onsdag 6 april 2011

Floskelsprutan på max – känsliga läsare varnas « Politiskt Inkorrekt

Floskelsprutan på max – känsliga läsare varnas « Politiskt Inkorrekt: "Floskelsprutan på max – känsliga läsare varnas

TRAMS Under rubriken ”Vårt land kan blomstra i framtiden” skriver den socialdemokratiska integrationsgruppen, bestående av Johnny Berglund, Karolina Andersson, Klas Corbelius, Irma Görtz, Jan-Erik Persson, Simon Dejanovic, Seydi Barkarmo, Li Teske samt Billy Gustavsson, om hur allt kunde bli underbart och vackert i framtiden bara vi ökar på invandringen ännu lite till. Känsliga läsare varnas för en typ av retorik som vi alla trott och hoppats var lika död som idén om det mångkulturella samhället.

Utan invandring, mångkultur och internationell solidaritet skulle Sverige idag vara ett fattigt land inte bara ekonomiskt utan även kulturellt. Invandringen har bidragit till att göra vårt land så fint o vacker som det är idag, byggt upp den industri som vi är så stolta över, berikat vår mat och utvecklat vår musik. Invandringen har öppnat våra sinnen.

[...]

Integrationsgruppen (S), ett Socialdemokratiskt nätverk som arbetar med att främja mångfald och solidaritet i allmänhet, har under en tid nu träffat och lärt känns en grupp just kosovoromer som bor i Norrköping, de söker uppehållstillstånd i Sverige. (…)

[...]

(…) Det är hög tid att vi öppnar våra gränser mer och hjälper fler. Fler som behöver vår hjälp och vårt stöd. Gör vi det kan vi göra vårt land till ett ännu rikare land. Ett land som kan utvecklas och blomstra även i framtiden.

Låt oss tillsammans skapa ett land som är öppet för alla, som tar hand och hjälper alla. Låt oss säga att vi inte tolererar att Sverige behandlar folk såhär. Låt oss tillsammans säga att alla människor är värda lika mycket.

Folkbladet
6 april, 2011 | Category: Asyl Migration, Inrikes
38 comments to Floskelsprutan på max – känsliga läsare varnas
« Older Comments 1 2

*
Likabarn
6 april, 2011 at 14:24 · Reply

Orkade inte läsa klart.
*
rinkeby
6 april, 2011 at 14:15 · Reply

Man vill kräkas…. Om dessa proppmätta politiker, som lever på skattemedel, kunde ta och berätta vad deras vackra visioner kostar oss som skall betala så KANSKE dom kunde få LITE respekt… Nu vill man mest bara pissa på dom…
*
PlatonVonFaust
6 april, 2011 at 14:15 · Reply

Ja så förträffligt berikande. Låt oss börja med Elton Johnn ”imagen all the people” som bakgrunds musik och känn den totala nune kärleken strömmar mot er alla och stjärnorna bara ler som i barn programen. -Hade jobb funnits hade nog vi själva fyllt upp platser med våra egna barn. Men det är ju klart….ALLA tänker ju BARA på karriär och det finns INGA infödda svaga Svenskar som kanske behöver arbete innan alla i hela världen hinner lära sig svenska och kan börja jobba för låg lön. Eller vad försöker den Politisktkorrekta extrem tårtsbits-invandringen mena? Att de behövs? Ja jo det finns ca 400-tusen arbetslösa. De där politikerna lever i en värld som är inget annat än pappers analytiskt och statistiskt 1 dimentionell.
Tror inte på detta längre. Jag är fullkomligt övertygad SD.
*
Buraksson
6 april, 2011 at 14:14 · Reply

Låt oss hoppas att (S) håller på och hyvlar de sista brädorna till kistan.
Snart kan de slå i den sista spiken på locket.
*
Huginn
6 april, 2011 at 14:10 · Reply

Här kan församlingen beskådas

Integrationsgruppen (S) Johnny Berglund, Karolina Andersson, Klas Corbelius, Irma Görtz, Jan-Erik Persson, Simon Dejanovic, Seydi Barkarmo, Li Teske, Billy Gustavsson

Johnny Berglund
http://bloggportalen.aftonbladet.se/blogportalimages/blogimages/originals/104049.png

Karolina Andersson
http://www.socialdemokraterna.se/upload/S%20i%20riksdagen/Aleksander%20Gabelic/Karolina.jpg

Klas Corbelius
http://kristenvanster.files.wordpress.com/2011/02/klas-corbelius.jpg?w=130&h=180

Irma Görtz
http://data.s-info.se/data_association/354/images/100921_DSC_0388_Irma.JPG

Jan-Erik Persson
http://www.folkbladet.se/inc/imagehandler.ashx?id=4174489&height=312&quality=75

Simon Dejanovic har inte lämnat några spår i cyberrymden – har kanske tillhör den grupp av kosovoromer, som Integrationsgruppen (S) ömmar för?

Seydi Barkarmo
http://www.folkbladet.se/inc/imagehandler.ashx?id=5366663&height=312&quality=75

Li Teske
http://data.s-info.se/data_association/354/images/DSC_0083_redigerad.JPG

Billy Gustavsson
http://www.linkopingstidning.se/ezimagecatalogue/catalogue/variations/109-430×480.jpg
*
kalle008
6 april, 2011 at 14:08 · Reply

Det verkar inte som om det nya S skulle sträva efter att få tillbaka de hederliga arbetare som tröttnade på Monas mulitikultipladder och röstade på SD.
*
nitro2k01
6 april, 2011 at 14:06 · Reply

Ja till fler valloner från Somalia!
*
Daniel D
6 april, 2011 at 14:03 · Reply

Man jämför som vanligt äpplen och päron. En del multikulti-förespråkare snackar till och med om vallon-invandringen andra om efterkrigstidens arbetskraftsinvandring. Detta går ju inte att jämföra med att importera medeltidsmänniskor med deras värderingar och totala ovilja att integreras.
Magnus, du ”glömde” deLaval (Alfa Laval) och Dalén (AGA), jag tror inte heller dessa är muslimer.
*
Hussar
6 april, 2011 at 14:00 · Reply

”Integrationsgruppen (S), ett Socialdemokratiskt nätverk som arbetar med att främja mångfald och solidaritet i allmänhet”
På vanlig svenska:
”Integrationsgruppen (S), ett Socialdemokratiskt propagandaredskap som arbetar för att kraftigt öka massinvandringen till Sverige och låta asylsnyltare och dagdrivare från hela planeten få full tillgång till det svenska välfärdssystemet utan några som helst krav på motprestationer.”
*
Blixten-slår hårt
6 april, 2011 at 13:52 · Reply

oh, herre jösses – jag trillade av stolen, ajajaj det gör ont.

”Det är hög tid att vi öppnar våra gränser mer och hjälper fler.”

Alltså finns ingen som behöver hjälp i Sverige, alla är friska, har jobb och alla sjukhus skall stängas liksom alla polisstationer.

Nu blir jag allvarligt oroad över mentala hälsan och sosseriet!
Vad kan deras syndrom heta? PK
*
Krille
6 april, 2011 at 13:43 · Reply

Jag börjar bli otroligt less nu, det är dags att dra fram den där näven som legat knuten i fickan i alla dessa år. Fy fan säger jag bara…
*
lasse1
6 april, 2011 at 13:31 · Reply

Vad man allra först bör fastställa, är att särskilja på den arbetskraftsinvandring som kom till Sverige under, 50, 60 och 70 – talen, och inte blanda ihop korten med dagens asyl/flyktinginvandring.

Jag tror mig veta till 100%…
De arbetskraftsinvandrade som kom bl.a. från;
Italien, Spanien, Grekland, Jugoslavien, Finland o. Danmark för att nämna några specifika länder, smälte helt in, och fullständigt anpassade sig till rådande svenska normer o. villkor som gällde i det svenska samhällslivet.

(För det första..De började arbeta, som regel 1:a dagen efter sin ankomst.)

Denna arbetskraftsresurs tände inte eld på bilar och skolor och slängde heller inte ut tanten från balkongen. Krävde inte speciella kyrkor och höll sig också borta från dagliga skjutningar, mord och våldtäkter.
De var som vilka svenskar som helst. Visst, fans det något undantag, men inte mer synbart än vad som gällde när ”svenska oroselement” satte till.
Måhända att finnarna tittade lite djupare i flaskan än vad svenskarna gjorde…
Brandkåren kunde också få utföra sitt arbete helt ostört, utan att någon arbetskraftsinvandrad kastade sten och bråte på dras så viktiga gärning…

När man har skilt på arbetskraftsinvandring kontra flyktinginvandring så kommer debatten att bli mer nyanserad och trovärdig, även för en oinvigd.

”Kommer aldrig på tal att föra en liknade debatt…säger Fredrik Reinfeldt”.

Det blir nog så…
*
Mange Långben
6 april, 2011 at 13:30 · Reply

Jag undrar var alla pursvenskar jobbar. Om det bara är invandrarna som driver framåt utvecklingen, som industrialiserat landet mm. Och från vilka länder har Håkan Lans, Östen Mäkitalo, Lars Magnus Ericsson, Rune Elmqvuist, JP Pettersson, Johan Wennström, Sven Wingquist och många andra som drivit Sverige framåt emigrerat från. Är det bara muslimer, romer judar mf som jobbar på ASEA, Kockums, Volvo, SAAB, SCA, Bofors, Hägglunds, Scania osv.
*
Carina
6 april, 2011 at 13:28 · Reply

Sockervadd åt alla och butler i tunnelbanan, i happylandet – halleluljah!

http://soldatmamma.blogspot.com

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: