onsdag 25 april 2012

Islamist försvarar antisemitiska imamer – invald för S i Sthlm « Avpixlat

Islamist försvarar antisemitiska imamer – invald för S i Sthlm « Avpixlat: Islamist försvarar antisemitiska imamer – invald för S i Sthlm

Antisemiten Salah Sultan

ISLAMISTER Omar Mustafa är ordförande för Islamiska Förbundet i Sverige (IFIS) sedan 1 januari 2011. Innan dess var han generalsekreterare i SUM, som nyligen höll sin konferens i Kista där tvivelaktiga radikala gäster höll tal.

Fram tills 31 december 2010 hette ordföranden i Islamiska Förbundet i Sverige (IFIS) Abdirizak Waberi, allas vår riksdagsislamist för Moderaterna och som driver koranfriskolan Römosseskolan i Göteborg. I samband med en konferens i december det året hade man bjudit in Salah Sultan, en radikal imam som uttalat sig antisemitiskt vid många tillfällen (se videoklippen).

Dagens Nyheter:

Den 31 mars 2010 framträdde han i den Hamasstyrda tevekanalen, al-Aqsa, som sänder från Gaza. Salah Sultan talade om en sedan medeltiden spridd myt om judiska ritualmord. Han sade att judar i samband med den judiska påsken dödar kristna och använder blodet i det osyrade brödet. I ett program sänt av tevestationen al-Nas, belägen i Egypten, hävdade Salah Sultan den 20 december 2008 att judar genom en internationell konspiration försöker kontrollera världen. Han citerade också ett stycke ur en ”hadith”, en berättelse om vad profeten Muhammed sagt och gjort. Texten beskriver hur muslimer på den yttersta dagen ska döda judarna.

Waberi förnekade att han kände till något om Sultans åsikter, när DN frågade ut honom. Och kritiken mot Sultans inbjudan kommenterade Omar Mustafa på Newsmill som

“citat som sades vid något tillfälle av en person från andra sidan jorden” och att avslöjandet var ett resultat av islamofobi, och en del i ett försök att “utfärda en livstidsdom i antisemitism på alla som har någonsin uttalat ett kritiskt ord mot staten Israel”.

Sultan pratar om judiska ritualmord. Men i Omar Mustafas värld är det kritik mot Israel. Omar Mustafa ljuger/förvränger om vad som sades av Sultan samtidigt som han försvarar eller förminskar grova antisemitiska uttalanden av radikala imamer, och har dessutom mage att kalla alla kritiker för islamofober vilket ska utläsas som hetsjakt på muslimer.

Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA) försökte därefter ett flertal gånger väcka opinion i frågan, och reste krav på att IFIS skulle ta avstånd från antisemiterna. Resultatet blev en halvhjärtad pudel från Omar Mustafa.

Anledningen till posten:

Omar Mustafa är också socialdemokrat. Den gångna helgen valdes han i styrelsen för Socialdemokraterna i Stockholms stad som ersättare.

Fler perversa försvar av Omar Mustafa

IFIS vara knutet till islamistiska Muslimska Brödraskapet vars ‘dotterbolag’ är Hamas. Brödraskapet kanske inte styr men finns väl representerade i Södermalmsmoskén i Stockholm.

Tittar man på Omar Sultans andra tweets den senaste tiden finner man några väldigt anmärkningsvärda tweets:

I den undre tweeten kallar han jakten och razzian mot BEVÄPNANDE islamister knutna till förbjudna Forsane Alizza för häxjakt (samlade poster här).

Fransk elitpolis fann vid tillslagen bland annat kalasjnikov, automatpistoler och granater. Omkring 19 greps och hälften åtalas snart för grova vapenbrott, uppgivling till terrorism med mera. Det är alltså häxjakt enligt Omar Mustafa.

I den övre tweeten beklagar han sig över att Frankrike stoppade ett antal radikala och antisemitiska “världsberömda” imamer från att delta i en islamisk konferens på fransk mark några veckor efter Toulouse-dåden. President Sarkozy förbjöd dem att komma in i landet. Arrangören var The Union of French Islamic Organisations (UOIF) och anses stå Muslimska Brödraskapet nära.

Omar Sultan skriver namnet Alqaradawi i sin tweet. Det är Youssef al-Qaradawi, framträdande sunni-salafist och är regelbundet med i Al Jazeera så som ‘sakkunnig’. Han är ökänd för sina tirader mot Israel, USA och försvarar självmordsbombningar både i Israel och Irak. Han har även uppmanat till massmord på judar.

Här pratar han om sharialagar i en färsk video

På den här bilden syns han i mitten i vit mössa. Direkt till höger i blå skjorta står Salah Sultan, mannen på videoklippen högst upp vars hatiska uttalanden om judar den gode Omar Mustafa förringar, förvränger och förminskar så som tagna ut sin kontext eller ska bara bedömas som enskilda citat.

Och nu är alltså Omar Mustafa invald för sossarna i Stockholm.

Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen (Socialdemokrater för Tro och Solidaritet) är även intimt lierade med alla dessa islamister, och nåde den som kritiserar hatiska muslimer, för då rycker dess ordförande ut, Peter Weiderud, och tar oss islamofober i örat. I det sammanhanget kan nämnas: För att locka till sig muslimska väljare valde Broderskapsrörelsen att helt stryka stycken om homosexualitet/HBT i ett manifest som riktade sig muslimerna.

Per Gudmundson kommenterar:

De politiska partierna å andra sidan – i alla fall Socialdemokraterna – tycks tro att det är en övergående fas, att de islamiska förbunden snart kommer att gå med i Pride-tåget, att det givna slutmålet för varje civilisation eller kultur är en socialdemokratisk välfärdsstat med könsneutrala toaletter och genusdagis. Så då kan man pruta lite med värderingarna idag, tillfälligtvis, tills det fixar sig.

Print Friendly
Share
2012-04-25, 09:38 (uppdaterat 2012-04-25, 10:07) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Islamism, Politik, Terrorism, Utrikes

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 1 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
168 kommentarer 2145 gillar mottaget
Dela på
Visar 24 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
8 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


Denoroligedemokraten 0 minuter ago

Som jag skrivit förr. Vi har att välja mellan:

1. Alliansens väg med hög invandring för att skapa ett långlöneproletariat, där alla, utom säg 5 procent (företagare, jurister, läkare etc), blir förlorare i längden. Vi kommer att få det som i USA, där medelklassen håller på att suddas ut. Vi få nog också gated communities och det finns kanske också planer på att rasera nationsgränserna.

2. Vänstern, med hög invandirng för att få valboskap, och på sikt rasera välfärdssystemet. När det väl är avklarat så får man lättare att införa socialism. Men vad händer, om kanske 50 - 100 år, när antalet invånare från länder med islam som religion har stigit till ett par miljoner?

ÄR DET DETTA SVERIGE NI VILL LÄMNA ÖVER TILL ERA BARN OCH BARNBARN? Och snälla ni - var nu inte så västerländska "white guilt" och naiva så att ni inte tror att det skulle kunna hända!

Sverige_Sverige_fosterland 0 minuter ago

Alla som är något "vakna" i Sverige ser, och har sett, detta komma!
De som vanligt vaknar sist, med ett "Oops", befinner sig alltid på Helgeandsholmen och i Rosenbad!
Smygislamiseringen ses överallt i Europa och nu har ett antal länder vaknat till och då skriker 7 - klövern högt och länge om islamofobi och rasism.
Som tur är, så styr inte svenska politiker Vår omvärld utan Sverige befinner sig utanför kartan som ett "putti_fnutt_land"!
FN:s HDI - index, som lyser allt klarare och klarare, har placerat Sverige på plats #45, år 2030 tillsammans med ett antal andra "Bongo_Bongo_länder"!Den svenska utvandringen börjar ta sig rent "bibliska proportioner" och för oss svenskar tillbaka till tiden för Wilhelm Mobergs "utvandrarna"!
Givetvis så förstår jag "etniska svenska" ungdomar och deras totala hopplöshet för framtiden när de svenska politikerna mer värnar om andra länder, och andra länders medborgare, än sina egna medborgare.
Själv så börjar jag "packa min amerikakoffert" och förbereder mitt uttåg till ett annat land där jag kan bosätta mig och där jag får tycka och tänka som jag vill utan att bli
"påhoppad och antastad", fysiskt och/eller verbalt, av ett "gäng politiskt
korrekta dårar" försörjda genom "mina skattepengar"!Jag har arbetat och varit bosatt I Saudi Arabien och sett vad en "hårdhänt diktatur", i islams tjänst, kan åstadkomma. Sedan dess så har Saudi blivit ännu mer islamiskt paranoid, tack vare sonen från Saudi Arabien, Bin Laden och al-Qaida!Jag betraktar mig själv absolut som "islamofob", eller vad nu de "politiskt korrekta" har satt för etikett!
1 person gillade det här.

Frank Diz 3 minuter ago

Varför poppar inte katolska kyrkor, buddistiska tempel upp överallt, varför kastar sig inte judar, hinduer och hårdföra kristna in i politiken och armbågar sig uppåt och framåt. Eller är islam annorlunda? Sossarna och moderaterna har ingen aning om vilka de gått till sängs med. De här tomtarna är totalt ointresserade av svensk politik, de har sin egen agenda.
2 personer gillade det här.

JBRPW 4 minuter ago

Off topic, men: http://www.aftonbladet.se/nyhe...

Zigenarfamiljen, som terroriserade ett helt grannskap, som fick folk att överge sina hem och som försökte yxmörda en stackare för att denne trotsade familjens terror endast genom att vara ute på sin egen trädgård, har varit i farten igen. De har lyckats söka upp yxoffret på hemlig adress, där han under senare år tydligen mest spenderat åt att läcka hjärnsubstans ur näsan, och mördat honom. Som att hans lidande inte var nog. Som att det faktum att han hade ett halvt huvud inte var nog. Nu har de avslutat det de en gång påbörjade. Så äckligt.
1 person gillade det här.

Magne_Syl 5 minuter ago

Hatets och våldets fantomer skall således beredas möjlighet att styra Sverige mot den avgrund Islam utgör! Kursen ligger klar - hastigheten är hög och nu får vi se om det finns bromsar på det där muslimska snedvridna ekipaget? Det går åt fanders om vi inte sätter stopp!
1 person gillade det här.

prillan 5 minuter ago

Tillhör verkligen svenska politikerna den svenska intelligentian som de påstår sig göra? Röd-blå-grön oavsett färg ser vi nu hur dessa snillen har helt medveten sålt landet till att bli Europas första land med islamiststyre. En samling skäggiga, primitiva och religiösa fanatiker har med en ständigt tillströmning av obildade massor tillåtits impregnera hela den svenska offentliga sektor och lagstiftande församling.

Var finns de sekulära muslimerna, de som fått nog av mullor och imamer och hela den offentliga bilden som landets officiella propagandakanalerna vill tvinga oss att smälta.

Snälla Avpixlat skriv om dom så de vågar sig fram och kan förena sig med oss, demokrater med västerländska värderingar och hjälper till av avslöja den snusk som döljer sig bakom svensk politik i symbios med islamism.
1 person gillade det här.

Ted Bernard 7 minuter ago

Jag undrar när omvärlden kommer att terroriststämpla Sverige? Det verkar ju bara vara en tidsfråga, sedan tar det väl 40 år innan det blir en revolution här likt de som de gjort i en del arabiska länder med blodigt inbördeskrig som följd - I lika många år. Snart ser väl USA att Sverige inte är ett dugg annorlunda än Afghanistan och skickar in SOF, det enda som skiljer är ju egentligen vädret, i övrigt har vi samma extremister i sjuk-klövern och de odemokratiska organisationer som verkar här i form av expo, afa, S, M, V, MP osv.
4 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 7 minuter ago

Jag har förstått det sedan ett antal år tillbaka att den allsmäktiga Politiska korrektheten kommer att fullständigt ta kål på västvärlden inom en inte alltför avlägsen framtid om inte något radikalt görs inom en snar framtid!
5 personer gillade det här.

stepstone 8 minuter ago

Bör vi i framtiden verka för att medlemskap i IFIS och SUM är grund för utvisning från Sverige?

Bevisligen har man genom sitt medlemskap åtminstone lierat sig med islamister/islamism. Frågan är då om detta i sig bör utgöra grund för utvisning? Eller om det krävs att man på något sätt agerar ut sin islamism på ett oacceptabelt sätt?

Jag anser det förstnämnda. Islamism är samhällsfarligt nog för att det i sig ska anses utgöra ett hot mot nationen. Därför ska individer som går med i islamistiska föreningar också utvisas. För övrigt så bör det passa dem utmärkt att bli skickade tillbaka dit de kan uppföra sig som de vill och slippa all "haram" som de hela tiden lider av här i Sverige. Det borde vara ljuvligt för dem att komma tillbaka till mellanöstern - nå om det inte vore för avsaknaden av socialbidrag då.
3 personer gillade det här.

Periskop 8 minuter ago

Tänk om alla imamer utbildat sig till något som kunde bidra till sitt folks välstånd.

Fast kanske har jag fel. Imamerna och Allah ser ju till att många av deras trosfränder blir försörjd genom svenska staten.
3 personer gillade det här.

Viksjo 8 minuter ago

Var hör man förresten av sig med sina protester? Till och med socialdemokraterna borde väl dra öronen åt sig om de fick kritiska frågor fårn väljarna?

AVPIXLAT:
Lägg ut adress till ansvarig inom socialdemokraterna/Stockholm stad så vi kan protestera mot deras val av representant.

Snälla!
2 personer gillade det här.

repell 8 minuter ago

Och sossarna tror att de ska vinna valet 2014? Den här mannen ska det varnas för till alla som vill höra på, vi kan kalla honom för Spiken, den andra Spiken i Sveriges kista, moderaterna har ju ordnat till den första för att Sverige ska bli ett Islamskt rike!!
3 personer gillade det här.

Viksjo 11 minuter ago

Få se nu. Etablerade svenska muslimer som ordföranden i SUM och islamiska förbundet sympatiserar öppet med terrorister. En nära släkting till ordföranden i Sveriges muslimska råd (paraplyorganisation för Sveriges alla muslimer) grips av polisen när han är på väg att avrätta Jyllandspostens redaktion med kulspruta.

Sveriges journalister blundar för det uppenbara och försöker istället hitta kopplingar mellan Breivik och svenska invandringskritiker??

Hyckleriet är enormt!
7 personer gillade det här.

Arof 12 minuter ago

En muslim ljuger aldrig han framför sitt budskap så det gagnar islam.
3 personer gillade det här.

Cavatus 15 minuter ago

Om ni vill höra om islams sanna ansikte av en f d muslimsk kvinna, måste ni se denna videointervju med henne med anledning av hennes bok. Hon förklarar varför muslimer hatar judar och varför de måste fortsätta att göra det och hur detta hat används inom den muslimska gruppen som terapi. Oerhört avslöjande och högeligen beklämmande sanningar yppas:

http://gatesofvienna.blogspot....

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: