lördag 3 mars 2012

Sverige=Fristat för mördare!

Sverige, en fristad för mördare?

29 november 2009

Den 20-årige iraniern Abbas Rezai mördades i Högsby 2005. Mordet och händelserna därefter är värda all tänkbar uppmärksamhet, reaktion och aktion.

Bakgrunden är i korthet den att Abbas Rezai blev förälskad i en afgansk flicka, boende med sin till Högsby invandrade familj. Flickan var emellertid på sedvanligt muslimskt vis bortlovad till en släkting. Familjens heder blev härigenom allvarligt angripen. Men i dessa stenålderskulturer finns det lösningar på sådant:

Abbas Rezai lurades till flickans föräldrahem och utsattes där för en bestialisk tortyr och mördades. Kokande frityrolja hälldes i hans mun, varefter han knivhöggs med flera tiotals knivhugg och slutligen skalperades. Hela den övriga familjen – pappa, mamma, flickan själv och en 17-årig bror till henne – misstänktes ha samarbetat med ”lösningen” av hedersproblemet.

Flickan friades senare från misstankar och föräldrarna ljögs fria. All skuld lades på brodern, som – på grund av sin ”låga” ålder dömdes till den löjligt milda påföljden fyra års ungdomsvård samt, närmast självklart, livstids utvisning. Föräldrarna fick 50 000 kronor var i skadestånd för att de hade suttit häktade någon tid – Göran Lambertz, så klart!

Sonen/mördaren är redan på fri fot och ansöker nu, under åberopande av en ny version av sin medverkan i och skuld till mordet, om resning för att slippa undan utvisningen. Vad de nya lögnerna består i, är för närvarande obekant; innehållet i hans resningsansökan är nämligen hemligt (!).

Om endast en enda person inte ska tillåtas någonsin vistas i Sverige, borde det vara denne nu 21-årige mördare. Man skulle dessutom önska att alla, och inte minst då riksdagsledamöterna, låter sig noga informeras om momenten i händelser som denna och lägger den kunskapen till grund för sina ställningstaganden i invandringsfrågan.

Hämtat från Fria Nyheter

Inga kommentarer: