tisdag 15 mars 2011

Black Cobra-araber bakom brutal våldtäktskidnappning - Fria Tider

Black Cobra-araber bakom brutal våldtäktskidnappning - Fria Tider: "Black Cobra-araber bakom brutal våldtäktskidnappning
Publicerat 15 mars 2011 kl 12:35
En 20-årig kvinna hölls drogad som sexslav i en lägenhet under två dygn innan hon slutligen räddades av polisen. Nu visar det sig att medlemmar ur det mångkriminella invandrargänget Black Cobra låg bakom övergreppet.


I två mardrömsdygn utsattes den 20-åriga kvinnan för upprepade grova våldtäkter av två kraftigt kokainpåverkade och pistolbeväpnade araber som höll henne fången i en lägenhet i stadsdelen Holma i Malmö.

I söndags lyckades kvinnan slutligen få iväg ett SMS till en väninna, som kunde koppla in polisen.

Enligt uppgifter till Aftonbladet tvingade de två männen kvinnan att ta kokain och våldtog henne åtskilliga gånger brutalt under pistolhot.

Efter att ha stormat lägenheten kunde polisen gripa de två araberna, som nu visar sig vara medlemmar av det mångkriminella invandrargänget Black Cobra.

Araberna, som är 31 respektive 24 år gamla, är redan sedan tidigare tungt kriminellt belastade. De är nu anhållna misstänkta för grov våldtäkt, grov misshandel, olaga frihetsberövande, vapenbrott och ringa narkotikabrott.

Den unga kvinnan chockades så svårt av övergreppet att hon inte har kunnat höras. Hon befinner sig nu på ett skyddat boende.


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: