onsdag 11 april 2012

MUF, vågar ni ta debatten med SDU Syd? « Avpixlat

MUF, vågar ni ta debatten med SDU Syd? « Avpixlat: Krister Wuopio 45 minut sedan

låt moderaterna gömma sej! dom visar sitt förakt för människors oro för sin säkerhet, tillståndet i landet. moderaterna står där med sina klyschor som är noll värt.
5 personer gillade det här.

hyfs 57 minut sedan

Bra SDU! Fortsätt visa hur ett system fungerar, när en mobbningskampanj blivit så enarådande att ingen vågar visa sin sympati med den mobbade parten.
Kalla handen handlar inte om SDs politik. Den handlar om att mobbare använder terror också mot de som sympatiserar med mobboffret.

Det skall stort mod till att visa solidaritet med ett parti man har insett är både demokratisk och förnuftigt. - När det pekats ut till slagpåse.
Mobbning är en lek, som vissa gillar. Och sen terroriserar större grupper med.

Nån dag vågar någon bryta "leken". Och då kan demokrati åter införas.

Ni är modiga, envisa, och vi är stolta över er, SDU-are!


MUF, vågar ni ta debatten med SDU Syd?

UTMANING Nu på lördag anordnar SDU Syd, Sveriges största SDU-distrikt (Skåne, Småland och Halland), ett torgmöte på Stortorget i Vellinge under parollen ”För ett tryggt och säkert Vellinge”. Under mötet kommer tal framföras av Chang Frick (distriktsordförande SDU Syd), Jonathan Lindqvist (vice ordförande SDU Syd) och Ibb Malmgren (sekreterare SD Syd). Vi kommer bland annat tala om hur Vellinge kommer att se ut i framtiden om Moderaterna får fortsätta att bestämma.
Som många säkert vet är Vellinge ett av de absolut starkaste fästena för Moderaterna i Skåne. Många som bor i Skåne vet dessutom att fler och fler svenskar flyr till Vellinge, bort från den mångkulturella härdsmältan i gangsterstaden Malmö.
Varför menar vi då att Moderaterna inte är det bästa partiet att leda Vellinge?
Det är välkänt att Vellinge länge varit befriat från mångkultur och avtal med Migrationsverket. Men när de moderata lokalpolitikerna hade fräckheten att gå ut i media och tala om att detta var anledningen till deras framgångar dröjde det inte länge innan partiets PK-polis slog till. Moderaternas dåvarande partisekreterare Per Schlingmann samt migrationsminister Tobias Billström läxade upp lokalpolitikerna efter noter. De gav till och med ett ultimatum: antingen tar ni emot flyktingar eller så utesluter vi er ur partiet. Detta beteende visar vilket förakt Moderaterna har mot sina egna väljare i Vellinge. Trots att väljarna hade röstat nej till mångkultur genom att rösta på politiker som sa nej fick de se sig bedragna av Moderaternas absoluta topp.
På lördag kommer vi att påminna Vellingeborna om detta svek från Moderaterna och visa att vårt moderparti är det enda alternativet för den som vill hålla mångkulturen och den grova kriminaliteten utanför Vellinge. Dessutom är Sverigedemokraterna det enda parti som kan ge kommunen en balanserad ekonomi. Runt om i landet kan vi se hur allt fler kommuner med ett stort utanförskap, orsakat av samma slags politik som idag förs av Vellingemoderaterna, närmar sig stora underskott och riskerar att gå omkull, såvida inte staten skjuter till pengar.
Mot denna bakgrund ansåg vi att det i vanlig demokratisk anda vore lämpligt att bjuda in Moderaternas ungdomsförbund (MUF) för att svara på den kritik vi riktar mot deras moderparti. Därför kontaktade vi deras distriktsordförande i Skåne, Louise Meijer, och frågade om hon var intresserad av att möta oss i en öppen debatt på torget på lördag. Idag fick vi ett kort svar: ”VI kommer inte att närvara på Lördag! MVH Louise”. Motivet bakom detta beslut var det, enligt oss mycket märkliga motto “vi ska inte ha, och har inte, på något sätt ett samarbete med er”.
Hur det kan ses som ett samarbete att, för att besvara kritik mot sitt moderparti, delta i en debatt är enligt oss oförståeligt. Vi tycker också att det är otroligt konstigt att ett parti som säger sig vara anhängare av demokrati inte tar sitt demokratiska ansvar genom att inför väljare bemöta kritik och debattera med sina meningsmotståndare. Ännu märkligare blir det i och med vetskapen att många aktiva SDU:are, och för den delen även Sverigedemokrater, tidigare varit aktiva inom MUF respektive Moderaterna. Vore det inte intressant för MUF att försöka locka tillbaka sina gamla väljare, eller är de så arroganta att de inte bryr sig om före detta väljare?
SDU Syd vill ge MUF Skåne en sista chans att försvara sitt moderparti på lördag. Vi bjuder alltjämt in er till debatt mellan våra distriktsordföranden på stortorget i Vellinge klockan 14.00! Vågar ni stå upp er politik och möta oss?
Sverigevänliga hälsningar
Chang Frick
Distriktsordförande SDU Syd
Jonathan Lindqvist
Vice Ordförande SDU Syd
Print Friendly
Share

Inga kommentarer: