torsdag 19 april 2012

Tryckfrihetssällskapet: Hoten mot våra mänskliga rättigheter « Avpixlat

Tryckfrihetssällskapet: Hoten mot våra mänskliga rättigheter « Avpixlat: Tryckfrihetssällskapet: Hoten mot våra mänskliga rättigheter

MALMÖ På onsdagskvällen höll Tryckfrihetssällskapet sitt andra möte, denna gång på temat “Hoten mot våra mänskliga rättigheter” med en diger gästlista. Roger Sahlström från blogghelvetet.be säger sig ha blivit tagen av föreläsningen och dess beskrivning av vår omvärld, dock med en gnutta hopp med hänvisning till föreläsarna. Han delger oss nedanstående rapport.

Hege Storhaug, informationschef för norska Human Rights Service (HRS) visade att det verkligen går att göra en förändring med att acceptera kunskap. Att vi lär oss saker om andra kulturer, betyder inte att vi ser ner på dem. Utan de ger oss möjligheter och verktyg för att hjälpa. För det är precis det som den islamiska världen behöver, hjälp, kunskap, för att komma ur sin medeltida dogm.

Hon berättade om den naiva och apatiska syn media och politiker haft i Norge angående mångkultur och islam. Men Storhaug har påverkat, mer än vad våra politiker och journalister gjort. För numera så lyssnar Norges statsminister på henne.

Mrutyuanjai Mishra, europeisk magister i mänskliga rättigheter och demokrati samt nybliven Sverigedemokrat, presenterade en del av islam och världen få av oss känner till. Vi känner alla till historien om Salman Rushdie och hans bok Satansverserna. Men vi känner bara till vissa utvalda delar i detta drama. Mishra fördjupade sig i detta. Otroligt intressant.

Jihads Mecka Pakistan och dess absoluta direkta inblandning i jihadisternas krig emot Europa, är även detta en fråga som få känner till. Mishra ger oss här svaren och fördjupningarna. Blev själv väldigt överraskad om hur nära länkade Iran, Pakistan och Afghanistan är. Få vill veta sambanden, och absolut inte journalister eller politiker då det stör deras mångkulturella agenda.

Bahareh Andersson, kvinnofridssamordnare och samhällsdebattör som flydde hit från mullornas Iran, berättade om sin bild av Sverige och att vi idag har en medeltida profet i maktens korridorer: moderaternas Waberi. Hennes föredrag var otroligt gripande och hon talade klarspråk om hedersproblematiken. Hon sa det som ingen politiker eller journalist vill ta i. Hennes mod gjorde mig tårögd. Hennes kamp som en jämställd feminist, hennes ord och saknad över sitt Iran. Det tog hårt i mig. Det modet denna kvinna besitter – tänk om de svenska feministerna hade detta. Då hade vi kunnat göra något åt de problem vi har.

Ett par intressanta frågor ställdes under mötet som ni läsare på AP borde fundera lite kring: hur integrerar vi religion i ett sekulärt demokratiskt samhälle och hur får vi människor att förstå att det många gånger inte handlar om islam, utan andra delar av islam. Som dess sharia.

Summa summarum: det var ett välbesökt möte som väckte frågor och berörde. Tryckfrihetssällskap behövs verkligen. När andra kulturer talar om för oss att något är fel och makten inte lyssnar. Så måste någon bära ett forum för det fria ordet och tanken.

Roger Sahlström, blogghelvetet.be
Print Friendly
Share
2012-04-18, 23:46 (uppdaterat 2012-04-18, 23:48) | Kategori(er): Debatt/krönika, Inrikes, Islam, Video / audio

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 31 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
160 kommentarer 2044 gillar mottaget
Dela på
Visar 21 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Hans Erling Jensen 51 minuter ago

Mishras utläggning av Pakistan som ett total-islam rike, där annorlunda tänkande, som offentligt har lämnad islam dömmes till döden eller många år i fängelse, kan på alla sätt förklara varför jag har använt mycket tid och ressurser för att skydda en flyktning och hans familj från just Pakistan - även om jeg är ansedd för att vara en av de mest främlingsfientliga personer, som uppehåller sig i Sverige!

http://eticha.com/wearekhalid
1 person gillade det här.

Rune Berg 2 timmar ago

Verkar mycket intressant, hoppas det kommer en film så småningom
2 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 3 timmar ago

Tack Ingrid Carlqvist för för att du vill tända ett ljus i den nattsvarta medievärlden. Den här gången lyckades ni hålla ett möte. Ordna flera, så kommer det att gå lättare och lättare.
15 personer gillade det här.

Biggles 3 timmar ago

Tryckfrihetssällskapet är för oss sanningstörstande svenskar som vattenhålet är för kamelen.

“Obehagliga sanningar är alltid bättre än behagliga illusioner.”
Montgomery Clift
21 personer gillade det här.

mittmotto Top 10 4 timmar ago

Mycket bra Roger och ett stort tack.

Att vara kritisk till en annan kultur har inget med rasism att göra det är en fråga om värderingar av olika saker som ex. Hur skall kvinnor behandlas?
Som boskap eller som mindre förstående varelser eller som en medmänniska?

För mig är en kvinna en medmänniska och jag kommer inte att kunna behandla dom som lägre stående varelser som Islam förespråkar. Detta är bara ett exempel av många.
25 people gillade det här.

swebyggare 4 timmar ago

De senaste 30 åren har bland annat ett stort antal av diktaturerna i värden försvunnit, det största hotet mot demokratier och yttrandefrihet var Sovjetimperiet och andra kommunistiska stater.

I de muslimska länderna har utvecklingen gått den andra vägen, demokrati och yttrandefrihet har i stort sett försvunnit och än värre kommer det att bli i dessa länder.
Inskränkningar i yttrandefriheten har spridit sig till oss också i och med den islamska invandringen eftersom islam inte får ifrågasättas eftersom den är en dödskult.

I följande Suror med flera påvisar koranen sitt dödsbringande budskap mot otrogna eller andra som inte rättar sig efter profeten.
Sure 2:191 - Sure 2:193 - Sure 2: 216 - Sure 4:74 - Sure 4:89 - Sure 4:91 - Sure 4: 104 - Sure 5:33 - Sure 8:12 - Sure 8:39 - Sure 9:5 - Sure 9:29


14 personer gillade det här.

EUfel 4 timmar ago

Problemen med "utvecklingen" som pågår i vårt land o Europa för övrigt är större än jag trodde!
Pakistan "utvecklas" åt fel håll där efter Bin Landis död kommer många fler och värre nya BinaLadin kopior.
Katastrof går med STORA steg mot oss och journalister blundar. :(
9 personer gillade det här.

loofon 5 timmar ago

Jo det var en givande och intressant kväll.
Önskade att ännu fler hade fått vara med och höra på dessa modiga föreläsare som i stormen står upp mot landets vansinniga konsensus, men som också har det mäktigaste vapnet någon kan ha i en debatt, nämligen sanningen.
Hoppas Tryckfrihetssällskapet kan lägga ut slides:en som visades och gärna lite av föreläsningsmaterialet.
12 personer gillade det här.

Svensk_Riddare 6 timmar ago

De behöves verkligen i dagens samhälle, där man inte får uttrycka sig fritt,eller ha en åsikt om massinvandringen eller pedofilsekten islam utan att betecknas som en rasist med horn i pannan.

Det fria ordet får aldrig tystas!

12 personer gillade det här.

Galne Allan 9 timmar ago

Var på plats där idag: Det var väldigt intressant att man fick träffa och se dessa stora profiler i verkligheten.

Det var prat om att någon ifrån Expo skulle vara på plats, dock såg man direkt vem som det var och sen när de bekräftade vem det var så hade man såklart gissat rätt.
22 personer gillade det här.

BlondViking 11 timmar ago

Lite OT men intressant. Läste just på Alexandra Pacalidous blogg:

http://blogg.damernasvarld.se/...

Citat: "Nu kan jag glädjas åt att ha ett helt kapitel i de nya skolböckerna Svenska Direkt för högstadieskolorna där jag lär ut konsten att skriva krönikor."

Detta alltså från samma person som för ett par år sedan blev avslöjad för att ha plagierat ... just det, en av sina krönikor:

http://www.resume.se/nyheter/2...

Med "rätt" bakgrund och ideologi kan man tydligen nå hur långt som helst i Sverige, det verkar inte spela någon roll hur mycket man gör bort sig. Så länge man inte är politiskt inkorrekt, så klart. Då är det kört.
25 personer gillade det här.

humanalltoohuman 11 timmar ago

Det demokratiska motståndet mot kulturmarxisternas fascistiska agenda för Sverige växer för varje dag. Pengar och Organisation är ledord i detta arbete.

Förhoppningsvis rämnar murarna redan vid nästa val.

Det bästa scenariot ur ett demokratiskt perspektiv är att Alliansen förlorar valet. I ett sånt läge tjänar inte längre M - eller de övriga borgerliga partier som kan tänkas hanka sig kvar i Riksdagen - på att fortsätta ställa sig bakom kulturmarxisternas och vänsterpartiernas hatpropaganda mot SD.

För man ska komma ihåg att en av anledningarna till de borgerligas negativa attityd mot SD är rent taktisk. De vill helt enkelt undvika att råka illa ut i opinionen genom att bli hudflängda av PK-media.

En annan anledning synes vara att vissa ledande borgerliga företrädare lider av allvarliga psykologiska tillstånd. Mest omtalat bland borgerliga partiledares sjukdomstillstånd är sannolikt 32-delssyndromet, där en allvarlig form av narcissism kolliderar fatalt med dissociativt syndrom.
12 personer gillade det här.

Daniel Johansson 11 timmar ago

Den muslimska världen, och dess normer, lagar och regler är väldigt omoderna. Alla länder har befunnit sig i det stadiet någon gång i utvecklingen till demokratiska nationer. Ett problem är ju att den muslimska världen aldrig tillåtits utvecklas, aldrig fått modernisera sig eller gå igenom den demokratiseringsprocess som exempelvis Europa och Nordamerika gått igenom.

Istället har området härjats av krig och ockupation av västvärlden, och inblandning i ländernas politik där främst USA avsatt och tillsatt ledare och stöttat/störtat regimer utifrån vad som passar dem själv.

Mellanöstern måste lämnas ifred och ges möjlighet att demokratiseras under en lång tid precis som andra länder gjort. Idag tror vi att man kan skapa demokrati i ett land genom att bomba sönder det och byta ut statschefen. Det funkar inte.

Tyvärr är väl Mellanöstern på tok för värdefullt och skrämmande för västvärlden för att de ska vilja släppa taget om den och låta de sköta sig själva. Därför lär det aldrig bli demokrati där. Så länge ett folk känner att de inte har makten över sitt eget öde, så kommer de känna sig instängda och desperata och därmed lätta att manipulera och vända mot "fienden", som i det här fallet är västvärlden.
12 personer gillade det här.

repell 12 timmar ago

Det finns otaliga politiska ideologier världen över förtäckta av religionen, personligen ser jag all religion som politisk ideologi och inte minst vår kristna, som kom till genom allmänna val 400 år efter Jesus tid och vilka var det som styrde, profeter säger Bibeln, makthavare säger jag som motsvarar vår världs Presidenter idag!

Så resonemanget om ett selekterat samhälle är jag för i högsta grad, för att få slippa andra politiska ideologier jämte min.
1 person gillade det här.

MXp 12 timmar ago

Tryckfrihetssällskapet kommer att vara en betydande svensk funktionär för tryckfrihet och yttrandefrihet under den förföljelse som massmedia kommer att utsätta alla islamkritiker för inte minst under de nio närmaste veckorna med 7/22-rättegången mot Breivik. //Dag Sr
12 personer gillade det här.

Demokrat001 12 timmar ago

Mycket bra, men jag må säga att jag tycker att det svenska tryckfrihetssällskapet har en förbannat snobbig attityd jämfört med det danska. I Danmark är man välkommen att bli medlem, men i Sverige är det tydligen bara vissa utvalda som beviljas medlemskap. Det är banne mig värre än inträde i frimurarna.
4 personer gillade det här.

Roger Sahlström 58 minuter ago som svar till Demokrat001

snobbig attityd?

Vem som helst är fri att gå med i TFS. Det är bara att hosta upp 200 kr, svårare än så är det inte. Att det finns ett krav/önskemål om att bli rekommenderad. Det handlar om medlemmars säkerhet. Bla hålla AFAtroll borta som bara har ett mål, att sabotera.

Men det är kanske det du vill? Ha in en massa vänsterknallkorkar, som sabbar möten och fria ordet?

Deras friheter är skyddade, de har sina egna forum att skrika på. De behöver inte bärhjälp av TFS...Men den situationen kanske uppstår. Då även vänsterns tankar blir hårt angripna, på det fulla sätt de angriper alla som inte håller med dom.

Då är det självklart att TFS eller annan förening, värnar om deras friheter...

Du kanske menar den Facebooksida som finns, där det finns ett forum. Där folk får prata fritt?
Att man misslyckas med att gå med i en öppen grupp på FB. Då kanske man ska sätta sig ner lite och fundera...

Kung_Ond 1 timme ago som svar till Demokrat001

Det är säkert en rädsla för infiltration av de grupper, som bevisligen finns, som arbetar aktivt emot Sällskapets värderingar och demokrati i Sverige. Vad jag vet bjöds till och med de okända fotografer, som stod utanför och dokumenterade åhörarna, in att lyssna istället för att stå utanför och trycka. Det är ingen snobbattityd som jag ser det. Jag tror du ska skriva till dom och säga vem du är, så ordnar det sig med ett medlemskap.
1 person gillade det här.

Tomas 3 timmar ago som svar till Demokrat001

Jag letade nyss lite på Tryckfrihetssällskapets hemsida. De
verkar ha tagit bort sina namn. Jag bor nära. Funderade på att gå dit men avstod.

För något år sedan talade jag med deras kvinnliga ordförande Ingrid Carlqvist. Hon var väl som ”journalister” brukar vara.

Med tiden bekänner de nog färg. Kanske vill de mer än att odla sin fåfänga.
Ni intresserade kanske vet hur det var med ”Medborgarrättsrörelsen”. / Tomas
1 person gillade det här.

Sweden Confidential 12 timmar ago

Det är trevligt att höra att det knakar lite i fogarna i alla fall. Men PK-media lär väl måla upp en annan bild i morgon.
23 personer gillade det här.

epic_norrman 12 timmar ago

Det finns tydligen något som är svenskt trotts allt, det fria ordet.

Go Sweden!!!!
32 personer gillade det här.

Reaktioner

SDJohnBergstrom 3 timmar ago
Från twitter
Indragningsmakt Lars Johan Hiertas tid, ersatt av epitetkastande,yrkesförbud, stigmatisering,självcensur http://t.co/yUbTWEPz #svpol @sdriks
TrMichell 4 timmar ago
Från twitter
RT @Mittswe: Tryckfrihetssällskapet: Hoten mot våra mänskliga rättigheter http://t.co/hXSve0sR #svpol
Mittswe 4 timmar ago
Från twitter
Tryckfrihetssällskapet: Hoten mot våra mänskliga rättigheter http://t.co/hXSve0sR #svpol
justfaceit1 4 timmar ago
Från twitter 2 fler retweets från JKasteskog MorKarins
RT @Avpixlat: Tryckfrihetssällskapet: Hoten mot våra mänskliga rättigheter: http://t.co/ZtFXZjGH #svpol #svpbs
swebyggare 4 timmar ago
Från twitter
De senaste 30 åren har bland annat ett stort antal av diktaturerna i värden försvunnit, det största hotet mot demokra… http://t.co/0JzIIWfi
PKorsriddare 11 timmar ago
Från twitter
Breivikhögerns Arklöv-nazis; Hege, Mishra & Bahareh #svpol diskuterade hur man bäst tillagar muslimer & skjuter sossar: http://t.co/Oss5ijlw
MorKarins 12 timmar ago
Från twitter En till retweet från SuperRupert11
RT @rogersahl: Tryckfrihetssällskapet: Hoten mot våra mänskliga rättigheter http://t.co/jupYbFzO #svpol #vpol #tfs
rogersahl 12 timmar ago
Från twitter
Tryckfrihetssällskapet: Hoten mot våra mänskliga rättigheter http://t.co/jupYbFzO #svpol #vpol #tfs

Trackback-länk

Donera
MigiLeaks
Twitter
Avpixlat
#svpol
balpen profile

balpen Telia vd utan koll: “@mickep2: "Jag upplever inte vi förlorat förtroende." #teliasonera vd i #ekot. #granskning #svpol” 45 seconds ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
mickep2 profile

mickep2 #ekot toppar med årets två hittills största avslöjanden. Helt rätt. #saudivapen #teliasonera #svpol 55 seconds ago · reply · retweet · favorite
josefinecarnolf profile

josefinecarnolf RT @Kvinnolobbyn: RELEASE! Nu släpper vi äntligen rapporten! In och läs på hemsidan! #duktigaflickor #svpol sverigeskvinnolobby.se about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
fredriknorburg profile

fredriknorburg Arg artikel om Sverige i the Guardian: "where racism is just a joke" #svpol m.guardian.co.uk/commentisfree/… about 1 minute ago · reply · retweet · favorite


3 new tweets
EmeliaLisa profile

EmeliaLisa “@nya_moderaterna: Hillevi Engström skriver i GP: Företagen måste ta ett större ansvar gp.se/nyheter/debatt… #svpol” #SIF 2 minutes ago · reply · retweet · favorite
OrjanAskerdal profile

OrjanAskerdal RT @TheoPapa1975: Göteborgs Universitet genomför undersökning om trängselskatten shar.es/rzilx #gbgftw #svpol #vgrpol Passa på och säg vad du tycker! 2 minutes ago · reply · retweet · favorite
izink profile

izink @mickep2 vitrysslands mediaskolning är effektiv på #teliasonera mohahaha #svpol #ekot #nymo RT: 2 minutes ago · reply · retweet · favorite


3 new tweets
setovis profile

setovis Hoten mot mänskliga. rättigheter j.mp/I5APju islamiska världen behöver, hjälp, kunskap, för att komma ur sin medeltida dogm.#svpol 2 minutes ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
argasoctanten profile

argasoctanten RT @ChokladSnubbe: Älskar att svenska politiker inte bryr sig om ACTA men snus, det vill dom kämpa för. #svpol 3 minutes ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
miljobloggen profile

miljobloggen RT @Passivhus: Här byggs för energisnål framtid sn.snf.se/sveriges-natur… #svpol #miljon #passivhus #bygg 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
_AnonGreece profile

_AnonGreece RT @AnonOpsSweden: pls spread! : The end of Internet privacy secure.avaaz.org/en/stop_cispa_… #anonfamily #occupy #svpol #anonymous 3 minutes ago · reply · retweet · favorite


2 new tweets
dogmaster805 profile

dogmaster805 RT @AnonOpsSweden: pls spread! : The end of Internet privacy secure.avaaz.org/en/stop_cispa_… #anonfamily #occupy #svpol #anonymous 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
alexdriagin_ profile

alexdriagin_ RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
matteK1 profile

matteK1 RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
HannesHervieu profile

HannesHervieu Mot #su å föreläsning på min kostnadsfria utbildning som jag om jag velat fått cash för att gå. Borgarnas jävla skitsamhälle #svpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite


4 new tweets
izink profile

izink @AndersDiamant Vem ska integreras bra fråga ska 80 årigt rånoffer integreras med invandraren som rånade och vållade hans död.. #svpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
mickep2 profile

mickep2 #ekot toppar med årets två hittills största avslöjanden. Helt rätt. #saudivapen #teliasonera #svpol #journalistik 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
calmaalm profile

calmaalm RT @DagensArena: Ledare | Bettskenor åt alla bit.ly/J7LZWL (Johanna Palmström) #arbetsmarknad #facket #hälsa #svpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
Dan_Epel profile

Dan_Epel RT @IsraelinSweden: Förintelsens Minnesdag – Tal av President Shimon Peres israelidag.se/forintelsens-m… #svpol #israel #shoa 4 minutes ago · reply · retweet · favorite


3 new tweets
ledsenfarmor profile

ledsenfarmor RT @Mannenpagatan: Hjälp polisen att identifiera nybyggaren som tar ut pengar på stulet kontokort: polisen.se/sv/Aktuellt/Ny… #svpol #detnyasverige 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
TinaKaikkonen profile

TinaKaikkonen En tanke - finns det inte andra bolag som är i tillväxt som är ex. gör lastpallar. Vart finns de? #malmö #entreprenör #svpol 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
pforsen profile

pforsen Medborgarinsatser mot brottslighet i #Vallentuna vallentunafria.se/2012/04/18/upp… #svpol #natpol 5 minutes ago · reply · retweet · favorite


3 new tweets
nternstedt profile

nternstedt christofer fjellner hjärtefråga är svenskt snus. moderater som prioriterar. #svpol 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
DavidHakula profile

DavidHakula RT @ExpelliarmusKid: Allvarligt talat, är dagens muf:are så svältfödda på relevanta politiska argument? #svpol pic.twitter.com/tNBwFu9i 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
DomainerAnon profile

DomainerAnon RT @xhdroelf: RT @AnonOpsSweden: pls spread! : The end of Internet privacy secure.avaaz.org/en/stop_cispa_… #anonfamily #occupy #svpol #anonymous 5 minutes ago · reply · retweet · favorite


3 new tweets
mickep2 profile

mickep2 "Jag upplever inte vi förlorat förtroende." #teliasonera vd i #ekot. #granskning #svpol 5 minutes ago · reply · retweet · favorite
Vitterskog profile

Vitterskog RT @ChokladSnubbe: Älskar att svenska politiker inte bryr sig om ACTA men snus, det vill dom kämpa för. #svpol 6 minutes ago · reply · retweet · favorite


2 new tweets
AnonOpsSweden profile

AnonOpsSweden RT @ChokladSnubbe: Älskar att svenska politiker inte bryr sig om ACTA men snus, det vill dom kämpa för. #svpol 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
TapioKela profile

TapioKela RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
ParJKarlsson profile

ParJKarlsson Politikerkollen: Maud Olofsson överlycklig över Eskil Erlandssons babybomb. rt.se/4xp #svpol #eskilerlandsson 7 minutes ago · reply · retweet · favorite
EMMSON_ profile

EMMSON_ RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 7 minutes ago · reply · retweet · favorite


4 new tweets
Kvinnolobbyn profile

Kvinnolobbyn RELEASE! Nu släpper vi äntligen rapporten! In och läs på hemsidan! #duktigaflickor #svpol sverigeskvinnolobby.se 7 minutes ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
ErikaKarl profile

ErikaKarl Centerns sidoorganisationer når nya bottennivåer i sin marknadsföring. #svpol vk.se/617048/halvnak… 7 minutes ago · reply · retweet · favorite
AnonPipBoy3k profile

AnonPipBoy3k RT @xhdroelf: RT @AnonOpsSweden: pls spread! : The end of Internet privacy secure.avaaz.org/en/stop_cispa_… #anonfamily #occupy #svpol #anonymous 7 minutes ago · reply · retweet · favorite


2 new tweets
Vitterskog profile

Vitterskog "Heterosexuell lurade män" skulle man aldrig se. Är det transexualiteten som är det straffbara? gp.se/nyheter/sverig… #gp #SVPOL 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
sharod_28 profile

sharod_28 RT @AnonOpsSweden: "@_cypherpunks_: . @EFFLive @Mohammad_Syria Ericsson was pressing the Swedish Gov. to veto EU Sanctions" #svpol 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
xhdroelf profile

xhdroelf RT @AnonOpsSweden: pls spread! : The end of Internet privacy secure.avaaz.org/en/stop_cispa_… #anonfamily #occupy #svpol #anonymous 8 minutes ago · reply · retweet · favorite


3 new tweets
ChokladSnubbe profile

ChokladSnubbe Älskar att svenska politiker inte bryr sig om ACTA men snus, det vill dom kämpa för. #svpol 9 minutes ago · reply · retweet · favorite
Johansson4 profile

Johansson4 RT @GustafRudbaeck: Förbjud snus och låt den illegala marknaden ta upp all försäljning. Gynnar både staten och folket! #ironi #snuspol #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
ConTrollolol profile

ConTrollolol RT @AnonOpsSweden: pls spread! : The end of Internet privacy secure.avaaz.org/en/stop_cispa_… #anonfamily #occupy #svpol #anonymous 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
AnnyBerglin profile

AnnyBerglin @izink Fast det där beror ju på vem man frågar. Dessutom ingen ideologi utan en vetenskap. #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
Aoberrg profile

Aoberrg RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
AndersDiamant profile

AndersDiamant EPSTEIN I P1: Vem ska integreras? Erik Ullenhag och Ylva Johansson i debatt kl 15.20 #svpol #nordegrenepstein #integration #sverigesradio 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
Denimson profile

Denimson RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
aPanelinborg profile

aPanelinborg RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
MadeleineSj profile

MadeleineSj Sthlm stad har Telia! Kräver demokratikriterium vid upphandling av kommunikationstjänster. #teliasonera #svpol mynewsdesk.com/se/pressroom/f… 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
miljobloggen profile

miljobloggen RT @OrdfNaturskydd: Nu skriver vi till EU:s miljöministrar om behovet av en ny kemikaliepolitik: naturskyddsforeningen.se/natur-och-milj… #svpol #swgreen 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
CamillaRagfors profile

CamillaRagfors RT @malinka_p: nybloggat om att vara bipolär >> tinyurl.com/cx2oev7 #funkpol #svpol #svpt @Jerlerup @jonaslindh @Neurotic_Kitten @CamillaRagfors 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
GustafRudbaeck profile

GustafRudbaeck Förbjud snus och låt den illegala marknaden ta upp all försäljning. Gynnar både staten och folket! #ironi #snuspol #svpol 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
windeskog profile

windeskog Svensk media tycks i veckan vara mer än aktiva i sina försök att kleta ABB:s terrordåd på Sverigedemokraterna. Ynkligt och avslöjande.#svpol 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
N0RDH profile

N0RDH RT @OdelbergJesper: Förslag om lagändring för ökad rätt till personlig assistans : vansterpartiet.se/index.php?opti… via @vansterpartiet #funkpol #svpol #cripriot #europol 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
OpPinkPower profile

OpPinkPower RT @AnonOpsSweden: pls spread! : The end of Internet privacy secure.avaaz.org/en/stop_cispa_… #anonfamily #occupy #svpol #anonymous 13 minutes ago · reply · retweet · favorite
Persa74 profile

Persa74 RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 13 minutes ago · reply · retweet · favorite
svangvanster profile

svangvanster RT @OdelbergJesper: Förslag om lagändring för ökad rätt till personlig assistans : vansterpartiet.se/index.php?opti… via @vansterpartiet #funkpol #svpol #cripriot #europol 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
machubitcchu profile

machubitcchu RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
malinka_p profile

malinka_p nybloggat om att vara bipolär >> tinyurl.com/cx2oev7 #funkpol #svpol #svpt @Jerlerup @jonaslindh @Neurotic_Kitten @CamillaRagfors 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
RichardJomshof profile

RichardJomshof Breivik är lärjunge till kulturmarxister aftonbladet.se/nyheter/kolumn… #svpol 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
emeliebstrm profile

emeliebstrm RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
Supermiljoblogg profile

Supermiljoblogg Miljörörelsens krav inför Rio+20 goo.gl/gvxJt #swgreen #svpol 15 minutes ago · reply · retweet · favorite
brasabina profile

brasabina RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 15 minutes ago · reply · retweet · favorite
PKorsriddare profile

PKorsriddare Att media inte inser hur deras handlande i denna stund, visar att Breivik har helt rätt i sin analys om dom? #svpol #arbetare #svpbs #vpol 15 minutes ago · reply · retweet · favorite
DraganKlaric profile

DraganKlaric @fogelklou Har du signerat? namninsamling.se/index.php?sida… Skriv under och sprid, vi måste rädda snuset! #snusriot #OurSnus #snus #eu #svpol 15 minutes ago · reply · retweet · favorite
aholmqvist profile

aholmqvist Nu slåss politikerna för det svenska snuset, folkhälsominister Maria Larsson (KD) och Maria Ulvskog tar upp kampen. #svpol #aftonbladet 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
Capt_Hornblower profile

Capt_Hornblower @Odovokar Givetvis förnekar du jihad! 1400 år av konstant angreppskrig. Lär av historien. #svpol @izink 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
izink profile

izink @Odovokar Du är ju PR konsult med PK agenda och i detta driver du jihad och genom att du inte erkänner så ljuger du #svpol 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
CedergrenOliwer profile

CedergrenOliwer RT @jinges: Media skapar Breivikar på löpande band.. #mediektritik #breivik #svpol #norge #terrorism j.mp/HSp94p 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
RichardJomshof profile

RichardJomshof RT @MXCartoons: "Ja till mångkultur - bara inte invandrarna bor hos oss", om politikerna i Eslöv får bestämma. avpixlat.info/2012/04/19/hja… #svpol 17 minutes ago · reply · retweet · favorite
R_Hed profile

R_Hed Slutade för snart 14 år sedan, men om det kommer till en fråga om dosans framtid är jag också redo för lite #snusriot :-) #svpol 17 minutes ago · reply · retweet · favorite
VJonasLundgren profile

VJonasLundgren Fick just veta att jag är på valberedningens förslag till @ungrepublik förbundsstyrelse. Kul! #republikriot #svpol #vpol @RepF 17 minutes ago · reply · retweet · favorite
reckseeen profile

reckseeen RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 17 minutes ago · reply · retweet · favorite
marieworlen profile

marieworlen RT @raddabarnen: Åklagarkammare överskrider ff lagstadgad handläggn.tid #svpol för barn visar vår rapport "Brott mot vuxna går före" bit.ly/HUHpw1 18 minutes ago · reply · retweet · favorite
Capt_Hornblower profile

Capt_Hornblower Sverige behöver en medborgarkommission som utreder omfattningen av våld och brottslighet mot svenskar. Korten på bordet! #svpol 18 minutes ago · reply · retweet · favorite
DanielMeisels profile

DanielMeisels RT @IsraelinSweden: Förintelsens Minnesdag – Tal av President Shimon Peres israelidag.se/forintelsens-m… #svpol #israel #shoa 18 minutes ago · reply · retweet · favorite
Askander84 profile

Askander84 RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 18 minutes ago · reply · retweet · favorite
OMadenteg profile

OMadenteg RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 19 minutes ago · reply · retweet · favorite
Odovokar profile

Odovokar @izink Öhh, okej. Du får nog omformulera så även jag förstår. Vem håller på med jihad och vem utnyttjar lögner? #svpol 20 minutes ago · reply · retweet · favorite
AnthomSwe profile

AnthomSwe RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 20 minutes ago · reply · retweet · favorite
ludvigtillman profile

ludvigtillman RT @JanIsakson: Hur känns det att bli överkörd av en länsstyrelse @lenaek och @Miljodep ? #swgreen #svpol gp.se/nyheter/debatt… via @GoteborgsPosten 20 minutes ago · reply · retweet · favorite
sofia_alvarsson profile

sofia_alvarsson RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 21 minutes ago · reply · retweet · favorite
SamsungAnon profile

SamsungAnon RT @AnonOpsSweden: Ett klick så har du RT detta: Demonstration emot #ACTA den #26maj 14:00 #SergelsTorg #Stockholm facebook.com/events/1714128… TACK!♥ #svpol 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
MatildaCarlsso profile

MatildaCarlsso RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
setovis profile

setovis Tryckfrihetssällskapet: j.mp/I5APju Bahareh Andersson,kvinnofridssamordnare- samhällsdebattör,flydde hit från mullornas Iran #svpol 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
Addismen profile

Addismen RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
jinges profile

jinges Media skapar Breivikar på löpande band.. #mediektritik #breivik #svpol #norge #terrorism j.mp/HSp94p 23 minutes ago · reply · retweet · favorite
Capt_Hornblower profile

Capt_Hornblower Undrar om katolikerna som trakasseras av muslimerna i Bosnien är islamofoba? #svpol #muslimer 23 minutes ago · reply · retweet · favorite
DraganKlaric profile

DraganKlaric @sdriks @alliansswe @socialdemokrat Vad har ni att säga om att EU vill förbjuda snuset? #snusriot #OurSnus #snus #eu #svpol 23 minutes ago · reply · retweet · favorite
sofiaberglund_ profile

sofiaberglund_ RT @_GUD: Om ni människor förbjuder snus ska jag ta mig fan låta Björn Ranelid regera EU till det blir lagligt igen! #snusriot #svpol #helvetetnästa 23 minutes ago · reply · retweet · favorite
Join the conversation
Följ oss på
Följ oss på Twitter
Arkiv
Kategorier
Våra besökare

MediaCreeper Creeper
Senaste inläggen

Anmälan om “religiösa attribut” i skolmatsal
Hjärtlösa politiker i Eslöv vill inte inhysa ensamkommande
Monica får inte åka med till Portogal
Breivik inspirerad av al-Qaida
Tryckfrihetssällskapet: Hoten mot våra mänskliga rättigheter
Väldokumenterade kriminella åtalas för guldrån – och lite till
Coren med gäst diskuterar bl a svensk media
Barn rånade på majblommor och pengar
“Talade svenska med brytning” – 80-åring avled efter rån
Cakegate: Kravet på kulturministerns avgång består

Alexa Certified Traffic Ranking for avpixlat.info

Copyright © 2012 Avpixlat - All Rights Reserved
Powered by WordPress & Atahualpa



– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: