torsdag 10 mars 2011

Upp till 300 somaliska barn väntas till Katrineholm « Politiskt Inkorrekt

Upp till 300 somaliska barn väntas till Katrineholm « Politiskt Inkorrekt: "Upp till 300 somaliska barn väntas till Katrineholm

MASSINVANDRINGEN Migrationsöverenskommelsen mellan regeringen och Miljöpartiet i förra veckan innebar bland annat att reglerna för återförening av invandrarfamiljer liberaliseras och som ett resultat av detta väntas nu mellan 270 och 300 barn till familjer med bakgrund i Somalia komma till föräldrarna i Katrineholm.

SVT
9 mars, 2011 | Category: Okategoriserade
160 comments to Upp till 300 somaliska barn väntas till Katrineholm
« Older Comments 1 ... 5 6 7

*
Emigranten
10 mars, 2011 at 16:48 · Reply

Om inte Svenskarna vaknar snar så kommer det att sluta med en total kollaps av det Svenska samhället!

Vi behöver inte dessa människor här i Sverige, om vi ska hjälpa dom så är det bättre att skicka hjälpen till Somalia så att fler blir hjälpta!

Det är inte bara Katrineholm som kommer att översvämmas av dessa bidragsproffs! Söderhamn som har varit på tapeten ett flertal gånger här på PI kommer antagligen att få en veritabel invasion av dessa Somalier och även andra nationaliteter!

Söderhamns kommun lever tydligen i en egen värld!
Länk till: De reser till Uganda för att få nya perspektiv!

http://helahalsingland.se/soderhamn/1.2826178-de-reser-till-uganda-for-att-fa-nya-perspektiv
*
1Bohuslanforever1
10 mars, 2011 at 16:37 · Reply

Vilken fin undervisning det kommer att bli – och så trivsamt! Detta kan inte kallas annat är ett riktigt lyft för alla i bästa Reinfeldtstil. Eller sossestil, eftersom alla i överheten är överens om att vi skall påtvingas deras idéer.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: