torsdag 23 december 2010

Muslimer lanserar kampanj mot julen « Politiskt Inkorrekt

Muslimer lanserar kampanj mot julen « Politiskt Inkorrekt: "Muslimer lanserar kampanj mot julen

STORBRITANNIEN Fanatiker hemmahörande i en bannlyst islamisk hatgrupp har lanserat en landsomfattande kampanj mot julen som betecknas som ond. De har för avsikt att sätta upp tusentals plakat där det påstås att julhelgen är orsaken till våldtäkt, tonårsgraviditeter, abort, promiskuitet, brottslighet och pedofili. Målet är att kampanjen ska “förgöra julen” i landet och leda britterna till att konvertera till islam.

På plakatet står “På den första juldagen gav min kära mig en sexuellt överförbar sjukdom, på den andra skuld, på den tredje våldtäkt, den fjärde tonårsgraviditet som resulterade i abort”. Julen ska även vara orsaken till hedendom, våld i hemmet, hemlöshet, vandalism, alkohol och droger. Ytterligare en förseelse som julen gör sig skyldig till är “att hävda att Gud har en son”.

På nedersta delen av plakatet står att “i islam är vi skyddade från alla dessa ondskor, vi har äktenskap, familj, heder, värdighet, säkerhet, rättigheter för män, kvinnor och barn”.

Hjärnan bakom kampanjen är 27-åriga Abu Rumaysah som efterlyst sharialag för Storbritannien under en presskonferens anordnad av hatpredikanten Anjem Choudary, ledare av den militanta grupperingen Islam4UK.

Före detta inrikesministern Alan Johnson bannlyste Islam4UK tidigare i år och kriminaliserade medlemskap i gruppen efter att den framfört hot om att demonstrera i Wootton Bassett, staden där Storbritannien hedrar sina krigsoffer.

Rumaysah säger till Daily Mail att han är likgiltig inför att förolämpa kristna.

Julen är en lögn och som muslimer är det vår plikt att attackera den. Men huvudmålet för vår attack är frukterna av julen, saker som alkoholmissbruk och promiskuitet som ökar under julen och alla de andra ondskorna detta leder till som abort, våld i hemmet och brottslighet. Vi hoppas att vår kampanj får folk att inse att islam är den enda vägen för att undvika detta och konvertera.

Syster Christine Frost, grundare av frivilligorganisation East London Neighbours in Poplar charity, vars medlemmar uppmärksammade plakaten, säger att någon försöker röra upp hat och öppnar för hämndaktioner.

Om vi sade samma saker om muslimer skulle vi alla hänga i lyktstolpar.

Daily Mail
Relaterat

PI: Islam4UK
PI: Anjem Choudary

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: