lördag 30 april 2011

Tysk kvinna fick nog på muslimskt extremistmöte - Fria Tider

Tysk kvinna fick nog på muslimskt extremistmöte - Fria Tider: "Tysk kvinna fick nog på muslimskt extremistmöte
Publicerat 28 april 2011 kl 21:14
Mitt under ett möte med extrema salafistiska muslimer i Frankfurt i Tyskland fick en tysk kvinna plötsligt nog. Åratal av uppdämd ilska brast när 'den modiga tyskan', som hon nu kallas, ställde sig upp och sa ifrån. Händelsen fångades av en mobiltelefonkamera och nu sprids klippet som en löpeld på Youtube.
275
0
Retweet
0
Pusha

– Varför står inte folk upp i det här landet? Varför håller ni tyst? Vill ni att Tyskland ska bli som de länder de kommer ifrån? Vi måste resa oss! Tyskland, res dig upp! skrek kvinnan till de förbipasserande.

Filmen har fått stort genomslag på internet och har bland annat uppmärksammats av den populära amerikanska programledaren Glenn Beck. Många hyllar nu den tyska kvinnan för att hon vågade stå upp mot muslimerna.

Kvinnan har nu trätt fram i en intervju med tyska PI, där hon kallar sig ”Heidi” av rädsla att utsättas för hot om hennes riktiga identitet skulle röjas.

– Jag var fullkomligt medveten om faran i mitt ”uppträdande”. Men jag visste att ingenting kunde hända mig. Det fanns ingenting polisen hade kunnat göra, jag stod för långt in i folkmassan. Tidningen Bild hade för några månader sedan en slogan: ”Sanningen behöver alltid modiga människor som vågar uttala den”. Det är vad jag har gjort, säger Heidi till PI.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel
Tysk kvinna fick nog på Islamistmöte1 dag sedan Sverigedemokraterna i Partille

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/tysk-kvinna-fick-nog-pa-muslimskt-extremistmote Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
Community
Disqus

* Logga ut
* About Disqus

Glad you liked it. Would you like to share?

Facebook

Twitter

* Share
* No thanks

Sharing this page …

Thanks! Close
Logga ut
Skriv en ny kommentar
@setovis

* Skicka som @setovis
*
Image
*
Dela på:
Twitter

Visar 40 kommentarer

*
u28903094 1 comment collapsed Collapse Expand
Varför finns det ingen etnisk svensk som vågar säga ifrån om det mångkulturella Sverige?
Den första maj i morgon och då kan vi samlas ute på gator och torg och säga vad vi tycker om massinvandringen och islamiseringen och orättvisorna i Sverige.
o A Gilla
o Svara
o 2 minuter sedan
o 0 Gilla
o F
*
*
Roland X 1 comment collapsed Collapse Expand
Ett videoklipp på YouTube som visar hur dom stackars araberna har det i sina hemländer:

http://www.youtube.com/watch?v...
o A Gilla
o Svara
o 8 timmar sedan
o 0 Gilla
o F
*
*
Roland X 1 comment collapsed Collapse Expand
Heidi:
'Tidningen Bild hade för några månader sedan en slogan: 'Sanningen behöver alltid modiga människor som vågar uttala den.' '

Kan det uttryckas bättre?
I Sverige har dessa modiga människor ett parti - Sverigedemokraterna.
o A Gilla
o Svara
o 9 timmar sedan
o 6 Likes
o F
*
*
Roland X 1 comment collapsed Collapse Expand
Jag älskar denna kvinna.
o A Gilla
o Svara
o 9 timmar sedan
o 4 Likes
o F
*
*
Slasher2 2 comments collapsed Collapse Expand
Ont om sånt folk nu för tiden.
o A Gilla
o Svara
o 22 timmar sedan
o 8 Likes
o F
*
*
Handskakning 1 comment collapsed Collapse Expand
Men de lär bli vanligare när alltfler inte står ut och i vilket fall som helst inte längre tror på propagandan. Det är tillbaka till 1930-talet för vår del.

Handskakning
o A Gilla
o Svara
o 20 timmar sedan
o som svar till Slasher2
o 7 Likes
o F
*
*
trillan 1 comment collapsed Collapse Expand
Tack du Tyska starka kvinna
o A Gilla
o Svara
o 23 timmar sedan
o 8 Likes
o F
*
*
Bollfrans 3 comments collapsed Collapse Expand
Deutschland über alles.
o A Gilla
o Svara
o 23 timmar sedan
o 4 Likes
o F
*
*
Roland X 2 comments collapsed Collapse Expand
Nazistsvin.
Varför kan du inte hålla dej till nazistsidorna på Internet istället för att smutsa ner här?
o A Gilla
o Svara
o 8 timmar sedan
o som svar till Bollfrans
o 0 Gilla
o F
*
*
Bollfrans 1 comment collapsed Collapse Expand
Har du sand i hjärnan? Varför skulle jag vara nazist? Känner du mig? Nej, just det.
o A Gilla
o Svara
o 8 timmar sedan
o som svar till Roland X
o 0 Gilla
o F
*
*
Daniel Mohammad 1 comment collapsed Collapse Expand
Som shaihk vill jag hävdar att all moskeer har samma läror och idelogi som Hamas eller HIzbu Allah. Finns inte moderat

Saningen; http://islamologi1.wordpress.c...
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 1 Gilla
o F
*
*
Gere 1 comment collapsed Collapse Expand
Vilken kvinna...tror jag är kär en smula..
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 25 Likes
o F
*
*
carllundstrm 1 comment collapsed Collapse Expand
1-0 till Tyskland!

Lustigt är ändå att den ena ropar att hon skäms för att den andre får tala och den andre ropar tillbaks att hon måste sluta tala. I västeuropa (utom England) verkar det som om alla vore nöjda om alla vore tysta. I den anglosaxiska kulturen däremot är det självklart att var och en håller sitt tal och säger vad han eller hon vill, medan den som inte vill lyssna ger helt enkelt fan i det - och kanske håller sitt eget tal till dem som vill lyssna på honom.
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 5 Likes
o F
*
*
struve 1 comment collapsed Collapse Expand
Bravo, jag önskar jag kunde göra detsamma.
Det brinner en längtan inom mig att dessa fähundar till arabiska och afrikanska muslumer kastas ut från Europa.
Dom vill oss bara ont!
Aldrig har jag hört talas om något från deras sida som tillför Sverige och Svenskarna något nyttigt, tvärtom, dom är här för att suga ut oss!
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 35 Likes
o F
*
*
Carolus_Rex 1 comment collapsed Collapse Expand
Hon visade och vädrade sin åsikt genom sitt mod. Många har samma åsikt som hon, men saknar modet. Jag lyfter på hatten för dig och dit mod.
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 43 Likes
o F
*
*
Delphi2 5 comments collapsed Collapse Expand
ja då läste du nog inte den länken som jag angav.men återger här en del vad som stog:
..................Den demografiska utvecklingen där muslimer och andra etniska grupper kommer utgöra ett allt större antal och en allt större andel av befolkningen skulle fortskrida även om invandringen helt stoppades till följd av den högre nativiteten hos andra etniska grupper relativt till svenskarna. Det enda som skulle kunna säkerställa en fortsatt svensk majoritet och i förlängningen en svensk överlevnad vore en omfattande repatriering av redan härvarande etniska främlingar.................
http://www.realisten.se/2011/0...
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 13 Likes
o F
*
*
Morningstar, Fallen from grace 1 comment collapsed Collapse Expand
Precis min åsikt också. En omfattande repatriering är nödvändig för vår överlevnad, annars kommer vi i förlängningen bli ett statslöst folk kurderna och zigenarna. Men nån repatriering kommer aldrig att komma igång så länge Sjuklövern(nn) sitter vid makten. Förhoppningsvis kommer till slut SD radikaliseras betydligt meraju större dom blir. Som det är nu vill dom bara stoppa massinvandringen men inte repatriera patrasket som redan finns här. Men kanske börjar dom ändra sig om dom lyckas komma upp i 30-40%.
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o som svar till Delphi2
o 17 Likes
o F
*
*
Ratatosk_SE 3 comments collapsed Collapse Expand
Befolkningen i U-länder har, precis som du och artikeln påpekar, en tendens att skaffa mycket fler barn än oss i I-länderna. Men detta är nog högst sannolikt en kvarleva från det tankesätt att typ 70% av alla dessa barn skulle dö innan de var fullvuxna och kunde säkra försörjning av sina föräldrar. Så var det ju även i Sverige på 1600-talet, där barnafödandet och även barnadödligheten långt överskred dagens siffror. Och det är ju där vissa länders civilisationer i mångt och mycket fortfarande befinner sig.

Det är ju vederlagt att i flera U-länder där levnadsstandarden, dvs tillgång till mat, sjukvård och infrastruktur (etc.) radikalt förbättrats, har födslotalen i sin tur gått ned. Det måste ju medges att det inte gått hand i hand; av tradition har naturligtvis födslotalen i familjerna varit högre i ett par, tre generationer till, innan verkligheten kommit ikapp dem. Men sedan har de anpassat sig till gängse standard och insett att de inte behöver skaffa ett fotbollslag av barn för att säkra sin och sin släkts framtid. De har då anpassat sig till den nivå som är behövlig och jag betvivlar starkt att de inte skulle göra likaledes när dessa några generationer bort, växer upp i Sverige.

Rapporter som den du hänvisar till är nog i mångt och mycket likt Aftonbladets rapporter - fast åt andra hållet. Det vill säga överdriven skräckpropaganda. Dylika rapporter hoppas jag inte ska behöva gäcka oss som faktiskt söker sanningen om integrationspolitiken och jag hoppas Friatider inte rycks med i en sån anda där allt slutligen går ut på att överträffa överdrifterna från 'andra sidan'. Sanningen räcker faktiskt ganska långt och håller bra mycket bättre genom tiden. Låt Aftonbladet och de övriga hålla på med att försöka ljuga och tiga ihjäl problemet, för fortsätter Friatider och liknande att pumpa ut de verkliga siffrorna, kommer majoriteten snart inse vem som framför sanning och vem som inte gör det.

Jag håller nog med om att vissa svenska städer och förorter kan utvecklas till etniskt muslimska enklaver och således är mer eller mindre förlorade delar i vårt rike, där är vi ense. Men detta tal om repatriering irriterar mig. En persom som är född och uppvuxen i Sverige och som dessutom sköter sig, har jobb och kontaktnät och allt annat här i landet, kan vi plötsligt inte säga tack-och-hej till. Vi påstår oss vara en civilisation och i en civilisation håller man inte på med såna galenskaper. Dessa tokerier hör hemma i despotiskt styrda länder och inte i demokratier. De som har kommit hit, är här för att stanna och vi kan bara anklaga oss själva för att vi vaknade för sent. Det är kört på den punkten och det är bara att acceptera.

Däremot är jag absolut inte främmande för assimilering av de som kommer hit, något som tydligen får vänsterblocket att flyga i taket. Enligt dem ska invandrare få fortsätta ha de värderingar de hade i sitt hemland. Men invandrare måste ju faktiskt acceptera hur vår civilisation och vårt samhälle fungerar ifall de ska bo här. Det går inte an att man inte ska kunna ha en kvinna som chef, att klä sig på diverse opraktiska eller ej funktionella sätt för vissa jobb eller annat, bara för att så var det i det land de en gång bodde. Det här är Sverige och då får de som kommer hit köpa läget, ifall de avser bo här.

Hur som helst håller jag med SD, eller i alla fall med det de gått ut med. Vi behöver en viss invandring i Sverige för att fortsätta vara innovativa, konkurrenskraftiga och vidmakthålla den levnadsstandard vi nu har. Viss invandring är av godo. Men den invandring som sjuklövern förespråkar är ren och skär idioti och jag hoppas vi på något sätt kan stävja den. Om inte 2014 så förhoppningsvis inte mycket senare.
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o som svar till Delphi2
o 9 Likes
o F
*
*
resenaren 2 comments collapsed Collapse Expand
Du har helt rätt, men vissa grupper kommer inte att på de grundvalen minska sina födelsetal. Ta t.ex. somalierna. Med det givmilda bidragssystem, när det gäller antal barn, som vi har i Sverige, så kommer den gruppen fortfarande se det som lönsamt att skaffa många barn!
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o som svar till Ratatosk_SE
o 6 Likes
o F
*
*
Handskakning 1 comment collapsed Collapse Expand
Det enda moraliskt rätta i denna rävsax är att avskaffa eller starkt begränsa barnbidrag, och införa barnavdrag på skatten. (Samt en hel drös andra åtgärder, såsom förkortandet av tiden för akademisk utbildning, propagerande i skolorna för familj, barnanskaffning och en organisk syn på livet bland de infödda, och givetvis återvandring.)

Då särskilt somalier inte arbetar, så skulle barnavdrag gynna de infödda (samt driftigare invandrargrupper från Europa, liksom perser och assyrier). I nuläget så är det vi som betalar för att de främmande folkslagen skall få föröka sig ohämmat - medan regimen fortsätter att förtrycka våra födseltal via preventivmedelspropaganda, feministisk hjärntvätt och en naturvidrig verklighet i arbetslivet som ofta innebär karriär-framför-familj. Vårt avancerade välfärdssystem, som skapades ur solidaritet och folkgemenskap, har gått ned sig och blivit ett vapen mot oss.

Som Varnagel skrev på Flashback: 'Man har fått de vita folken att inte bara acceptera sin undergång, utan även betala för den.'

Handskakning
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o som svar till resenaren
o 8 Likes
o F
*
*
Ratatosk_SE 4 comments collapsed Collapse Expand
Skulle vara intressant att se vad som fick henne att 'tappa fattningen' dock, inte bara vad hon vräkte ur sig. Modigt av henne dock!

Sen kan jag bara säga till Absurdi Alibi att de invandrare/flyktingar/whatever som är här är nog här för att stanna. Repatriering är inte ett realistiskt alternativ. Att tro något sånt är lika dumt som att tro att USA skulle kunna repatriera alla svarta till Afrika, vilket är lika befängt. Vi måste inse att tidigare beslut som vi demokratiskt (om än måhända till vissa delar dumdristigt) tagit, står fast. Att få igenom ett retroaktivt deporteringsbeslut av såväl laglydiga som brottsbetyngda invandrare är en löjeväckande idé. Det går bara inte om vi ska fortsätta kalla oss en demokrati.Visst kan vi kanske utvidga vår utvisningsrätt av återfallsförbrytare, men att kicka ut alla urskillningslöst, vore bara inte funktionabelt. Det vore rent av idiotiskt, lika idiotiskt som nazisternas judeutrotning eller kommunisternas utrotning av alla som motsatte sig eller sades motsätta sig det kommunistiska systemet. Vi har ett mycket bättre system i Sverige än sådant äckel.

Jag tycker att invandring behövs; internationella idéer och tankesätt kan i många fall vara av godo, nytt blod och nya vägar och även kontakter kan vara mycket värdefulla. Så länge det är av personer som delar eller är villiga att åtminstone följa våra värderingar i vårt avlånga rike. Men influenserna bör vara i en resonabel mängd, och dessutom av personer vilka Sverige har nytta. Om man hade ett företag, fiktivt Sverige AB, skulle man inte anställa hordvis med illitterära fåraherdar för vårt alltmer utpräglade tjänstesamhälle, utan intelligenta, utbildade personer som faktiskt kan göra någon nytta. Det gör inte vårt Sverige AB nu. Vårt Sverige AB har en fix idé om att 'anställa' väldigt många såna som inte har den minsta utbildning att göra rätt för sig, och ibland även saknar viljan att göra vad de med sin outbildade nivå skulle kunna göra. Och att de dessutom i många fall kommer med värderingar som inte bara bryter mot svensk normal praxis, utan även mot svensk lag gör inte saken bättre. Nyanlända hit borde få visa att de vill göra rätt för sig innan de börjas viftas med uppehållstillstånd etc.

Vi har alla som bor i detta land ett krav på oss att vi ska bidra till att upprätthålla den nivå av innovativitet och välfärd som vi har i detta land. Detta borde även de som vi välkomnar i vår krets vara införstådda i, innan de så att säga godkänns. Och detta borde även faktiskt vara införstått av en del etniskt svenska, vilka mer än gärna föredrar ett liv i illigitim förtidspension, felaktig sjukskrivning eller frivillig eller självpåtvingad arbetslöshet framför att bidra till vårt samhälle. Ja - jag vet att det finns många som är psykiskt eller fysiskt sjuka och behöver utnyttja detta system. Och det är självklart att de ska få hjälp! Men, det är många, inte bara invandrare, vilka på det ena eller andra sättet fejkar sig arbetsoförmögna och lever likt blodiglar på oss som arbetar. Dessa är faktiskt ett större hot mot vårt rike än några enstaka fanatiker som tjattrar om sharia-lagar och andra dumheter och knappast kommer finna något stöd för sitt tjatter, ens om muslimerna skulle bli majoritet i Sverige i framtiden.
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 3 Likes
o F
*
*
Delphi2 3 comments collapsed Collapse Expand
med en muslimsk majoritet kommer det definitivt bli förändringar i Sverige-dock inte efter svenskars önskan :)
repatriering är kanske nödvändigt om sverige ska behålla sin etnicitet och kultur-det är en fråga om VAL,vad vill den etniska svensken ?? troligen vill de flesta nog att sverige behåller sin kultur och etnicitet......skulle t.ex japanerna glatt avsäga sin egen kultur med massinvandring ?? inte troligt. tror även de flesta länderna inom EU vill nog inte heller ISLAMISERAS
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o som svar till Ratatosk_SE
o 13 Likes
o F
*
*
Ratatosk_SE 2 comments collapsed Collapse Expand
Jo, det är sant Delphi2, men det är ifall invandringen fortsätter på av nutida majoritet inslagen nivå. Domesticerade invandrare som uppnår den civiliserade tankenivå och det levnadssätt som vi etniska svenskar (liksom övriga européer) har, kommer även de inom ett fåtal generationer föda 2,2 barn per familj - eller var det nu ligger. Det är endast i underutvecklade länder och i diverse sekter som födslonivån överträffar normen. Och om vi inom kort kan komma till en nivå där vi begränsar invandringen till en mer vettig och resonabel nivå, kommer inte de muslimer som kommer hit, kunna underkuva den svenska majoriteten, innan de själva uppnått den upplysta nivå som innebär att de inte fortsätter leva i villfarelsen att de behöver 19 barn för att säkra sin släkts fortlevnad.
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o som svar till Delphi2
o 3 Likes
o F
*
*
Delphi2 1 comment collapsed Collapse Expand
finns redan nästan 500000 muslimer här i landet.......alltför många redan
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o som svar till Ratatosk_SE
o 15 Likes
o F
*
*
Delphi2 1 comment collapsed Collapse Expand
så var det med den INTEGRATIONEN smile :)
så här ser det ut punkt efter punkt.....mao svenskar ska lära sig anpassa sig efter ISLAM inte tvärtom..........dvs de ska inte anpassa sig efter våra seder och bruk
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 7 Likes
o F
*
*
Delphi2 1 comment collapsed Collapse Expand
hittade det här på en länk:
.......................................Lärarna och personalen i de svenska skolorna, förskolorna och dagisen måste vara medvetna om att muslimska elever inte tillhör den kristna traditionen, utan är muslimer och de skall behandlas som just muslimer.
Överhuvudtaget vill vi inte ha anknytning till dem kristna religiösa innebörden av bl.a. påskfirande, Lucia och julen. Man skall undvika att ge barnen t ex. en krubba med Jesusbarnet i, att muslimska barn målar påskägg och att ha påskris och små påskkycklingar som dekoration samt att tala om Jesu död på korset inför de muslimska barnen.
Övernattning på skolans lägerskola är helt förbjudet för muslimska flickor om de inte har sällskap av sin far eller en vuxen bror :)
.........................
http://www.islamiska.org/s/sve...
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 5 Likes
o F
*
*
Johann Schumacher 1 comment collapsed Collapse Expand
HMm det är jo hemskt att behöva kallas för 'modig' för att man säger vad man vill, jag menar är det verkligen så hemskt att man inte får säga vad man vill lägre =) ? Visst man blir jo kallad för rasse men det får man väl tåla :P
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 5 Likes
o F
*
*
Absurdi Alibi 2 comments collapsed Collapse Expand
Det var minsann en mycket modig tysk kvinna.

I multikulturella samhällskonstruktioner måste regimen lägga betydande arbete åt att dämpa motsättningar, hela vägen in i haveriet - där det längre inte är möjligt. Omvända raslagar med privilegier åt utlänningar (instegsjobb, allehanda bidrag, förtur, osv osv osv osv osv osv) ses från regimens sida till en början nödvändiga, och det går inledningsvis argumentera och nå viss acceptans för det. Men samtidigt dammar det blott motsättningarna, och förr eller senare brister skyddsvallen. Folk får nog, och när inget lägre finns att förlora ändrar gatorna färg.

Vi har sett INGET, jämfört vad som komma skall.
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 14 Likes
o F
*
*
Handskakning 1 comment collapsed Collapse Expand
Européerna kommer mycket riktigt att vakna upp, och sådana här gatuaktioner kommer att bli vardagsmat om inte alltför lång tid. Överlag kommer även våldet att öka, men ej enbart mot de infödda.

Handskakning
o A Gilla
o Svara
o 20 timmar sedan
o som svar till Absurdi Alibi
o 3 Likes
o F
*
*
Delphi2 1 comment collapsed Collapse Expand
slutet av artikeln är häpnadsväckande(länken nedan) det står:
..................Den demografiska utvecklingen där muslimer och andra etniska grupper kommer utgöra ett allt större antal och en allt större andel av befolkningen skulle fortskrida även om invandringen helt stoppades till följd av den högre nativiteten hos andra etniska grupper relativt till svenskarna. Det enda som skulle kunna säkerställa en fortsatt svensk majoritet och i förlängningen en svensk överlevnad vore en omfattande repatriering av redan härvarande etniska främlingar.................
http://www.realisten.se/2011/0...
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 6 Likes
o F
*
*
Delphi2 1 comment collapsed Collapse Expand
på den här länken hittade jag förfärande uppgifter att muslimer i sverige skulle närma sig redan halv miljon,nästan 500000.
http://www.realisten.se/2011/0...
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 7 Likes
o F
*
*
Delphi2 1 comment collapsed Collapse Expand
vet inte hur många muslimer det finns i Tyskland för nävarande men det är åtskilliga miljoner, de var 2009: 4,5 miljoner .
Tysklands förbundskansler Angela Merkel har ju sagt att detta är ett stort problem verkligen. och med en kvinnosyn som ISLAM står för kan jag förstå denna tyska kvinna.vad väntar i framtiden:slöjtvång för alla tyska kvinnor kanske :)
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 11 Likes
o F
*
*
Denvise 2 comments collapsed Collapse Expand
Det är fullt acceptabelt att kritisera muslimerna, men kritiserar man det 'folket' som ligger bakom allt från banksystemet till världssvält till förintelsen av vita eller a mångkultur heter det visst...
DÅ BLIR DET FÄNGELSE!
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 16 Likes
o F
*
*
toksverige 1 comment collapsed Collapse Expand
Har du bevis? Eller är det foliehatten som talar?
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o som svar till Denvise
o 0 Gilla
o F
*
*
Daniel Hammarberg 1 comment collapsed Collapse Expand
Ur intervjun: 'A lot of Muslims even think Hitler – whom they admire so much because of his successful annihilation of Jews – would have been a Christian'

Det hade varit intressant om hon kunde visa upp de muslimer som beundrar Hitler för att ha dödat judar. Och jag undrar verkligen vad hon menar när hon säger 'hans framgångsrika förintelse av judar'? Det skulle innebära att det inte finns några kvar.

Inget att se här egentligen. Varför ska man ge vad som ter sig vara en yr stolle så mycket uppmärksamhet?
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 1 Gilla
o F
*
*
Handskakning 2 comments collapsed Collapse Expand
Bra gjort, det är tid att säga ifrån. Allt fler har börjat tvivla på de inlärda doktrinerna när de har kommit i kontakt med en verklighet av deklinerande kvalité. Gruppsammanhållningen och stamtänkandet håller på att återupplivas bland infödda européer, och då främst bland de unga förstås.

Brukar själv ta chansen, när tillräckligt med tid finns, till att sakligt förklara vad som håller på att hända när jag är ute bland någotsånär bekanta. Folk brukar i regel då inte ryta ifrån, utan med rynkad panna acceptera delar av det sagda, och tänka till. Folk som tänker själva är farliga för regimen. Det gäller att så frön för jämnan, så att hjärntvättens asfalt spricker upp av förnuftets växter.

Handskakning
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 17 Likes
o F
*
*
Fredrik Arvidsson, Medelålders man som gillar att vandra i skogen. 1 comment collapsed Collapse Expand
'... så att hjärntvättens asfalt spricker upp av förnuftets växter' - det var vackert formulerat. :-) Sedan gillar jag att du använder ord som 'stamtänkandet'.
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o som svar till Handskakning
o 6 Likes
o F
*
*
christian6566 1 comment collapsed Collapse Expand
Imponerande. Snacka om civilkurage. Jag lyfter på hatten!
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 17 Likes
o F
*
*
Staffan_H 1 comment collapsed Collapse Expand
Den populäre prgramledaren Glenn Beck - är det samme idiot som fick sparken från FOX?
o A Gilla
o Svara
o 1 dag sedan
o 0 Gilla
o F
*
*
ElWoodPeckeroLoco 1 comment collapsed Collapse Expand
En bra förebeild för resten av oss som tycker samma sak!
o A Gilla
o Svara


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: