torsdag 4 oktober 2012

Fler motioner från Kent Ekeroth « Avpixlat

Fler motioner från Kent Ekeroth « Avpixlat: Fler motioner från Kent Ekeroth

BROTTSLIGHET Nyligen uppmärksammade vi en lång radda motioner som Sverigedemokraternas rättspolitiske talesman, tillika ledamot i justitieutskottet, Kent Ekeroh lade i samband med riksdagens öppnande. Nu är det dags för nästa skörd.

Vid förra tillfället fanns bland annat förslag på att polisen vid efterlysningar till allmänheten medelst gärningsmannabeskrivningar inte får censurera information om gärningsmannens utseende eller ursprung, något som anses vara oerhört kontroversiellt i Sverige medan det är en icke-fråga i resten av världen.

I denna omgång finns bland annat förslag på borttagandet av preskriptionstiden för grova brott, utvisning av kriminella utlänningar, införandet av ett riktigt livstidsstraff, tuffare tag i problemområden och en skanningstation vid Öresundsbron med vilken tullen kan röntga innehållet i större lastbilar och personfordon för att avslöja smuggling av både varor och människor.

Fotboja vid frisläppande av grova brottslingar
Borttagande av preskriptionstid för grova brott
Utvisa kriminella utlänningar
Åtgärder mot bluffakturor
Införa riktigt livstidsstraff
Åtgärder vid flerfaldig brottslighet
Tuffare tag i problemområden
Ökad säkerhet i domstol
Reformera straffen för unga förövare
Skanningstation vid Öresundsbron
Utökad tid för inskränkning av rörelsefrihet vid utvidgat avlägsnande
Offentlighetsprincipen i friskolor
Matematiksatsning i grundskolan

Relaterat

Kent Ekeroth tar krafttag mot brottsligheten
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-10-04, 08:22 (Uppdaterat 2012-10-04, 03:07) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 4 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
281 kommentarer 3752 gillar mottaget
Dela på
Visar 30 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
11 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


Mats Rosenquist Just nu

Var är dödsstraffet? Bra mycket billigare för samhället! Lite hög elräkning, några kulor, lite kemikalier, en spruta och en kista, för de som uppfört sig!

Gostasson Just nu

Det tragiska är att riksdagens övriga partier målat in sig i ett hörn där ingen tillåts acceptera någonting som kommer från SD. Detta är mycket allvarligt då det gjort SD till sin egen värsta fiende. Många av partiets förslag hade garanterat antagits om det inte vore för de övrigas beslut att motarbeta SD. Riksdagen lider härvidlag av en mental och moralisk kramp.

Mats Rosenquist Just nu

Sverige har blivit ett underligt land och idag så verkar det som att om ditt husdjur, i detta fallet en svart hund, inte får anmäla detta utan bara meddela polisen att ditt djur har försvunnit och i bästa fall så får du säga att din hund fösrvunnit men du får inte uppge ras och färg!

Hur i H****te skall man hoppas att polisen skall hitta hunden? Vart är vi på väg med detta politiskt korrekta land som bara oroar sig för att kränka folk. Tyvärr måste jag bara informera hela Skandinavien om att folk blir kränkta när vad som sägs är sant!

Såg idag att Kungen och Drottningen var kränkta för att de var med på en bild med några som åt pizza på en naken kvinna och med lite sunt förnuft så finns det ingen anledning att känna sig kränkt om det inte var sant!

Så då frågar man sig ** ** *** ***?

Kan inte fullfölja meningen pga att yttrande friheten är inte bara krönkt utan totalt sopad under mattan!

Kent Svensson Just nu som svar till Teofil13

Kent är en av få politiker som verkligen vill åstadkomma en förändring. Jag tycker hans förslag är sk no-brainers, vem kan motsätta sig dessa självklara förslag?
Svenska folket motsätter sig det pga det du skriver no-brainers

Emse1 Just nu

Scanning vid Öresundsbron är en femetta !
Utvisning av kriminella invandrare är en annan utmärkt bra ide´.

Funderar,är det något jag kanske missförstått eller missat totalt vad gäller handhavandet av invandring...

Om det skall vara möjligt att utvisa en invandrare kräver det ju att INNAN denne invandrare kommer innanför Sveriges gränser så skall det verifieras vilket som är dennes verkliga identitet samt hemland annars har vi ju ingenstans att skicka vederbörande ,eller hur?

Nästa steg måste (?) vara att Sverige har ett utlämningsavtal med det landet i annat fall kan väl det landet neka vederbörande inresetillstånd och då har vi ju snart tillbaka brottslingen i vårt land ??? Finns där några direktiv om detta annars torde väl förslaget falla platt ?

Kan någon förklara? :)


svennejavisst Just nu

Det behövs någon som tar tag i eländet..Tack Ekeroth,vet att du slåss mot väderkvarnar men du har en stadig skara bakom dig.

Svennebanan3 Just nu

Du har min röst Kent.

bud 0 minut sedan

Där sunt förnuft och logiskt tänkande tas över i form av verklighetsflykt, önsketänkande, fanatism, vilket drar med sig oförståndiga och ofta katastrofala beslut. Se 7klöverpartiets sinnessjuka "asyl/flyktingpolitik" som naturligtvis inbegriper synen på brott där man hänvisar till förmildrande omständigheter från vissa kulturtillhöriga.

Roger Hermanson 0 minut sedan

Finns det ingen scanningsstation vid Öresundsbron? Jag trodde det var den första åtgärden när bron öppnades.

Emse1 2 minut sedan

Kent Ekeroth ,du är värd en applåd !
3 personer gillade det här.

Biggles 9 minut sedan

Det är sådana här politiker som Sverige behöver för att kunna botas!
Glöm inte det vid valet 2014
8 personer gillade det här.

Ina Margarehte Höst 10 minut sedan

Kent Ekeroth's förslag är inte kontroversiella utan präglade av sunt förnuft, enligt min mening. Han är duktig och orädd.
12 people gillade det här.

struve 11 minut sedan

Sådärja, jag undrade just vad för slags aktiviteter vårt kära Sd har för sig.
Lite tyst om dom på sistone.
Så kommer detta,fantastiskt! toppen!
Lennart Struve
6 personer gillade det här.

stepstone 18 minut sedan

Kent Ekeroth måste vara en av de hårdast arbetande politikerna i Sverige. Det är också det som kommer ge framgång i längden. Medan miljöpartister springer på ekologiska coctailpartyn med journalister, kristdemokrater polerar HBQT kunskaperna, moderaterna frotterar sig med riskkapitalister, sossarna ger varandra lukrativa uppdrag i diverse nämnder, centerpartister sitter hemma i förtvivlan och undrar vilket parti de ska hoppa över till, vänsterpartister sover av sig lådvinet och folkpartisterna gått bort sig i neoliberal dimma; ja då arbetar Kent och de andra träget vidare med sakfrågor för Sveriges väl. Det kommer märkas på siffrorna i nästa val.


16 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 18 minut sedan

Det skall till SD att skapa ett bättre samhälle. SD kommer ständigt med finurliga och bra motioner.

Kent Ekeroth är en duktig/ambitiös politiker som kommer att gå mycket långt i sin politikerkarriär,han och hela SD går från klarhet till klarhet.

Jag är stolt/glad över att SD har så många smarta/briljanta politiker,samt att dom alla tar sina jobb på yttersta allvar och sliter dagarna i ända för att åstadkomma förändringar som kommer oss Svenskar till gagn.

SD dom vill stävja/mota brottsligheten. 7-klövern däremot dom välkomnar brottsligheten och låtsas som att det regnar då våldsdåd inträffar och det är ständiga skjutningar, samt då den Svenska polisen blir satt under ständig attack från kriminella av utländsk börd. SD dom tar detta på allvar.

SD nu och för alltid!
11 personer gillade det här.

Aguierre 24 minut sedan

Jag ser inget kontroversiellt i motionerna. Förutom att de kommer från SD då förståss. Vilket kommer, per automatik, att innebära att de röstas ner. Gör tvärtom: Motionera för obligatoriskt medborgarskap för våldtäktsmän så kommer riksdagen att rösta 328-21 för motionen.
10 personer gillade det här.

BaconPiskan 28 minut sedan

Idel bra förslag från Ekeroth och SD!
14 personer gillade det här.

Teofil13 30 minut sedan

Kent är en av få politiker som verkligen vill åstadkomma en förändring. Jag tycker hans förslag är sk no-brainers, vem kan motsätta sig dessa självklara förslag?
20 personer gillade det här.

GandalfGra 22 minut sedan som svar till Teofil13

Moderater, folkpartister.centerpartister, kristdemokrater, miljömuppar, sossar..och svenska kommunistpartiet vänstern.
4 personer gillade det här.

struve 9 minut sedan som svar till GandalfGra

jo, tyvärr har du rätt.
Vi måste på nåt sätt få ut detta till alla i Sverige!!!
2 personer gillade det här.

BitteJ 30 minut sedan

det blir nog en intressant höst i riksdagen, när debatterar de budgeten?
6 personer gillade det här.

Klas Jansson 34 minut sedan

Här har vi verkligen en politiker som gör sig förtjänt av sin lön! Säger bara BRA JOBBAT Kent!
25 personer gillade det här.

mittmotto Top 10 35 minut sedan

Bra och rimliga krav, Bra SD
16 personer gillade det här.

Max Payne Moderator Top 10 39 minut sedan

Ekeroth, precis en sådan politiker som vi måste ha om vi ska få ordning på vårt land. Eller ja, inte bara Ekeroth utan hela SD, och jag blir stolt när jag ser hur flitiga de är. Det sporrar mig till att själv vilja bli politiker och jobba för att få ordning på vårt land.

Jag är så innerligt trött på att se hur det daltas med kriminella invandrare. De kan springa omkring med en handgranat i fickan, och bara få några månaders fängelse. Utvisning borde vara en naturlig påföljd. Eller hur de kan terrorisera hela stadsdelar och påstå att det är "deras"... Muslimerna har blivit att för fräcka av sig, för de vet med sig att de kan göra det. Inget händer.

Så det är därför jag tycker det är så otroligt viktigt att vi ständigt sprider ordet, få folk att inse att det är mycket värre nu än för 10-20 år sen, men det finns ett parti som aktivt jobbar för att få tillbaka den tryggheten. Allt de behöver göra är att rösta på oss.
21 personer gillade det här.

Susanne Lehmus 17 minut sedan som svar till Max Payne

" Det sporrar mig till att själv vilja bli politiker och jobba för att få ordning på vårt land."

Vad väntar du på? ;-)
6 personer gillade det här.

Max Payne Moderator Top 10 14 minut sedan som svar till Susanne Lehmus

Ingenting, anmält mig till utbildning. Sen är det bara att invänta till det är dags att hamna på valsedlarna.
3 personer gillade det här.

zootsuit 10 minut sedan som svar till Max Payne

Vad är det för utbildning? Verkar som den gått de flesta politiker förbi.
1 person gillade det här.

Max Payne Moderator Top 10 8 minut sedan som svar till zootsuit

Det är en grundläggande utbildning som SD anordnar. Det är väl mest i väst, övriga Sverige vet jag inte. Men tanken är att vi inte denna gång ska ha några tomma stolar.
1 person gillade det här.

Susanne Lehmus 13 minut sedan som svar till Max Payne

Bra bra! Lycka till! Ödesvalet närmar sig med stormsteg...


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: