fredag 5 oktober 2012

Mobilrånare från Mellanöstern, åldring nedslagen av unga, jätteparti choklad stulet « Avpixlat

Mobilrånare från Mellanöstern, åldring nedslagen av unga, jätteparti choklad stulet « Avpixlat: Mobilrånare från Mellanöstern, åldring nedslagen av unga, jätteparti choklad stulet

DET NYA SVERIGE Blåljus Östergötland tar upp brott i länet:

- En man och en kvinna i bil åker runt i länet och stjäl mobiltelefoner. Även barn har drabbats av stölderna som sker på gatan. Den manlige rånaren beskrivs som en utländsk, mörkhyad man med mellanöstern-utseende och 25-30 år.

- Ett jättelass med choklad, 25 fulla lastpallar värda över 400 000 kronor, stals från ett åkeri i Skänninge.

- En kvinna i 90-årsåldern slogs brutalt ner och rånades av unga mitt på dagen i Norrköping.
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-10-04, 23:57 (Uppdaterat 2012-10-05, 00:12) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Video / audio

20
Disqus

Gilla
Ogilla
2 personer gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
282 kommentarer 3760 gillar mottaget
Dela på
Visar 45 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Rita_B 12 minut sedan

Den snälle naive svensken i ett nötskal. Det går inte längre att vara så aningslös. Hur kan man ge sin telefon till en helt främmande människa i en bil??? Det borde sättas upp stora skyltar och annonseras i TV och tidningar om faran.Vakna upp för h-e!
1 person gillade det här.

Anna Svensson Top 10 23 minut sedan

Enligt profeten Szarnecki sjunker ju brottsligheten i Sverige ständigt

Erk23 28 minut sedan

Det är dags att skapa medborgargarden som själva städar upp bland slöddret, så här kan det inte fortsätta!

Öga för öga, tand för tand!
2 personer gillade det här.

flaffe 29 minut sedan

Medborgargarden var en främmande företeelse i Sverige för några årtionden sedan, - behovet fanns inte. Trots Jerzy Scarnetkis och olika undersökningars deklarationer att kriminaliteten varken ökar och sannolikt var än värre i det "gamla inavlade Sverige" så ser nog medborgarna hur det står till. Dessvärre börjar behoven av medborgargarden bli alltmer uppenbara, - garden som inte bara är utrustade med termos och walki-talki utan med mer effektiva hjälpmedel. Förmodligen kan fortfarande hjälpa med basebollträn och tårgas, men fortsätter det så här så lär vi i förlängningen se garden med med samma vapen som de kriminella.
2 personer gillade det här.

diskriminerad_svensk 1 timme sedan

Med nya lagar kan man komma åt det här typen av brott. Varje gång man griper folk av det här slaget så låser man in dem på obestämd tid. Man tar medborgarskapet från dem om de är svenska medborgare och skickar tillbaka dem till det land de kom från. Finns det inget land som vill ta emot dem så kan de skickas till arbetsläger där får arbeta av varenda krona de stulit och dessutom bör själva straffet för brottet vara lika långt som det tog tid att arbeta in pengarna de är skyldiga för brottet. Livstids straffarbete bör också införas för människor som inte bör befinna sig ute i samhället. Medborgarskapet ska de aldrig få tillbaka och de ska inte heller få en enda krona i varken socialhjälp eller något annat.
6 personer gillade det här.

Dixiemam 1 timme sedan

Hur länge skall dessa kriminella hållas om ryggen av alla som sitter och ynkar i TV och radio?
Kan de inte läsa statistiken eller är det något annat fel på dem? Trött på att lyssna, det är ynkligt att vara så blind.
2 personer gillade det här.

vedbacken 1 timme sedan

vår regering håller sakta på att gräva sin egen grav jag skall gladeligen komma på deras begravning 2014 mitt hopp står till SD
8 people gillade det här.

BitteJ 2 timme sedan

stäng gränsen och begär passkontroll för alla, de utan pass kommer inte in, alternativt placeras på asylboende och får de inte fram några papper på några veckor så är det UT. mjöligen lite omöjligt så länge vi är med i EU så snarast ett utträde.
4 personer gillade det här.

Jakanda 2 timme sedan

Så här dj-- har det aldrig varit i vårt land, det kan man säga är fakta
Politiker, media och antirasister kan svara på frågan vad de här inkommande personerna
utan utbildning, jobb tillfört oss mera än kriminalitet, våldsvekrsamhet
3 personer gillade det här.

swebyggare 2 timme sedan

Nybyggare drar land och rike runt, deras instegsjobb är kriminalitet eftersom det är den medfödda kulturen.

britas 2 timme sedan

Det här är en fras man kan skriva i nästan varje kommentatorsfält:
"Det var faktiskt bättre förr".
1 person gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 2 timme sedan

Expressen idag:
Kristdemokraterna apropå moské med böneutrop i Fittja; Vi kan inte ha det som i Beirut.
Har de inte förstått att vi redan har det så?
5 personer gillade det här.

Sanningskommision 3 timme sedan

En dag, jag hoppas att jag en dag faar syn pa sana kraek som ger sig pa gamla. Da ska jag gora mitt baesta for att se till att de aldrig kan gora det igen.
4 personer gillade det här.

Uni Saki 3 timme sedan

Äntligen kan man köpa färsk Choklad på Turk-ICA !
3 personer gillade det här.

FranzJosefStrauss 4 timme sedan

En 85-årig kvinna blev nyligen rånad i Uppsala också. Hon fick sina ringar och ett guldhalsband avslitna. Saknar ord för sånt. Tänk om det var min gamla morsa de gav sig på?
7 personer gillade det här.

Tintinonline 4 timme sedan

Pratade med min farsa vid frukostbordet om det här nyligen. Vet inte om allt beror på mångkulturen men när jag var liten så rånades aldrig äldre damer i nittio års åldern på gatan. Det här visar att SD behövs mer en någonsin sa min farsa.
16 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 5 timme sedan

Mångkulturens medlemmar är fega som bara den,att råna en försvarslös äldre dam är att sjunka så förbaskat lågt. Utan mångkulturen så vore Sverige ett säkrare/tryggare/bättre land!
10 personer gillade det här.

KarlssonMikael 5 timme sedan

En pk-person som läser här för första gången. Ja -ni ser rätt. Här får man kommentera i samma stil som er gamla farfar kunde uttrycka sig. Kommer ni ihåg dem - de som byggde upp landet (utan att knussla eller klaga). Vet att om du tycker denna sida är förfärlig så tillhör du dem som håller på att ge bort Sverige
14 personer gillade det här.

Ann-katrin Sahlqvist 5 timme sedan

Såg igår på ett ställe på samma ställe som tidningar massvis med choklad som såldes för 30 kronor för 2 st Skulle inte förvåna mig om det är stöldgods o affären ägs av ja får man säga det

Borgaren 7 timme sedan

Slödder!!! Eller vad säger ni bland S, V och MP? Är inte ”slödder” ett passande ord att beskriva de här “mörkhyade” typerna m ed “utländskt utseende”? Ge mig ett bättre ord då.
7 personer gillade det här.

leif clavenheim 7 timme sedan

Hej, GrandalGra. BrB 24 kap 1§ Nödvärnsrätt: Ansvarsfrihetsgrund innebär att man har rätt att använda visst våld för att skapa ett övertag mot annan person.

Nakenfisen 8 timme sedan

Kolla filmen "Play"

Nakenfisen 8 timme sedan

Reinfeldt har ju rätt dom kan jobba hårt.
3 personer gillade det här.

Ann-katrin Sahlqvist 5 timme sedan som svar till Nakenfisen

Ja visst o även obekväm arbetstid
2 personer gillade det här.

GandalfGra 9 timme sedan

Varför får aldrig jag se en gammal dam rånas..? Kan man råka illa ut om man försöker ta tillbaka hennes väska och av någon anledning råkar placera ett välriktat knytnävsslag på rånarens näsa..? Jag kan inte förstå hur någon är funtad som rånar en gammal 90-årig dam. Ännu mindre förståelse har jag över att inte massmedia skriker ut sin avsky mot sådana brott och dem som begår dem.

24 personer gillade det här.

Ann-Marie 9 timme sedan

Chokladsugna pensionsräddare och fler nya seder och bruk?
2 personer gillade det här.

Ann-katrin Sahlqvist 5 timme sedan som svar till Ann-Marie

Dom kanske smälter ner den o skall göra tomtar till jul kanske även en o annan pepparkaksgubbe o gumma i choklad för juletid närmar sig som dom inte vill missa firandet av Nej just ja dom vill inte ha något sådant firande Det är det bara svenska syndare som ägnar sig åt

leif clavenheim 9 timme sedan

Fredrik Reinfeldts Import av kriminella utan gränser forsätter att välla in i Sverige och Skåne.Risken att utsättas för något grovt brott har aldrig varit så här traumatiskt och okontrollerbart sedan Danmarks och Sveriges kungar en gång i tiden var här och plundrade och brände.Finns det ingen i riksdagen som kan väcka den där John Fredrik Reinfeldt innan allas vår tillvaro på nytt slås i spillror.
15 personer gillade det här.

biggie_north 9 timme sedan

Hur i helsike kan man var så dum att ens lämna en mobbe till en okänd och dessutom i en bil. De får fan i mig skylla sig själv.. det är nya Sverige där alla nyanlända är brottslingar från dag 1.. fatta det. håll i grejerna och ring polis
4 personer gillade det här.

clockworkorange 10 timme sedan

Det finns rätt många här på AP som vill skylla allt djävulskap på vänsterrörelsens förehavanden för femtio år sedan på sextiotalet och in på sjuttiotalet. Med samma logik är det tidiga nittonhundratalet upphovet till denna vänster. Det går inte att titta så långt bakåt, det blir gamla och ofta döda betraktelser såväl idéhistoriskt som personligt om man vill hålla greppet om det förgångna. När jag försöker förstå dagens vämjeliga situation stannar jag inom ett genomsnittligt mannaminne.

Socialdemokratins kräftgång började förvisso med Palme men det var Palmes och Lindhs mördare som vände bladet. Anna Lindhs död skrämde vettet ur Persson och fick honom att överge politiken. Sen dess har vi dragits med Sahlin, Reinfeldt, Löfven och Olofsson. Juholt var kanske rent av välmenande men förstånd och ledaregenskaper räckte inte till. Reinfeldts och andras tafatthet kan inte bara skyllas på enastående dåligt omdöme . Den måste ses mot bakgrunden av de skuggor som Waberi och Avsan kastar över svensk politik. Det är mycket modigt att som Åkesson ställa sig som en pollare i strömmen. Strömmen av henmanipulerat avskum.
17 personer gillade det här.

Λακεδαιμον 10 timme sedan

Om jag skulle bott kvar i "det nya Sverige", detta anus mundi, så hade jag sett till att beväpna mig. Jaktlicens och pistolskytteklubb hade stått högt på agendan.
3 personer gillade det här.

BirgittaSvenne 10 timme sedan

Landet Sverige och dess urbefolkning är i alla lägen fullständigt våldtaget ! Det känns inte som är det är mycket idé att vare sig låsa sin dörr eller på annat sätt skydda sig och de sina.

Antingen så ger vi bara bort allt och dessutom struntar vi i att göra rätt för oss. Vad ett sådant samhälle heter, vet vi alla och vi är med full karriär i färd till ett sådant.

Är dessvärre övertygad att etablissemanget inte kan se vad deras nonchalenta attityd kommer att leda till, en sak är i allafall säker ,de kommer att drabbas, tyvärr drabbas vi "vanliga" också.

(Redigerad av kommentatorn 9 timme sedan)
12 personer gillade det här.

Aemon 2 timme sedan som svar till BirgittaSvenne

Eller så ser vi till att alla vi känner, o alla dom känner - röstar bort eländet! Bort med de där lismande kräken till politiker som bara stoppar i egen ficka o lämnar eländet till oss vanliga "svennar" att lösa.

Talibananas 10 timme sedan

Jätteparti? MENAs Sjuklöverkoalitionen? ; )

Av choklad blir man glad, om inte en musking tar det i beslag.
2 personer gillade det här.

ayanami rei 10 timme sedan

Min stad... Vad händer? :(
3 personer gillade det här.

bandruidh 8 timme sedan som svar till ayanami rei

Mm, nu börjas det här i lilla byn med. :(
Jag trodde vi skulle komma undan ett litet tag till men icke. Fast det är väl lika bra,så vi får tummen ur,vi med. ;)

Andrej Dokic 10 timme sedan

Återigen myter som varit framme.

Hmmm! brukar inte en MYT vara sådant som det bara pratas om men inte är sant...
I så fall måste alla vara antingen förvirrade eller lögnare som jämt råkar ut för myter. :-o

Hur många myter till krävs det inte myt förvandlas till sanning i ögonen på kättarpolitiker?
7 personer gillade det här.

Bad4you 10 timme sedan

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: