tisdag 15 mars 2011

Europeiska motståndsrörelsen mot islam « Aktualia

Europeiska motståndsrörelsen mot islam « Aktualia: "Europeiska motståndsrörelsen mot islam
januari 18, 2011 Cavatus Lämna en kommentar Gå till kommentarerna

i

Rate This

Quantcast

Skaffa dig oberoende information om islam

Trots att Sverige är ett förhållandevis sekulariserat land, lägger islam vantarna på en allt större del av det offentliga samtalet. Men var tanken med det mångkulturella samhället att det per automatik skulle bli mer religiöst?

Skaffa information om islam och bilda sig en självständig, faktabaserad uppfattning fri från mediernas propaganda. Se dessa fyra filmklipp som heter Infiltration: moské (eng: Undercover mosque, wallraffande i brittiska moskéer). För muspekaren över skärmen och klicka på subtitles och välj SV för svensk undertext. Klicka dig vidare till de olika delarna i högermarginalen. Läs även samhällsdebattören Dick Erixon om ämnet här.

Den schweiziske politikern Oskar Freysinger håller tal på den internationella konferensen om islamiseringen av Europas länder, i Paris den 18 december 2010.


En ny paneuropeisk rörelse har sett dagens ljus: Parisdeklarationen

För exakt en månad sedan, i Paris den 18 december, samlades människor för att bilda en front mot islamiseringen av Europa. Detta har tidigare tagits upp av bloggen Vår stund i Sverige. Flera föreläsare och talare från Schweiz, Österrike, Belgien och USA hade samlats på mötet till vilket det hade kommit över 1 000 betalande åhörare. Ämnet var faran med islam i Europa, dvs. religionens fundamentalistiska oförenlighet med det moderna västerländska, frihetliga samhället. I allt större omfattning tar nämligen den religiösa friheten större plats än den individuella.

Organisatörerna kallade mötet för tillkomsten av en motståndsrörelse mot islamiseringen av Europa. En av talarna, schweizaren Oskar Freysinger, medlem i det schweiziska folkpartiet, är känd för sitt engagemang för folkomröstningen om minareter.

Elisabeth Sabaditch-Wolff från Österrike fick stående ovationer efter att hon berättat om hur hon åtalats för hets mot folkgrupp. Hon hade hållit ett privat seminarium där hon citerade religiösa texter, däribland Koranen. Hon hävdar att åtalet inte handlar om lagen i sig utan att det är en politisk rättegång avsedd att tysta någon som talar klartext om hur barbarisk sharialagen är. Elisabeths kamp handlar om att hennes dotter inte ska behöva bära slöja som vuxen.

Just idag, den 18 januari, har dag två i hennes mål behandlats i domstolen men ajournerats till den 15 februari. Läs mer om det här.

Upptakten till Parismötet är att muslimer i Paris har börjat ockupera och spärra av hela gator för att be varje fredag, utan myndigheternas tillstånd (Se två filmklipp här). I många förorter i Paris är afrikaner i majoritet och unga, vita fransmän som bor där måste assimilera sig med afrikanerna. Kvinnor kan inte heller själva bestämma om de vill bära slöja eller ej i dessa områden.

Talaren Gerard Brazon, pensionerad ekonomikonsult som blivit bloggare på gamla dar uttrycker det sålunda: ”Jag tycker om att känna mig som en främling när jag är utomlands, men när man börjar känna sig som en främling i sitt eget land, börjar man ställa frågor”.

Det är viktigt att den svenska allmänheten får kännedom om denna nybildade motstånds- och demokratirörelse. Det omnämns givetvis inte i de svenska medierna. Skriv om det på din blogg, länka hit från kommentarsfält och upplys om att det finns folk som arbetar aktivt mot Europas enklavisering och mot införandet av sharialagar.

Följ den här bloggen med bloglovin

dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, gp, gp, gp, bot, bot, blt, blt, hd, hd, kbl, kbl, kbl, kbl, lt, lt, nsk, nsk, nsk. skd, skd, skd, smp, smp, sds, sds, sds, ta, ta, ya, ya, ya, ya ex, ex

* Share this:
* Dela
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kategorier:Censur, Immigration, Islamism, Politik,

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: