lördag 9 april 2011

- De ser på oss som horer « Politiskt Inkorrekt

- De ser på oss som horer « Politiskt Inkorrekt: "- De ser på oss som horer

NORGE Debatten om våldtäktsepidemin och dess ofta icke-västliga gärningsmän rasar för fullt i Norge, något PI uppmärksammat i en rad poster under de senaste dagarna, senast tidigare i morse. I dag går Jenny Klinge i Senterpartiet ut i media och skräder inte orden: De icke-västliga överfallsvåldtäktsmännen går inte efter sina egna men efter de norska kvinnorna. En debatt som med andra ord skulle vara fullständigt omöjlig i Sverige.

- Mennene som er overrepresentert ved overfallsvoldtekter kommer fra ikke-vestlige land. Regjeringen har intensivert utkasting av kriminelle utlendinger, og denne innsatsen må økes ytterligere, sier justispolitisk talskvinne i Senterpartiet, Jenny Klinge, til Dagbladet.

Samtidigt måste man arbeta för att förändra attityderna gentemot de som kommer till Norge, menar Klinge.

- Norske kvinner blir sett på som og kalt horer når de ter seg og kler seg slik det er vanlig her til lands. Norge er alt for tolerant ovenfor slike holdninger som begrunnes i livvsyn, sier hun.

- For mennene går jo ikke etter sine egne jenter, de går etter norske jenter, hevder hun.

Klinge föreslår att teman som kön, sexualitet och jämställdhet bör vara viktiga punkter i ett introduktionsprogram som invandrare skall gå igenom då de kommer till landet. Något hon poängterar inte skulle ha någon påverkan på gärningsmännen men är ändå viktig för att förändra kvinnosynen i vissa grupper.

Hon jobbade själv tidigare som flyktingkonsult och gillade inte vad hon såg.

- Der så jeg at kvinnesynet til mange menn ar nær sagt forhistorisk. For enkelte bobler det rett og slett bare over, sier Klinge.

Dagbladet
8 april, 2011 | Category: Mångkultur, Utrikes, Våldtäkt
50 comments to - De ser på oss som horer

*
hva410e
9 april, 2011 at 11:06 · Reply

Det är bara i Sverige som man inte får sanningen publicerad i dagstidningar.
Snart blir man väl arresterad om man försöker få något publicerat som
inte enbart är positivt vad avser ”Multi Kulti”
Börjar det likna Sovjetstaten eller Nazi Tyskland??
*
'Svenne'
9 april, 2011 at 00:36 · Reply

Hela idén med flyktingmottagning, öppen invandring, arbetskraftsinvandring, ja säg vad du vill, är så förljugen att de som försvarar den framstår som mentalt förtappade. Verkliga flyktingar är de facto ett ytterst litet fåtal. Övriga är i själva verket människor som vi inte behöver i vårt samhälle. De har inget att tillföra som är nödvändigt för Sveriges fortsatta existens. Den obehagliga sanningen är att de hotar den. Situationen i Sverige är sådan att inga politiker idag är i verklighetens fåra. Det är dags att stoppa klockan, ta ett steg tillbaka och titta på det som åstadkommits och vilka planer man har. Vägen som valts är fel. Den gynnar inte de som verkligen behöver den.
o
La
9 april, 2011 at 05:44 · Reply

Så sant Svenne. Har man rätt utbildning kan man invandra till vilket land som helst, ofta räcker det med att man vill jobba och åker och ordnar det. ”Arbetskraftinvandring” är rent bullshit. Folk som vill invandra till ett land har aldrig nekats det om dom bara gör rätt för sig. Hela den här cirkusen är endast ett sätt för maktgalna politiker att omfördela pengar från dom produktiva till dom icke produktiva och stanna vid makten.

Dags att lägga ner hela regeringen och börja om från början utan Socialistiska ideer.
*
DårenDragos
8 april, 2011 at 21:52 · Reply

Snälla söta, det stavas ”horor”, inte ”horer”.
o
PI Skribent
8 april, 2011 at 21:55 · Reply

Snälla, söta mullenö – det är den norska rubriken vi återgivit, vilket vi redan förklarat en gång i dag.
*
stepstone
8 april, 2011 at 21:38 · Reply

Det är märkligt. Svenska, vanliga, jämnställda män blir kallade Talibaner om de inte insisterar på att ta ut 50% av föräldrarledigheten även om de och deras fru båda är överens om att hon ska ta 2/3. Men riktiga Talibaner och Islamister, de håller feministerna bakom ryggen i mångkulturens namn.

Något så själv-destruktivt som moderna västerländska feminister har nog aldrig skådats i historien.
*
Lessismore
8 april, 2011 at 21:11 · Reply

Här finns boken som en läsare tipsade om i en kommentar, tack för tipset!
http://www.bokus.com/bok/9789185335817/ar-kulturgenererad-grov-brottslighet-myt-eller-verklighet-brottsoffer-och-garningsman-vid-grova-brottmal-i-svea-hovratt-2002/
*
Robsten
8 april, 2011 at 20:57 · Reply

Ursäkta min Meschersmithmenatlitet, men rubriken, nog är det tryckfelsnisse som varit framme. ”Horor” är ett fult ord men det är väl så det stavas?
o
PI Skribent
8 april, 2011 at 21:00 · Reply

Vi återanvände den norska rubriken.
*
Tobleråna Sahliv
8 april, 2011 at 20:37 · Reply

Det är faktiskt rasism i Sverige också, att dessa rasistiska våldtäktsmän sållar ut etniska norrmän/svenskar/danskar, för att våldföra sig på.

Inte deras övergrepp på våra kvinnor förstås, men att tala om det. Ja menar, sånt ska ju våra kvinnor ta – Reinfeldt & company vill ju ha det så här.

Inte för dom själva förstås, men för oss. Vi skall påtvingas mångkulturen, medan dom själva bor på tryggt avstånd i sina Astrid Lindgren-svenska bostadsområden i Sthlms finare delar.

Det är det som kallas god människosyn, tolerans, öppenhet och upplyst antirasism; att vi ska rånas, misshandlas och våldtas och se hur våra gemensamma medel tas ifrån oss och våra äldre, och hur våra bostadsområden förvandlas till otrygga MENA-länder.

Medan makten kan bygga sin överlägsna självbild på att se ner på oss. För att sedan förfölja oss, ta ifrån oss våra mänskliga rättigheter, politiska friheter, och förskansa sig långt borta från alla dessa underbara problem Det nya ljuvliga Sverige innebär för alla andra än dom själva.

Det är den underbara svenska modellen, som alla som inte är obildade bönder med högaffeln i högsta hugg, älskar med hela sitt hjärta. Iaf på tryggt avstånd.
*
gubbenibyn
8 april, 2011 at 20:23 · Reply

Barn till invandrare som kommer från helt främmande kulturer hatar inte bara sina föräldrar utan även svenska samhället och svenskarna. I synnerhet riktar sig hatet mot svenska kvinnor. Därav våldtäkterna. Detta går inte att ändra på hur mycket undervisning man än slösar på dessa individer. Mitt förslag. Lås in dom i förvar uppe i norrländska fjällen några år. Därefter obligatorisk utvisning av såväl förövare som föräldrar. Dessa individer passar socialt perfekt in i de kulturer dom kom ifrån.
*
Ölmez Kumas
8 april, 2011 at 19:16 · Reply

Hej Björn,

Jag tycker PI gör rätt när dom skärper på kraven hur man debatterar. Att skriva massa fula ord skulle göra att PI inte känns seriös. Du ska veta att PI är väldigt stort och läses av väldigt många.

Jag sticker inte under stol att jag själv är väldigt arg och ledsen hur politikerna och journalisterna i Sverige sköter sina arbeten. Så att vara ful i munnen skulle bara gynna dessa och PI skulle utstå att inte vara seriös. Ni gör rätt PI.

MVH Ölmez
o
ThinksTwice
8 april, 2011 at 20:06 · Reply

Väl sagt!
o
Urban Usling
8 april, 2011 at 20:39 · Reply

Jag håller med Ölmez. Det stora flertalet av PI’s läsare klarar av att behärska sig och argumentera sakligt och det skadar oss alla om ett fåtal stollar inte klarar detsamma.
o
Harald Hårfager
8 april, 2011 at 21:22 · Reply

Japp, mycket bra initativ av PI. Förstår mig inte på de som bryter ihop över att de inte får mordhota folk eller skriva massa svordomar och könsord.
*
SIC
8 april, 2011 at 19:01 · Reply

Varför släpper man in de från första början? Hur menar de att de ska slåss mot en livslång indoktrinering? Detta beteende kommer specifikt med deras kultur och religion.

Lägg till straff som dessa skrattar åt och ni har ett recept för massvåldtäkter. Hade ni behållit dödsstraffet för våldtäkter så hade ni inte haft i närheten lika många våldtäkter. Hade ni haft ett fungerande gränsskydd och inte släppt in icke kompatibla kulturer så hade ni inte heller haft i närheten så många våldtäkter.

Men ni gör era val, konsekvensen av tidigare val ser ni nu, finns inget tvång på att släppa in dessa människor alls då de flesta inte ens är flyktingar, de agerar mer som ockupationssoldater än några flyktingar.
*
Sven007
8 april, 2011 at 18:53 · Reply

Kansklje det er på tide med et nytt parti i Sverige. Unionspartiet må program om å slå sammen Sverige og Norge. Da får dere debatten dere ønsker.
o
Johan J
8 april, 2011 at 20:25 · Reply

För min del skulle jag gärna se en nordisk union. Estländarna är också välkomna. Frågan är väl snarare om de andra länderna skulle vilja ta med Sverige.
*
jeppe
8 april, 2011 at 18:51 · Reply

:(
*
Pettersson
8 april, 2011 at 18:51 · Reply

Den skäggbrydde läkaren Tauqir Amir Chaudhary i Norge tycker det är kvinnornas fel när de blir våldtagna. På något annat sätt är det svårt att tolka läkarens uttalanden.

”- Vissa överfallsvåldtäkter hade kunnat undvikas om flickorna hade uppträtt annorlunda. Kvinnor kan även se till att inte hamna i situationer där det finns en ökad risk att bli våldtagen.”

Allmänpraktiserande läkare Chaudhary berättar också för Dagbladet att han också tror att fokus på själva våldtäktsmannen är onödigt stort, speciellt i media.
*
fanbäraren
8 april, 2011 at 18:44 · Reply

Vad ska man ta sig till för att skapa debatt???? Jag tycker att det inte spelar någon roll hur mycket man än skriker protesterar skriver inlägg etc inget händer över huvud taget våra politiker sitter i sin PK dimma totalt passiva och låter vår välfärd gå under. Vad är det frågan om kan någon tala om det för mig!!!
o
jeppe
8 april, 2011 at 18:55 · Reply

Jag känner precis som du. Skulle vara fantastiskt om PI kom ut som papperstidning typ som Metro då skulle i alla fall jag åka runt o lämna högar med tidningar på alla ställen där det finns mycket folk… Och jag skulle inte ha något emot att skänka ett bidrag varje månad för att hålla den igång, vilket jag tror att ingen här på PI skulle ha…
+
Karl Hammar
8 april, 2011 at 19:35 · Reply

Så sant 200:-/mån. tycker jag är helt ok för fria nyheter.
+
Ornsyn
8 april, 2011 at 19:47 · Reply

Papperstidning skulle även jag bidra till – mycket bra förslag!
+
Henrik
8 april, 2011 at 20:18 · Reply

Bättre åtminstone i nuläget att du gör reklam för Internetsidan istället, den eminente Cavatus har tagit fram bra ”reklamblad” för PI, finns i högerkant för att skriva ut.
*
Jessica Sekiyama
8 april, 2011 at 18:24 · Reply

Det är något fel i Sverige.
*
Micke1
8 april, 2011 at 18:16 · Reply

Men våldtäkter är ju något positivt. Så måste jag tolka det eftersom vi ska vara så tacksamma här i Sverige för att bli berikade och vi är ju nästan världsbäst på just våldtäkter. Tja, alltså god tvåa i hela världen, efter Rwanda om jag inte minns fel.
Så med mer invandring och öppnare gränser som många politiker förespråkar ska vi nog nå förstaplatsen. Då blir det väl rubriker i pressen om hur duktiga vi är på ”berikning”, att ingen är illegal och champagneparty för att fira.

Man undrar ju om kvinnoförbunden inom partierna kommer att vara med på festligheterna…
o
Prahad
8 april, 2011 at 19:33 · Reply

Nu tänkte jag skriva vad jag tycker men censuren på PI hårdnar och man blir troligtvis bannad för all framtid. Suck. Men min förhoppning är att folk fattar vad som blev osagt.

//

Det är ingen censur. Det är sunt förnuft att uppföra sig civiliserat även när man debatterar.

Red.
*
Texan
8 april, 2011 at 18:15 · Reply

Om man jämför med våldtäkter etc. här i Texas så är det mycket sällsynt att män från mellanöstern begår dessa. Vi har en mycket stor invandring från dessa länder men som sagt, de sköter sig väldigt bra. Hårt arbetande som ger mycket till ”the community”. Vari ligger då skillnaden,
jo inga socialbidrag utan börja jobba och försörja dig omedelbart.
Straffet för en överfallsvåldtäkt blir i regel livstid.
o
Ölmez Kumas
8 april, 2011 at 18:51 · Reply

Mycket bra skrivet. När jag kom som kurd till Sverige från Turkiet 1964 så började jag arbeta med en gång. Detta skapade kontakter med de svenskar som arbetade där. Jag lärde mig mycket av dom och kände att jag var en del av Sverige. Alla dessa bidrag och jamsande med nyanlända är fel.
Men för övrigt tycker jag också att det har gått för långt med att Sverige tar emot för många nya invandrare. Som det är nu så är all denna invandring bara en belastning på den Svenska ekonomin. Förutom belastningen så undrar jag verkligen om den invandringspolitik som förs verkligen är human, jag tycker inte det. Hur våra politiker tänker och varför dom gör så här är en stor gåta för mig. Det känns som dom vill skapa en klyfta mellan invandrare och svenskar. För hur de än försöker bortförklara denna vansinniga invandra politik så är den inte bra för svenskarna och de invandrare som sköter sig. Den har skapat större klyftor än någonsin och om dom inte gör något så kommer det att sluta i katastrof, tyvärr.

MVH Ölmez
o
Prahad
8 april, 2011 at 19:34 · Reply

En vettig straffskala, tycker jag.
*
Humanist
8 april, 2011 at 17:48 · Reply

Nej, den debatt som pågår i Norge skulle förstås vara helt omöjlig i Sverige. Här har oikofobin och den politisk korrektheten nått en sådan omfattning att precis allt kan ursäktas med ”strukturell rasism” eller liknande pk-floskler.

Se bara på reaktionerna på självmordsbombningen i Stockholm förra året! Den naturliga, sunda reaktionen hade förstås varit att säga:

”Nu jävlar får det vara nog! Vi måste kraftigt begränsa invandringen från muslimska länder, vi måste skärpa kraven på muslimska invandrare att anpassa sig till det svenska samhället och vi måste ge polisen utökade befogenheter att bekämpa islamistisk terrorism.”

Någon sådan reaktion kom aldrig från någon ledande politiker eller debattör (med undantag för Sverigedemokraterna och möjligen Svenska Dagbladets Per Gudmundson). Istället pratade flera framträdande politiker och debattörer om risken för att terrordådet skulle skapa fientliga stämningar mot muslimska invandrare. Det är alltså, enligt delar av den politiskt korrekta makt- och medieeliten, ett större samhällsproblem om en del svenskar har negativa attityder mot muslimska invandrare än om muslimska invandrare spränger oskyldiga svenskar till döds…

Om det mot all förmodan skulle bli en öppen debatt om invandrares överrepresentation i sexualbrottslighet i Sverige skulle den debatten med all säkerhet präglas av en liknande attityd. Det skulle inte spela någon roll om samtliga dömda våldtäktsmän var icke-europeiska invandrare och samtliga offer var infödda svenskor. PK-eliten skulle ändå vinkla diskussionen så att invandrarmän framställs som ”offer för strukturell rasism”, och skulden skulle på så sätt förflyttas från förövarna till offren. Dessutom skulle man med all säkerhet hävda att en öppen debatt kring invandrarmän som våldtar skulle riskera att skapa negativa attityder till vissa invandrargrupper.

För den svenska pk-eliten är den mångkulturella utopin överordnad allt annat. Om några tusen svenska kvinnor årligen får sina liv förstörda genom att de utsätts för övergrepp av invandrarmän med en kvinnosyn hämtad från medeltidens Arabien… ja, då är det ett pris vi får betala. Så resonerar uppenbarligen stora delar av den politiska och massmediala eliten i Sverige. Det enda viktiga är att massinvandringen ska fortsätta ohejdat och att illusionen av Sverige som ett mångkulturellt paradis ska upprätthållas.

Själva ser förstås dessa politiker, journalister och debattörer till att bosätta sig på behörigt avstånd från den ”berikande” mångkulturen. Det är inte de själva eller deras döttrar, flickvänner, systrar eller mödrar som måste vara rädda att ta spårvagnen hem efter en utekväll. Det är vanliga svenska tjejer och kvinnor som får betala priset för maktelitens verklighetsfrånvända multikulti-utopi!
o
Ölmez Kumas
8 april, 2011 at 19:06 · Reply

Det du skriver är mycket bra. Som du kanske vet är jag invandrad kurd till Sverige sedan många år. Väletablerad i det svenska samhället och älskar Sverige och dess värderingar. Att komma i från det ni kallar MENA-länderna är en väldigt stor förändring som kräver av den som kommer att man är beredd att ändra på sina värderingar. Tyvärr tror jag inte en majoritet av de som kommer är beredda att göra det. Det tolkar jag utifrån det att det finns många av mina egna landsmän som inte ens efter 30-40 år i Sverige har viljan att närma sig svenskarna och dess värderingarna.
Det enda sättet att i alla fall bli av med de som inte vill anpassa sig eller som begår brott är att utvisa dom. Dessa personer kommer i alla fall inte tillföra något för Sverige och dom förstör ryktet för oss som verkligen vill Sveriges bästa.

MVH Ölmez
+
Humanist
8 april, 2011 at 21:12 · Reply

Tack för ditt beröm! Det gläder mig att det finns invandrare som du, Ölmez.

Jag förstår att kulturkrocken är enorm för den som kommer till Sverige från en fattig by på landsbygden i t.ex. Irak, Afghanistan eller Somalia. Jag förstår att det måste vara tufft att behöva ifrågasätta och ändra värderingar och beteendemönster man uppfostrats in i och haft sedan barndomen. Men – som du säger – det måste göras!

Det svenska samhället bygger på vissa grundläggande värderingar vad gäller t.ex. synen på demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet mellan könen och religion/sekularism. Människor som vill leva i Sverige måste respektera dessa värderingar och leva efter de lagar som råder här. Och är de inte beredda att göra den ansträngning som krävs för att ompröva och ändra sådana värderingar och beteendemönster som inte är acceptabla i Sverige – ja, då är det faktiskt bäst både för dem själva och för Sverige om de återvänder till sina hemländer.
*
FlySverigeNU
8 april, 2011 at 17:38 · Reply

Svenskarnas problem ar att de ar fega och bekvema, rent sagt, och inte tors ta upp saker till diskussion. Folk som ar fega kan underkuvas utan vidare. De kommer inte att gora motstand, eller ta ansvar for egna rettigheter. Sadana folk kommer att forsvinna. Det kan redan vara for sent.
*
Arnold Fisberg
8 april, 2011 at 17:38 · Reply

Jag har viss förståelse till att vissa muslimer inte klarar av att se en kvinnokropp om den inte är dold av en burka eller nicab. Det måste vara en chock när de får se vad som normalt finns under skynket. Varför reagerar inte aktivisterna inom feminist- och HBT-rörelserna på denna kulturkrock?
Jag känner ett stort obehag när jag ser dessa stackars spökplumpar förnedra sig. Jag uppmanar alla muslimska kvinnor att slänga sina slöjor! Kasta av er oket och bli fria!
Sedan detta med språkbruket på PI: Jag har tidigare varnat för att många kommentarer skrivs av personer som försöker sabotera PI genom rasistiska och islamofobiska inlägg.
o
Morgan
8 april, 2011 at 18:11 · Reply

Det blir bättre sen när de får igång Disqus.
o
SIC
8 april, 2011 at 19:21 · Reply

Du inser att ditt inlägg du skrivit faller under det som kallas ”islamofobi”? :D
*
SM811
8 april, 2011 at 17:34 · Reply

”Der så jeg at kvinnesynet til mange menn ar nær sagt forhistorisk.”
Kan inte bli annat när de har levt efter en sagobok sedan 600 talet.
De är helt enkelt 1400 år efter oss i utveckling.
*
JBoy
8 april, 2011 at 17:07 · Reply

Tjohoo när får vi denna debatt till sverige måntro ? förmodligen aldrig…..
*
Svenne Barbar
8 april, 2011 at 16:58 · Reply

Så går det, när folk med medeltida värderingar kommer till Norden tex. Nordiska kvinnor är fria, men kommer inte vara det länge till…

De som tar in dessa stenåldersfolk borde straffas hårt, med medeltida straff…
*
Tomas Omaely
8 april, 2011 at 16:50 · Reply

Hon säger att man måste arbeta för att ”förändra kvinnosynen i vissa grupper”. Då kan man lika gärna arbeta på att vända golfströmmen så den strömmar åt andra hållet och svalkar Mexiko.
o
Dogge
8 april, 2011 at 17:15 · Reply

Vill inte leka besserwisser men har nog ändå för mig att golfströmmen värmer rätt gott.
+
Tomas Omaely
8 april, 2011 at 17:28 · Reply

Om golfströmmen strömmar åt andra hållet så tar den kyla med sig härifrån och för med sig kylan till mexikanska golfen där den då ger ifrån sig kylan. Tvärt om vad som råder idag.
*
Boggerman
8 april, 2011 at 16:47 · Reply

Bra att debatten är öppen i alla fall. Nu blir det norsk sill till helgen för mig.
*
Bill
8 april, 2011 at 16:47 · Reply

Det vore behagligt om detta kunde lyftas på samma sätt i Sverige som i Norge, finns alldeles för många tabuämnen i den Svenska floran.
*
Lars-Ivar Carlsén
8 april, 2011 at 16:44 · Reply

Tänk om feministerna här hemma kunde hjälpa sina Norska medsystrar men jag tror inte det pga att feministerna i Sverige är för kulturmarxistiskt indoktrinerade att det bara är västerlänningar som begår våldtäkter trots att det finns bevis i form av bl.a en bok skriven av Ann-Christine Hjelm som heter ”Är kulturgenerad grov brottslighet myt eller verklighet” där hon slår fast att det är verklighet i dagens Sverige.

Hon tar upp brottmål i Svea hovrätt 2002 som klart visar att invandrare är överrepresenterade vid grov brottslighet i Sverige. Konstigt nog så har denna bok tystats ner eftersom slaskjournalisterna inte vill eller vågar skriva om denna bok för då kan det ju hända att den blir en storsäljare och fler får upp ögonen hur det verkligen ligger till i dagens enfalldskulturella Sverige.
o
Nordisk
8 april, 2011 at 17:59 · Reply

Tack för boktipset.
*
leif clavenheim
8 april, 2011 at 16:39 · Reply

Sverige och Norge är invandrarnas kriminella idyll.
*
stefan andersson
8 april, 2011 at 16:38 · Reply

De kommer väl över till oss i Sverige istället då – vi är ju mer ”generösa” (läs: korkade) än norrmännen.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: