onsdag 8 december 2010

Extremmuslimer i rabiat angrepp på Sverige « Politiskt Inkorrekt

Extremmuslimer i rabiat angrepp på Sverige « Politiskt Inkorrekt: "Extremmuslimer i rabiat angrepp på Sverige

DÅRAR Här på Politiskt Inkorrekt har vi vid flera tillfällen tagit upp dels den helt absurda sammanslutningen Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén (MMRK) med de bindgalna extremmuslimerna Fatima Doubakil och Kitimbwa Sabuni i spetsen, dels Mohammed Amin Kharraki, också extremmuslim och ordförande för den likaså extremistiska organisationen Sveriges Unga Muslimer (SUM). Gemensamt för dessa personer, förutom att det fattas några öl till ett fullt sexpack hos samtliga, är att deras version av “integration” innebär att svenskarna skall anpassa sig till dår-ideologin islam.

Nu har denna inte fullt så adekvata samling människor vädrat morgonluft därför att de inbillar sig att den skattefinansierade utpressarorganisationen Diskrimineringsombudsmannen (DO) har “beslutat” att det strider mot diskrimineringslagstiftningen att förbjuda de muslimska förtryckarplaggen niqab/burqa i vissa sammanhang.

Vad de och uppenbarligen väldigt många andra, främst de floskulösa ordbajsarna hos gammelmedia, verkar ha totalmissat är att DO inte kan besluta om något strider mot svensk lag eller ej, det är en fråga för en domstol. Även om ovan nämnda med säkerhet skulle svimma av förtjusning om DO nu kunde fatta beslut om något strider mot svensk lag eller ej, så är icke det fallet.

Doubakil, Sabuni, Kharraki och Osman Karrani, vice ordförande i Islamska Förbundet i Sverige, har med anledning av DO:s icke-beslut nu skrivit en artikle på Newsmill med titeln “Tack Linna för att du reagerar mot muslimhatet”. Denna artikel är något av det absolut värsta jag någonsin läst, även för att komma från extremmuslimska fundamentalister och svenskhatare.

Här är en vämjelig soppa av lögner och rena överdrifter blandat med påståenden om hur synd det är om muslimerna i Sverige som utsätts för en så systematisk och omfattande förföljelse. Hela artikeln genomsyras av den illa dolda agendan att vi svenskar och vårt land Sverige skall anpassas och kräla i den muslimska dyngan för att dessa bindgalna människors vision av “integration” skall uppfyllas.

Smaka på dessa absurda påståenden:

Svenska muslimers moskéer och bönelokaler drabbas av ständiga attacker och hatbrotten mot muslimer ökar. Ändå finns inget tydligt gensvar från samhällets sida för att skydda svenska muslimer och deras egendom.

Det är fullständigt uppenbart att vi befinner oss på ett sluttande plan där svenska muslimer i allt mindre grad omfattas av demokratiska fri- och rättigheter; allt mot en bakgrund av ett medialt och politiskt klimat där svenska muslimer framställs som hotet inifrån mot demokrati, säkerhet och värdegrund. Låt oss inte glömma att hotet från muslimerna var den vinnande valplattformen för Sverigedemokraterna och införlivades i större eller mindre grad i retoriken hos några av de etablerade partierna. Parallellerna till 1930-talets Tyskland där en annan religiös minoritet framställdes som roten till allt det onda i samhället, med förödande konsekvenser som följd, blir mer och mer tydliga. Precis som då har spärrarna släppts bland agendasättarna. Antimuslimismen har hamnat i mittfåran i Sverige där man på ledarplats gömmer sig bakom en dimridå av liberalism.

Det finns vad som inte kan kallas för något annat än en fanatisk motvilja mot islam och muslimer bland opinionsbildare i mittfåran som de i det rådande klimatet behöver lägga mindre och mindre ansträngning på att dölja. Allt förnuft, rim och reson har åkt ut genom fönstret. Svenska muslimers känslor till skillnad från andras betyder ingenting utan alla tillfällen ska tas att uppfostra dem i demokrati.

Och allt detta kommer från en grupp i samhället som varje normalt tänkande människa med en intelligenskvot överskridande ett skonummer hela tiden ser vinner terräng för sin önskan att alltmer islamisera Sverige. Artikelförfattarna (man märker dock tydligt kränkningsproffset och turbotruten Doubakil bakom vartenda ord) har enligt min uppfattning inte i ett sekulärt och västerländskt land som Sverige att göra.

Om nu förhållandena för muslimer är så vedervärdiga som dessa självpåtagna företrädare för alla Sveriges muslimer påstår, varför stannar man då kvar här? Kan det vara det framtida kalifatet Swedistan som hägrar? Kan tänka mig en handfull länder som skulle passa dessa samhällsomstörtare bättre än Sverige. Man missbrukar vår gästfrihet och vår syltryggade lagstiftning så till den milda grad att omvärlden skakar på huvudena och undrar vad som är fel med detta land.

Sedan kan man fråga sig vad ansvariga för den en gång så alerta och intressanta sajten Newsmill har tänkt med för kroppsdel när man publicerar en sådan här kvalificerad slaskartikel? Jag kände visst hopp när Sakine Madon tog steget in i ledningsgruppen, men Bonniers försterövslickare Leo Lagerkrantz verkar helt ha lagt hämsko på allt vad nyfikenhet och kreativitet heter och istället rättat in sig i den konformistiska fåran där allt annat politiskt korrekt skit produceras.

Gustaf Janson
PrintFriendlyShare
8 december, 2010 | Category: Inrikes, Islam, Krönika

Skriv en ny kommentar

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: