tisdag 27 mars 2012

De styr radikal islamistiska Hizb ut-Tahrir i Sverige « Avpixlat

De styr radikal islamistiska Hizb ut-Tahrir i Sverige « Avpixlat: De styr radikal islamistiska Hizb ut-Tahrir i Sverige

HIZB UT-TAHIR Den 17 februari i år demonstrerade den radikal islamistiska grupperingen i Stockholm. Se länken med videoinslag. Kort sagt, de är salafister som avskyr demokratin och vill införa sharia.

Nu har Per Gudmundson grävt vidare kring vilka som står bakom den svenska delen.

Islamistiska Hizb ut-Tahrir är en förbjuden organisation i många muslimska länder, men kan arbeta helt öppet i Europa. Sverige har dock fram tills nyss förskonats. Men partiet har under det senaste året byggt upp en svensk organisation i det fördolda. Nu kan personerna bakom avslöjas, liksom kopplingarna till en av Sveriges ledande muslimska centralorganisationer.

Hizb ut-Tahrir (‘Frihetspartiet’) är en global organisation, grundad 1953, som vill avskaffa alla enskilda statsbildningar – inte minst demokratier – och införa en gudsstat. Organisationen arbetar inom demokratins ramar, men legitimerar religiöst motiverat våld och uppvisar kraftiga antisemitiska tendenser.

Gudmundson lyfter bland annat fram en av de styrande:

I Hizb ut-Tahrirs svenska toppskikt återfinns också Lway Al-Maeeni. Han är student vid KTH, född 1986 i Bukarest i Rumänien, folkbokförd i Sverige oktober 1988, medborgare sedan april 1994 och bosatt i Sollentuna. Vid ett av organisationens evenemang i mars i år klargjorde han sin och organisationens syn på västerländska demokratier.

“De har attackerat oss och därefter sugit vårt blod. De har våldtagit oss, både fysiskt och mentalt. De har våldtagit oss fysiskt, i och med att de kommer in i våra länder med deras pansarvagnar, med deras flygplan, och de kommer in och dödar vem som helst, som fallet var med Usama Bin Laden. De gick in i den islamska världen – de gick in i Pakistan – de våldtog vår auktoritet, och de brydde sig inte.

De har våldtagit oss, såsom ordet säger, våldta. Våra systrar, våra småbarn. Och det är det som deras ‘lösning’ för oss muslimer är. De har även våldtagit oss mentalt, i och med att de infört tankar som demokrati och som de mänskliga – förnedrande – rättigheterna. De tvingar oss att tro på en tanke som inte är en tanke som kommer att befria oss. Wallahi, det som Väst kommer med kommer aldrig att befria oss.”

Lway Al-Maeeni är också ordförande i KTH Muslimska Studenter (KTHMS), en lokalförening i det stora ungdomsförbundet Sveriges Unga Muslimer (SUM).

Vilket åter illustrerar hur svårt eller ointressant det tycks vara för den islamiska mittfåran att gallra ut extremister.

Lway är alltså en man som tycker att “demokrati är entydigt haram”, att insatsen mot Usama Bin Ladin var “en våldtäkt” på islam, och att de mänskliga rättigheterna är “förnedrande” – och han väljs till ordförande i en stor studentförening och upptas som representant i den breda paraplyorganisationen SUM.

Två andra lokalorganisationer i SUM är listade i Muslimska Multinationella Föreningens Facebookgrupp: Gävles Unga Muslimer och Karlstads Unga Muslimer.

Det är sådana företeelser som kan väcka misstanken om att Hizb ut-Tahrir inte alltid ses som en extremiströrelse, utan snarare att extremisterna delar religionsuppfattning med många i SUM och den så kallade islamiska mittfåran. Tyvärr är det inte första gången (se exv 1, 2, 3). Även Stiftelsen Örebro Moské och Uppsala Moské finns med i MMFs Facebookgrupp.

LÄS Gudmundsons kartläggning

Per nämner SUM, vilket är Sveriges Unga Muslimer, som anordnar mycket tvivelaktiga konferenser varje vår. Inbjudna talare tenderar att vara jude -och homohatande imamer från Mellanöstern, främst från Saudi där sharia är lag som bekant.

Styrelsemedlemmarna som står bakom nya sunni-moskén på Ramberget i Göteborg brukar också vara med på konferenserna.

Reklamfilm inför årets konferens: “Checklista packning – Handduk, Tandborste, Liggunderlag,Täcke/Sovsäck, Väckarklocka, Bönematta, Koran”:

Bilder från förra året. Klicka er framåt till publikbilder vid startbild 45. Som alltid när det gäller muslimer är det ständig könssegregering i ett Sverige som i övrigt kämpar för ett jämställt samhälle.

Vidare,

SUM får bidrag från statliga Ungdomsstyrelsen. De är också med i paraplyorganisationen Sveriges muslimska råd (SMR). Ordförande där heter Helena Benaouda, här med Reinfeldt, och sitter i ledningen för stora Södermalmsmoskén tillika är svärmor till Munir Awad, som nyligen åtalades i Danmark tillsammans med tre andra för förberelse till terrorbrott. De planerade att ta sig in på Jyllandspostens redaktion och skjuta ihjäl så många journalister som möjligt – som straff för JP:s publicering av Muhammedteckningarna 2005.

När ska etablissemanget inse och erkänna vad som håller på att hända?
Print Friendly
Share
2012-03-26, 20:13 (uppdaterat 2012-03-26, 20:55) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 36 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
141 kommentarer 1630 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 103 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


M Capensis 14 timme sedan

Kul med Gudmundsson, utan honom skulle jag ha glömt hur en journalist ska vara. Imponerande.

Försök tänka tanken att alla journalister var som honom. På varenda tidning, i varenda stad.
52 personer gillade det här.

Femfemma 13 timme sedan som svar till M Capensis

Hur länge får han leva ??
5 personer gillade det här.

M Capensis 13 timme sedan som svar till Femfemma

Ja, jag tänkte det också...
3 personer gillade det här.

Rune Berg 7 timme sedan som svar till M Capensis

Det tragiska är ju att det är publicerat på hans blogg och inte på första sidan och löpet till SvD. Dit är det fortfarande långt.
2 personer gillade det här.

UNObserver 13 timme sedan

Forbjud islam i alla former inom svenska granser, helst hela EU, da det inte ar en relion.
Det ar en varldsomstortande ism, lika farlig som kommunismen, och skall inte fa rota sig har.

Relionsfrihet ar att fa utova sin tro utan att patvinga andra sina asikter. Om nagon vill vara muslim, ga hem las dorren om dig, sedan kan du be! Samma med kristna!
Att avbryta arbete for att "be" ar grund for avsked (och utvisning). Att tvinga nagon som den flaskhatande "kockeleven" skall rendera i utvisning och forlust av alla rattigheter for hela slakten.

Vad alla invandrare behover ar mottagning med krav av godkant prov i SKYLDIGHETER,
sedan placeras pa en "flyktingmottagning" som faststaller din identitet och alder samt anledning till varfor du ar har! Samarbete med Interpol skall vara obligatoriskt. Tjansteman som hjalper "flykting" pa ett ur svenskt vidkommande fel satt ska kunna domas precis som larare och poliser.

Varfor star inte alla seriosa "flyktingar" upp och sager stopp? Nu drabbas de alla nar "svensken vaknar ur somnen" och da ar risken stor att alla aker ut. (Inte mig emot!)

Till regeringen: Nar vi har pengar over efter "Omvardnad och skolors behov" da kan vi hjalpa till "pa behovandes hemmaplan" dar vi far ut mest for pengarna.
Nar vi sag alla pengar som stroddes over diktatorer och "jihaddare" och vi som arbetade med flyktingar i FN stodda lager fick ibland ta pengar ur egen ficka for att hjalpa! Men SIDA och daktatorerna akte mercedes (skottsakra)! Vi kokade soppa pa en spik.

Till regeringsmedlemmarna: Sola er nu for snart kommer morkret over er med eventuella fangelsestraff. "Barbaren" ar bara en superlag landsforradare som inte bor fa nagon aktning fran normala manniskor. Visa att NI ar nagot sa nar vid era sinnen och gor ER av med forradarna. Titta i historieboken om Norge, Danmark och Finland vad som hande efter kriget!

RATTA TILL, GOR OM, GOR RATT! Be SVENSKA folket om forlatelse och sansa er fran kommunistiska och islamistiska ideer!

Rosta SD 2014.
43 personer gillade det här.

Markus Valiant 13 timme sedan

Kom igen SÄPO, det är ert jobb att eliminera detta hot.
.
De propagerar för att ersätta vår demokrati med en islamisk diktatur.
.
Gör det ni är anställda för att göra.
.
"Säkerhetspolisen arbetar med att skydda rikets
inre säkerhet. Det gör vi genom att förebygga och avslöja verksamhet som
med våld, hot eller tvång syftar till att förändra Sveriges statsskick,
påverka myndigheters eller politiska organs beslutsfattande eller
hindra medborgare från att utöva sina grundlagsfästa fri- och
rättigheter." / SÄPO's hemsida

Om ni inte vet vad Hizb ut-Tahrir är, så gör följande:

1. Öppna en web-browser
2. I adress-fältet skrivs följande in: http://www.google.se
3. Tryck på return-tangenten
4. Skriv sedan i sökfältet: Hizb ut-Tahrir
5. Tryck på return-tangenten
6. Läs
42 personer gillade det här.

svenskmark 13 timme sedan som svar till Markus Valiant

Exakt

Hur kan man tillåta detta, vad sysslar ni med?
15 personer gillade det här.

slundberg10 13 timme sedan som svar till svenskmark

Är SÄPO PK, eller följer dom sin devis ?
3 personer gillade det här.

Vielfras 10 timme sedan som svar till slundberg10

Enögda SÄPO har häcken full med att hålla koll på "högerextrema grupper" = Antagligen meningsmotståndare till PK-idiotin dom råder i det här landet . Och det skulle inte heller förvåna mig om dom håller koll på oss här ochså . . X( .
8 personer gillade det här.

svenskmark 14 timme sedan

Herregud som det har blivit i mitt land Sverige, vad f*n är det ni politiker har ställt till med, ni borde kölhalas hela högen.
45 personer gillade det här.

Verkligheten 13 timme sedan

Jämför regeringens undfallenhet gentemot islam med det faktum att svenskar enligt lag inte kan diskrimineras eller kränkas, avskaffandet av värnplikten och införandet av legosoldater, möjligheten att sätta in dessa legosoldater mot den svenska civilbefolkningen, sänkta krav på språkkunskaper inom polisen, lektioner i arabiska för poliser och lärare, obegränsad import av "ensamkommande" på bekostnad av alla andra sociala utgifter och nu senast direktiv till regeringens utredare om hårdare krav för vapenlicens. Är det ingen som kan ana vart vi är på väg?
41 personer gillade det här.

NoggerBlack2 12 timme sedan som svar till Verkligheten

+vapenförsäljning till Saudi
+Saudier bjuds in att ta del av militära hemligheter
+kungaparet besöker Saudi-drottningen i slöja
+Waberi i försvarsutskottet
+saudier köper upp kvarter i Sthlm innerstad
...
22 personer gillade det här.

Verkligheten 12 timme sedan som svar till NoggerBlack2

Tack för dessa tillägg. De borde jag inte ha glömt.
2 personer gillade det här.

BaconPiskan 13 timme sedan

Det finns vissa som påstår att det inte pågår en islamisering av Sverige... De har väldigt fel och det understryks inte minst av Gudmundsons kartläggning och avslöjanden. Det är dags att staten reagerar och tar detta överhängande hot på allvar. Det är bl.a. det de får betalt för!

Sedan är det fullständigt obegripligt att ett av sveriges mest välrenommerade lärosäten kan härbärgera dylika individer. Att vara medlem i riksdagspartiet Sverigedemokraterna renderar i uteslutning ur vissa förbund, medans medlemskap och aktivt spridande av denna förbjudna islamistorganisations medeltida irrläror och onda uppsåt är helt ok enl. KTH. Helt absurt!
38 personer gillade det här.

Mariah_Magdalena 1 timme sedan

Gudmundson är en riktig journalist av den gamla sorten som tog sitt uppdrag på allvar, och det han gräver fram är ytterst imponerande.
Han måste verkligen vara hatad av övriga s.k. journalister, vilka bara tillhör den välsmorda svenska propagandamaskinen.

Respekt för Gudmundson!
6 personer gillade det här.

folkkultur 3 timme sedan

Per Gudmundson gör ett mycket starkt arbete med att kartlägga den islamism som förekommer i Sverige. Tyvärr får han inte ens genomslag i den tidning, Svd, där han har sin arbetsplats. Kanske kan man hoppas att SÄPO åtminstone läser det han skriver(har inte så stort förtroende för någon form av svensk polis), då organisationen verkar ha litet problem att hitta de livsfarliga islamisterna, jfr självmordsbombaren i Sthlm, vilken de inte hade en a-n-i-n-g om.

Sverige är ett mycket sjukt land, där det premieras att ljuga, förvränga och tysta ner sanningar. Media och politiker tror nog(?) att de med detta gör en "god gärning", men de gräver i raskt takt sin egen grav. Sanningen sprider sig med rekordfart för närvarande i och med att kanaler som AP växer.

Domen mot dessa lögnaktiga skator och kråkor blir hårdare ju längre de håller på med sin åsiktscensur.
9 personer gillade det här.

BannlysHedersmord 12 timme sedan

Likheter mellan islam/muslimer och nazism/nazister:
* Judehat
* Förintelseförnekelse
* Hänsynslöshet mot minoriteter
* Israelhat
* Hjärntvätt/indoktrinering i tidig ålder (Koranskolor respektive Hitle*jügend)
* Korta, slagkraftiga fraser i samband med våldshets och människoslakt (Allahu Akbar respektive H**l H****r)
* Anlitade professionella hjärntvättare (imamer respektive Goebbels)
* En "helig" hatskrift för alla medlemmar av sekten (koranen respektive M*in Ka*pf)
* Miljontals dödsoffers blod på sina händer, offer som inte var "kompatibla" med hatsektens visioner
* Samma fega fjäsk i Sverige inför dessa hatideologier
* Trots övertydliga bevis så är det samma förnekelse inför deras avsikter, både på 30-talet och nu
* Långvarig ockupation av västvärlden för att sprida hatsektens inflytande
* Infiltration av makten hos olika länder för att underlätta hatsektens ockupation och förstörelse
29 personer gillade det här.

BaconPiskan 12 timme sedan som svar till BannlysHedersmord

Så gick bägge också hand i hand under 2:a världskriget. Hitlers muslimska trupper är väl kända men det talas det mycket lite om.
13 personer gillade det här.

YOTHI_TARZAN 11 timme sedan som svar till BannlysHedersmord

En dag kommer ni att fatta vem det var som finansierade dem och då kommer det att snurra i huvudet på er !
6 personer gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 12 timme sedan som svar till BannlysHedersmord

En till jämförelse som är intressant:
http://crazyislam.typepad.com/...

och den här:
Who said what?
http://crazyislam.typepad.com/...
5 personer gillade det här.

micke1 13 timme sedan

Hur många exempel finns det på att islam är en ren våldsreligion som eftersträvar världsherravälde? Hur många terrorister ska vi råka ut för eller dödas av?

Med nuvarande fjäskpolitik; "Bygg en moské babe, bygg gärna tre babe.", gräver vi vår egen grav.

Precis som artikelförfattaren skriver; "När ska etablissemanget inse och erkänna vad som håller på att hända?"
28 personer gillade det här.

MartinL 13 timme sedan

Undra vad som skulle hända om de här härliga killarna gick med i Transport...
26 personer gillade det här.

NoggerBlack2 12 timme sedan som svar till MartinL

I och för sig meningslöst när man aldrig haft för avsikt att jobba.
5 personer gillade det här.

evolution2000 12 timme sedan som svar till MartinL

De skulle givetvis vara välkomna. Det verkar nämligen vara en vädlig skillnad på religiös nazism = välkommet, och att inte välkomna religiös nazism=ovälkommet!
1 person gillade det här.

kimitake 10 timme sedan

En enda svensk etablerad journalist på etablerad tidning intresserar sig för detta. I övrigt; låtsas att det regnar; tänk om någon kallar dig rasist; tänk på ditt lönekonto; tänk på dina chanser till avancemang; tänk på dina chanser att få sitta i TV-soffa.
18 personer gillade det här.

folkkultur 3 timme sedan som svar till kimitake

Men han får göra det "i smyg", på sin egen blogg. Svd släpper inte igenom sådant här...
1 person gillade det här.

gautt 13 timme sedan

Sarkozy har nu satt stopp för radikala imamers inresor till Frankrike. Det hade verkligen varit på sin plats om politiker / myndigheter i Sverige fattade motsvarande beslut. Det skulle vara ett första steg mot att beskära den subversiva verksamhet som frodas i skydd av s.k konferenser.
http://www.france24.com/en/201...
23 personer gillade det här.

niblic 12 timme sedan som svar till gautt

Stoppa radikala Imamers inresa till Sverige?
Det skulle aldrig det Socialdemokratiska Arbetarpartiet och dess dotterbolag (S)venska Kyrkan med dotterdotter bolaget Tro och Solidaritet acceptera!
Nu gäller det att vara med sin tid här.
Rysligt vad fort det går.
8 personer gillade det här.

Patrasco Maricon 13 timme sedan

Insatsen mot bin laden var en "våldtäkt", vad f-n var då Twin Towers när dårarna tog ihjäl över 3000 människor? Omöjligt förstå att de här galna extremistmuslimerna tillåts vara här, ut med dem!!!
22 personer gillade det här.

Zarrot 12 timme sedan

Fy f-n för svenska ynkliga pk-politiker som envist vägrar inse att de knuffar vårt land allt närmare kanten mot avgrunden. Jag mår illa på riktigt.
20 personer gillade det här.

evolution2000 12 timme sedan

Detta måste få ett stopp! Det är inte värdigt 2012 att brottas med 1500 år gammal vidskepelse!
20 personer gillade det här.

SM811 11 timme sedan

Dessa islamister låter "sverigehataren" Fredrik och hans underhuggare få fritt spelrum i Sverige.
Kan inte säga annat än "sverigehatare" för värna om Sverige gör han inte.
Fredrik är en av de personerna som jag rent ut sagt tycket mycket illa om.
En mer avskyvärd person kan jag inte tänka mig. Vad har han för perversa ideér som tillåter att Sverige skall invaderas av islamister som hatar vad Sverige byggt upp i generationer.
18 personer gillade det här.

Nostalgikern 11 timme sedan som svar till SM811

Jag håller helt med dig. Reinfeldt är både förkastlig och livsfarlig.
Dessutom står människan och påstår att Sverige är på rätt väg! Helt ofattbart att karls kan säga det. Det säger ju allt om vilken världsbild han har.
15 personer gillade det här.

peternordquist 13 timme sedan

Alla muslimska organisationer leds av extremister. Är man muslimskt religiös så har man extrema åsikter, det är väl inget nytt. Det är bara PK-politiker och media som går på allt muslimer talar om för de..
20 personer gillade det här.

Bad4you 11 timme sedan

Finns inte många bra journalister i vårt land som Gudmundsson, andra har mycket att lära sig av honom, framförallt har han en ryggrad och det, det saknar de flesta svenska journalister idag, ynkedom!
16 personer gillade det här.

Obstinat 11 timme sedan

Och så motarbetar man på alla sätt de som ifrågasätter invandringen och islamiseringen, man lägger ner stora pengar för att indoktrinera skolbarnen till att vara okritiska till detta, fackombuden utbildas för att kunna tysta kritiska röster i fikarummen.

Vi ska tro att Islam är en kärleksfull och fredlig religion. Ja det ser vi ju i varje nyhetssändning hur väl de kommer överens i de muslimska länderna. Nu har de dragit sina läror även hit, och vi ska fortfarande välkomna detta.

Man påstår felaktigt att SD inte är ett demokratiskt parti, hur kan någon påstå att de här grupperna är demokratiska? De uttalar ju öppet sitt hat mot just demokrati.
Vad ska de här att göra överhuvudtaget???
16 personer gillade det här.

standigtundrande 13 timme sedan

Posta detta till KTH....
Då kommer det att hända grejer....för KTH hatar skandaler.
Skandaler= mindre privata donationer!
19 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 1 timme sedan

Tack Per, du riskerar ditt eget skinn för att avslöja något som svenska myndigheter borde stoppat för länge sedan. Nu lägger du bevisen i knät på de myndigheter som har att förhindra och åtgärda sådana här problem och avarter, så nu kan vi bara vänta på att någon av SR/SVT redaktioner gör lika stor affär av denna undfallenhet och laglöshet som mot FOI och "vapenfabriken" till Saudi!
3 personer gillade det här.

Calle86 12 timme sedan

De här islamisterna har fått fäste i Sverige och ges stöd. Är det kanske dags att vakna !?

http://www.liveleak.com/view?i...

Geert Wilders film Fitna. Se den och se sanningen om islam. (Obs starka bilder)
17 personer gillade det här.

Usse 11 timme sedan som svar till Calle86

Islamisterna och na-zisterna är samma andas barn, rasister och fiender till mänskligheten. Det är samma krafter och stöveltramp vi nu hör igen, fast i ny skepnad. Jag vill skrika till alla att vakna, innan mardrömmen blir verklighet på allvar!! Det handlar om hela världens framtid!

Varje man och kvinna har sitt ansvar att hindra denna andas spridning, alla kan vi bidra med något, smått som stort. Det jag önskar är att Sverige kan bidra med att förhindra ytterligare islamisering i vårt eget land. Vi måste vända denna utveckling nu! Istället för mer och mer censur och mindre och mindre yttrandefrihet och en rädsla som breder ut sig, måste vi börja ta bladet från munnen och tala. Som det är nu censurerar sig folk redan i huvudet och vågar knappt tänka självständigt! Denna fångenskap får inte gräva sig in i oss mer och mer!

Vad jag innerligt önskar och hoppas på är att folk ska förstå att dom som protesterar mot islamiseringen inte är rasister, utan precis tvärtom, dom är sanna människovänner som verkligen är oroade för vad som håller på att hända!
9 personer gillade det här.

Calle86 11 timme sedan som svar till Usse

Bra skrivet. Håller med till 100%!
3 personer gillade det här.

BaconPiskan 12 timme sedan

Om man kunde trycka "gilla" två ggr så hade jag gjort det för denna artikel. Tack Avpixlat och Gudmundson för denna förstklassiga information!
17 personer gillade det här.

Kalohux 3 timme sedan

Hizb ut- med Tahrir ur Sverige?
5 personer gillade det här.

repell 14 timme sedan

Och det här älskar svenska idioter att se och höra!
19 personer gillade det här.

Otto_M 13 timme sedan som svar till repell

~94% i alla fall. <3
5 personer gillade det här.

repell 13 timme sedan som svar till Otto_M

Ungefär så, bortsett att det finns även svenskar utöver oss som fortfarande har sin intelligens i behåll som kanske uppgår till ca 20 procent resten är förbundna PK.
1 person gillade det här.

Dannie_X Top 10 14 timme sedan

Helena Benaouda, bör åtalas för trolöshet mot huvudman (moder svea) och tilldömas sedvanlig samhällstjänst. 6 månaders arbete, på scan's gris-slakteri.
19 personer gillade det här.

Mus_Lim 14 timme sedan som svar till Dannie_X

Tack för det, nu mår jag mycket bättre.
3 personer gillade det här.

gealdrigupp 13 timme sedan som svar till Dannie_X

Sex månaders arbete, på scan's gris-slakteri skulle en vanlig svensk arbetslös ungdom bli glad för...
2 personer gillade det här.

gubbenogumman 14 timme sedan som svar till Dannie_X

Tur du inte skrev "släkteri"

Mus_Lim 13 timme sedan som svar till gubbenogumman

Släkten, den är hon säkert stolt över. Vilken svikare hon är av sitt eget ursprung. Ska för min egen del inte skriva vad jag tycker om henne, men allt fult på denna jord är inte tillräckligt, hon är värre.
2 personer gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 12 timme sedan

Dessa kreatur har ingenting med Gud att göra men har allt med Satan att göra.
15 personer gillade det här.

Rita_B 12 timme sedan

Tack och lov att vi har AP och Gudmundsson!
15 personer gillade det här.

puw 10 timme sedan

När jag läser här på AP om dessa taskspelare till extremister som får HUSERA fritt i vårt rike får jag snudd på FALSK KRUPP.
Jag tänker på alla dessa allianspolitiker och PKvurmare som med berått MOD och naivt oförstånd INTE erkänner att det finns fundamentaliska problem med dessa muslimska grupperingar.
Det absolut värsta av allt är dessa svenska NÖRDAR (allianspolitiker / PKhysteriker) som på sedvanligt sätt skuldbelägger majoritetsbefolkningen för att vara en enfaldig fårskock med rasistiska förtecken när det krackelerar ute i buskarna.
Hur skall det här sluta?
sd 2014
12 personer gillade det här.

sunken 10 timme sedan

Tack Per G för ditt gedigna arbete. Resultatet du presenterar gör mig spyfärdig. När SD
har demonstrationer så finns AFA-slöddret alltid med och saboterar för människor som vill Sveriges bästa.
När dessa fanatiska islamistgrisar vill ta över Sverige, var finns ni då AFA?
Jag är rädd att vi i en framtid kommer att välkomna ND och Vit-Maktfolk som motvikt mot detta
avskum.
12 personer gillade det här.

evolution2000 13 timme sedan

" när ska etablisemanget inse och erkänna vad som håller på att hända?"

Troligen är svaret på den frågan är aldrig. De har målat in sig i ett retoriskt hörn där världen beskrivs utifrån hur man vill att den ska vara, inte utifrån hur den är..vilket med andra ord är psykotiskt.
15 personer gillade det här.

Magne_Syl 13 timme sedan

De två viktigaste orsakerna till att vi har det så här är för det första att en religion som islam över huvud taget får praktiseras i Sverige eller Europa över huvud taget.
Den andra är att någon har samlat ihop till en naiv egoistisk regering som fullständigt saknar empati för det folk som den är satt att tjäna.
15 personer gillade det här.

rinkeby 11 timme sedan

Sparka ut allihopa med enkel biljett.... Dom gillar ju inte väst så låt dom slippa genom att förpassa dom till respektive hemländer..
12 personer gillade det här.

Not2LateIHope 12 timme sedan

Notera att dom här människorna är rakt igenom onda mot allt o alla som inte är islam..ändå får dom hålla på o dessutom betalar vi för att dom ska få hålla på, make sense? Inte riktigt va! Men för vår korrupta regering är dom tydligen fina människor. Är det just för att regeringen är så korrupt som dom fått fria händer? Det är iaf väldigt lätt att tro det!
13 personer gillade det här.

GoodMonday 12 timme sedan

Jag ömsom skrattar ömsom gråter över alla reportrar som pratar om arabisk vår. Fattar de trögt eller?
13 personer gillade det här.

Agera1 10 timme sedan som svar till GoodMonday

Klart dom gör... De pratar om vår och klär av sig kläderna när det är istiden som är på intågande, den arabiska istiden...
1 person gillade det här.

Dannie_X Top 10 13 timme sedan

Javisst, Gudmundson är bra, (med Svenska mått räknat), men här har han faktiskt fel:
"Vilket åter illustrerar hur svårt eller ointressant det tycks vara för den islamiska mittfåran att gallra ut extremister."

De muslimer Gudmundson har beskrivit är "mittfåran", det är rätt-trogna muslimer, som bara följer islams värdegrund och instruktioner. Därav "ointresset" för att överhuvudtaget gallra någonting...
13 personer gillade det här.

hk 14 timme sedan

Å vad gör Janne Josefsson....??
14 personer gillade det här.

svenskmark 14 timme sedan som svar till hk

Han har börjat med ståuppkomik!
4 personer gillade det här.

gubbenogumman 13 timme sedan som svar till svenskmark

Kör inte han 37:ans spårvagn numera
3 personer gillade det här.

svenskmark 13 timme sedan som svar till gubbenogumman

ha ha på dagtid ja
1 person gillade det här.

Vielfras 10 timme sedan som svar till svenskmark

Stand Up C. borde väl hela vår riksdag börja med inkl. resten av PK-etablissemanget , på det hela så kan väl vårt skämt till riksdag utan större problem konkurrera med RAW/Södra Brunn . . X( .

BitteJ 14 timme sedan

man skall visseligen inte vara positiv till att NÅGON mördas oavsett orsak, men vad hade vänster journalisterna tyckt om muslimer om awad hade lyckats, hade de fortsatt applåderat när reinfält dricker the med benaouda och klappat alla ensamkommande muslimer i varierande ålder på huvudet.........vad skulle de tex tyckt om det hade varit riktat mot aftonbladet? har pk isterna faktiskt inte förstått att våldet kan drabba dem?
13 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 14 timme sedan

Lway Al-Maeeni, bör deporteras till statslöst ingenmansland (säkerhetsmellanrummet Gaza/Israel, även känt som en kill-zone-area), där israeliska säkerhetstjänsten kan hålla förhör.
13 personer gillade det här.

peternordquist 13 timme sedan

Tänk om svenska journalister kunde ta modet till sig och göra sitt jobb och granska dessa organisationer! Men PK-rädslan är väl alldeles för stor, vem vill riskera sitt jobb och PK-ryckte som är ett måste om man ska jobba inom svensk journalistik.
12 personer gillade det här.

C_BE 12 timme sedan

Ytterligare en utmärkt grävning av Gudmundson, där nätverken av muslimska organisationer lyfts fram till allmän beskådan; inte den skönaste av uppenbarelser direkt!

Undrar när lite fler folk ska se det Gudmundson antyder; den berömda mittfåran i islam är precis så obehaglig som organisationer som HuT. I stort delar de samma värderingar o ideologi o lära. Det är därför ingen kritik eller avståndstagande kommer - annat än mot de som ser kopplingen o som kallas islamofober o annat smått o gott. Därför är det inte ett misstag när SUM o andra muslimska organisationer bjuder in dessa typer till sina konferenser. De vet vad de får o de vill ha det.

11 personer gillade det här.

Agoraphobicum 4 timme sedan

Alla som ser detta borde försöka upplysa fler om denna märkliga utveckling med islamistiska fanatiker som sprider sig i organisationer. Och det verkar som om nästan alla dessa organisationer lever på skattefinansierad väg? SUM fick tydligen 1,5 miljoner i bidrag nu.. Går detta även till dessa galningar? https://www.flashback.org/t144...
4 personer gillade det här.

YOTHI_TARZAN 11 timme sedan

Att alla terrororganisationer finns representerade i Sverige är ingen nyhet
så var det redan 1978 ( tacka Palme för det )
9 personer gillade det här.

ledsenfarmor 14 timme sedan

Har de statsbidrag också?
Politikerna erkänner aldrig vad de gör med oss o Sverige. Det är vi som har "fel" uppfattning om hur det är i landet.
Önskar jag kunde kommentera detta på Expo, men de har blockat mig. De vill inte se sanningen i vitögat.
11 personer gillade det här.

Magnus99 13 timme sedan

Passa på att aktivt sprida detta till alla politiker på twitter. #svpol

Vi måste få ut ordet till fler än de som redan är realister.

En 39:e plats på rankingen är ju inte direkt fel. 8-)
10 personer gillade det här.

irajilev 11 timme sedan

Sent ska syndarna vakna .
http://www.kuriren.nu/ledare/d...
8 personer gillade det här.

Gere 12 minut sedan som svar till irajilev

En utmärkt artikel av Gary Bergqvist. Lite förvånande att hitta den i Norrbottenskuriren...

Rättelse, trodde den var en vänstertidning, men det är den ju inte alls...

ogudaktig 11 timme sedan

Det här hade jag ingen aning om och förmodligen är jag inte ensam. Det är nog tur att SD har kommit in i riksdagen och rör om i grytan.
8 personer gillade det här.

Gere 28 minut sedan

Och en sådan där går på KTH....vart är världen på väg?
1 person gillade det här.

Nacka 12 timme sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: