söndag 24 april 2011

”Folklige” Jimmie Åkesson har blivit en politikerpamp « Politiskt Inkorrekt

”Folklige” Jimmie Åkesson har blivit en politikerpamp « Politiskt Inkorrekt: "”Folklige” Jimmie Åkesson har blivit en politikerpamp

INSÄNDARE Jonas Sjöstedt, riksdagsledamot för Vänsterpartiet, hade den 11 april en debattartikel i Aftonbladet: ”Folklige” Jimmie Åkesson har blivit en politikerpamp”. En artikel där sakpolitik inte hade någon plats, eftersom vänstern aldrig klarar att bemöta SD sakpolitiskt. I stället använder man sig av inlindade beskyllningar och ”guilt by association”. Kanske har Jonas börjat profilera sig inför kampen om partiledarposten också?

Enligt Jonas har Sverigedemokraterna blivit en del av landets politiska elit, och tagit till sig flera av yrkespolitikens sämsta sidor. Och detta sägs av en man som också tillhör landets politiska elit, en politikerpamp? Man ser grandet i sin broders öga, men hur är det med bjälken i det egna?

Vad han verkar vända sig mest mot är lönen. Där Jimmie Åkesson förutom riksdagslönen också uppbär lön från partiet, liksom flertalet partiledare gör. Och han bestämmer den inte själv heller.

Åkessons flickvän har också arbete på SD:s kansli. Och tydligen vill Jonas Sjöstedt få oss att tro att det är något helt unikt för SD?

Varför det är mest upprörande med just Åkessons lön och skattesänkningar, bland 349 ledamöter, är ganska oklart? Vänstern kan väl lägga en motion om halverad riksdagsmannalön om man anser det har betydelse.

Vad det gäller lönen finns också vi, som tycker att Jimmie Åkesson är en av de få i riksdagen som verkligen gör sig förtjänt av dessa pengar. Påläst och kunnig visar han upp motståndarens okunskap i viktiga frågor. De tjugo Sverigedemokraterna i Sveriges riksdag är värda vartenda öre de får.

”Samtidigt bygger Åkesson sin retorik på att misstänkliggöra lågavlönade invandrare som går upp klockan fyra på morgonen för att städa, köra buss eller dela ut tidningar”.

Om det här hade varit allmänhetens enda bild av invandrare, så hade Jimmie Åkessons parti givetvis inte suttit i riksdagen överhuvudtaget. Att vänstern driver sin stendöda ideologi än är förvånansvärt, och några bra argument har man inte heller. Så då kör vi med det gamla välkända ”stackars-dom”.

Sen har jag förstås aldrig hört Jimmie Åkesson misstänkliggöra invandrare som går upp klockan fyra på morgonen och kör buss? Tvärtom ser han dem som en tillgång för vårt land. Vänstern torgför hela tiden det man tror är Sverigedemokraternas politik.

Så har Kent Ekeroth, SD, varit på Västbanken och tydligen rest med en flamländsk politiker. Enligt Sjöstedt skulle denne flamländske politiker ha hyllat SS-soldater.

Verkar konstigt att man med dessa åsikter åker till Israel? Så jag undrar vad vänstern ”missuppfattat” nu då. Det kan förmodligen vara vilket litet sketet yttrande som helst, bara det går att använda som slagträ. Och huvudsaken för Jonas är väl att lite ifrågasättande gnuggas av på Kent Ekeroth? Tydligen måste man ta ansvar för varje åsikt och yttrande hos människor man reser med? Fast som vanligt gäller väl det bara för SD? Andra politiker kan krama vilka tyranner som helst utan att någon har minsta lilla synpunkt?

”Om partiet ville kunde de stödja rödgröna förslag som skulle ge oss en fungerande a-kassa och en mänsklig sjukförsäkring”.

Fredag den15/4 kunde vi läsa i tidningen om Sven-Olof Sällström, SD, som blir inbjuden till Ylva Johanssons rum i riksdagen för att diskutera just dessa ämnen när de är uppe i riksdagen. Sedan blir han utkastad och det förnekas att han ens blivit inbjuden.

Vanliga mellanmänskliga normer är satta ur spel och vad man sysslar med här är simpel arbetsplatsmobbing.
I demokratins högborg, där man pratar så mycket om allas lika värde och faran av ett ”vi” och ett ”dom”? ? Hyckleriet blir så framträdande vid sådana här tillfällen. När det blir tydligt att alla de fina ord man rapar ur sig jämt, inte har någon som helst bärighet i den egna verkligheten.

Ja, det är oerhört konstigt att SD inte kastar sig i de rödgröna armarna!

Arvet från Mona Sahlin ligger som en stor, blöt filt över Socialdemokratin i den här frågan. Inte för att det gör mig något. Socialdemokratiska väljare går över till SD. Men vi var nog ganska många som trodde att våra företrädare i riksdag och regering åtminstone hade vett att uppföra sig hyfsat mot varann. Inte ens det, alltså. Många av oss trodde också att man satt där för landets bästa och att det personliga tyckandet i olika frågor minimerades. Så fel man kan ha ibland.

”Ledande partiföreträdare har nyligen spridit falska rykten om att flyktingbarn ska ha begått gruppvåldtäkt. Men om våldtäktsmannen heter Niklas och kommer från Örebro verkar de inte bry sig”.

”Den ledande företrädaren” länkade till en sajt där ordet gruppvåldtäkt stod i artikeln, med anledning av en händelse på Husbybadet. Att klassa övergreppen som gruppvåldtäkt är att överdriva. Men, om jag förstått det hela rätt, verkar det vara så att när det gäller barn kan sexuella trakasserier bedömas som våldtäkt, enligt lagen.

Att länka till en sajt har aldrig förut inneburit att du avkrävts ansvar för allt som står på sidan. Men att länka till en sajt, om du tillhör SD, betyder tydligen att du är ansvarig för varje ord som publiceras där?

Om våldtäktsmannen heter Niklas så står hans namn och bild och hela livshistoria i tidningen, med början från dagen för häktningsframställan. Så sajter som PI behöver aldrig bekymra sig över honom. Han går sedan som daglig följetong i tidningarna. Media har bankat in hans namn och utseende i oss.

Heter han däremot Mohammed så är han en ”32-åring, 19-åring eller 23-åring osv” och hans ansikte döljs i tidningen. Man är oerhört noga med att dölja nysvenskarnas brott och utseende. Men är man svensk börjar tidningens ”etik” snabbt att krackelera.

”Ledande partiföreträdare” har inte spridit några falska rykten om ”flyktingbarn”. För det första var det inga barn, utan unga män från ett ensamkommandeboende. Dessa boenden brukar bestå av unga män 15-18 år. Sedan var flickorna 11-12 år och var på Husbybadet för att fira en födelsedag. Det var då männen utsatte de här småtjejerna för sexuella trakasserier, vilket har verifierats av föräldrar till de utsatta barnen.

Det finns en polisanmälan och det var föräldrar som sökte kontakt med en ocensurerad sajt, eftersom händelsen inte togs upp i någon tidning. Och Jan Helin, Aftonbladet, förklarade att sådant här händer så ofta, att man inte kan skriva om allt!! Att berätta sanningen för oss svenska kvinnor så vi kan skydda oss och våra barn är inte att tänka på i Jan Helins värld. Före svenska kvinnors och barns välbefinnande går alltid den ömma omsorgen om alla nykomlingar till landet, som skulle kunna känna sig diskriminerade annars. Och det är tydligen det värsta som kan hända, värre än allt annat i Sverige i dag?

Ett parti med en partiledare som tuggar fradga på valnatten och visar upp sitt demokratiförakt, räknar man inte med. Men Jonas Sjöstedt hade chansen nu att skriva en debattartikel om sakfrågor. Istället valde han att sänka debattklimatet ett snäpp.

Det som förvånat mig mest är vänsterns villighet att medverka till flyktingindustrins övervinster och lönedumpningspolitiken. Att han verkligen har mage att tala om välfärd? Ja, välfärd för några få då, måste han mena? Verkar inte så ”vänster”, om man säger så? Vad tror egentligen vänstern på numera? Marknadskrafterna??

Det är också intressant att se vänsterfolk vråla hysteriskt för att Wallenberg genom sitt vårdbolag Aleris ska kunna tjäna mer pengar på flyktingindustrin. Så rart av dom.

Socialdemokraterna och vänstern nämner också så ofta man kan ”barnfattigdomen”. Den enskilt största orsaken till den, är att man tar in för mycket folk i landet, utan att ha arbete åt dem. En helt logisk och självklar slutsats som man inte låtsas se alls.

Magica de Hex
23 april, 2011 | Category: Insändare
Gilla Dislike

*
*
*
*
*
* and 93 others liked this.

Community
Disqus

* Logga ut
* About Disqus

Glad you liked it. Would you like to share?

Facebook

Twitter

* Share
* No thanks

Sharing this page …

Thanks! Close
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
25 kommentarer 349 gillar received
Dela på
Skicka som @setovis
Visar 30 av 90 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS

*

VonHruhfr [Moderator] 32 minuter sedan
Bra Magica de Hex!

Politikens som medias tystnad håller om ryggen massövergrepp som ständigt är'
pågående mot svenska barn med sexuell trakasseri på skolgårdarna och på
fritiden och de utsatta flickorna har fått vänja sig vid det, och barbariska överfallsvåldtäkter,
gruppvåldtäkter, hot, utpressning, rån, och mord där mest Svenskar oftast är offer för detta
rasistiska och hatiska systematik, och därefter andra ljusa grupper.

Att förort efter förort tömts på svenskar och andra ljusa grupper inte minst, men också mörka
invandrargrupper som inte gillade läget alls i förorterna av samma anledningar, så vill inte dessa
barbarer till politiker och media veta om varför svenskarna och de andra flydde.

Det handlar om att ta ansvar för sina barn och barn barns trygghet och sin egen också för den delen
att flytta ifrån förtryck

Det var inte någon bra integrationspolitik att tysta svenskarnas utsatthet då nu är muslimernas barn
utan förebilder som fria individer är, till att kunna påverka dem att förstå att det är deras rätt också
att bl.a. slippa tvångslöjan och bortgifte och att i Sverige råder religionsfrihet, så det är brott
mot Sveriges rikes lag att inte fostra barnen om deras rättigheter i Sverige. När barnen nått
gymnasieår så är de flesta redan så djupa i själen och hjärtat att värna om islam före
demokratin. Demokratin utnyttjas bara till dess egen undergång är meningen.

Tack vare tvångsreligionen islam inte minst så skulle det behövas desto mer att undervisas muslimer
om deras barns rättigheter. Förtryck är oacceptabelt. Varje människa som är ärlig vet om att
barnen fostras å tvångsreligionen islams vägnar att idag och som vuxna i framtiden att verka för islam.
Inte för att tjäna demokratin inte.

Men oansvarig politik vill inte värna om demokratin för demokratins eget bästa heller utan låter
islams sanningar vara väldet över muslimerna i Sverige,...
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Stefan L [Moderator] 3 timmar sedan
Man undrar ju om han själv tror på vad han skriver? Om invandrarna som går upp klockan 4? Var är SD starkast? I området som gränsar till Rosengård. Arbetarstadsdel som annars sannolikt skulle rösta på (S) + (V). Varför röstar dom på SD? Jo, därför att invandrarna bråkar. Dom jobbar inte. Många är kriminella.
show more show less
Anmäl
6 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Stefan L [Moderator] 4 timmar sedan
Inte speciellt oväntat anslag från Sjöstedts sida. Om ni läst kommentarerna de senaste dagarna kring Sannfinländarnas framgångar så har ju mycket handlat om att övriga partier är skickliga på att 'krama ihjäl' dom (Sannfinländarna). Analysen är att om Sannfinländarna får komma in i de politiska finrummen så kommer outsider-stämpeln att försvinna och partiet tappar sina sympatisörer. Sjöstedt tänker i liknande banor - men kan ju knappast hävda att SD accepteras av övriga partier (snarare mobbas man ju på ett obehagligt sätt). Alltså försöker han med detta upplägg, Jimmie Å är en del av det politiska etablissemanget och skor sig på allmänna medel.

Mycket tydligt. Mycket obehagligt. Mycket ohederligt. Ungefär vad man kan förvänta sig från det hållet, med andra ord.
show more show less
Anmäl
4 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

struve [Moderator] 4 timmar sedan
Jag förstår inte PK!
Sverigedemokraterna visar (och har alltid visat) ett engagemang för att bevara det fina Sverige.
Ett Sverige utan hedersnoja, bilbränder, våldtäkter och mord.
Ett Sverige där alla kan utbilda sig i en välskött svensk skola.
Ett Sverige där, i det närmaste, alla har jobb och kan bilda familj under drägliga omständigheter.
Vad är det för fel på det skulle jag vilja fråga PK men jag kommere aldrig till, ingen lyssnar.
Jag undrar vidare varför PK pressen skyddar kriminella invandrare och hänger ut kriminella svenska?
show more show less
Anmäl
10 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

VildMasen [Moderator] 10 timmar sedan
Dagens 'svenska' politik har inget som helst gemensamt med 'Sverige' och dess folksjäl att göra. Ju fortare vi inser det, ju snabbare kan vi göra något åt det. Folk är inte lika, inte lika värda och inte alls kompatibla hur gärna vi än vill. Hur j'vla svårt ska det vara att förstå?!
show more show less
Anmäl
10 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

argatanten [Moderator] 11 timmar sedan
Underbart inlägg! Sluta aldrig att vara en bjälke i ögat på hycklarna, Magica. Du äger dom!
show more show less
Anmäl
10 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Quexsilber [Moderator] 11 timmar sedan
Vänstern gör som dom brukar. Ända sedan starten av kommunistpartiet har dom hämtat sin livslust av att så splitt och avundsjuka mellan människor. Med lögner och halvsanningar, med våld, skadegörelse med ryktesspridning ja inga metoder har varit för låga för vänsterns retorik. Däremot spricker vänstern som ett troll i solljus om dom avtvingas sanningen. Därför talar en vänsterpartist så sällan sanning utan nyttjar istället alla metoder som normalt hör hemma i rännstenen.
show more show less
Anmäl
7 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Strega_L [Moderator] 11 timmar sedan
Magica, underbar som vanligt, huvudet på spiken och vad än mer man kan säga... Tack!!
show more show less
Anmäl
4 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Tonfisken [Moderator] 12 timmar sedan
Min Bästa Magica.
Tusentals Människor sliter sitt hår i förtvivlan för att komma till klarhet i varför vår folkvalda regering så välvilligt byter ut den svenska befolkningen.
Men det är inte deras fel tyvärr,
- det är vårat eget fel.
Ju mer du och jag och alla på bloggarna svär ve och förbannelse,desto mer kan dom utnyttja situationen.
Hur kan detta komma sig?
-Jo-som jag tidigare har skrivit,det sämsta för Sverige just nu var när SD kom in i Rikstagen.
Det blev en vi och dom relation,
Dvs om ni säger att ett plus ett är två,då måste ju vi säga att det är tre osv.
Härmed upphörde den lilla förhoppning man hade på dom sk förtroendevalda.
Jag skall minsann visa er-oppstinat
Om ni tror att ni kan stänga gränserna till Sverige,så skall vi minsann visa er att Sverige är ett öppet land för alla
osv osv.
Man har stött och blött,s teorier om denna galenskap, och det finns fler ide,r i detta forum än kommentatorer.

Kontentan är trots allt,VI MÅSTE SJÄLVA LÖSA DETTA.
Tuppen säger att vi är barbarer.
Lill-tuppen säger att vi skulle springa omkring på ett stampat jordgolv om inte.....?.
Hönorna säger att-Vilken fin kultur ni har-vi som bara har Midsommarafton och sånt trams.
Höna nr2 säger Sverige är ett nybyggarland.
Kycklingarnas pipande i bakgrunden överlåter jag till fantasin.



show more show less
Anmäl
7 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

SM811 [Moderator] 4 timmar sedan som svar till Tonfisken
Vad tror du hade hänt om inte SD kommit in i Riksdagen?
Mycket har redan hänt som aldrig hade hänt om SD varit utanför.
show more show less
Anmäl
5 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

niklasr [Moderator] 13 timmar sedan
Vänstern vurmar för islam för de lever i någon illusion om att islam är den ädle vilden som oförstörd av de kapitalistiska makterna tillsammans med socialisterna skall bygga det perfekta samhället.

show more show less
Anmäl
4 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

huckleberry_finn [Moderator] 15 timmar sedan
Jimmy äger Ohly totalt. :D

http://www.youtube.com/watch?v...
show more show less
Anmäl
8 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Lesssomfaen [Moderator] 14 timmar sedan som svar till huckleberry_finn
Tack! Vi måste påminna folk varje dag, hela tiden ... Till slut kanske gemene svensk vaknar!
show more show less
Anmäl
10 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

argatanten [Moderator] 11 timmar sedan som svar till Lesssomfaen
Håller helt med! Pratade med en granne idag om tillståndet i landet. Han bad om ursäkt för att han kanske uppfattades som rasist. Jag svarade att; Du, om man är rasist för att man blir förbannad på att vi blir blåsta på vår välfärd, så är du i gott sällskap. Gör som jag och 399 999 andra, rösta på SD!
show more show less
Anmäl
8 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Bepp [Moderator] 15 timmar sedan
tyvärr finns det inge i svensk politik i dag som representerar vanligt folk
show more show less
Anmäl
7 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Erik [Moderator] 16 timmar sedan
Vi ska nog inte använda ordet 'elit' så mycket utan det är helt vanliga rövskallar i politiken. Elit beskriver något skickligt och bra som vi inte har sett till i politiken på länge innan SD kom in.
show more show less
Anmäl
26 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

argdansk [Moderator] 16 timmar sedan
Magica - vilken underbar sväng med trollspöt - tack

show more show less
Anmäl
14 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Monjo [Moderator] 16 timmar sedan
Jag får erkänna att jag tidigare tyckt Sjöstedt vara vass vad gäller EU-frågor. Han var en av de tydligaste EU-kritikerna och hade skarpsinniga argument. Då.

Nu har han sålt sig och faller in i mallen för en 7-klöver-politiker. Ja, faktiskt skulle denna artikel kunna varit skriven av vilken 7-klöver-politiker som helst. Så torra är de...
show more show less
Anmäl
7 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

kripokommissar [Moderator] 15 timmar sedan som svar till Monjo
Helt rätt!
show more show less
Anmäl
4 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Stefan K [Moderator] 16 timmar sedan
”Samtidigt bygger Åkesson sin retorik på att misstänkliggöra lågavlönade invandrare som går upp klockan fyra på morgonen för att städa, köra buss eller dela ut tidningar”.
Personligen misstänkliggör jag bidragstagande invandrare som kliver upp 10.00 och går raka vägen till närmaste café och frotterar sig med likasinnade under resten av dagen.

Frågan man ställer sig är om Jonas Sjöstedt och övriga pk-politiker aldrig tar del av nyheter utanför Expressen och Aftonbladet? Är de okunniga, ointresserade eller finns det andra skäl till att de inte skräms över utvecklingen i Sverige? Visserligen har de valt att bo långt ifrån sina kära mångkulturella områden och det man inte ser har som bekant aldrig hänt, men nog måste de vara medvetna om de missförhållanden som råder i landet och varför de finns? De är ju trots allt framröstade för att prioritera landet Sverige och dess skattebetalande medborgare, eller...?
show more show less
Anmäl
20 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

jesse fransson [Moderator] 18 timmar sedan
Jag håller bitvis med. Vänstern har en avskyvärd ideologi och det mesta Sjöstedt vräker ur sig uppfyller han knappast själv. Men Sd har tidigare profilerat sig som ett alternativ i politiken, detta slätas nu sakta över och toppen i Sd skor sig. Anställningar av släktingar, flickvänner och kompisar är bara så fel. Trotjänarna skulle haft de jobben. Att lyfta en hög lön från riksdagen inklusive alla förmåner är tydligen inte nog. Extra från partiet samt kräva 40% från kommunala avdelningar för att putta in i riks är galet. Ett annat nöje inom Sd numera är att utesluta folk på löpande band eftersom ledningen inte tål kritik. Massor finns att säga om detta faktiskt. Detta kommer att slå tillbaka på Sd så det bara dånar om det ganska snart då massor av företrädare runt landet är less på detta. Jag kommer fortsättningsvis att propagera för Sd men jag lägger min personröst på den som icket är girig och som ser till sina partikamrater och väljarnas bästa ...Syvende å sist, Sd luckrar sakta men säkert upp politiken, får detta fortsätta blir det gråmulet
show more show less
Anmäl
13 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

kalle008 [Moderator] 14 timmar sedan som svar till jesse fransson
Det är inte så svårt att hitta din hemsida, och då förstår man vad du egentligen vill.
show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Magica de Hex [Moderator] 17 timmar sedan som svar till jesse fransson
Ja, det här är precis den reaktion Jonas S vill framkalla. 'Toppen i Sd skor sig'. Hurdå? Genom att få samma lön som alla andra riksdagsledamöter? Och de är värda vartenda öre. Den hotbild de lever under skulle ge mig hjärtinfarkt. Att man anställer flickvänner utesluter väl inte att man anställer trotjänare heller?

'Utesluta folk på löpande band'. Ja, en del saker ska inte diskuteras i media utan inom partiet. Är man missnöjd med t ex riksdagsmäns löner får man lägga in en motion till partiet.
Vad jag förstått har folk som uttryckt sig oerhört klumpigt blivit uteslutna. Och det är konstigt att man inte förstår hur media arbetar när vi kan se exempel på det varje dag. Man måste lära sig att hålla tand för tunga. Helst när man arbetar inom ett så påpassat och kontroversiellt parti som SD.

Det här är ljuv musik för motståndarna och de hjälper gärna till om de kan att skita ned SD. Därför är det bra om kritiska SD:are tar sin kritik och presenterar på sitt lokala SDmöte! Det är så det är tänkt att fungera i alla partier.
show more show less
Anmäl
24 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

jesse fransson [Moderator] 16 timmar sedan som svar till Magica de Hex
Hur då??? Ja mitt inlägg ovan förklarar hur de skor sig. Tycka vad man vill om vad jag skrivit men tillräckligt många röstberättigade inom Sd kommer att göra (försöka) göra något åt situationen. Vad gäller snacket om uteslutningar och hur en del anklagas för att gå ut i media istället för att ta det internt finns bara en sak att säga. De talar för döva öron när de kritiserar folk internt. Det är monolog ej dialog
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Lesssomfaen [Moderator] 14 timmar sedan som svar till jesse fransson
jahapp, kikade in på din hemsida... JAAA du ÄR ett troll!!!
Troll=mullvad, du är en infiltratör som nästlat sig in i partiet enbart för att komma ut ur garderoben för att smutskasta SD :D
show more show less
Anmäl
8 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

struve [Moderator] 1 timme sedan som svar till Lesssomfaen
vad har han/hon för bloggadress? :)
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Lesssomfaen [Moderator] 14 timmar sedan som svar till jesse fransson
Börjar inse att du är ett riktigt troll... från Expo möjligtvis???
show more show less
Anmäl
6 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

irriteraddonna [Moderator] 17 timmar sedan som svar till jesse fransson
Jag tycker attt SD som sitter i riksdagen är värda varenda krona. Tänk på hur mycket skit dom får ta! Man ska inte missunna dom som faktiskt försöker att förändra nåt i Sverige. Det låter bara missunnsamt att gnälla på SD:s löner. Läste för ett tag sedan hur tidningarna åter igen kastade skit på oss som har röstat på SD och att 'vi nu gnällde på Sverigedemokraternas löner'. Tidningarna gnuggade händerna av förtjusning av att SD väljarna gnällde på dom invalda SD politikernas löner. Så jag håller inte med dig Jesse! SD i riksdagen har det inte lätt...och dom exponeras hela tiden föraktfullt i media....och dom kan inte gömma sig. Därav är dom värda varje krona.
Hälsningar:
En som INTE sitter i riksdagen, men som röstade in SD i riksdagen.
show more show less
Anmäl
16 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Lesssomfaen [Moderator] 14 timmar sedan som svar till irriteraddonna
Exakt, journalisterna gnuggar händerna så fort någon gnällspik öppnar käften... Varför kan inte folk fatta bättre???
show more show less
Anmäl
5 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Lesssomfaen [Moderator] 17 timmar sedan som svar till jesse fransson
Tycker faktiskt du har fel... Men varför jag ens bemödar svara dig är att du tycker det är fel att anställa en nära, det fattar jag inte varför det skulle vara fel. Jag anställer folk jag litar på, jag anställer dessutom vem f*n jag vill men jag anställer människor som jag VET står bakom mig, något annat vore idioti!
show more show less
Anmäl
18 people gillar det här. Gilla Svara Svara

Show more comments … Visa fler kommentarer Visa alla kommentarer

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: