onsdag 31 oktober 2012

Givande webbsida !

AlternativeTextToShow
Mångkulturen
TV-tips 21.30 TV4: Kalla Fakta om ”hederskulturens” hot mot två gömda systrar

TV-tips 21.30 TV4: Kalla Fakta om ”hederskulturens” hot mot två gömda systrar

Kvällens avsnittt handlar om de två tonårssystrarna som polisanmält sin pappa och kusin efter att ha misshandlats och mordhotats. Socialtjänsten i Töreboda lyfter inte ett finger till hjälp, de hävdar att de inte ser någon hotbild.
Målvakten Caesar Ekow utvisas för våldtäkten

Målvakten Caesar Ekow utvisas för våldtäkten

Våldtäktsmannen Caesar Ekow, född 1985 i Ghana men boendes i Borgholm, dömdes idag för våldtäkten som han begick i september. Caesar Ekow har spenderat senaste året som anfallare i division 4 men i april gjorde han debut som målvakt för Lindsdals IF i division 2.
Socialdemokraten och politikern Stefan Windh polisanmäld

Socialdemokraten och politikern Stefan Windh polisanmäld

Söndagen den 21 Oktober 2012 genomfördes en opinionsundersökning i Påskallavik angående asylboende på orten. Opinionsundersökningen stördes från start kl 11 till slut kl 15, av den tillsatta Socialdemokraten Stefan Windh med anhang. Windh är nu polisanmäld. Se klippet med honom.
Från engelsk partytjej på Ibiza till slöjmuslim på tre månader

Från engelsk partytjej på Ibiza till slöjmuslim på tre månader

”Islam handlar om äkta kärlek, inte bara lust”, säger partytjejen som anammade ett nytt liv som muslimsk konvertertit. Hennes konvertering från att vara Ibizas partytjej till strikt hijab-klädd muslim gick på knappt tre månader – höjer en del på ögonbrynenEkonomi

Botkyrkas bidragsbehov skjuter i höjden

Botkyrkas bidragsbehov skjuter i höjden Pengarna sinar mer och mer i varje vrå av Sverige. Mellan 2010 och 2011 ökade den genomsnittliga biståndsdelen med elva procent och enligt prognoserna för i år fortsätter tiden öka till 6,37 månader. Antalet hushåll med socialbidrag i mer än tio månader har ökat till 655 det senaste året.

Stora dräneringshål för Reinfeldt att laga

Stora dräneringshål för Reinfeldt att laga Kommer Reinfeldt att kunna glida undan alla problem? Arbetsförmedlingen presenterar för två veckor sedan de högsta varselsiffrorna för en månad sedan 2008, och samma dag varslade SSAB 450 anställda om kicken. Krisen som bara fanns för andra, den krisen är här nu – tittut.

Försäkringskassan fokuserar på småfifflare

Försäkringskassan fokuserar på småfifflare Försäkringskassan inleder en utökad granskning av de som tar emot mindre belopp, till exempel genom föräldrapenning och tandvårdsstöd.Thank you for voting!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Total Votes: 1,458
Kriminalitet

Indier dömd för grov kvinnofridskränkning

Indier dömd för grov kvinnofridskränkning 31-årige Qayam Raza boendes i Trollhättan döms för att mellan åren 2007 – 2009 regelbundet utsatt sin fru för kränkande behanling. Tingsrätten dömde Qayam Raza till villkorlig dom men hovrätten ändrar tingsrättens dom i fråga om ansvar och dömer till fängelse.

Sexårig pojke misshandlad med batong av invandrade rånare

Sexårig pojke misshandlad med batong av invandrade rånare Två maskerade män trängde på onsdagskvällen sig in i en lägenhet i det invandrartäta och mångkulturella Angered norr om Göteborg. Vid rånet blev den sexåriga pojken som var hemma med sin mamma slagen med en batong över ena benet.

Jerzy Sarnecki har ”tänkt till” – igen

Jerzy Sarnecki har ”tänkt till” – igen Svammelpajasen Jerzy Sarnecki, en så kallad professor i kriminologi, menar att resonemanget inte håller att polis och tull beslagtar färre vapen, men sam­tidigt säger att kriminella använder vapen oftare. ”Det är konstigt om beslagen minskar samtidigt som användningen ökar”, säger han.

Sebastian Stakset utreds för mordhot mot Åkesson

Sebastian Stakset utreds för mordhot mot Åkesson Den vänsterextrema hiphopwannabeen Sebastian Stakset, 26, är anställd på Fryshuset för att hjälpa ungdomar på glid. Nu utreds han av polisen för mordhotet mot SD-ledaren Jimmie Åkesson. ”Fett tråkigt att ni skriver om det”, säger den inte allför smarta bräkande rapartisten.
Krönikor/Insändare

Fjordman: ”Geert Wilders Still Going Strong”

Fjordman: ”Geert Wilders Still Going Strong” Fjordman, den norska bloggaren, har skrivit en artikel angående Geert Wilders uppmärksammade besök i Malmö och lite kring det hela. Artikeln är uppmärksammad på bland annat snaphanen.dk och kan vara intressant, även om vi inte översatt den.

Gunnar Sandelin: ”Ett svenskt tabu”

Gunnar Sandelin: ”Ett svenskt tabu” Gunnar Sandelin skrev ett debattinlägg den 30 oktober på sidan 25 i Jyllands-Posten, ”Et svensk tabu”. ”Sedan 1980 har Sverige beviljat drygt 1,6 miljoner nya uppehållstillstånd; majoriteten av dessa är permanenta (PUT). Förändringen sker just nu i rasande fart.
AlternativeTextToShow

Bloggtips

Kategorier

Arkiv


Site Meter

Artiklar efter datum

oktober 2012
m ti o to f l s
« Sep    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Inga kommentarer: