måndag 18 april 2011

Det kryllar inte av motdemonstranter och journalister på Kortedala torg denna helg « Politiskt Inkorrekt

Det kryllar inte av motdemonstranter och journalister på Kortedala torg denna helg « Politiskt Inkorrekt: "Det kryllar inte av motdemonstranter och journalister på Kortedala torg denna helg

INSÄNDARE Den extrema islamisten Bilal Philips är huvudgäst när den islamiska ungdomsföreningen TUFF (Troende unga framtida förebilder) i dagarna håller konferens i Göteborg i ämnet ”islamofobi”. Detta faktum har inte mötts av någon folkstorm i media eller protester från RFSL, feminister eller politiker. Varför?

Bilal har en hemsida där han håller ”lektioner” för unga muslimer, där nedanstående text är hämtat:

Fråga: Stödjer koranen eller sunna att man hugger av huvuden på just fredagar?

En av de utmärkande faktorerna mellan islamiskt straffrätt och västerländsk straffrättskipning är offentliga avrättningar. I gamla dagar brukade människor avrättas offentligt i väst, vilket idag har upphört.

Efteråt gjorde de en analys som kom fram till att brottsfrekvensen inte minskar på grund av offentliga avrättningar, så det fanns ingen anledning att föra det tillbaka.

Men i det muslimska samhället håller offentliga avrättningar ned brottsligheten på låg nivå och detta är ett faktum.

Vi blev instruerade [av Muhammed] att hugga av händer eller huvuden, stena människor till döden, piska, m.m. i det offentliga rummet med stora ansamlingar av muslimer på fredagar, bortsett från de två högtiderna Eid och Hajj.

Det var praxis av Profeten (Guds frid och välsignelser vare med honom) att samla så många människor från samhället för att bevittna genomförandet av islamisk lag.

Att avrätta den enskilde offentligt är inte bara straff för den enskilde, utan det skänker även medvetenheten till folket vad som händer om de begår samma brott.

Så detta är således den ”förebild” som, av alla muslimer i världen, TUFF väljer att bjuda in som huvudtalare på sin konferens?

Betänk då att vi svenska skattebetalare indirekt har betalat denne galnings hotell- och flygbiljetter (första klass?) och uppehälle när han befinner sig i Sverige. Detta har skett via de 550.000 kronor som Ungdomsstyrelsen beviljat TUFF i årligt anslag.

Organisationen TUFF ska använda dessa pengar till att ”motverka islamofobi genom ökad kunskap och förståelse om islam”…

När Åke Green, pingstpastorn, år 2003 höll sin uppmärksammade och famösa predikan om homosexualitet gick RFSL, feminister, massmedia och politiker upp i limningen och gjorde en gemensam kampanj mot pastorn.

Kommer ni ihåg vilket rabalder det blev i massmedia om saken? RFSL:s lokalordförande i Kalmar polisanmälde t.o.m. Åke Green.

Nu har TUFF, via svenska skattemedel, bjudit in en man som ostört får orera om sin tolkning av islam en hel helg, med irrläror som är sju resor värre än de Åke Green någonsin uttalade, utan att RFSL, feminister, massmedia och politiker så mycket som lyfter ett finger för att protestera.

När Amanj Aziz, som företräder organisationen TUFF, i radio blir ifrågasatt varför Bilals föredrag är uppdelat på två dagar efter publikens könstillhörighet, så påstår denne unga göteborgare att det beror på andra faktorer än islam.

Men då går vi återigen direkt till källan, nämligen Dr. Bilals egna ”lektioner”:

Religiösa föredrag av en manlig lärare om du är en kvinna:

Klasser för kvinnor och män där de kan vara tillsammans bör fördelas på ett sådant sätt att männen sitter fram och kvinnorna längs bak. Det är tillåtet för kvinnor att delta i en sådan klass.

Men det är självklart att om vi har möjligheten är det idealiskt att ha en klass för kvinnor som undervisas av kvinnor och en klass för män som lärs ut av män.

Därefter citerar Bilal från Sura al-Ahzab 53: ”…så fråga dem bakom en skärm. Detta är renare för era hjärtan och deras hjärtan.”

Bilal önskar också poängtera att ”Män är förbjudna att lyssna på koranen när den reciteras av kvinnor på grund av den fängslande kvaliteten i kvinnans röst, men det är acceptabelt för kvinnor att lyssna på män”.

Vilken jämställd syn – vilket föredöme för unga svenska muslimer!

Det kryllar inte precis av motdemonstranter och journalister på Kortedala torg denna helg.

Precis som Sören Juvas, tidigare förbundsordförande för RFSL, skriver på Newsmill, beror detta på, som alla vet, att ”många väljer att vara tysta i rädsla för att uppfattas som rasister vilket är fegt.”

Men finns det ingen gräns för vår feghet? Hur flata får vi svenskar vara? Hur räddhågen, ignorant och naiv kan en hel befolkning vara?

Det är inte utan att man är benägen att instämma i den unga invandrares ord som Mauricio Rojas återger i sin bok ”Ensamhetens Labyrint”:

”Den svenske mannen är en degraderad man, en förnedrad föredetting”

/Theodor
17 april, 2011 | Category: Islam, Media
Gilla Dislike

*
*
*
*
*
* and 36 others liked this.

Community
Disqus

* Logga ut
* About Disqus

Glad you liked it. Would you like to share?

Facebook

Twitter

* Share
* No thanks

Sharing this page …

Thanks! Close
Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
16 kommentarer 279 gillar received
Dela på
Skicka som @setovis
Visar 30 av 71 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS

*

Rodry [Moderator] 3 timmar sedan
Varför har SD inte organiserat en demonstration i Göteborg mot dessa sektanter? Ni skriver att 'Det kryllar inte precis av motdemonstranter och journalister på Kortedala torg denna helg'. Det fanns ingen demonstration, därför fanns det ingen motdemonstration heller....Sverige är fegisarnas paradis...
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Northern_Fire [Moderator] 9 timmar sedan
Det är vi och dom. Det kommer alltid vara så. Vi vet vad som komma skall.
show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

svenn1 [Moderator] 17 timmar sedan
100-tals motdemonstranter på andra sidan sundet. Där har ju allmänheten fått reda på denna skymf mot vårt folk, vår kultur, våra värderingar.

http://www.bt.dk/danmark/praed...
show more show less
Anmäl
9 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

IngridAgnes [Moderator] 13 timmar sedan som svar till svenn1
Det viktiga är ju att i Danmark så har de fått reda på av media vad som pågår, ( - det är lyx ! :) )
I Sverige vet inte många om någonting............!
Tack vare tystlåten och feg media.......

I Sverige har vi en media som i princip endast rapporterar om fett-problem och fyllan o villan grejor i BB !
Men vad jag har förstått så är det sådana nyheter svenskar vill ha ....Och beslutar därefter..

Vi får helt enkelt vad vi förtjänar !.
show more show less
Anmäl
1 person gillar det här. Gilla Svara Svara
*

JohnnyBoy222 [Moderator] 17 timmar sedan
Med tanke på 'Det kryllar inte precis av motdemonstranter och journalister på Kortedala torg denna helg.' från texten utgår jag ifrån att artikelförfattaren själv var på torget, eller?
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Sputniq [Moderator] 17 timmar sedan
Neeeeee, det är ju trots allt rasistiskt att vara minsta kritisk mot islamister. Och rasist vill man ju verkligen inte bli kallad?!? Nej, det var rätt att inte gå dit.. Tänk bara om ett femtiotal personer skulle stått och demostrerat mot att en islamist föreläser (om barnäktenskap, legitima våldtäckter, dödsstraff för homosexuella etc etc.), det skulle ju visat hur intoleranta vi pursvenskar är gentemot andra kulturer.

För att vara seriös. Detta är faktiskt ett mycket allvarligt ämne, att varken feminister, det så kallade 'Rättvisepartiet' eller ens våra politiker säger ett knyst om det hela. En riktig demostration mot detta är vad som behövs.
show more show less
Anmäl
8 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Nacka [Moderator] 17 timmar sedan
Det kan bero på att gammelmedia inte skrivit om sk TUFF.

Det är först här på PI som man fått information om deras möte.
show more show less
Anmäl
5 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Stig_Mattsson [Moderator] 15 timmar sedan som svar till Nacka
Nja, det stämmer faktiskt inte. Göteborgs.Posten har dels haft en artikel om det,med kritisk granskning, dels på ledarplats krävt att föreningen Tuffs bidrag skall dras in.
show more show less
Anmäl
6 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

PIModerator [Moderator] 15 timmar sedan som svar till Stig_Mattsson
Sant. GP och GT.
show more show less
Anmäl
2 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Undertaker73 [Moderator] 17 timmar sedan
Om en muslim skulle kapa av skallen på en bebis på Sergels Torg skulle troligen Jan Helin (chefsredaktör på Aftonbladet) noga hålla sig undan några kommentarer för att inte 'bidra' till ' rasistiska strömningar'.
show more show less
Anmäl
17 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

-► TEXTAD film om ISLAM här ◄- [Moderator] 19 timmar sedan
Från PI

I fortsättningen vill vi inte se enda länk till avhuggna huvuden och annat makabert, islamistdåd eller ej. För då åker det röda kortet fram för gott.

Redaktionen

///


Min farsa sa igår en sak när vi tjafsade om SD (han är invandrare), att svenskarna inte känner att Sverige är deras land (och att dom är så j*vla fega). Fattade inte vad han menade, håller med om det sista, men det första tänkte jag på.

Men jag testade lite på mormor och morfar idag, och dom verkar inte bry sig överhuvudtaget om Sverige. Jag drog några exempel på hur etablissemanget hjärntvättar svenskar att förakta sitt eget land och folk och frågade om dom blev provocerade, speciellt med tanke på att 99% av allt bara är en lögn på ett eller annat sätt.

Men nej, dom brydde sig inte.

Det kanske är så sjukt här i Sverige.

Kanske är det för att farsan är invandrare som jag själv bryr mig om Sverige och ser det som självklart, inte ens nåt att fundera på, att vara nationalist.

Man börjar ju bli rädd att det är fel på svenska folket. Speciellt när man debatterar med dom och dom inte bryr sig ett skit om att dom och deras barn kommer hamna i minoritet snart, i ett muslimskt land med samma människor som i Rosengård.

Det är är så sorgligt att jag knappt kan tro det, men som tur är finns ju Norge och Danmark.
show more show less
Anmäl
36 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

mariastuart [Moderator] 14 timmar sedan som svar till -► TEXTAD film om ISLAM här ◄-
Jag tror inte att det är riktigt så illa som du beskriver. Jag tror att många inte alls känner till hur det är (men en del som gör det har gett upp förstås). Mina egna släktingar är väldigt medvetna och engagerade men de bor i Skåneland de flesta. Jag hoppas bara att inte fler kommer att känna den där totala uppgivenheten att det är inte ens lönt... vi småfolk betyder ingenting och kan gott offras....För så tror jag att många känner idag.

De människor som bor i vanliga småstäder och medelklass-getton har oftast ingen aning om någonting. Att försöka diskutera med en Stockholmare boende på Norrmalm t.ex är helt gagnlöst. De tror att alla som har minsta invändningar mot invandringspolitiken är rasister. Själva har de knappast träffat någon invandrare, men är säkra på att det knappt finns några invandrare i t.ex Skåne förutom några stackare i Rosengård som är förtryckta av svenskarna där (sic!).

Men i takt med att utvecklingen närmar sig andra orter och andra delar av landet tror jag att fler kommer att vakna upp. Jag vägrar ialf ge upp hoppet än.

Jag känner igen det din farsa sa om 'att svenskarna inte känner att Sverige är deras land'. Dvs. jag känner igen att många tycker att Sverige inte är deras land 'nu längre'
show more show less
Anmäl
3 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Nisse_P_Ung [Moderator] 16 timmar sedan som svar till -► TEXTAD film om ISLAM här ◄-
Sverige är inte sjukt. Men vi har hjärntvättats i årtionden och det ändrar man inte på en kafferast.
Svensken är känd för att knyta näven i fickan och tiga ihjäl sitt misstycke.
Men Svensken är även känd för att slå hårt och skoningslöst när han väl tar näven ur fickan.
Se bara på vår historia från tiden då lilla Sverige var en stormakt.

Vi kan bara tvingas att böja oss till en viss gräns och när vi reser oss så gör vi det med kraft.
show more show less
Anmäl
8 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

KweenKristin [Moderator] 17 timmar sedan som svar till -► TEXTAD film om ISLAM här ◄-
Svenskarna har inte haft krig på 200 år. De tror att status quo är för evigt. De tror att välfärdstaten har ramlat från himlen och de fattar inte att det kan förloras. Därför bryr svenskarna inte sig om hur det går med deras välfärd och land. De begriper faktiskt inte att de äger sådant när det aldrig har satts på prov.

De kommer att märka det först när de har förlorat det och då är det för sent.

Som sången säger : ' You don't know what you've got till it's gone.'
show more show less
Anmäl
10 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

u28903094 [Moderator] 19 timmar sedan
Svenskarnas rädsla att uppfattas som rasister är det verkligen så det är och orsaken till att ingen vågar protestera och demonstrerar i så fall är det det värsta jag någonsin hört talas om då är inte svenska folket att räkna med hellre forlorar de allt än protestera mot islamisterna?
Men prata en massa vid sidan om när ingen hör då är ni aktiva detta fega sätt äcklar mig.
show more show less
Anmäl
20 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Magnus99 [Moderator] 19 timmar sedan
Hur går det för S D L. Har de börjat forma sig ?
show more show less
Anmäl
Gilla Svara Svara
*

KweenKristin [Moderator] 20 timmar sedan
Jag tycker det är hög tid att den svenska mannen vågar stå upp säga att nog är nog. Jag har åtminstone sett att några män finns kvar i Sverige som vaknat upp och vågar stå upp mot nedvärdingen av det svenska folket, kvinnor och kulturen. Fortsätt att kämpa grabbar. Det finns inte många kvar av er sort. Ni är få men ni behövs.
show more show less
Anmäl
26 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

theodorkafka [Moderator] 19 timmar sedan som svar till KweenKristin
Det är minst lika viktigt att kvinnor i Sverige säger ifrån om dessa medeltidsmän, till grannar, till vänner och gärna kring kaffebordet på jobbet...
show more show less
Anmäl
21 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

KweenKristin [Moderator] 19 timmar sedan som svar till theodorkafka
Ja du har helt rätt. Feministerna borde skämmas
show more show less
Anmäl
18 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Enlighter [Moderator] 20 timmar sedan
Än en gång bevisas tesen att det inte är budskapet i sig som har betydelse, utan vem som framför det!

- Vi skall hugga huvudet av de otrogna, säger muslimerna i kör och citerar koranen. Inte så farligt, och glöm inte bort korstågen säger PK-etablissemanget.

- Vi skall hjälpa utsatta människor där de bor och undvika att blanda människor med kulturer som inte är kompatibla, säger sverigedemokraterna. Har en främlingsfientlig underton, och egentligen är ni ju rasister även om ni försöker dölja det, säger PK-etablissemanget.

'Vilken tur för härskare att folk inte tänker' sade en för övrigt mycket osympatisk man från Tyskland. Tragiskt nog hade han väldigt rätt...
show more show less
Anmäl
18 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Pisse_Mugg [Moderator] 20 timmar sedan
Ja, var är änglakören någonstans? De som brukade stå längst fram och sjunga sin lovsång till godheten, toleransen och alla människors lika värde. Ska man anmäla dem som försvunna till polisen månne?
show more show less
Anmäl
19 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Mariah_Magdalena [Moderator] 20 timmar sedan
Vem var mannen i Koretedala som i en chevalierisk gest slet av sej kavajen och lade på marken så inte extremisten Bilal skulle behöva bli smutsig om skorna när han klev ut på de svenska gatorna??
Tyckte mej allt känna igen Fedriks blankpolerade flint där.
Men det var kanske bara en glimt av framtiden som kom för mej.....
show more show less
Anmäl
30 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

hva410e [Moderator] 20 timmar sedan
Anledningen till att inte Svenska politiker och massmedia protesterar, är att vi Svenskar är det mest destruktiva
folkslaget i Europa, vilket kommer att bli vår undergång snarare än vi tror.
Våra ledande politiker säger att vi inte har någon egen historia??

Våra ledande Svenska politiker säger att vi inte har någon egen Svensk kultur, men de tycker det är viktigt att
'slå vakt' om den kurdiska, arabiska, somaliska....... kulturen. FY F-N! Jag mår illa av detta 'Multi-kulti'
show more show less
Anmäl
36 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

tigerone11 [Moderator] 21 timmar sedan
”Den svenske mannen är en degraderad man, en förnedrad föredetting”

Man skulle kunna tro att detta är en medveten handling och plan ifrån feminister och vänsterkvinnor.
Först nedgradera den Svenske mannen till en velourman, och sen importera denna förnedrande kvinnosyn.
Men vad är anledningen och vad kan vi förvänta oss i nästa kapitel?
show more show less
Anmäl
8 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

KweenKristin [Moderator] 18 timmar sedan som svar till tigerone11
De svenska männen kommer att bli enucker för sina muslimska härskare.

De är på halva vägen dit redan.
show more show less
Anmäl
4 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Mariah_Magdalena [Moderator] 21 timmar sedan
Iran har ingen som helst anledning att anfall något land i väst.
Det kommer inte att behövas.
Övertagandet sker istället genom infiltrering via barnfödande och ökad invandring.
Vi är redan långt komna, och Sverige kommer om bara ett par generationer att vara helt muslimskt.
Och detta sker allt medan den svenska befolkningen står som ett fjån med mössan i handen och bugar för det nya herrefolket.
show more show less
Anmäl
15 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

bagera [Moderator] 19 timmar sedan som svar till Mariah_Magdalena
Ja så rätt du troligtvis har, försök hitta en TV kanal där det inte finns invandrare med. Skall något av nyhetskanalerna intervjua någon så nog hittar man individer från söder om södern.
show more show less
Anmäl
5 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

alfa_61 [Moderator] 21 timmar sedan
Anledningen till att vi inte hör något från våra politiker är att de struntar totalt i oss, för det är ju helg och den tycks vara viktigare. Kom ihåg när självmordbombaren sprängde sig då var det också helg, det tog vår 'landsfader' två eller tre dygn för att huvudtaget kommentera händelsen.
show more show less
Anmäl
23 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

Svenskastavalla [Moderator] 21 timmar sedan
Som en före detta lokalpolitiker för ett borgerligt parti kan jag skriva under på mycket vad ni säger, men det är ännu värre. Det är inte bara fråga om rasism eller ej, det är fråga om att vara emot S eller ej som styr mycket av vad som sker. Antingen är man med S eller också är man ingenting. Förhållandet att borgarna nu har regeringsmakten ändrar inte detta. S utnyttjar rasismen som ett medel att passera borgargränsen. Tänk på att de finns överallt, inte bara i de politiska rummen, utan i de flesta intresse- och fackorganisationer, i lokala rörelser och de flesta media, samt som en överrepresenterad del av tjänstemannakåren i de offentliga organen. Ska Sverige få ordning på den här frågan måste S medverka fullt ut och verkligen vilja åstadkomma en förändring. Hur tror ni att det går att göra när de flesta invandrare som engagerat sig i samhället finns inom S-rörelsen?
show more show less
Anmäl
30 people gillar det här. Gilla Svara Svara
*

bagera [Moderator] 19 timmar sedan som svar till Svenskastavalla
Om Håkan Juholt helt enkel skulle fråga Jimmie Åkesson om han finge överta sverigedemokraternas program så skulle socialdemokraterna bli ett majoritetsparti.
show more show less
Anmäl
12 people gillar det här. Gilla Svara Svara

Show more comments … Visa fler kommentarer Visa alla kommentarer
Reactions

*
henkeunlimited 1 dag sedan
From twitter
#svpol Varför får dessa islamsiter stanna i Sverige? TUFF borde bli stämplade som terrorister. Och vart är HBT-demost… http://disq.us/1peciw

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: