onsdag 28 mars 2012

Uppdrag Granskning: Janne och Reepalu attackerade på Seved i Malmö « Avpixlat

Uppdrag Granskning: Janne och Reepalu attackerade på Seved i Malmö « Avpixlat: Uppdrag Granskning: Janne och Reepalu attackerade på Seved i Malmö
Onsdag 28 mars: Uppdrag granskning, SVT1 kl 20:00

"svennetönt" Tydligen är det så de "tackar" ett folk som tillåtit dem få en fristad och försörjer dem
Mångkulturen visar än en gång sitt rätta ansikte!

MALMÖ Ilmar Reepalu (S), som styrt Malmö sedan 1994, ger under ett ögonblick av ärlighet svaret på vem som ska lösa Malmös problem med eskalerande våld och utanförskap. Frågan kommer från Janne Josefsson efter att han och Reepalu blivit attackerade på Rasmusgatan i Malmö.

Men hur kan det bli så här i din stad?

- Om jag vetat och om polisen hade vetat så kanske man hade kunnat göra något åt det, säger han.

Reepalu, Socialdemoktarerna och den sittande regeringen vet alltså inte hur Sveriges problem ska lösas. De har ingen aning. Eller egentligen så vet de. Men de saknar totalt viljan att göra något åt det.

Ilmar ger egentligen svaret själv:

Det största problemet, hävdar han, var rätten för nyanlända flyktingar att bosätta sig var de vill.

- Den stora inflyttningen har man inte förstått konsekvensen av. De begrep inte hur allvarligt det här var. Man gjorde människor illa på det här sättet. För dem var principerna viktigare än verkligheten vi mötte, säger Ilmar Reepalu.

Slutsatsen att Sverige ska minska till exempel den omfattande anhöriginvandringen drar han dock inte. Han tycker förvisso att de inte ska komma till Malmö men han tycker samtidigt att invandringen till Sverige ska öka. Ilmar vill således ha fler Malmö i Sverige. Vill även svenska folket det?

Reepalu skyller de sociala problemen i Malmö på bland andra Mona Sahlin. Hon anklagas för att inte ha förstått följden av att låta nytillkomna flyktingar bosätta sig var de vill.

Seved i Malmö har blivit en symbol för kriminalitet och förfall. På Rasmusgatan har polisen gjort en stor insats för att komma tillrätta med brott som misshandel, rån och drogförsäljning. I dag är delar av gatan kameraövervakad som ett sätt att stävja kriminaliteten.

Reepalu, som själv väljer just Seved som mötesplats för en intervju med Uppdrag granskning, hävdar bestämt att medias bild är våldsamt överdriven och att polisen nu skaffat sig kontroll över området. Under promenaden på gatan kör en stor BMW sakta förbi, genom en öppen fönsterruta ropar någon från bilen att teamet måste klippa bort honom om han syns på bild. Sen går allt mycket fort. Föraren kör åt sidan, parkerar och de båda männen går ur bilen och drar samtidigt upp sina luvor och närmar sig Reepalu och Josefsson.

- Vi blev attackerade. De trängde upp oss och skrek att vi inte hade något på deras gata att göra. De tjafsade och var mopsiga, säger Ilmar Reepalu till Kvällsposten.

Den hotfulla ordväxlingen pågår i över två minuter innan männen till slut sätter sig i bilen och åker i väg. Intervjun med Uppdrag granskning fortsätter efter bråket, precis som konfrontationerna. Mitt under ett samtal om situationen i Seved och mediernas sätt att skildra Malmö – Ilmar Reepalu hävdar att mediebilden av Malmö som en farlig stad är kraftigt överdriven – träder ytterligare en man fram. Han viftar med handen mot kameran och säger att “Ilmar Reepalu är full av skit” och att han ska sluta svartmåla Seved. Mannen går sedan från platsen utan att något allvarligt inträffar.

Janne Josefsson upplever tumultet under intervjun som hotfull. Om männen som skrek åt Reepalu säger han:

- Här tar de sig ju allt för stor makt, även om de inte slår ner oss eller så. Det är klart att det var hotfullt. Men mig tyckte de ju om. Den ene sa: “Du är ingen svennetönt.”

Ilmar Reepalu medger att situationen i Malmö är besvärlig men inte fullt så illa som den beskrivs.

- Man målar upp Malmö som långt, långt värre än Stockholm men Stockholm är fortfarande en mycket farligare stad än Malmö att vistas i.

Se Uppdrag granskning i SVT1 kl 20:00.

SVT
Expressen

Relaterat

Reepalu: Våldet i Malmö är ingen stor sak i USA
Print Friendly
Share
2012-03-28, 14:18 (uppdaterat 2012-03-28, 18:01) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 11 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
142 kommentarer 1659 gillar mottaget
Dela på
Visar 99 av 150 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


bud 0 minut sedan

"svennetönt" Tydligen är det så de "tackar" ett folk som tillåtit dem få en fristad och försörjer dem
Mångkulturen visar än en gång sitt rätta ansikte!

Ickenaiv Just nu

Vi måste rensa bort MENA-slöddret med mysbyxor och BMW.

south1 Just nu

Reepalu definierar "bus" lite udda.

Mariah_Magdalena Just nu

Ja, du Reepaly....se vad du ställt till med.......
Det här är din stad och ditt verk.
Är du nöjd?
Nu har du en förfallen stad i misär, delad av kulturell och religös splittring.
Ett förfall du stillatigande åsett i decennier utan att göra ett vitten..

MartinL Just nu

Vilka missfoster...

Bengrot Just nu

Kul på sätt och vis att gubbarna blir berikade :-))

Paul Just nu

En viss kulturredaktör på Sydsvenskan har gett ut en bok med titeln "Malmö, Sveriges svenskaste stad".Jag skulle så gärna vilja läsa en recension av den. Av Aftonbladets Jan Helin tex.!

Simon Just nu

En ny stor BMW. Var har de stulit den? Eller var har de stulit pengarna? Eller hur många miljoner har de fått i soc? J-a kriminellt avskum. Importerat.

nuvetvi Just nu

Hur lät de när de sökte asyl?
- Jag är förföljd alltså,
- Hur då förföljd?
- Ja, alltså de djävlades förschstår du nu?
- Nej.
- Jo de tog mig så här och kasta ut mig fatta du?
- Nej, kasta ut?
- Ja alltså, man får inte göra vad som helst alltså, fattaru?
- Nej, exemplifiera.
- Ja. alltså som att så här alltså, man får inte säga vad man vill, förschstår´u nu?
- Nej jag förstår inte, men jag skriver att du var förtryckt och förföljd för att du ville protestera mot förhållandena i ditt land så därför måste du fly och söka asyl.
- Jo fattar du. Du fattar nu. Kompis. Bra.

Peter Just nu

Fantastiskt att efter alla dessa år funderar fortfarande Reepalu vad som är galet i Malmö. Jag kan lösa hans huvudbry på under 1 minut. Hör tid för nytt styre i Malmö!!

Goretex Just nu

7 KLÖVERN - NI FÖRSTÖR SVERIGE!

SanningsDyrkaren Just nu

Typiskt inavlade albaner eller MENA:re. Sorgligt men sant.
Bara att i ett normalfall slår dom ner personerna också.

Vdsoss Just nu

Vem vare som filma? Vem vare?

Crilla Just nu

Inte mycket att göra åt. De är djur helt enkelt!

fafhrd2 Just nu

Gapiga som vanligt, vad är det för fel eller är det inavlen som går rätt igenom på folk?

VIKINGKRAFT Just nu

Är det någon som kan säga vad det är för fel alla dessa som kommer till Sverige!

Dom skriker å gapar osv...

Har dom hjärnskador på riktigt eller spelar dom dumma i huvudet när dom kliver in i Sverige..


Rita_B Just nu

Den var bra den! Vad spelar det för roll i det stora hela om Stockholm är farligare att vistas i än Malmö, vilket urbota dumt uttalande. Det är farligt nog som det är, det räcker mer än väl Reepalu. Gör något konkret istället för att uppföra dig som världens största tönt och komma med sådana icke-produktiva uttalanden!

Undertaker73 Just nu

Om det är farligare i Stockholm kanske man borde testa hur ofta man blir angripen på gatan där?

Peo50 Just nu

Hur kan man som Repalu tycka att att Sverige ska ta emot fler när han ser vad det gjort med hans stad? Det bra med invandrare bara det är på andras områden verkar det.
Ingen hjälper honom han får bara ta skit om han påtalar problemen. Så fungerar PK-Sverige. Hoppas fler av dem råkar ut för sin egen vansinniga politik.

Dannie_X Top 10 3 timme sedan

Reepalu, det var väl ett trevligt litet spontanmöte människor mellan?
Va kul att du fick säga hej till dina framtida omvårdare på demenshemmet!
100 personer gillade det här.

Sidious 3 timme sedan

Dessa inavlade svenskhatande rasistsvin får tydligen härja fritt i Malmö. Malmö är förstört av den svenskfientlighet och antisemitism som genomsyrar staden.
76 personer gillade det här.

mw9 2 timme sedan

Janne Josefsson vet allt om katastrofen. Och visst är det konstigt att denna vänsterjournalist är den ENDE som talar någon form av klarspråk i invandringsfrågan.
Han var delaktig i något debattprogram där publiken och tittarna fick frågan "mörkar våra media invandringssituationen?"
91% av befolkningen ansåg detta.
Ni kan tro vilken potential det finns för ett starkt SD i själva verket, det behövs bara att snöbollen rullar iväg lite till.
59 personer gillade det här.

ddayperspective 1 timme sedan som svar till mw9

Rulla, bara rullar vidare... JJ är på vis fredad, men bara till en viss gräns. Kraven på opartiskhet kan och har använts både mot honom och andra... Han är "lite ojämn" i engagemanget, men kanske ändå gör vad han utan att riskera foten... En annan journalist som absolut måste nämnas i sammanhanget är Per Gudmundson på SvD:s ledarredaktion och inte minst på den privata bloggen http://gudmundson.blogspot.com... med artiklar som dessutom ofta finns i tidningen i någon ledare, eller under "Brännpunkt".

7 personer gillade det här.

innern 3 timme sedan

Den enda lösningen på massinvandring är massrepatriering.
65 personer gillade det här.

bensin 2 timme sedan

Denna stad är totalförstörd, även en invandrat dryg danskjävel som jag har insett detta. Läget har förvärrats dag för dag sedan jag flyttade hit i slutet av 2006 och muslimkramaren och islamförespråkaren Reepalu har självklart absolut ingenting gjort för att förbättra situationen.

När svenska ungdomar inte kan vistas på stan utan att riskera att bli utsatta för rån, misshandel eller våldtäkt, när åldringar inte är säkra i eget hem, när posten i vissa områden inte längre kan delas ut osv. osv.- då krävs omfattande och extrema! åtgärder, inte dialogpoliser....

Nolltolerans i form av snabba domslut och omedelbar utvisning av kriminella invandrare och deras släkt är det som behövs. Sätt igång!!
48 personer gillade det här.

Snurpan 1 timme sedan som svar till bensin

Dom förstår inget annat "språk" än våld.
Dom "pratar" med händerna och med vapen. Vi ska inte inbilla oss att det går att föra verbala diskussioner med sådana personer....dom är ljusår däriifrån .... Djungelns lag som råder, utan tvivel
13 personer gillade det här.

Ickenaiv 3 timme sedan

Vad mysigt det är att bli påhoppad och trakasserad mitt på dagen i Sverige av araber. Bra jobbat sjuklövern! Bra jobbat.
61 personer gillade det här.

Anders 2 timme sedan

DUMMA I HUVUDET!
PK media och PK poltikerna är inte bara BLINDA & DÖVA, dom är även dumma i huvudet.Starka ord, men vad skall man säga när den vanlige Svensken ser orsaken och vad som måste göras, STRYP MASSINVANDRINGEN och lös först de problem som idag redan finns inom landet.

Att fylla på en hink som redan rinner över är vansinnigt, det slutar i en katastrof med stridigheter inom landet som Sveriges inte har skådat på 200 år.

Lär av Paris förorter och Lär av Amsterdam, människan är ingen fredsduva, man kan inte blanda allt och alla i en kittel i en tid då ekonomi tillväxt dessutom är ett frågetecken för hela Europa och världen.

Människor trivs dessutom bäst med att leva med likasinnade, det är så vi fungerar bäst.Det är en utopi att tro man kan mixa så skilda kulturer i samma gryta i denna tid, en tid då fler & fler lätta industrijobb försvinner dessutom.

Hela Europa är i farosonen för en blodig utveckling inom en inte allt för avlägsen framtid, det är en obehaglig krutdurk som växer sig mer & mer sprängfylld.

LÄR AV HISTORIEN PK IDIOTER!

Rösta SD och rädda Sveriges barns framtid.
Mvh / Från en vanlig Svensson och före detta Socialdemokrat
46 personer gillade det här.

andreasm 2 timme sedan

Hur kan det bli såhär? Jadu Illmar, importerar man hela Gazaremsan, Albanien, Bagdad, Kabul och Mogadishu så får man exakt samma samhälle som nyss nämnda oroshärdar. Det är inte marken det är fel på, inte husen, inte luften. Det är människorna som är problemet! Är man van vid att exakt allt ska utmynna i en konflikt så ändras det inte ett dugg bara för att man flyttar till ett annat land. Helst inte om man flyttar till ett land där de allra flesta hellre viker ner sig än utsätter sig för minsta lilla konflikt.
44 personer gillade det här.

Yair Geirshtein 2 timme sedan

Fy f-n vad komiskt. Här står Reepalu och gaggar om att bilden om våldet i Malmö är överdriven, och så händer detta. Hohoho
44 personer gillade det här.

Heydte 1 timme sedan som svar till Yair Geirshtein

Och Janne skrattar hela vägen till banken.
3 personer gillade det här.

Catinka 3 timme sedan

Här har vi mera bevis på att Svenskar är hotade, bara för att de är just Svenskar, i sitt eget land som några högt betalda tyckare och godhetsapostlar skänkt bort till all världens slödder!
När ska vår statsminister besöka seved, eller något annat av våra politiker-skapade "utanförskapsområden", utan sällskap?
48 personer gillade det här.

Boggerman 2 timme sedan

Hur illa funtade är dom i skallen om invandrargängen inte ens klarar av att spela fredliga när deras apologist och TV är där?
36 personer gillade det här.

quinna 2 timme sedan som svar till Boggerman

Dom blev kanske sura för att det inte blev korvbjudning :O
15 personer gillade det här.

Nacka 3 timme sedan

Hahaha, hoppas den ofria televisionen vågar visar detta Utan klipp.
41 personer gillade det här.

TackForDetMona 1 timme sedan som svar till Nacka

Japp, ödets ironi när den är som bäst. :-)
3 personer gillade det här.

ichthyostega 3 timme sedan

Ett praktexempel på verklighetsförnekelse.
Reepalu har helt tappat kontakten med verkligheten, inte ens när den sparkar honom i ändan är han kapabel att se den.

Men Reepalu är inget annat än ett koncentrat av den svenska mentaliteten anno 2012.
Ja, han har sjunkit liite djupare ned i sitt PK-hål än medelsvensson, men inte så mycket som man kan tro.

Svenska folket ÄR så här. Nästan alla sover och vill INTE bli väckta.

När jag tar temperaturen på folk för att se hur de resonerar så får jag ofta en klump i magen:
Jag tvingas inse att den här intelligenta och bildade människan jag pratar med är okunnig, gravt hjärntvättad, verklighetsförnekande och helt enkelt inte mottaglig för argument:

-När verkligheten gör sig påmind så håller svensken för öronen,
han blundar samt säger "-Mlämilämilämmilämhilämmihläm" så högt
att han stänger ute allt det otäcka.

Invandringsproblemet Sverige brottas med idag är av den typen som INTE försvinner av sig självt.

Hur skall Sverige kunna överleva som nation om 94% av dess medborgare
inte har nåt vettigare att säga än "-Mlämilämilämmilämhilämmihläm" ?
37 personer gillade det här.

KarlssonMikael 2 timme sedan

Synd att de inte berikade Ilmar på normalt sätt. Misshandel, rån och en rivstart.
29 personer gillade det här.

Mr_Realistic 2 timme sedan

När SD talade för 25 år sedan om att områden som Seved (m.fl.) är en oundviklig framtida konsekvens utav den dåvarande invandringpolitiken hånade man dem och kallade dem konspirationteoretiska rasister. Nu är sanningen här.

När SD idag talar om att den nuvarande massinvandringspolitiken från MENA länder oundvikligen leder till att Sverige islamiseras hånar man dem och kallar dem konspirationteoretiska rasister...
28 personer gillade det här.

Rawhide 53 minut sedan

Kommer osökt att tänka på Ingmar Johanssons sista boxningsmatch. Han blev nedslagen strax innan gonggongen i sista ronden men vann på poäng ändå.

Pressens rubriker: "Vakna Ingmar! Du vann!!

För Reepalu skulle man efter besöket i Seved kunna säga: " Vakna Ilmar! Nu vet du!

Vad gäller Malmö så är det nu cementerat att hitkommande "asylanter" från arabländerna runt Israel har tillåtits ta hit och föra sin väpnade kamp mot Israel på svensk jord. Inget annat civiliserat land skulle tillåta detta utan åtgärd. I Sverige och Malmö är det fritt fram. Ingen åtgärd vidtages mot denna styggelse.

De som har ansvaret men inte vidtager några åtgärder förtjänar titeln "Svenne - Tönt".

14 personer gillade det här.

Frilansare 1 timme sedan

Reepalu hade om han skött korten rätt kunnat vara Malmös hjälte. Istället har han blundat för vad "hans" muslimska valboskap gjort med staden. Det är ingen slump att mer eller mindre alla inblandade i skottlossningarna är antingen muslimer eller invandrare från MENA-länderna...

Och Reepalu har mage att säga "om vi bara vetat...".

Öppna öronen för F-N!! SD har påpekat hur verkligheten ser ut i åratal, men PK-eliten vägrar ju lyssna. Så kom för f-n inte här och säg att ni inte visste!
20 personer gillade det här.

nyvaken 1 timme sedan

Det här är humor!

Så här ser verkligheten ut... välkommna!
20 personer gillade det här.

svensk_guacamole 1 timme sedan

Svennetönt! Tack för det. Men det är klart, så kan man ju se på ett folk som ger bort sitt land och frukten av sitt arbete trots att man bara får skit tillbaka.
19 personer gillade det här.

Berit 3 timme sedan

Reepalu, Malmös Bagdad Bob. Påstår att mediebilden av Malmö som en farlig stad är kraftigt överdriven samtidigt som reportageteamet attackeras.

Hade han inte med sig någon livvakt? Tror säkert det fanns civilpolis eller Säpo-folk i bakgrunden. Annars hade det kunnat sluta riktigt illa.

Reepalu säger att Stockholm är en mycket farligare stad än Malmö. Som om det vore en tröst för malmöborna.

Hur ska vi stockholmare skydda oss, Reepalu? Ge oss några tips. Är det inte läge nu att kräva moratorium för fortsatt invandring från Mena-länder? Tror du verkligen det hjälper att bara sprida problemen till andra delar av landet?
31 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 2 timme sedan

Ilmar:
Att få smaka frukten du så länge sått fröet till måste väll ändå ses som mycket positivt ? Tänk att på nära håll få njuta av det som du gått över många lik för att skapa !

Grattis Ilmar, och hoppas du i framtiden får uppleva fler möten med de människor du har offrat hela södra sverige inför !

Du slåss för mångkultur, du rasiststämplar de som är av annan åsikt än dig och dina gelikar. NJUT NU när du äntligen får smaka på skörden av din sådd ! NJUT av din skapade mångkultur ! Jag unnar dig ett lastbilsflak fullt med de frukter du sått under åren. Tänk att du äntligen haft lyckan att få avnjuta resultatet av ditt livsverk, jag hoppas du får många, många, många fler tillfällen att på nära håll studera resultatet av ditt och dina gelikars hårda arbete !

Jag fylls av glädje när mångkulturen hälsar på hos dem som skapat den, och önskar dem många fler möten i framtiden !
24 personer gillade det här.

Ronny Esbjörnsson 2 timme sedan

Synd att Ilmar inte blev misshandlad som vi svenskar får tåla varje dag
23 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 1 timme sedan

Ja Illmar, du har rätt! Det stora felet är att de har bosatt sig i Sverige!

De har inte heller frågat svenskarna först utan bara invaderat oss.

Du Illmar är ju inte svensk så vad du tycker bryr vi oss inte om längre, du har visat vad du står i frågan och vad du går för!
17 personer gillade det här.

successandnothingless 3 timme sedan

HAHAHAHAHAHA! Ursäkta men... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Rättvisa! Reepalu blir berikad och förvånas. Välkommen till verkligheten - det är du som skapat den. Din naivitet och godtrohet blir här en självuppfyllande profetia. Måtte du komma till insikt.

Och nej Ilmar, din inställning till EBO är helt fel. Att tvinga invandrare att bosätta sig i etniskt svenska områden går emot både invandrarnas och svenskarnas intressen. Invandrarna vill bo med sina landsmän och svenskarna likaså. Förstör inte Sverige mer än vad du redan gjort.
29 personer gillade det här.

Allan Sethsson 3 timme sedan

Kan bara krasst konstatera att som man bäddar får man ligga.
Synd att Reepalu inte fick smaka mångkulturens beska smak på riktigt.

OT:
BMW är säkert inte medvetna om att i Sverige är det inget statusmärke längre pga.
av en kraftig överrepresentation av vissa element som ägare (ibland enligt "possession is 9/10 of the law").
29 personer gillade det här.

Ickenaiv 3 timme sedan

Reepalu skulle tvingas bo bland sina älskade araber och få njuta av anal berikning fullt ut.
28 personer gillade det här.

RS_68 1 timme sedan

Lite skön kulturberikning !!!!!!!!! Stackars Illmar!!!! :-)
En dos verklighet skadar aldrig.
16 personer gillade det här.

Olandstoken 2 timme sedan

Vilken pajas denna sosse är , att skylla ifrån sig hjälper inte längre utan nu behövs det handlingskraft vilket de styrande helt klart visat att de inte har.

Ta hem våra soldater från Afghanistan , stäng invandringskranen och börja köra ut de kriminella utan medborgarskap sedan kan vi lägga hälften av de pengar som går till migrationsverket på nya fängelser och börja göra landet tryggt igen.

21 personer gillade det här.

Ickenaiv 3 timme sedan

Reepalu kommer aldrig igen ta ett steg ut i verkligheten. Det här var hans första och sista. Men han har råd att gömma sig i en etniskt ren enklav - har Du det?
26 personer gillade det här.

south1 1 timme sedan

Synd att Reepalu inte fick sig en rejäl omgång framför kamerorna.
15 personer gillade det här.

popeyesweden 1 timme sedan

Det är bara bra att de får smaka på sin egen medicin, det är tyvärr det enda sättet de kan vakna på (de som vaknar)
15 personer gillade det här.

ddayperspective 1 timme sedan

Jämföra Malmö och Stockholm... Ja DET visar sandlådenivån på tänket! Lika löjligt larvigt som när media redovisar opionionsyttringar och jämför Alliansen och "oppositionen" där SD aldrig räknas med... Till valdagen på hösten 2014 har både svenskar och andra insett att det finns BARA ETT PARTI som är demokratiskt, INTE har några sliskiga lik i garderoben, ÄR DET ENDA partiet som värnar Sveriges ALLA MEDBORGARE och inte minst våra barn och barnbarn och sådant som SANNING & DEMOKRATI, det vill säga nationen SVERIGE, nämligen SVERIGE-DEMOKRATERNA! Stöd SD allt vad du kan och rösta på SD 2014! Det är enda möjligheten, räddningen för våra nära och kära! Hur vill vi att anletsdragen ska kännas den dag vi somnar in? Lugna, samlade, närvarande anförvanter som vi älskar och VET att det får en rimlig chans till goda liv, eller ska vi lämna det jordiska där både vi och de närvarande bidrar till att ÅNGESTEN DALLRAR I RUMMET? Rösta på SD redan 2014!
15 personer gillade det här.

ddayperspective 2 timme sedan

Ja ja... Reepalu VET, men har inte en susning om hur han ska komma ur klämman som naturligtvis inte bara hotar hans position utan sossarnas och inte bara i Malmö eller i Skåne utan i hela Sverige . MED RÄTTA! Det var S som började vansinnespolitiken och sen har den bara fortsatt och blivit VÄRRE!
20 personer gillade det här.

Rosenhane 3 timme sedan

Hotfullt? Nej det var ju bara ett litet pojksteck.

Ge dom lite kanelbullar och en lokal så blir dom säkert glada igen.
25 personer gillade det här.

Biggles 2 timme sedan

SD hycklar inte med sanningen om massinvandringens konsekvenser. Det som gör oss svenskar så förbannade.
7-klövern hycklar om massinvandringens konsekvenser. Det gör oss svenskar så förbannade.

“Det finns sanningar som man kan ta gift på”
19 personer gillade det här.

Arnold P Fisberg 2 timme sedan

Reepalu framstår som en version av doktor Frankenstein. Han har lyckats att skapa ett monster som inte går att kontrollera.
19 personer gillade det här.

jon79 2 timme sedan

Tänk er om ett par skinnskallar skulle bete sig så här. Vilket liv det skulle bli. Men... nu är det ickesvenskar och då ska snyfthistorierna och flosklerna fram fort som tusan.
19 personer gillade det här.

Heydte 1 timme sedan som svar till jon79

Ring Greider, Lööf och Ullenhag så kan de koka ihop någon relativ sanning.
4 personer gillade det här.

olaholm 1 timme sedan

Ilmar Reepalu medger att situationen i Malmö är besvärlig men inte fullt så illa som den beskrivs !!! Är han från vettet? När han gång på gång blir hotad under Intervjun! Jag säger bara Fy Fan för politiker...
14 personer gillade det här.

Magne_Syl 2 timme sedan

"Men hur kan det bli så här i din stad?" frågade Josefsson!
"Om jag vetat och om polisen hade vetat så kanske man hade kunnat göra något åt det, säger han."
Alla normala människor vet exakt vad det beror på men den som styr och har huvudansvaret begriper ingenting! Orsaken står i princip skriven i eldskrift på himlen men han förstår ändå inget!
Hur står det till med väljarkåren i Malmö som lägger sitt liv i händerna på en så dum och arrogant människa?
18 personer gillade det här.

tdurance 1 timme sedan

"Om jag hade vetat" vad är det för skit snack det är så självklart att man vet vad som händer i Malmö och resten av Sverige. Det är tack vare politiker som Reepalu som har orsakat detta som händer i Sverige och inte minst sagt i lilla Malmö...
13 personer gillade det här.

envackerdag 2 timme sedan

Den frustration som många känner men inte kan sätta fingret på kallas för utanförskap. Vi svenskar känner utanförskap i vårat eget land. Ett utanförskap som vi skapat exklusivt för varandra taktiskt och iskallt beräknande styr våra folkvalda svensken in i ett limbo utan samhörighet eller fosterlandskänsla, de få som försöker organisera sig i ett gemensamt försvar blir utsatta för förföljelse, uteslutning, ja listan kan göras hur långt som helst. Det låter nästan som en spionroman där fiendesidan för en taktik som är så effektiv att inga militära åtgärder krävs utan landet kapitulerar men enorma förluster orsakade av den politiskt korrekta propagandan. Vi befinner oss i ett krig där man utan att tveka offrar sina egna landsmän för att försvara en intern politik som är så grym att Stalin själv skulle ha varit stolt.

Älskar du ditt land eller fruktar du risken att hamna utanför kollektivets "varma famn"?

Älskar du dig själv bara om andra gör det?

Du vet vem du är, frågan är... kan du leva med dig själv om du fortsätter att titta bort?
17 personer gillade det här.

BitteJ 2 timme sedan

vad skall behöva hända för att SVT skall beskriva sanningen?

skall ändå kolla janne kan ju faktiskt vara kritisk ibland.
17 personer gillade det här.

Vendela 2 timme sedan

Varken Illmar eller någon annan politiker i sjuklöverpartiet vet vad man
ska göra. Ta råd av SD, dom vet...
17 personer gillade det här.

gandalv420 2 timme sedan

Det kommer att bli betydligt värre än vad det är i Malmö just nu! Det kommer så småningom att eskalera riktigt ordentligt med denna galna kulturblandning!

Makthavarna har inte lärt sig någonting av historien fastän Jugoslavien krisen inte har många år på nacken, man kan inte tvinga olika folkslag att bo ihop som inte vill det under tvång! Se vad som hände i Jugoslavien, när Tito och tvånget försvann så blev det kaos och inbördeskrig.

Och detta scenario är tyvärr ingen omöjlighet i ett framtida Sverige där makthavarna spottar Svensken rakt i ansiktet...
17 personer gillade det här.

Fredrik Gulin 3 timme sedan

Skyll dig själv Reepalu, som man bäddar får man ligga.
21 personer gillade det här.

Masse 1 timme sedan

Har denne store nolla Repalu suttit i ARTON år! Hade det varit i fängelse skulle jag jublat, men nu är det tyvärr inte det! utan nu sitter han och suger ut skattepengar bara! U S C H!!!
12 personer gillade det här.

ToTheCore 1 timme sedan

Jag tror att Reepalu i hjärtat är SD:are, men vågar inte komma ut ur garderoben.
12 personer gillade det här.

ddayperspective 1 timme sedan som svar till ToTheCore

Du jag tror att han som estländare känt behov av att ta för sig framförallt. Under många år fanns den chansen bäst hos sossarna, inte sant? Sen tog det hela raskt en oväntad vändning. Under sossarna fanns en slags stalinism, en slags diktatur, men idag har vi fått något ännu värre! "Marknadskrafter" och på det en postindustriell avveckling som lever sitt eget liv och en situation som regeringen bara låtsas att de kan styra... Politiken under Alliansen kommer föröda Sverige som välfärdsnation mycket raskare än vad någonsin varit under S. Socialdemokraterna däremot, bland väljarna där finns den garanterat största skräcken för främlingar, tyvärr har de inte hängt med. En del tror nog att "folkhemmet" fortfarande finns kvar... och partiet snackar idag om "målstyrning" och ramlar tillbaks till sovjetisk planplanering, vilket inte ens fungerade under 1900-talet!! Kan bara väljarna mer generellt fås att förstå att alla andra partier utom SD är direkt farliga för framtiden, så löser det sig.... Var och en måste bidra maximalt på det vis man kan...
6 personer gillade det här.

baraundrar 2 timme sedan

Jag är för anhöringinvandring, men på följande villkor: Att den som tar in en anhörig:
1. Själv är välintegrerad, t ex pratar god svenska och därmed (i mitt idealsamhälle) belönats med PUT eller till och med medborgarskap.
2. Har möjlighet att försörja den som tas in, något som ska påvisas genom taxerad inkomst.
3. Att den som kommer endast får tillfälligt uppehållstillstånd (TUT) och själv förtjänar PUT och så småningom medborgarskap genom lyckad integration med språkkunskaper, jobb, bosättning i svenskdominerat område etc.

Gissar att detta är ungefär SD:s linje? Ingen rasism, utan schyssta lika villkor för alla som vill bli en del i ett nytt samhälle!
16 personer gillade det här.

Nisse77 1 timme sedan som svar till baraundrar

Du behöver nog sätta in dig mer i hur det fungerar. Det finns redan ett försörjningskrav, dock gäller det som vanligt inte alla.

http://www.migrationsverket.se...

Läs och begrunda.
4 personer gillade det här.

Lasse_Eriksson 1 timme sedan som svar till Nisse77

Visst är Sverige underbart! Jag vill delge en anhörighistoria jag fick mig till livs nyligen av min dotter i första år gymnasie. Som bekant har vi en överpopulation av somalier i Borlänge, och fler kommer med de nya reglerna. Dessutom, bäst att du sätter dig, har Borlänges ansvariga beviljat generella undantag från bevisningen om släktskap då de anser att 1) barn ska få komma till sina adoptivföräldrar, 2) det kan vara kränkande att "topsa" och således gå på angivna uppgifter, 3) göra det möjligt att de som i föräldrarnas frånvaro sett till barnen OCKSÅ får komma som "anhöriga". Somalierna skämmer ut sig i alla läger som det är idag genom att vara lata, oförskämda, högljudda hemmavid, på stan och inte minst i butiker och caféer. För att travestera Arne Hegerfors; det ser mörkt ut för Borlänges gamla...
3 personer gillade det här.

Rune Berg 2 timme sedan

Jisses, förnekelsen är total! Trots att kaoset trycks upp i ansiktet på Reepalu vägrar han erkänna att det finns! Man måste nog vara politiker för att så ihärdigt kunna förneka det uppenbara.
16 personer gillade det här.

JudgeCA 2 timme sedan

Där fick Reepalu och PK-televisionen smaka på sin egna medicin.
15 personer gillade det här.

baraundrar 1 timme sedan

Jag skulle vilja fråga dessa "coola" killar: "Varför beter ni er inte som normala svenskar gör??"
Killarna som de i inslaget gör mig bara mer övertygad om att jag vill leva i ett land präglat av svensk kultur och svenska värderingar. De som vill komma och bli en del av detta - eller tycker det passar med deras kultur och personlighet - välkomnar jag.

Det står jag för och de som kallar mig för rasist för det är helt enkelt idioter.
11 personer gillade det här.

Lasse_Eriksson 16 minut sedan som svar till baraundrar

De kommer ur en kultur som är efter vår tid, där bakofram vänd keps är mode och dessutom tecken på hårdhet. De rullar sina cigpaket i t-shirtärmarna, de går o bryter sig med varandra och -roligast av allt- de hänger på sig allt "guld" de kan för i deras efterblivna värld så drar det kvinnor och symboliserar rikedom o makt. Tyvärr ser socialtjänsten mellan fingrarna med dessa inköp och ger dem mer pengar, vilket de ju lär sig. Ett exempel från 1990 talets slut i Stockholm, där min svägerska arbetade inom socialtjänsten. Det flaggades för att araber och turkar handlade dyra klockor för sitt bidrag, och inte bara en. Dett ledde till att familj och barn inte hade mat för dagen. Detta flaggades, och togs upp, som ett problem. Åtgärden efter en lång diskussion, beslutat av ledningen, var att det var inte socialtjänstens uppgift att "uppfostra" och värdesätta andras kultur eller inköp- varför dessa familjer ansökan om lika mycket till (alltså dubbelt soc i månaden) mer eller mindre permanentades på vissa familjer. Kom då ihåg att det var INNAN kravmaskinerna förstått medias makt och att det finns en instans full i pengar, DO...
1 person gillade det här.

mattias 58 minut sedan

"
Det största problemet, hävdar han, var rätten för nyanlända flyktingar att bosätta sig var de vill."
Så de stora problemet är alltså att flyktingarna kan flytta var de vill så att problemet syns och inte blir utspätt över hela landet?

Så vad han säger i praktiken är att problemet är att man inte kan dölja de riktiga problemet?
7 personer gillade det här.

mattias 54 minut sedan som svar till mattias

"
- Här tar de sig ju allt för stor makt, även om de inte slår ner oss eller så"
Fantastiskt. En säker stad. Om man har ett helt filmteam med kamera och allt rullande, då blir man inte nedslagen, utan endast hotad.

De känns ju tryggt för alla som går om kring med ett filmteam efter sig.
8 personer gillade det här.

gubbenibyn 1 timme sedan

Vilka ofattbart små ynkliga kräk som socialdemokraterna lyckas vaska fram ur sina led. Reepalu säger : " Om jag vetat och om polisen hade vetat ...". Men ni visste ju hela tiden !! Från flera håll i världen fanns kristallklara facit att ta del av. USA och Europa. Holland och Frankrike. Redan i början av 80-talet kunde man studera massinvandringens negativa konsekvenser i ett antal förorter till Paris. Sönderbrända affärer. Polis, som inte vågar in utom i stort pådrag. Våldtäkter. Rån. Mord. Människohandel. Utpressning. Barn som inte lär sig något i skolan. ALLT fanns att se och förstå. Du ljuger -- Reepalu. Du är feg och helt oduglig att leda en svensk stad.
10 personer gillade det här.

Bajen666 2 timme sedan

Gick dom in utan polis eller nån form av vakter och trodde det skulle gå bra.....Ja då är han faktiskt dum på riktigt den där Reepalu....det är ju för f-n en krigszon hela Seved.
13 personer gillade det här.

prillan 2 timme sedan

....Seved I Malmö har blivit en symbol för kriminalitet och förfall......Reepalu och Sossarna i Malmö har blivit en symbol för kriminalitet och förfall.....glatt påhejade av Alliansen.

Det är klart att de nya "Malmöiterna" vill ha egna klanledare, och att titta på ännu ett program om (snyft, snyft) utanförskap och arbetslöshet är helt meningslöst. Cancern har bitit sig fast i Sverige och hoppet som politikerna hyser att med enorma summor kunna domesticera, civilisera, tämja, utbilda och integrera varelser som inte ha förutsättningar att tillgodogöra sig alla dessa åtgärder verkar för var dag allt mer blåögt....
13 personer gillade det här.

BannlysHedersmord 1 timme sedan

Det finns ett effektivt sätt att fyrdubbla SD:s röster och det är att tillåta bönutropare som hörs över hela staden.

Sånt skrämmer även den mest tolerante svensken.
9 personer gillade det här.

gubbenogumman 58 minut sedan som svar till BannlysHedersmord

Varför inte göra som dom gamla högtalarbilarna som for runt med sossar i förr i tiden.
Låt 5 "bönebilar" sådana snurra i Malmö veckan innan valet billigt enkelt effektivt
7 personer gillade det här.

Septagon 55 minut sedan som svar till BannlysHedersmord

Där gav du mig ett gott skratt!!! Du har helt rätt svårt att blunda med öronen. Vi har ingen moske där jag bor men det är nog dessvärre bara en tidsfråga. Den dagen så sker tror jag min tolerans har nått ett slut..o vem vet vad som då händer.
3 personer gillade det här.

argatanten 1 timme sedan

MP och kommunalrådet, Thomas Martinsson, i Göteborg, tycker att Reepalus utspel är långsökt. Han vill i stället att Göteborg skall fortsätta att vara en öppen stad. Däremot så vill han ta efter Malmös exempel med genomgångslägenheter i andra stadsdelar under en kortare period. Kortare period? Varför inte permanenta det? Nej, just det ja, mångkultur gör sig alltid bäst någon annanstans, långt ifrån där man själv bor!

http://svtplay.se/v/2756012/ka...
9 personer gillade det här.

DettaFjantOm 1 timme sedan

Kors den karlen är inte riktigt klok i huvudet han pratar på om att sverige borde begåvas med dylikt patrask i varje stad eftersom han vill att det kommer ännu fler till landet.
När ska folket vakna och inse att deras problem med invandring kommer att explodera ännu mer om dom inte röstar på SD
Om folk inte var så #¤"#¤¤% korkade att dom inte ser vart vi är på väg så skulle SD ligga på
35% om inte mer
9 personer gillade det här.

jon79 1 timme sedan

Stockholm är inte en farligare stad att vistas i. Så fort man är innanför tullarna så stöter man inte på så mycket problem med mångkulturen. Håller man sig borta från invandrartäta förorter så är risken minimal jämfört med Malmö där rosengård ligger mitt i staden.
9 personer gillade det här.

Frilansare 1 timme sedan som svar till jon79

Rosengård är dessutom bara ett av problemområdena. Många fler som Lindängen, Holma, Kroksbäck, Heleneholm m fl m fl ligger ju utspridda över hela stan.

Det är alltså OMÖJLIGT att undkomma den kvävande mångkulturen i Malmö.
5 personer gillade det här.

Biggles 2 timme sedan

Man undrar om Illmar Reepalu är en “Hubot” som rymt från tv-serien “Äkta människor.” Samma entoniga upprepande av färdiginspelade floskler. Nu väntar vi bara på att han: “Måste ladda.”

“Sanningen är illa tåld. Därför är lögnen det man hör mest.”
Helle Horstkamp
12 personer gillade det här.

Svensk_Riddare 2 timme sedan

I Seved är det invandrarna och gängen som styr,den svensk som vågar sig in dit blir hotad attackerad och i värsta fall,dödad på öppen gata.Det har spårat ur sen länge där och det har framförallt spårat ur i hela malmö.

Reepalu nu fick du smaka på vad du har skapat,men du lär väl inte vakna för det. du fortsätter att leva i förnekelse och vurma för mångkulturen,du är pinsam!
12 personer gillade det här.

Nybrobo 2 timme sedan

Vadå om de hade vetat, var har politikerna befunnit sig de sista 10-15 åren. Polisen har ju velat ha mer resurser i Malmö hur länge som helst. Men det är ju klart politikerna (de flesta i alla fall) har ju gjort det till en national sport att stoppa huvudet i sanden.
12 personer gillade det här.

selhyllan 14 minut sedan

- Vi blev attackerade. De trängde upp oss och skrek att vi inte hade något på deras gata att göra. De tjafsade och var mopsiga, säger Ilmar Reepalu till Kvällsposten.
Nämen Ilmar, detta var ju bara ett möte mellan människor.
6 personer gillade det här.

Frank Diz 3 timme sedan

Karriärsvägen för män i de här miljöerna är: yrkeskriminell 15-25 års åldern. Strax efter 25 finner de gud i moskén och blir sedan snabbt radikaliserade för att strax innan 30årsdagen vara fullfjädrade jihadister.


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: