketer och kastade smällare mot polisen. En polis skadades lindrigt i ansiktet av vänsterns bombardemang med smällare och raketer.

Stockholmspolisen:

Under förmiddagen arbetade poliskommenderingen med att identifiera samlingsplatser och personer som skulle kunna tänkas störa arrangemangen under eftermiddagen. I Aspudden kontrollerades ett antal personer varav 3 greps för förberedelse till grov misshandel. I Björns trädgård kontrollerades ett 50-ta varav 2 greps och 4 omhändertogs för utlänningskontroll.

Vid demonstrationsstarten vid 14.00-tiden kastades ett antal knallskott, rökgranater utlöstes och försök gjordes att komma igenom polisens avspärrningar. Händelsen rubriceras som våldsamt upplopp. Efteråt skedde ett flertal rusningar och försök att komma igenom avspärrningarna med konfrontation mot polis som följd. Genom personernas agerande ansågs inte längre motdemonstrationen utgöra en allmän sammankomst utan brottsliga handlingar som genomfördes av flera personer. Totalt deltog ett hundratal personer i de olika våldsamma upploppen i området kring Norra bantorget. Den tillståndsgivna demonstrationen var helt avslutad vid 16.45-tiden och kunde genomföras utan angrepp.

Efter händelserna vid Norra Bantorget greps 11 personer för bl a våldsamt upplopp, våld mot tjänsteman m m. Fler anmälningar kan komma att upprättas efter sammanställning av dokumentation. S.k. slangladdningsr och diverse pyroteknik har tagits i beslag. En polisman har uppsökt sjukhus för kontroll efter att ett knallskott detonerat i närheten av ansiktet.

Det kvinnliga snillet som lekte livereporter för Aftonbladets räkning intervjuade kort Pamela Geller och kallade henne sedan företrädare för anti-islamisterna. Det kvinnliga snillet tycks ha missat att islamisterna (politisk islam) drömmer om sharialagar i enlighet med wahabismen. Okunskapen hos media och de motdemonsterande gaphalsarna är pinsamt låg. I synnerhet när en del skrek “Stoppa nazisterna” samtidigt som Counterjihad innefattar folk med judisk bakgrund samt en hel del homosexuella och är således hatade av nynazisterna.

Bilder


Aftonbladets liveteam


Islamistvurmaren Mattias Gardell på plats


“Stoppa nazismen!”, många förvirrade vänstermänniskor på plats för att störa yttrandefriheten


Vänsterretorik


Kevin Carroll, EDL

DELTAGARNA

STOCKHOLM Med världens främsta islamkännare tillika kritiker går idag den första frihetsmarschen av stapeln för att uppmärksamma och lyfta fram den skenande islamiseringen i väst som drabbat Sverige i en högre omfattning än många av våra grannländer. Trots ett mer splittrat samhälle och brinnande förorter har denna process blint omfamnats på officiell nivå. Sverige och Stockholm valdes för självmordsbombaren Taimour Abdulwahab som i december 2010 försökte döda så många oskyldiga svenskar han kunde, dessutom har den offentliga svenska förljugenheten i ämnen som dessa fått alltmer internationell uppmärksamhet.

Med start kl 14 på Norra Bantorget kommer bland annat islamkännare som Robert Spencer och Pamela Geller samt Tommy Robinson, ledaren för English Defence League, att delta i manifestationen och hålla tal. Deltagare ända från Australien kommer att finnas på plats. Ett stort polisuppbåd rustar inför evenemanget där stenkastarvänstern som vanligt kommer att uppvisa sitt sanna antidemokratiska tryne.

Talare

Pamela Geller, the American Freedom Defense Initiative och Stop Islamization of America
Robert Spencer, Jihad Watch, SIOA
Tommy Robinson, EDL
Kev Carrol, EDL
Anders Gravers, Stop Islamisation of Europe och Stop Islamisation of Denmark
Pavel Chernev, Stop the Islamisation of Europe
Michael Stürzenberger, Die Frieheit Bayern
Mimosa Koiranen, Finnish Defence League

Relaterat

AFA och gammelmedia rustar inför Counterjihad-demonstrationen
Counterjihad-alliansen har sitt första möte i Stockholm

Bilden tagen under EDLs demonstration den 31 mars i danska Århus, där AFA och aggressiva unga muslimska araber kastade sten mot polisen samt försökte misshandla EDL-folk. Video och information finns här
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-08-04, 11:50 (Uppdaterat 2012-08-04, 21:57) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Islamism, Terrorism, Utrikes, Video / audio

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 74 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
218 kommentarer 2854 gillar mottaget
Dela på
Visar 79 av 1361 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


alf olsson 19 minut sedan

Väldigt intressanta argument som de s.k. motdemonstranterna framförde. Deras intelligensnivå framgår tydligt och klart. Ingen tvekan om det.

PETER NYMAN 40 minut sedan

Som tur var greps 4 illegala bland pöblen och förhoppnings vis kastas dom ut ur SVERIGE omedelbart.Återigen visade dom kristna ett fint demokratisk uppträdande tyvärr försökte åter vänsterextremisterna döda poliser,här klarade sig polisen med färre skader än sina Danska kolleger.I Norska bloggar ondgögör dom sig att Expo,när dom lagt allt arbete på att samla dom Nordiska extremisterna,inte som i Danmark fick stå för rapporteringen i SVT
3 personer gillade det här.

Avpixladfakta 50 minut sedan

Alltid samma visa...

När vänstern/kommunisterna ska demonstrera ska det vara ordning och reda. Guds nåde den som stör eller försöker förstöra deras demonstrationer! Alla andra ska då respektera åsiktsfriheten, yttrandefriheten, demokratin och demonstrationsrätten. För att indoktrineringen ska bli total har vi till och med en egen helgdag för detta vänsterspektakel.

Men när högern ska göra samma sak är det alltid raka motsatsen. Då är plötsligt vänstern/kommunisterna/ Afa framme i sina otillåtna våldsattacker (av PK-media kallad ”motdemonstrationer”) och maskerade våldsverkare ser till att gatstenar och flaskor flyger genom luften. Då är det inte tal om att respektera någon åsiktsfrihet, yttrandefrihet, demokrati eller demonstrationsrätt! Denna grundläggande del i Sveriges grundlag gäller inte ”oliktänkande” för en vänsteranhängare. Bra att detta uppmärksammas nu när vänstern återigen bevisar sina Sverigefientliga och våldsbejakande aktioner. Deras sanna intoleranta antidemokratiska trynen visas åter upp. Enligt polisen var alla gripna som vanligt vänsteranhängare. Hoppas detta får svenskarna att vakna upp och röstar MOT våldet, kriminaliteten och den ökande Sverigefientligheten vid nästa val!
4 personer gillade det här.

XaNaX 57 minut sedan

Alex Bengtsson tänkte skaka hand med mig jag tyckte jag kände igen han trots skägget så glimta lite snett på han först. Fråga runt lite om inte det är han som går runt där. sen fråga jag vad han hette, han räckte fram handen och jag fråga; efternamn? Svar: Bengtsson. Då vände jag å gick.. fatta inte hur han kunde vara där bland oss.. Efteråt hade man ju lite önsketänkande på varför man inte sa åt han å dra åt helvette eller värre.

Har många filmer som jag tog varav en på bussen som visade kaoset som uppstod då nån hoppa av bussen i farten. filmade och fråga hur Tommy tyckte dagen hade gått och han verka nöjd sen med Kevin och som jag skrev igår (tidigt imorse) så blev det lite kaos då mitt i. Har däremot problem och överföra till datan men lyckas jag ska jag nog lägga upp det på youtube. Tror det skulle vara intressant för många att få se. :)
3 personer gillade det här.

Jan Andersen 1 timme sedan

Apene framstilles som om de var noen helter. De burde ha fått juling.
2 personer gillade det här.

MosqueBust 1 timme sedan

Det var fler personer som filmade åhörarna än talarna tyckte jag. Vilka var det som gick runt och filmade publiken? Varför? Var kan man se en proffsig inspelning av talen?
3 personer gillade det här.

Hilfe! 1 timme sedan

Här är en av motdemonstranternas videos:

http://www.youtube.com/watch?v...

I den förklarande texten till filmen framgår att personen som filmade var där för att den hatar Israel. Bra spännvidd på motdemonstranterna - från de som skrek n*zist till de som vill radera Israel från kartan...
3 personer gillade det här.

nisju 1 timme sedan

"Ingen av åskådarna ville uttala sig varför de var där."

Jag såg ingen reporter som på allvar försökte få kontakt med publiken.

Mig frågade de iallafall inte trots att jag stod på olika platser.

Annars högst varierande klass på talarna. Spencer var vass, men vad spelar det för roll när det var så otroligt få deltagare.
3 personer gillade det här.

surkart 1 timme sedan som svar till nisju

Spencer är ju otroligt vass! Såg han ta ner Gudmundson, (från Almedalen i fjol) och då tillhör ju ändå han de begåvades skara som börjat inse vartåt det lutar.

jidde 2 timme sedan

Jag kan säga en annan sak också.Jag fick höra av en annan. Han kände en kille som var med facket. När facket vi fick reda att han var sverigedemokrat. så blev han utesluten ur facket. Det är inte längesen det heller.Förstår du nu?
3 personer gillade det här.

jidde 2 timme sedan som svar till jidde

till norman bates. var det.

Guest 2 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

Nostradamustheone 2 timme sedan som svar till Guest

Det är den alltid på den typen av individer.......
1 person gillade det här.

Mattias Stanton 2 timme sedan

Endast ett 50 tal av dessa är motdemonstranter. Ni kan se vilka de är. De skiljer ut sig genom att bete sig som Primater. Många av dem är inte ens från Sverige.

Vänstern hade i tre månader försökt mobilisera en större grupp från hela Europa.

Detta var ett totalt fiasko för dem och visar vilket litet stöd de har.

De är få men högljudda och våldsamma.

Yttrandefriheten segrade denna gång!
12 personer gillade det här.

kirre 2 timme sedan som svar till Mattias Stanton

Jag noterade samma sak. Själv stod jag på fd. Norra latins skolgård, som tydligen reserverats för motdemonstranterna. Skulle uppskatta Afa-s anhängare till 10-15 personer. Lätt att känna Afa-iterna på deras svarta kläder och ansiktsmaskeringar. Övriga motdemonstranter utgjordes av RF, som på sin hemsida uppmanat till demonstration. Som sagt ett total fiasko för vänsterfascisterna som inte lyckades samla ihop mer än 50-100 demonstranter varav flertalet utgjordes av illa klädda tonåringar.

7 personer gillade det här.

Grimhild 2 timme sedan

Passiv polis. Någon annan borde nog göra deras jobb.
6 personer gillade det här.

surkart 1 timme sedan som svar till Grimhild

Men de kan ju inte göra så mycket mer, du kan väl tänka dig mediaspinnet om de råkade sätta den minsta lilla bula på vänsterpöbeln!
3 personer gillade det här.

Not2LateIHope 2 timme sedan

Jag bevittnade pinsamheterna på plats...va ska man säga? Det verkade vara många pridedeltagare som passade på att gå hit o bröla. O dom vanliga svartkläddmaskerade AFA:iterna.
O ett gäng vanliga som ville lyssna på talet..men det var svårt om man inte kröp ända fram, själv intog jag en mumsig öl på uteserveringen på hotellet o observerade. Polisen får helt klart godkänt o dom jag pratade med är helt klart på vår sida o skakade på huvet åt dumheterna.

Ännu en pinsam tillställning signerad vänstern...
15 personer gillade det här.

Hilfe! 2 timme sedan som svar till Not2LateIHope

De strikta avspärrningarna störde helt klart mötesdeltagandet.
2 personer gillade det här.

Mattias Stanton 2 timme sedan som svar till Not2LateIHope

De här töntarna får allt mindre och mindre stöd.

Folk som ansluter kommer för se dem apa sig. Som en dag på Kålmordens djurpark.
5 personer gillade det här.

Grimhild 2 timme sedan som svar till Not2LateIHope

Att polisen skakar sina huvud åt dumheterna är inte tillräckligt.
3 personer gillade det här.

Hilfe! 2 timme sedan som svar till Grimhild

Vad förväntar du dig? De kan ju inte göra myteri och gå emot polisledning, svenskt rättsväsende och ansvariga ministrar.
1 person gillade det här.

Not2LateIHope 2 timme sedan som svar till Grimhild

Sant, men dom såg ju till att hålla isär kontrahenterna på ett effektivt sätt iaf!

HOTorpeden 2 timme sedan

Expressens bimboreporter lyckas klämma in Breivik i sin artikel om EDL!
8 personer gillade det här.

Sven Pernils 2 timme sedan som svar till HOTorpeden

Tragiskt!!
7 personer gillade det här.

Sunngifu 2 timme sedan

Soldiers of Allah? Enligt Jan Hjärpe är väl det den muslimska motsvarigheten till Frälsningsarmén....
9 personer gillade det här.

jidde 3 timme sedan

Nu får du lugna ner dig lite. Först bor jag över 40 mil från stockholm. Det är svårt bara det. Sen vill inte jag blir muddra av polisen eller att mitt namn hamnar hos polisen. Säpo skulle kolla upp sdl , sa dom. Har inte lust att hamna i sådana sammanhang.Förstår du nu?Vi lever inte demokrati längre .Utan demokratur tydligen. Man måste har rätt åsikter. När man får höra från sjuklövern,media och säpo. Att dom ska kolla upp denna rörelse. Då har jag ingen lust att vara på ett sådant möte.
5 personer gillade det här.

Skrivaren 1 timme sedan som svar till jidde

Du är ett paradexempel på Avpixlats patetiska skrivbordskrigare. Fy fan va kass du är.

Tänk om alla Gdansks varvsarbetare hade sagt så till Lech Walesa?

"Nä jag blir registrerad av KGB och blir av med jobbet om jag protesterar mot systemet. Så du får kriga mot kommunismen själv, Lech!"

Du har verkligen inte ett skit att riskera jämfört med hjältarna i Solidaritet och andra som stått upp för demokrati och frihet. Det är tack vare personer som dig som systemet upprätthålls. Skämmes!
2 personer gillade det här.

O_Rolig 3 timme sedan

VATTENKANONER för h-vete! Spola ner vänsterpacket i kloakerna.
17 personer gillade det här.

impossiblemission 3 timme sedan

En av mina teorier över varför vänstern beter sig som dom gör är att dom aldrig har fått lära sig att leka med Legoklossar dvs. lära sig att bygga upp någonting.
Av någon anledning så sammanfaller det med de grupper som kommer hit.
Är det lika barn leka bäst som gäller?
Jag kommer osökt att tänka på folkgruppen Vandalerna som härjade i Nordafrika med att förstöra och bränna ner allt omkring sig.
Kan dessa ha några biologiska band i rakt nedstigande led med stenkastarvänstern?
5 personer gillade det här.

surkart 1 timme sedan som svar till impossiblemission

Då får du nog söka bland gener hos nybyggarna :) !

impossiblemission 3 timme sedan

Det är lite olustigt det här.
Vänstern ( kommunisterna ) anser sig ha svaret på alla problem.
Jag ställer då frågan:
Varför finns det ingen demokrati i vänsterstyrda länder?
Varför är levnadsstandarden så mycket lägre i vänsterstyrda länder?
Varför har vänstern mördat så många av sina egna människor?
Varför lierar man sig med andra mördare ( AL-Qaidaislamister, Al-Shaabab m.fl. ) och antidemokrater ( Salafister )?
Vi skall inte glömma Bader-Meinhoff eller deras stödtrupper.
Varför måste vänstern bygga murar runt sina domäner? ( gamla avsomnade DDR, Nordkorea, Kuba m.fl. )
Varför måste vänstern kasta sten för att framhäva sina åsikter?
Det finns många varför att tillägga.
Om vänsterns ideér varit så fantastiska då hade väl ingen behövt att tvivla på dem.
Överallt där vänstern farit fram finns det död och ödeläggelse.
Vänligen ge mig ett vettigt svar på mina frågor.
27 personer gillade det här.

surkart 1 timme sedan som svar till impossiblemission

Vänstern i sin kommunistist/socialistiska variant är lika förstörande och totalitär som Islam. De två tillsammans försöker idag skapa en härlig bryggd.
1 person gillade det här.

helkoll 1 timme sedan som svar till impossiblemission

Fråga Ohly. Han vet säkert svaren på dina frågor...

impossiblemission 53 minut sedan som svar till helkoll

Dessvärre så har ingen från vänstern kunnat eller velat besvara frågorna m.a.o. total tystnad Av det skälet så tvingas jag att ställa en öppen fråga.

huckleberry_finn 3 timme sedan

Det är ingen vacker serenad rödingarna står för. Är det ens tillåtet enligt lag att föra hur mycket oväsen somhelst i ett tätbebyggt område?
6 personer gillade det här.

Roland X 3 timme sedan som svar till huckleberry_finn

Jag är säker på att polisen skulle sätta stop på vovuzela-oväsendet om de störde exempelvis Fredrik Reinfeldt när han talade. Sverige är tyvärr ingen verklig demokrati där alla har samma yttrandefrihet.
8 personer gillade det här.

quinna 3 timme sedan

Kalla mig konservativ-gammaldags-trångsynt- omodern om ni vill, men jag gillar inte dessa dekadenta föreställningar som regnbågs och pridefestivaler. Vad är det för stolt i att visa upp sin sexualitet genom att klä sig i exempelvis läderbyxor där en naken rumpa sticker ut, löspenisar och liknande trams. Cirkusen lockar dessutom till sig en massa perversa, inte ofarliga personer som passar på att få visa upp och leva ut sina sjuka lustar.

Hade det inte varit för att dessa HBTQ personer fanns inom politiken, polis, rätts, beslutsfattande organ och höga tjänstemän, skulle detta aldrig fått den "popularitet" de har.

Precis som religion, skall inte heller sexualitet fläkas ut till allmän beskådan. Religion liksom kärlek till varandra skall vara var och ens privatsak.

Tack för ordet.
29 personer gillade det här.

Digger88 2 timme sedan som svar till quinna

Instämmer det liknar mest en freak show där vissa väljer att gå med enbart för de ej vågar dissa eländet.
1 person gillade det här.

jidde 3 timme sedan

Det är tragiskt att man inte kan har fria demonstrationer i Sverige längre. Pga pk media,sjuklöver partierna och vänsterextrema anhängare. Jag förstår att många tveka. Därför är man rädd, att blir misshandlad och uthängd på internet. Med bild . Men också namn.Riskena att blir av med jobbet, akassan och annat. För den delen också.

(Redigerad av kommentatorn 3 timme sedan)
3 personer gillade det här.

Norman Bates 2 timme sedan som svar till jidde

Det var ingen där som frågade efter namn. Jag gick rakt igenom vänsterpacket utan
att bli antastad ( jag var där en kvart tidigt ).
Polisen höll de skränande på avstånd så det gick bra att lyssna
på Pamela Geller Robert Spencer och alla andra talare. Efteråt fick vi åka
buss till fridhemsplan.
Det finns ingen från akassa som fotar oss det det är bara paranoida fantasier.

3 personer gillade det här.

jidde 2 timme sedan som svar till Norman Bates

Snälla nån! inte tror väl jag att akassan är där och tar foto. Men det finns vänsteranhängare som gör det. Som sen kanske lägger ut bilder på nätet. Då är dom synliga för polisen, säpo och allmänheten.. Förstår du nu? Ditt ansikte kommer alltid att finnas hos polisen arkiv. Jag vet pga en kompis . Hennes ex kille la ut bilder på henne. Naken bilder för många år sedan. Hon har försökt att får bort dom på internet. Men det är mycket svårt. Ska du veta.Förstår du nu? eller måste jag förklara mer?
1 person gillade det här.

Norman Bates 2 timme sedan som svar till jidde

Jag har svårt att tro att man skulle kunna råka illa ut på grund av att man
närvarar på ett möte där man bara syns med sitt ansikte och inte talar eller
visar upp sitt riktiga namn. Det är också svårt att känna igen enskilda ansikten i
i folkmassa speciellt om det är många. Så jag hoppas att fler kommer nästa
gång
2 personer gillade det här.

lebus 3 timme sedan

Landet Sverige håller på att frätas sönder av inre motsättningar och viljor. Kanske det är dags att dela upp landet i två delar där "vanliga" svenskar" kan ta den ena delen och vänsterorienterade d:o tar den andra?! På vilken planhalva våra kära nybyggare vill vara är upp till dom själva att avgöra.

Misstänker att skillnaden mellan det delade Sverige sedan skulle bli som mellan Nord och Sydkorea vad gäller att ta sig fram här i världen, men varför inte?!

Vänsterpacket står och skriker, gapar och utövar våld så fort tillfälle ges- varför inte låta dom få som dom vill och låta dom genomföra den stora visionen om allas rätt till allting- bara de håller sig på "sin planhalva" av landet. Fundera på detta.

SD 2014!!
19 personer gillade det här.

surkart 1 timme sedan som svar till lebus

Då kommer det att bli som i gaza, de kommer att skjuta raketer in på vårt "svenska område" och så kommer en massa folk fly för de har ingen ekonomi bara fattigdom, och så har vi samma läge igen :) Är du sjuk så går det inte att dela upp kroppen i två områden, möjligen att avlägsna sjuka delar för alltid, eller försöka bota hela kroppen!
2 personer gillade det här.

Bajen666 2 timme sedan som svar till lebus

Strålande idé...bästa jag läst idag..!

SD 2014.
1 person gillade det här.

ingesanden 2 timme sedan som svar till lebus

Mycket bra liknelse.
Har också tänkt i dessa banor.

Ser framför mig vid gränskontrollen in, till de vänsterorienterades planhalva bilar lastade med grönsaker och nybakat bröd och en buss med hantverkare,som skall laga allt som gått sönder i de fina villakvarteren.
Vid gränskontrollen ut kommer det magra och bleka professorer från Som-universitetet,som insett att deras verksamhet inte genererade någon mat och alla TV-soffjournalisters kö var den största,då de längtade tillbaka att äntligen få skriva om, hur bra de hade haft det på Sverigedemokraternas planhalva.
2 personer gillade det här.

christel2 2 timme sedan som svar till ingesanden

Tyvärr,vi skulle inte släppa in landsförrädare. :)

Som man bäddar får man ligga.

Border closed!

huckleberry_finn 3 timme sedan som svar till lebus

Skicka upp dom till Norrbotten så kan dom klafsa omkring i snön där och låtsas att dom är i Sovjetunionen och har Stalin som ledare.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: