torsdag 17 mars 2011

Ny invandrarrättighet: Fem år i hemlandet med bibehållna förmåner från Sverige - Fria Tider

Ny invandrarrättighet: Fem år i hemlandet med bibehållna förmåner från Sverige - Fria Tider: "år i hemlandet med bibehållna förmåner från Sverige
Publicerat 17 mars 2011 kl 08:14

Bidrag. Invandrare ska få rätt att bo upp till fem år utomlands och samtidigt behålla alla förmåner och bidrag från Sverige. Det väntas regeringen föreslå i ett nytt lagförslag inom kort.


I dag kan ett uppehållstillstånd dras tillbaka efter ett år om en invandrare väljer att flytta från Sverige innan han hunnit få medborgarskap. Men nu ska det bli ändring på det.

Inom kort kommer en statlig kommitté som sett över lagar och regler på migrationsområdet att presentera sitt resultat. Fredrick Federley, ledamot av kommittén, kommenterade utredningen i Dagens Eko torsdagen den 10 mars.

– Vilka skäl det nu än kan vara så ska det vara lättare för människor att röra sig över gränserna, vilket varit kärnuppdraget för vår utredning, säger Fredrik Federley.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

* Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/ny-invandrarrattighet-fem-ar-i-hemlandet-med-bibehallna-formaner-fran-sverige Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
17 kommentarer

1.

Detta innebär att ”kreti och pleti” kan komma hit till Sverige för att sedan återvända hem med 5 års uppehälle bekostat av svenska skattebetalare. Nu är det dags för madame giljotine att jobba! Förslaget MÅSTE STOPPAS!!!
Enok den 17 mars 2011 kl 10:55 Svara
2.

Precis när man trodde att det inte kunde bli dummare…

Detta måste ju vara det mest korkade som vår fantastiskt dumma regering/riksdag kommit med på mycket länge!

Visst… ta mina pengar! Dela ut dom till kriminella araber!

Tror jag åker till Japan och sätter mig vid härdsmältan… kan ju knappast vara värre?
Ateisten den 17 mars 2011 kl 10:45 Svara
3.

hans retorik. Det krävs inga specialkunskaper om islam för att urskilja de retoriska grepp som sedan länge gör honom till en ohederlig debattör.

Mattias Gardell har två ögon. Det ena ögat använder han när han skriver om islam. Det andra ögat använder han när han skriver om Väst. Det första ögat ser bara individer, det andra ser bara strukturer. Inget av synsätten är nödvändigtvis fel i sig, felet med Gardells retorik ligger i hur han växlar mellan dem.

Med det ena ögat ser han ett antal separata uttalanden och fenomen som inte har något med varandra att göra, och som inte får användas för att karaktärisera muslimer som kollektiv. Om någon bär slöja kan det vara ett uttryck för ”hennes egen tolkning av islam”, påpekar han i sin senaste bok Islamofobi. För det här ögat är den atmosfär av krav och traditioner som omger människor osynlig, det finns inga säkra belägg för att den alls existerar. Med det andra ögat ser han bara osynliga förbindelser.
Astor den 17 mars 2011 kl 10:07 Svara
*

Vill mod radera detta? Det inlägg jag skrev försvann eftersom jag tydligen hade ”postat för mycket” trots att jag inte ens besökt sidan tidigare idag.
Astor den 17 mars 2011 kl 10:09 Svara
*

Vill mod radera detta tack, det blev fel. Och fixa gärna kommentarsfältet överhuvudtaget, jag har inte ”postat för fort” när det är dagens första besök…
Astor den 17 mars 2011 kl 10:11 Svara
4.

Nu har det ju verkligen slått slint helt i huvet på våra ”folkvalda” politiker.
Hur lång tid tar det innan det flesta infödda svenskar ska vakna och göra mågot åt saken? Tycker vi gör som bönderna gjort flera gånger i Frankrike, kör in o ställ traktorer, lastbilar och andra STORA fordon och blockera stockholm tills det händer nått, detta har gått för LÅNGT !!!!!
Jammi den 17 mars 2011 kl 09:56 Svara
5.

Vansinnigt.
Ofattbart.
Naivt.
Dum-snällt.
Omoraliskt.
Samhällsfarligt.
Stefan den 17 mars 2011 kl 09:56 Svara
6.

Världsmedborgare!!! Hur blir det för oss andra som är svenska medborgare??? Får vi vistas fem år utomlands med bibehållen A-kassa eller socialbidrag?
Kristendhimmi den 17 mars 2011 kl 09:49 Svara
7.

Man undrar om våra politiker saknar all historisk kunskap. Ett folk som känner sig förfördelad, orättvist behandlad och saknar möjlighet att påverka fredligt brukar hitta andra lösningat.

Är det vad nomenklaturan vill?


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: