söndag 13 mars 2011

Det nya Sverige: Fyra skottskadade i Gbg, Sthlm och Malmö « Politiskt Inkorrekt

Det nya Sverige: Fyra skottskadade i Gbg, Sthlm och Malmö « Politiskt Inkorrekt: "SISTE MAN TAR FLAGGAN Gangsterlandet Sverige har fått uppleva ny grov kriminalitet det sista dygnet, i våra tre storstäder.
Malmö – lördag kväll

17-åring, känd av polisen, skottskadas svårt i benet i stadsdelen Holma. Troliga gärningsmän flyr i bil. Ingen gripen hittills.

SDS
Göteborg – lördag kväll

En man skottskadas i buken på Treriksgatan i Gamlestaden. Han stod vid en parkeringsautomat för att betala när en annan kom upp bakom och sköt honom. Gärningsmannen, som var i 20-årsåldern, försvann springande från platsen. Ett par blev vittne till dramat och försökte stoppa blödningen. Den skjutne mannen var vid medvetande när han fördes till sjukhus.

GT
Stockholm – fredag natt

Två män skottskadades i baken[!) i centrala Stockholm natten mot lördagen. En av de skottskadade männen stoppade en polispatrull vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm, den andra sökte hjälp i Sundbyberg. Ingen av männen fick livshotande skador – och ingen av dem vill säga något till polisen.
13 mars, 2011 | Category: Inrikes
24 comments to Det nya Sverige: Fyra skottskadade i Gbg, Sthlm och Malmö

*
Maria Magdalena
13 mars, 2011 at 12:32 · Reply

Tar ett land emot papperslösa flyktingar i hundratusental, så får de per automatik en mycket stor andel kriminella på köpet.
Därför att de tar chansen.
Tyvärr blir det så att de fortsätter sin verksamnhet i sitt nya land.
Och varför skulle de inte?
Straffen är ofta banala om de åker fast, och då väntar istället en bekväm tillvao med en standard de måste finna förbluffande.

Och då invandringen är en politiskt helig ko, som bara får framstå i positiv dager, så sitter de inblandade i Sverige handlingsförlamade.
För hur skulle det se ut i statistiken?
Bättre att titta åt ett annat håll.
*
Redan utvandrad
13 mars, 2011 at 12:18 · Reply

Kan man inte vägra att ge de skottskadade sjukvård om de inte berättar vad de vet???
*
quinna
13 mars, 2011 at 12:14 · Reply

Vem var det som sa ” Vi älskar Malmö ” och att den inte är farlig att vistas i? Skott lossning sker inte ”bara” i ytterområdena längre utan även i de tidigare ”bättre” lugna områdena. Ren tur att man inte blivit träffad av en direkt eller förlupen kula. Bara dumdristiga ger sig ut efter mörkrets inbrott. Vi andra (själv rånad två gånger) känner oss tvingade att vistas likt fängelser, inlåsta i våra egna hem. Är det kanske det Illmariga Raaapalu menar med livskvalité?

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: