fredag 8 april 2011

Mer norskt klarspråk om våldtäktsepidemin « Politiskt Inkorrekt

Mer norskt klarspråk om våldtäktsepidemin « Politiskt Inkorrekt: "Mer norskt klarspråk om våldtäktsepidemin

NORGE För några dagar sen rapporterade vi om hur det talas klarspråk om våldtäktsepidemin i Norge och att fyra kvinnor våldtogs inom loppet av fem timmar i helgen – samtliga gärningsmän med utländskt utseende. Tidigare har man även konstaterat att samtliga överfallsvåldtäkter i Oslo under åren 2006 till 2008 utförts av invandrare. I gårdagens Verdens Gang talas det ytterligare klarspråk – ett av offren för den heliga mångkulturen talar ut och fördömer den slappa hanteringen av kriminella asylsökande. Och då ska vi komma ihåg att Norge är mångdubbelt strängare än Sverige på alla möjliga sätt och vis.

En utvisad asylsökande har erkänt att han överföll och våldtog en 30-årig norsk kvinna i Oslo i fjol. Mardrömmen varade i flera timmar.

- Han sa til meg at han ikke var ferdig før han hadde fått utløsning, og det kom til å ta lang tid, forteller sørlandskvinnen.

Ett halvår tidigare hade den asylsökande mannen släppts ur fängelset. Han var redan utvisad permanent ur landet men blev aldrig deporterad till hemlandet då misstanke fanns om att han uppgett en falsk identitet.

- Jeg er veldig sint på regjeringen og politikerne. Hadde han vært sendt ut fra Norge kunne han ikke gjort dette mot meg, sier sørlandskvinne, og legger til:

- Norske damer er fritt vilt. De sier vi må ta forholdsregler, men den ene jenta i helga ble voldtatt da hun tok bussen hjem, sier 30-åringen.

Samtidigt förkunnar en väldigt skäggprydd läkare i Dagbladet att en del överfallsvåldtäkter kunnat undvikas om kvinnorna betett sig annorlunda:

- Kvinner kan sørge for å ikke overskride sine egne grenser i forbindelse med inntak av alkohol, narkotika eller i å komme i kontakt med fremmede personer. Da forsvinner hemningene, og dette kan føre til at de ender i en situasjon der det nesten er uunngåelig at de blir voldtatt.

[...]

- Hvis gjerningsmennene er ikke-etnisk norske er fokuset på etnisitet såpass stort at det starter en debatt om integrering og innvandring og ikke selve voldtektsproblemet. Ofte er disse mennene traumatiserte, de kan ha psykiske lidelser, være krigsfanger osv – men dette kommer alt for sjeldent fram. Jeg mener man nå bør kartlegge og følge opp overgripernes psykiske og fysiske helse, sier han, og krever også at opplysningsarbeidet om voldtekt bli langt bedre.

Allt är dock inte nattsvart i grannlandet. Hittills i år har den norska polisen utvisat fler kriminella utlänningar än under samma period 2010. Flera av de 231 personer som kastats ur landet var dömda för våldtäkt. Läs mer och se inslag hos TV 2 Nyhetene.
8 april, 2011 | Category: Mångkultur, Utrikes, Våldtäkt
20 comments to Mer norskt klarspråk om våldtäktsepidemin

*
AnnaPanna
8 april, 2011 at 11:04 · Reply

Norge & Danmark tar rejäla tag i problemen, som alla känner till och det är tillåtet att debattera överallt om problemen.

Sverige kör strutstricket, ”Vi gör inget, ser inget, hör inget, märker inget, erkänner inte problemet, men när någon talar om problemet kallar vi dom rasister/Nazister/Främlingsfientliga”

Sverige var bäst i världen
*
Tony ingman
8 april, 2011 at 10:48 · Reply

Att Sverige är känsligt för kritik utifrån märktes i programmet om
Julian Assange.Att det Svenska rättssystemet är på dekis kan ju alla se
när löjliga straff utdöms för grova brott. Inget annat land låter en
förövare som i t.ex Parkerigsplatsmordet i Landskrona slippa undan med
ett straff på 13 månader, eller låter gängvåldtäckare gå fria på grund
av att alla nekar. Bara två exemplar av tusentals.
Att våra ledande politiker är fega krakar vet nog omvärlden också, men
något annat som också borde visas upp för andra länder är den helt unika
mediarapportering Sverige har, som helt går i politikernas ledband.
När andra länders Massmedia visar nyheterna som dom är, kommenterar och
kritiserar, då gör den Svenska tvärtemot ,förskönar ,tillrättalägger, ser till så att det passar in i den gängse mallen, kort sagt ett unikt
gäng i massmediavärlden, och detta borde uppmärksammas utomlands.

Norrmännen gör fullständigt rätt som börjar tuffa till sig mot grova
förbrytare, dalt biter inte på sådana figurer.
o
Vansterwiki
8 april, 2011 at 11:34 · Reply

Var kastar man filtar över kvinnorna? Du pratar om våldtäckare. Jag har hört om taktäckare men de är fredliga.
*
Osvald
8 april, 2011 at 09:21 · Reply

Det är alltid kvinnans fel när en missförstådd berikare blir tvungen att ta henne med våld. Hon kunde ju släppt till frivilligt så hade han sluppit förlora ansiktet så där mitt i offentligheten. Det bästa vore om man kunde börja anordna våldtäktscharter ned till MENA-området som kvinnor kunde åka på med jämna mellanrum.
o
TQ
8 april, 2011 at 10:29 · Reply

Låter som något våra riksdagspolitiker borde ställa upp och sköta. Så de får uppleva sin underbara mångfald.
*
RegnMakaren
8 april, 2011 at 09:08 · Reply

Norrmännen talar om allvarliga saker i Klar språk.
Synd att inte svenska politiker och journalister gör detsamma.
*
Besökare
8 april, 2011 at 08:59 · Reply

Kära, underbare, älskade skandinaviska män, ni är de bästa i världen, men: när börjar ni skydda os?
*
kalle008
8 april, 2011 at 08:52 · Reply

Månne de har en egen Sarnecki i Norge. Han kanske heter ”Vidkun” i förnamn?
*
MrSpadrig
8 april, 2011 at 08:39 · Reply

Ja, alltså. Det är väldigt spännande detta. Samma problematik finns överallt i världen, verkar det som. Statistik pekar klart och tydligt på att invandrare från vissa delar av världen (mena) är otroligt överrepresenterade inom just våltäkter o.s.v. Men ändå förnekar man detta, tar knappt statistiken på allvar och har dessutom folk (som i detta fallet) som får gå ut och tala om att det kanske är kvinnornas fel trots allt…

…precis som i Sverige, när Klara Hradilova Selin gick ut och sa att det var svenska kvinnors fördomar som gjorde att statistiken inom våldtäkter såg ut som den gjorde.

Helt otroligt. Varför inte bara ta statistiken för vad den är och arbeta för att lösa problemet? Jag blir så less…
*
EXTRA: SDU demonstrerar mot svenskfientlighet i Göteborg « Sverigedemokraterna i Partille
8 april, 2011 at 08:32 · Reply

[...] Mer Norskt klarspråk om våldtäktsepidemin [...]
*
ThinksTwice
8 april, 2011 at 08:32 · Reply

Araben i Dagbladet har genererat 844 kommentarer i skrivande stund. Norge har VAKNAT på riktigt!
När är det dags för Sverige?
*
SM811
8 april, 2011 at 08:32 · Reply

Den skäggprydde läkaren Amir Tauqir Chaudhary har inte fattat ett dugg att det är inte kvinnan som skall ändra sig utan männen. Om så kvinnan har bikini så finns ingen anledning att hon skall antastas. Amir Tauqir Chaudhary, det bästa är att de försvinner från Norge och att du följer med.
*
Svenskastavalla
8 april, 2011 at 08:29 · Reply

Kräver av sveriges regering att de slutar ljuga för sitt folk följer norges linje. Kasta ut invandrarbrottslingarna, det räcker med de inhemska.
*
stepstone
8 april, 2011 at 08:17 · Reply

Utvisa den skäggprydda läkaren Norge. Han har inte i ert land att göra med de värderingar han uttalat. Skicka honom dit han kom från.
*
Ornsyn
8 april, 2011 at 08:06 · Reply

Läkaren Amir Tauqir Chandhary återger väl vad vilken muslim som helst faktiskt tycker och tänker och det gäller ju för mena gängen och afrikagängen också!

I svenska skolor är uttrycket hora ofta förekommande – själv tror jag att detta är ett sätt för ”berikarna” att försvara deras oförskämda beteenden mot svenska flickor som måste sättas i ett fack där de inte har något värde och i koranen får man göra vad man vill med en hora/slav och med denna benämning klistrad på kvinnorna i Sverige försvaras illdåden som utförs och i det nya Sverige har våldtäkterna blivit vardag – det tog ett tag men aftonbladet och medias mörkande har till slut lett oss dit – våldtäkterna en del av det nya Sverige.

En ”pur”norsk eller ”pur”svensk läkare som gått ut med samma infantila påstående som Amir Tauqir Chandhary hade fått utstå massiv kritik och vållat stor debatt men nu lägger sig kvinnokämparna platt inför islam – som vanligt får inte islam kritiseras – biblar får brännas men inte koranen och så vidare.

Det är således kvinnornas fel att männen våldtar – det gäller väl troligen i särskilt hög utsträckning om mannen är muslim och eller mena.

Sverige har cirka 6000 våldtäkter om året numera och ingen kriminolog gör ens en ansats att utreda dessa rekordsiffror och jämföra dessa siffror historiskt – orsaken är att ökningen följer invandringen!

6000 våldtäkter om året – det blir sådär 15 st varje dag?

Vems ”tur” är det idag?
*
DårenDragos
8 april, 2011 at 06:52 · Reply

Värre lär det bli med tanke på vad som skett i t.ex. Egypten. Där öppnades fängelsena under revolutionen och både terrorister och vanliga brottslingar släpptes ut. En del av dessa är säkert bland de som nu försöker ta sig till Europa. Även folk som tidigare torterat och våldtagit oppositionella lär känna marken bränna under sina fötter och vara på väg till Europa. Det borde mana till eftertanke men gör det knappast bland våra etablerade politiker.
*
Ivar
8 april, 2011 at 06:18 · Reply

Äh, varför inte skriva/översätta all text på Svenska?
Att ni nämner att det Skett i Norge framgår tydligt i rubriken.
*
Rättamigomjagharfel
8 april, 2011 at 05:38 · Reply

Norge, ett land med cohones =)
*
Deleted
8 april, 2011 at 05:05 · Reply

Bästa vore ju om man kunde kasta ut dem INNAN de begår våldtäkt. I Sverige lär vi inte se liknande antal utvisade förrän år 2022 då Sverige får SD till 50%. :D

Som sagt, funderar på att flytta tillbaka till Norge. Fler jobb, bättre betalt och färre PK-ism. (dålig mat dock)
*
Emigranten
8 april, 2011 at 04:44 · Reply

Något liknande kommer vi aldrig att få läsa i Svensk PK-media!

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: