fredag 9 mars 2012

Åtta afghaner åtalas för gruppvåldtäkt på asylboende « Avpixlat

Åtta afghaner åtalas för gruppvåldtäkt på asylboende « Avpixlat: Åtta afghaner åtalas för gruppvåldtäkt på asylboende

GRUPPVÅLDTÄKT Åtta utlänningar, medborgare i Afghanistan, åtalades i dag för den brutala gruppvåldtäkten mot en 29-årig kvinna på Migrationsverkets flyktingförläggning i Mariannelund utanför Eksjö i december.

Sex personer greps redan i samband med att anmälan gjordes. Därefter har ytterligare gripanden gjorts. Sammanlagt åtalas nu alltså åtta personer av utländsk härkomst för den grova gruppvåldtäkten. En av de åtta åtalas även för ytterligare en våldtäkt av samma kvinna. Samtliga åtta har suttit häktade sedan de greps. Åklagare Gunnar Brodin yrkar på att våldtäkten skall anses som grov och vill se straff i intervallet fyra till tio års fängelse. Han kräver också att sju av de åtalade ska utvisas ur landet om de fälls.

De utländska förövarna tvingade ned kvinnan med våld, slet av hennes kläder, höll fast hennes huvud och höll för munnen på henne så att hon inte skulle kunna skrika. De utnyttjade hänsynslöst att kvinnan både var fysiskt liten och hade druckit en del alkohol och därför inte kunde försvara sig. Kvinnan gick in i ett chocktillstånd medan de åtta utlänningarna våldtog henne i tur och ordning.

Kvinnans advokat, Charlotte Bokelund, menar att gruppvåldtäkten och övergreppen pågick under synnerligen lång tid och präglades av hänsynslöshet och råhet. Hon yrkar på ett högre skadestånd än praxis med hänvisning till att gärningsmännen varit så många till antalet och den grova kränkning som den brutala gruppvåldtäkten inneburit. Totalt handlar det om ett belopp i storleksordningen en miljon kronor.

De boende i Mariannelund reagerade starkt på händelsen. Många är upprörda och har krävt att flyktingförläggningen ska stängas. Politiker och företrädare för föreningar och kyrkan försöker dock släta över händelsen och vill dessutom göra gällande att det skulle vara en ren slump att brottet skedde på en flyktingförläggning och att samtliga åtalade är icke-västliga invandrare. Man vill också i samma anda av politisk korrekthet låta påskina att förtroendet för och synen på flyktingar inte skulle ha ändrats bland de boende på orten.

De åtalade är Salahedin Hashemi, 20 år, Mohammadi Zia, 20 år, Morteza Afzali, 20 år, Mohammadi Aziz Ahmad, 33 år, Rahmati Hedayat, 20 år, Azim Ahklaghi, 20 år, Rustam Ghafory, 21 år och Rafi Bahaduri, 24 år.

De sju förstnämnda åtalas för grov våldtäkt i samband med gruppvåldtäkten. Rafi Bahaduri åtalas för anstiftan/medhjälp till gruppvåldtäkten men också för ytterligare en grov våldtäkt mot samma kvinna. Bahaduri anmäldes innan den aktuella gruppvåldtäkten även för våldtäkt mot en annan kvinna på samma flyktingförläggning. Ärendet lades dock ned i brist på bevis men kan nu eventuellt komma att återupptas. Bahaduri är även dömd för bl.a. misshandel, olaga hot och ett flertal narkotikabrott. Samtliga åtalade är medborgare i Afghanistan.

Rättegången inleds på onsdag i Jönköpings tingsrätt.

SvD
Print Friendly
Share
2012-03-09, 18:43 (uppdaterat 2012-03-09, 20:06) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur

18
Disqus

Gilla
Ogilla
och 24 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
125 kommentarer 1438 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 401 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Kent Svensson 6 minut sedan

Test

swebyggare 13 minut sedan

Våldtäkter utförda av invandrare från muslimska länder kan komma att avta, de måste få utlopp för sina behov! Hörde på radion i dag att man skulle driva något projekt med fåraherdar som är en brist i Sverige.
Djurrättsaktivisterna lär hålla tyst om dessa fåraherdar eftersom det är mångkultur, ett folk från en synnerligen aktad kultur enligt politiker och media.

Om utövarna av massvåldtäkterna i Mariannelund och fåraherdar var synonymer vet jag inte, hörde endast en del av programmet.
1 person gillade det här.

j_london 7 minut sedan som svar till swebyggare

En sak som man kan vara ganska säker på (då du referar till Sveriges Radio) är att, de som kläckt idén är synonymer till idioter. Fullblodsidioter, till och med!

Få utlopp för sina behov... innebär det tidelag med tackorna, eller...?

BirgerZorro 15 minut sedan

Vilket avskum som kommer hit; skicka tillbaka kräken till öknen.... :(

Låt dem förgås i sitt hemland istället för att förpesta vårt land med sitt vidriga beteenden... :(
3 personer gillade det här.

Lennart Johansson 26 minut sedan

Samma ligor i Afghanistan smugglar ut "ensamkommande smuggelskägg", och opium.
Afghanistan står för över 90 % av världens opiumproduktion, vilket vållar mycket stora problem för Afghanistans grannländer. (Även för oss)
2 personer gillade det här.

Roger Lindström 31 minut sedan

Att de skulle våldta var ju väntat....men hur kunde ljushuvudet gå dit? kanske hon lär sig att inte umgås med djur
3 personer gillade det här.

andrejdokic 32 minut sedan

Vi måste ta tillvara på all den kompetens som kommer till Sverige! Citat från hjärnbefriad svensk politiker. Vi vet nog all vem det är, namn är överflödiga.
5 personer gillade det här.

ELenaSundstromskansson 36 minut sedan

Charles Bronson where are you ?
4 personer gillade det här.

andrejdokic 34 minut sedan som svar till ELenaSundstromskansson

I´m so sad. He is fuc***g dead.

ELenaSundstromskansson 21 minut sedan som svar till andrejdokic

Världen hade varit en bättre plats med honom alive and kicking.

GulBla 40 minut sedan

Judge dredd

Rebeckass 42 minut sedan

Svensk domstol måste visa omvärlden att detta inte tolereras på svensk mark.

Jag kräver livstids utvisning av dessa män.
9 personer gillade det här.

GulBla 38 minut sedan som svar till Rebeckass

Glöm det 100% PUT i morron
6 personer gillade det här.

YOTHI_TARZAN 43 minut sedan

Antag att alla får det straffet dom ska ha och förtjänar då kommer dom att kosta skattebetalarna 50 mille. En ofattbar siffra men en verklighet.
5 personer gillade det här.

LeffeF 47 minut sedan

Dessa män har lämnat ett otvetydigt varuprov på vad de har att bidra med till den framtid som Sverige har att se fram emot. De visar redan innan de hunnit komma ut i samhället vad som brukar bortförklaras som ett resultat av lång tid av arbetslöshet, dålig miljö och allmän hopplöshet. Vi ser här tydligt att alltihop finns med redan från början och utgör ingenting som skulle ha tillkommit i Sverige. Vilken användning har Sverige av dessa gangsters, kan vi verkligen inte klara oss utan sådana individer?
11 personer gillade det här.

Tintinonline 48 minut sedan

Har själv sätt några afgahner för tre veckor sedan på gymmet som mycket osmakligt slickade sig om tungan på gymmet när två blonda tjejer tränade och dom sa massa stötande ord till dom när dom tränade. Tjejerna gick sen därifrån efter typ bara 20 minuters träning fick dom nog. Fattar inte varför dom inte kan respektera Svenska tjejer och låta dom bara vara ifred!

(Redigerad av kommentatorn 47 minut sedan)
11 personer gillade det här.

GulBla 42 minut sedan som svar till Tintinonline

IQ flugsvamp ??
3 personer gillade det här.

Tintinonline 38 minut sedan som svar till GulBla

Flugsvampar är smarta eftersom giftet gör att ingen vill plocka dom.
2 personer gillade det här.

Lennart Johansson 8 minut sedan som svar till Tintinonline

Det polska ordet för flugsvamp är översatt "flugdödare". Man skulle kanske döma dem till att äta några kilo av detta.

kjellan11 43 minut sedan som svar till Tintinonline

Det kan jag säga dessa afganer tänker med fel huvud
2 personer gillade det här.

j_london 57 minut sedan

Den enda hållbara lösning som jag kan se, som motvikt till de svenskfientliga och utpräglat landsförrädande och destruktiva projekten, med att importera denna typ av individer till Sverige - är att det upprättas ett privat, fristående "ministerium". En arbetsgrupp!

En heltidsarbetande och kartläggande informationscentral, som via nätet inrättar ett arkiv med bilder tillsammans med all för stunden tillgänglig, uppdaterad information om var dessa eftersöka kriminella existenser finns i landet. Och att det på lika privat och fristående basis bildas mindre insatsgrupper i samhället vars uppgift blir att befria samhället från dessa oönskade element. Någon annan lösning finns helt enkelt inte. Inte om vi inte vill att vårt samhälle skall duka under. Olyckligtvis tror jag att framtiden inom en ganska snar framtid kommer att kräva dessa insatser.

Detta kommer att bli det slutliga och enda realistiska alternativet, då stat och samhälle redan i dag struntar i att vidta åtgärder. Av någon outredd anledning... lämnar man de hederliga medborgarna alldeles vid för våg. Och vi förtjänar bättre; det är vi som håller igång landet!

Om ingenting görs, kommer hela samhället att genomgå en metamorfos, som utkristalliseras i någon form av anarki och allmän laglöshet. Den lagstiftning som finns i dag, är redan passé och kommer inom snar framtid att bli alltmer verkningslös. Situationen i samhället blir för varje... månad, alltmer ohållbar. Något måste göras!
Vi måste givetvis anpassa våra liv och uppdatera vår tillvaro i takt med den oönskade utvecklingen tillvaron, om vi vill överleva. Och det vill vi väl! För varför skall vi sitta stilla medan både vi och vårt samhälle blir uppätna. Detta saknar all logik!
7 personer gillade det här.

GulBla 58 minut sedan

Kliar jävligt i avtryckar fingret nu.......
4 personer gillade det här.

Arnold P Fisberg 1 timme sedan

Hade hon inte varit där, så hade det aldrig hänt.
4 personer gillade det här.

GulBla 55 minut sedan som svar till Arnold P Fisberg

Och hade inte du vart född så hade du inte skrivigt den mest korkade kommentaren idag.
12 personer gillade det här.

peternordquist 1 timme sedan

Är det någon av de som inte blir utvisade skulle det bästa vara att ta lagen i egna händer. Hur ska kulturberikarna annars lära sig?
5 personer gillade det här.

peternordquist 1 timme sedan

Har någon berättat för de att man inte får våldta tjejer i Sverige, inte ens om de inte har sin man med sig? Ibland verkar det som att deras kvinnosyn förändras direkt de sätter foten i Sverige? Hur kan man vara så naiv?
8 personer gillade det här.

MetalHeadViking 1 timme sedan

Och självklart går det inte att kommentera artikeln.
5 personer gillade det här.

Oberst 1 timme sedan

De åtta ska ha nack(mellanrum)sko*tt!
6 personer gillade det här.

Mahound 1 timme sedan

Gänget fattar väl fortfarande inte vad de gjort för fel. Det står ju klart och tydligt i Koranen att otrogna kvinnor och barn kan våldtas och förslavas. Mohammed själv hade ofta sex med sina slavar.
10 personer gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 1 timme sedan som svar till Mahound

Ja enligt sharia så är de oskyldiga.
6 personer gillade det här.

tdurance 1 timme sedan

Är det inte alla ensamkommande "barn" från Afghanistan? Härligt Sverige att ni tar emot dessa barn..
7 personer gillade det här.

eva 1 timme sedan

Margot Wallströms förslag i FN är att våldtäkter som är riktade mot
speciella etniciteter skall betraktas som krigshandling.
Är det du Margot som tar emot anmälningarna?
15 personer gillade det här.

Engelbrektsmarschen 1 timme sedan

Kasta ut dom!
10 personer gillade det här.

Tintinonline 1 timme sedan

Tänk om det var Reinfeldts dotter istället! Då skulle gränserna ha stängts och Reinfeldt skulle vilja minska invandringen till det dubbla av vad Jimmie Åkesson föreslår.
12 personer gillade det här.

Jill Andersson 1 timme sedan

Jag fattar inte all denna alkoholkonsumtion på dessa förläggningar. Varför kan man inte ha drogfritt? Det krävs på en mängd andra ställen, på behandlingshem och liknande. Märkligt!
5 personer gillade det här.

walborg 1 timme sedan som svar till Jill Andersson

Fins annat än alkohol......... att bli påtänd av..Vad var det för en man som tog hene till sina KOMPIIIIIIIISAR?
3 personer gillade det här.

Jill Andersson 1 timme sedan som svar till walborg

Ja, precis, drogfritt tycker man det borde vara. Även de andra sorterna de styr med, men jag får intrycket av artiklarna om våld på flyktingförläggningarna att just alkohol verkar väldigt vanligt.

Det är inte en man, det är en lågt stående varelse som gör en sådan sak. Men det är enormt vanligt att muslimer begår olika former av övergrepp i grupp, även i deras hemländer. De rånar i grupp, de våldtar i grupp, de går på bordeller i grupp, de måste trissa varandra och kaxa sig. Det är bara att iaktta dem i de svenska skolorna och på bussar, de är inte gamla, men gruppen är viktigt för dem. I den gör de allt och får den så kallade respekt de anser sig förtjäna. Annars lever de f.n.
4 personer gillade det här.

walborg 1 timme sedan

Fråga : Vem ä denna ,man " En
åttonde man, en 25-åring från Vimmerby, åtalas för medhjälp alternativt
anstiftan till gruppvåldtäkt samt för grov våldtäkt eftersom han senare samma
natt också våldtagit den hjälplösa kvinnan på samma plats som ..........gruppvåldtäkten
tidigare skett.

4 personer gillade det här.

John E Nilsen 1 timme sedan som svar till walborg

Står lite mer om honom her

http://www.vimmerbytidning.se/...
2 personer gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 1 timme sedan som svar till walborg

Det är väl Bahaduri har jag för mig?
Bahaduri som tyckte Black Cobras är ett gäng töntar. Ska bli kul om han ändrar sin historia på kåken när han får sitt bland Kaktjuvarna, hade jag varit Black Cobra så hade Bahaduri råkat riktigt illa ut.

Fast å andra sidan hade jag styrt Sverige så hade alla dessa avrättats så fort de funnits skyldiga. Mesiga straff kommer de få.
2 personer gillade det här.

svullo 1 timme sedan som svar till Stratiotes Iesous Christos

är du för avrättningar som straffmetod, och kallar sej kristen
1 person gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 1 timme sedan som svar till svullo

Japp det är Bibliskt, du har fått något om bakfoten men dödsstraff för förräderi, mord, våldtäkt, pedofili, tidelag osv. är Bibliskt, de "kristna" som är emot dödsstraffet är helt enkelt personer som är ulvar i fårakläder.

Om du är intresserad så kan du läsa här:
http://av1611.org/jmelton/puni...
och här:
http://www.apologeticspress.or...

det verkligt barbariska personerna är ju de som gör brotten som straffas med döden, inte vi som förespråkar det hela. Istället är det vi som vill se en permanent lösning de som utmålas som elaka, det är de som låter dessa mördare, våldtäktsmän och andra att leva vidare som är de elaka, dessa kommer sedan ut i samhället igen och fortsätter.

Som sagt vi Kristna är en minoritet, du har fått din syn på Kristendomen, inte från Bibeln utan från politiskt korrekta människor som hatar Kristendomen, därav din felaktiga uppfattning, så det är bara korrigera om din felaktiga uppfattning.

Frågan jag undrar över är tycker du att dessa varelser förtjänar att leva?

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
5 personer gillade det här.

svullo 57 minut sedan som svar till Stratiotes Iesous Christos

om man avrättar fel person då, det har ju förmodligen hänt några gånger i länder som har dödsstraff
1 person gillade det här.

slundberg10 52 minut sedan som svar till svullo

Säg det till blivande självmordsbombare !
2 personer gillade det här.

Hovia 1 timme sedan

Klart de ska utvisas. Inget annat är rimligt.
10 personer gillade det här.

Frilansare 1 timme sedan

Det är dags att införa obligatorisk kastrering på våldtäktsmän. De har förverkat rätten att föröka sig och sprida sina skadliga gener. Om det skulle införas i hela världen hade vi inom några generationer fått se hela kulturer dö ut.

Det är sanningen.
18 personer gillade det här.

GulBla 35 minut sedan som svar till Frilansare

Jojo... kapa kulorna vid nacken då...... för i skallen på dom är det fortfarande totalt kaos..
2 personer gillade det här.

Nostalgikern 1 timme sedan

Här skulle det vara utmärkt med Sharialagstiftning. Västerländska straff räcker inte till för den här typen av brott. Men enligt deras syn är det väl knappt ens ett brott.....
6 personer gillade det här.

leif clavenheim 1 timme sedan

De här 8 krypen ska inte ha några rättigheter, de ska fällas mot sitt nekande till livstids fängelse.

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
10 personer gillade det här.

LillanMY 1 timme sedan som svar till leif clavenheim

Som de fanimig skall avtjäna NÅGON ANNANSTANS. Jag blir så sjukt förbannad av att det är mina (och andras) surt förvärvade skattepengar som ska betala sån här SKIT, rent ut sagt.
10 personer gillade det här.

TiibbeK 1 timme sedan

visste hon inte att detta kunde hända.. menar PK sidan i henne har failat hårt #svpol
4 personer gillade det här.

Martin Knutsson 1 timme sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: