torsdag 11 oktober 2012

41 årig Somalier skändade 12 åriga barn

Enligt uppgift i NT

 

Sexövergrepp av 41-årig somalier på tre 12-åriga flickor

 
 
 
 
 
 
7 Votes


INFÖR VÅR SOMALIEINVASION Den 41-åriga pedofil-somaliern, såna som det snart kommer välla in i tiotusental i Sverige, gav sig på de tre tolvåriga små flickorna och bland annat blottade sig för de tre småflickorna. Sexövergreppet ska ha skett i Skänninge, en tätort i Mjölby kommun.
Övergreppet skedde under sommaren 2009, då de tre flickorna endast var tolv år gamla. Den somaliska invandraren började med att att blotta sig för tolvåringarna innan ha började att pussa dem i ansiktet och på deras bröst. Somaliern tafsade och kletade även på deras underliv utanpå kläderna. Men han stannade inte vid det, afrikanen försökte även slita av deras kläder.

I ett av fallen lyckades han dra ner en flickas tröja och pussade och klämde henne sedan på brösten. Somaliern har även försökt föra en av flickornas händer till sin blottade penis och sade att han gärna ville ha barn med henne. En annan av flickorna fick invandrarens penis tryckt mot sin axel.
Den 41-åriga somaliern åtalas dessutom för narkotikabrott efter att ha påträffats med nästan hundra gram khat i centrala Linköping i somras. Det är tur man inte är far till en av flickorna. Håll inne era flickor när Somalia-tsunamin är i full kraft.
NT

Read more: http://www.swedenconfidential.info/2012/10/09/sexovergrepp-av-41-arig-somalier-pa-tre-12-ariga-flickor/#ixzz28wON9gwm

Inga kommentarer: