lördag 9 april 2011

Riktiga flyktingbarn vs ensamkommande lögnare « Politiskt Inkorrekt

Riktiga flyktingbarn vs ensamkommande lögnare « Politiskt Inkorrekt: "Riktiga flyktingbarn vs ensamkommande lögnare

RIKTIGA FLYKTINGBARN Sajten VGNT har sammanställt ett bildmontage som en illustration till en post. Montaget i sig är värd att lyftas fram i egen post då man får ett helt annat perspektiv.

Samtliga vuxna på bilderna är de generellt som massmedia, politiker, kommuner kallar för ensamkommande flyktingbarn, och som kommit till Sverige de sista åren, 2500-3000 per år. Vuxna män som på reportagebilder poserar med fluffiga mjukiskaniner, som undviker alla forskande frågor om hur de fann Sverige, som påstår de är under 18 år trots rynkor, röker, som utsätter svenska badande 11-åriga flickor för sexuella kränkningar, som spelar TV-spel, som hotar boendepersonal, som grips för misshandel, knivhot, mordbränder, skadegörelse, som kallas för ankarbarn där målet är PUT och sedan få hit den helt plötsligt återuppståndna släkten…

De svårt undernärda riktiga barnen finner du nere i ett sargat Afrika. Småbarn som aldrig någonsin kommer att sätta sin fot utanför sina byar eller flyktingläger exempelvis i Sudan. Småbarn som dör av svält, krig och sjukdomar…

Svenska politiker borde skämmas ögonen ur sig!

8 april, 2011 | Category: Inrikes
54 comments to Riktiga flyktingbarn vs ensamkommande lögnare
« Older Comments 1 2

*
krellekrell
9 april, 2011 at 11:01 · Reply

Migrationsverket handplockar hem flyktingbarn från arabländerna som samtidigt beordras rösta på M. reinfeldt som känner att tiden hinner ikapp honom inför nästa val måste få hem så mång det går till 2014, de verkliga som behöver hjälp kan man ju inte skicka till vallokalerna.
SD är det enda parti som vill hjälpa utsatta på plats.
Det enda reinfeldt tänker på är att få behålla makten till varje pris som vi såg då han samarbetar med MP helt plötsligt.
*
OLLE.
9 april, 2011 at 10:32 · Reply

Klockren beskrivning av PI.
*
Mrs Thatcher
9 april, 2011 at 10:04 · Reply

..och så borde även deras väljare!
*
Hummlan
9 april, 2011 at 10:00 · Reply

Saken är ju också den att allt blivit så ruttet att inte ens skänkta kläder eller pengar går dit man trodde. Det slås profit även ur mina gamla trasor. Därför kan man ju inte hjälpa dessa små minsta som verkligen behöver. Vilket biståndsorgan tvingas inte betala mutor för att nå fram med hjälpen prick dit den ska. Åka ner själv och försöka hjälpa funkar ju inte heller. Där borde sveriges ”hjälpare” gå in och se till att medel kommer fram för hunger sjukdom utbildning mm. Ist för ankarbarn, blir så för—ad. Såg en film om en kvinnas fadderbarn som nu är framgångsrik och startat stipendier för duktiga elever. Där har det funkat. Men det fadderbarnet var väl ca 40 år nu om inte mer. Ursäkta det blev pladdrigt men blir så upprörd.
*
Skäms du Reinfeldt????
9 april, 2011 at 09:57 · Reply

Sverige fortsätter den skamliga diskrimineringen.
Det är flickorna som har det största hjälpbehovet, de har inga mänskliga rättigheter. Det är deras tur nu.
*
Peter
9 april, 2011 at 09:37 · Reply

Varje sån här ensamkommande man kostar mer än en miljon om året , för de kan naturligtvis inte ta hand om sig själv på något område.
Tanken svindlar när man tänker på hur många av dessa stackars barn man kan hjälpa på plats i stället för dessa pengar.
Vilken ända av kroppen tänker våra politiker med?
*
Kent
9 april, 2011 at 09:09 · Reply

Sverige är och kommer förbli europas socialkontor där man är blåögd och tycker synd om alla utan att tänka på konsikvenserna .man skrattar åt svensken och hånar honom ute i övriga europa för hans tafatta mesiga syn på invandring och kriminalitet. Jag har fortfarande lite hopp kvar och kommer forsätta att rösta för sverige och svensken . för vem vågar bli pensionär eller skicka in sin tonårsdotter till stan i det som kallas sverige idag ? VAKNA ska ett människoliv inte va värt något? när ska någon reagera ? är det först när statsmenisterns dotter blir våltagen eller hans son mördad i bankomatkön ? VAKNA
*
Funtaren
9 april, 2011 at 08:38 · Reply

Vi har länge tagit in småbarn från tredje världen genom adoptioner. Enligt min uppfattning är detta ett av de bättre sätten att hjälpa. Men för att hantera de stora flyktingsituationerna krävs hjälp på plats, då är det bara oansvarigt resursslöseri och inrikespolitiskt poserande när politiker har mage att argumentera för att vi skall kasta miljoner på unga lycksökare som knackar på dörrem.

På samma sätt som du nu ser att PI:s läsarskara inte består av rårasister, kanske du kommer att upptäcka att din lokalförening av Sverigedemokraterna inte heller motsvarar de fördomar som gammelmedia och partierna sprider runt sig. Får man föreslå att du hör av dig till dem?
*
hva410e
9 april, 2011 at 08:36 · Reply

Om man lade hälften av de pengar som de ”ensamkommande flyktingbarnen”
kostar på att hjälpa barn i sina hemländer, så skulle vi hjälpa hundrafalt mer behövande barn till en drägligare framtid.
Det skulle gynna alla, även Svenska skattebetalare.
*
olandstoken
9 april, 2011 at 08:17 · Reply

Dessa bilder av svältande barn är precis de som gjorde att man skänkte pengar till Röda korset då dessa barn verkligen lider, ungtupparna som regeringen importerar från Somalia och Afghanistan har definitivt inte dessa problem.
Är det inte dessa utmärglade barn vi ska hjälpa på plats så de kan få chans till ett liv i sitt egna land?
En bild säger mer än tusen ord så dessa bilder borde alla svenska väljare få se då , bra jobbat PI
*
anders040
9 april, 2011 at 07:57 · Reply

Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan bli kallad nazist,rasist och främlingsfientlig för att man anser att flyktingpolitiken är snedvriden, med lite logiskt tänkande kommer man långt. Att bara ta ordet flykting får löjets skimmer över sig när verkligheten ser helt annorlunda ut. Självklart är det så att dom som kommer hit inte är flyktingar och någon arbetskraftsinvandring är vi heller inte i behov av eftersom vi har en arbetslöshet på ca 9 %…?? sist jag såg något.

Dom verliga flyktingarna är dom som bor i flyktingläger och varken har mat eller pengar, dom vet inte ens att Sverige finns på kartan, dom sitter där dom sitter och har inte skuggan av en chans att ta sig därifrån. Att vi i dom rikare länder hjälper och stöttar dessa människor ser jag som en självklarhet. Det hjälper inte att ta hit dom för att skillnaderna är på tok för stora, jag tror inte ens att dom vill komma, vad dom vill är att få en dräglig tillvaro utan krig och elände och det ska vi hjälpa dom med.

Om Sverige hade stoppat denna massinvandring som nu sker och skärpt reglerna på dom som kommer hit istället för att vräka bidrag över dom hade vi kunna bli ett föredöme för resten av världen och gå i spetsen för att hjälpa människor i utsatta område.

Dessa sk flyktingar ensamkommande barn och allt vad det är, det är lögn från början till slut, det är mellanöstern folk och folk från Somalia, dessa människor gör ingenting för att gynna Sverige utan dom vill ha bidrag och ta hit sina släktingar, det är grottmänniskor som vet hur man utnyttjar systemet och dom har all information dom behöver för att komma till Sverige som flyktingar, varför just Sverige? ja det ska jag inte ens behöva skriva, lite får man tänka själv.

Det skjuts,våldtas,misshandlas,rånas,förstörs runt omkring oss, är det så man tackar sin värd för deras gästvänlighet och för att vi hjälper dom? Det är flata politiker som köper detta, hur det kan vara lönande är för mig en gåta. Någon som kan och vill får gärna förklara det för mig.

Rätt man på rätt plats heter det, ja mellanöstern folk och Somalier hör hemma i sina hemländer och inte i Sverige, vi ska inte behöva integrera oss med deras religion och deras seder och bruk. Att dom ber hemma är sin sak men några moskeér som förstör Sveriges landskapsbild hör inte hemma här. Vi är kristna och så borde det förbli.

Att folk emigrerar är en helt annan sak, då tar man själv ansvar för sitt liv och levrene, man har ordnat jobb INNAN man kommer hit och man rättar sig efter lagar och förordningar till det landet man emigrerar, det är inget konstigt med det, folk har alltid flyttat omkring i världen och världen har krympt radikalt dom sista 50 åren, man tar sig med lätthet från ett land till ett annat.

Vi är många länder i världen och alla är olika nationaliteter, man tävlar inom sport,man handlar av varandra och i värsta fall krigar mot varandra, vad är det för fel att vara stolt Svensk? eller som jag stolt skåning? Även i detta land skojar man med varandra utan att flyga i luften för det, ja jag är skåning och ingen kan ändra på det, andra människor inom Sverige säger att skåne är platt som en pannkaka, vilket är väldigt missvisande såklart, någon icke skåning som varit på Kullen? åk dit och kom sedan och säg att skåne är platt, hört talas om Brösarps backar? det ligger på Österlen, väldigt vacker och allt annat än platt. Halvdansk…. javisst inte mig emot, jag har faktiskt mer gemensamt med Danmark än med Sverige och det var bara 353 år sedan som vi skåningar var danskar. Vi pratar grötigt, javisst men så är vår dialekt, själv tycker jag att dialekter är charmigt och intressant, tänk att man med hjälp av dialekten kan höra var en person är från, det är intressant. Oavsett om jag är skåning ska jag inte fördjupa mig i ämnet då jag vet att vi alla har våra egenheter från dom olika landskapen vi har i Sverige, tänk vad trist om alla skulle vara från Stockholm eller Göteborg, en Göteborgsvist skulle ju inte ens vara rolig då, vi Göteborgare är så roliga, ja det vore väl konstigt annars eftersom hela alla i Sverige är Göteborgare, det skulle vara jättetrist. Tänk att inte få säga till en 08:a att dom kommer från Fjollträsk utan dom blir kränkta och måste springa till do.

Nåja, sidospåret till trots hoppas jag att ni ser poängen, folk kommer hit och känner sig kränkta, ja men om man agerar Svenskt slipper man bli kränkt, äldre damer hade förr något som kallades schalett, det hade alla torgkärringar förresten,det var som dom var rädda om frillan tror jag och den hade ingen som helst relgiös klang och den stod inte för något särsklit mer än att kärringarna ville göra sig till för gubben kan jag tänka mig.

Dessa kravfmaskiner som nu kommer in i vårt land kommer aldrig att vilja vara Svenskar dom kommer aldrig att anama vårt levanadssätt, dom kommer smygande med sin reigion och det dom vill är att sprida den, det är inget vi vill ha i Sverige. Vad Sverige ska göra är att stoppa detta vansinne och dom som ställer krav och springer till do ska inget ha och dom som utför brott ska obönhörligen ut från landet. Vad är det som är så svårt? mänskliga rättigheter?, skitsnack. Hjälp dom som inte kan ta sig till Sverige och hjälp dom på plats. Som avslutning bjuder jag på en Skånsk madavisa ( matvisa )Skål och tack för mig.

http://www.youtube.com/watch?v=6xjI9pR8yGc
*
elwee
9 april, 2011 at 07:53 · Reply

Jag fick hem ett brev från unicef där de hade häftat fast en tom påse. Normalt är denna fylld med en sockersalt-lösning som ges till uttorkade, undernärda barn.
För 200 SEK kan man rädda livet på 345 barn enligt texten i brevet.
ETT ensamkommande skäggbarn kostar samhället ca 1 200 000 SEK/år, dvs man kan för dessa pengar rädda livet på 2 070 000 riktiga barn istället för att lägga skattepengar på att underhålla ett uppenbart bedrägeri gentemot Sveriges skattebetalande medborgare.
*
Ölmez Kumas
9 april, 2011 at 07:34 · Reply

Kan bara hålla med er bild av de så kallade ensamkommande ”barnen”. Som kurd vet jag vilka som har en chans att ta sig hela vägen till Sverige. Det är absolut inte de som verkligen behöver hjälp. De som kommer har oftast om inte säga alltid en sådan ekonomisk situation att dom har råd att skicka iväg någon av ”barnen” för att sedan se till att resten av familjen kommer efter. De som verkligen är fattiga och utsatta har aldrig en chans att ta sig utanför sina länder för att det kostar för mycket.

När jag ser vad dessa ensamkommande kostar per dygn blir jag riktigt arg. Dessa pengar skulle istället hjälpa ett flertal familjer på plats att få ett drägligt liv. Det är inte bara politikerna som borde skämmas utan även dessa ensamkommande som utnyttjar sina landsmän som lever ett odrägligt liv i genom att utnyttja de flata politiker vi har här i Sverige.

MVH Ölmez
*
Eva8
9 april, 2011 at 07:30 · Reply

Minska invandringen med 90% och skicka ner invandringskostnaden till dessa behövande. Jag säger bara fy f*n för SEKTRÖRELSEN SVERIGE. Känns jobbigt att det bara är 340.000 som inte blivit manipulerade, men man får hoppas på några avhoppare från sekten tills 2014.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: