torsdag 16 augusti 2012

Ett bedraget land | Världen idag - världen ur ett kristet perspektiv

Ett bedraget land | Världen idag - världen ur ett kristet perspektiv: Ett bedraget land

Sverige känns alltmer som ett misshandlat barn, som desperat försöker skylla sina blåmärken och sår på vilda lekar. Allt för att slippa erkänna att hemmet är dysfunktionellt och otryggt att vistas i. Vi invandrare ses ständigt som ömkansvärda välgörenhetsprojekt att förbarma sig över. Som första generationens invandrare har dessa frågor varit mitt naturliga fokus.

Men det som började som ett barns uppriktiga undran kring varför vuxna inte såg och förstod, har vid det här laget utvecklats till en fullvuxen intellektuell kvinnas närmast paniska förtvivlan över ett älskat land som aktivt arbetar på sin egen undergång. Med politiker som blundar för verkligheten som om de fick betalt för det och en journalistkår som medvetet undanhåller all information som riskerar att få den förljugna kulissbilden av ett välmående land att krackelera. Allt för att undanhålla den egna befolkningen sanningen om hur lurade de blir på den trygghet och solidaritet de alltid har trott på.



För ett par dagar sedan gick polisen ut med en efterlysning på Twitter, där de uppgav att offret beskrev att rånaren hade romskt utseende. Genast började det absurda drevet, som slutade med att poliserna fick göra avbön i rikstäckande media för att de hade oförskämdheten att prioritera yrkesheder och brottsoffer framför den påbjudna vanföreställningen om att det varken finns nationaliteter eller etniciteter.

Samtidigt släpptes statistik i Danmark som visade att mer än varannan våldtäktsdömd var från Afrika eller Mellanöstern år 2010. I Norge kom det tidigare officiella uppgifter om att samtliga överfallsvåldtäkter de senaste åren begicks av icke-västliga invandrarmän. Det är en skrämmande överrepresentation, med tanke på att andelen invandrare är max 10-20% av den totala befolkningen i Norden. I Sverige avstår man från att föra statistisk av det slaget.

Vad som däremot är känt, är att Sverige med sina 6 500 våldtäkter 2011 låg näst högst på våldtäktslistan – i hela världen. Endast Lesotho överträffar oss. Det drar fram en horribel våldtäktsvåg över Sverige.

Tjejerna blir lätta offer sedan de har matats med den lögnaktiga officiella berättelsen; att alla människor automatiskt anammar västerländska normer och värderingar i samma stund de sätter sina fötter på svensk mark.

Det gör mig enormt ledsen och arg att se hur de generösa och vänliga svenskarna blir så bedragna. Hur mycket de politiskt korrekta än inbillar sig att de skyddar värnlösa flyktingar genom detta fundamentala svek, är sanningen en helt annan. I realiteten ser människor den skriande diskrepans som råder mellan den officiella berättelsen och den faktiska verkligheten. I detta mellanrum föds verklig rasism, som får människor att betrakta samtliga invandrare som fiender.

De som får betala det högsta priset för denna politiskt korrekta charad är alltså vanliga svenskar och skötsamma invandrare. De stora vinnarna är de samvetslösa individer som kallt drar nytta av denna aningslösa naivitet, där de i godan ro kan fortsätta med sin ljusskygga verksamhet. Det är ingenting jag kan tolerera. Det borde ingen annan göra heller.
Nasrin Mosavi Sjögren
Kommentar


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: