söndag 17 april 2011

Världens största pokersidor nedstängda i global FBI-insats mot ”penningtvätt” - Fria Tider

Världens största pokersidor nedstängda i global FBI-insats mot ”penningtvätt” - Fria Tider: "Världens största pokersidor nedstängda i global FBI-insats mot ”penningtvätt”
Publicerat 17 april 2011 kl 03:59

Globalt. Flera av världens största pokersidor, bland annat PokerStars, FullTiltPoker och Absolute Poker, har blivit nedstängda av FBI i en global polisaktion mot företagen.
1
0
Retweet
0
Pusha

Enligt amerikanska Business Insider rör anklagelserna ”penningtvätt” och illegal spelverksamhet. Spelföretagen ska bland annat ha använt bankkonton utan att berätta för bankerna att transaktionerna där gällde spel, eller genom att utnyttja banker som behövde kapital under finanskrisen.

Hemsidorna för fem stora pokersajter har blivit kapade av FBI, och den som försöker komma in på till exempel FullTiltPoker möts nu av en påminnelse om att spel är olagligt i USA.

Sammanlagt hade sajterna över 50 miljoner spelare när de stängdes ned. Många av dem har haft stora delar av sitt spelkapital deponerat på sina spelarkonton. Pengar som nu inte går att komma åt och som inte omfattas av någon insättningsgaranti.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

* Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/varldens-storsta-pokersidor-nedstangda-i-global-fbi-insats-mot-penningtvatt Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
Community
Disqus

* Logga ut
* About Disqus

Glad you liked it. Would you like to share?

Facebook

Twitter

* Share
* No thanks

Sharing this page …

Thanks! Close
Logga ut
Skriv en ny kommentar
@setovis

* Skicka som @setovis
*
Image
*
Dela på:
Twitter

Showing 1 comment

*
Vansterwiki 1 comment collapsed Collapse Expand
http://www.fulltiltpoker.net

Hur svårt var det? FBI är hur dumma som helst. Man kan inte blockera domäner bara för att de är olagliga i USA. Då urvattnas förtroendet för domänsystemet och en dag står USA med sina egna domäner och resten av världen har sitt.
o A Gilla
o Svara


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: