torsdag 7 april 2011

Grovt kriminell somalier får stanna trots digert brottsregister « Politiskt Inkorrekt

Grovt kriminell somalier får stanna trots digert brottsregister « Politiskt Inkorrekt: "Grovt kriminell somalier får stanna trots digert brottsregister

TRAVESTI En grovt kriminell somalier med 19 punkter i belastningsregistret har, trots sitt digra CV, beslutats få stanna i Sverige som alternativt skyddsbehövande och Migrationsdomstolen anser att han bör tilldelas permanent uppehållstillstånd. Senaste domen meddelades i juli 2010 och avsåg olaga hot, häleri, snatteri, brott mot knivlagen, grov stöld och våldsamt motstånd.

Mohamud Nur Ali, 801231, somalisk medborgare med tolkbehov på somaliska, ansökte om asyl i Sverige i augusti 1997. Vid ansökan uppgav Nur Ali att han köpt ett falskt pass i Stockholm med annan identitet.

1998 erhöll mannen ett tidsbegränsat uppehållstillstånd på ett år på grund av humanitära skäl. 1999 ansökte han på nytt om uppehålls- och arbetstillstånd.

Sedan har Nur Ali spenderat tiden väl i Sverige. I oktober 1999 döms han till skyddstillsyn och dagsböter för stöld, snatteri vid två tillfällen samt ett försök till rån. I oktober 2000 döms han för bedrägeri och bedrägligt beteende till sex månaders fängelse.

Trots detta erhåller mannen i april 2001 ett nytt tidsbegränsat uppehållstillstånd på samma grund som det tidigare, även samma tidsperiod gäller.

Enligt egen utsago lämnade han sedan Sverige för att återvända till Somalia i augusti 2001 där han vistades i tre år. I augusti 2004 återkom han dock och sökte på nytt om asyl i januari 2005. I september samma år döms han för stöld och snatteri.

I december avslår Migrationsverket mannens ansökan och i maj 2006 avslås även hans ansökan om uppehållstillstånd enligt den så kallade tillfälliga lagen.

I februari 2007 ansökte han åter igen om asyl i falskt namn, vilket avslogs. I stället prövade han lyckan i Norge senare samma år. Därifrån skickades han dock tillbaka till Sverige i enlighet med Dublinförordningen. Väl här ansöker han om asyl ytterligare en gång. Då han registrerats som avviken avskrivs ansökan i mars 2008.

I februari 2008 döms han till dagsböter för snatteri och i april inkommer en ny asylansökan, som avslås plus utvisning till Somalia med förbud att återvända inom fyra år.

Då han återvände till Somalia i april 2009 hade han 30 000 kronor i så kallat återetableringsstöd med sig. Senare samma månad återkommer han till Sverige och hävdar att han inte släppts in i Mogadishu och blev rånad på de 30 000 kronorna.

Efter ytterligare turer fram och tillbaka beviljas mannen i augusti 2010 en ny prövning om uppehållstillstånd. Det konstateras att han inte är flykting med skyddsbehov. Ett beslut som överklagats till Migrationsdomstolen som den 24 mars alltså upphäver Migrationsverkets beslut och mannen förklaras nu vara alternativt skyddsbehövande.

Migrationsdomstolen återförvisar ärendet till Migrationsverket som skall avgöra om mannen skall erhålla tidsbegränsat eller permanent uppehållstillstånd. Man menar dock att han borde erhålla permanent eftersom han ej har pass.

Migrationsdomstolen, UM 26125-10

PI konstaterar: Sverige är fantastiskt!
7 april, 2011 | Category: Asyl Migration, Brott, Inrikes
65 comments to Grovt kriminell somalier får stanna trots digert brottsregister
« Older Comments 1 2 3

*
Celsius
7 april, 2011 at 11:16 · Reply

Från och med nu jobbar jag bara svart.
Meddelas endast på detta sätt.
Låt alla sk. kulturberikare (va f-n det nu är) stå för sina kostnader själv.
Jag kommer ALDRIG att berika dessa parasiter.
*
dartanjang
7 april, 2011 at 11:07 · Reply

Vad e det för himla mjäkande utvisa skiten till sitt land eller så kan han bo hos någon hjärndöd politiker från 7 klövern . Varför ska han vara här för varför ska han få PUT ???
*
zigge
7 april, 2011 at 10:55 · Reply

Denne somalier har varit i kontakt med så många batikhäxor, myndighetspersoner, och kriminalfolk så vid det slutgiltiga bedömandet om livstidsförsörjning så är allt så snurrigt att de inblandade skelar med både ögon och hjärnor till fördel somaliern.

Utred Reinfeldt!!
*
Svenskastavalla
7 april, 2011 at 10:48 · Reply

Jag skulle också vilja ha 30000 kronor. Det är ju diskriminerande mot mig som svensk att jag inte kan få det! Jag uppfyller visserligen inte kraven att vara grovt kriminell, våldtäktsman, och mörkhyad, men snälla myndigheter: Ni kan väl som vanligt göra undantag från reglerna!
*
SveaLydig
7 april, 2011 at 10:44 · Reply

Merit Wagner skriver om ett fall där den returnerade hade 30000:- med sig , efter att talat i enrum med landets gränskontroll så vägrades han inresa på grund av påstådd felaktig identitet. Han fick då återvända men saknade då dessa 30000:- vilka hade gått åt till att muta dessa tjänstemän så han vägrades inresa och kunde återvända till det förlovade landet.
*
leif clavenheim
7 april, 2011 at 10:43 · Reply

Sanna mina ord.Den här kriminelle Somaliern och hans gelikar kommer säkert att beviljas Svenskt medborgarskap och bli en politisk dold resurs för 7 klövern till valet år 2014. Ni som på ett eller annat sätt blivit drabbade av John Fredrik Reinfelds moderata invandrargäng.Rösta på Sverigedemokraterna.
*
OLLE.
7 april, 2011 at 10:41 · Reply

Maila gärna MIgrationsdomstolen.

forvaltningsrattenistockholm@dom.se

Är det vekligen sant att han här får vara kvar i Sverige ?????

Mohamud Nur Ali, 801231

Grovt kriminell somalier får stanna trots digert brottsregister

Migrationsdomstolen, UM 26125-10
*
Christer Schoultz
7 april, 2011 at 10:37 · Reply

jackpott! Det visar att brott lönar sig till slut. Om man mördar, våldtar, stjäl, och rånar länge nog i Sverige så kommer snart belöningen i form av PUT som en tackgåva. Ännu några gamla människor på något äldreboende som blir av med lite mat och livsglädje för att denna ”berikare” ska få leva i lyx i resten av sina dagar.

GRATTIS Sverige.
*
Oldwitch
7 april, 2011 at 10:19 · Reply

Skyddsbehövande? Nu är alla runntomkring honom skyddsbehövande!
*
PP
7 april, 2011 at 10:15 · Reply

Trägeln vinner!

Hur många gånger ska en och samma människa få söka uppehållstilstånd?
Och hur många falska namn ska han uppge innan han lyckas?

Upp till kamp emot invandringen, islam och hjärntvättade politiker!
*
Likabarn
7 april, 2011 at 10:09 · Reply

Vilken svärmorsdröm! Jag kanske ska gifta bort mina döttrar med honom. Förresen, det funkar inte. Dom är ju horor; svenska och inte oskulder. Dessutom visar dom sitt vackra hår. Skit också. Hade varit kul med en berikare i familjen. Dessutom saknar jag att att ha kath…(haha)
*
Stefan
7 april, 2011 at 10:08 · Reply

Man blir vansinnig när man läser om bilbränderna och allt annat djävulskap som dessa djungelapor ställer till med, ut med skiten ur Sverige.
*
Otto
7 april, 2011 at 10:06 · Reply

Somalier är hett eftertraktade i alla europeiska länder,
vida kända för sin duglighet och arbetsvilja. I en stenhård
konkurrens med andra länder lyckades Sverige vinna denna
fina somaliers hjärta , jag känner mig djupt rörd.
*
Jan-Stefan
7 april, 2011 at 10:00 · Reply

Är dessa så mänskliga att de är värd livet?!
*
Oldwitch
7 april, 2011 at 09:59 · Reply

Skyddsbehövande? Nu är alla runtomkring honom skyddsbehövande!
*
Jack London
7 april, 2011 at 09:57 · Reply

Muslimerna önskar till varje pris ”köra sitt eget race” parallellt med vårt eget system. Med egna lagar samt social infrastruktur omfattande koranskolor, vårdcentraler, moskéer fungerande som militanta sambandscentraler… butiker, eget livsmedel… och naturligtvis sitt eget sätt att se på moral och socialt uppträdande etc. etc. Helt enkelt bygga upp sitt eget pseudosamhälle i vårt redan existerande, och när vårt samhälle kollapsar (håller på att hända), är man beredd att bara helt enkelt ta över.

Islam fungerar som en gigantisk parasit; man utnyttjar och mjölkar värdlandet på det som man kan krama ur och ta nytta av, medan man förkastar resten. Det gäller förstås inte minst ekonomiska medel!

Tänk så många 100 000-tals svenskar som dagligen tvingas gå upp tidigt, ta sig till jobbet, slita och jobba dagarna i ända, för att dra ihop pengar till alla araber, somalier, islam och muslimer i Sverige… Jag fattar inte att man bara accepterar det! Tankarna går till samhället i en myrstack… eller till den klassiska gökungen… Svenskarna har i vilket fall som helst, blivit livegna slavar i ett totalt sinnessjukt politiskt system; anfört av av sådana bisarra figurer som mentalt otillräckliga Fredrik Reinfeldt

De otroliga assistanshärvorna där man bedragit Försäkringskassan på – vad man tror – belopp i storleksordningen 20 miljarder, är bara ETT bra exempel på utnyttjande av värdlandet. Och där stora belopp lär ha transfererats direkt till al Qaida…
Och med så mycket idioter som finns knutna till svenska myndigheter och i svensk politik, måste detta naturligtvis ha varit en ganska enkel sak att genomföra! I synnerhet som ingen (absolut ingen…!)längre har något ansvar i detta förlorade Kalle Anka-land. (Utom vid löneförhandlingar och fastställandet av fallskärmar… då har alla naturligtvis ett fantastiskt stort ansvar…!)

Islam är ett enastående sofistikerat system, med vilket man först utarmar och suger ut ett land (eller civilisation)och sedan annekterar det.
Det är precis som i entomologins värld, där det finns steklar som sticker in sitt äggläggningsrör i fjärilslarver och sprutar in äggen. Vilka sedan i sin tur utvecklas till små larver, som äter upp fjärilslarven inifrån! Av fjärilslarven återstår snart bara ett tomt, tunt och innehållslöst skal…
Samtidigt som man inte får glömma den demografiska krigföringen, som ingår som en mycket viktig del i strategin.

Och detta fortgår dag efter dag, medan den mentalt sjuke chefsidioten Fredrik Reinfeldt och alla de andra idioterna i ”7-klövern” lovordar den muslimska ”mångkulturen”.

Vad dessa IQ-befriade politiskt korrekta totalidioter ännu inte fattat, och aldrig heller lär fatta, är att muslimerna håller på att bygga upp en exklusiv monokultur i Sverige. En islamistisk diktatur, avsedd att fungera i symbios med mördarideologin ISLAM!

Tänk… vilka dödansare till svenska politiskt korrekta vrak som sitter i Sveriges Riksdag och som vägrar att se sanningen. Eller som inte ens fattar det! Och detta skall vi andra behöva lida för…
*
Niklas R.
7 april, 2011 at 09:56 · Reply

Har sagt det förr och säger det igen.

Sverige borde skriva avtal med en eller par diktaturer i Afrika, mellanöstern och alla individer vars hemländer inte accepterar deras återkomst utvisas till dess områden.
*
Downhill
7 april, 2011 at 09:46 · Reply

Nu förstår jag varför det kallas arbetskraftsinvandring. En individ av den kalibern sysselsätter säkert minst 50 personer inom olika myndigheter. Om man sedan lite friskt multiplicerar med något godtyckligt tal, säg att det finns 20000 av hans kaliber i landet så har vi skapat 1 miljon nya (skattefinansierade)jobb. Det är ju kalasbra eller hur.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: