söndag 10 april 2011

Massmord efter skottlossning i holländskt köpcenter « Politiskt Inkorrekt

Massmord efter skottlossning i holländskt köpcenter « Politiskt Inkorrekt: "Massmord efter skottlossning i holländskt köpcenter

MASSMORD Det var i holländska Alphen aan den Rijn som en man promenerade igenom ett köpcenter och började skjuta. Gärningsmannen ska ha skjutit sig själv i huvudet efter att ha dödat minst 6 och allvarligt skadat flera.

Man vet inte säkert vad som har hänt, vittnen berättar olika upplevelser, men det ska handla om en 24-årig man, bosatt i Alphen aan den Rijn, som öppnat eld med ett automatvapen.


En twittrare skriver att det ska ha varit en man beväpnad med kulsprutor, något som även bekräftats av en butiksägare. Butiksägaren berättar även till NOS att han ser döda kroppar på marken och att gärningsmannen ska ha passerat med ett stort maskingevär. Enligt mannen ska det ha varit mellan fem och tio döda. Vittnen berättar att mannen sen tog en pistol och sköt sig själv i huvudet.

Gärningsmannen ska ha varit vit, blond med långt hår klädd i bomberjacka och armébyxor. Han vandrade två varv genom köpcentret helt lugnt skjutandes berättar vittnen.

Det här var andra gången på kort tid staden upplever skottlossning. För en vecka sedan blev två personer dödade.

BBC
ABC
SKY
De-Telegraaf

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: