söndag 11 mars 2012

Irakiska shia-barbarer stenar emos « Avpixlat

Irakiska shia-barbarer stenar emos « Avpixlat: Irakiska shia-barbarer stenar emos

IRAK Enligt Daily Mail har nästan 100 irakiska ungdomar stenats till döds i Bagdad på grund av att de tillhör en grupp som betecknas som emos – se definitionen i länken nedan. Tidningens information kom ursprungligen från den Kairo-baserade al Akhbars websajt. Militanta och fanatiska shia-muslimer kan inte acceptera att unga irakier klär sig västerländskt, har åtsittande jeans och gel i håret. Igår cirkulerade listor i shia-områden där namnen på ytterligare ungdomar nämns som står på tur att mördas.

Steningarna har ägt rum efter att det irakiska inrikesministeriet förra månaden belyste emo-fenomenet och betecknade det som “satanism” samt beordrade polisen att göra sig av med det. Givetvis förnekar nu inrikesministeriet att steningar har ägt rum. Iraks ledande shia-imamer har fördömt morden.

Iraks moralpolis har på inrikesministeriets sajt fördömt emo-fenomenet bland Iraks ungdomar och vidhåller sin avsikt att eliminera trenden. Åtgärden är en av många som vidtagits i Irak för att förhindra ungdomar att till det yttre se västerländska ut.

Emo-fenomenet eller djävulsdyrkan följs noga av moralpolisen som har tillåtelse att eliminera det så snart som möjligt eftersom det negativt påverkar samhället och utgör en fara.

De har på sig konstiga, tajta kläder vilka pryds av dödskallar. De använder brevpapper som är formade som dödskallar. De bär ringar i sina näsor och tungor och har andra märkliga aktiviteter för sig.

En beväpnad grupp män i civila kläder förde dussintals tonåringar till ensliga platser för några dagar sedan och stenade dem till döds. Enligt aktivister dumpade de därefter kropparna i sopcontainrar runtom i Bagdad. De beväpnade männen sägs tillhöra en av de mest extrema religiösa grupperna i Irak.

En person som lyckades fly berättade för al Akhbar följande:

Först kastar de betongblock på pojkens armar, sedan på hans ben och slutligen på hans huvud. Om han då inte skulle vara död börjar de om igen.

Enligt inrikesministeriet har Iraks moralpolis fått tillåtelse av landets undervisningsministerium att gå in i skolor i Bagdad för att identifiera personer med emo-utseende.

Den exakta dödssiffran är ännu oklar men enligt Hana al-Bayaty på Brysseltribunalen – som är en organisation som ägnar sig åt irakiska ärenden – är den aktuella siffran mellan 90 – 100 döda. Hon säger:

Det mest stötande är att offren är så unga. Det verkar som att morden utförs av extremistiska shia-miliser i fattiga shia-områden. Morden utförs med inrikesministeriets tillåtelse.

Det har sagts tidigare, det bör sägas om och om igen. Det finns alltför många anhängare av den islamska tron som är barbarer, som uppför sig barbariskt mot sina medmänniskor och för vilka döden är bättre än livet. Så blir det när man i grunden är anhängare av den dödskult som islam är. Islam är inte förenligt med västerländsk demokrati om vi inte samtidigt, och med stor kraft, håller fast vid våra länders ideal och på inga villkor accepterar könsapartheid, sharia-domstolar, skilda badtider, skambrott eller niqab och burqa i det offentliga rummet. Det är nog nu. Inga fler eftergifter till islam!

Daily Mail
Wikipedia
Print Friendly
Share
2012-03-11, 14:43 (uppdaterat 2012-03-11, 14:44) | Kategori(er): Brott, Islam/religion, Politik, Utrikes

18
Disqus

Gilla
Ogilla
och 15 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
127 kommentarer 1439 gillar mottaget
Dela på
Visar 73 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


Anna Svensson Top 10 9 minut sedan

vad är det för folk som dödar ungdomar på grund av deras utstyrsel?

svenskmark 12 minut sedan

Och var är PK och vänster fjantarna med sina fördömanden...................inte ett ljud som vanligt, dom kryper bara fram när SD/SDU håller torgmöten mot våldet, äckliga hycklare!
2 personer gillade det här.

MICKEYM0USE 30 minut sedan

Låter som alla behöver komma hit till oss andra barbarer!

Fantastiskt fin demokrati USA infört i Irak efter att de lurades dit av judelobbyn i USA och Mossads falska spår om Saddams atomvapen.... Låter samma nu fast med Iran.
All inblandning i dessa länder interna affärer leder bara till en berikming av Europas stater.

Jag föredrar att använda betongblock till att bygga trädgårdsmurar. Men vad vet jag en enkel svensk barbar?
2 personer gillade det här.

Utmattad_Svenne 41 minut sedan

Trots att jag läser på dailymail online och ser bilderna kan jag inte ta till mig detta. Det kan bara inte vara sant.

Det var redan upprörande med spöstraff för kvinnor med byxor och liknande, men detta är ju värre än jag någonsin kunnat föreställa mig!

Fy f*n... NITTIO unga män stenade till döds?! Av organiserade dödspatruller... för sin klädstils skull. Man ska inte jämföra katastrofer, men Breiviks dårskap bleknar i jämförelse!

Jag är mållös. Helt... nej f*n jag vet inte vad jag ska säga.
3 personer gillade det här.

Macahan 42 minut sedan

Expressen skriver om det
http://www.expressen.se/nyhete...



Stefan K 48 minut sedan

Denna kultur sägs vara önskvärd i Sverige. Av vänstersocialisterna, av den allt större gruppen bokstavstrogna muslimer, men hos vilka mer?

Ni har väl inte glömt punkarna i Malaysia som rakades och kastades i vattnet för att tvätta av sig den västerländska smutsen? Något att ta i beaktning för alla piercade tuppkamssocialister.

UNObserver 51 minut sedan

Shia muslimer ar vanligtvis i minoritet i alla lander men med "smarthet" och list samt hjalp fran falafister och andra tar de makt over "den dumma massan" sunni.
Shiiterna har inget tills over for vastvarlden vilket bevisas av att nar USA hjalp Irak till "demokrati" och aker hem, startar de utrensningar t.o.m. mot sina egna, innan siste soldaten lamnat landet.

Vill verkligen "barbaren" och hans boss Waberi ha ett Sverige som Irak, Egypten, Syria, Libanon eller nagot annat f.d. kristet land.
Ska Waberis styrkor stena Filippa nu da "horan" har lamnat sin husbonde? (f'lat Filippa")

Ska kvinnliga riksdagsledarmoter sitta i en annan lokal och folja med via hogtalare samt veta att deras rost ar bara vard halften? Glom inte burqan, stening for glomska efter "fredagsbonen"!
1 person gillade det här.

syrianenSS 1 timme sedan

Jag är född i Sverige men föräldrar utrikesfödda. Ja vad ska man sägaa. Samhället har ändrats så mycket på bara 20 år. Sverige är inte längre svenskarnas land enbart, det har blivit någon annans. Svenska kulturen finns inte o upplevs inte för den kan vara rasistisk o stötande. Jaa listan kan bli hur lång som helst!!
Förlåt miig om jag är ohövlig om jag säger det här nuu, MEN har inte svenskar någon stake!!! Ni låter våra riksdagsmän fylla våra gator med Somalier, Islamister o dylikt.
Alla som är allmänbildade vet att Irak tillhörde assyrierna men är idag en liten bråkdel av vad de var tidigare i Irak, alla har dödats o hotats iväg.
Turkiet var kristet och högutvecklat innan turkarna kom o dödade o förstörde. Samma sak med Libanon, Lybien, Egypten, Albanien etc etc!!!
Snart väntar Sverigee på tur! Det är bara en tidsfråga, vi måste ställa oss emot dessa fasoner o ta tillbaka det som en gång var!!!

Obs: Har ingen mening att provocera eller något med mitt inlägg!!
24 personer gillade det här.

snickersson 48 minut sedan som svar till syrianenSS

svenskar är fega , hjärntvättade , ointelligenta och saknar förmåga att tänka självständigt
men en sak är dom bra på att trycka ner andra svenskar som inte är drabbade av ovanstående åkomor
1 person gillade det här.

Ann-Marie 1 timme sedan som svar till syrianenSS

Du har så rätt! Och man ska inte behöva be om ursäkt för att man har en åsikt om något! Speciellt så länge man håller en hyfsad ton på det hela.....
1 person gillade det här.

Norman Bates 1 timme sedan som svar till syrianenSS

Jag instämmer; Jag är själv svensk men när jag på jobbet gör det minsta
lilla islamkritiska utalande så blir jag hyshad av andra svenskar. Det som är
positivt är att det finns en massa invandrare, Polacker, Finnar eller
de från balkan som håller med mig. Det är inte bara pedofildyrkare vi har
importerat.
Jag har översatt delar av en islamkritiskt bok till Svenska så klicka gärna på
mitt namn och ta del av den.
3 personer gillade det här.

lnfidel 1 timme sedan

@Varför60

"Varför demonstrerar inte vänsterfolket och PK-eliten mot det istället för att störa SD demonstrationer?"

Därför att vänsterskräpet har - allt enligt ordstävet 'min fiendes fiende är min vän' - allierat sig med islamister, i sin antagonistiska kamp mot kapitalet. Hur många tror att mångfaldsfascisterna inom svensk media kommer att rapportera om de här avskyvärda brotten mot irakiska ungdomar?
3 personer gillade det här.

ELenaSundstromskansson 1 timme sedan

Jaha men våran "landsfader" Reinfeldt sade att det var vi svenskar som är barbarer !?
Nu blev jag ju alldeles vimsig i mössan har han ljugit för det svenska folket ?
7 personer gillade det här.

lnfidel 1 timme sedan

Men vad i h elvete är det för fel på Disqus igen???`? Har för tredje gången försökt få iväg ett svar till "Varför60" och det hamnar fel varenda gång!!
1 person gillade det här.

lnfidel 1 timme sedan

felpost
1 person gillade det här.

Bad4you 1 timme sedan

Hm, är det inte sådana livsfarliga militanta och fanatiska shia-muslimer vi släpper in i vårt land så att de kan fortsätta sin eminenta bisyssla här förutom att roffa åt sig våra feta bidrag?
3 personer gillade det här.

Snille 1 timme sedan

De stenas inte för att de är "emos". De stenas i grund och botten för att de är alltför västerländska och bla har västerländska kläder. - De hade även mördat punkrockare, discofantaster etc, etc. - Mördandet uppmuntras av det Irakiska utbildningsdepartementet.

Bild på mördad i länken nedan,. Han ser bara västerländsk ut och inte emo. Tajta jeans ex.

"The statement said that Iraq’s Moral Police was granted approval by the Ministry of Education to enter Baghdad schools and pinpoint students with Western appearances."

http://english.alarabiya.net/a...


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: