tisdag 10 april 2012

EU-kommissonens förslag upprör – svenska bidrag endast åt svenskar! « Avpixlat

EU-kommissonens förslag upprör – svenska bidrag endast åt svenskar! « Avpixlat: EU-kommissonens förslag upprör – svenska bidrag endast åt svenskar!

SVENSKT KONSEKVENSÄNKANDE EU-kommissionen har en faiblesse för den fria rörligheten inom unionen. Som bekant har detta utnyttjats till en ansenlig mängd östatsinnevånare som inte har någon avsikt att leva lagligt i Sverige. Nu ska rörligheten bli ännu rörligare.

När en person flyttar till ett annat EU-land utan anknytning, ska i fortsättningen det landets socialförsäkringssystem täcka även denna lilla flyttfågel. Men nu reagerar socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) kraftigt och menar att man inte hur som helst bara kan flytta hit och bli försörjd.

Fri sjukvård, skola, allehanda bidrag och förmåner ska i fortsättningen erbjudas till samtliga EU-innevånare om de får för sig att flytta till ett annat land. En föreslagen ny regel från kommissionen får 13 EU-länder att se rött, t o m Sverige. Storbritannien vill driva det till EU-domstolen men kommissionen behöver inte acceptera detta utan driva frågan vidare.

Ulf Kristersson är mycket kritisk:

Sjukvård får man till exempel genom att bo i Sverige, men man kan inte skaffa sig svensk sjukvård genom att flytta hit. Samma sak gäller föräldraförsäkring och barnbidrag och den sortens förmåner

Så att bara flytta in hit och leva på bidrag ska alltså inte vara möjligt. Vidare kommenterar SR:

I dag måste en person bo lagligt i Sverige för att ha rätt till sjukvård, föräldraförsäkring, barnbidrag och garantipension. Regeringens tolkning nu är att det finns en risk för att det kan bli så att det räcker med att flytta till Sverige för att få de här förmånerna.

Avpixlat vill påminna om de 40-60.000 “papperslösa” som enligt överenskommelsen med Miljöpartiet skulle få tillgång till såväl sjukvård, mediciner, skola osv. “Papperslös” är snyftbegreppet för illegal och ingenting annat. D v s en person som utan anledning bara har flyttat hit och därför får tillgång till socialförsäkringssystemet. Enligt en sund logisk slutsats borde de “papperslösa” varken få vistas i Sverige, eller ännu mindre, få tillgång till någon förmån här.

Undrar om EU-kommissionen har fått sin briljanta idé härifrån?
Print Friendly
Share
2012-04-09, 00:12 (uppdaterat 2012-04-09, 02:21) | Kategori(er): Arbetsmarknad, EU, Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik, Video / audio

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 43 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
153 kommentarer 1876 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 207 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


knoll2 2 timme sedan

Jag förstår inte vad det är som upprör. Sverige har ju skänkt bort sina pengar till obehöriga under 25 års tid så vad är nytt i detta?

Vidliv 8 timme sedan

Ulf Kristersson kan sluta grina,han som "fick"en lägenhet som var avsedd för behövande.Han borde hålla truten stängd.
1 person gillade det här.

C_BE 12 timme sedan

Frågan är om detta på sikt är Sveriges räddning? Om detta EU-förslag går igenom så lär den offentliga sektorn falla samman helt under trycket. Det kommer bli några helvetes-år innan något nytt kommer. Men; lycksökarna lär dra vidare när inget mer finns att hämta här. EU o sjuklövern lär vara grymt avskydda o misskrediterade, men ur detta finns möjligheten till en bättre o friare framtid för Sverige. O för en nystart för demokrati o att det lönar sig att arbeta o där politiker som vill locka med bidrag kommer skys som pesten. För, då kommer det vara uppenbart för alla var den politiken leder.
1 person gillade det här.

kjellan11 13 timme sedan

Ulf Kristersson gnölar om att andra EU medborgare ska kunna få del av svensk sjukvård o det kan vara ok. Men alla dessa asylsökanden, papperslösa o andra från länder utanför EU då är Ulf K tyst. Jag undrar om han inte har någon skam i kroppen alls
6 personer gillade det här.

brisslan 13 timme sedan

Jag har alltid varit för EU men, nu börjar min tro vackla betänkligt. Jag känner mig grundlurad av dessa samvetslösa parasiter, som för att fylla sin egen börs först, för att kunna motivera för att få sitta kvar vid köttgrytorna. Är istånd att finna på vad som helst. De måste ha mist förståndet helt.
Vi kan inte längre tillåta att dårar styr oss. Om inget radikalt görs med det snaraste är Väst Europa tillspillogivet för all framtid. Nu gäller inte längre år utan det månader, som gäller.
2 personer gillade det här.

norrbaggen 14 timme sedan

Men för mig som är född i Sverige och folkbokförd i Norge kostar de skjortan om jag skulle behöva sjukvård när jag är hemma på besök. Logik i detta ?
Jag tänker åka till den där skitkommunen som ger 'papperslösa' gratis vård och prata nåt jallaspråk och säga att jag är papperslös bara för att trolla.
4 personer gillade det här.

Rune Berg 16 timme sedan

"I dag måste en person bo lagligt i Sverige för att ha rätt till sjukvård ..."
"det finns en risk för att det kan bli så att det räcker med att flytta till Sverige för att få de här förmånerna."

Är inte detta samma sak? Om man flyttar hit blir väl effekten att man bor lagligt i Sverige? En person som vistas illegalt i Sverige kan väl inte anses ha flyttat hit?
7 personer gillade det här.

guran55 18 timme sedan

Varför i herrans namn går vi inte ur det där j**la EU.
Vi får ju snart inte bestämma någonting själv i det här landet. Som lök på laxen så har vi ett gäng inkompetenta och ansvarslösa ynkryggar till politiker som gör allt bara värre.


20 personer gillade det här.

tokigare 16 timme sedan som svar till guran55

Jag håller med dig.
Eftersom inkompetensen är vida spridd inom vår politikerkår trodde en del att botten var nådd.
Så många röstade ja till eu (skyll inte på mig ,jag röstade nej) ,men hör och häpna...
Deras politiker är ännu dummare och ännu mer korrumperade och inkompetenta.
De vill göra vårt land till en soptipp för allt mänskligt avskum de kan hitta, för att slippa ha skiten i sitt eget land.
Och eftersom vår egen regering inte kunde komma på vad dom skulle göra, så adopterade man den planen och kallade den, sin egen.
Den Svenska modellen = massimportera kriminella och analfabeter så framstår svenska politiker som både laglydiga och smarta, tänkte man.
Och så har man hållit på i Sveriges riksdag mellan mutmiddagar, användandet av svart arbetskraft och medans våldtäckter samt. mord på den egna befolkningen har fått pågått lite så där ett par gånger i veckan.
Och detta verkar gemene man inte ha något emot.
Själv har jag vant mig vid att vi har det så här i Sverige, men jag tycker inte om det.
Barrikadera eder och ha tillhyggen bredvid sängen, så kanske ni överlever fram till nästa val.
SD2014.
5 personer gillade det här.

Holgerinorr 18 timme sedan

Detta lär inte ta slut förrän riksdagsmännens löner sänks !
Förslag: Dra 50% av PK-politikernas nettolön, att användas till Papperslösas sjukvård mm.

7 personer gillade det här.

Snille 18 timme sedan

Ulf Kristersson (M) försöker skylla alla fel på "EU". Det är otroligt billigt gjort av en Moderat vars parti släpper in dubbelt så många araber och afrikaner per år som tex GP och gått i symbios med Miljöpartiet för att hålla alla svängdörrar vidöppna mot mellanöstern och Afrikas mest islamiserade delar. - EU tycks hota Moderaternas hemkokta islamiseringspolitik och massimport av icke-eu medborgare. Därför är Ulf mest upprörd. - Sekulära kristna från Europa EJ välkomna. Muslimer (gärna totalanalfabeter) från icke medlemsländer hjärtligt välkomna.. 100 000 Somalier har redan packat resväskan för att komma hit. Det struntar Waberis Moderaterna i.
16 personer gillade det här.

klenis1 18 timme sedan

Fint hur många Rumäner (Ziggisar) tror ni kommer hit och kräver lägenhet försörningsstöd barnbidrag och föräldrapenning Ifrån överpopulerede barackbyar ..
Utan att behöva jobba en dag överhuvudtaget ..
15 personer gillade det här.

Tant_Karin 17 timme sedan som svar till klenis1

2011 sökte bara 9 rumänier men 2699 serbier asyl. Några fick asyl men inte så många.
Varför frågar jag mig fick de asyl. De är ju våra blivande samarbetspartner inom EU.
2 personer gillade det här.

klenis1 16 timme sedan som svar till Tant_Karin

Kan det vara för att Serbien inte är ett Eu land ännu dock är Rumänien det sedan 2007 men det gör inte att du får flytta hit utan att ha en anknyting e.x jobb för att få bo här och ta del av den svenska hmm (välfärden) som om detta går igenom ganska snart är utarmad...

Elsa 18 timme sedan

Vad är det som händer?Vad har tagit åt moderaterna?

Först Anders Borg och nu Ulf Kristersson.Börjar kassakistan bli tom?

Har Anders Borg,upptäckt,att ställer vi inte krav på invandrarna,så får vi snart stampa jordgolv i Sverige.Det var väl så han sa?Nä, han sa faktiskt att om vi inte hade invandrarna,"så hade vi Svenskar,stampat jordgolv".

Vad har tagit åt Ulf Kristersson?Vet han inte att moderaterna och miljöpartiet,har en överenskommelse,om återförening för alla somalier i Sverige.Vad är han upprörd över?Att alla kreti och pleti,kan komma till Sverige och få fri sjukvård,tandvård,fri skola.Speciellt om man är illegal invandrare.

Heja,Heja SD,tack och lov att Ni kom in i Riksdagen.Vi är många,många människor som vet att Ni påverkar,enda sedan den dagen Ni satte era fötter i Riksdagen.

Nästa val,kommer Ni SD,att vara Sveriges tredje största parti,även om Fredrik Reinfeldt inte vill ta i Er och alla oss som röstade på ER,med tång.(Men FR,AB,UK,har insett att ni har rätt i det mesta,nu vill dom ta äran åt sig.)

Fortsätt att köra Ert eget race i RD,SD.

Mvh Elsa.

2014 SD
18 personer gillade det här.

Tant_Karin 17 timme sedan som svar till Elsa

Nej jag tror inte de har ändrat sig, de försöker bara få det sovande folket att sova vidare.
I en nylig intervju då det var eländigt att så många levde på bidrag, mumlade Anders Borg avtrappning, dvs han hoppas på att om man får behålla en del av försörjningsstödet så tar man ett jobb. Hårt uttryckt av mig för vi har ju inte en massa jobb, men ännu värre om man tolkar honom. Är man sjuk ska man jobba, men om man är invandrare och lever på bidrag ska man lockas med att få mer än andra som har samma jobb, dvs få behålla en del av försörjningsstödet.
4 personer gillade det här.

Karl Svensson 18 timme sedan

Kom igen nu Jan Helin och Afftonbladet, här kan ju Aftonbladet gå i främre ledet för att försörja dessa nytillkomna emigranterf.
6 personer gillade det här.

1ubbe2 18 timme sedan som svar till Karl Svensson

Ursäkta mig, men bespara mig tidningen och hans namn, så blir min dag bättre. Men i övrigt håller jag med dig.

TA SVERIGE TILLBAKA !
4 personer gillade det här.

Obstinat 20 timme sedan

Men det finns ju förslag att de som nu uppehåller sig här illegalt ska få tillgång till vårt välfärdssystem. Varför blir då socialförsäkringsministern upprörd över det här? Vi tar hit massor med folk utanför EU, somalier t.ex. som får tillgång från dag ett och utan beräknade motprestationer.

Om det kommer hit EU-medborgare som har utbildning och arbete, då ska de också ha tillgång till välfärden eftersom de ju betalar in skatt.

12 personer gillade det här.

Tant_Karin 17 timme sedan som svar till Obstinat

Det kanske inte är någon hit att det kommer en massa pensionärer. Jag har hört att det kommer t ex greker hit, men varför skulle de ha så lätt att få jobb?
2 personer gillade det här.

brisslan 12 timme sedan som svar till Tant_Karin

Om ni vill studera svensk intelligens, kan jag rekommendera Rosegård i Malmestan och då gärna efter kl, 1300 för då har de flesta vaknat. Då kommer ni att konfronteras med horder
av impoterade Balkan Boys och likaså Balkan Beauties med (himmastickade hossor).
Alla importerade pensionärer plus hundratals ja, tusentals andra vinst maskiner.
Som svenskingarna finns inga andra folk på hela vår jord, de är i en klass för sig själva.
2 personer gillade det här.

standigtundrande 20 timme sedan

Det här kommer inom en snar framtid att innebära att svenska välfärden urholkas ännu mera. Det blir med all säkerhet mycket försämrad föräldraförsäkring, mycket dyrare att gå till läkare och att högkostnadsskydden försvinner. Att privata sjukvårdsförsäkringar är ett måste för att man ska kunna få vård. Och att man redan från födseln tar en pensionsförsäkring som ska täcka åren då man är i behov av vård och omsorg.

EU är och förblir ett skämt och jag klappar mig själv på axeln och säger duktigt av mig att säga nej till eu:s påhitt i alla val. Det finne en anledning till att vi bor i olika länder, ser olika ut och talar olika språk. Att blanda ihop alla olikheter och stoppa dom i en mixer och tro att det ska bli något annat än en sörja är för mig obegripligt.
18 personer gillade det här.

Svensk_Riddare 20 timme sedan

Jag vill se Sverige lämna EU för gott!
17 personer gillade det här.

DeWaallt 20 timme sedan

Bara en citerad rad för att man skall känna oro inför framtiden. Citat: "Så att bara flytta in hit och leva på bidrag ska alltså inte vara möjligt." Hugaligen inte få komma hit o få bidrag på studs!! Hoppas inte detta sprids till arabvärlden Somalia osv för då vill dom kanske inte komma hit som den resurs vår verklighetsfrämmande regering anser dessa bidragstagare o därmed ekonomiska flyktingar det i själva verket är frågan om jag inte har fel.
4 personer gillade det här.

Patrasco Maricon 20 timme sedan

Det bästa enligt min uppfattning som kunde hända Sverige, vore att vi lämnar EU och samarbetet därmed. Det är vansinnigt att EU kan sätta sig över länders egna lagar och regler!
18 personer gillade det här.

Gamla_tanten 21 timme sedan

Endast Sverige svenska bidrag har!
Trodde i min enfald att det var rätt att rösta ja till EU, men har sedan dess haft åtskilliga anledningar att ångra beslutet. Sysslar de med något vettigt egentligen utöver att förbjuda Kalles kaviar o. dyl (ironi). Detta tar dock priset, men med dårpippin Cecilia Malmsröm och hennes genomgående dumheter måste det ju bli galet. Tål knappt se bild på henne varken i tidningar eller TV.
18 personer gillade det här.

IngeVidare 21 timme sedan

Svensk sjukvård befinner sig redan i fritt fall med underskott inom många landsting där
regeringen inte gör mycket för att förbättra situationen.
Ska vi då dessutom ge allehanda utlänningar sjukvård då kan vem som helst räkna ut
vart det barkar.
21 personer gillade det här.

lasse1 20 timme sedan som svar till IngeVidare

Kanske just av den anledningen att landstingen går med underskott..
(Det lär också vara fullt med "tandlösa" flyktingar på bl.a folktandvården enl. vissa källor)...
Gratis tandvård dessutom..
.
Surt sa räven till fattigpensionären som har jobbat i över 40 år och som nu på ålderns höst,
har fått trasiga tänder...
9 personer gillade det här.

standigtundrande 20 timme sedan som svar till lasse1

Folktandvården har så mycket att göra att vi betalande snart är svårt att finna. Och om du undrar varför din tandvård är dyr...ja du har ju betalat 100-tals nya tänder till dom som aldrig har bidragit till något.
Så vill du se positivt på tandvårdstaxan så tänk att varje gång en invandrare ler så är det dina fina vita tänder du ser!
15 personer gillade det här.

brisslan 12 timme sedan som svar till standigtundrande

Det hände mig i verkligheten, jag, som svensk har betalt skatt i över 50 år. Hjälpt svenska staten genom mitt arbete tjäna in miljontals dollar till landet. Behövde en renovering av garnityret kostnad 28.000 Kr. En anställds man bosnier mussling aldrig bidragit med 1 krona i skatt hans renovering kostade det dubbla 56000 Kr, jag får betala mitt själv han, musslingen får sitt betalt av Landstinget. Ett Fyrfaldigt Leve för Svinneriet det Leve!
Vi lever i ett veritabelt Dårhus, som svenskingarna själva skapat genom sin makalösa dumhet och ökända feghet, som övergår all förstånd.
1 person gillade det här.

Cippan 21 timme sedan

Varför är Ulf Kristersson upprörd, detta ligger väl helt i linje med alliansens flyktingpolitik.
22 personer gillade det här.

Erik 22 timme sedan

Stackars Uffe, upptäckte han det under påskfyllan? Några decennier sent?
15 personer gillade det här.

Snille 22 timme sedan

Stockholmarna vill bara ha analfabeter från Afrika och Mellanöstern, de får och skall få bidrag men andra Europeer vill man inte veta av.

EU är inte så blockerande som folk tror, det är bara att skita i vad de säger. Det gör alla andra länder. Vad skall EU göra om Sverige vägrar? Sätta Kungen i fängelse? Jämför tex Finlands invnadringspolitik och Svcensk. Vår invandringspolitik bestäms till 100% i Stockholm, inte i Bryssel. Invnadrtinsgsnittet i EU är långt, långt under hälften än vad Sverige släpper in.

Det är Stockholm som är problemet, inte Bryssel.
35 personer gillade det här.

IngeVidare 21 timme sedan som svar till Snille

EU lär knappast invadera om vi inte gör vad som sägs.
Det är bara att titta vad som hände under kriget i det gamla Jugoslavien.
Folkmordet pågick medan EU pratade och pratade. Dessutom skickade man
ynkryggen Carl Bildt som inte heller fick särskilt mycket uträttat.
Det var inte förrän USA blandade sig i på allvar saker började hända.
EU är struntpratarnas klubb där inte mycket vettigt kommer ut.
7 personer gillade det här.

lasse1 22 timme sedan som svar till Snille

Du har rätt i det Du säger....men jag skulle vilja gå lite längre...

Det är faktiskt media som bestämmer över svensk flyktingpolitik..
Regeringen med opposition, är så förbaskat rädd att komma i konflikt med media, och av den anledningen bli betraktad som främlingsfientlig...Ryms inom begreppet; politisk korrekthet i olika valörer, allt efter behag i en uppkommen, rådande situation........

Man "tror".... från både regeringshåll o. opposition, att folkopinionen kräver en fortsatt hög flyktinginvandring...Man tror...men man vet inte riktigt...

Betänk, att media också är den 3:e statsmakten..
12 personer gillade det här.

Snille 22 timme sedan som svar till lasse1

Visst är det så, men även chefstjänstemännen/byråkraterna har en enorm makt. Enligt Merit Wager så kör de rejset med invandringen precis som de vill och struntar i alla lagar och förordningar. De kan dessutom aldrig ställas till svars för sina felaktiga beslut. De kan göra precis vad de vill. De kan godtyckligt ge vemsomhelst svenskt medborgarskap tex.

Och alla bor de i innerstan.
8 personer gillade det här.

lasse1 20 timme sedan som svar till Snille

Jo, men visst...Fashionabla bostadsrätter i Sthlm´s innerstad och praktvillor i dess närhet..

Långt, långt bort från mångkultur...Regeringen kan inte göra mer, än att inhibera ett fortsatt förordnande om vederbörande har gått "över gränsen"...
Som regel en reträtt post med likartade förmåner...
3 personer gillade det här.

Bernadette Ash 22 timme sedan

Utmärkt förslag om man har planer på att flytta.

Snille 22 timme sedan som svar till Bernadette Ash

Du lär inte får ett öre någon annanstans. Alla länder i EU struntar i sådant (utom paragrafryttarna i Stockholm) och EU kan inte göra någonting. Ta tex länder som Spanien och Grekland, de skriver under vadsomhelst och går hem och skrattar och struntar i det.

All etniska svenskar som söker bidrag i annat EU land blir utskrattade och hänvisas till sin ambassad/konsulat.
6 personer gillade det här.

one_minute 22 timme sedan

Bidrag. Bidrag. Och vård. Landstinget Sörmland kör över regeringen genom att redan nu erbjuda subventionerad vård till de så kallade papperslösa. Lagförslaget ”Vård efter behov och på lika villkor” (SOU 2011:48) har inte gått ut på remiss. Än.

Det här betyder alltså att regeringen är osäker på om det är rätt att lagstifta. Med den akutsjukvård identitetslösa redan har är det inte mer än rätt att tänka både en och flera gånger.

Självklart ska en god hälsa och vård på lika villkor gälla för hela befolkningen, men kreti och pleti som inte ens har tillstånd av svenska myndigheter att vistas i landet ingår inte i befolkningen och då ska de inte heller ha rätt till subventionerad vård. Det strider mot det allmänna rättsmedvetandet.

Behöver de vård får de betala själva för den. Hur svårt kan det vara att fatta för landstingets tjänstemän? Om jag fick bestämma skrotas hela lagförslaget omedelbums.
6 personer gillade det här.

Nacka 23 timme sedan

Det är så dom kommer ta död på den generella välfärden för landets befolkning.

Efter att man läst detta så tänker man att jag har ingen lust att betala skatt för att DOM skall skörda frukterna.

Iom att politikerna inte har kraft att sätta ner foten så är det bättre att var och en betalar för sig själv, som i USA.
5 personer gillade det här.

Tollessss 19 timme sedan som svar till Nacka

Ja de är vad Alliansens politik har som mål, Ulf Kristersson har sagt att "accepterar inte svält, men i övrig...."
Inte mig emot men då skall först AP fonderna delas ut till folket, sedan skotar vi alla bidrag, ALLA, och inför en budgetlag som gäller alla kommuner, landsting och stat som förbjuder allt underskott. Överträdesle skall omedelbart straffas med fängelse för ansvarig.

Oleg_Datsishin 23 timme sedan

det är enkelt. De flesta länder i EU har problem med försörjning av sina arbetslösa, sjuka osv. Så det är brilliant idé att skicka dessa till de länder som fortfarande "har råd". Och ngn som heter Cecilia Malmström (FP) är är en av EU höjdarna är säkert bara FÖR!
18 personer gillade det här.

IngeVidare 21 timme sedan som svar till Oleg_Datsishin

Det där stolpskottet är en katastrof för Sverige.
3 personer gillade det här.

Jarnsida 23 timme sedan

Ytterligare ett led i EU:s strategi att underkuva sig nationerna och göra sig till ett nytt Förenta staterna. Ut ur EU och följ Ungerns väg!
22 personer gillade det här.

PetronellaP 23 timme sedan

Läs vad ekonomen och ledarkolumnisten i SvD Tomas Gür skrev den 21 augusti 2010 strax före valet.

Med vårt svenska välfärdssystem måste vi ha "höga barriärer mot utsocknes" eftersom vår skattkista är ändlig. Länk nedan

http://www.svd.se/opinion/leda...
14 personer gillade det här.

puw 23 timme sedan

då/ sverige blir en randstat om vi står utanför EU ansåg BILDT
nu/ ett avfallsLAND för allsköns RAPPAKALJA..
SD 2014
13 personer gillade det här.

IngeVidare 21 timme sedan som svar till puw

Carl Bildt kan inte räknas som tillräknelig.
2 personer gillade det här.

SM811 1 dag sedan

När skall denna frågan diskuteras i Sverige?
Jag vill inte äta djurplågerislaktat kött.

Rituell slakt het fråga i valkampanj
http://www.dn.se/nyheter/varld...
20 personer gillade det här.

Kompis566 22 timme sedan som svar till SM811

Om den frågan diskuteras i Sverige så skulle det inte förvåna mig, ifall de senaste vetenskapliga undersökningar visar många hittills okända fördelar med halalslakt, även för djuret.
2 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 1 dag sedan

Spel för galleriet skulle jag tro!
4 personer gillade det här.

Not2LateIHope 1 dag sedan

Vad yrar waberaten om? Dom illegala har ju redan rätt till allt o lite till. Billigt försök att få det att låta som om dom plötsligt bryr sig, vilket dom naturligtvis inte gör. Maffiawaberaterna slår sina egna rekord i dumhet varenda gång dom försöker med nåt utspel.

Fatta att det spelar ingen roll vad ni "nymoderater" än hittar på, för mig är ni bara ytterligare ett socialistparti utan förankring i den läskiga verkligheten....
35 personer gillade det här.

leMonde25 1 dag sedan

http://globalresearch.ca/index...

Mattias Stanton 1 dag sedan

".... menar att man inte hur som helst bara kan flytta hit och bli försörjd." Jo det kan man visst! #svpol
22 personer gillade det här.

leMonde25 1 dag sedan

EU-kommisionen+domstol tillsammans med UHNCR-FNs flyktingkommesarie(högkriminell org) vill definitivt driva igenom detta för att "once and for all sänka Europa" ekonomiskt.
Eu har aldrig varit "folkets projekt" -mer ett ondskefullt diktat som nu visar sitt fula tryne
20 personer gillade det här.

Mauritz de Gothia 1 dag sedan

Norden 2030, De fem nordiska länderna är enade i en politisk federation, Förbundsnationen Norden. Den nya förbundsstaten är med sin gemensamma författning och sitt gemensamma styre med 25 miljoner invånare, en helt ny och tunga aktör i europa.
Sverige bör snarast gå ut ur EU och arbets tillsammans med sina grannar.
Förbundsstaten Norden placeras bland de 10-12 största ekonomierna i världen.
Kämpa för ett fritt norden med SD som drivande aktör.
46 personer gillade det här.

Obstinat 21 timme sedan som svar till Mauritz de Gothia

Den idén är lockande. Det skulle inte heller bli kulturella problem eftersom vi har så liknande samhällen och traditioner.
3 personer gillade det här.

Honest_John 23 timme sedan som svar till Mauritz de Gothia

Vilka resurser en sådan federation skulle sitta på, olja, skog, malm, stål (och 2030 kanske färskvatten är en stor produkt). Helt klart ett seriöst alternativ till EU.
10 personer gillade det här.

rimbo 1 dag sedan

Som om inte detta räcke så kommer bidragsflyktingarna att ha mer pengar ut i månaden än jag när jag går i pension.FY F
34 personer gillade det här.

Borgaren 1 dag sedan

Det här kommer som en gåva från himmelen för alla zigenare, muselmanska stöldligor och andra kriminella, ofta östeuropeiska, gäng. Få socialbidrag och fri sjukvård i Sverige, medan man reser hela Europa runt och begår djuriska våldsbrott, stjäl, våldtar och förstör. Trevligt framtid vi har att se fram emot. Vad farao hände med FN-konventionen(något som ärkeliberaler och såcialister ofta är snabba att dra fram) on nationell suveränitet? Gäller inte det längre? Har byråkraterna i Bryssel bestämt sig för att utplåna gränserna helt och hållet?
29 personer gillade det här.

P_Jonas 1 dag sedan som svar till Borgaren

samma välfärd gör att skillnaderna minskar, lagstiftning, valuta är andra bidragande orsaker... Massinvandringen (det multikulturella samhället inom EU) är bara ett sätt att minska den nationalistiska andan och ett sätt att få in valboskap som kan rösta igenom EU vänlig agenda...

Ser inget annat som hägrar än utsuddande av nationer för att skapa en stor nation Europa.
9 personer gillade det här.

stereofil123 1 dag sedan

Man blir mörkrädd. Inte en enda gång har jag hört om något beslut som går i rätt riktning. Suck och åter suck. Givetvis skulle väl alla greker och andra PIIGS länder komma hit och äta av kakan och ha den kvar, medan alla dumma svenskar sitter och försörjer dem. Finns ju bara ett parti som vågar stå upp mot idiotin.
32 personer gillade det här.

P_Jonas 1 dag sedan som svar till stereofil123

Utspädningspolitik, när det inte finns några skillnader kvar mellan länder finns inget att försvara eftersom alla har det lika dåligt (samma välfärd). EU agenda att skapa en stormakt med avskaffade nationer?
12 personer gillade det här.

sprutt 1 dag sedan

http://meritwager.wordpress.co...
Länder som Rumänien och andra öststatsländer vill väl se denna utveckling.
Klarar dom inte själva att ta hand om sin befolkning är det ju bekvämt om dom tar sig till ett annat land som ordnar denna bit åt dom.
28 personer gillade det här.

Smixon 1 dag sedan

"Man kan inte bara flytta till Sverige och skaffa sig svensk sjukvård".

Ursäkta mig, men håller Reinfeldt den gode Ulf Kristersson inlåst i ett skåp 364 dagar om året? Visst för att jag sett att moderaterna på senaste gått runt och hävt ur sig diverse substanslösa utspel, som detta och Borgs påstående att han tycker att det är dåligt att somalierna han importerar lever på bidrag, men om man ska hålla på och blåljuga för att försöka stoppa väljarflykten till SD så kan man ju åtminstonde försöka att hålla en någorlunda konsekvent partilinje.

Å andra sidan så uppskattas det väldigt, från mitt lilla hörn av Sverige, att se moderater känna pressen och slingra sig när de insett att lögnerna inte går hem längre. Jag ser fram emot att se dem bli ett 15-procentsparti igen.
25 personer gillade det här.

Malaccasea 20 timme sedan som svar till Smixon

Om man nu ska se det lite positivt att Kristersson reagerar på vansinnigheterna-men
varför just nu? Detta har ju gällt i Sverige länge redan. Tillåt mig tvivla på hans ärlighet.
Här i landet krälar man i stoftet, så fort EU kommer med vilka stolligheter som helst. Ingen
vågar stå upp och ryta ifrån (och regeringen har ju själva utsett en förrädare i EU vår
eminente C Malmström) Ta efter Frankrike och bestäm själva vad vi tycker är rimligt.
Vi har redan sett vad styrningen från Bryssel har gett för effekter--stoppa dumheterna nu.

standigtundrande 20 timme sedan som svar till Malaccasea

Sverige är på väg att bli bankrutt, det är enda förklaringen.
2 personer gillade det här.

DhimmieJansson 1 dag sedan

Såklart dom ska ha det! Kan man komma hit från Somalia och Afganistan utan anledning, så kan väl Europeer få våra pengar. Våra folkvalda är inte kloka. Att riva upp Luciafördraget och gå med i EU öppnade dörren till avgrunden. Hoppa nu!
41 personer gillade det här.

observingtheobvious 1 dag sedan

Bra sits för SD nu om de kan utnyttja det. Det börjar hetta till för "regeringen". Hur länge ska de lyckas sitta på två (eller fler) stolar? Allt med EU är ju så bra enligt dem och vi ska hjälpa hela världen tillsammans med MP som stöd.
28 personer gillade det här.

swebyggare 1 dag sedan

Alla som uppehåller sig inom EU eller vill komma dithän måste registrera sig i var och ett av dessa länder. Bästa vägen är med olika namn och födelsedata, id-handlingar, allt detta som behövs finns att köpa på nätet. Är en individ registrerad i ett flertal EU länder, helst alla har dessa rätt till samtliga bidrag som finns inom respektive land.
Migrationsindustrin är den störst växande enskilda verksamhet inom hela EU.
EU ut ur Sverige.
24 personer gillade det här.

Undertaker73 1 dag sedan

Vilken hemsk RASISM att påstå att skattemedel är en ändlig resurs. Man kan INTE sätta pris på humanitet! ALLA i hela världen ska få gratis sjukvård, barnförmåner och tänder i Sverige. Sverige är ett RIKT land! Det är främlingsfientligt att ha brist på pengar!
21 personer gillade det här.

Christer Löfkvist 1 dag sedan som svar till Undertaker73

Skicka dom till USA och se hur det går....ingen fri sjukvård till någon. Inte ens de egna medborgarna....
9 personer gillade det här.

gubbenogumman 1 dag sedan som svar till Undertaker73

Allt åt alla sa vänsterpartisten innan hjärnan imploderade
10 personer gillade det här.

Sverkersson 1 dag sedan

Tack gode gud att socialförsäkringsministern inte var miljöpartist och feminist, typ galningen Peter Ericsson eller den rabiata Maria Wetterstrand. Oj vad godhetspoäng hon hade plockat...
16 personer gillade det här.

mrspiggy 1 dag sedan

Kommer det att bli någon större skillnad?
Redan nu får ju kreti och pleti tillgång till det mesta dom behöver vare sig dom är här lagligt eller ej.
Dom som kommer att hamna i kläm även i fortsättningen är väl alla andra som är i behov av hjälp, men får stå åt sidan för dessa snyltare.
22 personer gillade det här.

P_Jonas 1 dag sedan som svar till mrspiggy

skillnaden ligger väl i mängden!
2 personer gillade det här.

1ubbe2 1 dag sedan

EU har totalt spårat ur. I dag verkar EU styras av en massa hjärndöda byråkrater som enbart har den egna karriären som riktmärke. Flockbeteendet är närmast löjeväckande det verkar närmast som en broderskapsrörelse där alla tycker lika, ingen vågar sticka ut, då kan ju karriären vara över. Själva har vi till slut inget att säga till om, att vara herre i sitt eget hus kommer att bli en omöjlighet. Enda vägen bort från detta vansinne är att vi lämnar EU. Vi kommer till slut inom EU ha makthavare som kommer att påminna om centralkommitén i gamla Sovjet, där all makt är fråntaget nationerna och dom enskilda människorna.

UT UR EU !

TA SVERIGE TILLBAKA !
40 personer gillade det här.

Sverkersson 1 dag sedan

Undrar hur man bevisar att man är papperslös. Ska alla papperslösa använda legitimation som bevisar att de är papperslösa.... :)
29 personer gillade det här.

one_minute 23 timme sedan som svar till Sverkersson

Egentligen är de inte papperslösa då de har ett avvisningsbeslut - på papper. Därför är det fel att kalla dem papperslösa. Mer rätt i ordets bemärkelse borde vara identitetslösa. De finns inte och de ingår heller inte i befolkningen.
2 personer gillade det här.

swebyggare 1 dag sedan

Vård åt alla.Var inte så naiva!
Hela världen ska få ta del av Svensk sjukvård, det skulle tillföra den offentliga sektorn ett enormt ökande och behov av personal, allt från tjänstemän till städare med mera. Skatteinkomsterna till landet skulle öka i och med personalens mångdubbling, nya sjukhus skulle få byggas.
Personer med språkkunskaper vid tolkning för alla värdens språk skulle anställas.

Detta tillsammans skulle ge en sådan dominoeffekt på landet ekonomi att hela värdens
nationalekonomer skulle vara helt ense om att utse det naiva landet Sverige till värdens störta dårhus.
38 personer gillade det här.

Reaktioner

olofpalmskrutt 15 timme sedan
Från twitter En till retweet från Swedenalltime
RT @BaronLytton: Fri välfärd till alla.. Sverige går på knäna. Men vi är PK. http://t.co/6lSGI9Hc #svpol
BaronLytton 15 timme sedan
Från twitter
Fri välfärd till alla.. Sverige går på knäna. Men vi är PK. http://t.co/6lSGI9Hc #svpol
Magic1X2 16 timme sedan
Från twitter
EU-kommissonens förslag upprör – svenska bidrag endast åt svenskar! http://t.co/5LqyiHkD
rogersahl 20 timme sedan
Från twitter
EU-kommissonens förslag upprör – svenska bidrag endast åt svenskar! http://t.co/t0ltnJ5t
MattiasStanton 1 dag sedan
Från twitter
".... menar att man inte hur som helst bara kan flytta hit och bli försörjd." Jo det kan man visst! #svpol http://t.co/214gUkBD
swebyggare 1 dag sedan
Från twitter
Alla som uppehåller sig inom EU eller vill komma dithän måste registrera sig i var och ett av dessa länder. Bästa väg… http://t.co/9WpjNcqU
swebyggare 1 dag sedan
Från twitter
Vård åt alla.Var inte så naiva, hela världen ska få ta del av Svensk sjukvård, det skulle tillföra den offentliga s… http://t.co/tYOQ5QP6
Mittswe 1 dag sedan
Från twitter
EU-kommissonens förslag upprör – svenska bidrag endast åt svenskar! http://t.co/77xYdf5d #svpol


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: