måndag 18 juni 2012

Ville inte ha slöja – fördes utomlands av sin pappa « Avpixlat

Ville inte ha slöja – fördes utomlands av sin pappa « Avpixlat: Ville inte ha slöja – fördes utomlands av sin pappa

monument22 2 timmar ago
Gång på gång ser vi hur mötena mellan menakulturerna och våra västerländska
samhällen fallerar. Det går grus i maskineriet och inte sällan måste detta åtgärdas
med dyra specifika åtgärder/insatser från diverse myndigheter i vårt samhälle.
Har vår nation råd med det här "lappandet och lagandet" hela tiden?
Självklart inte, vi ser exempel på neddragningar dagligdags inom vård/omsorg.
Vi ser kategorier "skräpletare" och "burkpantare" breda ut sig alltmer.
Vi befinner oss i ett läge där våra beslutsfattare dagligen ställer "grupp mot grupp"
vad gäller resursfördelningen och att det inte sällan är den "etniske" svensken som
drar det kortaste strået!
Sverige kan inte fortsätta med pågående "befolkningsutbyte", vad vi behöver är ett
utbyte av våra politiker!
SD 2014 !!

SKAMFÖRTRYCK Det handlar om en muslimsk familj, där föräldrarna kom till Sverige på 1990-talet, och i fokus står en tonårig dotter. Hon är född och uppvuxen i Sverige, aldrig frivilligt använt slöja och umgicks med sina svenska kompisar som tonåringar gör. Det accepterade inte pappan.

Våren 2010 märkte skolperonalen att något inte stod rätt till med flickan. Socialförvaltningen kopplades in och flickan berättade att hon var oroad, stressad och hade ångest. Dessuton hade hon nära till gråt, kände sig nedstämd och kände hopplöshet inför framtiden.

Under utredningens gång fick man klart för sig att flickan levde under strikta regler hennes pappa hade satt upp, helt enligt skamkulturens “traditioner”. Socialförvaltningen skrev även i sin utredning att föräldrarna hade stort behov av infortmation om hur man uppfostrar barn i det nya landet där det råder helt andra värderingar och religion kontra hemlandet.

Men så kom sommarlovet. Pappan tvingade henne, och lillasystern, att börja med slöja, något de inte ville. Speciellt tonårsflickan mådde dåligt och höll sig hemma då hon inte ville visa sig utomhus iförd slöjan. Men hon var tvungen att gå till skolan med slöjan på. Så höll det på i ett år men någon gång under våren 2011 tog båda flickorna av sig slöjorna under skoltid. En befrielse får man förmoda. Men den kontrollerande pappan upptäckte det. Han blev ännu mera kontrollerande och båda flickorna blev av med sina mobiltelefoner.

I augusti 2011 var det dags för semesterresa, först i sydeuropa och sedan vidare till mellanöstern, till deras hemland. Med resan var pappan, tonårsflickan, lillasyster och ett några år äldre syskon.

Efter några veckor i mellanöstern åkte det äldsta syskonet hem för att plugga vidare. Kvar fanns flickorna – mot sin vilja. Pappan vägrade låta dem ha kontakt med omvärlden. Mot alla odds lyckade en lärare i Sverige få kontakt med flickorna, som berättade om pappans krav och att de fanns där mot sin vilja.

Socialstyrelsen drog igång ny utredning strax efter den kontakten medan UD försökte få hem flickorna på olika sätt. Bland annat hade man kontakt med en lokal kvinnorförening för utsatta kvinnor men UD ansåg att säkerhetsrisken var för stor så den planen lades ner.

Det dröjde ända fram till den 24 april i år. Då lyckades flickorna fly från sin plågoande till pappa och ta sig till svenska ambassaden i aktuell stad. Nästa dag flögs flickorna hem tillsammans med UD-personal. Tonårsflickan tog man hand om direkt vid hemkomsten och hon är nu LVU-placerad i skyddat boende på hemlig ort, enligt ett domstolsbeslut i Förvaltningsrätten.

Därför kan hon också berätta om sitt helvete i lugn och ro under pappans förtryck. Han var mycket hotfull och själv var hon livrädd, till den grad att hon fruktade för sitt liv. Pappans motiv till bortförandet var att flickorna vanhedrat honom genom att inte bära slöjorna.

Omsorgs- och socialnämnden i Mjölby anser att det inte går att förutse vad som kommer att hända med flickan eller hur familjen kommer att bete sig.

Under en förhandling nyligen i Förvaltningsdomstolen hördes föräldrarna. Till skillnad från vad flickan berättat säger föräldrarna något helt annat. Deras dotter har mått psykiskt dåligt och Sverige har inte gjort något för att hjälpa hennes alls. Syften med resan vad att ordna specialistvård till dottern. Man vill bara hennes bästa, hävdar de. Paret förnekar att de skulle ha tvingat flickan att bära slöja. De hävdar att de har en sund ställning till religion och vill ta del av båda kulturer.

Men domstolen avfärdar deras uppgifter helt och beslutade därför att flickan ska hållas placerad tills vidare utanför föräldrarnas vård och uppfostran.

Ett annat fall som skedde nyligen i Sverige

15-åring riskerade tvångsgifte – skyddas på hemlig ort

Rättegång i England: En muslimsk åttabarnsmamma drogade den 23-åriga dottern då hon vägrade gifta sig med sin kusin, som bor i Danmark. Dottern mordhotades också.

Daily Mail
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-06-17, 21:59 (Uppdaterat 2012-06-17, 22:13) | Kategori(er): Brott, Hedersbrott, Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam, Islamism, Religion

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 4 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
195 kommentarer 2533 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 106 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Cheaa 48 minuter ago

Har i åtanke alla de unga tjejer som inte når UD eller svenska myndigheter...
1 person gillade det här.

nitohu 1 timme ago

"Socialförvaltningen skrev även i sin utredning att föräldrarna hade stort behov av information om hur man uppfostrar barn i det nya landet där det råder helt andra värderingar och religion kontra hemlandet"

Så naivt.Det går inte att "informera" bort dom värderingar och attityder som sitter i ryggmärgen på dessa människor.Det är bara genom lagstiftning.Som i det här fallet förbud mot religösa och politiska symboler i skolmiljö.Som man kan få bukt med dessa religösa och kulturella avarter.

Information blir i fall som dessa, som att försöka utplåna en sten genom att hälla vatten på den.
2 personer gillade det här.

FG2 1 timme ago

Typiskt svenska myndigheter och politiker att bara ”bota” symtomen och inte orsaken till problemet. Istället får vi skattebetalare stå för helt meningslösta kostnader som i det här fallet gömma undan offret istället för att sätta ”fotboja” på förövarna. Jag håller med tidigare talare om att vi ska skicka iväg alla anhöriga som inte vill följa svenska värderingar.
2 personer gillade det här.

monument22 2 timmar ago

Gång på gång ser vi hur mötena mellan menakulturerna och våra västerländska
samhällen fallerar. Det går grus i maskineriet och inte sällan måste detta åtgärdas
med dyra specifika åtgärder/insatser från diverse myndigheter i vårt samhälle.
Har vår nation råd med det här "lappandet och lagandet" hela tiden?
Självklart inte, vi ser exempel på neddragningar dagligdags inom vård/omsorg.
Vi ser kategorier "skräpletare" och "burkpantare" breda ut sig alltmer.
Vi befinner oss i ett läge där våra beslutsfattare dagligen ställer "grupp mot grupp"
vad gäller resursfördelningen och att det inte sällan är den "etniske" svensken som
drar det kortaste strået!
Sverige kan inte fortsätta med pågående "befolkningsutbyte", vad vi behöver är ett
utbyte av våra politiker!
SD 2014 !!
5 people gillade det här.

Warge 2 timmar ago

Lustigt: de flesta vi tar emot är ensamkommande män - när de som verkligen har ett skyddsbehov från förtryck skulle vara i sällskapskommande flickor.
5 personer gillade det här.

Malmoman64 2 timmar ago

Det är ett enkel fall. Utvisa mamman och pappan på livstid. Det skulle sända tydliga signaler om vilka regler som gäller här. I dom fallen någon utländsk förälder kidnappar sitt barn och för det till sitt hemland. Ska Sverige direkt stoppa allt bistånd till det landet. Dom här mena-länder har ofta bistånd tyvärr. Att stoppa biståndet är en mycket bra metod. Sedan ska slöja, huvudduk och burka förbjudas helt på offentliga platser. Med dryga böter som första påföljd. Hjälper inte det livstids utvisning. Det motiverar vi med att dom vill inte anpassa sig. Kan man inte anpassa sig har man ingenting här att göra. Det är svensk lag som gäller här.
8 personer gillade det här.

DeWaallt 3 timmar ago

Familjen kom hit på 90talet o idag tycks faran vara över i deras forna hemland så vem vet man kanske skickade ner dottern som ensamkommande flyktingbarn o nu väntar familjen bara på att flickan åberopar anhöriginvandring så familjen kan återförenas.
Nja nu är så inte fallet utan mer ett önsketänkande från min sida.
2 personer gillade det här.

PekingNorroping 3 timmar ago

VVarför står inte politikerna upp för denna flicka? Är korrekthet viktigare?
4 personer gillade det här.

Malmoman64 2 timmar ago som svar till PekingNorroping

Dom resonerar som så att hedervåld finns inte. massinvandringen för bara med sig positiva saker. Dom har säkert ett trauma ifrån hemskheter i sitt hemland. Ja du vet sådant struntprat. Dom vägrar inse att massinvandringen bara är av ondo.
2 personer gillade det här.

Kollen 2 timmar ago som svar till PekingNorroping

Detta var precis vad Hanna Wigh (SD) tog upp vid fullmäktigemöte för en vecka (12/6?) sedan!. Länken finns på AP!. Ingen höll med!. Två framförde märkliga repliker,en underlig yngling märkt MP och en invandrare som representerade (S) som på knagglig svenska nästan var hånfull och nedlåtande mot Hanna!. Men hon har ju fullständigt rätt!. Här satt hela fullmäktige fullständigt tysta!. Fega ynkryggar!.
5 personer gillade det här.

Gunnar Brum 3 timmar ago som svar till PekingNorroping

Det är ännu värre. Man låter gärna föräldrarna skicka sina barn i koranskolor där det går. Då har man full koll.
2 personer gillade det här.

Gunnar Brum 3 timmar ago

Lögnen är lag för denna kultur. Man ljuger om precis allt om det kan gynna saken. Moral finns inte. Förmodligen inte ens i deras ordlista. Det är detta om gör att man så obehindrat missbrukar välfärdssystemen. Jag tycker vi kan införa en ny fras: "LÖGNAKTIGA MUSLIMER".
3 personer gillade det här.

Anders040 4 timmar ago

Islam är inget annat än världens sattyg, den är betydligt värre än hela eurokrisen. Eurokrisen är djup men det finns lösningar om än på lång sikt mot islam finns inga lösningar. Det är helt enkelt en sjuk ideologi.

Det retar mig som 17 när man jämför deras burqa,niqab och allt vad det nu heter med en vanlig sjalett som var vanlig på 45-50 talet och faktiskt långt tidigare. Sjaletten användes för man var rädd om frillan ( tror jag ). Burqan har ett religiöst syfte och kan alltså inte jä'mföras med andra huvudbonader.

Deras kultur har inte i vårt västerländska samhälle och göra. Islam förstör hela vårt samhälle det kan man kallt konstatera när man ser sig omkring i samhället idag. Jag kan inte förstå alla dessa hemresor, som bropendlare kan jag intyga hur många som åker hem, ja tyvärr även för att återvända, jag är inte avundsjuk och missunnar ingen att resa, men att komma som flykting och få PUT i Sverige för att sedan resa hem det är inte okay. Skamkulturen hör hemma i mellanöstern och i övriga MENA men inte i Sverige,skandinavien eller i övriga europa. Vi har vår kultur och dom har sin, vi kommer aldrig kunna leva sida vid sida. Att det finns poltiker och svenskar som vill ha detta multikuti det är för mig obegripligt.

Om jag vill se en kamel åker jag dit, jag vill inte se kameler i Sverige, det är lika fel som att se jultomten på Australiens stränder, nu tror jag i och för sig inte på tomten oich inte på islam heller för den delen, jag använder mitt sunda förnuft, jodå jag har ett sådant också även om det verkar otroligt ibland.

Jag vill behålla vår kultur här, när man påtalar det för 7 klövern eller andra så får man till svar, ja men vår kultur är ju importerad, julen är inte en svensk företeelse,inte påsk osv osv, usch jag blir bara så trött, så Sverige föddes helt naket? hur långt tid ska vi gå tillbaka för att kalla något svensk kultur? Nu sk*ter jag i svensk kultur, jag har min skånska kultur och våra traditioner, vi har åtminstone en matkultur av det mest fantastiska slaget, det har till och med en Stockholmare sagt vid namn Per Morberg, han sa att Skåne har Sveriges bästa matkultur och jag håller med.

Hela vårt samhälleförändras pga islam. För att man gillar utländsk mat betyder inte det att vi behöver importera männsikorna också, nej detta är så tröttande. Vi måste stoppa detta vansinnet nu såvida det inte redan är försent. Sverige skulle aldrig fallit för islam och gått dom tillmötes med moskébygge,halal,särskilda badtider osv, man kan imte ge en muslim lillfingert för då tar dom hela armen, vi har själva bjudit in till detta genom att gå deras krav tillmötes vilket visar sig vara helt fel.

Jag är varken rasist eller främlingsfientlig, vilket man gärna påstår från vänsterkretsar och pk-håll,okay kalla mig rasist, jag kallar...
visa mer
3 personer gillade det här.

DeWaallt 4 timmar ago

Denna kidnappning eller människorov hade med lätthet kunnat undvikas men som vanligt böjer sig myndigheterna förstående inför denna tvångskultur o låter det passera sedan mumlar man lite i media om det inträffade så anser man att man gjort det man kunde.
Sjukt.
1 person gillade det här.

ddayperspective 4 timmar ago

Man blir så ledsen... Och svenska myndigheter och politiker låtsas inte se, inte förstå...
2 personer gillade det här.

mittmotto Top 10 4 timmar ago

Dessa Islamister kommer aldrig att erkänna våra seder och vanor så länge som dom tillåts bedriva denna kvinnoförnedrande religion.
4 personer gillade det här.

ddayperspective 4 timmar ago som svar till mittmotto

Verkligheten säger mig att bara före detta muslimer är tänkbara tillåtas få leva i demokratiska samhällen med folkvalda parlament... När ska regering och riksdag begripa det?
1 person gillade det här.

Dannie_X Top 10 4 timmar ago

Sjuklöverpolitiker bryr sig uppenbart inte om dessa utsatta flickor.
Skulle nån SD politiker ta upp detta blir de anklagade för rasism.
Sverige är svårt infekterat av skadlig PK-sjuka.
4 personer gillade det här.

invandrare1957 5 timmar ago

Här ännu ett bevis på att invandrarna kommer till kravlösa Sverige för att få leva i sin kultur. Vad svenska myndigheten säger åt det är att lev i er kultur men sköt det snyggt. Sen verkar politikerna tro att plockar man in en milj. Invandrare till i Sverige så kommer det här att fungera bättre. Klart svensken anpassar sig sakta efter dom här främmande kulturerna o religionerna det är svensken som måste anpassa sig och göra om lagarna efter dom här kulturerna så långt har invandringen gått. För att rädda svenskheten så skulle Sverige behöva göra om lagar och ställa så höga krav på invandrarna så dom som inte vill försvenskas dom får flytta hem. Då skulle nog 3/4 dra ifrån Sverige. Men den dan kommer inte utan Sverige kommer att sluta som ett mellanting mellan Somalia och ett arabland. Svensken har skänkt sitt land o kapital till dom här kulturerna helt gratis och utan krav. Utan man säger att hoppas dom är snälla mot oss när dom tar över Sverige eller hur var det Jens Orback sa. Idioter förstöra ett helt land med snälla invånare.
2 personer gillade det här.

Vielfras 8 timmar ago

Vi får väl hoppas på att flickstackarn inte har råkat riktigt illa ut . . X( . För övrigt . . Lite OT men ändå intressant . . http://www.express.co.uk/posts... , samt lite mer sjukt . .
http://rationalwiki.org/wiki/C... . .
http://www.independent.co.uk/n... . . X( .
2 personer gillade det här.

GandalfGra 7 timmar ago som svar till Vielfras

Undrar just hur de som vet med sig att dom käkade kebab på det där stället efter flickans försvinnande känner sig och mår med vetskap om detta..! Jag skulle personligen spy tarmarna ur mig...inte för att jag äter kebab för jag vill inte gynna den svarta marknaden och pengatvättsrörelserna i Sverige..!
1 person gillade det här.

andreasm 8 timmar ago

Konstigt, man har ju hört flera gånger från beslöjade fruntimmer hur frivilligt det är med slöja.
11 personer gillade det här.

friryttaren 9 timmar ago

De klart att flickorna ska ha slöja om pappan säger så. Annars hade feministgrupperna i Sverige gapat i högan sky, där finns kvinnor som vet vad mansförtryck är. Men nu är det tyst så då måste det vara OK.
6 personer gillade det här.

boarealisaxe 9 timmar ago

Vad var det som Hanna Wigh sa i sitt anförande vid Västra Götalands regionfullmäktige. Menade hon inte att kunskapen hos tjänstemän och beslutsfattare var bristfälliga för att kunna hantera sådana här situationer och därför borde förbättras. På ett obehagligt och hånfullt sätt bemöttes hon av en Goran som i stort sett avfärdade hennes påstående om förekomsten av hederförtryck
som fantasier. Han rekommenderade henne att läsa vissa böcker om Islam.

Det värsta av allt var dock när denne Goran på hånfull och oren svenska hade avfyrat sina inlägg mot Hanna så aplåderades det bland övriga fullmäktigeledamöten. Är de inte riktigt friska?

Videon med Hanna Wighs debatterande publicerades på avpixlat den 14 juni.
6 personer gillade det här.

SM811 2 timmar ago som svar till boarealisaxe

Fullmäktigeledamöter skall prata bättre svenska än denna Goran gör.
Detta exemplet visar klart att han stod där och ljög men det är ju vanligt bland invandrare.
Kanske tillhör det den kultur som Goran babblar om?
1 person gillade det här.

Obstinat 9 timmar ago

Dessa människor verkar inte se någon skillnad på sanning och lögn, man säger alltid det som gagnar den egna saken.

Vad ska de här att göra, de som inte gillar vårt sätt att leva?

F.ö.förvånar jag mig hur dessa familjer aldrig tycks ha problem med att ha råd med långa resor, runt till olika länder och under långa perioder. Det är många svenskar som inte har råd med sådant.
5 personer gillade det här.

NE_Mannen 9 timmar ago som svar till Obstinat

Har de dessutom möjlighet att besöka sitt tidigare hemland utan repressalier kan de gott stanna kvar där för då skall PUT upphöra !
3 personer gillade det här.

GandalfGra 7 timmar ago som svar till NE_Mannen

Precis det är väl märkligt att man kan åka tillbaka till sitt hemland som man "flytt" från...vem ska då kunna tro att dessa har behov av skydd...?? Skicka tillbaka dem hem till sina sandlådor så slipper vi dras med deras uppehälle..och deras hedersvåld m.m..!!
2 personer gillade det här.

BannlysHedersmord 9 timmar ago

Det farliga med att låta föräldrarna låta komma till tals är att myndigheterna oftast litar på föräldrarna och inte barnen. Det är därför det finns så många flickor och kvinnor som känner sig övergivna av myndigheterna och blir sedan hedersmördade.

Tänk om dessa hotade flickor kunde gå till polisen och få sina plågoandar permanent utvisade? Vilken utopisk tanke, det kanske löser sig i framtiden men hur många flickor ska bli hedersmördade tills SD får egen majoritet i Riksdagen och därmed kan göra något åt detta?
4 personer gillade det här.

knoll2 9 timmar ago

Ja så här går det när man ska tussa ihop olika kulturer med varandra där ingen av dem trivs med situationen. Så sluta ta emot folk från mellanöstern för de varken vill eller kan leva enligt de normer som är normala i vårt land. Som svensk kräver jag att muslimska män med helskägg bär slöjan istället så jag slipper se deras fula trynen.
5 personer gillade det här.

min-klon 10 timmar ago

Ordna specialistvård i hemlandet he he he. Pappan själv skulle behöva vård mot sina stora svårigheter genom sin skamkultur att respektera dotterns mänskliga rättigheter.
4 personer gillade det här.

BhuddasKompis 10 timmar ago

Denna historia får mig att bli påmind om ett par libanesiska tjejer i min yttre krets. Pappan tog med de på tvingande "semestrar", försökte fixa makar från hemlandet men under flera års tid lyckades de på något vänster klara sig ur knipan att gifta sig med någon av de män som pappan ville och till slut var han så gammal och sliten att det var de som tog ner honom till hemlandet och lät honom stanna där och åkte själva tillbaka till Sverige, den ena kvinnan lever idag som medelålders singelkvinna, lever loppan och festar med sina svenska vänner, den andra systern är gift med en svensk man, med vilken hon nu har emigrerat till USA för ett gott liv där. Fler smarta, starka, självständiga MENA-kvinnor behövs för hela världens skull!!!
18 personer gillade det här.

What The Fuck! 11 timmar ago

Det finns bara en sak att säga om fall som ovanstående. Jag har själv en bekant som befunnit sig i dessa flickors situation. Som förts bort till MENA-land men lyckats fly tillbaka till Sverige. Bor nu på ort som förhoppningsvis förblir hemlig för släkten.

Men det är inte så det skall vara. Det är inte offren som skall behöva gömma sig. Det är gärningsmännen/kvinnorna vars frihet skall begränsas. Och i de fall det är möjligt, om de har sina utländska medborgarskap kvar, skall de utvisas till sina hemländer. Utan pardon!

Det skall vara noll-tolerans, och det skall klargöras för skamkulturs-anhängarna så fort de sätter sin fot på svensk mark! - Respektera individens frihet eller åk hem!
15 personer gillade det här.

Sassyl 3 timmar ago som svar till What The Fuck!

Du sätter fingret på den springande punkten här. Visst drabbas vi svenskar av MENA-eländet på alla de sätt och vis, men värst av allt är det ju för alla (framför allt) tjejer och unga kvinnor som å ena sidan får höra att "i Sverige är du fri att göra vad du vill" och å andra sidan tvingas leva precis som i ursprungslandet med (de syltryggade) myndigheternas välsignelse. Jag kräks!

Bad4you 11 timmar ago

Varför uppmärksammar inte media det här, ytterligare bevis på hur islamister tänker, helsjuka med andra ord. Förstår inte varför man inte media hjälper till med att belysa problemen med dessa, de borde väl skydda dessa barn/kvinnor och inte hjälpa till med att förtrycka dem genom hålla deras föräldrar om ryggen och låtsas som att det inte förekommer. Var är feministerna, hör ju aldrig om dem numera? I varje fall inte när det gäller något som handlar om islam!
4 personer gillade det här.

What The Fuck! 11 timmar ago som svar till Bad4you

Efter att ha följt debatterna på SVT-debatt har jag konstaterat att majoriteten av de där varande svenska feministerna bara engagerar sig när det är västerländska män som är förövare. Av någon outgrundlig anledning blundar de mer eller mindre helt för islamska kvinnoförtryckande traditioner. Ja, till och med ibland tar dem i försvar. År det några feminister som engagerar sig ifrågan är det sådana som själva har sitt ursprung i MENA-länder. Men de är en liten minoritet.

Helt sjukt.
10 personer gillade det här.

Bad4you 10 timmar ago som svar till What The Fuck!

Ja, det är helt sjukt, jag håller med dig till fullo. Jag har liksom aldrig förstått mig på dem, nu om någonsin borde de väl gå ut och protestera mot hur dessa islamska kvinnoförtryckare behandlar kvinnor. Känns lite som om de är rädda för islamisterna och hellre håller käften än gapar som de i normala fall gör, blir liksom aldrig tyst på dem då.
2 personer gillade det här.

What The Fuck! 9 timmar ago som svar till Bad4you

Jag tror att många av dem hör hemma på extrema vänsterkanten, hatar väst mer än islamisterna och tror att islam skall hjälpa dem att krossa kapitalismen nu när det kommunistiska projektet havererat. - Andra är relationshaverister och hatar vita män, speciellt svenska, eftersom de känner sig avpolleterade. Däremot, tar de alla MENA-män som kan tänkas visa dem något intresse i försvar.
2 personer gillade det här.

gubbenibyn 11 timmar ago

Det ynkligt fega sveket från 7-klöverns politiker gentemot unga flickor i Sverige är stor skam -- en stinkande varböld. Det gäller oberoende av flickornas etnicitet och religiösa tro. De ansvariga politikerna och tjänstemännen (-kvinnorna) vänder bort huvudet när var femte ung flicka skär sig med rakblad på grund av stress och ångest. Vi ska inte tala om de flickor som inte kan föra sin egen talan eftersom dom så olyckligt 'föll' från en balkong.
7 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 11 timmar ago som svar till gubbenibyn

Politiker är och förblir den lägst på två ben gåenda avarten av djurliv - det är skrämmande att västerländska invånare har låtit det gå så här långt - men det är förstås lathetens triumf - först så går det bra, fint - sen börjar det gå sämre, jaja - men det fixar sig, sen går det åt fanders, jahaja, men vi kan inget göra - och sen höjer politikerna sina löner för att fira den kompletta inkompetensen.
3 personer gillade det här.

svennebananklase 11 timmar ago

Fredens religion, visar sitt tryne gång efter gång, fredlig blir islam först när den försvunnit från jordens yta, inte innan.
11 personer gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 11 timmar ago som svar till svennebananklase

Kan inte skriva det bättre själv - du har, självklart, helt rätt!
1 person gillade det här.

Sven Olsen - (argdansk) 11 timmar ago

Visst är islam och irrlärans apostlar en berikande upplevelse?

Fast en upplevelse de flesta av oss nog helt och hållet vill vara UTan.
9 personer gillade det här.

irriteraddonna 11 timmar ago

Kom ihåg att många säger: Att bära slöja är kvinnans EGNA val. Ska man verkligen tro att det är så???
14 personer gillade det här.

Kam Asshfucpig 11 timmar ago

Ja dessa sjuka människor , suck !
4 personer gillade det här.

Kjell 12 timmar ago

Och i vanlig ordning: Var är Gudrun Schyman?
18 personer gillade det här.

BannlysHedersmord 9 timmar ago som svar till Kjell

Troligen myglar hon skattepengar till sk feministiska islamistorganisationer som säger att kvinnor inte ska "tvingas" att gå utan slöja.
3 personer gillade det här.

NE_Mannen 11 timmar ago som svar till Kjell

Hon suger väl av pappan i ovanstående inslag kan tänkas ?!
3 personer gillade det här.

niklasr 12 timmar ago

Då kan ju vi dra in hans PUT om han inte har några problem att vistas i landet. Och skulle han nu ha fått medborgarskap så kan det dras in om han fortfarande har kvar sitt gamla.

13 personer gillade det här.

NE_Mannen 12 timmar ago

Det är väl klart att de ska ha slöja på sig, det borde alla ha, samhället känns mer spontant och öppet då, man kan ju ha olika färg på slöjan beroende på veckodag osv....GUUUUD vad jag svamlar.....TOTALFÖRBJUD dessa hemska utstyrsel för gott !
5 personer gillade det här.

Strutsfarmen 12 timmar ago

Jag tror på en del av Pappans historia, den delen där - "Syften med resan vad att ordna specialistvård till dottern. Man vill bara hennes bästa."
Pappan hade säkert fixat en Imam från Saudiarabien som skulle schrinka hennes hjärna.
6 personer gillade det här.

Basseng 12 timmar ago

Ingen kommentar från FI?
7 personer gillade det här.

argveteran 12 timmar ago

från Augusti 2011 till 24:e April var 2 döttrar kvar därnere i 1400-talet.
Min fråga,eller påstående, är att som svensk kan man inte vara borta från sverige mer än 180 dagar.Är du det så blir du utskriven och måste söka nytt medborgarskap för att få tillbaka de svenska förmånerna. Detta har sagts mig av en svensk vars son studerade i England under 3 år.
Och hur kunde han(arabpappan) leva ekonomiskt? Sjukpenssssssion, AAAA-Kasssssa, pengar på Kortet.
Och till sist , vad sa skolan när inga flickor kom?
7 personer gillade det här.

Vargagrin 12 timmar ago som svar till argveteran

Stämmer inte, jag har en vän som är svensk medborgare men bor och arbetar i Norge.

Har själv arbetat utomlands i flera år på olika kontinenter och har aldrig blivit annat än Svensk.
2 personer gillade det här.

niklasr 12 timmar ago som svar till argveteran

Har du bara svenskt medborgarskap kan det inte tas ifrån dig.
3 personer gillade det här.

puw 12 timmar ago

snart kommer vi i sverige att få inhägnade bostadsområden som i sydeuropa med beväpnade vakter.
sv.allianspolitiker är dom som kommer att flytta dit först..
sd 2014
12 personer gillade det här.

kyrktanten 10 timmar ago som svar till puw

Vår bostadsrättsförening i Malmö har byggt inhägnaden redan.

Några vakter har vi inte råd med, så vi får nöja oss med att investera i nya lås då och då.
1 person gillade det här.

Illwillfn 12 timmar ago som svar till puw

Hoppas kan man alltid.

Rolexus 12 timmar ago som svar till Illwillfn

Jag vill inte ha det så. Jag vill ha en folkresning mot förrädarna. Man ur huse, ut på gatorna och protestera! Men det kan man nog inte hoppas på. Suck...
2 personer gillade det här.

hMq369 12 timmar ago

Föräldrarna och bröderna har stenkoll på sina familjemedlemmar. De är förbjudna att umgås med svenska vänner.
I vår lilla ort bor det en mängd kosovoalbaner, de har nu funnits här i 15 – 18 år. De flyttade in i en stadsdel, blev fler och fler. Svenskarna flyttade ut. Nu kallas området ”Lilla Kosovo”. Här lever de i sitt lilla klansamhälle. Utanför varje hus finns BMW, Mercedes och Audi. Fäderna har hand om familjens ekonomi.
Vad lever de av? Försörjningsstöd, aktivitetsstöd. De flesta verkar vara förtidspensionärer. Några är anställda av arbetsförmedlingen som coacher för arbetslösa utrikesfödda (kosovoalbaner, somalier, afghaner med flera); många är personliga assistenter åt egna familjemedlemmar. De fåtal som har anställning går på lönebidrag.
Varje sommar i juni, när skolorna stänger, åker de till Kosovo på semester, de återkommer ca 2,5 månader senare, när skolorna börjar igen. Inte helt sällan har de med sig pojkar eller flickor som deras söner eller döttrar har gift sig med under sommarvistelsen.
Jag frågade en kosovoalban: ”Vad gör ni om er dotter gifter sig med en svensk?”
Han svarade: ”Då är hon inte längre min dotter.”
Dessa flickor lever under stor press. Men, de får inget stöd av skolan. Varför? Jo, enligt rektorn på den lokala grundskolan finns inte detta problem med hårt hållna flickor.
Att flickorna lever under stor press, berättade rektorn, är bara något som ”rasisterna” hittat på för att misstänkliggöra invandrarna som grupp.
21 personer gillade det här.

niklasr 12 timmar ago som svar till hMq369

Det var ju en bekväm inställning den rektorn har.
3 personer gillade det här.

KarlssonMikael 12 timmar ago

Om dottern vill eller inte vill bära "tält" torde vara enkelt att fastställa. Därmed borde hon släppas fri att fortsätta sitt liv i Sverige.
Hunden till pappa borde inte få välja. Men på grund av att partierna i 7-klövern har ändrat grundlagen så att vi numera "är multikulturella" i Sveriges grundlag så kan det bli svårt att upphäva hans medborgarskap.

Ni som röstar på partierna i 7-klövern ska veta att detta bara är ett exempel av många på hur illa ställt det är med Sverige.

Rösta på SD 2014.
4 personer gillade det här.

Paldor 12 timmar ago som svar till KarlssonMikael

Visst skäms jag...

Men har vi inte fungerande skydd för utsatta kvinnor?
Kontaktförbud och liknande?
1 person gillade det här.

spirit 12 timmar ago

Religionstvång? pappan borde sitta inne för brottet....befria dottern från tvånget...är det inte en demokratiskt rättighet att inte ta emot slöjan? vad säger vänsterfeministerna nu då? nej just det, inte ett enda pip...är det inte typiskt? Jag spyr på vänsterfanatikerna...
8 personer gillade det här.

farsartat 12 timmar ago som svar till spirit

Nej, batikhäxorna är tysta. Sånt här är för besvärligt.
7 personer gillade det här.

spirit 12 timmar ago som svar till farsartat

så klart de är hemskt tysta
3 personer gillade det här.

antondavid21 12 timmar ago

Min fru och min dotter....dom som jag skrev om tidigare som inte fick förnya sina svenska pass därför att dom hade bott utomlands för länge......talade om för mig att dom åkte in till central Västerås för att återuppleva gamla minnen och ta en fika. Fikat blev inte av därför att dom hittade inte en enda ställe där dom kände sig hemma. Jag går inte in på detaljer....det kan ni räkna ut själva...men dom åkte hem till hennes föräldrar och sedan Skottland utan pass eller fika.
Min svenska fru och dotter söker nu brittisk medborgarskap eftersom för tillfället är dom statslösa.....Tack Sverige ...så behandlar man inte sina egna etniska medborgare...eller vad säger jag......det är precis så ni behandlar era egna.
Man vet i alla fall som brittiska medborgare att skulle det hända något så har vi S.A.S som räddar situationen....utan att ta några fångar
10 personer gillade det här.

kyrktanten 10 timmar ago som svar till antondavid21

Om de är svenska medborgare så blir de inte statslösa.

Däremot så kan det vara besvärligt att förnya ett pass om man klantat sig.

Det vet jag tyvärr av egen tråkig erfarenhet.

antondavid21 13 minuter ago som svar till kyrktanten

Dom klantade inte sig. Myndigheterna vill ha bevis för att dom inte hade tagit brittisk medborgarskap. Det är inte lätt att bevisa något som har aldrig hänt. brittiska ambassaden försökte att förklara att dom inte lämnar ute eller har någon dokument som bevisar att man är inte brittisk medborgare men att dokument finns om man är brittisk medborgare. Dom kunde inte förstå hur eller varför svenskarna kunde ens fråga om något sånt. Det brukar kallas för en moment22 situation

farsartat 12 timmar ago

Snacka om att allt detta kostar skjortan för skattebetalarna och lidande för de utsatta tjejerna. Hederskulturen och Islam kan vi spola ner i toaletten...
5 personer gillade det här.

R. v. Frensen 12 timmar ago

Barnen i dessa starkt avvikande kulturer lider allra mest. Särskild flickor.
De måste välja mellan pest och kolera. Leva som andra barn i Sverige och förlora sina familjer, efter vårt de ska leva i ständig skräck och ensamhet; eller avstå från livet som andra fria barn har, underkasta sig familjen och leva mot sin vilja i evighet i den slutna, kontrollerande kulturen.

Klart, att föräldrar kommer med en för myndigheten anpassad story. De är väl inte helt dumma.
Man fick ju PUT, genom att ljuga ( beviset - det går nu bra plötsligt, att leva i hemlandet), man vet ju, att behöver dikta i viss sätt för myndigheter, så gör man ju i Sverige.


6 personer gillade det här.

ladylufs 12 timmar ago

Igår kunde man se från Stockholms Stadium 25 000 friska hoppande glada galna dansande lyckliga adrenalinkickande SVENSKA ungdomar som njöt av livet, det lilla som vi nu har!

Precis som det ska va när livet leker här i Sverige..

Inte en enda mer TRIST historia från dessa nytillkomna och deras gamla seder och bruk, som dom glömde att lämna KVAR där dom kom ifrån vill vi höra mer av i Sverige!

För dom var inte många dom från Närr och Fjärran som var med och hoppade, av glädje, av någon underlig anledning, som inte stämmer med den Svenska ungdomen.!
4 personer gillade det här.

standigtundrande 12 timmar ago som svar till ladylufs

Tänkte en liknande tanke igår när jag med ett

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: