onsdag 4 april 2012

Stoppa feminismen! Rasismens ambassadörer

Stoppa rasismens ambassadörer: Nicadori

Elina. Du säger att du unnar varenda människa i hela världen att leva i en demokrati präglad av mänskliga rättigheter och fri från våld och förtryck. Ljuger du inte nu? Våldet och förtrycket mot svenska män, kvinnor och barn pågår. Yttrandefriheten stryps mer och mer för varje vecka. Mänskliga rättigheter, för vem? För mig? Knappast.

Vi har den sett och läst om den grövsta gruppvåldtäkten i svensk rättshistoria, utförd av invandrare, asylsökande, människor som har kommit till Sverige för att få skydd. Vart är medlidandet för alla de svenska kvinnor som blir våldtagna och misshandlade? Varför unnar du inte dom ett liv fritt från våld och förtryck? Den största rasismen som existerar i Sverige idag är den mot svenskar. Svenskar är extremt utsatta och svenskars liv är minst värda av de alla.

Vi kan ta tvåbarnspappan i Ludvika som blev brutalt misshandlad till döds av två invandrare. En av gärningsmännen blev helt frikänd och den andre fick tre års fängelse och tio års utvisning. Tre år i fängelse, ute efter ett om han sköter sig väl och i så fall 9 års utvisning. Så mycket är ett svenskt liv värt.

Vi har Carl-Eric som var ute med sin älskade hund när han beslöt sig för att gå in på Hemköp för att handla, när han kommer ut så står det ett gäng invandrarkillar vid hans hund och hans fråga om dom hade gjort något mot hunden räckte för att han skulle bli brutalt misshandlad av 7-10 ungdomar. Han har varit medvetslös i 15 dagar och kommer förmodligen aldrig att vakna. Ungdomarna som begick detta hemska rasistiska hatbrott beskrivs som "snällast i Angered" och man tror att mannen måste ha provocerat dom. Vart är solidariteten för Carl-Eric och hans familj? Hans vänner? Vart är solidariteten för alla de människor som dagligen faller offer för mångkulturen och hatbrotten mot etniska svenskar?

Vart är du när det inte finns en stackars invandrare att försvara? Vart finns du när någon i din egen närhet råkar ut för mångkulturen? Står du där och klappar om gärningsmannen och säger, "så där får man faktiskt inte göra, men det är okej för den här gången för det är ju så synd om stackars dig."

Hur kan du se dig själv i spegeln?

A Gillad
Svara



– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: