fredag 5 oktober 2012

Invandringsminskning från MENA räcker inte för att stoppa islamiseringen « Avpixlat

Invandringsminskning från MENA räcker inte för att stoppa islamiseringen « Avpixlat: Invandringsminskning från MENA räcker inte för att stoppa islamiseringen

INSÄNDARE Sverigedemokraterna förespråkar en minskning av asyl- och anhöriginvandringen, som ju till största del kommer från muslimska länder, med 90 procent. Detta är självklart välkommet, men dock inte tillräckligt för att vända den pågående islamiseringen av Sverige.

Graden av islamisering är ju självklart till stor del avhängig hur stor andel av befolkningen som är muslimer. Idag utgör muslimer omkring 6 procent av Sveriges befolkning. Det kan tyckas lite, men vi som läser Avpixlat är nog rungande överens om att islam redan idag har på tok för stor påverkan på vårt samhälle, vår säkerhet, vår kultur, vår jämställdhet och inte minst vår yttrandefrihet. Väger man även in det faktum att muslimska kvinnor föder många fler barn än svenska kvinnor, så torde det vara tämligen uppenbart att SD:s föreslagna minskning av asyl- och anhöriginvandringen är otillräckligt för att bromsa utvecklingen, än mindre för att vända den. Faktum är att islamiseringen skulle rulla i hög hastighet även om vi så skulle införa ett totalstopp för invandring ifrån muslimska länder imorgon.

Så hur komma tillrätta med detta? Problemet är ju tydligt; Sverige påverkas och präglas i allt högre grad av islam i takt med att den muslimska andelen av befolkningen växer. Lösningen måste alltså vara att den muslimska andelen av befolkningen måste bli mindre i förhållande till övriga befolkningen, eller omvänt uttryckt; den icke-muslimska befolkningen måste bli större i förhållande till den muslimska. Samtidigt måste vi ju kunna lösa detta med bibehållen demokrati och respekt för mänskliga rättigheter, annars så avskaffar vi ju det samhälle vi vill försvara i vårt försök att bevara det.

Här är några delsvar på hur vi ska kunna komma tillrätta med problemet:

En grundlagsändring som återigen gör det möjligt att dra tillbaka det svenska medborgarskapet för personer med dubbla medborgarskap om de begått kriminella handlingar (något som omöjliggjordes i och med grundlagsändringen 2010).
Liksom Ny Demokrati föreslog; ge inte bidrag till invandrare. Ge lån istället. Lån som skall betalas tillbaka!
Höjda återvandringsbidrag och ökad exponering och information om möjligheten att detta bidrag finns.

Detta kan möjligen hjälpa något, men personligen har jag mycket svårt att tro att detta ens i kombination med SD:s minskning av asyl- och anhöriginvandringen skulle vara nog för att spola tillbaka bandet till ett Sverige där islam är en marginell företeelse (kommer ni ihåg back in the day när ingen brydde sig om islam!) som inte har någon märkbar påverkan på samhället. Orsaken; svenskar skaffar för få barn.

Med ekonomiska styrmedel skulle det möjligen gå att få upp barnafödandet generellt, men dessvärre är det troligt att sådana förmåner skulle utnyttjas av muslimska familjer i mycket större utsträckning än av icke-muslimska. Därför är ekonomiska styrmedel för att öka barnafödandet uteslutet som lösning. Paradoxalt nog blir därför, som jag ser det, ännu mer invandring den enda tillräckligt effektiva lösningen på frågan. Men då talar jag om invandring av annan karaktär än den som dominerar idag.

Med bilaterala visumavtal och aktiv rekrytering av arbetskraft, studenter och annan invandring från icke-muslimska länder skulle vi på riktigt kunna inte bara bromsa, utan faktiskt vända utvecklingen och se till att Sverige aldrig blir ett muslimskt land, utan istället ett land där islam står helt utan inflytande. Vi bör rikta in oss specifikt på länder där en mycket låg andel av befolkningen är muslimer, för annars skulle vi riskera att istället mest locka muslimer från andra västländer till Sverige. Det jag föreslår som lösning är alltså en massinvandring (puh!) under ett par decennier från länder som Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tjeckien, Ukraina, och tja, varför inte icke-europeiska länder såsom Argentina, Sydkorea, Japan och Taiwan också.

En sådan invandring skulle visserligen även den säkerligen ge upphov till viss turbulens, åtminstone under den första tiden, men tillsammans med en kraftigt minskad invandring från MENA i kombination med ovan nämnda dellösningar, skulle det troligen vara tillräckligt för att tränga tillbaka utvecklingen och spola tillbaka bandet till ett Sverige där islam är en icke-fråga.

Vi har för länge sedan nått den punkt då vi skulle ha kunnat stoppa utvecklingen bara genom ett invandringsminskning eller ens ett invandringsstopp från muslimska länder. Sverige har och kommer obönhörligen att förändras. För att i framtiden ha kvar ett Sverige att älska måste vi därför vara beredda på att styra förändringen i en inriktning som gör detta möjligt.

Kompisen Kalle
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-10-05, 07:21 (Uppdaterat 2012-10-05, 00:35) | Kategori(er): Debatt/krönika, Insändare, Invandring/mångkultur, Islam, Religion

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 34 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
283 kommentarer 3761 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 196 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Borgaren 5 minut sedan

Mycket välskrivet. Tack! Men försök övertyga de röstfiskade socialdemokraterna om detta.

bud 9 minut sedan

https://www.facebook.com/NejTi...
NEJ till muslimska böneutrop!

Dela denna namninsamling
Direktlänk : http://namninsamling.se/index....


Share on pinterest_pinit
|
1 person gillade det här.

repell 15 minut sedan

Apropå människors lika värde tvistar de lärde, politikerna är överens och forskarna är av annan åsikt, så ska man kanske tolka följande delartikel som i sin helhet är mycket större men skulle bli för komplicerad för många att förstå, för att läsas i sin helhet.
Publiceringen av The Bell Curve drog till sig en omfattande allmän uppmärksamhet till efterforskningarna om raser som har ackumulerats de senaste 30 åren i tekniska- och specialisttidskrifter som bevisligen utmanar varenda bestämmelse i den biologiska egalitärismens dogmer. Häpnadsväckande, och alarmerande för många, är den slutsats som följer av dessa data att om alla behandlades likadant skulle de flesta rasskillnaderna försvinna.

Med egalitärismen under belägring har det gjort stora ansträngningar för att få “rasanden” tillbaka i flaskan, att pressa tillbaka den tidigare tabubelagda tandkrämen tillbaka i tuben, att undertrycka eller förneka det minsta vetenskapliga bevis om ras, genetik och beteende.

Oavsett i vilken omfattning media främjar “politiskt korrekta”, men vetenskapligt felaktiga resolutioner från yrkessamfund så som det Amerikanska Antropologiska Förbundet, kvarstår faktum och kräver en tillbörlig vetenskaplig, inte politisk, förklaring. I genomsnitt är kineserna, koreanerna och japanerna mer lika varandra och är annorlunda jämfört med australier, israeler och svenskarna, som i sin tur är lika varandra och är annorlunda jämfört med nigerianer, kenyaner och jamaicaner. Inget av detta skall tolkas som att miljöfaktorer inte spelar någon roll i individuell utveckling. Men för varje år som går och varje ny studie, blir bevisen för ett genetiskt bidrag till individ- och gruppskillnader mer fast etablerat än någonsin.
1 person gillade det här.

Styrbjörn 4 minut sedan som svar till repell

Jag har studerat lite av denna forskningen, och jag förstår att det är en het potatis. I grund och botten skiljer den sig inte mycket från vad nazisterna proklamerade på sin tid, även om man idag ser på rasskillnader på ett nyktrare och mer vetenskapligt sätt. Just att nazisterna intresserade sig för detta är nog den största anledningen till att ämnet är tabu inom media och politik idag, samt mantrat om "alla människors lika värde".

Vetenskapen i sig tar dock inte hänsyn till ideologiska åsikter eller mantran. Genetiken utvecklas i olika riktningar oavsett vad vi människor tycker om saken, och min åsikt är att det är fullkomligt logiskt att människor i olika delar av världen har utvecklat olika egenskaper, allt för att anpassa sig till miljön de lever i. Att detta sedan har fått till följd att exempelvis intelligenskvoten är lägre i vissa delar av världen och högre i andra är bara ett resultat av generationer av utveckling (eller brist på sådan).

Med det vill jag inte ha sagt att man skall döma människor efter deras hud- eller hårfärg. Man skall döma dem efter deras handlingar.

knoll2 28 minut sedan

On nu enbart 6 procent av befolkningen kan ha sådana krav att det inverkar på hela befolkningen, hur ska det då bli när de blir kanske 15 - 20 procent eller mer??

Alla dina förslag är bra. Ett går nog knappast att genomföra och det är att svenskar skaffar flera barn. För vi svenskar anpassar barnaskaran efter hur stor bostad vi har. Muslimerna sk*ter högaktningsfullt i det och kräver av staten att få större bostäder när bostaden blir för trång. Då krävs att svenskarna gör likadant. Vem ska betala för det kalaset? Vi är inte fostrade på samma sätt och har inte sådana krav som dessa människor. Det ligger inte i svenskens mentalitet att bete sig som dessa gör.
2 personer gillade det här.

Förnuft-o-fil 38 minut sedan

Om man läser dessa kommentarer med lite distans och mest ser på de känslomässiga läget,
vad ser man?

Man ser början av en potentiellt ytterst allvarlig gruppkonflikt i Sverige. En liten men starkt växande planta.

Jag önskar att jag kunde argumentera mot dem som har skrivit här. Men faktum är att det grundläggande argumentet är absolut riktigt. Detta är en historia som har utspelats hundratals gånger genom historien och denna gång är det Sverige som är scenen. Det KAN fortfarande gå bra, men risken för destruktivitet och förstörelse är överhängande, speciellt eftersom landets ledande ännu inte tycks begripa sunda principer för invandring.

Det är varken någon invandrargrupp eller människor som som har äldre rötter i Sverige som är "skyldiga". Problemet är att våra politiker och opinionsledare fortsätter att stödja en politik som ökar motsättningarna.
1 person gillade det här.

Gostasson 40 minut sedan

Hade även våra mor- och farföräldrar tvingats offrat sina liv för vår frihet som finnarna gjorde, hade även pk-eliten i Sverige vågat räta på ryggen och försvarat de svenska värdena.
Nu har vi inte det arvet, så de vilsna kan därför se ner på våra nationalsymboler som "Du gamla Du fria" och vår blågula fana utan att det väcker särskild anstöt.
3 personer gillade det här.

M Issue 48 minut sedan

What is truly scary is how few people understand what Islam actually is, and how Islam begin to take control of their host countries once the population grows above a certain percentage.

This kind of ignorance is the same people had who supported the Nazi's into power. Islam is a Middle Eastern Nazi movement. That is the hard facts. The ideologies are identical, which many ex-Nazi's have repeatedly testified for. In Islam Hitler is a hero. His actions and rule is never condemned. He is a format, a source of inspiration to Islamic people.

(Redigerad av kommentatorn 46 minut sedan)
3 personer gillade det här.

chainmail 19 minut sedan som svar till M Issue

Yes, islam is scary but so is sionism... Did you know that it was jews who instigated massimmigration to Sweden? Just Google "David Schwarz" "Bonnier" "Dagens Nyheter" and you'll see. So tell me, is islamic immigration the danger or is the people who has been working very hard for massimmigration (ethnic diversity, multiculture, new norms, anti-nationalism) the problem?

William Hahne 50 minut sedan

Oerhört enfaldigt. De föreställningar och tänkesätt som frodas på Avpixlat gör mig mörkrädd.
2 personer gillade det här.

Andrej Dokic 16 minut sedan som svar till William Hahne

Håller med! Fast gällande Expo, Aftobladet och Expressen, dock inte avpixlat.

Lille vän. En massa som läser avpixlat är själva utlänningar precis som jag, och helt normala människor. Har en radikalt högutbildad vän som ogillade mina tankegångar förrän han själv 2 ggr på 6 månader blev påhoppad i Eskilstuna av just muslimer.
Det är till och med polisanmäld. Det är en äldre man som aldrig gör en fluga förnär och knappt kommunicerar med okända. Jag behöver inte säga att han nummera läser avpixlat och kommer att rösta på SD.

Jag har vänner som är från Japan, Indien, USA, Ryssar, en irländare, argentinare, chilenare, 2 kineser samt att jag känner och ibland umgås med 2 svarta personer från USA som själva starkt ogillar muslimer och somalier. Har även rest med dom på semester i Florida. och haft " a pretty good time". Jag kallar dom med bestämdhet för goda vänner.

Betyder det då att jag är inskränkt och rasse? Allt detta för att jag läser avpixlat, skriver här och tycker att allt som har med islam att göra är hot, fast jag gärna umgås med alla kulturer och grupper av människor.

Misstänker starkt att alla ni vänstermuppar mindre umgås med utländska medborgare än jag.
Jag ska säga ett par slutord. JAg har till och med satt upp fällor för dylika vänstermuppar och låtsats att jag är vänstermupp. Rakt av snackat bajja om serber så det skriker om det. KOnstigt nog kallade ingen vänstermupp mig för rasist då eller tyckte jag var främlingsfientlig. Då plötligt höll dom med. Trots att jag jag sa är i dagens tid bevisade osanningar. Hmmmm! Om man nu ska vara god och ickerasist. Gäller inte det alla folkgrupper i så fall? Eller är muslimer guds gåva till mänskligheten och alla andra kan man snacka bajja om?
2 personer gillade det här.

KanInteSova 1 timme sedan

Kan nån svara på frågan varför ni bara sitter på AP och gnäller?? Anslut er istället! Vad har just DU gjort för att förhindra utvecklingen??
3 personer gillade det här.

Andrej Dokic 5 minut sedan som svar till KanInteSova

Den sista meningen du skrev. Stod du framför spegeln när du kom på den?

Hur ¤#??&&w½**#!! vet du vad folk gör och inte gör? Om alla gör sin lilla beskärda del blir det mycket till sist som förändrar situationen. En bil som rullar frammåt byggs inte av en enda del, utan flera smådelar som tillsammans skapar rullkraften frammåt.
1 person gillade det här.

BirgittaSvenne 36 minut sedan som svar till KanInteSova

Kan inte hålla med dig att det gnälls här, däremot utbyts det mycket information som inte ges till oss av massmedia, det är viktigt för att vi inte ska bli fullständigt överkörda och hållas ovetande.
Sedan kan man ju rösta rätt, rösta på SD !
3 personer gillade det här.

Korpralen 45 minut sedan som svar till KanInteSova

För det första: Det är inte fel att "gnälla"! Även fackföreningarna, hyresgästföreningen och kvinnorörelsen uppstod genom att arbetare, hyresgäser och käringer gnällde.

För det andra: Hur vet du att "alla här på AP bara sitter och gnäller"? Jag är själv SD-medlem men vet ingenting om andelen SD:are här på AP. Ingen här (inte ens du) vet hur många av "tangentbordsriddarna" som är SD-medlemmar, det kan var allt mellan 10 till 90 procent.

För det tredje: Anslut till vad? SD, ND eller SvP. Specifiera gärna så vi vet vad du pratar om.
2 personer gillade det här.

MENA:s problemas 1 timme sedan

Låter som ett underbart förslag som jag verkligen kan skriva under på!
2 personer gillade det här.

kokskungen 1 timme sedan

OT
Den gigantiska rättegången mot södertäljemaffian skall göras om har hovrätten bestämt!
För att en nämdeman varit "jävig". Kostnad för skattebetalarna sist gång var ca 200 miljoner!
Mamma mia, det svenska rättsväsendet har återigen satt nytt världsrekord i dumhet!
8 personer gillade det här.

kbjohansson 1 timme sedan

För dig som orkar med en liten språkövning; gå in på document.no och läs vad Christian Skaug skriver om norsk invandring. Har vi motsvarande statistik i Sverige? Vem har i så fall kunskap och tålamod att presentera en begriplig redovisning.

nuvetvi 1 timme sedan

Fattar inget? Vad är problemet? Alla och allt är väl lika? Islam är fredligt. Moskéer som vilka byggnader som helst. Invandringen kostar inget. Skapar inga problem. Tillför bara gott. Finns inget Sverige och svenskt, inget Europa och europeiskt. I Sverige finns bara Moderaterna, Folkpartiet, Centern, KDS, Miljöpartiet, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Inget annat och inga andra. Bara svenskar och ickemuslimer som är problemet i Sverige och världen, sjuka, äldre, barn, anställda. Varför ta hit fler ickemuslimer då? Guillou har sagt att kristendomen är farlig. En miljöpartist varnade för katoliker. Ska ta in fler problem då? Eller har jag sett svensk riksdagsdebatt, SVT, Tv3,4,5,6,7, och läst svenska tidningar för mycket? Som 95% andra? Kan 95% ha fel? Majoriteten vet väl bäst? Vi har ju demokrati. Fast jag håller med allt i artikeln.
5 personer gillade det här.

Jordnot 1 timme sedan

Angående "kommer ni ihåg back in the day när ingen brydde sig om islam". För 15-20 år sen var islam mest något man skrattade åt. Om/när någon då hade trott att inom ett decennium skulle delar av Sverige vara islamiserat med badhus, skolmat, slaktmetoder etc anpassade efter muslimsk lag och Malmö ha en muslimsk majoritet med no-go zoner för vita svenskar hade vederbörande betraktats som galning.
15 personer gillade det här.

Rosemond 1 timme sedan som svar till Jordnot

Det är ju just detta som man märker så tydligt redan nu. Inte för att gruppen muslimer är så stor ännu så länge och många av dem är säkerligen inte utövare på samma sätt som många av oss "kristna" som inte går i kyrkan. Men just hur pass mycket samhället och våra lagar och regler just nu anpassar sig till denna grupp människor. Som du skriver, vem kunde tro - bara för något år sedan- att man kunde förbjuda män och kvinnor att bada samtidigt i ett svenskt badhus? Hur många decenniers utveckling försvann i ett nafs bara där?

Och dessa j-vla niqabs, hur kan man få människor att klä sig som Spökplumpen och sedan tro att de skall kunna bidraga till vårt samhälle. De kan ju knappt gå, trampar hela tiden på lakanet och håller på att snubba. Vilket jobb kan de ta: tandläkare? sköterska? säljare?


3 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 1 timme sedan som svar till Jordnot

Ja, det borde få alla att vakna så fort som detta har skett
3 personer gillade det här.

Nacka 1 timme sedan

Man skapar ett nytt verk.

Repatrieringsverket.
8 personer gillade det här.

svensketnisk 1 timme sedan

Riktigt så, det är alltså kört. Flytten är påbörjad för min del.
2 personer gillade det här.

debattbultenibo 1 timme sedan som svar till svensketnisk

I så fall ett tips. Välj att flytta till ett land som inte tillåter invandring!
1 person gillade det här.

KanInteSova 1 timme sedan som svar till svensketnisk

Vad har du gjort för att förhindra det?
3 personer gillade det här.

repell 1 timme sedan

Syriens rebeller är muslimer och då låter det märkligt att Reinfeldt anser att vi kan inte hindra att syrianska flyktingar kommer till Sverige och då får vi ytterligare lismande lögnare in i landet!
Jag känner en syriansk storfräsare som ingår i den syrianska maffian i Södertälje en lismare som brukligt är bland MENA ländernas befolkningar, detta lismande som lurar svenska folket och därför tycker att de är så trevliga.
Nåväl, denna syrian tycker att de kan ta livet av varandra i Syrien för de är bara en massa idioter och dessa turkar borde utplånas ifrån vår planet, så talar en sann kristen syrian i gangsterkretsen som har bott i Turkiet under tvång och gör sig till talesman för den som vill höra på, så det är nog mycket som vi inte känner till om mellanöstern som är mer hemskt än vi vill tro och just det där att det går inte att lita på dem för de är snara med att ljuga och skylla ifrån sig och detta har de alla gemensamt!
Sägas ska att jag är inte god vän med honom denna syrian, utan känner honom genom affärverksamheten jag sysslar med, jo, den är fullt laglig med öppen redovisning och inbetalning av skatt och moms i laga ordning.

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
4 personer gillade det här.

argatanten 58 minut sedan som svar till repell

Jag är lite dåligt insatt, men jag måste fråga; är syrier och syrianer ett och samma folk, med den skillnaden att syrier är muslimer och syrianer kristna? Har alltid haft lite svårt att hålla isär dessa begrepp. Överhuvudtaget verkar hela arabvärlden bestå av ett myller av olika folkgrupper och religioner. Kan det ha att göra med att Europa ritade om kartan efter första världskriget? Angående Södertälje och Södertäljemaffian så meddelar man idag att hela rättegången måste göras om, då en nämndeman ansetts jävig! Man tror ta mig f-n inte att det är sant!

http://www.aftonbladet.se/nyhe...
1 person gillade det här.

bogartius 1 timme sedan

SVERIGE ÅR
belägrat!
Vi befinner oss i en mycket svår situation, vi invaderas av folk från hela världen,
som ser VÅRT land som ett lyckorike, där allt är serverat.

Utan motprestation, gödslas det med 100-tals miljarder varje år på människor som inte tillför oss något gott.
Däremot för denna anstormning med sig oerhörda problem, som skötsamma svenskar drabbas av.
Dagligen kan vi bla här på Avpixlat läsa hela sanningen, den som media censurerar, och den förbannelse som den okonttrollerade massinvasionen skapar.

Varför tillåter vi att politiker, media och andra svenskfientliga krafter att husera och förstöra VÅRT land?
Dessa förrädare välkomnar och uppmuntrar dessa sk "flyktingar" att komma hit och roffa åt sig av vårt välstånd, medan de tex glömmer en utsatt grupp i dagens Sverige, våra äldre!

Ja,ni ser ju själva hur sjukt VÅRT samhälle ser ut!

Sverigevänner, fortsätt att kämpa för VÅRT land!
15 personer gillade det här.

Jordnot 1 timme sedan

6% av befolkningen är muslimer men räknar man personer yngre än 30 så blir den siffran förmodligen dubbelt så stor och räknar man bara män som är kraftigt överrepresenterade i invandring från mellanöstern så kanske 20% eller 1 av 5 är muslimer i Sverige.

(Redigerad av kommentatorn 1 timme sedan)
6 personer gillade det här.

M Issue 53 minut sedan som svar till Jordnot

If THAT is the truth, then Sweden is in a VERY scary situation. The Muslim population doubles in less than 10 years - not in 30 years as some research project. This means Sweden will not have much time left to reverse the horrors coming on you all within the next 40-50 years. You WILL be under a Caliphate.

You MUST fight for laws that demand complete policy changes of the government:

1) A complete ban on asylum seekers.
2) A full stop on Muslim immigration. Islam violates all human rights laws and western democracy laws.
3) Deportation based on decisions by immigration authorities, not court of law, with no appeal rights in Sweden but from their own home countries only,
4) A re-assessment of how many actually are legally valid to enter. Most entries have been through forgeries and lies meaning they are actually invalid and applicants can reapply under a much better, stricter system (which would not qualify 99% of them anyways).
5) Instant deportation of entire families on any sign of aggression, conservatism or threats from any member.
6) No financial aid or housing. Loans are a good suggestion. However, the Swedish legal system is a pathetic joke. They will simply not give a shit to pay back debts and there is no recourse for it. They should be jailed for a min 5 years if they don't pay back or arrange pay back of debts above a certain amount.

Sweden has to start REMOVING 80% of their Muslim population. You will not survive the dangers that your politicians have thrust on you all.
2 personer gillade det här.

hassebj 1 timme sedan

Islam påbörjade för c:a 30 år sedan införande av global teokratisk shariabaserad islam.
I Europa finns nu c:a 45 miljoner muslimer ( bara i Tyskland 1500 moskéer ) och även oceanien
ockuperas av muslimer Australien och Nya Zealand t.ex..
Med miljoner muslimer på plats som 5-e kolonnare och en enig islamsk militär front, kommer
islam att via Grekland, balkan och Italien med början 2080 att under stor brutalitet att ta kontroll
över hela Europa till sist och ockupationen omspänner flera århundraden i tid.

Flera mycket välrenommerade siare/profeter beskriver detta och flera "delprofetior " har redan slagit in.
7 personer gillade det här.

M Issue 50 minut sedan som svar till hassebj

The creation of Eurabia is the full responsibility of France. France should be taken to court by every country in Europe and be made responsible for the cost and damages of their forced rules on everyone.

You can read more here how France destroyed our countries by forcing Arab immigration on us all. France changed laws and pressure for complete policy changes in the EU to import 20 million Muslims. And look what problems they now have with them!
http://themuslimissue.wordpres...
2 personer gillade det här.

Karin 1 timme sedan som svar till hassebj

Länk till dessa "Flera mycket välrenommerade siare/profeter "?

svenljung 1 timme sedan

Ponera att det finns två befolkningsgrupper i ett samhälle. Den ena utgör 10% samt har en nativitet på 3.5. Den andra utgör 90% och har en nativitet på 1.2. Efter 2 generationer kommer fördelningen mellan de två folkgrupperna att vara 50/50.
5 personer gillade det här.

Ragnar 1 timme sedan

Dom skall varken ha bidrag eller lån. Punkt slut.
9 personer gillade det här.

SkorpioSSS 1 timme sedan som svar till Ragnar

Håller med. Och de ska ha ett kvalificerad jobb innan de får komma hit.
2 personer gillade det här.

HA2010 2 timme sedan

"Idag utgör muslimer omkring 6 procent av Sveriges befolkning." Och i morgon?Och om ett år? Och om 5 år? Och om 10 år?osv.Inte fasen lär det bli färre! Som Josefsson försökte få Wilks att svara på frågan om 6% är mycket för att sätta honom på pottkanten.Men det begriper väl för f**n vem som helst med hjärncellerna i behåll att det inte kommer att stanna vid 6%!? För 30 år sedan hade vi kanske 1% muslimer av befolkningen och ju fler som invandrar desto snabbare ökar procentantalet givetvis.Enkel grundskolematematik! Det blir inte en ökning med bara 5% de närmsta 30 åren utan en flerdubbel ökning.
4 personer gillade det här.

vedbacken 2 timme sedan

sterilisera alla vid gränsen så kanske dom vänder
4 personer gillade det här.

Katten Kattsvans 2 timme sedan

Totalstopp av invandring, utvisa alla från mena-länderna. Förbjud islam. Riv moskeerna ...
14 personer gillade det här.

Castaldo 2 timme sedan

Man ska inte kunna ha dubbla medborgarskap. Är man medborgare i ett annat land ska man inte kunna bli svensk medborgare med mindre än att man avsäger sig det andra medborgarskapet.
11 personer gillade det här.

PETER NYMAN 2 timme sedan

TACK När det framgår att 6% är islamister.Då ser vi att vid 6% är redan Demokratin minskad kraftigt Härom dagen krävde CENTERNS ungdomsförbund att användandet av Kyrkklockor måste förbjudas om inte böneutrop tilläts.När politiker har den åsikten att 6% av befolkningen skall stoppa en hundraårig tradion för 94% av befolkningen.Då är det största steget någon sin i nedmonteringen av Demokratin.Att det kommer från en politiker är förvånande då det tidigare varit islamisterna som stod för detta ATT ett SVENSK riksdags parti följer är skrämmande för SVERIGE.Lööv kommer väl nästa vecka begär att alla ordböcker ändrar vad ordet demokrati står för och dess innebörd.Makten till 6% är CENTERS valspråk innför förlusten 2014
11 personer gillade det här.

kirre 2 timme sedan

Det räcker inte med att bara kräva minskad invandring. Här behövs krafttag såsom repatriering av flertalet MENA invällare. Det finns ingen anledning för SD att vara så ängsliga i frågan om repatriering.
9 personer gillade det här.

LasseG 2 timme sedan

Det är inte antalet muslimer i Sverige som utgör ett hot om en framtida islamisering av det svenska samhället då flertalet muslimer i Sverige är, i likhet med sekulära kristna och judar, sekulära muslimer för vilka islam är en tro och inte en ideologi. Som till exempel Nalin Pekgul som är en av få sekulära muslimer som trots det personliga offer det innebär att offentligt törs stå upp för sin sekulära religionsutövning. Dvs. att hålla en skarp rågång mellan religion och politik. Och detta dessutom trots sitt politiska engagemang. Eller kanske därför. Problemet är de militanta och fundamentalistiska muslimerna som trots att de utgör en minoritet av muslimer i Sverige hörs mest och som likt droppen som urholkar stenen försåtligen försöker islamisera Sverige. Till exempel genom att som självutnämnda representanter för alla muslimer i Sverige, ställa krav på särregler och särlagstiftning för muslimer. Ingen annan invandrargrupp har ställt krav på särbehandling. Och att de sekulära muslimerna inte höjer sina röster, vilket får till följd att de förmodas dela de mest högljuddas uppfattning.
6 personer gillade det här.

Ragnar 1 timme sedan som svar till LasseG

FEL!!!!!!!!!!!!! Alla muslimer är latenta terrorister.
I en tysk sifo
undersökning för några år sedan frågade man inflyttade muslimer
(ej extremister) om de var beredda att döda för att Koranen skulle
bli världsomfattande. 70 % (sjuttio) svarade ja!! Vad säger du om det?

9 personer gillade det här.

PETER NYMAN 1 timme sedan som svar till LasseG

Allt om religioner islamisering dessa frågor är inte den stora faran.Den stora faran som flera varnar för,det är att IQ-nivån är så låg hos invandringen att det kommer att utgöra en fara för hela samhället.För att upprätt hålla en Demokratisk modern välfärds stat kan inte landets IQ-nivå vara under 90 Zooland har en av dom absolut lägsta IQ-nivåer som uppmätts för en nation 68IQ.Det når inte till att klara ett modern utvecklat industriarbete.
Samma problem gäller skolorna det går inte att höja IQ-nivån hur många miljarder du pumpar in i läxhjälp.Det pedagogiska problem är när man blandar så skilda IQ-nivåer då kan ingen ta till sig undervisningen.Den möjligheten som finns och är den relevantaste Det är att dela upp klasserna efter elevernas IQ-nivå.Då skulle varje elev få exakt den undervisning som lämpar sig för elevens förmåga.
5 personer gillade det här.

Kvotsvensk Deluxe 2 timme sedan

Vilken giftig "soppa" Sverige har utvecklats till, rent av radioaktiv. En kombination av naiva godhetsapostlar, som får håret att resa sig på en när de gör sig hörda. Dessa manövreras med lätthet av cyniska globalist-groupies vars ambition är att klättra på karriärstegen. Ja, lägg sedan till en lömsk totalitär ideologi vars medlemmar bör vara inavlade och helst också lågutbildade för att få full uppskattning av sina ledare. Denna ideologi får alltså husera fritt i landet tillsammans med den övriga importerade våldsbrottsligheten och utbredande maffiaverksamheter. Ja, det är politikerna som styrt Sverige hit som bär skulden. Att allt det här fanns i världen visste vi, men att våra politiker skulle importera det med flit trodde nog ingen. De etniska svenskarna betalar nu för sin egen kultur och folkgrupps avveckling.
11 personer gillade det här.

ben 2 timme sedan

Tack för ditt inlägg Kalle.

Passa på att rösta nej till böneutrop.

http://namninsamling.se/index....
10 personer gillade det här.

fenrisulv 2 timme sedan som svar till ben

och sprid det till alla likasinnade du känner
4 personer gillade det här.

uno Johansson 2 timme sedan

Det finns bara ett sätt som jag ser det.Sluta gå på restaurang svenska ungdummar börja
producera barn i stället.Sverige kan bära en befolkning på ca sekstiomljoner människor
4 personer gillade det här.

KarlssonMikael 2 timme sedan

Ledsen Kompisen Kalle. Det finns bara en lösning på problemet med islam.
Det handlar inte längre om att överträffa dem demografiskt (våra kvinnor kommer inte ställa upp). Det finns bara en lösning.
Islam måste reformeras till en mer liberal version (inte troligt men nödvändigt).

Vi måste få dem att slappna av i sitt förhållningssätt gentemot islam. Mina förslag är att vi alla bär kors, alla sätter upp en rondellhund på närmaste träd/husvägg i hela Sverige, varje dag, om och om igen och framför allt så bör vi stoppa all invandring från MENA
11 personer gillade det här.

Thomas Hallgren 2 timme sedan

Problemet ligger i värderingar, inte i födelsetal. Om det vore möjligt att få muslimer som flyttar hit att ställa upp på vårt samhälle i första hand, jag menar då sånt som yttrandefrihet, jämlikhet mellan könen och demokrati och sedan utöva sin religion på ett sätt som respekterar andras religioner, ja då vore problemet ganska litet.

Betänk nu att allt som jag skrev i fetstil ovan är inskrivet i vår grundlag. Så egentligen handlar det väl bara om det, att mer aktivt se till att alla som kommer hit följer vår konstitution. Det känns som om den aspekten har glömts bort helt. Följer man inte lagen så är man en brottsling. Om vi ska ha ett hållbart och tolerant samhälle så måste all brottslighet beivras.

Varför inte börja med ledord som noll-tolerans mot kvinnoförtryck, noll-tolerans mot att sätta religiösa hänsyn över Svensk lag, noll-tolerans mot hot om sprängdåd, mord och förföljelse. Det är den fighten vi måste ta, och det är bråttom!
9 personer gillade det här.

Kallebulingen 2 timme sedan

En enkel åtgärd är att minska barnbidraget efter 3dje födda barnet. Systemet var dessutom inte tänkt att ge stöd för 10-barnsfamiljer.

För övrigt bra skrivet. Ny infallsvinkel. Vi måste börja tänka i nya banor.
10 personer gillade det här.

Hilfe! 2 timme sedan som svar till Kallebulingen

Systemet är helt klart avpassat för somaliska jättefamiljer, eftersom barnbidraget ökar något så infernaliskt för varje extra barn efter tre.

Glöm inte heller det fullständiga vanvettet att dessa jättefamiljer får "retroaktiv föräldrapenning" i en klumpsumma. Det är helt ofattbart hur sådant ö h t har kunnat gå igenom riksdagen under fullständig mediatystnad!
9 personer gillade det här.

oskar gudehn 2 timme sedan

Allmänt: Snälla, läs på om demografiska förändringar och vad som gör skillnad i nativitet innan ni (ta åt er ni som vill) hittar på slutsatser om varför vissa skaffar fler barn än andra.

Detta kan tjäna som en introduktion:
http://www.ted.com/talks/hans_...

Hilfe! 2 timme sedan som svar till oskar gudehn

Fortsättningskursen är dock Gumballs och t ex prognosen att Afrikas befolkning kommer att öka från 1 miljard till 1,5 miljard på 10 år. 10 år!

http://www.svd.se/naringsliv/n...

Jag tycker att vi kan blåsa faran över först efter att vi har sett den där befolkningsminskningen inträffa i verkligheten. Precis som att Sverige kan avvakta med massinvandring för att motverka bristen på arbetskraft, tills vi har någon brist på arbetskraft. Särskilt som vi inte har någon som helst brist på analfabeter som inte kan svenska och måste hållas könssegregerade.
5 personer gillade det här.

KoMaCarpe 3 timme sedan

Minst sagt speciell insändare. Känns det inte rätt så moraliskt förkastligt att på förhand döma ut en människa innan hon/han har fått bevisa motsatsen? Jag menar att det aldrig är bra att exkludera någon innan man har gett de en chans. Vore det inte klokare att se över konsekvenserna av kriminellt beteende och missanpassning? Begår ni brott åker ni ut, omedelbart. Kan ni inte tillräckligt god svenska efter ett år åker ni ut. Klarar ni inte av att försörja er familj åker ni ut. OBS! Gäller invandrare och inte flyktingar. Självklart.

Är det muslimerna vi ska beskylla för vårt eget och våra politikers slapphänta beteende? Njaa. Jag tror inte det. Vill vi ärligt minska islamiseringens inflytande eller helt enkelt minska på människor med MENA-ursprung? Jag får en känsla av att skribenten försöker göra B genom att måla upp A, som anledning.
Slutligen finner jag det väldigt märkligt att människor som söker sig hit från övriga platser, i ett sargat, Europa skulle bete sig bättre än folk från arabvärlden. Med samma förutsättningar att "lyckas" kommer även de att bidra till skenande kriminalitet och utanförskap. Nej, förslaget är rent ut sagt väldigt ogenomtänkt. vi behöver bromsa nettoinvandringen överhuvudtaget. Inte ersätta den med folk från andra delar av världen. Helt fel väg att gå enligt mig.
2 personer gillade det här.

Styrbjörn 3 timme sedan

Problemet att vända utvecklingen i Sverige och i västvärlden ligger just i barnafödandet enligt min uppfattning. Vi svenskar och även medborgare i övriga västländer måste försörja vår egna familj genom arbete, vilket gör att många prioriterar utbildning och karriär före barnafödande. Även dålig ekonomi får människor (inte alla dock) att skjuta på familjebildande, eftersom det är kostsamt att skaffa barn. Om framtiden blir som jag tror, så kommer allt fler få allt mindre pengar att leva av, och detta kommer synas i antalet födda barn hos etniska svenskar.

Andra sidan av myntet är MENA-folket som inte behöver bry sig om dåliga tider eller arbetslöshet då de redan har sin försörjning tryggad via bidrag. De har inga bolån eller liknande som måste amorteras, och kan därför producera barn utan en tanke på kostnader.

Det finns även studier som visar på en korrelation mellan låg IQ, nativitet och religiositet.

Svenska folket betalar alltså för att på sikt få se sig själva ersättas av folk som varken arbetar eller på annat sätt bidrar till landet och samhället. I stället sjunker landets genomsnitts-IQ, bidragsbördan ökar liksom kriminaliteten och religiös fanatism.

(Redigerad av kommentatorn 3 timme sedan)
23 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 2 timme sedan som svar till Styrbjörn

Dessutom premieras ju deras barnafödande ytterligare eftersom barnbidragen åter ska höjas, för att inte tala om flerbarnstilläggen, som väl nästan uteslutande gynnar muslimska familjer
8 personer gillade det här.

DeWaallt 3 timme sedan

Har man i sverige redan moskéer i snart varje gatuhörn så måste envar förstå att islamiseringen av sverige inte går att stoppa, nu vill man även ge klartecken till böneutrop så islamiseringen rullar på o folk fattar inte allvaret utan tror detta är något gulligt oskyldigt som fortgår.
28 personer gillade det här.

My_Skandinavia 3 timme sedan

Bryllup med en 8-årig! Hedersdrab! Omskæring af kvinder! Ja, sikkert snart i den islamiske rpublik, Sverige?

"Ny FN-resolution kan blåstemple bryllup med otte-årige og omskæring af kvinder som »traditionelle værdier«.": http://www.b.dk/globalt/fn-bla...

For der er vel ingen svensk politiker som mener andet en FN - for real?
7 personer gillade det här.

Kvotsvensk Deluxe 3 timme sedan som svar till My_Skandinavia

FN är ett skämt, de är uppköpta av araberna (de har sålt sig med andra ord) tillsammans med alla andra "godhetsorganisationer". "Mänskliga rättigheter" är nog den mest utvattnade frasen i vår tid, den betyder "nada" i dag, eller möjligtvis betyder den "jag är så jävla PK, ge mig bidragspengar till min förening".
6 personer gillade det här.

Karl_the_swede 3 timme sedan

- - - DET SKALL VARA DET FINASTE SOM FINNS - ATT VARA NATIONALIST - - -
10 personer gillade det här.

Karl_the_swede 3 timme sedan

- - - SVENSKA FOLKET MÅSTE UTSÄTTAS FÖR EN AVLÄRNING OCH DÄREFTER SKOLAS OM I EN NATIONALISTISK ANDA - - -
9 personer gillade det här.

Karl_the_swede 3 timme sedan

- - - VI BEHÖVER EN MEDIAKANAL SOM HYLLAR NATIONALISMEN PÅ OLIKA SÄTT I EN DAGLIG TV-SOFFA - - -
15 personer gillade det här.

Mr_Realistic 3 timme sedan

Vad gäller demografin så har jag dragit mitt strå till stacken och skaffat fyra barn. Vad gäller politiken så drar jag mitt strå till stacken och röstar på SD. Vad gäller Sveriges framtid så hyser jag en stor övertygelse om att islamismen i Sverige lever på lånad tid. Det kommer dock tyvärr hinna bli mycket värre än vad det är idag innan svenskens vrede vaknar.
19 personer gillade det här.

Karl_the_swede 3 timme sedan

- - - LÅT NATIONALISMEN BLI TILL VÅR NYA FOLKRÖRELSE!!! - - -
7 personer gillade det här.

Thomas Hallgren 2 timme sedan som svar till Karl_the_swede

sluta skrika snälla du.
4 personer gillade det här.

Karl Johan Lindevall 3 timme sedan

Svar till Svensk Riddare . Du har fullständigt rätt , men dock ett tillägg : De ansvariga i vår Regering torde bli dömda till ett hårt straff för landsföräderi ! .
37 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 2 timme sedan som svar till Karl Johan Lindevall

Under Palmetiden avskaffades ju möjligheten att straffa dem, både politiker och tjänstemän kan inte straffas för sina beslut och ha

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: